Sohvapöytä käsillään

Sohvapöytä kätensä

Kätevä ja usein huomaamaton osa sisätilojen auttaa luomaan ilmapiirin mukavuutta. Kun on halu antaa oman tilanteen, tulee aika toteuttaa rohkeita ideoita, helpoin vaihe - tehdä itse sohvapöytä. Kuka sanoi, että toimiva kaluste ei voida muuntaa sen "maku"?

Miten tehdä taulukon käsillään

Luomisprosessi on hauskaa, ja kun se on yhä olemassa ja käytännön hyötyä, on aika muuntua suunnittelija tehdä sohvapöytä käsillään. Kokemuksen puute voi olla este, koska valinta saatavilla olevista materiaaleista (lastulevy, lasi, puu, renkaat, vanhat ovet, lavat) on valtava, ja valmiiden piirustukset ja vähintään joukon työkaluja avulla tulla teknikkokoulutusta. Valitse kulutustarvikkeiden tehdä aihiot, kerätä suunnittelu - näin on käynyt ilmi sohvapöytä käsillään.

Kaavio askel askeleelta ohjeet tehdä pöydän kädet, se on helppo löytää Internetistä. Luonnoksia mitat on erityisen hyödyllinen niille, jotka haluavat tehdä sohvapöytä puusta tai lasista. Joka perustuu tarkka kuva yksinkertaistaa merkittävästi myöhemmän kokoonpanon prosessi. Jos haluat tehdä oman alkuperäisen taulukko epätavallisia materiaaleja mahdollisuuden löytää piirustus ovat minimaaliset. Usein tuotteisiin liitetään yksityiskohtainen kuvaus siitä, mitä on hyvä vaihtoehto luonnoksia mitat.

Ajatellut valmistus sohvapöytä omin käsin, on aloitettava tyhjästä. Yksinkertainen versio Tämän rakenteen sisäosan kohde on pöytälevy (vaakasuora pinta) ja emäs tai tukijalat (pystysuora stop). Monimutkainen vaihtelut merkitse läsnä lisäelementtejä, kuten saranoitu hyllyille tai laatikoita, mutta myös tällaiset rakenteet ovat harvoin työtaso annostelun.

Tulevaisuuteen sohvapöytä tehty omin käsin, hyvin sovi sisustus, on tarpeen valita materiaalia työtasot oikein. Tulokkaiden parempi lopettaa valinta lastulevyä, vaneria, lasi käyttää yksinkertaisia ​​muotoja. Jos se ei jätä halu luoda yksinoikeudella huonekalu, niin on järkevää oppia tekniikkaa decoupage, craquelure, taiteellinen maalaus. Koriste viimeistely työtasot näyttää mielenkiintoinen ja sohvapöytä on "kohokohta" olohuoneen tai muita huoneeseen.

Miten tehdä taulukon käsillään, jossa yhdistyvät mielikuvitus, käsityön ja käytännöllisyys? Ensimmäiset askeleet luomisessa alkuperäisen huonekaluja aihe on parempi aloittaa toteutumista valmiiden piirrosten yksityiskohtaiset ohjeet. Valitsemalla perustan tällainen vaihtoehto, mikään ei estä tulevaisuudessa tehdä asioita omin käsin luonut haluttu persoonallisuus. Erilaiset sohvapöydät ei ole vain sisustus ja improvisoitua materiaalia. Näkökulma sisätiloihin aihe Myös pystyy vaikuttamaan niiden monimuotoisuus, välinen sohvapöydät voi vaihdella:

 • muoto (neliö, suorakaide, pyöreä, soikea);
 • materiaali (puu, lasi, metalli, muovi, komposiitti);
 • rakenne (yksinkertainen, kokoontaitettava, avoauto, flip);
 • tyyli (klassinen, maa, retro, korkean teknologian, siirtomaa, minimalismi).
 • läsnäolon tai puuttumisen koriste-elementtejä.

Kahvin Taulukossa oletetaan, että se onnistuneesti mahtuu sisälle, vaikka se on pieni alue huoneen. Tätä varten joukossa monia vaihtoehtoja on olemassa malleja taittuvan rakenteen. Tee sohvapöytä olohuoneessa, kahvi - makuuhuone, parveke tai puutarha apua metalli profiilit ja kulmat. Suunnitella tämän osan sisätilojen osoittautui valoa, se on parempi valita alumiinin, joka on helpompi käsitellä kuin rautaa.

Ihmisarvoa kaikki taittuvat huonekaluja - säästää arvokasta tilaa. Tarvittaessa sohvapöytä voidaan laajentaa, ja sitten rakenne on helppo koota, piilottaa sen säilytettäväksi. Valmistus taittuvat sohvapöytä kädet saada jopa ilman puusepän kokemuksiin seuraavista materiaaleista käsillä:

1
 • työtasot (puu, puutavara, Lastulevy, vaneri);
 • U-muotoinen profiili - 2 yksikköä.;
 • Alue (alumiini);
 • pora;
 • kiinnitysosia (ruuveja, pultteja, muttereita).

Toimivuutta joidenkin yksittäisten sisustus pääsee täydellisyyttä. Sohvapöytä avoauto tuli ruumiillistuma idea, johon liittyy yhdistelmä mukavuutta, omaperäisyys ja tilaa säästävä. Transformed mallit näyttävät vaikuttavan paitsi kuva: yläosa, joka toimii työtaso, voit nimetä tai piilottaa tarvittaessa mekaanisella vivulla tai toimielin.

Tee taulukko-muuntaja omin käsin on hieman monimutkaisempi kuin pelkkä tai taitto rakenne. Pääasiallinen rakenne-elementti - mekanismi, jossa on vipu, se on toivottavaa käyttää sujuvasti ja ilman seulontaa. Jos otat levyt valmistukseen lastulevy tai puu, liukuva järjestelmää olisi piilotettu, ja sohvapöydät vaihtovelkakirjalainan lasin että kohde on komeilla, pelaa roolia koristeluun. Valmiit piirustus huomaavat pian ideoita, ja se on hallittava kolmiulotteiseen mallintamiseen ohjelman (Google luonnos ylös, PRO 100) yksittäisille hankkeille.

Visuaalisesti säästää tilaa ilman täyttämättä huoneeseen, se auttaa kirkas ja käytännöllisesti painoton suunnittelupöydällä lasista. Vahvuus tämä materiaali ei ole huonompi puuta tai muovia, koska pöytälevy karkaistua lasia. Valmistuskustannukset taulukko lasi vähän kallis, leikkaus levyn paksuus on vähintään 12 mm, jotta paremmin työpajassa, joka voi lisäksi tehdä jauhinreunat. Voit tehdä tämän kotona omin käsin, voit käyttää tiedostoa, huovan ympyrä, hiomapaperi, mutta prosessi vaatii varovaisuutta.

