Sohvapöydät lasia

Sohvapöydät lasia

Lasi sohvapöytä: keveyttä ja omaperäisyyttä sisustusta

Lasi kalusteet sisältyvät luetteloon muotivirtaukset sisustus vuonna 2015. Tämä materiaali on saanut rakkautta suunnittelija keveytensä, lakoninen ja huomaamaton. Valikoima maailman tunnettuja tuotemerkkejä, pitkälle tuottavat huonekaluja löytyy lasia pöydät, tuolit, kaapit ja jopa kaapit. Kuitenkin erityistä huomiota tulisi kiinnittää lasi sohvapöytä, joka sopii hyvin mihin tahansa sisätiloihin, jolloin suunnittelu huone tyylikäs ja toimiva.

"Dream House" tarjoaa pohtimaan mielenkiintoisin malleja sohvapöydät lasista, niiden ominaisuuksista, sekä menetelmiä näiden huonekaluja sisustus.

Lasi sohvapöytä

Suunnittelu ja lasi sohvapöytä suunnittelu

Sohvapöydät luokitellaan koriste- ja käytännölliset kalusteet. Kuten näette otsikko, päätarkoitus näistä kohteista on tallentaa median ja pieniä asioita. Työtasot Perinteiset sohvapöydät usein muodossa ympyrän tai suorakulmion. Usein pöydät muotoilu täydentävät staattisia tai ulosvedettävä hyllyt, jotka tekevät tuotteesta enemmän toimiva ja viihtyisä. Mielenkiintoista, huonekalu, että meidän oli tapana kutsua "sohvapöytä" Euroopassa kutsutaan "kahvia."

Lasi sohvapöydät kuvat

Kuvan alkuperäinen sohvapöytä lasia olohuoneessa

1

Sohvapöytä lasi ja puu

Pari vuosikymmentä sitten, kukaan ei olisi edes ajatella, että sohvapöydät ovat lasia, koska tämä materiaali olisi epäkäytännöllistä, epävarma ja jopa vaarallista. Tavallinen lasi on todella uskomattoman hauras materiaali, joka on helppo muuttaa muotoaan johtua mekaanisista vaikutuksista. Kuitenkin nykyaikaisten tuotanto mahdollistaa tuottaa erityinen lasia, jonka voimakkuus ei ole huonompi metallia vahvuus. Kyse on karkaistua lasia tuotantoprosessissa, joka käyttää erityistä käsittelyä tekniikkaa, joka tekee tämän Materiaali on erittäin kestävä ja turvallinen. Vahingoittaa karkaistu lasi voi ehkä joka oli pudonnut korkealta raskasta esinettä. Mutta jopa jakaa useisiin pieniin fragmentteja, karkaistu lasi ei satuta sinua, koska läsnä erikoisseoskuulat tekee reunat ovat täysin sileä ja ei-akuutin.

Sohvapöydät lasia

Soikea sohvapöytä puusta ja lasista

Sohvapöytä olohuoneessa lasia

Toinen ainutlaatuinen ominaisuus karkaistua lasia näkyy sen hyvä joustavuus toteuttaa ideoita. Johtuen noudattamista materiaalin, muodon nykyaikaisen sohvapöytä voidaan toteuttaa eri muodoissa. Esimerkiksi, lasi sohvapöytä on usein monikerroksinen rakenne, tuote, jolla on sileä linjat, kohde, jolla epäsäännöllinen geometrinen muoto, jne.

Kolmitasoinen lasi sohvapöytä kuva

Täysin lasi pöytä kuva

Lasi sohvapöytä alkuperäisessä muodossaan

Lasi sohvapöytä pyörillä

Sohvapöytä on mielenkiintoinen ei vain sen koriste arvon, mutta myös erittäin toimiva. Huolimatta suhteellisen pieni koko aihe voi ratkaista monia kiireellisiä ongelmia:

 • Ensinnäkin on välttämätöntä sijoittaa pieniä esineitä ja sisustus;
 • Toiseksi, kiitos sisäänrakennettu hyllyt, sohvapöytä on helppo säilyttää niitä asioita, jotka pitäisi aina olla käsillä - kirjoja, hakuteoksia, kaukosäätimet kodinkoneiden jne.;
 • Kolmanneksi sohvapöydät antaa meille loistavan mahdollisuuden järjestää teekutsut tai lounasta tahansa huoneeseen.

