lattia ullakko

Rakentaminen ullakko omin käsin, kuva parhaat vaihtoehdot

Rakentaminen ullakko on helpoin, nopein ja halvin tapa laajentaa elintilaa talossa. Rakentamisen tällaisten laitosten on paljon halvempaa kuin valmistuksen asuin lisärakennuksen omakotitalon. Vaikka huone, valmisteltu ullakolla on kooltaan hyvin pieni, se ei tarkoita sitä, että sen mahdollisen järkevän käytön.

lattia ullakko Se ei ole vain hyvä sijoitus rahaa, vaan myös mahdollisuus osoittaa mielikuvitusta suunnittelussa sisätilojen tehty käsillään. Tässä muutamia kuvia parhaita esimerkkejä siitä, miten tehokkaasti käyttää kaikkia neliömetri alueen ullakolle.

Tämä huone voi olla hyvä paikka kaiken lastentarha, makuuhuone, olohuone. Valittaessa vaihtoehtoja luoda sisätilojen ullakon omin käsin, on mahdollista huomattavia säästöjä. Tässä tapauksessa on mahdollista saada mukava ja viihtyisä huone.

Valmistus vaiheet ullakon omin käsin

 1. Valitse tyyli sisätilojen, joka on myös noudatettava määritettäessä tyyppi huonekalut, koriste-aineita ja tarvikkeet ullakolle.
 2. Päätös rakenneainetyyppiin käytettäväksi kattojen koristeluun, lattia, seinät, ullakko. Kokeneita suunnittelijoita suositeltavaa käyttää vain laadukkaita ja luonnon materiaaleja.
 3. Määritelmä tärkeimmistä värimaailman huone. Tällöin voidaan käyttää useita sävyjä yksi väri, elegantti ja tyylikäs vastaanottavan huoneeseen. Jos tulos olisi enemmän tuhlaavainen ja rohkea aksentti tapahtuu parhaiten käyttämällä kirkkaita ja täyteläisiä värejä.

Hankkeen tulevaisuudesta ullakon ja rakennusmateriaalit

Pääelementti oleva työ on katto, jolle on ominaista epätavallinen rakenteeltaan. Melko yleinen suoritusmuoto, jossa ikkuna-aukkojen on asennettu suoraan kattoon järjestämällä ne tietyssä kulmassa. taitekatto, tehty omin käsin, usein aiheuttaa muutoksen profiilin, ikään kuin sen rikkomista.

Varten ullakolle, voit käyttää joko tavanomaisia ​​laavu ja rikkoutuneiden harjakatolla tyyppejä. Tietenkin, tuloksena ulkonäkö riippuu parvella käytettyjen materiaalien, sekä suunnittelun piirteet katon.

Pääsääntöisesti, jotta voidaan rakentaa ullakolle omin käsin, Tarvitsemme seuraavat materiaalit:

 • Aluksella.
 • Reiki.
 • Metalli kulmat.
 • Puupalikat.
 • Metalli housunkannattimet.
 • Vedeneristys.
 • Kiinnittimet.
 • Mineraalivilla.
 • Ikkuna suunnittelu.
 • Portaikko.

Lisäksi, se voi olla hyödyllistä joukko eri rakennustyökalut, esimerkiksi ruuvimeisseli, rautasaha, pora, nitoja, taso taltta.

runkorakenne ja suunnittelu kaareva ullakon

Ammattilaiset uskovat, että tuotanto puitteet on eniten aikaa vievä vaihe rakentaa ullakkohuone. Pelkästään suorittamisen tämä työ on mahdotonta, joten tarvitset avustajan. aluksi istuvuus mauerlat ympäri kehä hyvin alkuun talon. Sitten on välttämätöntä kiinnittää telineeseen kahden äärimmäisen vaakasuoraan sijoitettu kiskot, toisiinsa. Lopuksi, aseta pitkittäinen sillan päälle telineitä.

Jotta voitaisiin tuottaa kaareva muotoilu kädet kuten näkyy kuva, on syytä vetää johto ja välille muodostuu kaaria korjata sisäosan kehyksen. Niiden arvo tulisi vastata koko puolella kaaria. Vahvistamisesta kaikki elementit suositeltavaa metallihihnoja ja kulmat. Lopuksi, käyttämällä tavanomaista vasara ja nauloja, ulkosivulla katon sinun täytyy naulata häkki, muodostettu säleet tai lankkuja.

