Sohvapöydät pyörillä

Sohvapöydät pyörillä

Sohvapöytä pyörillä: käytettävyys, siirrettävyys ja kauneutta yhden tuotteen

Sohvapöytä on harmoninen täydennys ehdottomasti tahansa huoneeseen. Eikä vain olohuoneeseen. Tämä kompakti, mutta uskomattoman käytännöllinen huonekalu on asianmukaista jokaisessa huoneessa, koska sitä voidaan käyttää ratkaisemaan monia jokapäiväisiä tehtäviä - järjestää välipala television katselun, laittaa pieniä esineitä, laittaa kauniita maljakko kukkien, taitettu sanomalehtiä jne

Käytännöllisin on erilainen sohvapöytä pyörillä joka voi liikkua vapaasti, ei vain yhteen tiettyyn paikkaan, vaan koko huoneistossa. Voit käyttää tätä taulukkoa pyörillä ja palvelevana pöytä, ja miten seistä alla kannettava tietokone, ja aivan kuten alkuperäisessä huonekalu.

Kahvipöytään, pyörillä, tulee uskollisimmat avustaja, "Dream House" tarjoaa harkita pääpiirteet tämä huonekalu ja oikeus valita.

Sohvapöytä pyörillä

Mitkä ovat sohvapöydät pyörillä

Sohvapöydät ovat ensimmäiset huonekaluja, jotka täydentävät pyörät. Se tapahtui Ranskassa, karkeasti XVII-XVIII vuosisatojen. Kuitenkin aluksi vain pyörät keittiö taulukoita, joihin oli tarjolla aamiainen ja virvokkeita illallinen osapuolille. Kuitenkin näemme, että pyörät tekevät huonekalut on uskomattoman käytännöllinen ja mobiili, Masters alkoi varustaa nämä elementit aivan aiheesta sohvapöydät.

Kaareva sohvapöytä pyörillä

1

Sohvapöytä säädettävä korkeus pyörillä

RV puinen pöytä kahvi

Tänään, sohvapöydät pyörillä tuottaa lähes kaiken huonekalujen valmistajat. Prosessissa näiden tuotteiden valmistukseen käytetään erilaisia ​​materiaaleja, jotta niiden suunnittelu ei sovellu mihinkään luokitukseen. Esimerkiksi myyntiin löytyy kuin klassinen puinen pöydät ja taulukoissa moderni, tunnettu siitä, että sileät linjat, mutkia ja monimutkaisia ​​asetuksia.

Sohvapöytä hylly pyörillä

Sohvapöytä pyörillä valokuvaa

Sohvapöytä lasia pyörillä valokuvaa

Sohvapöytä lasia pyörillä valokuvaa

Pääsääntöisesti pyörät on asennettu jalkojen tuotteen. Kuitenkin, jos taulukon rakenne ei säädetä jalat, pyörät on varustettu sen pohjaan.

Valinta suunnittelun ja muotoisissa sohvapöytä riippuu mieltymykset, kodin sisustus trendejä, sekä käyttötarkoitus huonekalu. Esimerkiksi, jos aiot käyttää taulukon kuin mini-rinnassa ja seisoo interior tarvikkeet, valitse malli varustettu laatikot, hyllyt ja piilotettuja esineitä. Jos taulukko käytetään usein toimittaa juomia ja välipaloja, valitse malli, jossa on mukava ja kestävä pöytälevy.

Sohvapöytä pyörillä lasi puu ja metalli

Sohvapöytä hyllyillä ja Shuhlyada RV

Ruokailu, sohvapöytä pyörillä muuntaja

Sohvapöydät pyörillä valokuvaa

Alkuperäisen taulun pyörillä valokuvaa

Kestävyys ja helppokäyttöisyys pöydän riippuu ominaisuuksista pyörien. Pääsääntöisesti, rullat, metallia kalusteet, nylon ja polyuretaani. Tietenkin, metallituotteet ovat mahdollisimman voimaa ja kestävyyttä, mutta pitää muistaa, että liikkeen aikana metalli voi naarmuttaa lattiaa. Löydettävä tasapaino lujuuden ja turvallisuuden, asiantuntijat suosittelevat antaa etusija pyörät, jotka on valmistettu metallista, mutta se on peitetty polyuretaani laakerit.