Lisäksi nykyaikainen sohvapöytä jalat ovat usein varustettu pyörillä, jonka avulla voit nopeasti ja helposti siirtää tämä esine yhdestä huoneesta toiseen.

Sohvapöydät tehty kuva lasi

Taulukko-akvaarion lasia kuva

Lasinen sohvapöytä sisätilassa

Pieni lasi sohvapöytä

Sisätilojen mahdollisuuksia lasi sohvapöytä

Ajatus huonekaluja karkaistua lasia on syntynyt leviämisen muoti sisustus tyyliin minimalismia, jotka vaativat maksimi avaruutta ja vapauden. Lasi kalusteet, erityisesti, ja sohvapöytä, täysin hukkua tilaa. Johtuen materiaalin läpinäkyvyys näyttää siltä, ​​että lasi ei ole selviä rajoja, jolloin ne näyttävät erittäin helppoa ja painoton.

Valokuva lasi sohvapöytä pyörillä

Lasi sohvapöydät kuvat

Lasipöydät valokuva

Lasi sohvapöytä voi tulla harmoninen osa lähes minkä tahansa sisustustyyli. Koska lasi on täysin yhteensopiva kaikkien materiaalit ja värit, ei tarvitse valita tuotteen muihin huonekaluja. Mutta jos haluat tulla osaksi taulukon huonekaluista, etsiä tuotteita useista materiaaleista. Esimerkiksi, sohvapöytä pöydälle voi olla valmistettu lasista ja sen sivuseinät tai jalat puuta, lastulevyä tai metallia. Lisäksi karkaistu lasipinta on usein sisustettu erilaisilla ruiskutuksen ja pinnoitteita, jotka tekevät tuotesuunnittelu elävämpiä ja ilmeikäs.

Kaareva sohvapöytä sisätilassa

Contemporary sohvapöytä lasi

Sohvapöytä lasi pyöreä pöydälle

Sohvapöydät lasia Kuva

Taulukko lasi näyttää hyvin tyylikäs ja omaperäinen, joten se voidaan hyvin käyttää pääasiallisena sisustus aksentti, varsinkin kun kyse on tuotteiden Epätyypillisiä. Puoliympyrän, pyöristetty, kaareva ja tasainen pöydät sopivat täydellisesti kokeneimpia ja vaativa sisätilat suunnitellut sääntöjen bioniikka tyyli, minimalismi, hi-tech, tekno, ym

Valokuva sohvapöytä lasia

Kaunis sohvapöydät lasi

Pöytä jalka-pallo, ja lasi

Kaareva sohvapöytä

Hoitaakseen sohvapöytä lasista

Se voi tuntua, että hoito lasi sohvapöytä on hyvin aikaa vievää ja vaikeaa. Itse asiassa se käytännössä ei eroa hoitotuotteet on valmistettu muusta materiaalista. Kaikki mitä tarvitset on ostaa erityistä puhdistusaineita huonekaluja, jotka mahdollistavat helpon, turvallisen ja puhdista lasipinta tehokkaasti. Lisäksi pyyhkimällä ja puhdistus lasi, älä käytä sienet metalli- tai tiheys puukuitua, kuten ne voivat jättää mikro-naarmuja sen pinnalla.

Sohvapöydät puisilla jalat ja lasi pöydälle

Sohvapöydät metalli jalat ja lasi pöydälle

Lasi sohvapöytä täyttää sisätilaa helposti ja yksinoikeuden. Kuitenkin tuotteen mahdollisimman pitkään ilahduttaa sinua sen kauneutta ja toiminnallisuutta, että valintaprosessi kiinnitä huomiota voimaa ja paksuus lasin.

Lasi sohvapöytä: 85 monipuoliset vaihtoehdot jokaiseen sisätilojen

Geometrinen taulukko epäsäännöllisen katkaistun oktaedri on täydellinen aksentti olohuoneessa

Antaa tilaa alkuperäisen ulkoasun, lisää "makuinen", omistajat asuntoja ja taloja tulla lasi sohvapöytä - tyylikkäästi sisustettu olohuone. Taulukot lasi - se on aina mukavaa, se oli näin huonekalu kiinnittää huomiota ensiksi. Hän sopii mihin tahansa sisustus, suunnittelee tyylikäs ja toimiva.

