Coffee Table Photo

Sohvapöydät sisätilojen - 100 esimerkkejä

Olohuoneessa on mahdotonta kuvitella ilman sohvan tai television. Mutta, näet, on niin pieni ja kätevä osa sisätilojen, kuten sohvapöytä, lisätä päivittäistä elämää entisestään mukavuutta.

Hän pystyy koristella tahansa sisustukseen. Sohvapöytä, voit laittaa suosikki sanoma- tai aikakauslehden. Se voi olla hyvä vaihtoehto keittiön pöydän, jos haluat juoda kahvia tai teetä. Mukavasti lounging sohvalla lehteä kädessä, voit molemmat juoda suosikki juoma. Tässä suhteessa sohvapöytä - välttämätön huonekalu.

Sohvapöydät - mukava lisä

Sen etuja ovat helppokäyttöisyys, monipuolisuus, siirrettävyys ja pieni koko, jotka eivät sekoita huoneeseen. usein, sohvapöytien valmistajat varustaa pienillä pyörillä. Tämä tapahtuu kätevästi kuljetuksen taulukossa. Siten pöydän voi olla pysyvä paikka, ja tarvittaessa voit siirtää sen haluttuun paikkaan helposti.

Sohvapöydät käytetään paitsi asuinalueilla. Ne ovat hyvin suosittuja monissa vastaanotossa toimistoissa, kauneushoitolat, samoin kuin kaikki muut odotushuoneet mukavuutta kävijöitä. Se on erittäin kätevä - ja vie vähän tilaa, ja selviytyy kaikki tarvittavat toiminnot. Näissä pöydissä yleensä ovat esitteet, aikakauslehdet, sanomalehdet, ja ne ovat erittäin kätevä palvella kahvia tai teetä vieraille ja vierailijat. Tietenkin suunnittelussa nämä taulukot ovat hieman erilaisia ​​kuin käytetään kodeissa ja asuntoja.

Kuitenkin sohvapöytä palveli toinen alkuperäinen huonekalu, on tärkeää, että se sopii yleinen tyyli huoneen, lisää kauneutta ja hienostuneisuutta. Tätä varten valmistajat huonekalujen valmistuksessa käytettyjen erilaisten pöytätarvikkeet ja muut toiminnalliset - esteettiset tekijät. Tämä voi olla kromi, ja eri reuna peittää päätyosaan työtaso on tehty laminoidun lastulevyn.

1

Ennen kuin ostat sohvapöytä oman huoneen, hyvä Ajattele, mihin tarkoitukseen se on sinun. Ehkä aiot laittaa sen kaikenlaisia ​​pikku asioita tarpeen. Esimerkiksi kirja, kaukosäätimet ja muut tarvittavat vempaimia. Tai ehkä aiot käyttää sitä vain esteettisiin tarkoituksiin. Oletetaan, että laittaa sitä kukkamaljakko tai huonekasvi, ja ehkä aikovat sijoittaa mitään hahmoja tai matkamuistoja.

Haluat ehkä käyttää sohvapöytä ja paikka tallentaa kosmetiikkaa. Se voi toimia palvelevana pöytä, kun sitä tarvitaan. Tietysti tällainen pieni osa sisätilojen voidaan käyttää yöpöytä makuuhuoneessa. Jokaisessa näistä vaihtoehdoista, tarvitset sohvapöytä eri näköisiä ja toiminnallisia ominaisuuksia.

Sohvapöytä maun

Nyt puhutaan niistä materiaaleista, joista on mahdollista suorittaa sohvapöytä, ja ne voivat olla hyvin erilaisia. Voit ostaa valmiin tuotteen kaupassa, tai voit tilata täyttäminen ja ainutkertaista ideasi. Kaikki riippuu budjetti. Halvin pidetään nojalla sohvapöytä muovitettua lastulevyä. Se näyttää sellainen asia on hyvin kaunis ja tyylikäs. Jäljitelmä puuta mahdu tahansa sisustukseen. Se näyttää hyvältä huoneessa hi-tech-tyylinen taulukko lasista. Se luo eräänlaisen painoton suunnitteluun. Jos kuitenkin on pieniä lapsia tai lemmikkieläimiä, tämä huonekalu ei tulisi asettaa. Tietenkin, lasin valmistukseen tällainen taulukko suoritetaan erityinen käsittely, jolla se on melko vaikea murtaa tai naarmu.