Käsitellä lasin reunan tai leikatun kotona on vaikeampaa, koska tarve käyttää lasin leikkuri, mutta liimattu yhteen kaksi kerrosta tai enemmän saada itse käyttämällä silikonia akvaarioissa. Samaa materiaalia käytetään usein kotona mestareiden kiinni sisustus tai lisävarusteita, kuten metallipyörät tai korjaa ne sohvapöytä lasi kautta imukupilla.

Sata vuotta sitten - pakollisena osana jokaisessa olohuone toivottaa vieraat kupin teetä. Nykyaikaiseen kotiin työntekijä tehdä pyöreän pöydän valmistettu levyt kätensä pienikokoinen tule liikaa vaivaa, jos käsi on saatava materiaali ja työkalut:

Miten tehdä taulukon puusta käsillään? Versio pyöreän pöydän pystyy tekemään vain ne, jotka pystyvät toimimaan puusepän työkalu. Leikkaa pyöreän pöytälevyn voi sisältää kiinteitä kappaleita vanerin tai levyt työkappaleen. Halu luoda yksinoikeudella huonekalu muotoutua muodossa sisätilojen aihe, joka luo vyöhyke psykologinen mukavuutta. Kerätä tietoja ja vahvistamisesta suunnittelu sohvapöytä valmis pyöreä muoto voi peittää lakka, säilyttäen rakenne puun, tai käytä maalin korostaa yksilöllisyyttä.

Sohvapöytä kätensä: ideat ja toteutus

Kun ikä sähköisen median Harva vaivaudu lukeminen julkaisuja. Tästä huolimatta sohvapöydät silti ottaa kunniapaikalla jokaisessa kodissa.

Suorien käytössä, ne voidaan käyttää muita hyödyllisiä asioita: tarjoillaan kevyt aamiainen tai illallista, pienet korjaukset ja kotityötä.

Yksinkertaisuus suunnittelu, erilaisia ​​muotoja ja malleja, vähintään työkaluja - kaikki nämä edut sohvapöydät houkutella huomiota kotimaan käsityöläisiä. Tässä artikkelissa, teemme yksityiskohtaisen tarkastelun suosittu kotitekoisia ja antaa käytännön neuvoja tuotantoaan.

Rakenteelliset variantteja sohvapöydät

Helpoin tapa voit tehdä sohvapöytä käsillään, käyttämäsi särmäys levyt levyt, viilutettu lastulevy tai MDF.

Jotta salata liitoskohtaan käytetyt levyt klassinen menetelmä - kokoonpanon on pyöreä piikkejä (shkantah). Kaikki mitä tarvitaan kotoa master tässä tapauksessa - vain merkki asennuspaikka piikkejä päihin sivuseinien ja poraa kiinnitysreiät niitä alareunassa ja kannen.

Yksinkertaisin sohvapöytä MDF

Jäykkyyden lisäämiseksi rakenteen välillä sen sivuseinien asentaa pystysuuntainen poikkileikkaus jäsen. Pieni niche säilytykseen lehtiä, ja muita pikku asioita täällä ei ole turha. Se voi olla valmistettu levy, joka jää jäljelle kun leikkaus ja puoli kannet.

Liikkuvuus - hyödyllinen vaihtoehto pöytä. Hän tajusi asennus kalusteiden pyörät pohjassa. Kompakti kuljetuspyörät, voit piilottaa, mutta voit ostaa suuremman ja tietoisesti valita niitä. Jotta saamme alkuperäisen taulun pyörillä kiillotetusta baareja, jotka tukevat massiivinen puinen pöydälle.

Ne, jotka eivät liikkuvuus ei olla suuri merkitys, ja haluaa nähdä hänen kodissaan vankka pöytä rustiikkityyliin, on mahdollista tarjota mahdollisuus voimakas levyt. Tämä taulukko tulee epäilemättä yksi tärkeimmistä koristeet olohuoneessa minkään maan talon.

Kohtuulliset laiskuus yhdistettynä janoa luovuutta johtaa usein mielenkiintoisia löytöjä. Yksi niistä - taulukko vanhat renkaat.

Hän aikoo hyvin yksinkertaisesti:

 • Kaksi leikkaus lastulevy ympyrän halkaisija 3-4 cm pienempi kuin ulomman renkaan koko.
 • Ensimmäinen ympyrä kiinnittää neljä metallijalat.
 • Pohja ja kansi on kiinnitetty ruuveilla puolin pyörän.
 • Juutti koristella puolin ja kansi.

Kotitekoinen rakentaminen vanhat renkaat näyttävät upeilta

Kuten on käynyt ilmi epätavallinen sohvapöytä, jota voidaan käyttää tarvittaessa kuten banquettes.

Ajatus käyttää "random" kohteita luoda sisustukseen osoittautui erittäin tuottava. Synnytti lukuisia kotitekoisia päässä laatikoita ja kuormalavoja. Hieman mielikuvitusta ja vähintään kustannusten on kerättävä sohvapöytä puusta neljästä standardin laatikkoa.

kokoelma algoritmi on seuraavanlainen: laatikot laittaa reunalla järjestämällä ne ympyrän, yksi toisensa jälkeen. Yhdistämällä muotoilu ruuveilla, sen keskellä tekevät hyllystä. Täällä voit laittaa maljakkoa tai kaada sisustus joki kiviä tai simpukoita. Poistuu puun käsittely hiekkapaperilla, tahra ja lakka.

Pöytä, kootaan neljä laatikkoa

Puusta ei tarvitse hienostunut sisustus. Käyttää sitä viimeistelyyn sisustus, lisätä yksinkertainen kattaukseen. Rakentaa sitä tarvitaan muutamia baareja ja höylätty lankkuja saanti paaluttaa.

perusrungon näyttää luotettava ja kestävä käyttämällä erottuvalla väriyhdistelmiä ylhäältä. Tätä varten tangot täytyy pehmentänyt tumma tahra, jättäen kansi luonnollinen väri männyn tukkipuuta.

Puukalusteet vaikea yhdistää metallia. Tästä voidaan varmistua tekemällä kahvipöytä loft-metallijaloilla. Hänen kansi on koottu kolmesta kappaleesta terasseille "sorokovke" ja kehystetty Verhotangot.

Puinen pöytä metalli jalat valmistettu sileästä raudoitteiden

Valmistukseen jalkojen tarvitaan hitsauskone, pala teräslevy 1,5-2,0 mm: n paksuinen ja muutaman tähteet sileä tangon 10-14 mm halkaisijaltaan.

