Asuminen ja apuohjelmat

sähkölaskua

Venäjällä laki on selkeä maksumenettelyyn peruspalvelut. Ei olla vaikeassa tilanteessa eikä olla vastaajana oikeudenkäynnissä, pitäisi olla tietoinen kaikista vivahteita lainsäädäntöä tällä alalla.

maksamisesta peruspalvelut tullin

Velvollisuus maksaa kulutetaan apuohjelmia koskee kaikkia käyttäjiä. Näitä ovat kansalaiset, tai henkilöille, ja yrityksille - oikeushenkilöitä.

Tällöin nimittämisestä huoneen ei ole merkitystä sillä kulutetusta energiasta palveluja ja maksaa omistajille ja vuokralaisille Asuin- ja muiden-asuintiloja.

Venäjän federaatiossa, menettely laskemiseksi peruspalvelut on rekisteröity Housing Code. Yleishyödyllisten peruspalvelujen kansalaisten maksumuodollisuudet artiklassa esitetyt 153 LC RF.

On olemassa kahta päätyyppiä maksut:

Pääluokassa käytön kotelon ja vuokraan sisältyy kulut "korjata", joka vuonna 2015 on korostettu erillisessä asennossa.

Lisäksi LCD määrätty maksuehdot käytöstä asuintilojen (artikla 155, 10 päivänä kuukaudessa), kustannukset apuohjelmia säädellään 156 artiklan ja 157 LC RF.

Näiden esineiden, voidaan selvittää, onko parametrit noudattamisen laskemiseksi sähkölaskua on esillä kuitit.

Kuinka monta lisäystä sähkölaskua aikaan rekisteröinnin? Katso täältä.

Sähkölaskua sisältävät kaikki palvelut kansalaisille mukavaa oleskelua varten.

1

Kaikki laitokset ovat palveluja energialaitokset ja asuntojen yrityksille.

Palveluja tarjotaan sellaisten asiakkaiden kanssa, jotka osoittavat:

 • luettelo palveluista;
 • maksuehdot;
 • käyttörajoituksia;
 • oikeudet ja velvollisuudet osapuolten
 • niiden korvausvastuusta sopimusrikkomuksesta kohteita.

Erityisesti vakiosopimuksen on tarkoitus maksaa kuukausittain asiakaspalvelun enintään 10 numeroa ja antaa kuitti maksun kuukausittain ensimmäiseen päivään.

Nämä parametrit voidaan muuttaa harkinnan yhden osapuolen tai osapuolten suostumuksella.

Luettelon tarpeellinen mukana useita kohteita:

 1. Kulutetaan vettä - kuuma ja kylmä vesi.
 2. Viemäröinti.
 3. Käyttö sähköenergiaa.
 4. Kaasulla.
 5. Lämpöenergian kulutus - lämmitys.
 6. Jätehuolto.

Perustana laskettaessa apuohjelma maksujen artiklan 157 LCD. Se osoitti, että palkka veden, sähkön, kaasun, välttämätön lukema.

Kunkin palvelun hinnat pohjalta jolle laskelma lopullisen määrästä kulutetaan kuutiometriä.

Jos et ole asentanut metriä, maksun määrä riippuu kulutus hinnat per henkilö (vesi, kaasu, summataan liesi), tai neliömetriä kohti (keskuslämmitys, kaasu käytetään tulisijoissa ja muissa lämmityslaitteita).

Hinnat ja tekniset säädetään valtioneuvoston viranomaisten alalla. Ne lasketaan mukaan liittovaltion lakeja, jotka vahvistetaan menettely laskennasta.

Jos laskelmat apuohjelman suoritetuista rikkomuksia, palvelujen kustannuksia voit haastaa vaatimuksilla muuttaa hintoja tai menossa oikeuteen. Sama menettely haastava maksun määrä annetaan tapauksissa huonoa palvelua tai epäonnistuminen tarjota heille. Esimerkiksi myöhäinen sisällyttäminen lämmitys- ja niin edelleen.

Tavallisista ja hyväksytyistä maksutavat kaikki hyöty maksut - käteissuoritusta, pankkeja, posti.

