Transforming sohvapöydät olohuoneeseen

taulukot muuntajat

Joka muunnettavissa taulukko valita? Minkälaisia ​​ovat siellä? Ohjeita siitä, miten kotona. Tyypit ja esimerkkejä valokuvan sisätilojen eri huoneissa - keittiö, olohuone, päiväkodissa tai makuuhuoneen.

Yleiset ominaisuudet pöydän muuntajat

Kätevästi tämän mallin piilee uppoamisen "siivet" pöytälevyn. Arkisin - pieni pöytä ja juhlapyhinä - heille sopii jopa 6 henkilöä.

Lähes kaikki pienet asunnot jatkuvasti kysyttävä - kuinka se tulee onnistuneesti korostavat eri vyöhykkeisiin kunkin elämänpiiriin:

Auttaa, tietysti tulee kompakti, mutta toimiva huonekaluja, joita ei yksinkertaisesti taittaa ja poistaa kulkua, vaan myös muuttaa yhdestä huonekalun toiseen, tuhlaamatta aikaa ja vaivaa. Esimerkiksi tällainen ihanteellinen "auttaa" ja valoisa aksentti kodin voi olla kokoontaitettava pöytä muuntaja. Valmistuksessa käytettyjen erikoistunut mekanismeja luotettavasti integroitu yleiseen suunnitteluun taulukon, jonka avulla on mahdollista laajentaa aluetta työtaso kokonaisuudessaan tai joidenkin sen yksittäisten osien sekä täysin muuttaa itse huonekalu.

1

 • tiiviyttä (se ei vain voi taittaa siten, että se vie vähemmän tilaa - ergonomiset tilankäyttö, mutta myös kokonaan poistaa kaapista, paitsi tietenkin, se ei ole seinän sisään malliin);
 • monitoiminnallisuus (pienestä taulukosta voi tehdä täydellinen ruokapöytä tai muuttua tuoli - lasten versio, sänky - onnistuneesti sovi makuuhuoneeseen);
 • lisää säilytystilaa pienille tavaroille tai asioita kotitarkoituksiin (useimmat muuntajat on ylimääräisiä hyllyjä, kaappeja ja laatikoita sen rakenne);
 • laaja valikoima malleja (voit helposti löytää täydellinen näkymä taulukon - ne ovat melko omaperäinen ja monipuolinen muodossa);
 • tehokkuutta oman talouden (ostaa avoauto pöytä, sinun ei tarvitse törsätä pari huonekaluja - tarpeeksi ostaa sopiva malli, muuttuu molemmat kohde);
 • helppokäyttöisyys (sileä mekanismien avulla, pienellä vaivalla, muokata ulkoasua kokoontaitettava pöytä-muuntaja);
 • luotettavuus (kaikki mekaaniset rakenteet on suunniteltu päivittäiseen käyttöön, joten voit olla pelkäämättä, että he epäonnistuvat lyhyessä ajassa).
 • Lastulevy (lastulevy - halvempi analoginen puun, se on paljon helpompi ja kätevämpi käsitellä pinta voidaan laminoida, ja sen vuoksi, maalata ja muuttaa lasku);
 • MDF (vaihtelee vain edellisestä valmistusmenetelmä, hartsi on läsnä tässä, koska sitova elementti, tämä materiaali on paljon vihreämpi DSP);
 • lasi (esteettisesti kauniin variantti, se voidaan soveltaa eri malleja ja kuvioita musteet ja välineitä, kuten materiaalin hyvin kalsinoidaan, mikä lisää sen vahvuus);
 • metallia (yleensä suunnittelee koostuvat ontto metallinen elementtejä, mikä lisää "helpottaa" tuotetta, plus koko suunnittelija fantasia on laaja luovuus).

Super pöytä-muuntaja, sisustussuunnittelijat unelma:

Valitsemalla avoauto pöytä, riippuen huoneen

Tämä taulukko sopii pieniin keittiöihin. Se ei vie paljon tilaa ja voidaan levittää ja koota tarvittaessa.

