Sohvapöytä sohvasta

Folding sohvapöytä - uuden sukupolven huonekaluja

Taulukot muuntajat, yhdessä muiden monikäyttöinen huonekalut, se on jo pitkään käytetty tilan säästämiseksi paitsi pienissä asunnoissa, mutta myös tilava asuntoja. Haluttomuus ihmisiä tekemään tilaa paljon asioita johtaa laajentamista valikoima kaikenlaisia ​​huonekaluja, jotka voidaan muuntaa muutamassa sekunnissa.

Kahvi taittuvat pöydät - näkymiä

Kaikki muunnettavissa oleva huonekalu on korkea toiminnallisuus ja kyky vaihtaa kokoa läsnäolosta johtuen liikkuvien mekanismien ja yhteyden tiedot. Pääsääntöisesti ne säilytetään taitettuna ja kun tarvetta ilmenee asetella lyhyen käytön. Kokoontaitettava sohvapöytä avoauto - elävä esimerkki. Hän vaatimattomasti pysyvän lähellä verhoiltuja huonekaluja ja jota käytetään järjestelmän aiottuun tarkoitukseen, mutta se on helppoa kääntää osaksi koko ruokapöytä, jossa asiakkaat laskeutua.

Muut mallit muuttuvat mukava työpöytä, johon voit laittaa kannettavan tietokoneen, kannettavan, paperi jne levittää Pöytälevy taulukon ei muutu kokoa, se vain nousee mukavalle korkeudelle. Sopivasti jos voit korjata sen useilla tasoilla, niin voit työskennellä sohvalla, tuoli tai nojatuoli, asentoa säädetään taulukon itselleen. Altaan alla on kätevä säilytyspaikka kaikenlaisia ​​paperi.

Liukuva sohvapöytä-muuntaja

Helpoin ja yleisin kokoontaitettava sohvapöytä - pöydälle liukuva insertti. Sen pinta-ala työtaso kasvaa, koska ylimääräinen osa, joka voidaan tallentaa podstole tai erikseen. Osia työtasot tässä mallissa siirretään erilleen sisäänrakennettu opas, ylimääräinen osa voi olla keskeinen tai reunat - ns sivupaneelit.

Form - ei, vaikka ei ole tärkein kriteeri vaihtovelkakirjalainan huonekalut, koska laite on paljon tärkeämpää, minkä vuoksi taulukossa on laajentunut, mutta sisustus ja ympäristö edellyttää joitakin ominaisuuksia ulkonäkö huonekaluja. Pyöreän sohvapöytä avoauto löytää paikkansa monissa tyylejä, sekä klassista ja modernia. Samalla käyttäjäystävällinen kallistus ja liukuvat mekanismi mahdollistaa vaivattomasti tuottaa muutosta ja säätää sen sopivaksi välittömiin vaatimuksiin.

1

Sohvapöytä-muuntaja pyörillä

Tuskin kukaan väittää, että kokoontaitettava sohvapöytä kolesikah- erittäin kätevä ja siirrettävät asia. Se voidaan helposti siirtää mihin tahansa osa huoneen tai asunnon. Vain tässä tapauksessa tarkastaa pyörät ennen kuin ostat pöytä - niiden on oltava vahva ja vakaa, säännöllisesti spinning ja tiukasti kiinni jalkoihin.

Sohvapöytä kirja muuntaja

Ansaitsee huomiota ja kokoontaitettava sohvapöytä taulukkona-knizhka.Ot standardin ja suosittu Neuvostoaikana mallin erottaa sen mahdollista paitsi muuttaa kokoa pöytätasot, mutta sen korkeus. Tai korkeus pysyy samana, jolloin pöytä-kirja on pieni korkeus ja pöytälevy ala kasvaa. Loput kokoontaitettava vaihtovelkakirjalainan sohvapöytä on hyvin samankaltainen: se on puurunko ja puinen työtaso, kokoontaitettava mekanismi on samanlainen.

