Sohvapöydät omin käsin

Sohvapöytä kätensä

Kätevä ja usein huomaamaton osa sisätilojen auttaa luomaan ilmapiirin mukavuutta. Kun on halu antaa oman tilanteen, tulee aika toteuttaa rohkeita ideoita, helpoin vaihe - tehdä itse sohvapöytä. Kuka sanoi, että toimiva kaluste ei voida muuntaa sen "maku"?

Miten tehdä taulukon käsillään

Luomisprosessi on hauskaa, ja kun se on yhä olemassa ja käytännön hyötyä, on aika muuntua suunnittelija tehdä sohvapöytä käsillään. Kokemuksen puute voi olla este, koska valinta saatavilla olevista materiaaleista (lastulevy, lasi, puu, renkaat, vanhat ovet, lavat) on valtava, ja valmiiden piirustukset ja vähintään joukon työkaluja avulla tulla teknikkokoulutusta. Valitse kulutustarvikkeiden tehdä aihiot, kerätä suunnittelu - näin on käynyt ilmi sohvapöytä käsillään.

Kaavio askel askeleelta ohjeet tehdä pöydän kädet, se on helppo löytää Internetistä. Luonnoksia mitat on erityisen hyödyllinen niille, jotka haluavat tehdä sohvapöytä puusta tai lasista. Joka perustuu tarkka kuva yksinkertaistaa merkittävästi myöhemmän kokoonpanon prosessi. Jos haluat tehdä oman alkuperäisen taulukko epätavallisia materiaaleja mahdollisuuden löytää piirustus ovat minimaaliset. Usein tuotteisiin liitetään yksityiskohtainen kuvaus siitä, mitä on hyvä vaihtoehto luonnoksia mitat.

Ajatellut valmistus sohvapöytä omin käsin, on aloitettava tyhjästä. Yksinkertainen versio Tämän rakenteen sisäosan kohde on pöytälevy (vaakasuora pinta) ja emäs tai tukijalat (pystysuora stop). Monimutkainen vaihtelut merkitse läsnä lisäelementtejä, kuten saranoitu hyllyille tai laatikoita, mutta myös tällaiset rakenteet ovat harvoin työtaso annostelun.

Tulevaisuuteen sohvapöytä tehty omin käsin, hyvin sovi sisustus, on tarpeen valita materiaalia työtasot oikein. Tulokkaiden parempi lopettaa valinta lastulevyä, vaneria, lasi käyttää yksinkertaisia ​​muotoja. Jos se ei jätä halu luoda yksinoikeudella huonekalu, niin on järkevää oppia tekniikkaa decoupage, craquelure, taiteellinen maalaus. Koriste viimeistely työtasot näyttää mielenkiintoinen ja sohvapöytä on "kohokohta" olohuoneen tai muita huoneeseen.

Miten tehdä taulukon käsillään, jossa yhdistyvät mielikuvitus, käsityön ja käytännöllisyys? Ensimmäiset askeleet luomisessa alkuperäisen huonekaluja aihe on parempi aloittaa toteutumista valmiiden piirrosten yksityiskohtaiset ohjeet. Valitsemalla perustan tällainen vaihtoehto, mikään ei estä tulevaisuudessa tehdä asioita omin käsin luonut haluttu persoonallisuus. Erilaiset sohvapöydät ei ole vain sisustus ja improvisoitua materiaalia. Näkökulma sisätiloihin aihe Myös pystyy vaikuttamaan niiden monimuotoisuus, välinen sohvapöydät voi vaihdella:

 • muoto (neliö, suorakaide, pyöreä, soikea);
 • materiaali (puu, lasi, metalli, muovi, komposiitti);
 • rakenne (yksinkertainen, kokoontaitettava, avoauto, flip);
 • tyyli (klassinen, maa, retro, korkean teknologian, siirtomaa, minimalismi).
 • läsnäolon tai puuttumisen koriste-elementtejä.

Kahvin Taulukossa oletetaan, että se onnistuneesti mahtuu sisälle, vaikka se on pieni alue huoneen. Tätä varten joukossa monia vaihtoehtoja on olemassa malleja taittuvan rakenteen. Tee sohvapöytä olohuoneessa, kahvi - makuuhuone, parveke tai puutarha apua metalli profiilit ja kulmat. Suunnitella tämän osan sisätilojen osoittautui valoa, se on parempi valita alumiinin, joka on helpompi käsitellä kuin rautaa.