Auttaa tulet kompakti, mutta toimiva huonekaluja, joita ei yksinkertaisesti taittaa ja laittaa pois, vaan muuttaa yhdestä huonekalun toiseen. Esimerkiksi tällainen ihanteellinen "auttaa" ja valoisa aksentti kodin voi olla kokoontaitettava pöytä muuntaja.

Kuka on suosituin (kuluttajien) hyötyvät taittuvat pöydät muuntajia olohuoneessa. Ne ovat alkuperäisiä ja sopii täydellisesti lähes jokaiseen sisustukseen. Jos haluat valita esimerkiksi, ruokailutila, niin se on parasta poimia aikakauslehti-ruokapöytä. Nämä mallit on suunniteltu yksinkertaisesti, jolloin tarvittavat sinulle ja vieraat aikaa muuttaa tavallisen pieni sohvapöytä kolmiulotteisessa avaruudessa työtasot lounaalle tai niiden tapausten.

Taulukko-penkki - on kätevää mökillä tai maan päällä, hänen, paitsi lounas mutta myös rentoutua iltapäivällä - istunnon miellyttävä keskustella tai makaa, pre-sänky vuode.

Makuutila olohuoneessa olisi edullista pöytä, sohva (taulukko-vuode) tai sohva pöytä vuode (3 1). Tällaiset pöydät tietenkin monimutkaisempi, mutta myös kätevästi niitä olohuoneessa on paljon enemmän.

On olemassa useita pöytiä, kaappeja mallit-jalustat pöydät, sängyt, pöydät, sohvat, pöydät, joka paitsi näyttää näyttäviä omassa makuuhuoneessa, mutta myös pitää vähintään tilaa. Vaan saada nukkumaan, voit levittää yksi näistä malleista täydessä kallistuva istuin ja pieni pöytä helposti.

Tällainen suora sänky näyttää hyvältä makuuhuoneessa teini tai huoneisto odnushku joissa on vähän tilaa parivuode ja tietokone pöytä.

Riippuen siitä, millaisia ​​pöydän muuntajan haluat omassa makuuhuoneessa, riippuu suoraan sen sijainnista huoneessa. Yksi tällainen taulukko on helpompi sijoittaa seinään, kun kaikki laitteet ja mekanismi on upotettu suoraan seinään, kun taas toiset ovat paremmin sijoittaa lähes keskelle huonetta.

Lasten pöydät muuntajia ruokintaan vauvoille usein ulkoiselta muodoltaan pieni paikka korkealla muotoilu ja pieni pöytä edessä, jotka voidaan muuntaa suuri pöytä ja istuin. Tämä muotoilu ei ole erityisen vaikeaa, mutta se on kätevä. Kun istuin on suuri, voit siirtyä vauvan aikuisten pöydän (yleensä hyvin vastaan ​​enemmän lapsia, jotka eivät pysty syömään omasta). Uusittava suuri pöytä ja istuin, voit jättää lasta oppimaan riippumattomuus (se sopii paremmin lapsille 1 vuoden jälkeen).

For kouluikäistä lasta ihanteellinen vaihtoehto olisi tietokoneen työpöytä muuntaja. Esimerkiksi taulukko-konsolin Ikea, tämä malli ei vain nauttia vauva, vaan myös tuottaa peräti mielihyvää itse suunnitteluprosessia (simulointi) Tämän taulukon muutamassa eri muunnelmia taulukon opiskelija (tietokone ja työ, jossa se tekee oppitunnit, sekä lisäksi hyllyt kirjoja ja kaikki mitä tarvitset). Katso tarkasti tätä mallia on tarpeen.

Valitsemalla taulukosta-muuntaja on pieni keittiö, on välttämätöntä pysäyttää valinta puinen ruokapöytä liukuva alkuun. Useimmat näistä malleista eivät muuta jalkojen korkeutta, mutta vain lisää hyödyllisiä alueella keittiön pöydälle. Yhtä on edullinen ja tulee olemaan pöytä-kirja, voit nostaa toiselle puolelle työtaso tai kaksi riippuen siitä, miten henkilöt tai majatalo odotat tarvittaessa.