Puuta ja lasia "Canyon" tekijän työtä

Karkea käsittelemätöntä puuta ja lasi pöydälle

Täydellinen kiiltävä peili pinta ja vankka perusta

Florarium työtason alle

Melko yksinkertainen ja samalla epätavallisen lasi taulukon teollisuuden sisustus

Tekijä kuohuviini irisoiva kiteitä taulukko

Edut lasi sohvapöydät

Lasi sohvapöytä - erittäin toimiva juttu:

 • Turvallisuus - älä pelkää sanan "lasi" pitäisi olla hyvin, hyvin vaikea hajottaa erityisen karkaistusta lasista. Jopa kaatui lasi hajoaa sirpaleiksi kanssa turvareunat;
 • Kestävyys - lasi on paljon vakaampi kuin puuta (lastulevyä, kuitulevyä), ja mekaanisia vaikutuksia (naarmuja), kosteuden ja lämpötilan muutoksia;
 • Lasi sohvapöytä melko helppohoitoinen;
 • Monipuolisuus - lasi sohvapöytä voidaan käyttää niin stand varten minibaari, palvelevat tai bedstand;
 • Pinnalla pöytä voidaan soveltaa täysin minkä tahansa kuvan, esimerkiksi shakkilauta tai golfia pitkä ja lyhyt askel askeleelta;
 • Lasi taulukko ei sotkua tilaa, se on kestävämpi kuin puun ja muovin, vaatii huolellista hoitoa;
 • Täydennyksenä pinnan pöydän voidaan soveltaa erityisen suojaava pinnoite, joka suojaa sitä mekaanisilta vaurioilta.

Lasi sohvapöytä sopii hyvin tahansa moderni design

Loft-voit valita minkä tahansa suunnittelussa tämä aksentti aiheesta

Luova työ «-nimisessä Up!» Valmistettu lasista ja metallista "ilmaa" palloja, jotka tukevat pöytälevyn

Taivutettu lasi pöytä hyllyllä minimalistinen sisustus

sisusta kirkkaat kohdat, täydentää, ne antavat sen syvyyttä, täydellisyys ja alkuperäinen sävyjä. lasi sohvapöydät - yksi niistä elementeistä, että koska sen viehätys ja estetiikka yhdistettynä käytännöllisyyteen täydentävät hyvin virkistysalue.

valmistettu lasi, läpinäkyvä, ne näyttävät liukenevat avaruudessa ilman täyttämättä sisustus (kuten yleensä tehdään huonekalut), Jolloin se kokonaisuudessaan käytettävissä uudelleen. Lasin pintaan, mikä valo, Se tekee ympäröivän huoneen kevyt ja ilmava.

Lasia voit ihailla kaunista pöydän runko on kudottu oksat paksu puita

Taulukko lasia - onnistunut yhdistelmä useita toimintoja, esteettinen ulkonäkö ja ainutlaatuinen hienosäätö. Tämä alkuperäinen huonekalu koskaan kyllästy.

Toinen versio lasi sohvapöytä hyllyillä voit nähdä, mitä altaan alta. Se auttaa säilyttämään täydellinen järjestys olohuoneessa

Pieni pyöreä pöytä lasia ja Massiivinen alusta

Lasi pöytä hyllyillä tekokivestä

Kaikki asiat, kuten lasipöydät, on oma pieni Miinukset:

 • Lasi on jatkuvasti puhdistaa, koska sormet, lika, pöly jää pinnalle jälkiä tai märkä tahroja. Liinalla ja erityinen välineet puhdistamiseksi lasipintojen helposti työtaso antaa täydellinen ulkonäkö.
 • Lasin pintaan ei voi sijoittaa ja siirtää raskaita esineitä, muutoin vaarana on syy haketus tai naarmuuntumista.

Joukko tyylikäs taulukoiden värillistä lasia pyöreillä topit

Lasi sohvapöytä jalat muotoinen kuutio - yksinkertainen ja raikas ilme

Taulukko hieman geometrinen pohja alumiinia studiossa sisustukseen ilmailun muotoilu

Alhainen sohvapöytä pleksilasista on kolmion puualustalla

Sohvapöytä suuri lasia ja epätavallinen jalat hakkuiden puiden

Lasia ja runko viiniköynnösten: joukko paju huonekalut olohuoneeseen ja veranta

Epätavallinen esimerkiksi avoin esillä kalusteet ja yhdisteistä, jotka sopivat teollisen tyyli

