Sohvapöydät muuntajat

Sohvapöytä avoauto

Pienikin asunto voi olla huomattavasti mukavampaa ylimitoitettu mökki jos se on viisaasti sijoitettu huonekaluja. Nykyään, edistys ei pysy paikoillaan, ja se kehitti huonekaluteollisuudessa. Teknologia antaa ihmisille mukava monikäyttöinen pöydät, tuolit, sängyt, jotka on tarkoitettu useita toimintoja.

Mikä on sohvapöytä-muuntaja

Työtason eri liukumekanismien ja luotettavat varusteet, jotka on tehty kaikenlaisia ​​materiaaleja - joten voit kuvata sohvapöytä muuntaja. Koska sen toiminnallisuutta, se ei ole ongelma korvata standardin keittiön pöydälle tai palvelevat pieni kaappi on olohuoneessa, jossa voit tallentaa kirjoja, sanomalehtiä ja muita asioita.

Mitä muuta on edut nykyaikaisen kokoontaitettava pöytä:

 • Helppo koota. Järjestelmä voi koostua sisäänvedettävä laitteiden tallennetaan erikseen elementtien osittain automatisoitu.
 • Muunnosnopeudesta. Yhden käden liikkeen monimutkainen sohvapöytä voidaan levittää pituus, leveys ja korkeus.
 • pyörät ovat jalat mekanismin, jonka avulla on mahdollista helposti siirtää pöydän yhdestä huoneesta toiseen.
 • Tiiviyttä. Kun itse, aiheena pieni koko, mikä vapauttaa alueelle tarvittaessa.
 • Kokoonpano. Oikean tarvikkeet ja piirustuksia, se on mahdollista ilman ammattilaisen apua luoda oman henkilökohtaisen sohvapöytä muuntaja.

Erilaisia ​​malleja ja ominaisuuksia

Sohvapöydät pyörillä, muuntajat jaetaan useita. Mitä enemmän tuotesovelluksia, kaikkein harhaanjohtava sen suunnittelu:

 1. Pöytä lisäyksiä työtaso. Suosituin kahvi-ruokailu sellainen muuntajan. Asennus vähäinen lisää pinta-alaa pöytä. pieni koko laitteen. Liukuva rakenne mahdollistaa vetää osan oppaan, ja keskellä ylimääräinen pinnan.
 2. Mallin joka muistuttaa kirjan. Yksinkertaistettu muuntaminen mekanismi. Se voi olla soikea tai neliömäinen muoto. Muutos tapahtuu yhdessä vaiheessa: yläpinnan pöytälevyn kallistaa 180 astetta. Soikeaan sohvapöytä avoauto oli vakaa, tämä osa perustuu rungon jalkaan.
 3. Tuotteen pull jalusta. Vaihtoehto on erittäin hyödyllinen lisäpinta voi laittaa astiat kun keskeinen taulukon perusteella on ruokaa. Toimintaperiaate muuntaja on hyvin yksinkertainen: alta tärkein pöytäjalustan pohja.
 4. Sohvapöytä pyörillä kanssa omatoimista mekanismi. Muuntaja käsittää kaksi toissijaista pintaa, piilossa tärkein. Kun haluat lisätä taulukon tärkein pöytälevy tulla toimeen ja käynnistää mekanismi lisäliikennettä. Tämä voi tapahtua kahdella tavalla: jousen tai kaasunostolaitteen.

Pöytä-muuntaja, koska yksikön sisällä, se voidaan luoda resursseja, kuten huonekalujen pyökki paneeli (array), lastulevy, painetaan puulevy (MDF), lasia, kiveä, metallia, massiivipuuta. Ohita väriä: valkoinen, ruskea, punainen, musta, jne. Usein suosittuja tuotteita laminoitu puukuidun MDF tai lastulevyä.

Kahvi lasi taulukko muuntaja on myös muodikas ratkaisu. Se voi olla ylimääräisiä kiviyksityiskohtineen, koko kapea puinen säleet. Itse asiassa, murtaa tällainen tuote on hyvin vaikeaa, koska se on valmistettu kestävästä lasista paksuus on vähintään 1 cm. On tärkeää, että kehys ei ole tehty muovista, koska rakenne on vahva.

Ostamalla pöytä-muuntaja, kannattaa kiinnittää huomiota useisiin kriteereihin:

1
 1. Jos haluat tehdä hyvä tuote sovi sisälle, kiinnittää huomiota ulkonäköön. Esimerkiksi pyöreän sohvapöytä näyttää hyvältä klassiset huonekalut.
 2. Valittaessa laite painottaen suunnitteluun. Muuntaja voi olla useita kaapit, ulkoneva sivupaneelit tai pöytälevyinä.
 3. Materiaalia ei myöskään ole merkitystä. Esimerkiksi lasi pöytä kivi runko näyttää tukevalta toimistotiloja. Kohokohta sisustus on puisten muuntaja.
 4. Korkeus - tärkeä funktio sohvapöytä. Tämä määrittää, kuinka se on kätevä istua hänen takanaan, kun tuote on simpukkapuhelin muodossa.
 5. Jos lapset ovat talossa, niin laitteen on täytettävä kaikki toimintasäännöt: se on helppo muuttaa, ei ole teräviä reunoja.