Taulukot Liukuva keittiö, pyöreän pöydän:

Taulukot muuntajat omin käsin - piirustukset ja videot

Tarjoamme sinulle kaikkein yksinkertainen malli, joka selviytymään ja noviisi kirvesmiehen. Jos sinulla ei ole tarvittavia taitoja, se on parasta kuulla asiantuntija, joka käsittelee tällaisia ​​tilauksia. Näin voit välttää terveysongelmia ja suojella mahdollisilta vammoja.

Ennen kuin siirrymme valmistukseen muuntajan pöydän, suosittelemme lukemaan ehdotuksia ja katsoa videon opetus. Sitten, jos on kysyttävää, ole hyvä ja tutustu alan kirjallisuudessa tai etsiä mestarikursseille muita ideoita enemmän alkuperäisiä taulukoita Internetissä. Tarjoamme sinulle kaikkein yksinkertainen malli, joka selviytymään ja noviisi kirvesmiehen. Jos sinulla ei ole tarvittavia taitoja, se on parasta kuulla asiantuntija, joka käsittelee tällaisia ​​tilauksia. Näin voit välttää terveysongelmia ja suojella mahdollisilta vammoja.

 1. Tähteet puu (tai lastulevy ja MDF) tai korkea-asteen materiaalirainan tämän materiaalin.
 2. Ruuvit, naulat, ruuvit ja vastaavat.
 3. Pieniä baareja ja hihnat tai saman metallilevyn (luomiseen liikkuvat mekanismit).
 4. Ruuvimeisseli, vasara, avaimet pähkinöitä.
 5. Lakka tai maali (pinnoite).
 1. Teemme tulevaisuuden piirustuspöydällä (miettiä kaikki selvästi - viimeistä yksityiskohtaa myöten).
 2. Vedämme kuvioita luonnolliseen kokoon ja leikkaa puun (tai että olet valinnut) tarvittavat tiedot.
 3. Keräämällä erikseen mekanismi muutosta.
 4. Koota itse taulukko, ja mekaaninen suunnittelu.
 5. Lakattu (maali, koriste-elementtejä ja niin edelleen, on niin paljon mielikuvitusta) ja sen jälkeen lopullinen kuivaamalla saatu käyttöön kotitekoisia mallin.

Taulukot muuntajat käsillään:

Mielenkiintoisia taulukot muuntajat sisätilassa

Näyttää hyvin vaikuttava pöytä-muuntaja Tom Cecil, joka koostuu useista moduuleista, pyörivät kuutiot. Hän teki koivuvanerin ja sen mitat tekevät 84h32h84 cm. Kuutio.

Tällainen taulukko koostuu useista erillisistä osista, jotka voidaan joko yhdistää yhteen tai sitoutuneet toisiinsa, muoto hylly ja laatikko laatikot.

Yhtä orgaanisesti sovi mihinkään sisustus pieni pöytä CUB8 - se voidaan erottaa, mikä lisää käytettävissä oleva ala ja sisäinen osasto käyttää puoli varastointiin lehtien.

Taulukko muuntaja, jossa on kaksi neliön pinnoilla

Kuten näette, tämä taulukko mahdollistaa jopa erikoinen tallentaa kirjoja, vaan osoittaa, että tällainen asenne niihin välinpitämättömästi. Kaksi ruutua pinnalla voit siirtää oman harkintansa.

Tämä malli on piilotettu lokero tallentamiseen tarvittavat asiat tai kirjoja ja sanomalehtiä. Mobiili suunnittelu taulukon avulla voit muuttaa sen ulkonäköä tapauksesta riippuen ja siitä, mikä osa siitä mitä tarvitset.

Lisäksi voit löytää muita ideoita inspiraatio:

Laatu ja toimivuus: sohvapöytä olohuoneeseen-muuntaja

Sohvapöytä muuntaja - sopii pieni olohuone, voit säästää tilaa tilat sohvapöytä olohuoneessa-muuntaja on hyvin sopii pienille asuntoja, jotka ovat huutava pula vapaata tilaa. Jos suunniteltu laajamittainen juhla, pöytä voidaan sijoittaa keskelle huonetta, niin se tiiviisti taitetaan ja piiloutua kaappiin tai laittaa parvekkeelle. Erilaisia ​​muotoja, kokoja ja värejä voit valita paras vaihtoehto tiedusteluja.