Kallein vaihtoehdot sohvapöydät valmistettu kallista puulajeista tai suuri-käsitelty metalli. No, se on varaa ei kaikille.

Erittäin suosittu sohvapöydät ns Saksan tyyliin. Ne erottuvat niiden toimivuutta ja upea ulkonäkö. Usein ne on varustettu erityisillä hyllyt ja laatikot. Usein ihmiset ostavat sohvapöydät, joka tietyin manipulointia niiden päälle muuttunut standardin ruokapöytä. Tämä on erittäin kätevä ja käytännöllinen.

On pöytiä, joka tuolloin laittaa museossa. Ne toteutetaan tyyliin "etninen". Niiden valmistamisessa luonnonkiviä ja jalat ovat usein taottua osia. Tietenkin tällainen taulukko sopisi ei mihinkään sisustukseen. Kyllä, ja siirrät on epätodennäköistä, koska se on hyvin raskas.

sohvapöydät Ne vaihtelevat korkeus. Se riippuu siihen tarkoitukseen, johon tietty käytettävä taulukko. Loppujen lopuksi nämä huonekaluja käytetään usein työtä, he esimerkiksi sijoittaa kannettavan. Tällöin jalat pöydässä olisi lisättävä.

Olemme varmoja, että jokaisessa talossa sohvapöytä löytää hänen kohtalonsa.

Sohvapöytä: valokuva-katsaus muodikkain mallit

Sohvapöytä oikealla on kaikkein universaali ja välttämätön osa sisustusta. Ilman sitä ei tee mitään yksi vierashuone.

Usein nämä taulukot löytyvät makuuhuoneet, jossa sitä käytetään sijasta yöpöydät. Moderni sohvapöytä asettaa, vaikka parvekkeella, jossa hän roolissa tietokoneen taulukon, ellei tietysti parveke eristetty.

Tällaisen yksinkertaisen huonekalua tahansa huoneeseen voi lohduttaa.

Tässä artikkelissa tulemme keskustelemaan siitä, mitä ovat sohvapöydät tehdään ja mitä on myös sohvapöytä kuva kunkin.

Ehkä tämä on yleisin variantti, näyttää aivan orgaanisesti mihinkään sisustus, paitsi korkean teknologian.

Tarvitsee vain valita oikea sävy ja harmonisesti loput näköinen kalusteet asennetaan tiloihin.

On suositeltavaa, jos suunnittelu sohvapöytä on tehty samaan tyyliin kuin muu huonekalut.

Jos haluat järjestää tilaa enemmän modernin tyylin, sinun on lasi sohvapöytä.

Tämä muotoilu näyttää ilmava ja painoton, mikä johtuu pääasiassa materiaalin läpinäkyvyyttä.

Tämä ei kuitenkaan välttämättä tarkoita, että pöydän jalat ovat lasia, voi olla hyvin erilainen materiaali, se riippuu täysin mielikuvitus.

Materiaali ei ole helpoin käsitellä, joten se ei ole yllättävää, että tällaiset taulukot ovat kalleimpia.

Lisäksi ne painavat paljon, joten siirtämällä niitä ei ole niin helppoa. Ne ovat kuitenkin erittäin vahvoja ja eivät pelkää mekaanisia vaurioita.

Sohvapöytä sisustus: tyyli lajike

Ennen korjausta, lukea sisustus luettelot, ja jos on sohvapöytä, niin eri tyylejä voidaan ymmärtää, että tällainen yksinkertainen esine voi vaihdella paitsi materiaali mutta myös suunnittelu, tarkoitus ja koriste-elementtejä.