Katsaus suosittu valmistajien

Todistettu huonekaluvalmistajalle sataprosenttisesti takaa laadun sohvapöytä. Standardien, kaikki kokoonpanon menetelmä on tuotannossa havaittu, perusteella otetaan vain laatu materiaalia. Ehkä hinta sohvapöytä, ja on korkea, mutta säästät rahaa korjauksiin. markkinat lippulaivoja ovat:

 1. Ikea - yksinoikeudella taulukot muuntajat. Näitä yksinkertaisia ​​malleja ovat jo osoittautuneet, koska koko alue, voit valita itse oikea sohvapöytä.
 2. Jos haluat lisätä sisätilojen kurinalaisesti, niin sinun on parasta ottaa yhteyttä puolalaisen Halmar. Sen tuotteita se valmistaa yksinomaan todistettu laitteisto ainutlaatuinen muotoilu. Vaikka pääsee nestettä pöydälle, se voi valua lattialle vahingoittamatta materiaalia.
 3. Valitessaan monipuolinen ja edullinen vaihtovelkakirjalainan merkinnän Signal yritys. Tämä on myös puolalainen valmistaja, joka on suosittu Venäjällä.
 4. Huonekalut yrityksiä Myös Italia erottuvat ehdotusta. Esimerkiksi Clei, Pibiemme, Doimo Sohvat. Ne eroavat toisistaan ​​ainoastaan ​​hinnalla ja mallien määrää. Muualla sohvapöydät, muuntajat eivät ole huonompi kuin edellinen.
 5. Venäläinen yritys Mazetti myös yrittää pysyä kilpailijoiden. Hän voi hyvin, koska muuntajat maksaa useita kertoja pienempi kuin ulkomaiset toimittajat.

Nykyään ei ole enää ongelma ostaa huonekaluja: se voidaan helposti tilata Internetin kautta, selata luettelo. Hinta on paljon pienempi kuin huonekaluliike. Ei ole väliä missä kokoonpano toteutettiin - joko Moskovassa tai Saksassa - kustannukset alkaa 10 000-28 000. Verkkosivustoilla, sohvapöytä Agatha maksaa edullinen, noin 7000 r., Ja Acrobatin 12 000-20 000 hieroa. riippuen materiaalista, rakentamiseen.

Video: miten tehdä kokoontaitettava pöytä käsillään

Kuva: näyttää sohvapöytä sisätilojen muuntajan

Pyöreä tai soikea, kiillotettu tai matta, muutaman tai työtaso, tyyliin korkean teknologian tai moderni - jollekin sohvapöydät, muuntajat ansaitsee huomiota. Ei ole vaikeaa tehdä edes pieni kokoinen viihtyisä alue. Kuin taikasauva trendejä, tuote muuttuu pienestä istua tilava keittiö tai koulutusta pöydän.

Sohvapöytä avoauto

Kaikkina aikoina, jotta huonekalut, jota käytetään kodeissa ja toimistoissa, esitti useita vaatimuksia. Ensinnäkin, se olisi toimiva ja tyylikäs, auttaa luomaan yhtenäinen tyyli huoneeseen. Sohvapöydät, varmasti, on jokaisessa talossa, ilman niitä on vaikea kuvitella modernia elämää. Viime vuosina tullut hyvin suosittu Taulukot muuntajat pyörillä, kiitos sen pienen koon ja siirrettävyys.

Erikoisuus kalusteiden on toimia sohvapöytä muuntaja on helppo muuntaa ruokailuun tai lasten leikkiä. Lisäksi sitä voidaan käyttää taulukon, jossa teeseremonia suoritetaan, ja joku haluaisi käyttää tätä huonekaluja seistä vesipiippu.

Tämä monitoiminen sohvapöytä ovat hyvin suosittuja nykypäivän käyttäjiä, erityisesti niitä - jotka haluavat modernia tyyliä. Vaikka tietenkin muuntajan voidaan tehdä ja retro, ja maa tai korkean teknologian.

Monissa erikoistunut huonekaluliikkeet potentiaalinen ostaja voi valita malli, joka sopii useimmille sisätilojen hänen asuntonsa.