Järjestelmä on yksinkertainen ja selkeä, jokaiselle kansalaiselle mukana kuitin jollakin näistä järjestöistä, se tarjoaa vastaanoton rahaa palveluista. Saat takaisin kantaosa kanssa shekin maksettavaksi.

Nämä asiakirjat on kerätty ja varastoitu, varsinkin ne, jotka saavat tukea apuohjelmia. Ne velvoitetaan laskiessaan tuen määrää maksamisesta apuohjelmia.

On modernimpi tapa maksaa sähkölaskua - henkilökohtainen kaappi. Tämän palvelun maksu kunnalliset palvelut toteutetaan etänä.

Mahdollisuus verkkomaksut käyttökulut ovat:

 • hankkia tietoja henkilökohtaisen tilisi, velat, liikaa, rangaistuksia jne.;
 • katsella asiakirjoja maksua;
 • maksuhistoriaasi;
 • käyttöönotto lukemat annostuslaiteketjua;
 • Online maksaa palveluista.

Jotta voidaan avata henkilökohtainen tili, toimi seuraavasti:

 • ERKTS vierailemaan sivustolla;
 • pass sähköinen rekisteröinti ilmoitetaan myös sukunimi, nimi, patronyymi nimi, henkilötunnus tilinumero, tekstiviesti koodin ja saada hänen vahvistus;
 • rekisteröi tilin ja aktivoi se.

Velkaantumisen sillä kunnalliset palvelut on täynnä vastaus lain. Syynä tähän on se, ettei noudattamatta sopimusvelvoitteitaan.

Lainsäädännössä säädettiin rankaisee toimenpiteitä niille, jotka eivät maksa apuohjelmia:

 1. Poistaa asuntojen sosiaalista vuokra maksamattomien liikelaitos kuusi kuukautta voi johtaa sopimuksen irtisanomiseen ja häätää vuokralainen yhdessä perheenjäsentensä muissa koteloon, joka täyttää vaatimukset asettumassa hostellissa.
 2. Jättämisestä maksaa apuohjelmia asunnon päätyä pysähtymättä jakelupalvelut, sakkoja ja vieroituksen asuntojen kustannuksella velkojen hoitoon, jos sinulla on muita asuntoja omaisuutta.
 3. Kun kyseessä on vuokra-asuntojen veloista häikäilemättömät työnantajat maksavat apuohjelma omistajalle.

Kerää velkoja saattaa olla jokin seuraavista tavoista:

 • kertymä seuraamuksiin
 • keskeyttäminen palvelujen;
 • siirtää velan kokoelmaan organisaatioiden
 • häätö päässä asunnosta, vapautumisen työsopimuksen sosiaalipalveluita;
 • määrääminen rajoitusten kiinteistökauppoja, joista on vaikuttava (yli 5% markkinoista kiinteistön arvosta) velan sähkölaskuja (aloite toteutetaan monilla alueilla).

Kiinnostavatko esitutkinnan menettely velkojen perimisen sähkölaskua? Lue täältä.

Mitkä ovat ehdot peruspalvelu maksujen Housing Code? Yksityiskohdat tässä artikkelissa.

Jotta vältettäisiin ongelmia, voit maksaa velka osissa tai järjestää tukia apuohjelmia.

Avustukset maksetaan kansalaisille Venäjän federaation, joilla ei ole velkaa, tai ne, jotka ovat hyväksyneet velkojen hoitoon.

Tämä toimenpide valtion tuki lopetetaan, jos kansalainen jälleen sallia velan

Avustukset maksetaan kansalaisille, jotka maksavat asuntojen ylittää sallitun koko asumismenot. Tämä luku kullakin alueella on oma.

Artiklan 159 LC RF säänneltyä luokan kansalaisia, jotka ovat tukikelpoisia:

 • kiinteistönomistajien;
 • vuokralaisten yksityisten asuntojen
 • vuokralaisten sosiaalisen asuntotuotannon;
 • jotka muodostuvat taloyhtiön.

Vuonna 2015 alueet kertovat standardit, jotka koskevat tukien yhteydessä kaavioita, joka näkyy maksu korjauksia.

Kuitin maksamisen peruspalvelut, harvinainen kansalainen tarkkuudella voi kertoa, mitä ja kuinka paljon hän maksaa. Hyvin usein on tyytymättömyyttä väestön noin paisuttivat luvut kaasua. Jotta ymmärtäisimme, milloin ja miten voit huijata, mutta kun kuitti numerot ovat perusteltuja, sen pitäisi olla.