Taivuttamalla neljä bar kuvio, ne hitsataan neliön kappaletta levyjä (tai paksu kirvesmiehen kulmat kuten kuvassa), ja vuorostaan ​​on kiinnitetty pöydän kerätty Kansi. Lopullista hienostuneisuus tarpeen jauhaa, pehmentänyt ja lakkaus kannessa hallituksen ja maalaa jalat.

Sen sijaan, että sauva valmistukseen emäksiä voidaan käyttää profiilin putki suorakulmainen poikkileikkaus. Hitsattu hänen kaksi suorakulmiota, siivous hitsit ja hopeoitavan maalilla, saamme luotettavan tuen työtasot, kerätty paksu tammilaudat.

Lisätä vakautta metallin kannen alla sivuseinän liittää segmentin muotoinen putki.

Erittäin näyttävyyttä sohvapöydät toppi puun sahauksen. Etsi tämä peruselementti on yksinkertainen. Millään saha tarjoaa "puolivalmiita" kokoa. Jotta se saavuttaa standardi auttaa elektrorubanok ja nauhahiomakone.

Pöydän jalat voidaan paksua baareissa tai raudoitus käytetään niitä. Välinen kontrasti massiivinen ylä- ja kevyt metallinen alusta antaa kosketus yksinomainen suunnittelu.

Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto yhdistää materiaaleja - puuta ja lasia. Työtaso voi olla soikea tai pyöreä lepää perusteella kahden ristin neliö kehyksiä.

"Painoton" lasi on yhdistetty massiivipuuta perusrunko

Rulla sohvapöytä valmistettu puuritilällä ja peitetään neliö lasi, näyttää tyylikäs ja moderni.

Lasi antaa rikkaan ulkomuotoa rakennetta ja sulkee välit säleet lavan, jonka kautta pienet esineet voivat pudota lattialle.

Ne, jotka keskittyy toiminnallisuus, nauttivat sohvapöytä-muuntaja. Yksinkertaisella manipulointia, hän muuttaa radikaalisti paitsi sen korkeutta vaan myös ulkonäkö.

Kootussa tilassa, tämä on yhteinen kantaa aikakauslehtiä ja sanomalehtiä. Nostamalla kaksi sivuseinämää jaloilla, lisäämme korkeus pöydän ja ulottuvat työtason pintaa "ravintolaan muodossa."

Perusteella muiden muuttaa järjestelmän - kaksi metalli-kehyksen kaapit. Jokainen niistä on kääntyvästi kiinnitetty pöytälevy. Kootussa asennossa, ne sijaitsevat vaakasuorassa, ja nostettaessa kansi kääntyy ja pystyasennossa.

Korkeus rakenteen avatussa muodossa on 73 cm. Tämä riittää käyttää muuntaja tietokoneen työpöydän.

Peitä se koostuu kahdesta levystä, jotka voidaan siirtää vaakasuunnassa. Tässä tapauksessa, yksi levy kääntyy akselinsa ympäri. Tarvittaessa tällainen muuntaja voidaan muuntaa sekuntia ruokapöytä 4 hengelle.

Sohvapöytä avoauto "kolme yhdessä"

Joku luo mukautuvan kokoontaittojärjestelmä, kun taas toiset onnistuneesti kokeilleet tavanomaisia ​​vanerin romua. Tuloksista etsittäessä uusia muotoja tuli tänne näin epätavallisen sohvapöytä.

Voimme vain ihmetellä tunnollinen tarkkuus laskennan ja hänen lahjakas kääntää näkyvän kuvan.

Teoriassa se näyttää yksinkertainen: emässekvenssi vanerista kolmekymmentä kehyksiä. Jokainen niistä on tietty kallistuskulma jalat.

Käytännössä laskemaan kaikki elementit vaneri stand tarvitsevat kolmiulotteisen mallinnuksen ohjelma.

Kokoamalla yhteen vaneri "kakku" katseet epätavallinen futuristinen muoto. Lasisuojus kruunaa esimerkki innovatiivisesta kaapin tekniikkaa.

"Meillä on jotain yksinkertaisempaa, mutta myös kauniita," - sanoo yleismies. Ole hyvä, ei ole olemassa yhtä tyylikäs, mutta edullisempi valmistaa pöydän. Se koostuu kolmesta paketteja ohutta Höylätyt laudat.

Lukuisat aukko työtasoon voidaan kattaa pinottu lasikannella.

Mitä tulee lasin yhteydessä puun tarpeen sanoa muutaman sanan. Paras ratkaisu - käyttö läpinäkyvä "optisten" liimaa. Poranterä kova kotona paksu lasi aiheuttamatta korjaamatonta vahinkoa. Siksi luopua ajatuksesta mekaanisen kiinnityksen ja mahdollistavat nykyaikaisen kemian näyttämään parhaat ominaisuudet.

Kannattajat kierreyhteyksien suosittelemme käytettäväksi akryyli työtasot. On helppo porata poraus- ja näyttää hyvältä.

Puhutaan materiaali työtasot, me unohti puinen Vuori. Se on erinomainen materiaali käsillä, yhtä hyvin luoda kannet, sivut ja jalat.

Työtason Vuori - mukava ja luotettava

Muoto työtaso voi olla mikä tahansa vuori. Kansi, koottu puisia lautoja leikattu palapelin tietyn piiri.

Valmistukseen sohvapöytä päässä vuori, tarvitsemme muutamia työkaluja:

Mitat valmiin tuotteen ja rakenteen yhdistävä solmujen tulisi harkita etukäteen ja kirjoita ne alustavan piirustuksen.

Loppuun taulukko suoritetaan kahdessa vaiheessa. Ennen alkua kokoonpano on kiillotettu hiekkapaperilla pinnan kannen pohja ja jalat. Sen jälkeen, kun väriaineen puun kansi ja värjättiin lakka.

Jopa helpompaa on sohvapöytä tehty lastulevystä. Tämä materiaali on kaksi toimintoa: jotka muodostavat jatkuvan pinnan ja kantaa kuorman. Suosittelemme käyttämään viilutettu aluksella, koska "alasti" DSP Lakat voi piilottaa tekstuuri haketta.

Asennuksen jälkeen, sinun täytyy sulkea kaikki reunat (työtasot, pohja ja jalat) Huonekalut muoviteippiä, lämpeneminen hänen rakennus kuivausrumpu ennen hakemista.

 • Hallitsee kaunis penkki antaa hänen omissa käsissään
 • Tehdä kaunis ja mukava pöytä antaa omiin käsiinsä
 • Kuinka tehdä sohvan käsillään: valinnat ja asennusohjeet järjestelmiä
 • Riippumatot kuulusteltavaksi: mitä ne ovat? Miten tehdä oman riippumatossa?