Kätevästi sohvapöydät pyörillä nähdään tarkastelemalla lukuisat valokuvat, että ne on helppo muuttaa muotoaan, erityisiä taitoja käyttää sitä ei ole tarpeen - juuri tarpeeksi tutkia perusteellisesti ohjeita, ja sitten ikään kuin hän tutkija. Lisäksi, transformaation aikana kahvi taulukko ei ole välttämättä pinnasta poistaa kyseiset tuotteet, jotka tällä hetkellä sijaitsevat sen. Vaikka erilaisia ​​malleja voi olla erilaisia ​​tapoja asennus ja purku.

Pyörät liikkuvuuden lisääminen Pöytään-muuntaja, se voidaan helposti kuljettaa huoneesta toiseen. Telineet, jotka ovat osa suunnittelua, se tarjoaa liikkuvuutta.

Huolimatta siitä, että sohvapöydät pyörillä ensi silmäyksellä näyttää hyvin hauras, ne kestävät melko raskaita kuormia, jotka vaihtelevat vanhoista lehdistä ja päättyen kannettavan.

Kuvia eri malleja sohvapöydät, muuntajat pyörillä löytyy erikoistuneita sivustoja.

Käytetyn perusaineen luoda tällaisia ​​taulukoita on alumiinia ja laadullinen tarvikkeet, joka edistää tuotteiden luotettavuus ja kestävyys. Kuten voitte nähdä kuvia verkkosivuilla omistettu huonekalut, Taulukot muuntajat voivat olla eri väriä, muotoa työtasot voidaan myös valita yksilöllisesti.

Ne, jotka päättivät ostaa taulukon voi valita jonkin valmiista teoksista tai näyttää valokuvan asiantuntija ja erityisesti pitivät malli tuottaa ainutkertaista hänelle.

Folding sohvapöytä - uuden sukupolven huonekaluja

Taulukot muuntajat, yhdessä muiden monikäyttöinen huonekalut, se on jo pitkään käytetty tilan säästämiseksi paitsi pienissä asunnoissa, mutta myös tilava asuntoja. Haluttomuus ihmisiä tekemään tilaa paljon asioita johtaa laajentamista valikoima kaikenlaisia ​​huonekaluja, jotka voidaan muuntaa muutamassa sekunnissa.

Kahvi taittuvat pöydät - näkymiä

Kaikki muunnettavissa oleva huonekalu on korkea toiminnallisuus ja kyky vaihtaa kokoa läsnäolosta johtuen liikkuvien mekanismien ja yhteyden tiedot. Pääsääntöisesti ne säilytetään taitettuna ja kun tarvetta ilmenee asetella lyhyen käytön. Kokoontaitettava sohvapöytä avoauto - elävä esimerkki. Hän vaatimattomasti pysyvän lähellä verhoiltuja huonekaluja ja jota käytetään järjestelmän aiottuun tarkoitukseen, mutta se on helppoa kääntää osaksi koko ruokapöytä, jossa asiakkaat laskeutua.

Muut mallit muuttuvat mukava työpöytä, johon voit laittaa kannettavan tietokoneen, kannettavan, paperi jne levittää Pöytälevy taulukon ei muutu kokoa, se vain nousee mukavalle korkeudelle. Sopivasti jos voit korjata sen useilla tasoilla, niin voit työskennellä sohvalla, tuoli tai nojatuoli, asentoa säädetään taulukon itselleen. Altaan alla on kätevä säilytyspaikka kaikenlaisia ​​paperi.

Liukuva sohvapöytä-muuntaja

Helpoin ja yleisin kokoontaitettava sohvapöytä - pöydälle liukuva insertti. Sen pinta-ala työtaso kasvaa, koska ylimääräinen osa, joka voidaan tallentaa podstole tai erikseen. Osia työtasot tässä mallissa siirretään erilleen sisäänrakennettu opas, ylimääräinen osa voi olla keskeinen tai reunat - ns sivupaneelit.

Form - ei, vaikka ei ole tärkein kriteeri vaihtovelkakirjalainan huonekalut, koska laite on paljon tärkeämpää, minkä vuoksi taulukossa on laajentunut, mutta sisustus ja ympäristö edellyttää joitakin ominaisuuksia ulkonäkö huonekaluja. Pyöreän sohvapöytä avoauto löytää paikkansa monissa tyylejä, sekä klassista ja modernia. Samalla käyttäjäystävällinen kallistus ja liukuvat mekanismi mahdollistaa vaivattomasti tuottaa muutosta ja säätää sen sopivaksi välittömiin vaatimuksiin.

Sohvapöytä-muuntaja pyörillä

Tuskin kukaan väittää, että kokoontaitettava sohvapöytä kolesikah- erittäin kätevä ja siirrettävät asia. Se voidaan helposti siirtää mihin tahansa osa huoneen tai asunnon. Vain tässä tapauksessa tarkastaa pyörät ennen kuin ostat pöytä - niiden on oltava vahva ja vakaa, säännöllisesti spinning ja tiukasti kiinni jalkoihin.