Kuitti on kaksi puolta, joista jokainen on erityisiä tietoja. Etupuolella määritellyn tietoja kuluttaja- tasainen: henkilöiden lukumäärän asunnossa asuu (tämä tieto on tärkeä, jos ei ole asennettu asunnossa mittalaitteet); Koko asunto (se on välttämätöntä laskettaessa maksuja ylläpitoon.

Määrän maksu sähkölaskua perustuu tariffeja, jotka asettavat viranomaisten ja kuntien kanssa. Laskenta perustuu kulutuksen määrän resursseja, jotka määräytyvät laskuri, ja jos niitä ei ole olemassa, mukaan vakiintuneiden normien kulutuksen.

Älä vaikene ja ehdoitta maksamaan sähkölaskua, jos ette ole asuneet tietyn ajan asunnossa tai rahastoyhtiön rikkonut velvollisuuksiaan. Me ymmärrämme, kun voit tehdä uudelleenlaskennan kertyneiden määristä ja että tarvetta. Maksaminen laskujesi Joillekin asunnon Asumispalvelut tarvitaan.

Liikelaitos on oikeus poistaa tai rajoittaa käyttäjää valtaa, jos velan määrä on yli 3 koko kuukausimaksut. sähkökatkoksen takia maksamatta jättäminen sähkölaskua mahdollista vain silloin, kun ennakkoilmoituksen kuluttajille 30 päivän kuluessa ennen tällaista.

Transaktiot osto / myynti omaisuuden on oltava turvallista, joten ennen kuin ostat asunnon sinun tarvitsee tietää ei ole siitä, entiset omistajat jälkikäteen, kuten kunnalliset ja asuntolainojen, ja ei oteta käyttöön, jos pidätetty tai rajoittamista toimeenpano tästä asunnosta. Miten saatavuudesta.

Venäjän hallituksen vuonna 2014, rajoittaa kasvua koko maksu käyttökulut ottamalla käyttöön raja indeksikorotus, mikä puolestaan ​​joutua tarkistamaan kuvernöörit kullakin alueella. Käytännössä tämä ei poista satunnaisia ​​kuluttajille mahdollisuuden maksaa asumisen ja hyödyllisyys kustannuksia. 1,01. on 30.6.2015.

Internet on pitkään käytetty taloudellisena välineenä, erityisesti kaikenlaisten maksujen. Turn ja apuohjelmia tarjoajia, jotka ovat pitkään pysyneet uskollisina yksinomaan konservatiivisia menetelmiä vastaanottaa maksuja. Työskennellä kaikenlaisia ​​maksujärjestelmien tai jopa.

Mukaan 153 artiklan asumisesta annetun lain Venäjän menettely, jota maksua talon tai asunnon, sekä laskettaessa sähkölaskua määritetään siitä hetkestä vastuiden tietyille henkilöille. Vastuussa lain nojalla ratkaisua laskujesi olohuoneessa kantaa vuokralainen tilojen.

Maksaminen kunnalliset palvelut yksityiskodissa - se on velvollisuus omistajan tai muun henkilön, joka laillisesti omistaa asunto-omaisuutta (153 artiklan nojalla LC RF). Noudattamatta jättäminen johtaa muodostumista velkaa ja seuraamuksia. Apuohjelmia maksaa joko niiden todellista kulutusta.

Saat maksutonta oikeudellista neuvontaa juuri nyt:

+7 (499) 703-43-52 Moskova ja Moskova alue

+7 (812) 309-57-61 Pietarin ja alue

8 (800) 333-45-16 ext. 530 Alueet

 • Julia Mortgage tallennus 9 syyskuu
 • Valo katonok kirjoittaa Miten ostaa tontin yksittäisten asuntojen rakentamiseen hallinnossa?
 • trocuatrec338 kirjoittaa Miten saada asuntolaina jos virallinen palkka on pieni?
 • Valencia tallentaa kiinnitykset maahanmuuttajille
 • Alex kirjoittaa yhteistyössä lainanottaja kiinnitys

Kaikki oikeudet pidätetään 2017

Täydellinen tai osittainen kopiointi kielletty lailla!