Kahvi, ruokapöydät muuntajat korkeudensäätö

Ruokailu, sohvapöytä hieman pyyhkäisi hankalasta paikasta ja vie vain vähän tilaa. Hän yleensä tekee tehtävänsä sohva tai nojatuolit. Mutta levitetyssä muodossa muunnetaan täyteen ruokapöytä, jonka takana ovat vapaasti vaihdella 4-8 henkilöä. Mekanismista riippuen muuntamalla se voi lisätä pituus ja leveys. Sen korkeus on myös säädettävissä ja kiinteä. Näyttää erinomaisesti lasi sohvapöytä olohuoneeseen-muuntaja.

Kahvi lasi pöytä-muuntaja

Yleensä lasi huonekalut on aina hyödyllistä korostaa parhaat ominaisuudet sisustus, antaa sille keveyttä ja ilmavuutta. Sen lisätoimintoja vaatimaton mitat, jossa on visuaalinen painottomuus, löytää sen soveltaminen pieni olohuone ja tilava eteinen. Lasi coffee ruokapöytä avoauto hämmästyttävän silitetään mitään tyyliä, mutta on erityisen tärkeää moderni sisustus.

Puinen sohvapöytä-muuntaja

Kallis ja mallikas näytä yhtään tuotetta valmistettu puusta. Sohvapöytä-muuntaja paneelit - ei ole poikkeus. Se voi koristella rikas klassinen sisustus tai korostavat ekologista tyyliä, jotka saavat kaikki luonnolliset ja luonnollinen. Joka tapauksessa, puinen kokoontaitettava sohvapöytä ei vain koristella huoneessa, mutta myös hyödyllinen pala, joka yhdistää tallennustilaa, työtaso ja kyky tehdä muutoksia tarvittaessa.

Sohvapöytä avoauto puuhun lasi

Haluavat yhdistää edut kaksi materiaalia, valmistajat tarjoavat kaunis pöytä puinen pohja ja lasia. Niin pieni sohvapöytä muodossa muuntajan laajentunut korkeus ja, lisäksi, on tilava säilytyslaatikot eri asioita. Hän näyttää missä tahansa muodossa on erittäin siisti ja ehdottomasti moderni.

Edut taitto sohvapöydät

Riippumatta siitä, onko se on valkoinen sohvapöytä-muuntaja tai wenge väri, soikea tai suorakulmainen, työhön tai ruokailutilaan, sillä on monia etuja verrattuna tavalliseen ei kokoontaitettava pöytä, jonka sohvalla:

 1. tiheys - kaikki jalostettujen tuotteiden alunperin ovat aina pieni koko, hyvin istuvat neliöitä pienikokoisten asuntoja.
 2. monipuolisempi. Sen pienen koon, tämä huonekalu on suunniteltu useita käyttötarkoituksia. Työtaso, täydellinen ruokapöytä tai vain taulukko-suunnittelija useista osista, jossa tikkaat, laatikot ja osat - mielikuvitus on rajaton valmistajille.
 3. omaperäisyys suunnittelu. Verrattuna perinteisiin pöydät, taittuvat joskus pystyä osuma luovan suunnittelun ja transformaatiomenetelmästä. Käyttö puusta, muovista, metallista, lasista, ja niiden järjestely parantaa entisestään kokoonpanolla.
 4. Säästää tilaa ja rahaa. Tällainen huonekalut on 2-in-1 epäilemättä 2 korvaa huonekalua vähintään riistää siten tarvitse ostaa muutaman huonekaluja ja etsiä paikka niille huoneessa.
 5. Helppokäyttöisyys. muutos mekanismit Näissä taulukoissa on erittäin helppo ja nopea muuttaa ulkonäköä ja toimintaa. Parse on usein voima jopa lapsi.
 6. luotettavuus suunnittelu. Kaikki tuotetaan maailmassa on valmistettu korkean laadun rakennusmateriaalien, ja mekanismit ovat kulutusta kestävä ja pitkäikäinen.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Taulukot muuntajat - 30 mallit