Nämä elementit ovat tärkeä askel rakentamisen ullakko omin käsin. Paras vaihtoehto suojata tiloihin kosteutta vastaan ​​on kalvo kalvo, päälle asetetaan rimat.

1

Erinomainen materiaali soveltuu ullakon eristyksen on mineraalivilla, joka on kiinnitetty sisäpuolelta ristikon järjestelmän.

Munivat kattotiiliä, Ikkunoiden asennus ja sisustus

Tähän mennessä menestynein vaihtoehto olisi käyttää materiaalina katolle ullakon lakanaa metallia tai liuskekiveä.

Viimeinen vaihe on ikkunan asennus ja suorittamalla omilla käsillään sisäinen koristelu ullakkotilaan.

Mielenkiintoisia vaihtoehtoja ullakkohuone suunnittelu

Kuvassa esitetään joitakin esimerkkejä siitä, miten voit tehdä viihtyisä olohuone ullakko eri tarkoituksiin.

Olohuone tai kotiteatterin ullakolla

Huone vastaanottaa vieraita ja loput on yksinkertainen ja edustava. Kuitenkin olohuone, sijaitsee ullakolla, helposti rikkoo stereotypioita. Tarkkaan mietitty olevien osien tilanteesta huolimatta pieni alue, voi auttaa saamaan lopulta tyylikäs ja kaunis huone. Erinomaisia ​​tuloksia voidaan saavuttaa, kun otetaan huomioon seuraavat suositukset:

 • Vähimmäismäärä osia.
 • Ergonomiset kalusteet, huonekalut.
 • Huolellisesti suunniteltu valaistus vaihtoehtoja.

Yksi epätavallinen, mutta käytännöllinen vaihtoehdot ullakkohuoneessa on järjestää oleskelutilojen varustettu kotiteatterijärjestelmä. On syytä mainita, että käytetään eristeenä ja eristeet asuin ullakolle voi palvella sekä aikaansaada erinomainen akustinen vaikutus. Siksi nauttia katsella suosikki elokuvia Se on juuri niin pieni teatteri sekä esillä.

Kirjastossa tai työhuone

Työskentelemään tehokkaasti ja nauttia lukee kirjaa auttaa yksinäinen ja rauhallinen paikka, mikä voi tulla parvi, sisustanut toimistossa tai kirjastossa. Varustamalla seinät harkittuja sisäänrakennettu hyllyt ja telineet, säilytykseen tarkoitettuja kirjoja on mahdollista yhdistää molemmat toiminnot. Helppo ja vaivaton tila voidaan valmistaa levittämällä taitoja oikean käytön tilaa sekä ergonomiset periaatteet.

Tietenkin sijoittaminen keittiöön ullakolla näyttää loistava idea, sillä toteutumista tällaisen suunnitelman ei tarvitse paljon tilaa. Kuitenkin tämä vaihtoehto tulee erittäin hyvä ja hyvin tehty eristys seinissä ja katossa. Tällainen vaatimus johtuu siitä, että kuumaa höyryä, joka nousee kypsennyksen, on voimakas vaikutus ilmankierron tilaan katon alle.

Biljardisali ullakolla

Ellei etusija annetaan rauhoittua elokuvien katseluun, ja lisää virkistykseen joukko ystäviä ullakolle voidaan paremmin organisoida biljardisali, joka on hyvin erilaisia ​​päivittäistä rutiinia. Ensi silmäyksellä, laittaa biljardipöytä pienessä tilassa on epätodellinen. Kuitenkin käyttämällä erityisiä muutoksia kodinomainen taulujen hyvin vaatimaton kokoparametreja, ongelma voidaan ratkaista. Biljardipöytä on suositeltavaa asentaa keskelle huonetta, hyödynnä hyvän valaistuksen häneen.

Joten, joilla on hyvä maku, suhteellisuudentajua ja kyky helposti selvitä tehtävän, voit turvallisesti kestää ullakko koristelu omin käsin. Ja jonkin ajan kuluttua siellä nauttimaan tulokseen.

Valmistautuminen ullakolle talveksi

Kukin omistaja käyttää sijaitsevaan tilaan katon, eri tavoin riippuen heidän tavoitteensa. Joku järjestää makuuhuone täällä, joku - tilava olohuone, joku - huone on suunniteltu pelin pöytätennistä tai biljardia. Jotkut omistajat ovat varustettu tarpeeksi hyvin alueella lastentarha. Ja jotkut uskovat, että paras vaihtoehto tähän tilaan - talvipuutarha. Kuinka monta ihmistä, niin monia päätöksiä. Mutta kaikki tulevat samaan johtopäätökseen: sellaista, joka avaa ikkunoista ylimmässä kerroksessa, ainutlaatuisesti hämmästyttävä.