Kaunis coffee lasi pöydän takorauta jalat

Pinta taulukko - karkaistu lasi paksuus enintään 8 mm. Tämä materiaali on turvallinen käytettäväksi kotiympäristössä, se on lähes haavoittumaton, eli koskaan riko pieniksi paloiksi. Pöydät pyöreä, neliö, soikea, monikulmainen, suorakulmainen ja symmetrinen muoto - yllättää vaativimpia asiakas. Jalat ovat yleensä valmistettu kivestä, puusta tai metallista. Pöytälevy on asennettu neljä, kolme jalkaa tai koristeellisia ja tukee. Ostajille hieno maku, suunnittelijat tarjoavat mallin pretentiousness - Akvaario, taivutus lasi, kiinni patsas jne Jos taulukko on jugendtyylinen, jalat usein poissa, muovista tai metallista osa suunnittelu ovat pyörät.

Sohvapöytä paksu lasi pöydälle ja jalat vakaa

Ystäville Art Deco on myös aina löytää sopiva kopion accentual

Perinteinen muoto ja messinki jalat

Epoksihartsia ja puun

Minimalistinen sohvapöytä valmistettu lasista, jossa on pohja-laatikot, täynnä olki

Jotta tämä huonekalu on pääpaino sisustus ja valitse se muusta tilanteesta, voit valita pöydän värin tai kaiverrettu päälle. Valmistajat eivät ole kiinni vakiokoko - 40-50 cm suunnittelutyypin itämaiseen tyyliin täydellinen ratkaisu -. Osoittautuu kahvi ruokasalissa, valita ne, jotka ovat kovasti vastaanottaa vieraita on matala pöytä korkeus 15 cm pöydän-muuntaja, joka muutamassa minuutissa .. Mielenkiintoinen lisäksi huonekalu on kevyt, jolla sisätilojen huoneen tulee taika. Tämä vaihtoehto voidaan joko sisäänrakennettu, ja yksittäisten käsitys huonekalusuunnittelija.

Tyylikäs sohvapöytä lasia

Cote d'lasi pöytä epätavallisia muotoja - kirkas väri aksentti olohuoneessa

Art nouveau kaaren muotoinen lasi sohvapöytä

Lasi sohvapöytä voi helposti tulla keskustaan ​​koostumuksen olohuoneessa

Lasi sohvapöytä: Vinkkejä valita

Global valmistajat tarjoavat laajan valikoiman lasi sohvapöydät moneen makuun ja budjetit. Kun on paljon valita, se on hyvin vaikea pysyä jotain erityistä.

Geometria ja muoto muistuttavat kide kasvot

Mitä minun pitäisi etsiä ostaessaan taulukko lasista?

 • Arvioida olisit taloudellisia mahdollisuuksia. Taulukko kiinalaiset valmistajat ovat paljon halvempaa tyylikäs italialainen. Edullisuus on tuote kotimaisen tuotannon. Kallein on yksinomainen eriä tilauksesta suunnittelija. Ennen kuin ostat lasi pöytä, päättää, mitä arvoa sillä on - käytettäväksi kotona tai koristella huoneeseen.
 • Harkitse tyyli huone. Taulukot muodossa Kreikan tai epätyypillisissä muodot geometrisia muotoja mahtuvat suunnitteluratkaisu etnisten tyyliin. Täydellinen yhdistelmä kaikki tekijät mitään tyyliä on lasi pöydän klassinen versio nelijalkaisia.
 • Pienille ja ahdas huoneet valita pyöreän pöydän. Sen virtaviivainen muoto on turvallinen, jopa ahtaissa neljäsosaa. Lapsiperheet, pöytä - täydellinen, lapsesi ei satuta itseään kulmissa. Suurissa tilava vastaanotto huonetta, luokkahuoneet, kirjastot liittyvä taulukko neliön tai suorakaiteen muotoisia.
 • Ajattele nimittämisestä ostosta. Mikä on pöydällä? Aiotteko siirtää sen? Onko tarvetta hyllyiltä? Lähes kaikki valmistajat tarjoavat edullisen mallin massiivinen lasi pöytä 2-3 hyllyillä. Kun ostokset sisustus on välttämätöntä sen yhdessä suunnittelu huone.