Pienikokoiset kotelon vaatii hyvin varovaiseen valintaan huonekaluja. Lisäksi se olisi kaunis ja mukava. Niiden pitäisi olla toimiva. Enemmän käytännölliset kalusteet kuin pöytä-muuntaja on vaikea kuvitella Lisäksi on malli kasvaa kokoa, on ne, joissa läsnä on kova työtasot epäillä.

avoauto pöytä keittiö ja olohuone

Convertible huonekalut on merkitystä pieniin tiloihin. Se auttaa käyttämään mahdollisimman vapaata tilaa. Usein tunnettu siitä, että pieni koko keittiö. Tässä se on kierretty, jotta ne sopivat kaikki tarvittavat komponentit rajoitetussa tilassa.

Taulukko-muuntaja voidaan tehdä moderniin tyyliin

Vaikein kirjoittaa pienessä keittiössä ruokapöytä: liikaa tilaa se vie, mutta myös koska se on välttämätöntä laittaa tuoleja ... Hyvä tapa - nosto- tai taitto taulukossa muuntaja. Niille on ominaista mekanismi muutosta. Taitto pöytälevyn saranat. On käynyt ilmi, että taitettuna taulukon "roikkuu" saranoiden tai asetetaan päälle / alle toisen osan taulukossa.

Pyöreä ruokapöytä taitto avoauto Keittiö

Yksi tuttu vaihtoehdoista - kokoontaitettava pöytä-kirja (yksi vaihtoehdoista kuvassa yllä). Tämä on silloin, kun keskiosan kiinteään pöytään ja puolelta kiinnitetty sen avulla silmukoita. Tarvittaessa yksi liikkuvan jalat avattuina, nostamalla kiinteitä pöydälle.

Toisessa suoritusmuodossa - työtaso koostuu useita samanlaisia ​​osia, on myös kiinnitetty yhteen silmukoita. Erona on, että ne ovat toisiaan. Jalat näiden huonekalujen - liukuva. Vedä jalat tiettyä etäisyyttä, hajoaa työtaso.

Pöytälevy on jaettu kahteen tai kolmeen osaan. Leveydestä riippuen voidaan käyttää pieni pöytä keittiössä, tai konsoli, kuten kuvassa yllä.

Ero tässä ryhmässä eivät periaatteessa, mutta periaate muutos on erilainen. Nämä osastot liukuva pohja ja useita teriä, joiden kanssa rakennettu pöydälle. Tämä muotoilu kutsutaan myös taulukko-konsolista.

Taulukko konsoli - kätevä muoto kokoontaitettava pöytä

taulukko-muuntaja tämän tyyppi on sopiva. Kun taitettu, se vie hyvin vähän tilaa. Esimerkiksi, jos taitetun taulukko, joka on kuvattu kuva yllä, leveys on yhtä suuri kuin leveys kahden taitetun pään osaan. Muita jalat ja insertit asetetaan juuri näinä lopun osissa. Leviäminen voi olla, riippuen toiveiden asentaa yksi, kaksi tai useampia inserttejä. On sinulla on paljon vieraita - kaikki asetetut. Tarvitsemme kaksi ylimääräistä paikkaa - vain yksi.

On liukuva malli yksinkertaisempia. Ne ovat vain vähän toisistaan, ja ruokapöytä vaatimaton koko muuttuu hieman. Samanlaisia ​​menettelyjä muutoksen käytetään sekä pyöreä ja suorakulmainen malleja.

Toinen tapa lisätä alueen ruokailu tai sohvapöytä - piilottaa pöydän alle yläosien tärkein osa sitä. Tarvitset suuri alue - se veti. Se vain ei ole kaikkia näitä malleja on mekanismi, jolla stand-up taulukon osan pysyi kanssa "perus".