Lisäksi, on tärkeää suunnitella ohjauselementit sohvapöytä varustettu lukitusmekanismilla, jolla tuote alkaa liikkua itsestään.

Sohvapöydät pyörillä valokuvaa

Sohvapöydät hyllyillä pyörillä

Contemporary sohvapöytä pyörillä

valmistus ideoita sohvapöydät pyörillä

Niin kaunis ja käytännöllinen elementit huonekalut on täysin mahdollista tehdä, ja henkilökohtaisesti. Yleisesti ottaen pyörät voidaan varustaa joko kahvia tai sohvapöytä, tärkeintä valita hänelle sopivia ohjausrullat. Suosittelemme kuitenkin, että tutustut muutamia vaihtoehtoja tuotteita, jotka varmasti tuovat uutta väriä sisustukseesi.

Rakentaminen lavat ovat erinomaisia ​​materiaaleja luoda epätavallisia sohvapöydät. Voit pannulla tai muuten on useita kohteita, jotta ne muodostaisivat yhden yksikön. Koska tämä taulukko ei säädetä jalat, pyörät on asennettu alustaan ​​alemman lokeron. Lisäksi taulukko paletin voidaan peittää lakka tai maali.

Kotitekoinen sohvapöytä lokerosta pyörillä

Kuvan alkuperäinen sohvapöytä lokerosta pyörillä

Kuormalava sohvapöytä pyörillä valokuvaa

Kuormalava sohvapöytä pyörillä valokuvaa

Lasi sohvapöydät näyttävät hyvin kaunis, omaperäinen ja tyylikäs. Valitettavasti nämä tuotteet eivät eroa demokraattista hintoja, mutta se ei tarkoita, että he eivät voi tehdä omin käsin.

RV tarvitset valmistukseen lasin itse lasi pöytä, jota tullaan käyttämään pöydälle, ja sopivaa pyörää. Huomaa, että lasin reuna on Karhennetussa ja kiillotettu, kuten se on tae turvallisuutesi.

Koska rakenne tässä taulukossa, itse asiassa, on ainoa työtaso, on parempi suosia korkeita ja massiivisia pyörät. Esimerkiksi kuvassa alla lasi käyttämän taulukon lastenvaunut pyörät ja kiskot koriste vaunun.

Sohvapöytä lasia ja pyörät käsillään

Sohvapöytä pyörillä käsillään

Sohvapöytä kätensä kuva

Taulukko laatikot, matkalaukut ja renkaat

Jos haluat omaperäisyys, niin luultavasti kuten ajatus tehdä pöydän pyörät työtaso muodossa laatikot, matkalaukut ja runkoja. Koon ja korkeus lähteen olion, pöytä voidaan lisäksi varustaa ylöspäin tai pyörät on asennettu suoraan kotitekoinen pöydälle.

Ei ole epäilystäkään siitä, että näin epätavallisen ja värikäs taulukko on pääpaino sisustukseen tyyliä.

Sohvapöytä tavaratilasta pyörillä

Taulukko sohvalle vanhan matkalaukun Photo

Alkuperäinen ideoita sohvapöydät pyörillä

Matkalaukku pöytä kuva

Sohvapöytä pyörillä voidaan tehdä lähes mistä tahansa levyt ja lavan. Puutuotteet aina katsoa tyylikäs ja ilmeikäs, yhdistyvät harmonisesti tahansa sisustustyyli. Mutta jos haluat antaa oman pöydän omaperäisyys, painotetaan suuri ja näkyvä pyörät. Esimerkiksi alla ovat tuotteita, jotka käyttävät pyörät vaunut, kärryt ja skootterit jne

Sohvapöytä pyörillä kärryihin valokuvaa

Sohvapöytä pyörät käsillään kuva

Sohvapöytä pyörät käsillään kuva

Pienestä koostaan ​​huolimatta, sohvapöytä pyörät ylläpitämiseksi kotona ja se on loistava sisustus.