Ihmisarvoa kaikki taittuvat huonekaluja - säästää arvokasta tilaa. Tarvittaessa sohvapöytä voidaan laajentaa, ja sitten rakenne on helppo koota, piilottaa sen säilytettäväksi. Valmistus taittuvat sohvapöytä kädet saada jopa ilman puusepän kokemuksiin seuraavista materiaaleista käsillä:

1
 • työtasot (puu, puutavara, Lastulevy, vaneri);
 • U-muotoinen profiili - 2 yksikköä.;
 • Alue (alumiini);
 • pora;
 • kiinnitysosia (ruuveja, pultteja, muttereita).

Toimivuutta joidenkin yksittäisten sisustus pääsee täydellisyyttä. Sohvapöytä avoauto tuli ruumiillistuma idea, johon liittyy yhdistelmä mukavuutta, omaperäisyys ja tilaa säästävä. Transformed mallit näyttävät vaikuttavan paitsi kuva: yläosa, joka toimii työtaso, voit nimetä tai piilottaa tarvittaessa mekaanisella vivulla tai toimielin.

Tee taulukko-muuntaja omin käsin on hieman monimutkaisempi kuin pelkkä tai taitto rakenne. Pääasiallinen rakenne-elementti - mekanismi, jossa on vipu, se on toivottavaa käyttää sujuvasti ja ilman seulontaa. Jos otat levyt valmistukseen lastulevy tai puu, liukuva järjestelmää olisi piilotettu, ja sohvapöydät vaihtovelkakirjalainan lasin että kohde on komeilla, pelaa roolia koristeluun. Valmiit piirustus huomaavat pian ideoita, ja se on hallittava kolmiulotteiseen mallintamiseen ohjelman (Google luonnos ylös, PRO 100) yksittäisille hankkeille.

Visuaalisesti säästää tilaa ilman täyttämättä huoneeseen, se auttaa kirkas ja käytännöllisesti painoton suunnittelupöydällä lasista. Vahvuus tämä materiaali ei ole huonompi puuta tai muovia, koska pöytälevy karkaistua lasia. Valmistuskustannukset taulukko lasi vähän kallis, leikkaus levyn paksuus on vähintään 12 mm, jotta paremmin työpajassa, joka voi lisäksi tehdä jauhinreunat. Voit tehdä tämän kotona omin käsin, voit käyttää tiedostoa, huovan ympyrä, hiomapaperi, mutta prosessi vaatii varovaisuutta.

Käsitellä lasin reunan tai leikatun kotona on vaikeampaa, koska tarve käyttää lasin leikkuri, mutta liimattu yhteen kaksi kerrosta tai enemmän saada itse käyttämällä silikonia akvaarioissa. Samaa materiaalia käytetään usein kotona mestareiden kiinni sisustus tai lisävarusteita, kuten metallipyörät tai korjaa ne sohvapöytä lasi kautta imukupilla.

Sata vuotta sitten - pakollisena osana jokaisessa olohuone toivottaa vieraat kupin teetä. Nykyaikaiseen kotiin työntekijä tehdä pyöreän pöydän valmistettu levyt kätensä pienikokoinen tule liikaa vaivaa, jos käsi on saatava materiaali ja työkalut:

Miten tehdä taulukon puusta käsillään? Versio pyöreän pöydän pystyy tekemään vain ne, jotka pystyvät toimimaan puusepän työkalu. Leikkaa pyöreän pöytälevyn voi sisältää kiinteitä kappaleita vanerin tai levyt työkappaleen. Halu luoda yksinoikeudella huonekalu muotoutua muodossa sisätilojen aihe, joka luo vyöhyke psykologinen mukavuutta. Kerätä tietoja ja vahvistamisesta suunnittelu sohvapöytä valmis pyöreä muoto voi peittää lakka, säilyttäen rakenne puun, tai käytä maalin korostaa yksilöllisyyttä.

15 täysin ainutlaatuinen sohvapöytä, että voidaan tehdä omin käsin

Hanki postiin kerran päivässä yksi kaikkein lukea artikkeleita. Liity meihin Facebookissa ja VKontakte.