Kahvi muuttuu ruokailu

On olemassa muutamia mielenkiintoisia ajatuksia siitä, miten kääntää matalan sohvapöytä viihtyisässä ruokasalissa. Sitä käytetään paljon mielenkiintoisia ideoita, mekanismit erityyppisiä.

Taulukko vaihtovelkakirjalainan kahvi / ruokailu on suosittu, koska ovat erikseen ruokasalissa asunto ei ole aina mahdollista. Ja laittaa ruokapöytä olohuoneessa - ei ole paras design kurssi. On käynyt ilmi, että sohvapöytä muunnettavissa ruokailu-pelastaa tilanteen. Taitettuina ei häiritse huomiota, ja voi hyvinkin sijaita 6-8 henkilöä levitetyssä takanaan.

Pieni asunto ei ole aina helppo löytää työtä. Näissä tapauksissa on kokoontaitettava tietokoneen tai työpöydälle. Kiinteässä osassa hyllyt johon voit sijoittaa kirjoja, tietokone, kannettava tietokone, toimistolaitteet. On malleja ummessa hyllyt puolella. Se on pieni kaappi, jossa on pöytä "yhdessä pullossa."

Pöytälevy koostuu kahdesta osasta, toinen osa laajennetaan tarvittaessa. Erittäin helppokäyttöinen versiota taittuva työpöydän opiskelija teini opiskelija.

Toinen idea, joka mahdollistaa pieni kaappi kääntyä kiinteässä koko työpaikan - vedettävä työtaso. Hän piilottaa alla "perus" kompaktissa tilassa. Kun se on tarpeen lisätä koko pöydän, se vain esittää. Periaatteessa on olemassa käytetään pyörivä mekanismi, mutta on myös malleja on vedettävä.

Helpottaa jalkojen liike, joka olisi varustettu pyörillä liikkua. Vain se on tutkittava "vyöhykkeellä" vanteet eivät kuulu pehmeille lattioille. He voivat "voittaa" näkyviä jälkiä. On aika. Kahden - siirtää pyörät pehmeälle alustalle ei ole helppoa.

On taulukko-muuntajan muodossa rinnassa, joka on varustettu työasema. Koska työ on nyt lähes aina liittyy toimistolaitteiden, on mihin sijoittaa näytön, näppäimistön, keskusyksikkö. Ja niin läppäreissä voidaan sijoittaa lainkaan pari kappaletta.

Tietokone pöytä voidaan "piilottaa" rinnassa

Koska läppä kattaa työ pinnan pieni osa voidaan lisätä huomattavasti. Vain parempi olla vetoa flip suurten toimistolaitteiden. On parempi sijoittaa se "kiinteä" osa.

Toisen muunnelman järjestämistä työtilaa - lipasto taitettava päälle. Pienissä huoneistoissa - taivaan lahja. Voit laittaa paikoilleen ja käytä läpivienti laatikot muihin tarkoituksiin. Kun sinun täytyy pysyä kanssa kannettavan tietokoneen tai kannettavan, poimia pöytälevy, push-jalka lopettaa. Voit työskennellä. Sarjat ovat ohi, jalka työnnetään paikalleen, pöydälle pudonnut. Rinta-pöytä vie vähän tilaa - 60-80 cm, riippuen syvyydestä laatikot.

Rinta-taulukko muutamassa minuutissa, muuttavat olohuoneesi ruokasali

Toinen variaatio kuva oikealla. Sitten kansi nostetaan metalli jalat. Epäkohtana tässä rakenne - crates pienempi, koska sivuseinä käytössä taittomekanismi. Ihmisarvo - ketään ja ei tule, että yöpöytä voi tulla pöytä.