Mobiiliversiota huonekalut - sohvapöytä pyörillä

Limited asuinalue, tietenkin harmittaa. Et voi valita huonekaluja, joka on kuin: sinun täytyy ensin varmistaa, että se sopii kooltaan. Et voi valita viimeistely on yksinkertaisesti tämä: sinun täytyy selvittää, onko vaalea sisustus vähentää jo pieni huone. Miksi, vaikka valintaan pölynimurin on lähestyttävä kuin osto auton, jossa se olisi, jos sen lisäksi, ja onko laite on välillä tuolin ja sohva tarvitaan.

Mutta nämä haitat ja ovat inspiraation luoda käyttäjäystävällinen, kompakti ja monikäyttöinen asioita.

Mikä merkitys sohvapöytä pyörillä sisätilojen olohuoneen

Sohvapöytä kuitenkin tuskin viitataan käytännön ja toiminnallisia asioita, koska päätarkoitus hänen muut - koristella sisustuksen. Mutta koska alue huoneet asunnoissa usein ankarasti rajoitettu, on joko luopua puhtaasti koriste huonekaluja tai valita malli sopivampi määritelmä "monikäyttöinen."

Folding sohvapöydät pyörillä - yksi parhaista vaihtoehdoista.

 • Aihe pyörillä voit aina siirtyä toiseen paikkaan tai huoneeseen, kun tarve häviää sen esimerkiksi, jos sen jälkeen Tea Party päätti aloittaa tanssi.
 • Sohvapöytä, varsinkin jos jollakin tavalla hän korvaa ruokapöydässä, eivät aina ole pieni koko. Malli Roller on helppo siirtää, koosta riippumatta.
 • taulukon suunnitteluun ei ole rajoitettu, koska pyörät voivat olla täysin näkymätön.
 • Kuitenkin sama pyörät voivat toimia ja alkuperäinen koristeena.

Kuvat soikea sohvapöytä olohuoneessa pyörillä

Asentamalla tela ei rajoita tuotantoa materiaali: puu, lasi, metalli ja yhdistetyt mallit ovat saatavana monia erilaisia ​​muunnelmia. Useimmat tuotteet voidaan varustaa pyörillä itsenäisesti.

Asennettu telojen tukijalat, ja pohjalta kaikenlaista. Lähes aina, tällainen laite on asennettu muuntajat. Käytetyt metallia ja muovia leikkeet, joka tapauksessa, ensimmäisessä edullisessa suoritusmuodossa.

 • Mitat - korkeus sohvapöytä on aina pieni - 40-50 cm Yleisin koko on 800 * 600 mm: n tai 800 * 800 mm, mutta on myös paljon suurempi pituus -. 1600 mm. Liikkuvuus Tällaisten mallien on erittäin arvokas lisä niiden ominaisuuksia.
 • Missään muodossa. Ja se ei ole vain työtaso, vaan myös muoto jalkojen tai podstolya. Kaikkein alkuperäinen malli 2015 sisältää, esimerkiksi, sohvapöytä, useimmat muistuttavat taitettu lasi. Rullat pulteilla alaosan "curl" eikä vain eivät pilaa tuotteen ulkonäkö, mutta myös korostavat sen omaperäisyys ja keveys.