Sohvapöytä olohuoneeseen: edut taittuvat kalusteet

Sohvapöytä olohuoneessa pitäisi olla. Tämä sääntö on voimassa kaukaisilta Neuvostoliiton aikoilta. Vuodet kuluvat, ja huoneen tyyli perustuu edelleen tavalliseen huonekalusarjaan. Muutos voi suunnitella itse asuntoa, mutta ei perinteisiä ominaisuuksia.

Tämä on ihanteellinen ja monipuolinen ratkaisu tapahtumiin. Pieni sohvapöytä voi olla jalustan rooli. Juhlan aikana toimivat täydellisenä pinnalle aterian yhteydessä. Nykyaikaisten ominaisuuksien monikäyttöisyyden ansiosta voit luoda todellisia taideteoksia.

Yleispöydällä on seuraavat edut:

 • monitoiminnallisuus;
 • vahvuus;
 • luotettavuus;
 • mukavuutta;
 • Edulliset kustannukset;
 • Säästää tilaa;
 • Mahdollisuus sijoittaa mihin tahansa huoneeseen.

Taitettava pöytä on moderni ulkonäkö ja sopii helposti sisätilojen tyyliin

Olohuoneessa on taitettava kalusteiden saatavuus, erittäin sopiva. Modernit huoneistot eivät voi olla vaikuttavia mittoja. Tällöin säästää tilaa erityisesti suunniteltujen huonekalumallien avulla.

Muuntajan piilotetut mahdollisuudet

Muuntajapöytää erottaa piilevien mahdollisuuksien läsnäolo. Se näyttää tavalliselta pinnalta aterian, mutta se voi taittaa.

Toiminnallisiin ominaisuuksiin kuuluvat:

 • Lisäpinta;
 • Laajentumisen välilehtien läsnäolo;
 • Asennusosat.

Lisätoimintojen avulla voit suurentaa huomattavasti taulukon kokoa ilman paljon vaivaa. Tässä tapauksessa se on helppo taittaa ja puhdistaa. Monia malleja voidaan vähentää tavallisen log-attribuutin kokoon. Jokaisen huoneen sisätiloissa tämä on tarkoituksenmukaista. Pienin tilavuus helposti sijoitetaan pieneen muuntajaan.

Mitä voin korvata sohvapöytä hallissa?

Tähän päivään mennessä monet huonekaluominaisuudet tehdään erilaisten suunnittelutoimintojen mukaan. Ne voivat perustua tiettyihin muotojen muotoihin ja mekanismeihin. Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä ulkoasuun. Huonekaluissa on oltava laatikko ja toinen välilehti. Tämä mahdollistaa pöydän asettamisen suurille koolle.

Kompakti pöydän nopea ja tyylikäs muunnos mahdollistaa sen, että sitä voidaan käyttää erilaisiin tarkoituksiin: tallentaa pieniä asioita sisäänrakennettuihin laatikoihin, jotka on aina oltava käden ulottuvilla tai aamiaisen yhteydessä koko perheen kanssa

Muuntaminen on modernin mallin pääpiirre. Sen ansiosta standardimääritteet voidaan korvata viimeisimmillä keksinnöillä.

Eri materiaaleista valmistettuja pöytiä valmistetaan, mukaan lukien:

Valitse materiaali, se on tarpeen huonekalujen ominaisuuden perusteella. Kehyksen on oltava luotettava, sen ansiosta se kestää kaikki purkautumiskierrokset. Lisääntynyt lujuus on ominaista metallirakenteet. Puiset ja muoviset pöydät eivät ole paras vaihtoehto pysyvälle käyttöön. Tämä on edullinen huonekalu-ominaisuus, jonka alhaiset kustannukset johtuvat vähimmäisominaisuuksista.