Taulukot muuntajat pehmustetut huonekalut

Mielenkiintoinen ajatus - tehdä sohva, joka muuttuu taulukkoon. Pikemminkin taulukko on kiinnitetty niin, että suljetussa asennossa, se piiloutuu sohvan. Tässä tilassa, se on tavallinen (no, melkein) sohva. Jos sinun täytyy työskennellä paikkaan, heität selkänoja eteen.

Yhtä lailla tehdä tuoli-pöytä. Se vain on pienempi leveys. Joissakin malleissa avulla voimme kääntää pöydän eteen, kokoontaitettava sänky. Hyvä vaihtoehto, jos haluat nauttia aamiaisen vuoteessa.

Enemmän karuja, mutta yhtä omaperäisesti - taakse sohvan takapuolella liittää työtaso. Kokopäiväistä työpaikkaa ei toimi, mutta kannettava tietokone, pari kannettavat ja kirjat voidaan laittaa. Lukiolaisille ei ole vaihtoehto, mutta opiskelijoiden tai jotka haluavat poserfit verkosto - erittäin hyvä.

Takana taka kiinteän työtason

on yksi "mutta" tässä versiossa. Sohva on seistä keskellä huonetta. Missään tapauksessa etäisyys seinästä ei saisi olla alle metrin. Tämä on mahdollista, jos takana sohva - erotin vyöhykkeiden yksiö.

On vaihtovelkakirjalainan syöttötuoli ruokkia vauvaa. Hänellä on kaksi asentoa. Ensimmäinen - matala pöytä, jossa on istuin. Tämä vaihtoehto on hyvä, kun lapsi on jo voi tai yrittää syödä itsensä. Tällaisessa tilanteessa on melko suuri pöytälevy, jonka voit laittaa lautaselle. Tässä asennossa, pöytä ja tuoli ovat alhaiset, voit jättää lapsi itse.

Tämä taitettava syöttötuoli on valmistettu 30 vuotta sitten. Nykyään se on yhtä helppokäyttöinen kuin koskaan ennen

Toisessa asennossa on syöttötuoli - istuin sijaitsee tasolla tavallista ruokapöydässä. Tämä vaihtoehto sopii syövät yhdessä aikuisten kanssa, kun äiti on lähellä. Joskus ne ovat pyörät helpottavat liikkuvan, mutta jotkut tehtaat tuottavat ilman niitä. heillä

Haittana tässä mallissa - pöytä ja tuoli on kiinnitetty yhteen. Jakaa heille mitään mahdollisuutta. Sitten pöytä ja tuoli on epävakaa. Tämä ongelma on ratkaistu toisella. Sitten pöytään käännetään "ylösalaisin", tuoli pannaan siihen. Heillä johtuu ovela järjestelmä jalkojen kutovat tuoli ja pöytä.

No tämäntyyppisen että pöytä ja tuoli voi seistä yksin, ja kun lapset kasvavat, niitä voidaan käyttää säännöllisesti vauvan kalusteet.

Mielenkiintoisia ajatuksia muuttamassa taulukot kuvassa

Sohvapöytä, tuoli ... 5 käyttötapauksia

Coffee-ruokapöytä - helppo asentaa olohuoneessa

Taulukko-muuntaja voidaan tehdä moderniin tyyliin

Ranneliikkeellä kaapin muuttuu työpöydälle

Ihanteellinen katettu terassi, terassi

Ja sohva ja pöytä ja ottomaanit .... modulaarinen huonekalut

Tuoli pöytä sängyn pukeutuja ... Monitoiminen huonekalut

Sohvapöytä avoauto

Pienikin asunto voi olla huomattavasti mukavampaa ylimitoitettu mökki jos se on viisaasti sijoitettu huonekaluja. Nykyään, edistys ei pysy paikoillaan, ja se kehitti huonekaluteollisuudessa. Teknologia antaa ihmisille mukava monikäyttöinen pöydät, tuolit, sängyt, jotka on tarkoitettu useita toimintoja.