Monet asiat voidaan tehdä omin käsin. On vaikea useimmissa tapauksissa vasta ensi silmäyksellä. Uudessa tarkastelun esimerkkejä ainutlaatuinen ja hämmästyttävä sohvapöydät on kerätty, jonka käsityöläiset tekivät omin käsin.

Vanhat matkalaukut - todellinen mannaa suunnittelijat ja epäsovinnaisia ​​ajattelua yksilöitä. Yksinkertaisella manipulointia, laukkuja muuttuvat ainutlaatuiset huonekalut ja sisustus kohteita. Esimerkiksi voit muuntaa tarpeeton matkalaukku alkuperäisessä sohvapöytä, yksinkertaisesti ruuvaamalla sen jalkoihin. Tämä taulukko luovat tunnelmaa kuin poikamies asunto ja perheen olohuone, sisustettu klassiseen tyyliin.

Sen sijaan, että mennä huonekaluliike ja ostaa valmiin tuotteen, joka on luova ja mene rakennuksen puinen baareja ja metallijalat. Tämä seuraa piirilevy voidaan kytkeä toisiinsa ja kiinnitä ne aluksella. Taulukko tehty omin käsin - jotain ainutlaatuista ja monipuolinen kuin puukalusteet sopii täydellisesti tahansa sisustukseen.

Ostimme uuden akun? Että vähemmän, älä kiirehdi hävitä vanhat valurautapatterit. Ostaa palan lasia ja paristo alkuperäisessä sohvapöytä, jota et näe mitään kaupasta tai tuttavien.

Vanha ikkuna kehyksessä - hieno materiaali luoda hohdokas sohvapöytä olohuoneessa. Kierrä kehyshaarat, kääritään karkea köysi ja koristella pöydän pintaa helmiä ja simpukoita.

Upea matala pöytä voidaan tehdä pieniä tukkeja. Ensin täytyy kerätä pohjaan pöydän vanerin, liimaa ympäri kehä puupalkit ja sulje keskellä vanerin kansi. Seuraavaksi sinun täytyy liimata ohutta puuta sahauksen vaneri kattamaan jotta se näyttää siltä, ​​että taulukko on valmistettu kokonaan lokit, sitoa jalat ja huolellisesti peittämään kaikki halkeamat.

Suuri puinen sahauksen - loistava materiaali luoda kauniita ja alkuperäisen taulun, joka on todellinen kohokohta olohuone ja kestää useita vuosia. Tee taulukko - yksinkertainen. On huolellisesti käsitelty puu sahauksen ja nitoa kaksi yhdessä, kiinni keskellä puupalikka-varsi ja avaa pinta lakalla.

Puulavat - erinomainen materiaali luomiseen hyvin erilaisia ​​huonekaluja: sohvat, sängyt, tuolit ja pöydät, tietenkin. Aluksi, sinun pitäisi saada lokeron, puhdista se ja maalata halutun väriseksi. Se jätti mitään - sitoa jalat ja laittaa lasia pöytälevy.

Suuri puinen kela johdot - se on melkein valmis sohvapöytä. Tietenkin, saada se ei ole niin helppoa, mutta jos ei, onnea, tiedät mitä tehdä sen kanssa.

On olemassa paljon ideoita luoda alkuperäisiä huonekaluja jätteistä renkaista. Esimerkiksi voit tehdä ihanan taulukko renkaat, vanerit, muutama tikkuja puun ja karkea köysiä.

Budjetin ja omaperäinen pöytä modernia elämää, joka on luotava neliön muotoinen lasi ja matalan varren pyörät.

Alkuperäinen ajatus kierrätyksen toivottuja kirjoja. Tietenkään emme puhu kirjallisuutta ja teoksia klassikoita, mutta vanhat oppikirjoja, joita pölyttymään hyllyille ympärillä. Kirjojen lisäksi vielä pienen palan lasia ja kehyksen. Työnnä lasi esimaalattuun runko ja kiinnitä valmiin suunnittelun pylväisiin kirjoista.

Taulukko vanhasta runko - yksinomainen pala, joka on todellinen kohokohta tahansa huoneeseen. Löydät todellinen vanhan runko kirpputorilta tai kirpputorille tai ostaa uusi, koriste, ja työskennellä hänen ulkonäkönsä.