Sohvapöytä kirja muuntaja

Ansaitsee huomiota ja kokoontaitettava sohvapöytä taulukkona-knizhka.Ot standardin ja suosittu Neuvostoaikana mallin erottaa sen mahdollista paitsi muuttaa kokoa pöytätasot, mutta sen korkeus. Tai korkeus pysyy samana, jolloin pöytä-kirja on pieni korkeus ja pöytälevy ala kasvaa. Loput kokoontaitettava vaihtovelkakirjalainan sohvapöytä on hyvin samankaltainen: se on puurunko ja puinen työtaso, kokoontaitettava mekanismi on samanlainen.

Kahvi, ruokapöydät muuntajat korkeudensäätö

Ruokailu, sohvapöytä hieman pyyhkäisi hankalasta paikasta ja vie vain vähän tilaa. Hän yleensä tekee tehtävänsä sohva tai nojatuolit. Mutta levitetyssä muodossa muunnetaan täyteen ruokapöytä, jonka takana ovat vapaasti vaihdella 4-8 henkilöä. Mekanismista riippuen muuntamalla se voi lisätä pituus ja leveys. Sen korkeus on myös säädettävissä ja kiinteä. Näyttää erinomaisesti lasi sohvapöytä olohuoneeseen-muuntaja.

Kahvi lasi pöytä-muuntaja

Yleensä lasi huonekalut on aina hyödyllistä korostaa parhaat ominaisuudet sisustus, antaa sille keveyttä ja ilmavuutta. Sen lisätoimintoja vaatimaton mitat, jossa on visuaalinen painottomuus, löytää sen soveltaminen pieni olohuone ja tilava eteinen. Lasi coffee ruokapöytä avoauto hämmästyttävän silitetään mitään tyyliä, mutta on erityisen tärkeää moderni sisustus.

Puinen sohvapöytä-muuntaja

Kallis ja mallikas näytä yhtään tuotetta valmistettu puusta. Sohvapöytä-muuntaja paneelit - ei ole poikkeus. Se voi koristella rikas klassinen sisustus tai korostavat ekologista tyyliä, jotka saavat kaikki luonnolliset ja luonnollinen. Joka tapauksessa, puinen kokoontaitettava sohvapöytä ei vain koristella huoneessa, mutta myös hyödyllinen pala, joka yhdistää tallennustilaa, työtaso ja kyky tehdä muutoksia tarvittaessa.

Sohvapöytä avoauto puuhun lasi

Haluavat yhdistää edut kaksi materiaalia, valmistajat tarjoavat kaunis pöytä puinen pohja ja lasia. Niin pieni sohvapöytä muodossa muuntajan laajentunut korkeus ja, lisäksi, on tilava säilytyslaatikot eri asioita. Hän näyttää missä tahansa muodossa on erittäin siisti ja ehdottomasti moderni.

Edut taitto sohvapöydät

Riippumatta siitä, onko se on valkoinen sohvapöytä-muuntaja tai wenge väri, soikea tai suorakulmainen, työhön tai ruokailutilaan, sillä on monia etuja verrattuna tavalliseen ei kokoontaitettava pöytä, jonka sohvalla:

 1. tiheys - kaikki jalostettujen tuotteiden alunperin ovat aina pieni koko, hyvin istuvat neliöitä pienikokoisten asuntoja.
 2. monipuolisempi. Sen pienen koon, tämä huonekalu on suunniteltu useita käyttötarkoituksia. Työtaso, täydellinen ruokapöytä tai vain taulukko-suunnittelija useista osista, jossa tikkaat, laatikot ja osat - mielikuvitus on rajaton valmistajille.
 3. omaperäisyys suunnittelu. Verrattuna perinteisiin pöydät, taittuvat joskus pystyä osuma luovan suunnittelun ja transformaatiomenetelmästä. Käyttö puusta, muovista, metallista, lasista, ja niiden järjestely parantaa entisestään kokoonpanolla.
 4. Säästää tilaa ja rahaa. Tällainen huonekalut on 2-in-1 epäilemättä 2 korvaa huonekalua vähintään riistää siten tarvitse ostaa muutaman huonekaluja ja etsiä paikka niille huoneessa.
 5. Helppokäyttöisyys. muutos mekanismit Näissä taulukoissa on erittäin helppo ja nopea muuttaa ulkonäköä ja toimintaa. Parse on usein voima jopa lapsi.
 6. luotettavuus suunnittelu. Kaikki tuotetaan maailmassa on valmistettu korkean laadun rakennusmateriaalien, ja mekanismit ovat kulutusta kestävä ja pitkäikäinen.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

97 − = 92