Sähkölaskua Venäjällä

Jokainen omistaja asunnon tai työnantaja on velvollinen maksamaan sähkölaskua.

Ilman, että normaali toiminta ei voi olla tasainen. Maksamattomien voidaan jopa häätää!

Velvollisuus maksaa sähkölaskua

Velvollisuus maksaa apuohjelman maksuja määrättiin kaikille käyttäjille asuin- ja liikerakennukset tiloissa.

Se voi olla sekä omistajille ja vuokralaisille, sekä kansalaisten että oikeushenkilöitä.

Velvollisuus maksaa sähkölaskua syntyy rekisteröinnistä oikeuden käyttää tai omistukseen tiloissa.

Niin kauan kuin omistaja tai työnantaja ei rekisteröi omistusoikeutta tai hallussapito, yhteisöllinen maksaa joko valtion tai edellisen omistajan.

Esimerkiksi kansalaiset siirtyä asunnon sosiaalisesta työsopimuksesta. Sitä ennen, tämä huoneisto ei käytetty, ja se oli tyhjä.

Vuokralainen ja hänen perheensä jäsenet joutuvat maksamaan sähkölaskua siitä hetkestä, kun sopimus on allekirjoitettu ja sotsnayma rekisteröity Rosreestra.

Siihen asti, suurin osa näistä kunnallisista maksaa omistajan eli kunnan.

Toinen esimerkki. Perhe ostaa asunnon uudessa rakennuksessa. Kun omistus on rekisteröity Rosreestra velvollisuus maksaa apuohjelma maksut veloitetaan omistajan ja hänen perheensä.

Siihen asti, kunnes näin tapahtuu, kehittäjä maksaa yhteisölliseen. Sama koskee asuntojen myynti yhdestä yksilöstä toiseen.

Jos huone on vuokrattu, vastuu maksamisesta laskujesi tulisi sopimuksessa.

Pääsääntöisesti pysyvien palveluiden kuten viemärit, omistaja maksaa. Ja henkilökohtaiseen kulutukseen - vuokralainen.

Perustuslaissa, joka säätelee oleskelun tiloissa, vivahteita hallintaoikeus sekä laskennassa sähkölaskua ja maksumääräyksen - tämä on Housing Code Venäjän federaation.

Laajuus julkisten palvelujen omistajien ja vuokralaisten tiloissa, sisältää:

Kaikki palvelut on maksettava mukaan tariffeja. Summa tietyille palveluille riippuu lattiatilaa ja jotkin palvelut maksetaan metreittäin.

Esimerkiksi maksu tilojen lämmitykseen riippuu alueesta tiloista. Eli mitä suurempi alue, sitä suurempi määrä maksettavaksi.

Vesi, kaasu, sähkö ja lämmitys voidaan maksaa mittarin lukema läsnäollessa tekniikan mahdollisuuksia niiden asennusta.

Vesimittarit ovat lähes kaikissa kodeissa, paitsi vanhat talot rakennettiin.

Maksettava vesi, kuten sähkö, nykyisten havaintojen mukaan tariffeja. Laskurit kaasu ja lämmitys - vielä harvinaisuus!

Maksa yhteisölliseen tarvitaan ajoissa - viimeistään 10. päivänä seuraavan kuukauden jälkeen laskenta.

Jos talo on laskureita yksilöllistä kulutusta, on välttämätöntä lähettää kuukausittain lukemat ne huoltoyrityksessä.

Sähkölaskua - perittävän maksun väestön hyväksi palveluyritysten tarjota palveluja.

Maksun määrä riippuu yksilöllisen kulutuksen palveluja sekä lattiatilaa.

N. 1 rkl. 155 asuntokauppalaki todetaan maksun kulutetaan apuohjelmia maksetaan kuukausittain viimeistään 10. seuraavan kuukauden, jota seuraa laskennan.

Video: uusia etuja maksun kunnallistalouden

Jos näin ei tehdä, palveluyhtiö voi luottaa seuraamuksia ja korkoa tästä määrästä.

Kun kyseessä on asunto- ja laskujesi ei makseta 3-Yoh peräkkäistä kuukautta, sähköyhtiö on oikeus rajoittaa palveluiden tarjonta, jona velka on syntynyt.