Näinkö? Lisää sivu:

Lastaus.

 • Copyright © 2014-2017 | | Rakentaminen ja korjaus

  Teemme ja koristella sohvapöytä, materiaalit, piirrokset

  Sohvapöytä olemassa lukemattomia lajikkeita. Helppoa; piirustukset ja tarvittaessa se ei ole monimutkaista. Kuitenkin taulukoissa avoauto on taittomekanismi, mutta se voi olla, jos haluat tehdä käsillään, olematta hyvin Teknikkokoulutus; Tässä vaiheessa meidän on harkittava uudelleen.

  Mutta, toisaalta, sohvapöytä sisustus - on kuin työpuku miesten tai meikkejä naiset. Yksi ja sama materiaali, samanlainen rotu, sama kosmetologi voi antaa vaikutelman kunnioitettavan herrasmies omistaja tai häiriökäyttäytymistä Bon vivant, tyylikäs luottavainen naarasleijona leikkisästi flirttailee Ingenue tai overdressed.

  Siksi emme oikeastaan ​​syvennytä reseptejä askel askeleelta, miten tehdä sohvapöytä itse (vaikka tämä annetaan asianmukaista huomiota), mutta keskittyy ensisijaisesti esteettinen ja luova puoli. Sitten - luotettavuutta ja kestävyyttä yhdistettynä halpuuden. Tämä on toinen tärkeä asia: sohvapöytä on yksi eniten käytetyt huonekalut.

  Onko jonkinlainen määritelmä päätimme ottaa? Joitakin standardeja, vaatimukset, säännöt? Ergonomian? Vain yksi asia: korkeus - 40-50 cm ja kaikki, luoda, koska henki antaa, mutta se oli kaunis ja mukava ..

  Näytä taulukossa ensisijaisesti sisustus, joten on syytä aloittaa lopusta: kanssa sisustus ja viimeistely. Kannattaako tämä kysymys ei ole vaikea poimia suunnittelu valmiita tai kehittämään omia: kuormitus kohde on pieni, ja yhtäkkiä kauneusvirhe tuli ulos, se on helppo muuttaa tai uudelleen tehdä. Työvoimakustannuksia ja resurssien - ei mitään.

  Päättyy sohvapöydät

  Koristella taulukon eri tavoin, katso. Kuvio. Kannat selvittää miten luetaan vasemmalta oikealle ja ylhäältä alas. Samassa järjestyksessä kuin ne on järjestetty sen mukaan, yhä monimutkaisempia työtä.

  Joissa useimmat perinteiset taustakuva voi olla nopeasti ja edullisesti jalostamaan vanhimmista pahoinpideltyjen pöytä, jos vain oli vahva. Strippaus, kitti, pohjustus, maalaus ominaisuudet ovat. Pala taustakuva muodostumista työtasot myös sopimaan mitään: hänen asennus, liimalla päällystetty useita kerroksia kirkasta, väritöntä tai värjättyä lakkaa NC tai akryyli.

  Jokainen kerros, paitsi viimeistely kuiva hiottu, mutta tämä edellyttää ihon sametti, jotka eivät aina löytää markkinoilta. Siksi teemme näin: ottaa kaksi kappaletta nazhdachki numero 240-280, ja kolme toisiaan vastaan, kunnes se alkaa käydä läpi perusteella. Ja jauhaa sitä.

  Huomautus: roskaa hiomapulveria halutaan kerätä. Hän sopii hyvin erilaisiin työtään erityisesti lasille.

  Jos taustakuva on kohokuvioitu, jauhatuksen alussa kerroksesta, jonka yläpuolella ei enää näy epätasaisessa maastossa. Yleensä tämä toinen-neljäs kerros. Edellä on yhä oltava vähintään 3-4 kerrosta lakka.

  Lakka päällystetty kirjekuori keskeltä reunoille. Ensimmäinen kerros - runsaasti tunnoton päihin; työtaso siis laittaa telineeseen, lattia verhottu elokuva. Kerrokset on alle hionta kutistuu hieman kytketty sbeg lakka (sen paksuus voi olla jopa 4 mm) reunoja vasten pöydän. Roikkuvat pohja putoaa sen jälkeen, kun täydellinen päällysteen jähmettymistä on leikattu reunan ja alemman säiliön nahat.

  Eleganssi taulukon lisää nastoja ja metalli nastoja ajetaan peräkkäin reunaa pitkin. Tärkein edellytys näytti - plakin tulee sijoittaa siisti rivi ja tasaisin välein. Tässä yksinkertaisin pelastus laite: alue, jossa on pala metallia toisella puolella nasverlennymi verkotettu paksuus hieman enemmän painikkeita tanko (yleensä - 1,2 mm). Sitä käytetään mallina liikkumalla kehä. Viime aukot tulisi olla välimatkan päässä reunasta askelkoon driving miinus poldiametra korkki.

  Kun lepää merellä, voit tuoda kasa tyhjiä kuoria ja merikivipuita. Taulukko, jossa tällainen sironta lasin alla, näyttää romanttiselta. Mutta suosittu muotoilu, jossa runko bambusta, kuten kuvassa, ei ole kovin käytännöllinen. bambu varret ovat kaventuneet yläosaa kohti, ja valita neljä kappaletta samaa tasainen paksuus ei ole niin helppoa, ja luolan ja lasin väliin bambuchinami piakkoin pölyä, jota on vaikea puhdistaa. Lasi liimalla ei pidä hyvin sileissä puoliympyrän yksityiskohdissa. Lopuksi, lähellä bambu suolaveden vain ei kasva, ja näyttää taulukko ei ole aivan luonnollista.

  Meripöydän runko-osien valmistuksessa on tarkoituksenmukaista aloittaa yleisin jalusta. Kokoonpano, leikkaus, koko, sävy, rakenne - valtava valikoima, hinta on halpa. Lasi akvaarion silikonia ylimmän hyllyn hyllylle on liimattu tiiviisti. Silikoni-liima akvaarioiden liimaamiseen myydään lemmikkikaupoissa, se on ikuinen, se pitää uskomattoman kuormia. Se on valmistettu läpinäkyväksi (liimaus ei ole näkyvissä), valkoinen ja musta, mikä antaa lisämahdollisuuksia suunnittelulle. Täyteinen kammio ilmestyy lähes tiukalle, eikä mitään pölyä sisällä.