Miten valita yleinen rakentaminen

Huonekalusuunnittelun valinta salissa ei tee erityistä työtä. Huoneen mitat eivät vaikuta huonekalujen helposti hajoamiseen ja taittamiseen. Tämä vapauttaa lisätilaa. Muuntaja ei koskaan näytä triviaalta.

Kun valitset mallin, sinun on kiinnitettävä huomiota seuraaviin kriteereihin:

Tyylikäs ja ilmava sohvapöytä lasista ei ylikuormita tilaa ja siitä tulee sisustuksen tärkein aksentti

Soikea pöytä sopii täydellisesti olohuoneen sisätilaan. Normaaleina aikoina se voi olla mukavan kannen rooli kukkien alla. Jos loma on suunniteltu, huonekalu-ominaisuus hajoaa helposti. Näin ollen on mahdollista saada pyöreän pöydän, johon 6-8 henkilöä majoitetaan.

Moderni sisustuselementti voi kääntyä paitsi aterian pintaan myös täysimittaiseen työpaikkaan. Tämä on ihanteellinen vaihtoehto kodin ympäristössä työskenteleville.

Muuntajat olohuoneeseen: miten koota se

Kauniit työtasot pienelle huoneistolle - se ei ole luksusta. Jos houkuteltu attribuutti ei sovi mittoihin, löydät aina vaihtoehdon. Etusija annetaan yleismaailmallisille aiheille muuntajan toiminnalla. Voit noutaa sen kaupassa ja kerätä sen kotona.

Työlle on välttämätöntä valmistaa:

 • Kaikki rakennusosat;
 • Kuusiokoloavain;
 • Joukko vahvistajia.

Taitettava pöytä voidaan helposti koota kotona ilman turvautumista päällikön apuun, kun hän on ensin tutkinut ohjeita

Jos taulukko on valkoinen, kaikki suojaelementit poistetaan työn jälkeen. Asennus suoritetaan liitteenä olevien ohjeiden mukaisesti. Tuloksena olisi oltava mallisuunnittelu, jonka mekanismia koordinoidaan. Ei pitäisi olla tiukkoja liikkeitä.

Jos työvaiheessa oli vaikeuksia, voit ottaa yhteyttä kauppaan, jossa osto tehtiin. Kokeneet asiantuntijat auttavat löytämään epämiellyttävän äänen lähteen ja käsittelevät itse suunnittelua.

Valinnan säännöt: olohuoneen sohvapöydän muuntaja (video)

Huonekalutehtävät, joilla on muutos, ovat johtava asema. Ne ovat kysyntää niiden toiminnallisten ominaisuuksien ja kohtuuhintaisten kustannusten takia. Tämä on ihanteellinen ratkaisu pieniin huoneistoihin, joissa yksi huone suorittaa kaksi toimintoa kerralla.

Miten valita muuntaja olohuoneeseen?

Uusi sivusto

Tämän päivän nopea vauhti vaikuttaa asuinympäristön sisustukseen ja sisätilaan. Nykyaikaisten huoneistojen omistajat haluavat usein valita toimivaa muunneltavissa olevaa huonekalua, joka ei häiritse tilaa. pienikokoinen kahvipöytä muuntaja, valittu olohuoneeseen, säästää tilaa, ja oikeaan aikaan pöytä voidaan helposti purkaa ja yritys voidaan sijoittaa sen alle jopa 10 henkilöä.

Aluksi sohvapöydät käytettiin sisätiloissa sanomalehtien, aikakauslehtien ja kirjojen varastopaikkana, jotka oli kirjoitettu ja ostettu. Pöydät, joissa oli lisälaatikoita, olivat olennainen osa kodin lukualuetta ja kaappeja.

Lehtipöydät-muuntajat ovat toimivampia, helposti muunneltavaa mallia käytetään ruokasalina, teepöydässä tai sisäänvedettävässä hyllyssä.