Materiaali - jälleen, ei ole rajoituksia. Rullat on valittu painon mukaan tuote, ja näin ollen otetaan huomioon materiaali työtasot:

 • Puu - usein MDF. Toisin kuin työtaso podstolya kokee vähemmän stressiä, joten pöydät usein yhdistetään: jalat ja muut vastaavat elementit on valmistettu massiivipuusta, ja työtaso ja mahdollisesti hyllyt ja laatikot - MDF.
 • Lasi - malleissa, joissa lasi on yhdistetty metallin rullat eivät ole vain toimiva laite, mutta myös design-elementti. Vuonna minimalismia, ja niihin liittyvät tyylit tällaisen päätöksen - suosituin.
 • Metal - mutta tämä vaihtoehto on vähemmän todennäköisesti tulla mobiili. Taulukko koristeltu väärennettyjen tai valettu osat kuten "tekninen" yksityiskohdista telojen ei yhdistetä. Moderni malli tekno tyylillä - lasi ja metalli, avoimesti, asennus pyörät. Alkuperäinen suunnittelu pöydät valmistettu tinasta, jossa kohokuviointi balilaistyylinen taas ei voi sietää "naapuruston" teloilla: ne ovat liian erilaisia ​​esteettisiä kannalta.
 • Muovi - tehty tästä materiaalista mallista vain modernia tyyliä. Niinpä mikään ei estä mobiili palauttamaan tuotteen.
 • On syytä huomata, toinen viimeaikainen suuntaus: käyttö rullien tarkoituksella suuret ja pienetkin pyörien pinnoja. Tällaisia ​​malleja - symbioosi retro ja aitous, usein noin käsitellyn puun, ja on erityinen muoto - muodossa kuorma, esim.
 • Joukossa sohvapöydät, muuntajat miehittää erityinen luokka. Usein ne sisältävät taitto malleja, eli ne, jotka ovat esittäneet uusia työtaso. Kuitenkin tässä muuntaja on järkevää nimetä tuotetta, säädettävissä: tällä tavoin sohvapöytä voi muuttua täyden lounaan tai työtä, joka on ratkaisu olohuoneessa on erittäin mukava. Asentamista muuntajan rullien epäilemättä tekee mallin vieläkin enemmän käytännön.

Valokuva erilaista sohvapöydät pyörillä

Sohvapöytä pyörillä eroaa hänen läheinen työtoveri - tarjoilua. Viimeinen on paljon suurempi, ja lisäksi on varustettu laitteilla, jotta kaukosäätimen kahvaa. Mutta ylimääräinen pöydän mobiiliversio sopii täydellisesti.

Hinta Tällaisten sisustustarvikkeiden

Kuten kaikki muut vaihtoehdot, hinta sohvapöytä pyörillä määräytyy materiaalin ja muotoilun. Ja viimeinen tekijä on merkittävämpi.

 • Malli lastulevystä tyyliin konstruktivismin, ja melko monimutkainen suunnittelu maksaa 1500-1800 s. Tuote viilu MDF - 3300-8500 s. Pääsääntöisesti MDF käytetään taulukoissa barokkityyliin, klassinen ja moderni. Asennus lasi pöytien, mikä selittää miksi tällainen hintaluokassa.
 • Alkuperäisen suunnittelun, korkeammat kustannukset, joten tavallista pöydissä osia lanka tai tajunnut puoli on vähintään 7000 s.
 • Pöytä-muuntaja, jopa lastulevy on kalliimpaa: monimutkaisuudesta riippuen mekanismin hinta vaihtelee 5500 ja 12800 s.
 • Lasi sohvapöytä pyörillä metallinen runko, voi ostaa halvalla, jos se ei koske yksittäisiä hankkeita, varsin järkevä hinta - 3500-9000 s. Sekä lasi - materiaali on hyvin koristeellinen, suunnittelu näiden tuotteiden on erittäin vaihteleva.
 • Fancy taulukot mukaisesti mitattu vaikutelman, että ne tarjoavat. Siksi on hyvin alkeellinen suunnittelu pöydästä LOFT ART, jotta muistuttaa puinen-DVD kasetti vaunun arvoinen 28000 p Malli vaunun, epämääräisesti muistuttaa kuorma massiivinen rautapyörien - 38 000 hieroa. Yli 40000 p on Garry sohvapöytä muodossa laatikko metallinen laatikko.