Sillä klassinen tyyli sopii parhaiten yleisin pieni pöytä, lasi tai puu, sitä kutsutaan kahvia.

Jos valitsi ensimmäisen vaihtoehdon, voit koristella jalat, tai löytää vaihtoehto epätavallinen muotoilu.

Pääasia on, että he tulivat toiselle aiheita viimeistely. Jos olet valinnut puu - sitten katsoa sävy puun, näyttäisi naurettavalta jos taulukko erottuu muusta huonekalut.

 • Keskeistä tämä tyyli on lempeä, vuodevaatteet huonekalut värejä sekä luonnon kuitenkin käytetään usein keinovanhennettu tavaraa.

  Esimerkiksi suurin olohuone on parempi valita massiivisen keinovanhennettu sohvapöytä, ja pieni huone paremmin malli, jossa on useita tasoja.

  Useimmissa huoneissa balilaistyylinen (kyllä, maa, etninen, liian) yllätti ihmiset epätavallinen ideoita, mutta tämä epäsovinnainen käyttöön jopa kaikkein tuttuja asioita.

  Esimerkiksi se voi olla niinkin bambuhuonekalut ja käsintehtyjä mosaiikki joen kuoret.

  Siksi sohvapöytä tyyliin maan olisi epätavallinen tyyli, esimerkiksi ulos karkea puun, tai yksinkertaisesti raaka lokit.

 • Ehkä tämä on tyyli, jossa mielikuvitus suunnittelija on missä carousing. Näin ollen, materiaali osa voi olla jopa kaikkein triviaali, esimerkiksi - kivi tai PVC (muovi).

  Tällöin koko temppu yksinkertaisuus linjat ja muodot. Jonkun verran luovuutta ja sinulla on taulukko, joka on taatusti herättävää vieraillesi.

  Keskeisenä tehtävänä tyyliin - muuttaminen tavanomaisia ​​asioita osaksi jotain poikkeuksellista.

  Siksi nämä "nykytaiteen" auttaa muuttamaan tavallisen banaali sohvapöytä on keskeinen osa sisustukseen.

  Joten älä ihmettele nähdä sinulle mitään.

 • Käytämme sohvapöytä oikeaan käyttötarkoitukseen

  Älä unohda suoraa nimittämistä taulukon, koska sen nimikin jo kertoo, että se on tarpeen varastointiin kirjojen, aikakauslehtien ja muiden kodin trifles (laturit, kaukosäätimet, puhelimet jne.).

  Siksi ei ole yllättävää, että monet modernit mallit on varustettu kaapit ja laatikot.

  Lisäksi niitä ei aina asetettu pöydälle, ne ovat yhtä näkyviä, ja piilossa, joka tietää vain omistajalle.

  Kaikkein epätavallinen sohvapöydät

  kahvi tai sohvapöydät Tänään - tämä ei ole vain käytännöllinen huonekalu. Suunnittelijat ovat pitkään käyttäneet alhainen sohvapöydät osana moderni sisustus.

  Muoto, materiaali ja väritaulukoita määrittelee tyyli, jolla koristeltu koko sisustus asunnon tai talon. Mutta poikkeuksiakin, joissa sisustus olohuone, eteinen ja muut huoneet ei käytetä tavallisia sohvapöydät. Nämä ovat sohvapöydät ja tulla taide-esineitä modernin sisustuksen, jonka avulla voit kokeilla, valita monia malleja epätavallisia malleja.

  Fancy sohvapöydät ovat ruumiillistuma luovuus ja muotoilu, ne esitetään erilaisia ​​ei-standardi ratkaisuja näennäisesti ole mitään tekemistä taulukoita. Rohkea yhdistelmä eri materiaaleista ja erittäin luovia ideoita avulla monipuolistaa mukautettuja sisätilat. Omituisen muotoinen kaapit ja sohvat käytetään harvoin suunnittelussa sali, samalla luova sohvapöytiä on sovellettava nopeasti kehittyvässä maailmassa sisustus ja tyyli, sekä huonekalut epätavallisista materiaaleista.