  400x750 mm työtasolle tarvitaan 6 mm paksuinen lasi; 600x900 mm - 8 mm; suurempi - 10 mm. Lasi tarvitsee peilin ilman neuloja ja aaltoilua. Jos et ole liian laiska ja valitse jalusta pohjasta neljännes syvälle lasin paksuuteen, se liimataan huuhteluun ja pöytä on täysin turvallinen ja turvallinen.

  Huomautus: 80-luvun alussa ranskalainen yritys loi ylistystä yksinoikeudella huonekaluilla myymällä akvaaripöytiä. Läpinäkyvän pöydän läpi näkyi vedenalainen maailma. Valmistajat vakuuttivat, että suljetun ekosysteemin resurssi paksussa ontossa työtasossa on 40 vuotta, mutta täydellinen häpeä. Kalat alkoivat moninkertaistaa, biologinen tasapaino lensi tartaroihin ja akvaariotaulu muuttui hautausliiviksi. Tämän artikkelin tuttu kirjoittaja huomautti: "Heidän pitäisi ensin ottaa kalat pois, mikä ranskaksi ..."

  Peilipöytä sopii mihin tahansa sisustukseen. Peilit, jotka heijastavat ympäröivää, sisällyttävät sen automaattisesti muotoiluun.

  Pohja on tavallinen laatikko, jolla on riittävän vahva tasoitetut kulmat, painettu tinkimättä. Et voi jättää puisia aukkoja: puu on luonnollinen jalo materiaali. Leikkaaminen kapeilla nauhoilla merkitsee tarkoituksellisesti tukahduttavaksi jotakin, joka sen luonteen vuoksi pitäisi hallita, ja tämä on huono maku. Alastomainen puu voi ja pitäisi jättää peilien alle, joten ne ovat vahvempia liimalla - kiinnitettävä nitro, rakennus tai akvaariosilikoni. Laatikon pohja on ensin pohjustettava alustalla pohjaan, ei veden päälle!

  Tekijät suosittelevat maalata pohjaa hopealla (alumiinijauheella), mikä on täysin perusteltua: hopea väri sopii yhteen peilien kanssa kaikissa tilanteissa. Mutta jos taulukko on tehty tietyksi sisätilaksi, maalauksen sävy voi olla erilainen. Esimerkiksi olohuoneessa art deco - kultainen (maalattu pronssilla tai kultaisella lehdellä), musta tai valkoinen - klassisessa modernistisessa tyylissä; hi-tech - myös musta tai sininen, violetti; olohuoneessa fuusio - kirkkaan punainen, minimalistinen - kaikissa yleissanoissa; sanotaan vaaleanvihreänä.

  Decoupage - liimaus valmiiden fragmenttien perusteella, kuten muunnettuja tarroja. Itse decoupage-tekniikka on yksinkertainen, ja kaikki tarvittava tuote myydään sarjoina, mutta pohjan (ylälevyn) valmistelu ja piirustuksen kiinnittäminen vaativat työtä.

  Dekupirovannaya huonekaluja viime aikoihin asti pidettiin merkkinä prostetskogo (ellei - huono) maku, mutta decoupage tekniikalla parantunut, valinta piirustukset kasvaa jatkuvasti, ja nyt jopa asiantuntijat usein hämmentävät decoupagelakalla käsinmaalattu taidetta.

  Pöytälevy ensin nyljetään, tasoitetaan, katkeavat halkeamat suljetaan, kuten huonekalujen kunnostamisessa. Sitten maadoitetaan liidulla, sekoitetaan läpikuultavaa kalvolakkaa НЦ hapan kermaan. Pohjamaalia vettä ei voida käyttää! Päällystyksen jälkeen päällyste peitetään läpinäkyvällä akryylilakalla kahdella kerroksella tai huonekalujen nitroselluloosalla 3-4 kerroksessa. Jokainen peräkkäinen kerros levitetään sen jälkeen, kun edellinen on kuivunut kokonaan, kuten yllä on kuvattu.

  mosaiikki

  Sohvapöydät on koristeltu mosaiikilla, koska ne ilmestyivät. Mutta harvat tietävät, että he tehtiin työtasot marmoria tai alabasteri - tehdä puupohjaisten kiinteä klassiseen mosaiikki on mahdotonta: se on hyvin erilainen lämpötilan ja mekaanisen lujuuden ominaisuudet ja kuitu-kerroksellinen orgaanisia materiaaleja monoliitti mineraali.

  Huomautus: Älkää sekoittako Alabasteria - läpikuultavaa punertavaa puolijalokivääriä ja koristekiviä - rakentamisella alabasterilla.

  Nykyään puun vankka ja kaunis mosaiikki voidaan rekrytoida muovista. PVC-muovikoteloihin voidaan leikata fragmentteja sähköiseen viestintään. Ne ovat yleensä valkoisia, joskus - mustia tai tummanharmaita. Mutta maalata ei ole ongelma. PVC: ssä, jossa on täyteaine, syövytetään maali graffitille. Ainoa ehto on maalata jo leikattuja palasia, muuten valkoiset stringset näkyvät reunoillaan jo koottua koostumusta. Kiinnitä muovihelmiä puuhun kiinnitysliimalla; Pohja alustaan ​​tasoitetaan ja pohjustetaan peilin alla.

  Täällä tarvitaan taiteellista makua ja taidemaalarin kättä. Stencilin käyttö ei ole toivottavaa - ei kattoa tai jopa seiniä, pienimmät tahrat juuri silmäsi edessä. Perusta on maadoitettu, kuten peilien alla, kaikentyyppisille maalauksille, paitsi Khokhloma, jossa alukesavea tulee tekniseen prosessiin.

  On suositeltavaa käyttää perinteisiä venäläisiä puunmaalaustekniikoita: Khokhloman (joka on hyvin monimutkainen) lisäksi - Polhovskaya ja Gorodetsky. Ne on tarkoitettu puu-astiastoihin ja keittiövälineisiin; Taulukko ei syö eikä se sisällä taikinaa, joten se on monta vuotta.

  Video: pöydän koristelu värillisellä lasimaalilla

  Ja lopulta krake-tekniikka. Periaate: ei vielä täysin kuivunut maali (sormi on painettu, mutta ei kosketusta) peitetään erikoisella lakkamaalilla. Kuivaus, hän vetää maalia takanaan, murtuu silmän ja lopullinen päällyste näyttää hyvältä. Tämä on erityisen arvokas maa- tai perinteisissä tyyleissä - barokki, empire-tyyli jne.