Normaali tarjonta palautetaan vasta täyden velan takaisinmaksun.

Jos laskut ei makseta kuusi kuukautta tai enemmän, sähköyhtiö on oikeus katkaista virtauksen palveluja, ja muodostamaan yhteyden maksua - jälkeen täynnä pääoman palautuksena ja maksupalveluja yhteyden.

Jos velkaa ei makseta 10 päivän kuluessa liikkeeseen varoituksen, sähköyhtiö on oikeus haastaa omistajan tai työnantajan tiloihin maksamatta jättämisen laskujesi.

Tuloksena voi olla varsin surullista - häätö Oleskelutiloja!

Saadakseen tämän tai muiden apuohjelmia, on tarpeen tehdä sopimuksen palveluyritys.

Ilman tällaisia ​​sopimuksia tiloissa ei pysyä. Ei-asuintiloja vaatii enemmän "pehmeitä", mutta ainakin sähköä huoneen pitäisi olla.

Sopimus palveluyritys sisältää sellaisia ​​määräyksiä palvelujen tarjoamisen, kuten:

Rakennetta julkisten palveluiden sisältää:

tilojen vuokralaiset maksavat lisämahdollisuuden alueilla, ja omistajat - maksaa korjaukset.

Koska vuokra veloitetaan jos kukaan on rekisteröity, on saatavilla täällä asunnossa.

Vuonna platozhke apuohjelmia on myös linja - obschedomovye tarpeisiin.

He maksoivat ja työnantajien ja omistajien. Tämä sisältää maksun sähkön porraskäytävissä, käytävillä mezhliftovyh valaistus predpodezdnoy alueella, vedenkulutus puhdistus porrashuoneet, ovet ja enemmän.

Jotta voidaan laskea määrän apuohjelma laskut maksaa, sinun täytyy tietää nopeudet, joilla he "myyvät" lattiatilaa sekä volyymi yksilöllinen kulutus.

Kullakin alueella itsenäisesti asettaa tariffit palvelumaksuja. Moskovan ja alueen keskeltä tänä vuonna, hinnat jälleen nousivat keskimäärin 7%, ja vain 2% kaasusta.

Esimerkiksi, kustannukset kuumaa vettä 01. 07. 2016 kasvoi noin 7%, ja 5 on 163. 24 ruplaa kulutus kuutiometriä kohti.

Kylmä vesi nousi noin samoin, ja arvo on nyt 33 03 ruplaa per 1 ov. metri.

Eniten "halpa" kaasu nyt - se kasvoi vain 2% verrattuna edelliseen vuoteen.

Kustannukset 1 ov. metriä kaasun kulutuksen väestön 6. 16 ruplaa.

Kallein hinta moskovalaisten maksu huolto ja korjaus asuntojen.

Kustannukset näistä palveluista on kasvanut kansallinen keskiarvo 15%, ja tällä hetkellä 26, 53 ja 23 ruplaa, 60 ruplaa 1 sq. m asuintilaa käytössä sisällä normi alueella, ja sen jälkeen näitä standardeja vastaavasti.

Sähkötariffit ovat myös erilaiset. Kaupunkiympäristöä, varustettu kaasuliesi, korko on asetettu 5, 38 ruplaa / kWh, ja kaupunki huoneistoja sähköliesiä - 3, 77 ruplaa / kWh.

Jotta voidaan laskea maksettavan summan, jos palvelu on käytettävissä laitteissa kirjanpidon, on välttämätöntä todistus kuluvan kuukauden vähentää todistuksen viime kuussa ja kerrotaan perustettu tariffi.

Esimerkiksi kuluvan kuukauden lukemat sähkön talossa kaasuliesi - 35632, ja viime kuussa - 35158.

Tässä kuussa, asukkaat tarvitse maksaa (35 632-35 158) 5 * 38 = 1097, 52 ruplaa.

Ja jos talo on sähköliesi, joudut maksamaan hieman vähemmän - (35 632-35 158) * 3, 77 = 769, 08 ruplaa.

Nyt on olemassa monia tapoja maksaa sähkölaskua. Varsinkin kun ei ole selvää, missä on velkaa!