Sohvapöydän muuntaja olohuoneeseen viihtyisä ja toimiva

Kahvipöydien - muuntajien edut

Muunnostaulukon oikea valinta edellyttää, että määrität, mitä se on ja mitä toimintoja se suorittaa. Nimi kertoo, että taulukko muunnetaan - leveys, pituus, korkeus. Transformer-pöydät valmistetaan käyttämällä erityisiä liuku- ja liukumekanismeja, jotka täydentävät suunnittelua.

Olohuoneen log-muuntajalla on useita etuja verrattuna tavanomaiseen kiinteästi olevaan taulukkoon.

 • tiheys. Kaikissa muuntajapoikkeissa kootussa muodossa on pienikokoiset, joten ne sopivat orgaanisesti jopa pienimpiin olohuoneisiin. Joitakin kokoontuneita malleja voidaan sijoittaa seinään ja käyttää kukkana tai reunakiviä varten. Taulukoissa - reunusrakenteissa taulukon sivuosat taitetaan yleensä.

Sohvapöydän muuntajan olohuoneeseen tulisi taittaa tiiviisti

 • toiminnallisuus. Samaa mallia käytetään välittömästi, ainakin kahdessa muunnelmassa, kuten sohvapöytä ja täyspäiväinen lounas tai tee. Lisäksi lähes kaikki mallipöydän muuntajat on varustettu ylimääräisellä laatikolla tai laatikolla. Joissakin taulukoissa on kaksi tai useampia työtasoja, muita liukupaloja shakkilauta- tai baarilaskun muodossa.

Olohuoneen mustavalkoinen sohvapöydän muuntaja sopii nykyaikaisiin korkean teknologian sisustuksiin

 • Mallin alkuperäisyys. Nykyaikaisten pöytämuuntajien muotoilu eroaa sen luovuudesta ja omaperäisyydestä verrattuna ei-erotettavissa oleviin kiinteisiin pöytiin, mikä mahdollistaa niiden täydellisen sovituksen mihin tahansa sisätilaan. Taulukoiden valmistuksessa käytetään puuta, muovia, metallia, lasia erilaisiin yhdistelmiin ja muotoiluun.

Olohuoneen alkuperäinen kompakti sohvapöytä voidaan taittaa mielenkiintoisella tavalla

 • talous. Jokainen taulukon malli voidaan muuntaa useiksi muunnoksiksi. Siksi ei ole tarvetta ostaa sohvapöytä, ruokapöytä ja lipasto samanaikaisesti, voit rajoittaa itsesi yhteen malliin. Joissakin tapauksissa taulukon toimivuutta voidaan laajentaa entisestään käyttämällä sitä alkuperäisenä kevytelementtinä tai alkuperäisenä kuutena.
 • Helppokäyttöisyys. Taulukko-muuntajien mekanismit ovat erittäin helppokäyttöisiä, vain muutamassa minuutissa voit laajentaa jalat ja asettaa työtason. Kaikki osat nostetaan tai nostetaan, joten taulukon kokoamiseen ei ole tarvetta lisätoimenpiteisiin.

Helppokäyttöinen sohvapöytä - muuntaja kannettavalle tietokoneelle ja samanaikaisesti säilytystilaa

Muuntajapöydän standardimuoto koostuu seuraavista elementeistä:

Muuntajan pöydän rakenne voidaan varustaa pyörien avulla

Transformaation mekanismi on:

 • synkronoitu, kun pöydän pääosan osat liikkuvat synkronisesti;
 • ei-synkronoitu, kun ovet siirretään toisistaan ​​vuorotellen.

Pöydän käyttömekanismit on yhdistetty ruuveilla, ruuveilla ja muilla lisävarusteilla.

On taulukoiden malleja, joissa on samanaikaisesti liukuvat elementit

Muuntajan taulukko on kokonaan taitettu tai malli on rajoitettu vain yhteen osaan, esimerkiksi ylimääräiseen liukuvan pöydän yläosaan. Mallit, yleensä, sijaitsevat virkistysalueilla, sillä ruokailualue sopii pöydälle, jossa on jatkettavat jalat ja taitettava pöytälevy.