  Krake pöydällä on lakattava, muuten halkeamat tulevat pian likaantumaan ja näkymä kadota. Näin voit tehdä ilman kallista lakkakalvoa. Sen sijaan voit hakea:

  • Liimaa PVA, joka laimennetaan kahdesti tai kolmesti - vesipohjaisilla maaleilla (guassi) ja nitrolla. Levitä hieman ohut kerros sen jälkeen, kun määrität saman maalin prototyypin annostuksen! Gouache-maalauksen ääriviiva jättää hieman epäselväksi, ilmava. Kirkkaat värit ovat erittäin epätoivottavia.
  • Munanvalkoinen - öljymaaleille.
  • Taulukkoetikka - alkydi- ja akryylimaaleille.
  • Ravitseva gelatiini - kaikentyyppisille maaleille, mutta päällyste kestää enintään 5 vuotta, jopa lakalla.

  Video: vanhan pöydän täydellinen restaurointi

  Pyöreät sohvapöydät ovat suosituimpia: pieni pöytä on liian pieni ja kulmat häiritsevät. Esimerkiksi annamme kolme rakennetta. Kuvassa vasemmalla puolella. - pyöreä pöytä, jossa on taitettava pöytälevy. Eräänlainen arkaainen, mene minkään vanhanaikainen (tai yksinkertaisesti vanha) olohuone.

  Pyöreät kahvipöydät

  Tällaisia ​​taulukoita kutsuttiin vanhoina päivinä, vieraille jäi heidän käyntikorttinsa lähtiessään. Jos kävijä näki vieressä työtason takana (jota palvelijat salaa käskivät), se oli selvä merkki siitä, että hänen ulkonäkönsä tässä talossa ei enää ole toivottavaa. Mutta syy kutsua kaksintaistelua ei antanut tällaista ohitusta. Nykyään vierailupöytä ei ole niin loukkaava sovellus: akryylipäällyste kiinnittyy tiukasti akryylisilikonille.

  Oikealla on puinen pöytähylly, jonka läpimitta on 700 mm. Suunnittelu on yksinkertaista, mutta jos pöydässä on jotain raskaampaa kuin käsineet tai huivi, työtasolla oleva hylly on paremmin tukenut reunojen alapuolella kiillotetun metalliputken kanssa. Vaihtoehto - laminaatin, puun, lastulevyn säteittäiset väliseinät. Puutavaran tuet pilaavat näkymän.

  Oikeassa alakulmassa - myös 700 mm: n pyöreän pöydän, joka vaatii vähimmäistyötä ja kustannuksia. Miksi? Se voidaan nähdä kuvasta. Työtaso kiinnittyy jalkoihin tikkujen palasista, maadoitetaan ja puhdistetaan kokonaan. Jalusta on koottava etukäteen liimalla ja nauloilla; Puinen rengas on koristeellinen. Yläosa leikataan tasoon merkitsemällä kotitekoinen näennäispaksuus materiaaleista, ks. Kantopöydät.

  Idea: epätavallinen pyöreä pöytä muoviputkista (se)

  Taitettava sohvapöytä ei ole myöskään uusi. Ne on pitkään mallinnettu ruokapöydällä: liukupöydällä ja liimapöydällä. Tumba, pääsääntöisesti, sai viinikellarin roolin. Juhlatyöntekijät pitivät yhdessä pullossa pullot ja viinilasit Leninin tai Karl Marxin tilavuudesta. Riippuen vierailijasta on hyväksytty, tämä tai se aiheutui "kannella". Tekhnari, joka ei ole altis tekopyhyydelle, halveksin tällaista kaksinkertaista kauppaa sydämen pohjasta.

  Nykyään sohvapöydät ovat lopulta päässeet eroon omistajien fariseudesta. Suosituin muotoilu - samanaikaisesti pöytä ja lehti sekä lounas. Pienessä odnushke - löytö. Kuinka tällainen muuntajataulukko toimii, on esitetty kuv. edellä.

  Hänen ääni, tietenkin, muutoksen mekanismi. Ostanut tarpeeksi kallista, mutta voit tehdä itsesi. Tätä varten sinun on ensin hallittava jokin ohjelma, jonka avulla voit tuottaa kolmiulotteisen mallintamisen. Yksinkertaisin on Google Sketch Up. Se ei ole yhtä toimiva kuin PRO 100, mutta se on paljon helpompi käyttää, ja taulukon muuntaja riittää.

  Mekanismin periaate on vipujärjestelmä, jossa on kaksi kuollutta pistettä äärimmäisissä paikoissa ja joiden välissä on epästabiili tasapaino. Tämä takaa helpon muuntamisen ilman kaatumista ja taputusta. Mekanismin luomisen vaiheet ovat seuraavat, ks.

  Vaihtomekanismin kehittämisvaiheet

  1. Piirrämme kaaviomaisen kaavion (sijainti 1), vaikkakaan käsin tai CorelDrawin avulla;
  2. Kehitämme kolmiulotteisen asettelun ja tarkistamme osien vuorovaikutuksen, aiheuttaa 2;
  3. Teemme yhden osan luonteeltaan puukappaleista (kohta 3), tarkistamme, miten kaikki menee, säätämme mittoja;
  4. Making yksityiskohtaisesti on metallinen avain 4;
  5. Laittamalla osa lopulta tarkistaa luonnossa, asemassa 5;
  6. Mekanismista tehdä stand, hallituksen ja kerätä pöytä, kohta 6.

  Tällaista mekanismia tarvitaan noin 4 proftruby 20x20 m, 1,2 m on 50h25, 20h4 koeliuskamittariin 6 M8h120 pultit 2 ja M8h60 M8h50 8 M4h20, M8 mutterit 26 ja aluslaatat 30, 30h8, 12 leikkausviiva screeds 6 cm pala 45h25 alue ja kaasun nosto 4 120-140N. Puuosat - mukaan valitun taulukon suunnitteluun. Pöydällä on parempi antaa MDF, se on kevyempi ja vahvempi kuin lastulevy. Kustannus - noin 1000 ruplaa, mikä on enemmän kuin puoli hinta tuotenimeä malleja ..

  Video: Esimerkki valmiin taulukon-muuntaja

  Huomautus: Seuraavassa kuvassa - piirustus muuttamassa mekanismi ilman kaasua hissi, jousilla. Tämä kustannus on jopa halvempi, mutta jouset ovat pokoldovat, poimien niiden vahvuus.

  Transformenny mekanismi jouset

  Se, että sohvapöytä on parempi olla alkuperäisen ulkoasun, liian yleinen paikka. Mukaillen kuuluisa sanonta siitä intiaanit, voimme sanoa: hyvä sohvapöytä - alkuperäisen sohvapöytä. Aloittaa pura kolme rakennetta (ks. Kuvio). Jotta yhä monimutkaisempia valmistukseen.