Mikä on sohvapöytä-muuntaja

Työtason eri liukumekanismien ja luotettavat varusteet, jotka on tehty kaikenlaisia ​​materiaaleja - joten voit kuvata sohvapöytä muuntaja. Koska sen toiminnallisuutta, se ei ole ongelma korvata standardin keittiön pöydälle tai palvelevat pieni kaappi on olohuoneessa, jossa voit tallentaa kirjoja, sanomalehtiä ja muita asioita.

Mitä muuta on edut nykyaikaisen kokoontaitettava pöytä:

 • Helppo koota. Järjestelmä voi koostua sisäänvedettävä laitteiden tallennetaan erikseen elementtien osittain automatisoitu.
 • Muunnosnopeudesta. Yhden käden liikkeen monimutkainen sohvapöytä voidaan levittää pituus, leveys ja korkeus.
 • pyörät ovat jalat mekanismin, jonka avulla on mahdollista helposti siirtää pöydän yhdestä huoneesta toiseen.
 • Tiiviyttä. Kun itse, aiheena pieni koko, mikä vapauttaa alueelle tarvittaessa.
 • Kokoonpano. Oikean tarvikkeet ja piirustuksia, se on mahdollista ilman ammattilaisen apua luoda oman henkilökohtaisen sohvapöytä muuntaja.

Erilaisia ​​malleja ja ominaisuuksia

Sohvapöydät pyörillä, muuntajat jaetaan useita. Mitä enemmän tuotesovelluksia, kaikkein harhaanjohtava sen suunnittelu:

 1. Pöytä lisäyksiä työtaso. Suosituin kahvi-ruokailu sellainen muuntajan. Asennus vähäinen lisää pinta-alaa pöytä. pieni koko laitteen. Liukuva rakenne mahdollistaa vetää osan oppaan, ja keskellä ylimääräinen pinnan.
 2. Mallin joka muistuttaa kirjan. Yksinkertaistettu muuntaminen mekanismi. Se voi olla soikea tai neliömäinen muoto. Muutos tapahtuu yhdessä vaiheessa: yläpinnan pöytälevyn kallistaa 180 astetta. Soikeaan sohvapöytä avoauto oli vakaa, tämä osa perustuu rungon jalkaan.
 3. Tuotteen pull jalusta. Vaihtoehto on erittäin hyödyllinen lisäpinta voi laittaa astiat kun keskeinen taulukon perusteella on ruokaa. Toimintaperiaate muuntaja on hyvin yksinkertainen: alta tärkein pöytäjalustan pohja.
 4. Sohvapöytä pyörillä kanssa omatoimista mekanismi. Muuntaja käsittää kaksi toissijaista pintaa, piilossa tärkein. Kun haluat lisätä taulukon tärkein pöytälevy tulla toimeen ja käynnistää mekanismi lisäliikennettä. Tämä voi tapahtua kahdella tavalla: jousen tai kaasunostolaitteen.

Pöytä-muuntaja, koska yksikön sisällä, se voidaan luoda resursseja, kuten huonekalujen pyökki paneeli (array), lastulevy, painetaan puulevy (MDF), lasia, kiveä, metallia, massiivipuuta. Ohita väriä: valkoinen, ruskea, punainen, musta, jne. Usein suosittuja tuotteita laminoitu puukuidun MDF tai lastulevyä.

Kahvi lasi taulukko muuntaja on myös muodikas ratkaisu. Se voi olla ylimääräisiä kiviyksityiskohtineen, koko kapea puinen säleet. Itse asiassa, murtaa tällainen tuote on hyvin vaikeaa, koska se on valmistettu kestävästä lasista paksuus on vähintään 1 cm. On tärkeää, että kehys ei ole tehty muovista, koska rakenne on vahva.