  Epätavalliset lasipohjaiset sohvapöydät

  Lasipöydät abstraktit käyrät, kulmat ja kiharat sopivat tyylikkäästi asuntojen, talojen, toimistojen moderniin sisustukseen.

  Glorin alkuperäisen muodon lasipöytä lepää mukavasti pehmeällä matolla. Hänen lähelläan voit istua lattialle ja käydä kahvia ystävien kanssa, katsella albumia valokuvilla tai katsoa lehden kautta. Sohvapöytä Gloria on valmistettu kestävästä läpinäkyvästä lasista ilman lisäaineiden käyttöä.

  Lasipöydät

  Epätavalliset sohvapöydät Venuslasi on varustettu pyörillä, jotta ne voidaan helposti siirtää sohvalle tai nojatuolille. Venus-sohvapöytä voi seistä joko kovaa lattiapäällystettä tai pehmeitä maton kaistoja.

  Sohvapöytälasi pyörillä

  Toinen epätavallinen sohvapöytä, joka on kokonaan lasista, tarjoaa italialainen Tonelli, joka työskentelee vain tunnettujen suunnittelijoiden kanssa. Sohvapöytä Dekon 2 on suunniteltu suunnittelijan Karim Rashidin mukana. Pöydän seinät on tehty epälineaaristen muotojen nelikulmioiksi. sellainen sohvapöydät koristele sisustusta ja yhdessä kirkkaiden kalusteiden ja mattojen kanssa luovat tuoreuden, hauskan ja harmonian ilmapiirin.

  Sohvapöytälasi

  Italian kahvipöydät

  Mega moderni sohvapöytä lasista Globe on epätavallinen hämmästyttävä rakenne tukemassa kiiltävää teräspalloa. Ihanteellinen valkoinen sisustus.

  Sohvapöytä, lasi

  Sohvapöydän lasikuva

  Lasilehden taulukko

  Ainutlaatuinen ja epätavallinen sohvapöytä KAT koostuu kolmesta lasilevystä, jotka ovat läpinäkyviä, mattoja ja savuja. Toistensa ylittäminen luo täydellisen optisen illuusion omalla tavallaan eri puolilta.

  Sohvapöydät kuva

  Sohvapöytälasi

  Lasi-pöydät

  Sellaisten luovien sohvapöytien joukossa, joihin kuuluu mm. Italialainen Cattelan-yhtiö, on myönnettävä poikkeuksellisia spiraalipöytiä lasista. Kahvipöydät Spiraalilasi on varustettu luotettavalla metallijalalla, ne ovat hyviä sekä kevyissä että tummissa sävyissä.

  Lasilehden taulukko

  Sohvapöydät Italia

  Moderniin sohvapöydän malleihin sopivat lasi yhdistyy täydellisesti sellaisiin materiaaleihin kuin puu, muovi, metalli.

  Theta ruostumattomasta teräksestä valmistettu sohvapöytä, jossa on lasipinta, muistuttaa koruja.

  Sohvapöytä lasilla

  Moderni sohvapöytä Ida Black Oak on erittäin käytännöllinen. Tässä pöydässä on 2 lasia - yläosa ja pohja. Pohja on valmistettu puusta.

  Sohvapöytä lasi puu

  Sohvapöytä lasilla

  Alkuperäinen Istikbal Stella sohvapöytä on ehdottomasti epätavallinen. Pohja - klassinen suorakaiteen muotoinen puinen pöytä litteillä metallijalkoilla, ylempi pöytälevy läpinäkyvästä lasista, yhdistettynä puinen osa viehättävän muodon metalliset jalat.

  Sohvapöytä lasilla

  Tyylikäs pyöreä lasipohjainen sohvapöytä Howard Miller on varustettu antiikkityylisellä toimilaitteella.

  Pyöreä sohvapöytä

  Havannan sohvapöytä on näyttävästi sisustettu kuubalaiseen tyyliin.