  Alkuperäinen sohvapöydät

  Sohvapöytä vanhoista sanoma- ja aikakauslehtiä (vasemmalla.) - ei ole vain omaperäinen ulkonäkö, mutta myös hienovaraisesti suunnitelmasta. Että on olemassa todisteita, vaikka ei perinteistä, mutta maun kehittymiseen. Totta, huone sen nojalla olisi myönnettävä vastaavasti. Missä tahansa sisustuksessa perinteisen viisauden, vaikka vanha, vaikka tänään, hän ei katso.

  Tekniikka valmistus on varsin yksinkertainen:

  • Sammuta turhat median tiukka putkiin ja korjata aina muutaman raha bändejä.
  • Upotettiin 2-7 minuutin kauhaa tai kaukalo vesipitoisella polymeeriemulsion; se ei haise, ja halpa.
  • Ripustetaan lankakoukut pyykkinarulla kuivua; ei tarvitse kuivata pölyisissä olosuhteissa, jotka ovat levinneet alareunassa kalvon virtaava ylimäärä.
  • Liimaa joukko PVA-laskuri; kuivaa ne pystyasennossa, joilla sidottu lanka ei hajallaan.
  • Merkitä pseudo-tasopinta mittari (cm. Alla) ja leikattiin irti koko on hieno-vannesahan terä "puhdas leikkaus".
  • Silikoni liitä akvaarion työtason tasolasi on vähintään 12 mm paksu.

  Tämä taulukko, keskimääräinen kuviossa. Edellä on vaikeampi työ, mutta puupölkyn ei tarvitse niin paljon kuin se saattaakin tuntua. Ytimessä on - sama puinen laatikko, liimattu hallituksen 20 mm vaneria pyörillä. Toimittamaan sille kaikkien osapuolten estää puun liimaa. Korkeus kunkin Poleshko - korkeus laatikko plus paksuus kruglyaschey samasta puupölkyn vuori ylemmän kerroksen (20-50 mm).

  Ulkoasu konetta puupölkyn tehdä kotitekoisia pinta mittari, joka on jo mainittu, ja siitä keskustellaan yksityiskohtaisemmin alla. Kun sahaus sahanpuru huolellisesti talteen millä tahansa sopivalla pannulla jotka eivät aivan onnistuneet saamaan lika lattialta. Kruglyashi liimattu muodostumista; sahanpuru vaivattiin sitten neste kynnet kunnes seos on paksua ja muovailuvaha Saatu koostumus jauhettiin kumilastaa välillä laskut kruglyashami. Se jätti oshkurit kuinka imuroida, lakatut top - ja olet valmis.

  Tämä taulukko on kaksi vivahteita. Ensinnäkin, sahanpurua, niin sanotusti, säännöllinen leikkaus, ainakaan tarpeeksi. Joten meidän täytyy laittaa osa materiaalista on sahanpurua. Toiseksi, koko Plastic edullisesti laittaa silikoni akvaarion lasia paksuus on vähintään 6 mm. Se ei vain suojaa puuta lialta, vaan myös estää se ultraviolettisäteilyltä, joka aiheuttaa tummumista puuta. Tällainen lasi falshstoleshnitsa ei pilata.

  Taulukko aivan luku. alussa osion on vielä käytettävissä riippumattoman tuotannon, mutta vaatii jo vakavaa taitoja, tuuletettu teollisuustilat ja valmistuksessa tiukimpia turvatoimia. Sen suunnittelu perustuu kykyyn puun pehmentää kuivan lämmön (ei pidä sekoittaa rasparivaniem!) Ja sitten tallenna antaa sille muodon. Eri puulajeja, ja sama - riippuen siitä, onko se on joukko tai viilu, eri saanto muodostaen, on perusta itse tehty tekniikkaa.

  Ensinnäkin sinun täytyy tehdä ladonta, kynnet, tyhmä muoto sisätilan pöydän. Materiaali - kiinteät kovapuusta tammi, jalava, pyökki, pähkinä. Kustannus hölmö kallista, mutta se on uudelleenkäytettäviä jopa 15 konetta. Bolvan heti liiman ominaisuuksia PTFE (Teflon) kalvon ulkopuolella päällekkäisten pinta. Ulkona - joka ei muodosta istuva viiluja. Kiinnitä elokuvan pienillä nauloilla vanerilla tyynyjä konepellin alla. Meidän on vahvistettava hyvä, erittäin liukas Teflon ja täydellisesti liimattu.

  Tehdas vaihtelu kaareva taulukko

  Sitten on viilun lehmus, koivu, tai (parempi) kuin bambu. nauhat pituus - pituus koko pöydän pinnan; nauhojen kerrosten on oltava kiinteä ja suunnattu vierekkäisten kerrosten ovat keskenään kohtisuorassa. Paras, mutta aikaa vievää ja monimutkaista menetelmän muuttamisesta - diagonaalinen.

  Alkuperä hölmö Kerrospino kuivalla, lämpeneminen viilu hiustenkuivaaja rakentamiseen; alkuperäisen päät nauhojen kiinteän nastoja. Meidän täytyy työskennellä kaasunaamari, ei terälehti! Stroyfen kehittää lämpötila 400 astetta, ja sellaisina aikoina, kun lämpötila alkaa hajota Teflon, allokoidaan kuolettavasti myrkyllinen fluorivetyä. Itse asiassa, pehmentää viilu melko 300 astetta, ja bambua ja 160. Tässä vaiheessa, ja se tulisi asettaa hiukset, mutta - parempi katsoa kuin katua. Haihtuvalla fluorideja ei tosissasi.

  Jäähdyttämällä huijata ensimmäinen vahvike kerros poistettiin ja sen nastat aloittaa pinoaminen toisen kerroksen; päättyy hänen raitoja väliaikainen korjaus nauloja. Toisen ja sitä seuraavien kerrosten lämpimillä alueilla 20-30 cm, on sovellettu, kaaren muoto, pitää jäähtyä, hissi, sotkee ​​PVA odottaa asetusta, lämmin ja muodostuu edelleen.

  Koska seuraavan kerroksen muodostamiseen, kunnes haluttu paksuus; minimi - 6 kerrosta ja 12 mm. Kiinnityspulttien jokaisen kerroksen ei tarvitse muistaa poistaa ennen asennusta seuraavaan. Lopuksi, valmiit taulukko varovasti irrotettiin sala (kallis PTFE heittää), kyllästetty jopa 2-3 kertaa läpi vesipitoisen polymeerin emulsio, kuivattiin ja koristelu tuottaa mitä tahansa edellä kuvatuista menetelmistä. Tietenkin pitää tyyliin.