Lasi sohvapöytä runko on oksat

Sohvapöytä alkuun paksusta lasista mahtuu sisälle parvella

Taittuvat malli, jossa on sisäänvedettävä lasi hylly

Ne, jotka haluavat ostaa tyylikäs taulukon kotikäyttöön, ja eivät kuluta suuri summa, kun otetaan huomioon ehdotukset aasialaisten valmistajien. Tässä edullisia tuotteita ovat tarpeeksi luotettavaa ja joka selittää niiden kysyntä. Vakiona - ainoa haittapuoli. Faneille alkuperäisen - eurooppalaiset valmistajat. Niiden tuotteet ovat arvoltaan useita kertoja enemmän, mutta saat alkuperäisen ja mallikas huonekaluja. Kätevä ja käytännöllinen on pöytä ja hyllyt, niille, jotka ovat menossa tallentaa paljon asioita. Tämä tyylikäs samaan aikaan kestävä ja käytännöllinen ratkaisu. Mukavin työtaso alue - jopa 1,5 m 2.

SLR malli, niille, jotka rakastavat Hollywood Empire

Niille, jotka arvostavat siirrettävyys ja käytännöllisyys, paras tapa - ostaa vaunuun. Kysy myyjältä mahdollisimman suuren kuorman. Tullessani tulee tallentaa, tarkistaa välittömästi oston, aseta painavia esineitä sen päälle, jos asia on laatu - jalat eivät taivu. Koristelussa kalusteiden käytöstä ei tarvitse tarkistaa. Vaunu sinun täytyy perua ja rullaa hänelle tarkistetaan, pyörät eivät kitinä eikä onko lasi rengas.

Yksinkertainen moderni lasi mallin tilavuudesta pyörillä

Haluaa säästää rahaa, voi ostaa sohvapöytä lasia verkkokaupoista. Täällä voit nähdä valokuvia, tutustuu tuotteiden ominaisuuksien, lukea arvioita. Kunnioittaen itsesi ja ostajan verkkokauppa tarjoaa moitteetonta laatua ja tuotteen toiminnot. Tiukkaa valvontaa tuotannon, parhaat materiaalit ja komponentit sulje pois avioliiton.

Työtaso, joka perustuu log-puu

Painoton näköisiä sohvapöytä erikoisen muotoiset lasi-

On tärkeää, että huonekalut noudattaa kansainvälisiä normeja ja standardeja. Tutkittuaan tuoteluettelon, voit valita muodon, mallin ja koon lasi sohvapöytä, pohjalta tarpeitasi. Lasi kalusteet tekevät kodin nykyaikainen ja ainutlaatuinen, se onnistuneesti sovi mihinkään sisustukseen. Lasi on ympäristöystävällinen materiaali, lisäksi se on helppo hoitaa.

Leikkaamattomat kvartsi ja johto epätavallinen kannatinpöydän

Valoisa eklektinen olohuone sohvapöytä lasihylly

Epätavallinen ratkaisu: värjättiin pöytälevyn ja kymmenkunta jalat

Ostaminen lasi pöytä, olla varma, että vieraat arvostavat hienostunut maku. Syö tai juo teetä tällainen taulukko - erityinen ilo. Kromi jalat antaa pöydän erityisen siisti ja kiiltoa. Epätavallinen yhdistelmä lasia ja puuta ei jätä ketään kylmäksi, sillä se on viihtyisä ja lämmin. Kumpi malli hän oli, lasi pöydässä on ainutlaatuinen touch sisustukseen.

Tyypit sohvapöydät lasia: valitaan ja käyttöominaisuuksia

Luoda yksilöllinen design huoneessa on otettava huomioon kaikki vivahteet. Suuremmassa määrin tämä koskee kalusteiden valinta, joille ei ole "pikku asioita". Erityinen esteettinen ja käytännöllinen majoitusliikkeet sohvapöytiä lasia, joka tulee todellinen "kohokohta" sisustus.

Edut taulukot lasia

Sen lisäksi, että ainutlaatuinen ulkonäkö mahdollisia myönteisiä ja kielteisiä näkökohtia harkitsemaan valitessaan tiettyä mallia. Ne liittyvät erityispiirteet valmistusmateriaalit.

Tärkein etu on simuloida lisääntynyt tilaan huoneeseen, jossa on lasinen sohvapöytä. Kuvat osoittavat selvästi, että se liittyy sulavasti lähes mihin tahansa sisätilojen asunnon tai talon. Sen lisäksi tämä tekijä otetaan huomioon, käteviä ominaisuuksia, jotka vaikuttavat ulkonäköön.