13. lanka pyykkikorissa

Maalattuina lanka pyykkikorissa voi olla mahtava kehyksinä sohvapöytä.

Joskus jopa rikki aallonpohjasta voi tehdä hyvää palvelua. Esimerkiksi on hyödyllistä luoda sohvapöytä. Lisäksi metalli astiaan, joka toimii jalat, se tarvitsee toisen kierroksen alkuun valmistettu lastulevystä tai puusta.

Erinomainen materiaali luoda uusi taulukko voi olla vanha sohvapöytä. Tarvitsee vain maalata jalat ja pöydän obtyanut haluttu väri kankaalla.

Näinkö? Sitten tukea meitä, PUSH:

Sohvapöytä kätensä: ideat ja toteutus

Kun ikä sähköisen median Harva vaivaudu lukeminen julkaisuja. Tästä huolimatta sohvapöydät silti ottaa kunniapaikalla jokaisessa kodissa.

Suorien käytössä, ne voidaan käyttää muita hyödyllisiä asioita: tarjoillaan kevyt aamiainen tai illallista, pienet korjaukset ja kotityötä.

Yksinkertaisuus suunnittelu, erilaisia ​​muotoja ja malleja, vähintään työkaluja - kaikki nämä edut sohvapöydät houkutella huomiota kotimaan käsityöläisiä. Tässä artikkelissa, teemme yksityiskohtaisen tarkastelun suosittu kotitekoisia ja antaa käytännön neuvoja tuotantoaan.

Rakenteelliset variantteja sohvapöydät

Helpoin tapa voit tehdä sohvapöytä käsillään, käyttämäsi särmäys levyt levyt, viilutettu lastulevy tai MDF.

Jotta salata liitoskohtaan käytetyt levyt klassinen menetelmä - kokoonpanon on pyöreä piikkejä (shkantah). Kaikki mitä tarvitaan kotoa master tässä tapauksessa - vain merkki asennuspaikka piikkejä päihin sivuseinien ja poraa kiinnitysreiät niitä alareunassa ja kannen.

Yksinkertaisin sohvapöytä MDF

Jäykkyyden lisäämiseksi rakenteen välillä sen sivuseinien asentaa pystysuuntainen poikkileikkaus jäsen. Pieni niche säilytykseen lehtiä, ja muita pikku asioita täällä ei ole turha. Se voi olla valmistettu levy, joka jää jäljelle kun leikkaus ja puoli kannet.

Liikkuvuus - hyödyllinen vaihtoehto pöytä. Hän tajusi asennus kalusteiden pyörät pohjassa. Kompakti kuljetuspyörät, voit piilottaa, mutta voit ostaa suuremman ja tietoisesti valita niitä. Jotta saamme alkuperäisen taulun pyörillä kiillotetusta baareja, jotka tukevat massiivinen puinen pöydälle.

Ne, jotka eivät liikkuvuus ei olla suuri merkitys, ja haluaa nähdä hänen kodissaan vankka pöytä rustiikkityyliin, on mahdollista tarjota mahdollisuus voimakas levyt. Tämä taulukko tulee epäilemättä yksi tärkeimmistä koristeet olohuoneessa minkään maan talon.

Kohtuulliset laiskuus yhdistettynä janoa luovuutta johtaa usein mielenkiintoisia löytöjä. Yksi niistä - taulukko vanhat renkaat.

Hän aikoo hyvin yksinkertaisesti:

 • Kaksi leikkaus lastulevy ympyrän halkaisija 3-4 cm pienempi kuin ulomman renkaan koko.
 • Ensimmäinen ympyrä kiinnittää neljä metallijalat.
 • Pohja ja kansi on kiinnitetty ruuveilla puolin pyörän.
 • Juutti koristella puolin ja kansi.

Kotitekoinen rakentaminen vanhat renkaat näyttävät upeilta

Kuten on käynyt ilmi epätavallinen sohvapöytä, jota voidaan käyttää tarvittaessa kuten banquettes.