Sohvapöytä on muuntaja, jossa on liukuva pöytälevy, joka nousee

On syytä huomata, että pöytämuuntaja - ei nykyaikainen keksintö. Ensimmäiset kokoonpanomallit ilmestyivät muinaisessa Egyptissä. Muotoilu oli pöytälevy ja kaksi paria ristikkäitä jalkoja, keskellä kiinnitettynä naulaan. Tätä mallia käytettiin kampanjoissa. Myöhemmin Euroopassa näkyi malli, jossa pystysuoraan nouseva pöytäpöytä. Taukojen aterioiden välillä hänet vietiin seinään, häntä kutsuttiin "linnun häkiksi"

Kahvipöytä - muuntaja kahdella pidennettävillä pöytälevyillä ja säilytyspaikka pääpöydällä

Log-muunnostaulukko on muotoilu, joka voi olla olohuoneen keskus ja neutraali kohde. Ennen kuin ostat pöytä-muuntaja on valittava sen sijainnista huoneessa ja toiminnallista roolia sisätilassa. Joissakin tilanteissa on parempi ottaa apua suunnittelijat, jotka auttavat luomaan ainutlaatuinen sisustus.

Pöytä upea, ilmeikäs muotoilu on pääaihe olohuoneessa. Jalusta, epätavallinen podstole ja jalat, täydennettynä sorbettia ja nojatuolit, on paitsi erinomainen lomakohde, vaan myös todellinen suunnittelija elävä elementti. Pyöreän pöydän sisäänvedettävä työtaso mahtuu mukavasti jopa 10 henkilöä.

Lasi sohvapöytä - muuntajan täydellisesti yhdistetty metallielimiä

Alunperin sisätilojen lasi pöytä näyttää. Musta lasi on näkyvämpi, läpinäkyvä, päinvastoin, se sallii neutraloida esineen sisätilat. Erittäin vaikuttava lasi pöytä näyttää lasit ja maljakoita kukkia. Valitessaan lasi pöytä, on muistettava, että se on vähemmän käytännöllinen kuin muovista tai puusta. Kovakouraisesti, työtaso voi naarmuttaa, murru tai jopa rikkoa. Edes vahingossa laski lasi tai muki voi isporit työtaso. Pöydällä mustaa lasia on näkyvämpi pölyä ja sormenjälkiä käsissä hänen kaikkein täytyy pyyhkiä ja kiillottaa tarvittaessa.

Sohvapöytä - muuntaja tummaa lasia nonspottable

Jos huone on jaettu useisiin vyöhykkeisiin, hyvä ratkaisu on pöytä-muuntaja tyyppi pesiä nukkeja. Useat esineitä mahtuu sisälle, yhdistää kaikki olohuone, vaikka ne voidaan kompaktisti taittaa ja laittaa pois. Mukaisesti pöydän koko, sitä voidaan käyttää sekä lounas ja sijoittaa kannettavan tietokoneen tai tabletti. Tällainen malli voi tarpeisiin kaikkien läsnä samanaikaisesti. Lisätty taulukot pyrkivät toisiaan. Muoto pöytä voidaan vaihdella - klassisista punakka, yksinkertainen suorakulmainen.

Kahvi stolik- muuntaja - matryoshka hyvin, että on levitettävissä pienin suuriin

On taitettavalla kierroksella matershki stolik- muuntaja tyyppi, taitettu vie hyvin vähän tilaa

Pieniä, hillitty oleskelutilat sopiva valo taulukot muuntajat läpikuultava, läpinäkyvä tai himmeä lasi, puu tai muovi, luonnolliset tai pastellivärit. Ihanteellinen olisi kompakti pöytä, jossa on vähintään koristelu elementtejä. Pieni pöytä vaaleaa puuta ei ole vain mukava, mutta myös käytännöllinen. On tällainen malli ei ole näkyvissä pölyä, pieniä naarmuja ja siruja.

Ottomaanit voidaan taittaa alle sohvapöytä pieniä oleskelutiloja

Tilava olohuone edullisesti näyttää taulukot useita pöytätasot eripituisia jalat ja toissijaisiin liukuva elementtejä - hyllyt, laatikot. Yhdistelmä muovista tai puusta, jossa on valkoinen metalli lisää stylishness.