Näitä ovat seuraavat:

 • Useita lasi-. Se ei voi vain olla läpinäkyvä. hiekkapuhallus teknologiaa käytetään luomaan sävy, seurauksena jonka pinta on sävytetty. Lisäksi asennettu väri elementtejä.
 • Suuri osa. Standard sohvapöytä lasilla on suurempi massa kuin sen puinen kollegansa. Tämän positiivisen vaikutuksen sen vakauteen.
 • turvallisuus. Materiaali kuuluu luokkaan hauras. Tämän ongelman ratkaisemiseksi suunnittelussa soveltaa paksuisista - 8 mm. Asentaminen karkaistua lasia ei suositella, koska se rikkoo näkökulmasta vaikutus. Mutta turvallisuuden kannalta, se on paras vaihtoehto, koska pienet palaset eivät ole teräviä reunoja.

Jos malli tehtiin suunnittelulaskelmien ja oikein valittu valmistusmateriaalit - saada kaunis ja kestävä sohvapöytä. Lasi auttaa luomaan ainutlaatuisen ilmeen, joka voidaan harmonisesti yhdessä minkä tahansa sisustukseen.

On monia vaihtoehdot ja mahdollisimman toimivia tämäntyyppisen huonekaluja. On tärkeää valita oikea aluksi määritellä prioriteetit - muotoilu, tyyli, yhdistelmä valmistusaineita, lisää suoritusarvot.

Ensimmäinen, sinun täytyy kiinnittää huomiota koon. Jos kaareva sohvapöytä sijoitetaan lähelle sohva - työtason on oltava korkeampi kuin viimeisellä tasolla. Kokonaispituus rakenne on tyypillisesti 2/3 pituudesta sohva. Poikkeuksia ovat minimalli.

Lisäksi on olemassa rakenteellisia ja ulkoisia ominaisuuksia:

 • Form työtasot - pyöreä, soikea, neliömäinen tai suorakulmainen. Joissakin suunnittelumalleista se voi olla kolmion tai monimutkaisia.
 • Alue työtaso. Classic pyöreä vaihtoehto on yleensä suunniteltu mukautumaan aikakauslehtiä, sanomalehtiä tai pari kupillista teetä. Sen mitat ovat enintään 40-50 cm Jos tarvitset enemmän tilaa -. Kannattaa valita malli, jossa on paksu lasi 10 mm ja enemmän.
 • Muista läsnä olevista valmistusmateriaalit. Emäksenä käytetty anodisoitu alumiini putket halkaisijaltaan erilaisia, lastulevystä tai puuta. Suuret sohvapöytä puurunko ei ole vain turvallista ja luotettavaa suunnittelua, mutta on myös ainutlaatuinen muotoilu.
 • Laatikot, ylimääräisiä kapealla. Ne on suunniteltu parantamaan suorituskykyä. Ne voivat olla tiiviisti mahtuu erilaisia ​​kohteita - sanomalehdet, aikakauslehdet, jne m
 • liikkuvuus. Liikkua pitäisi ostaa lasipöydät pyörillä. On tärkeää, että siirron aikana, ne eivät vahingoita koriste lattiamateriaali.
 • Väri ja rakenne lasipinnan. Soveltaa edellä kuvattua kuviointi räjäytys tekniikkaa. On suositeltavaa kiinnittää huomiota vivahteita muita materiaaleja käytetään rakentamiseen. Moderni malli Wenge lasi yhdistetään hyvin huonekalut samanvärisiä ja rakenne. Suuremmassa määrin tämä koskee klassista huoneen kalusteet.

Tämä on tärkein osa suorituskyvyn valita optimaalista mallia sisätilojen aihe. Tärkeimmät parametrit yhdessä muiden kalusteiden, toimivuus ja turvallisuus.

Valikoima jotkut valmistajat voivat vastata tuotteen pleksi. Huolimatta alhainen materiaalin lujuuden ja mahdollisuus antaa hänelle eri muodossa, se on yksi merkittävä haittapuoli - altistuminen naarmuja. Tämän minimoimiseksi, niiden pinta on suojattu muovikalvo. Mutta sitten menetti kaikki liittyvät edut lasi huonekalut.

Lasipinnat ei ole tarkoitettu käytettäväksi pöydälle. Siksi ne täytyy käydä läpi esikäsittelyvaiheessa sopeutua erityisolosuhteita. Ensinnäkin se on hionta, leikkuuvarat ja laatu, joka ei saisi olla alle M0.