Ostamalla pöytä-muuntaja, kannattaa kiinnittää huomiota useisiin kriteereihin:

 1. Jos haluat tehdä hyvä tuote sovi sisälle, kiinnittää huomiota ulkonäköön. Esimerkiksi pyöreän sohvapöytä näyttää hyvältä klassiset huonekalut.
 2. Valittaessa laite painottaen suunnitteluun. Muuntaja voi olla useita kaapit, ulkoneva sivupaneelit tai pöytälevyinä.
 3. Materiaalia ei myöskään ole merkitystä. Esimerkiksi lasi pöytä kivi runko näyttää tukevalta toimistotiloja. Kohokohta sisustus on puisten muuntaja.
 4. Korkeus - tärkeä funktio sohvapöytä. Tämä määrittää, kuinka se on kätevä istua hänen takanaan, kun tuote on simpukkapuhelin muodossa.
 5. Jos lapset ovat talossa, niin laitteen on täytettävä kaikki toimintasäännöt: se on helppo muuttaa, ei ole teräviä reunoja.

Katsaus suosittu valmistajien

Todistettu huonekaluvalmistajalle sataprosenttisesti takaa laadun sohvapöytä. Standardien, kaikki kokoonpanon menetelmä on tuotannossa havaittu, perusteella otetaan vain laatu materiaalia. Ehkä hinta sohvapöytä, ja on korkea, mutta säästät rahaa korjauksiin. markkinat lippulaivoja ovat:

 1. Ikea - yksinomainen pöydät-muuntajat. Nämä yksinkertaiset mallit ovat jo todistaneet itseään, sillä koko valikoimasta voit valita itsellesi sopivan sohvapöydän.
 2. Jos haluat ottaa tiukasti sisätilaan, ota paremmin yhteyttä puolalaiseen Halmar-yhtiöön. Sen tuotteet valmistetaan yksinomaan todistetuista varusteista, joilla on ainutlaatuinen muotoilu. Vaikka vuotanut nestettä työtasolle, se voi tyhjentää lattialle vahingoittamatta materiaalia.
 3. Valitsemalla universaali ja edullinen muuntaja, kiinnitä huomiota yrityksen Signal. Tämä on myös puolalaista valmistajaa, joka on suosittu Venäjällä.
 4. Italialaisista huonekaluteollisuus erottuu myös tarjouksestaan. Esimerkiksi Clei, Pibiemme, Doimo sohvat. Kaikki eroavat toisistaan ​​vain hinnalla ja mallien määrällä. Kaikissa muissa suhteissa kahvipöydät-muuntajat eivät ole alhaisempia kuin edelliset.
 5. Myös venäläinen Mazetti yrittää pysyä kilpailijoidensa kanssa. Hän tekee sen hyvin, koska muuntajien kustannukset ovat useita kertoja alhaisemmat kuin ulkomaisten toimittajien kustannukset.

Nykyään ei enää ole ongelma ostaa huonekaluja: voit helposti tilata sen Internetin välityksellä katsomalla luetteloa. Hinta on suuruusluokkaa pienempi kuin huonekaluliikkeessä. Ei ole väliä missä kokoonpano oli tehty - Moskovassa tai Saksassa - kustannusten nousu kestää 10 000 - 28 000 ruplaa. Verkkosivustoilla, sohvapöytä Agatha maksaa edullinen, noin 7000 r., Ja Acrobatin 12 000-20 000 hieroa. riippuen materiaalista, suunnittelusta.

Video: miten taitettava pöytä on omalla kädellä

Kuva: mitä muuntajan pöytä näyttää sisustukselta?

Pyöreä tai soikea, kiillotettu tai matta, muutaman tai työtaso, tyyliin korkean teknologian tai moderni - jollekin sohvapöydät, muuntajat ansaitsee huomiota. Ei ole vaikeaa tehdä pienestä alueesta mukavaa. Kuten taikasauva, tuote muuttuu pienestä olohuoneesta tilavaan keittiöön tai opiskeluhuoneeseen.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 + 1 =