Maksa yhteisölliseen monella tavalla:

 1. Terminaalin läpi.
 2. ATM.
 3. Avulla verkkopankin.
 4. Käyttämällä sivuston "Julkiset palvelut".
 5. Oksien pankin.
 6. Kautta Venäjän Post.

Jos maksu sinun täytyy tietää kuinka monta henkilökohtaiselle tilille maksajan, sekä maksettavan määrän.

Jos hän maksullinen palvelu, joka on järjestetty laskuri, sinun täytyy myös tietää nykyisen lukemat.

Jokainen palveluyritys on sivu, jossa jokainen maksaja voi tehdä henkilökohtaisen tilin.

Maksu hyödyllisyys maksut voidaan sähköisessä käteisellä tai luottokortilla.

Jotta henkilökohtaisen tilin, sinun täytyy rekisteröityä antamalla kaikki tarvittavat tiedot itsestäsi.

Kohteena, kun se rekisteröityy kertoo, mitä tietoja on määritettävä.

Hänen kabinettinsa maksaja voi tietää:

Sivusto, pääsääntöisesti maksu suoritetaan luottokortilla. Voit tehdä tämän, sinun täytyy määrittää yksityiskohtia kortin ja suorittaa maksun.

Voit käyttää sähköistä rahaa resursseja, kuten Webmoney- Yandex.

Monet palveluyritykset tukevat maksamisen sähköisen käteisellä.

Voit käyttää verkkopankin. Tällainen palvelu on "pankki - verkossa" on lähes kaikissa pankeissa.

Tästä avauksesta pankkiin tai tilin, asiakas voi aktivoida "verkkopankin".

Käytä sitä maksaa paitsi laitoksia, mutta myös puhelin, ja hieno liikenteen ja niin edelleen.

Voit tehdä tämän, anna sivuston verkkopalvelun, valitse välilehti "Maksut", sitten "maksaminen yleishyödylliset palvelut" ja listasta valita palveluyritys.

Syöttäminen henkilökohtainen tilinumero ja maksettava määrä, sinun täytyy valita tilin tai talletuksen, josta varat poistot yhtiön hyväksi.

Maksu Internetin kautta on varsin kätevä! Voit maksaa kotona tietokoneen tai tabletin tai älypuhelimen.

Tärkeintä - saada oikea määrä rahaa maksun pankkitilille.

Portaali "Julkiset palvelut" on hyvin suosittu keskuudessa. Sen avulla voi rekisteröityä lääkärille ja maksaa sähkölaskua tai liikenteen sakkoja.

Voidakseen maksaa julkisista palveluista portaalin kautta, on välttämätöntä toimittaja näiden palvelujen on liittynyt järjestelmään.

Silloin on mahdollista tuottaa kuitti ja suorita maksu.

Voidakseen maksaa yhteisölliseen, sinun täytyy rekisteröityä portaalissa. Sitten sinun täytyy valita toimittaja hyödyllisyys palveluja, ja kirjoita numero oman henkilökohtaisen tilin.

Se ei tarvitse murehtia oikeellisuutta tulot ja jossa on maininta toimittajan.

Perusteella henkilökohtaisen tilin, sekä myyjän nimi, järjestelmä luo kuitin kanssa oikeat tiedot.

Voimme vain valita maksutavan ja tehdä siitä. On henkilökohtainen tili on "Julkiset palvelut" portaali on erittäin käyttäjäystävällinen.

Sitä voidaan käyttää paitsi maksaa yhteisölliseen, mutta myös tarkkailla maksun aika oppia kertyneet määrät ja syntyminen jälkikäteen.

Tämä ei koske pelkästään julkisia palveluja, mutta myös verojen, sakkojen ja muita asioita.

Vastuussa velasta

Art. 153 asuntokauppalaki mukaan velvollisuus maksaa julkisista palveluista kuuluu paitsi tilojen omistajilta, mutta myös työnantajille.

Maksamattomia laskuja ajoissa julkisten palvelujen voi johtaa siihen, että velallinen on häädetty käytössä olevien tilojen sitä.

julkisen palvelun tuottajalle on oikeus haastaa laiminlyöjän, jos velka on "roikkuu" kuusi kuukautta tai enemmän.