Ajatus käyttää "random" kohteita luoda sisustukseen osoittautui erittäin tuottava. Synnytti lukuisia kotitekoisia päässä laatikoita ja kuormalavoja. Hieman mielikuvitusta ja vähintään kustannusten on kerättävä sohvapöytä puusta neljästä standardin laatikkoa.

kokoelma algoritmi on seuraavanlainen: laatikot laittaa reunalla järjestämällä ne ympyrän, yksi toisensa jälkeen. Yhdistämällä muotoilu ruuveilla, sen keskellä tekevät hyllystä. Täällä voit laittaa maljakkoa tai kaada sisustus joki kiviä tai simpukoita. Poistuu puun käsittely hiekkapaperilla, tahra ja lakka.

Pöytä, kootaan neljä laatikkoa

Puusta ei tarvitse hienostunut sisustus. Käyttää sitä viimeistelyyn sisustus, lisätä yksinkertainen kattaukseen. Rakentaa sitä tarvitaan muutamia baareja ja höylätty lankkuja saanti paaluttaa.

perusrungon näyttää luotettava ja kestävä käyttämällä erottuvalla väriyhdistelmiä ylhäältä. Tätä varten tangot täytyy pehmentänyt tumma tahra, jättäen kansi luonnollinen väri männyn tukkipuuta.

Puukalusteet vaikea yhdistää metallia. Tästä voidaan varmistua tekemällä kahvipöytä loft-metallijaloilla. Hänen kansi on koottu kolmesta kappaleesta terasseille "sorokovke" ja kehystetty Verhotangot.

Puinen pöytä metalli jalat valmistettu sileästä raudoitteiden

Valmistukseen jalkojen tarvitaan hitsauskone, pala teräslevy 1,5-2,0 mm: n paksuinen ja muutaman tähteet sileä tangon 10-14 mm halkaisijaltaan.

Taivuttamalla neljä bar kuvio, ne hitsataan neliön kappaletta levyjä (tai paksu kirvesmiehen kulmat kuten kuvassa), ja vuorostaan ​​on kiinnitetty pöydän kerätty Kansi. Lopullista hienostuneisuus tarpeen jauhaa, pehmentänyt ja lakkaus kannessa hallituksen ja maalaa jalat.

Sen sijaan, että sauva valmistukseen emäksiä voidaan käyttää profiilin putki suorakulmainen poikkileikkaus. Hitsattu hänen kaksi suorakulmiota, siivous hitsit ja hopeoitavan maalilla, saamme luotettavan tuen työtasot, kerätty paksu tammilaudat.

Lisätä vakautta metallin kannen alla sivuseinän liittää segmentin muotoinen putki.

Erittäin näyttävyyttä sohvapöydät toppi puun sahauksen. Etsi tämä peruselementti on yksinkertainen. Millään saha tarjoaa "puolivalmiita" kokoa. Jotta se saavuttaa standardi auttaa elektrorubanok ja nauhahiomakone.

Pöydän jalat voidaan paksua baareissa tai raudoitus käytetään niitä. Välinen kontrasti massiivinen ylä- ja kevyt metallinen alusta antaa kosketus yksinomainen suunnittelu.

Toinen mielenkiintoinen vaihtoehto yhdistää materiaaleja - puuta ja lasia. Työtaso voi olla soikea tai pyöreä lepää perusteella kahden ristin neliö kehyksiä.

"Painoton" lasi on yhdistetty massiivipuuta perusrunko

Rulla sohvapöytä valmistettu puuritilällä ja peitetään neliö lasi, näyttää tyylikäs ja moderni.

Lasi antaa rikkaan ulkomuotoa rakennetta ja sulkee välit säleet lavan, jonka kautta pienet esineet voivat pudota lattialle.

Ne, jotka keskittyy toiminnallisuus, nauttivat sohvapöytä-muuntaja. Yksinkertaisella manipulointia, hän muuttaa radikaalisti paitsi sen korkeutta vaan myös ulkonäkö.

Kootussa tilassa, tämä on yhteinen kantaa aikakauslehtiä ja sanomalehtiä. Nostamalla kaksi sivuseinämää jaloilla, lisäämme korkeus pöydän ja ulottuvat työtason pintaa "ravintolaan muodossa."

Perusteella muiden muuttaa järjestelmän - kaksi metalli-kehyksen kaapit. Jokainen niistä on kääntyvästi kiinnitetty pöytälevy. Kootussa asennossa, ne sijaitsevat vaakasuorassa, ja nostettaessa kansi kääntyy ja pystyasennossa.