  Internet on melko pitkä kävelymatka sohvapöytä viini laatikot, katso. Kuva. Rakentaminen peruskoulun yksinkertainen ja hyvin toimiva. Ilmiselvää, että jos säiliön sisällön ja kirjoittajat käyttävät, kohtalaista määrä ja laatu.

  Sohvapöytä viini laatikot

  By estetiikka tässä voi suositella naulat dobojnika syvemmälle kuoppiin ja kitti sama sahanpurua liitetty neste kynnet kuten edellä on kuvattu. Tämä ei ainoastaan ​​piilottaa kiinnikkeet. Voit nyt sulkea Keski masennuksen joissakin lakanaa. Sen lisäksi todella täydellinen lankku, se antaa hämmästyttävä sopeutumiskykyä tyyliin pöydän:

  1. Lasi - mitään modernia tyyliä.
  2. Puu - maa.
  3. Harjatusta metallista - Deco ja hi-tech.
  4. Valkoinen, musta tai värillinen muovi - modernia minimalismia.

  Korostaa liittämisellä yhteen tai toiseen suuntaan, voidaan, joka on pannut keskellä kunkin lampun tyypin.

  Yksinkertainen sohvapöytä

  Hyvin yksinkertainen ja halpa sohvapöytä lokero kirjoja voi muovitettua lastulevyä, katso. Kuva. Ilman muotoinen niiteillä voi tehdä korvaamalla ne pituudet puutavaran, kuten on esitetty punaisella katkoviivoin. Yhdellä tai kaksi kapealla keskellä tai reunoilla - riippuen odotetusta kuormasta ja muotoilu. Kuitenkin olohuoneessa pöytä sopivaa ei oikeastaan; makuuhuoneeseen tai lastentarha.

  Kun sahaus levyt olisi halvempaa tilata huonekaluyritys siellä ja zakromkuyut. Kerää välttämättä eksentrinen liittimiä, on mahdollista shkantah tai ruuvia. Jälkimmäisessä tapauksessa - kipsi reikiä ja istuva itsekiinnittyvä puun alla. Jälkeen lakkaus erottaa aidosta puusta voidaan vain naarmuuntua.

  Video: Yksinkertainen taulukko alkuperäiset piirteet

  Onko mahdollista tehdä täydellinen lasi sohvapöytä? Joka on sama kuin kuvassa? Tai yksinkertaisempi, mutta kokonaan lasista?

  Lasi sohvapöytä

  Kyllä, voit vain sille kalliiksi: lasi täytyy peilata paksuus 12-14 mm. Leikkaaminen on kirjattu niiden teollisuuden laitteiden kanssa kiillotus reunat; Koti steklorezom tarkalleen kokoa kohtisuorassa reunat eivät vyrezhesh. Hallitsee yksittäisiä irtoa, liian, älä veistää, ja lasi yritys tämän tason ei ole saatavilla kaikissa suurimmissa kaupungeissa.

  Liimata yksi vaikeus ei ole: akvaario silikonia, ja se on siinä. Epäonnistunut liitos voi erottaa turvallisuutta partakoneen terä; tahrat välittömästi, ennen kuivausta, poistetaan kostutetulla kankaalla etikalla. Metalliosia (pyörät, esimerkiksi) lasin akvaarion silikoni kiinnittyy myös tiukasti.

  Liimattavat pinnat tulisi perusteellisesti rasva isopropyylialkoholilla (ovat myrkyllisiä!), Tai koostumus puhdistukseen fotooptiki, ja pyyhi kitisevä mikrokuituliina puhdistukseen lasit. Sitten katsomaan valoa lähes liukuva jos tahroja, pyyhi zazhirilas, täytyy vaihtaa uuteen. Pesu ei ole aihetta.

  Video: Mobile pöydät Lasin ja vanerin

  Hyvin omaperäinen ja suosittu huonekalu - taulukko tanakka kanto, ks .. Mutta obpilit pnische jonkinlainen tasainen molemmissa päissä? Se kun on aika puhua pseudo-höylä. Oikeastaan ​​työntöpiirtopuikko - erityinen työkalu merkitä mitä haluat koryavin; Sitä käytetään yleisesti pieniä kotitekoista laivanrakennuksen ja mallintaminen. Mutta teemme helpompaa.

  Tarvitsemme kaksi uloste; alempi, edullisesti ei irtoaminen pyörien. Vielä tarvita tasaisen sileä lattia. Jos kaikki tämä on saatavilla - toinen jakkara perustettu Alkuosuuksien. Yhdessä he pysyvät yhdessä kiinnittimet. Tulevaisuudesta, saatat jo arvata se: pala rautatie- tai putki, kynä, kynä tai merkkiaine teipillä.

  Lähettää kommentteja "risovalom" primatyvaem jalkoihin huipulle jakkara, ja liikkuvat laite, merkitse kone. For kantoa - ensin Butt; älä unohda varastoida karsiminen juuret!. Ennen merkinnän alle juuret, pre-cut luonnos, asettaa kiilan kunnes Butt ei synny, koska se olisi (silmän estetiikkaa, ei plumbed).

  Sitten näin pois Butt markup (parempi - motor-saha), ja käännä merkitsemiseksi harjalle tasossa. Jos harjanne on lattialla, keskellä juuret poistaa lovi käännetään, niin pöytä on vakaa. Jää tehdä työtaso, kiinnitä se - ja täysin ainutlaatuinen yksinoikeudella valmis!

  Vaihtoehto: sohvapöytä leikattu puusta

  Tämä artikkeli sohvapöytiä vain kertoa pienen osan siitä, mitä he ansaitsevat. Ja siksi - ajatukset, ideat, keksinnöt, menestys!

  Video: kotitekoinen sohvapöytä "istutuslapio" -ohjelma

  Kuinka monta taulukot I uusittava henkesi ... kuka vain tietäisivät ...! Aluksi se tehtiin puutteen vuoksi tarvittavat huonekalut kaupassa, ja sitten vuoksi taidetta, ja äskettäin tuli "tuo mieleen" taulukot IKEA - pyyhkäisemällä tai decoupage kortteja, liimaa, akryylimaalia ja mestariteos ilmi, että jo tarkalleen toinen ei löydy! Nyt taulukot tekevät ystäviä, he pitivät minun idea!

  Niin paljon vaihtoehtoja =)) Mutta mielestäni pöytä keräyspaperista olisi hyvä paitsi että maassa, samoin kuin tukit. Lasi taulukot näyttävät hyvältä, mutta erittäin epäkäytännöllinen. Vävy lapseni ovat onnistuneet rikkoa sen, hyvin, että ei vahingoita ketään. Ja tahroja pinnalle pysyvän, kaikki tulosteet käsin, ja pöly heti havaittavissa. Meidän on aina hieroa (((

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  83 − = 82