  Sohvapöydät lasipullolla

  Punainen sohvapöytä lasia John Uilbara kuin geometrinen abstraktio on puurakenne, joka on päällystetty akryylimaalia ja suojattu polyuretaanipäällyste. Siksi tällaista sohvapöytää voidaan käyttää ulkona, välttäen suoran auringonvalon ja sateen.

  Sohvapöytä lasi puu

  Puinen pöytä lasihelmineen

  "Rikkoutunut" Umbran sohvapöytä on kanadalaisesta vaaleasta tummanharmaa savustettua lasia. Sen erikoinen V-muotoinen osa rikki pintaa on ihanteellinen säilyttää aikakauslehdet.

  Epätavallinen sohvapöytä

  Israelin suunnittelija Arik Levy suunnitteli sohvapöytä-takka. Tämä epätavallinen sohvapöytä on laaja teräksen pohja, johon lasipöydän pää on. Keskellä on sylinteri lasista, jossa savuton tulta tanssii liekillä. Tällainen epätavallinen sohvapöytä on ihana lisä ulkoterassisi sisustukseen yhdessä puiset tai pajuhuonekalut.

  Sohvapöydät kuva

  Sohvapöydän kuva

  Epätavalliset Serena-sohvapöydät, jotka on valmistettu valkoisesta lasikuidusta soikea ja neliömäinen, ovat käytännöllisiä ja luotettavia. Sulatettu lasista valmistettu harvoin voittaa ja mahtuu melkein mihin tahansa sisätiloihin.

  Kahvi soikea pöytä

  Lasipöydän sohvapöydät

  Moderni ja tyylikäs sohvapöytä Chrome päällystetty Coaster Furniture -laatikosta kromattu pinta sopii sohvapöytäksi ja kukkaruukkujen ja muiden sisustuselementtien jalustana.

  Sohvapöydän kuva

  Espanjan huonekaluteollisuuden Sancalin valmistama sohvapöytä Elipse on valmistettu kahdesta osasta, ja syntyy kuvitusta, että ylimmäinen pöytälevy leijuu ilmassa. Itse asiassa alaosa on yhdistetty ylempään metalliseen jalkaan, jota on vaikea nähdä tietyissä kulmissa.

  Epätavallinen kahvipöydät valokuva

  Sohvapöydät kuva

  Sohvapöydät puusta klassisessa versiossa vähän kysyntää, mutta jos se on epätavallinen luova sohvapöytä mielikuvituksellinen haluaa koristavat sisustusta riittää.

  Pyöreä kahvipöytä Round Coffe on tyylikäs ja käytännöllinen, sillä siellä on tilaa lehdille ja muille triviaaleille.

  Pyöreä sohvapöytä

  Pyöreä sohvapöytä

  Puiset sohvapöydät

  Sohvapöytä Lehtikuusta valmistettu laminaattikaupasta valmistettu kelkka on yksinkertainen ja epätavallinen. Palauttaa menneisyyden lapsuuden muistoja.

  Puiset sohvapöydät

  Sohvapöydät puusta

  Universal ja moderni Wenge sohvapöytä Baxton Studio Barbara innovatiivisella muotoilulla. Kaksi parasta pöytätaskua ovat pyöritettäviä ja auttavat tekemään useita kokoonpanoja. He pyörivät 360 astetta varmistaakseen useampien ihmisten pääsyn. Tämä epätavallinen Wenge-sohvapöytä yhdistää klassisen yksinkertaisuuden ja tarkan käsityön.

  Wenge-pöytä

  Sohvapöydän taittuminen

  Hyvin alkuperäiset pöydät! Kuinka voin tilata?

  Kuinka paljon lasi-kahvipöytä "Kat" maksaa?

  Kuinka paljon Serena-taulukko on soikea lasikuitu ja Theta ruostumattomasta teräksestä valmistettu luuranko? Mistä voin ostaa sen?

  Kuinka paljon John Wilburin punainen geometrinen muoto lasinpinnalla ja mistä saan sen?

  Lopulta näen mielenkiintoisia kalusteita. Ja nyt tärkein asia - miten ostaa?

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  71 − = 63