Nämä mallit ovat sohvapöydät pyörillä

Minibaari lastulevy muuntaja

MDF Lasi metallirunko kierteellinen malli

Serial valmiita malleja on alhaisin kustannuksin erikoistuneissa myymälöissä tuottajalta.

Suunnittelumallista taulukot ovat todennäköisesti näytä, jos emme puhu tunnettuja tuotemerkkejä. Kuitenkin alkuperäiset ideat tulevat mieleen paitsi kunnianarvoisa sisustajille, mutta myös aloittelijoille. Ja koska tänään on toteuttaa suunnittelu ei vaadi kallista materiaalia, mahdollisuus saada mielenkiintoisen vaihtoehdon edulliseen hinta on hyvin korkea.

Luuletko, että valmistajat vaativat liian korkea hinta heidän tuotteistaan? Sitten katsoa seuraava video - ja tehdä sohvapöytä pyörillä käsillään:

Sohvapöydät pyörillä vetää sen liikkuvuutta. Huoneessa, jossa pieni alue tämän vaihtoehdon onnistuneesti korvata ruokapöytä, katoaa takana kaappi, jossa se ei enää tarvita, ja loput ajasta koristaa olohuoneessa.

Näinkö? Tilaa sivuston päivityksiä VKontakte, Odnoklassniki, Facebook, Google Plus ja Twitter.

Tilaa päivitykset Sähköposti:

Kerro ystävillesi tämän artikkelin suosikki sosiaaliset verkostot painikkeilla alla.

jättänyt kommenttia

Olohuoneen kalusteet

suunnistus

makuuhuone

olohuone

verhoillut huonekalut

kylpyhuone

yhteystiedot:

Viimeaikaiset keskustelut

Cool! Tämä on hyllyn vieressä sängyn lasit, älypuhelin, kannettava musiikkisoitin.

Ja minä näin toisen tällainen variantti: sängyssä podium, hyvin.

Kiitos arvokasta ja yksityiskohtaista tietoa! Erittäin hyödyllinen esimerkiksi.

Lasi sohvapöytä pyörillä

Ainakaan tyyli, joka oli koristeltu olohuoneen sohvapöytä on aina tärkeä osa sen sisustus. Yleisesti ottaen tällainen huonekalut on jo pitkään menettänyt sen todellisen tarkoituksen, ja nyt se on usein käytetty teetä, joka palvelee ja jopa ruokapöytä.

Valmistajat tarjoavat valtava valikoima sohvapöydät, rakenteeltaan erilaisia ​​ja ulkonäkö. Joten valitkaa huonekalu on aivan helppoa mitään tyyliä sisustus. Mutta universaali on taulukko lasista, varsinkin jos hänen jalkansa ovat varustettu pyörillä - huonekalua on helppo siirtää huoneesta toiseen, tai yksinkertaisesti syrjään tarvittaessa.

Sohvapöydät lasista voi vaihdella seuraavista muuttujista:

Ne voidaan kokonaan lasia tai muita materiaaleja vkombinatsii:

Lasi on yleensä tehty vain työtaso ja laatikosto sen alla, ja jalat ovat yleensä valmistettu kromattu metalli ja lakattu puu.

Suunnittelussa valmistettujen tuotteiden moderniin tyyliin, usein ei ole jalkoja ja vain yksi pala muovia tai metallia on pyörät. Valmistukseen työtasot käytetään paitsi kirkas lasi hyvältä mallin sävytetty lasipinnan kaiverrettu kuvio. Valinta taulukko sävytetty, värillinen tai etsattu lasi, voit tehdä tästä aiheesta tärkeä osa sisätilojen ja valitse sen muusta tilanteesta.

Aluksi sohvapöytä korkeus oli 40-50 cm, mutta huonekalujen valmistajat ovat pitkään hylätty tätä standardia. Nykyaikaisen huonetta, jotka on sisustettu itämaiseen tyyliin, voit ostaa matalan pöydän korkeus on vain 15 cm. Huoneessa on klassinen sisustus, jossa meillä on usein vieraita, voit asettaa korkean kokoontaitettava avoauto taulukko, joka muuttuu parin minuutin aikana lounas.