Korkeus rakenteen avatussa muodossa on 73 cm. Tämä riittää käyttää muuntaja tietokoneen työpöydän.

Peitä se koostuu kahdesta levystä, jotka voidaan siirtää vaakasuunnassa. Tässä tapauksessa, yksi levy kääntyy akselinsa ympäri. Tarvittaessa tällainen muuntaja voidaan muuntaa sekuntia ruokapöytä 4 hengelle.

Sohvapöytä avoauto "kolme yhdessä"

Joku luo mukautuvan kokoontaittojärjestelmä, kun taas toiset onnistuneesti kokeilleet tavanomaisia ​​vanerin romua. Tuloksista etsittäessä uusia muotoja tuli tänne näin epätavallisen sohvapöytä.

Voimme vain ihmetellä tunnollinen tarkkuus laskennan ja hänen lahjakas kääntää näkyvän kuvan.

Teoriassa se näyttää yksinkertainen: emässekvenssi vanerista kolmekymmentä kehyksiä. Jokainen niistä on tietty kallistuskulma jalat.

Käytännössä laskemaan kaikki elementit vaneri stand tarvitsevat kolmiulotteisen mallinnuksen ohjelma.

Kokoamalla yhteen vaneri "kakku" katseet epätavallinen futuristinen muoto. Lasisuojus kruunaa esimerkki innovatiivisesta kaapin tekniikkaa.

"Meillä on jotain yksinkertaisempaa, mutta myös kauniita," - sanoo yleismies. Ole hyvä, ei ole olemassa yhtä tyylikäs, mutta edullisempi valmistaa pöydän. Se koostuu kolmesta paketteja ohutta Höylätyt laudat.

Lukuisat aukko työtasoon voidaan kattaa pinottu lasikannella.

Mitä tulee lasin yhteydessä puun tarpeen sanoa muutaman sanan. Paras ratkaisu - käyttö läpinäkyvä "optisten" liimaa. Poranterä kova kotona paksu lasi aiheuttamatta korjaamatonta vahinkoa. Siksi luopua ajatuksesta mekaanisen kiinnityksen ja mahdollistavat nykyaikaisen kemian näyttämään parhaat ominaisuudet.

Kannattajat kierreyhteyksien suosittelemme käytettäväksi akryyli työtasot. On helppo porata poraus- ja näyttää hyvältä.

Puhutaan materiaali työtasot, me unohti puinen Vuori. Se on erinomainen materiaali käsillä, yhtä hyvin luoda kannet, sivut ja jalat.

Työtason Vuori - mukava ja luotettava

Muoto työtaso voi olla mikä tahansa vuori. Kansi, koottu puisia lautoja leikattu palapelin tietyn piiri.

Valmistukseen sohvapöytä päässä vuori, tarvitsemme muutamia työkaluja:

Mitat valmiin tuotteen ja rakenteen yhdistävä solmujen tulisi harkita etukäteen ja kirjoita ne alustavan piirustuksen.

Loppuun taulukko suoritetaan kahdessa vaiheessa. Ennen alkua kokoonpano on kiillotettu hiekkapaperilla pinnan kannen pohja ja jalat. Sen jälkeen, kun väriaineen puun kansi ja värjättiin lakka.

Jopa helpompaa on sohvapöytä tehty lastulevystä. Tämä materiaali on kaksi toimintoa: jotka muodostavat jatkuvan pinnan ja kantaa kuorman. Suosittelemme käyttämään viilutettu aluksella, koska "alasti" DSP Lakat voi piilottaa tekstuuri haketta.

Asennuksen jälkeen, sinun täytyy sulkea kaikki reunat (työtasot, pohja ja jalat) Huonekalut muoviteippiä, lämpeneminen hänen rakennus kuivausrumpu ennen hakemista.

 • Hallitsee kaunis penkki antaa hänen omissa käsissään
 • Tehdä kaunis ja mukava pöytä antaa omiin käsiinsä
 • Kuinka tehdä sohvan käsillään: valinnat ja asennusohjeet järjestelmiä
 • Riippumatot kuulusteltavaksi: mitä ne ovat? Miten tehdä oman riippumatossa?

Näinkö? Lisää sivu:

Lastaus.

 • Copyright © 2014-2017 | | Rakentaminen ja korjaus

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  75 − = 74