Järjestelmän lämmitin kokoonpano.

Joka käytti ensin ullakko asumiseen?

Kuormitus 'ullakon' kerros, verrattuna lattian alla, on liian pieni, joten on minimaalinen määrä kantavien rakenteiden. Tämä auttaa luomaan tilavin jopa "ilmaa" tilaa. Attic - on asunnon sijaitsee ullakolla tilaan. Tällainen otsikko hän sai nimen kautta ranskalaisen arkkitehdin F. Mansart. Se oli ensimmäinen, joka käyttää ullakolle asuin- ja kaupallisiin tarkoituksiin.

Tullakseen parvi ullakolla, sinun täytyy tehdä joitakin melko monimutkaisia ​​töitä yksinkertainen. Aluksi sinun täytyy harkita tärkeä kysymys siitä, miten tehdä päivänvalon päästä huoneeseen. Ennen varustaa ullakolle, omistaja on päätettävä, onko se olisi käyttänyt tätä hyödyksesi kylmän kauden. Jos tarvitset lämmin ullakko, on tarpeen asianmukaisesti eristää ullakkotilaan.

Luo luotettava kilpi

Kaavio ullakko eristys.

Koska ullakko, on yleensä riittävän suuri kokonaispinta-ala kosketuksessa ulkoisen ympäristön sen lämpöhäviöt, etenkin talvikuukausina, ovat liian suuria, ja ne ovat noin 20-25% lämmöstä rakennuksen. Tämän päällikön olisi tehdä vuoto arvokasta energiaa minimiin. Saavuttamista tällainen vaikutus olisi mahdollista, jos luominen luotettavin laatu suojuksen materiaali eristys.

Kestää lämpöeristys teknologia

Kuitenkin yhtä tärkeä ehto saavuttamiseksi se on ja käyttää sitä eniten tiukasti mukaisesti maustetaan tekniikka eristys. Lämmin näyttö myös suorittaa funktio pelastus ullakolla kesällä sattuessa ylikuumenemisesta.

Seuraukset eristysongelmia

Vaikuttavia tekijöitä katto.

 • liiallisen kosteuden ullakolle;
 • jään roikkuu räystään katon;
 • pakastamalla liitäntärasiat;
 • jatkuva syntyminen vuotojen ja muodostumista jääpuikkoja.

Lämpöeristys ullakko - erittäin tärkeä ja tarpeellinen rakennuksen prosessia. Monin tavoin, se määrittää kestävyyttä ja luotettavuutta huoneeseen, niin on täysin sopimatonta mahdollisuus tallentaa rahat käytetään materiaalin hankinnan eristykseen.

Moderni markkinat lämmöneristys on rikas ja monipuolinen. Kattorakenne vaativat ensisijaisesti eristeet joilla on ominaisuuksia, kuten korkeat ympäristövaatimukset, tulipalo, alin hygroskooppisuus, ja erittäin korkean veden vastus.

Vertaileva ominaisuudet eristys katon.

Tärkeä näkökohta on pakollinen läsnäolo aivan kaikkia edellä mainituista ominaisuuksista. Koska lämpöä eristävää materiaalia minkä tahansa edellä ominaisuuksia, esimerkiksi, ei ole kovin hyvä vedenkestävyys vai ei korkea hygroskooppisuus, heikkenee sen lämmönkestävyys ja, sen seurauksena, johtaa suuren muutoksen ei vain sen koosta, vaan myös heikkeneminen sen lujuusominaisuudet . Kaikki nämä puutteet ilmestynyt lämpöhäviöitä ja merkittävä heikkeneminen elinolot.

Mitä muistaa luomalla lämpösuojaus ullakon?

Luominen lämpösuojaus ullakon, tarvitset niin huolellisesti pistolevyä lämmitin, muista muistaa, että pienikin rako näkyä ja toimii lähteenä, jonka kautta arvokasta lämpöä huoneeseen vuotanut. Muista, että lämpöä eristävä materiaali on talletettu ja alle, ja yli orret, eikä vain niiden välillä. Myös ole sulkenut pois yhdistetyn menetelmän. Näin vraspor levy asennettu orret, sekä edellä (alla) ne laatikon itse ullakon.