Katso kuvia erilaisten sohvapöydät täältä: lasi sohvapöytä: kuva

Valitessaan sohvapöytä tulisi perustua:

 • Koko huone;
 • Yhteinen huone muotoilu;
 • Tarkoituksena huonekalu.

Melko minituotteita koon kansilla 50 x 50 tai 40 x 40 suositellaan käytettäväksi pienessä huoneessa. He eivät vie paljon tilaa, ja tällaiset sohvapöydät voidaan käyttää lounaan tai illallisen tarvittaessa. Seuraavassa taulukossa on esitetty kuva tämän tyyppisessä, täysin lasista, jossa on kaksi alempaa hyllyä. Tuotteen hinta 4000 ruplaa.

Erottaa puku enemmän ulotteinen pöydän soikea tai suorakulmainen pöydälle. Tuotteiden pitkulaisia ​​on kätevä käyttää, niiden asentamista vieressä sohvalla.

Vaikka lasi sohvapöytä pyörillä on valmistettu kestävästä karkaistusta lasista, jotkut pelkäävät niiden käyttöturvallisuutta. Jos lapset ovat läsnä pitäisi valita tuotteen, jossa lasi alkuun on rakennettu runkoon metallista tai puusta. Esimerkki tällaisesta pöydän alakuvassa, se maksaa 10500 ruplaa.

Käytettäväksi suuressa huoneessa, voit ostaa pyöreän pöydän, jonka korkeus Tavanomaisten sohvapöytä 10-15 cm. Sen ympärille on mahdollista järjestää pieniä tuoleja tai ottomaanien, ja tietyissä tilanteissa käyttää sitä ruokapöytä.

Näkyy alkuun kuvan tuotantoyhtiö MiS taulukossa on kolmitasoinen hyllyä alkuperäisessä muodossaan, tehty jäälasi. Tuotteen hinta 5250 ruplaa. Tuotteita samalta valmistajalta erottuvat taustaa vasten monenlaisia ​​ja erilaisia ​​tyylejä, hinta on varsin liberaali kohteita tämän laatutason. Alla on muutamia malleja sohvapöydät pyörillä mahdolliset turhat, tehdään eri tyylejä:

 • Taulukko värillinen lasi ja kromattu metalli, hinta 5600 ruplaa.

 • Kuvan alkuperäinen pöytä lasia muodossa kuoret ja metallikantajista pyörillä maksaa 3900 ruplaa.

 • Kahvi taulukko MiS sävytettyjen lasin runko lakattu puu, hinta 5750 ruplaa.

Huone, sisustettu moderniin tyyliin näyttää hyvältä huonekalu minimalistiseen tyyliin, epätavallinen, rohkea muotoilu, kuten kuvassa alla:

Hänen yksinkertaisia ​​muotoja eivät aiheuta tunteita hankaluus ja virtaa linjat sulautuu kaikenlaiseen ympäristöön ja tehdä merkintä nykyaikaa yleiseen suunnitteluun. Kustannukset tämän tyyppisen pöytiä on paljon pienempi kuin tuotteet, joissa lisäjälkikäsittely käytetyt materiaalit, ja ilme ovat yhtä mielenkiintoinen.

Exclusive sohvapöydät lasista, joka voi tulla todellinen koristelu sisustus, näkyy video:

Syöttäminen yhteinen huone, jossa on tämä huonekalu, on aina tunne keskeneräisyys sen rekisteröintiä. Sohvapöytä olohuoneessa, joka sijaitsee virkistysalue, korostaa tyyli huoneen ja luo lisää mukavuutta.

 • Sisäänrakennettu kaapissa käsillään
 • Kylpyhuonetta, muovipaneelit ja hakanneet: Kuvat
 • Päättyy parvekkeet - Valokuvat

Sinun täytyy kirjautua jättää kommentin.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

37 − 31 =