Maksumenettelyyn apuohjelmia, ja velvollisuus tehdä niin kuukausittain, kuuluu omistajille ja vuokralaisille. Tämä todetaan Housing Code.

Häätö Asuinkiinteistöjen varten maksamattomien peruspalvelut tapahtuu kulloistakin painoksen asumisesta annetun lain ja päätöslauselma Plenum korkeimman oikeuden Venäjän federaation №14 alkaen 02. 07. 2009.

Velka maksaa julkisista palveluista syntyy, kun palvelun kuluttaja ei maksa laskut 3-Yoh kuukautta.

Sitten sähköyhtiö on oikeus määrätä sakko velallisen ja veloittaa häneltä korkoa velkaa.

Määrättyä seuraamusta määrän 1/300 jälleenrahoituksen kurssia esiintymisen velan kultakin viivästys.

Karttuminen alkaa ylihuomenna sovitun maksuaika.

Tyypillisesti palveluyritys varoittaa velalliselle, että hän sai alkunsa velkaa, ja asettaa maksumääräaika ilman rangaistusta.

Jos tuona ajankohtana velka ei ole palautettu, sitten seuraavana päivänä alkaa latauksen rangaistus.

Sakon, noin 30 senttiä päivässä. Mutta se riippuu velan määrä ja viivästyksen ajalta.

Jos kuluttaja ei maksa velkaa, puoli vuotta alkamisen jälkeen velanhoidon yhtiöllä on oikeus haastaa palauttaa kaikki velat omaksi edukseen.

Jos perhe ei ole tarpeeksi rahaa maksaa julkisten laitosten maksujen Moskovassa ja muualla maamme tällainen perhe on oikeus rekisteröintiin julkisen avun tukina.

Joten on oikeus niille perheille, joissa maksaa yhteisölliseen kulut ovat 22% tai enemmän kaikista obschesemeynyh tuloista.

Laskennassa otetaan huomioon paitsi tulojen työssäkäyvien perheiden, mutta muita maksuja.

Esimerkiksi isoäitini eläke, joka on rekisteröity samassa asunnossa tai opiskelija stipendi, joka on koulutettu lukiossa ja ei toimi.

Tällainen kynnysarvo on 22%, joka sijaitsee Moskovassa ja useita muita alueita. Muilla alueilla se on hieman pienempi - 10%: sta 15% tuloista obschesemeynyh.

Rekisteröintiä avustukset tulee ottaa yhteyttä Department of Social Protection. Moskova kansalaiset kääntävät keskipisteeseen asumisen tuet, jossa sivuliike sijaitsee kullakin alueella kaupungin.

Sinun täytyy kirjoittaa lausunnon pyritään tukemaan ja kiinnitä vahvistavat asiakirjat oikeus siihen.

Tukea siirtyy kuukausittain määritettyyn pankkitilille hakijalle. Mutta on yksi tärkeä ehto - maksaminen sähkölaskua olisi 10 päivään mennessä seuraavan kuukauden laskelma.

Tuen ei ole tarkoitusta. Sitä voidaan käyttää maksamiseen laskujesi sekä muihin tarkoituksiin.

Mitä sisältyy vuokraan Venäjällä, klikkaa tästä.

Mikä on vanhentumisasetus velasta vuokrattavana 2016, löytyy täältä.

Olevan mitään velkoja ja sen seurauksena tarpeettomia ongelmia, on tarpeen maksaa sähkölaskua ajallaan.

Lain mukaan tämä olisi tehtävä ennen 10 päivää seuraavan kuukauden, joka ylittää summaa laskettaessa kuukauden maksaa.

Lyhennys velkaa sähkölaskua

Jälkikäteen sähkölaskuja voi ilmetä useista syistä. Ja jos summa johdetaan riittävän suuri, rahastoyhtiö voidaan myöntää erässä. Tämä on kannattava vaihtoehto niille, joilla ei ole mahdollisuutta tehdä koko summan kerralla.

Luettelon velallisten sähkölaskuja

Velat sähkölaskuja kansalaisille muodostuvat seurauksena maksamatta jättämisen useita kuukausia. Monet kansalaiset ovat menettäneet tulonlähde seurauksena pitkittynyt talouskriisi maassa. Joissain tapauksissa kansalaisille vakaa taloudellinen tilanne jättää velvollisuus maksaa apuohjelmia.