Kahvi stolik- muuntaja laatikoilla hyvin toimiva ja vakaa

Sohvapöytä - muuntajan usean vedettävä topit - on hyvä vaihtoehto tavata henkilökohtaista tilaa

Olohuoneeseen virkistysalueiden soveltuvat hyvin matala pöytä ulosvedettävä hyllyt. Sijoittamista taulukoiden lähellä Sohvat poistaa lisäkauppahinnan teetä taulukoita ja taulukoita aamiaiseksi. Valinta pöytä varustettu lisäksi ulosvedettävä hyllyt tallentamiseen albumit, kirjat täydentävät koulutus- ja viihdyttävä vapaa.

Sohvapöytä - muuntajan nouseva työtaso voidaan muuntaa ruokasali

Moderni sisustus muoti on mennyt standardin perinteisistä alkuperäiseen ja epätavallinen muotoilu. Suunnittelijat ovat kokeilleet paitsi muoto, väri pöytä, mutta myös niiden toiminnallisuutta. Taulukoita voidaan muuntaa shakki-levyt, biljardipöytiä, baareja.

Mielenkiintoinen vaihtoehto koristeluun olohuoneessa - sohvapöytä - shakkilauta, jossa pelikenttä on yksinkertaisesti kääntää kun haluat pelata

Kätevä durnalny taulukko - muuntajan tankoina

Advanced muoviteollisuus teknologioiden avulla voit luoda taulukoita minkä muotoinen alkuperäisen mallien työtasot, jalat, podstolya. Se käyttää monitasoinen yhtä suosittu.

Niistä viimeisimmät trendit valmistuksessa taulukoita erottaa mallin sisällyttämistä mineraaleja. Voit löytää esineitä koristeltu malakiitti, marmori, tšaroiitti, graniitti. Materiaalien käyttö, jossa ominaisuus rosoiset reunat ja voi luoda ainutlaatuinen kohokuvioitu tekstuuria alkuperäinen malli. Lisäksi luonnonkiveä on yksi kaikkein ympäristöystävällisin ja käytännön aineiston. Pöytälevy valmistettu luonnonkivestä kestää kolhuja ja naarmuja.

Marmori sohvapöytä - muuntaja tulee korostamaan tilan omistajan

Olohuone - paikka, jossa vieraat muodostaa käsitystä asunnon tai talon, olohuoneessa yhteen kaikki perheenjäsenet, vieraat pidoissa illallinen. Siksi jokainen elementti, kuten taulukko, on valittava ottaen huomioon koko käsite tyyliset huoneet.

 • alkuperäinen ominaisuus futuristinen elämäntyylin on kerrostettu rakenne, jossa vallitsee jyrkkä Viivojen emäksiä ja paras;
 • Luonnollinen täydennys klassinen tyyli on sohvapöytä, jonka pinta koristeltu luonnonkivi väärennettyjä tai veistetty jalat;
 • sisustus itämaiseen tyyliin täydentää taulukko-muuntaja ilman jalkoja ja podstolya. Pohjan Tässä osassa voidaan tehdä bambusta, puusta, lasista tai muovista, jossa on vähintään koristelu elementtejä.
 • elementti teollisuuden tyyli suunnittelussa olohuoneessa on pöytä-muuntaja elementtejä terästä tai muuta kiiltävä valkoinen tai harjattu metalli.

Sohvapöytä - moderniin tyyliin muuntajan yhdistyvät yksinkertaisuus ja tyyli

Ruokapöytä sohvapöytä - muuntaja soveltuu asuntoja - studiot

Sohvapöytä olohuoneessa-muuntaja Se on kaikkein alkuperäisen ja käytännön yksityiskohdat sisustus, ihanteellinen sekä luksusasuntoja ja pieniä toiminnallisia, pieni olohuone. Oikein valittu taulukko sisustamisessa ja tarjoavat lisätoimintoja elintilaa.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 + 1 =