Suojaavat eristys vedeltä

Asennettaessa eristelevyjen, on tarpeen suojella sitä mahdollisen vuodon ja veden pääsyn levinneisyys ja tuulen pari tippaa jotka muodostuvat sisätiloissa. Tätä tarkoitusta luotettava vesi- ja tuulilasin, sekä höyryä (höyrysulun ja vedenpitäväksi kalvo superdiffuzionnaya ISOROC kalvo, jne.).

Prosessi lämpeneminen ikkunan.

Toinen tärkeä seikka, joka on muistettava, kun kattorakenne on ilmanvaihdon tarve. Puhuessaan eristys ullakon, on syytä muistuttaa, että erityistä huomiota olisi kiinnitettävä toteuttamiseen lämmöneristyksen kattoikkunoita. On erityisen tärkeää varmistaa laskettaessa eristeen paksuus täsmälleen sama koko ääriviivan ikkuna-aukon, tai paikoissa, joissa tulee olla alempi eristeen paksuus, on mahdollista jäädyttäminen.

Lämpöeristys ullakon gable tehdä lämmittimen kautta kerrostetussa kytkin, joka sijaitsee ulomman suojakerroksen ja koristeosista kantaja seinään. Estämiseksi mahdollista toteutusta kosteuden kertymistä eristeeseen on suositeltavaa käyttää höyrysulun.

Kaavio ullakko eristys seinissä.

Jos malli seinämien tilan löytynyt käyttöä järjestelmälle, jolla on nimi "tuuletettu julkisivu", kun välillä eristys ja suoja- ja koriste- edessä rako on noin 40-150 mm, kun taas mahdollisen suojauksen eristyksen lämmön puhaltamisen puhdistuma ja kosteus yleensä käytetään gidrovetrozaschitnaya kalvo. Seinät ullakon ei välttämättä eristää, jos tämä huone katto oli eristetty ylhäältä ja menettely pohjaan. Seinän eristys ullakon eristys tehdään vasta seksiä.

Seinän eristys valmistetaan seuraavasti: takana teline, jotka ovat pilarit tulevaisuuden seinät, 30-40 cm täytettyjä sälepohja. Että niiden on tehtävä tehdyn eristyksen. Arkkia lämmöneristys, valmiiksi leikattu oikeaan kokoon, tiukasti välissä tukee. Päälle koko pinnan seuraavan seinän ja peitetty höyrysulku samalla tavalla kuin katto on tehty, ommeltiin kiskot.

Ullakko höyrynsulku voidaan varmistaa mahdollisimman tiiviys, ja hänen nivelet välttämättä liimataan käyttämällä teippiä. Lämpöeristys katto tehdään yleensä, pinoaminen seuraavat kerrokset: höyrysulun, eristys, gidrobarer, lattia, lattiapäällyste. Tällainen kerros "kakku" on 100%: n teholla estää lämmintä ilmaa tiloihin alapuolella. Tyypillisesti eriste käyttää joko mineraalivillaa tai vaahto.

Tyyppisiä eristys liitetiedoston.

Eristä ullakolle käyttämällä mineraalivillaa

Jos päätät tehdä eristystä ullakkohuoneita avulla mineraalivillaa, edullisempi vaihtoehto olisi käyttää mineraalivillamattoihin. He eivät tyydy ajan ja paljon paremmin pitävät muotonsa. Laid mineraalivilla tarvitsevat kaksi kerrosta.

Eristä ullakolle vaahdolla

Variantti ullakon eristys vaahto, verrattuna käyttö mineraalivillaa, - vähemmän toivottava vaihtoehto. Ehdottomasti, vaahto säilyttää hyvin lämpöä, mutta taas se ei estettävä ja syntyminen hiirillä. Kuitenkin, käyttö vaahto on täysin hyväksyttävää. On toivottavaa tehdä vaahtoa pakkaus arkit kaksi kerrosta. Näin ollen käy ilmi, että on tarpeen hankkia levyjen 50 mm: n paksuus. Sitten ne on sijoitettu välillä kattotuolien niin, että hitsaussaumat kuuluvat arkit ensimmäisen kerroksen eivät vastaa nivelet toisen kerroksen levyt.

Miten saavuttaa 100% vaikutus eristää?

On tärkeää muistaa, että vain tiukasti, itsensä talon isäntä tarkkailun suunnittelu kosteuden kertyminen ja mädäntyä ja poista ne tarvittaessa käyttöön pakollisia antiseptisiä käsittelyn tai korvaamisen tiettyjen osien rakenne, joka on jo pois käytöstä, tulee 100%: n varmuudella menestyksen suunnitellun liiketoiminnan ja auttaa sinua saamaan kaiken lämpimässä paikassa, soveltuvat paitsi varastointiin vara työkalujen ja asioita, mutta myös asumiseen.