Pinnalla et voi laittaa esineitä teräviä kulmia. Tämä johtaa naarmuja, joka voi poistaa vain hiomalla. Kotona se on erittäin vaikeaa. Sinun tulisi myös välttää raskaita kuorma pöydälle. Vaikka sen hyvän mekaanisen lujuuden, lasi pyrkii murtumaan jatkuvasti ulkoisten ärsykkeiden.

Perussääntöjä toimintaa:

 • Puhdistus likaa. Erityiset pesuaineita tulisi käyttää tekemään työtä. Missään tapauksessa ei voida käyttää hankausmateriaalin. Tämä johtaa ulkonäön pieniä naarmuja, joiden lukumäärä kasvaa jokaisen puhdistuksen menettelyä.
 • Jos tiettyä mallia ei anna pyöriä liikkuessaan voi ottaa työtaso. Pohjarakenne on kiinteä tai kova metallinen (puinen kehys).
 • Mieti sijainti. On välttämätöntä vähentää todennäköisyyttä vahinkoa lasin syksyllä tahansa sisustukseen. Lisäksi taulukossa saisi häiritä vapaata liikkuvuutta ympäri huonetta.

Rakentamisen aikana koottavien valmiiksi lukea ohjeet valmistajalta. Kun liimaus osien ei pitäisi olla huoneen lämpötila on alle + 12 ° C: ssa normaaleissa kosteusolosuhteissa ilmaisin.

Tällä hetkellä tämän tyyppisen huonekalut ovat mukana useiden suurten ja keskisuurten teollisuusyritysten. Siksi on vaikea määrittää tietyn merkin, joka tuottaa parasta kahvia lasipöydät. Kuvia ja hintoja auttaa määrittämään paras.

Ensimmäisessä vaiheessa on tarpeen analysoida ehdotuksia erikoistunut huonekaluliikkeet. Se on parhaiten todistettu valmistajat Glassion, B-kauppa, Golmden ja Mebelik. Ne maksavat paljon huomiota paitsi ulkonäöltään, mutta myös laatu suunnittelun osia.

Lisäksi on otettava huomioon, että läsnä on muita materiaaleja valmistuksen. Yleisin yhdistelmä - lasi puu. Toiseksi ovat metallia, jossa on läpinäkyvä komponentteja. Vähiten todennäköisesti esittää polymeerin soluja.

Kun valitset pitäisi kiinnittää huomiota paitsi laatuun lasin pintaan, mutta myös sitä, ovatko lisävarusteita. Tämä varmistaa pitkän käyttöiän rakenteen ja vähentää todennäköisyyttä ennenaikainen.

Video näyttää esimerkin siitä, miten voit tehdä sohvapöytiä lasia käsillään:

Lue lisää:

Mitä mieltä olet tästä aiheesta peruuttaa vastaus

Leveä kaappi kengille mesh hyllyt

Jotta kaapin kenkiä eteisessä kysyin kollegani, jotka ostivat asunnon ja miten.

Asennus ura akryyli tiskipöydän

Tänään näytän sinulle miten tehdä asennus ura akryyli tiskiallas. Kuoret tätä tyyppiä.

Kaappi yksilöllisten mittojen ja muotoilun olohuoneessa

Tämä kaappi tein vaimolleen. Se, että syntymän seuraavan lapsen kaappeja ja laatikoita.

Making avaaminen kaappien omin käsin

Tämä materiaali, joka valmistaa yksinkertaisen aukon kaappien omin käsin. Sanon heti, että.

Rata sovelluksia vaatekaapit ovet: asennusvaihtoehtoa

Suunnittelun oppaita liukuovi liukuovi sisältää erilaisia ​​komponentteja ja osia, joista tärkein.

Tyyppisiä huonekaluja saranat ja niiden tarkoitus: miten valita luotettava vaihtoehto

Nykyään markkinoilla laadukkaita huonekaluja laitteisto tarjoaa asiakkailleen laajan tarpeeksi.

Tyyppisiä huonekaluja asennustarvikkeet: luokat ja erityisiä vaihtoehtoja

Laadusta kalusteiden asennus ja luotettavuus sen toiminta vaikuttaa suuresti vahvistamista.

"MDF" tai "lastulevy": miten tehdä oikea valinta?

Nykyään markkinoilla rakennus- ja korjausmateriaalit ole pulaa. Lisäksi joskus se tarjosi.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 31 = 41