Ilmoitus velan sähkölaskuja

Jokainen kuluttaja peruspalvelut on velvollinen tehdä ajoissa luottaa maksu. Jos jostain syystä on maksamatta jättämisestä palveluista julkisten laitosten, käyttäjää kehotetaan tietty vastuu. Rahastoyhtiö lain mukaan on oikeus periä velkaa.

Avustus apuohjelmia

Asumispalvelut tarvitse maksaa ajoissa, ja siihen ei tule vain omistajien lisäksi myös vuokralaisten.

Yksi omistajista eivät maksa sähkölaskua

Syntymisestä jostakin syystä velkaa palvelumaksuja on aina epämiellyttävää. Mutta jos ulkonäkö velkaa ei syytä sinua, mutta joku muu on edelleen vaikeaa. Monet osakkaat asuntoja uskovat, että heidän on maksettava palveluista ja apuohjelmia itselleen ja "se kaveri." Tämä on väärin.

Sähkölaskua uudessa rakennuksessa

Ostaa asunto uudessa rakennuksessa luo paljon kysymyksiä, heidän joukossaan - latauksen laskujesi miehittää johtava asema. kehittäjät usein pettää osakkeenomistajia, pakottaen heidät maksamaan olematonta palveluja.

Laskettu virheellisesti hyödyllisyys maksujen

Maksaminen apuohjelmia tilejä kuukausittain sekä riittävän suuri määrä. Tämä on yksi merkittävimmistä kuukausittaiset menot, jotka eivät voi kieltäytyä. Mutta joskus käyttäjät maksavat ilmaa, palveluista, joita he eivät nauti.

Nykyaikaiset kodit on varustettu tekniset palvelut, jotka toimitetaan asukkaiden palveluihin eri organisaatioiden. Jokainen ihminen käyttää palveluntarjoajan, yleisen otsikon alla apuohjelmia.

Miten jakaa henkilökohtaisen tilin sähkölaskua

Jokapäiväisessä elämässä, on olemassa erilaisia ​​tilanteita, jotka liittyvät maksun kunnallisten palvelujen. Usein syntyä vuokralaisten ristiriitojen ratkaistaan ​​oikeudessa.

Joka kuukausi, jokainen perhe maksaa palvelumaksuja kuitit, jotka palvelevat yhtiön luo postilaatikoihin.

Saat maksutonta oikeudellista neuvontaa juuri nyt:

+7 (499) 703-43-52 Moskova ja Moskova alue

+7 (812) 309-57-61 Pietarin ja alue

asumispalvelut

Mikä on julkisten laitosten?

Liikelaitoksia tarkoitat turvallinen ja vakaa tarjonta kylmää ja kuumaa vettä, Sähkö-, kaasu-, lämmitys, pakokaasujen ja jäteveden käsittelyyn, huolto ja korjaus taloja, lähiverkon, sekä parantaa ratkaisun mukaisesti tiettyjä standardeja, normit ja vaatimukset (MDC 2-+04,2004).

Luokittelu kunnallistalouden

Kaikki kunnalliset palvelut, kuten voidaan nähdä otsikossa, on jaettu kahteen ryhmään:

asumispalvelut kuuluvat puolestaan:

- vuokrasopimuksen asuintilojen sosiaalisesta työsopimukseen tai työsopimusta tiloissa kunnan tai valtion asuntokannasta;

- huolto ja korjaus asunnon, mukaan lukien palvelut ja työt hallita kerrostalossa, huolto ja nykyinen korjaukset yhteisen omaisuuden kerrostalossa;

- Uudistaminen yhteistä omaisuutta kerrostalossa asunnon;

- poistaminen kiinteän ja nestemäisen jätteen kerrostaloihin.

Sähkölaskua ovat:

Mukaisesti 154 artiklan asumisesta annetun lain, rakenne maksuja peruspalvelut, riippuen omistusmuodosta tilojen on seuraava:

1. työnantaja tilojen käytössä sosiaalisten työsopimuksen tai työsuhteen tiloissa valtion tai kunnan asuntokantaa, asuntojen ja apuohjelmat ovat:

2. toimitilat omistukseensa kerrostalossa asuminen ja apuohjelmat ovat:

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

8 + 2 =