Neuvoja siitä, miten tehdä ullakolle asuttava

Eristä ullakolle esikaupunkialueilla kodeissa ja muuntaa ne asuintilaa on viime aikoina tullut hyvin muodikas. Haluttaessa katon alla, voit siirtää toimisto järjestää olohuoneeseen täällä, keittiö, biljardisali, takkahuone, kotiteatteri, tai jopa kylvyssä tai saunassa.

Miten tehdä niin, että huoneen katon saada mukava ja kodikas? Miten järjestää huoneeseen ja laita se tietyssä tapauksessa? Mikä olisi hänen suunnitelma? Yritetään käsitellä kaiken tämän.

Asuinkerrostalojen rakentaminen ullakkokerros

Ensinnäkin tietysti tarpeen, jotta hanke asuin ullakolle. Jopa rakennusvaiheessa tulisi varmistaa, että korkeus tulevaisuuden huoneita lattiasta korkein kohta katto on vähintään 2,3 m. Elää mukavuutta täällä se on mahdollista vain tässä tapauksessa. Hankkeen kehittämisessä tietenkin pitäisi ensin miettiä tarkoitus tilojen, sekä miten se tulee sisätilojen olohuone ullakolla.

Toimisto ullakolla esikaupunki koteihin varustaa hyvin usein. Tämä olohuoneessa voi olla täydellinen paikka niille, jotka haluavat työskennellä, täysin eristyksissä meluisa kotiympäristössä. Huonona puolena tässä ratkaisussa voidaan katsoa, ​​että ullakko - huone on yleensä melko tumma. Siksi tässä tapauksessa ensinnäkin tulisi huolehtia sen hyvässä valossa. Making katto projekti, on toivottavaa tarjota ikkunan paitsi julkisivujen, mutta myös rinteillä.

Lattia ullakolle. Kuvat valoisa mukava toimistoympäristössä

Majoitus tarvitaan alueeseen ainakin kolmeen osaan: työ, säilytystilaa toimistotarvikkeet ja rentoutumisalue. Pitkin viisto seinät tässä ullakkohuoneessa mahtuu taulukoita. Sohva istuimet tarpeen laittaa seinälle tai keskelle huonetta.

Tutkimuksessa asuin ullakolle on mahdollista asettaa mukava sohva rentoutua

Huonekalut toimistossa asuinalueella katon alla pitäisi olla niin paljon kaunista kätevä. Erityistä huomiota tulee kiinnittää tietysti television. Rakentaa sisätilojen huoneen pitäisi olla aivan nurkan kalusteet. Se asettaa yleensä ikkunan. Pöytälevy vastaanotossa ei saa olla liian pieni.

Huomautus: suunnittelussa kaapin suunnittelun ullakolle on valita hillitty ja tiukka tyyli. Liian monet eivät käytä lisävarusteita tässä huoneessa.

Toimisto ullakolla pitäisi asettaa taulukon, jossa on suuri pöytälevy

Koska elävä ullakko - huone ei yleensä ole erityisen suuri, kehittää hänen suunnittelu on liian tumma tai kirkkaita värejä, se ei ole välttämätöntä. Tämä koskee sekä viimeistely materiaaleja ja kalusteita itse. Kuitenkin käyttää kontrastien on erittäin hyvä ratkaisu. Tällöin kattaa seinät, lattia ja katto, voi esimerkiksi olla kevyt, ja huonekalut valmistettu materiaalista riittävän tumma sävy.

Kun teet toimisto asuin ullakolle on mahdollista käyttää menetelmää kontrasteja

Edullisimpia Kotelon pidetään viileitä värejä.

Kerroksessa ullakko omin käsin - idea talo hienosti. Haluttaessa katto on vielä mahdollista järjestää olohuoneeseen. Tämä huone varmaankin erittäin mukava. Haittapuoli elää ullakolla voi olla puutetta neliömetriä.

Sohva olohuoneessa, joka on yleensä sijoitettu kaltevaan seinään, lähellä kattoikkunat. Näin ollen lopussa pystysuoran seinämän on välttämätöntä laittaa yöpöytä TV.

Living ullakolla. Photo olohuone, kalustettu miellyttävästi

Haluttaessa olohuone ullakolla voidaan asettaa pienikin kotiteatteriin.

Tärkeää: Olohuoneessa katon olisi muotoiltava samaan tyyliin. Se voi olla sekä klassinen ja maa, moderni tai parvi.

Jopa riittävän suuri elintilaa ei tulisi liian massiivinen huonekaluja. Modulaarinen kevyt kaapit ovat todennäköisesti sovi sisätilojen huoneessa paljon ergonominen.

Huomautus: Suunnittelu ullakolla, vastaanottaa vieraita, tulisi kehittää siten, että ne ovat vapaita huonekaluista alueen keskelle huonetta.

Jos koko asuinkerrokset eivät salli järjestää kädet täynnä olohuone, voit yrittää täällä varustaa viihtyisä lepohuone. Tässä tapauksessa pieni sohva ja pöytä ikkuna riittää.

Photo ullakko oleskelutilojen

Kirjasto asuin ullakolle ja onnistunut ratkaisu. Lue kirja täydessä hiljaisuudessa olisi erittäin mukavaa. Ainoa haittapuoli tällainen konversio voidaan olla jotain, sinun on kiinnitettävä eniten huomiota tilaa vedeneristys. Loppujen lopuksi liian kostea mikroilmasto kirja ei siirretä. On päätyseinän ullakolla olohuoneessa tässä tapauksessa on tarpeen järjestää useita hyllyjä, ja pitkin kalteva asentaa kätevää hyllyiltä.

Mukava ullakolla kirjastossa

kylpy yksikkö ullakolla ei viettää varoja rakentamiseen erillisessä rakennuksessa. Haitta tällaisen ratkaisun voidaan pitää tarvittaessa suunnittelussa ja asennus korkealaatuisia valua ylimääräinen vedenpitävä suoja päällekkäisyyttä.

Vuonna regenerointihauteeseen ei kannata asentaa puu- ja sähkökiuas. Tänään jopa Wall vaihtoehtoja voi ostaa.

Kylpy asuin ullakolle voi näyttää hyvin kaunis ja silti mukava

Biljardisali ullakolla - toinen hyvä vaihtoehto järjestely tiloissa. Erityisesti se sopii ulkoilmaihmisille. Kuitenkin on päättänyt varustaa ullakolta niin hyvä muistaa, että suuri biljardipöytä huone pystyä mukautumaan epätodennäköistä. Meidän täytyy etsiä kompakti malli.

Asuin ullakolle voidaan järjestää biljardi

Keittiö ullakolla - toinen hyvä päätös suhteen muuntaminen tiloissa. Vaikeus tässä tapauksessa voi vain syntyä tarjonta kaikki tarvittavat viestinnän. Järjestäminen keittiöstä ullakolle ei ole tärkeää ainoastaan ​​valita oikea muotoilu, mutta myös varmistaa, että tämä olohuone oli mukavin. Ikkunoiden alle tässä huoneessa on yleensä pesuallas tai pöydälle. Jääkaappi on saattanut päätyyn seinät ja pöydät - pitkin kaltevaa. Näin saat mukavin keittiö.

Illasta keittiön pöydän, asettaa ullakkoikkunat, on mukavampaa

Yhdistelmä tiloja eri tarkoituksiin

Suurissa katot joskus järjestää useita olohuonetta eri tarkoituksiin. Voit esimerkiksi täällä samalla varustaa olohuone ja keittiö tai toimistossa, takkahuone ja kirjasto.

Ullakolla. Kuvat toimisto yhdistettynä kirjasto

Huonetoveri ei kannata paksu miseptumeilla ja valossa avoimia näyttöjä. Tässä tapauksessa saamme erittäin mukava ja kaunis asunto parvi.

Miten valita suunnittelun ullakolla maalaistalon tai huvila?

Esimerkkejä poistua parveke: kaari ranskalaiset ikkunat aukon

Valitsemalla suunnittelu lastenhuoneita tytöille, kuvia kauniista huonetta

Vasta äskettäin I muunnetaan ullakko toimistoksi. Tilasin pari kapea kaapit ja laittaa lopussa seinät kummallakin puolella ikkunan. Taulukko asetettu luukun kattoikkunoiden hieman pidemmälle. Se oli erittäin kätevä.

En tiedä, miten järjestää ullakkohuone. Makuuhuone, olohuone, tutkimus ja keittiö ovat talossa. Kylpy vieressä rakennetaan. Joten ullakko kunnes asuin- ja tyhjäkäynnillä.

Varustamiseen lastentarha. Lapset rakastavat parvi.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

37 − = 27