Olohuoneen kalusteet

Vinkkejä suunnitella yhden huoneen huoneisto

Kun se tulee asuntoon, se on yleensä mies haaveilee oman talon, johon mahtuu kaikki tarvittava. Kuitenkin tällaista ylellisyyttä tilava talon monille pysyy poissa käytöstä, joten suurin osa asukkaista huddled pienessä kotelossa.

Asianmukainen Design Studio auttaa piristämään puutteita asuntojen vaatimattomia kooltaan ja korostavat sen etuja. Sisustus studio olisi suunnattava kasvattamaan toiminnallisuutta, jotka luovat ainutlaatuisen tunnelman säilyttäen mukavuutta ja kauneutta.

Tärkein etu pienen asunnon - ilman ylimääräisiä eriä ja tämän saavuttamiseksi sinun täytyy kehittää suunnitteluprojekti, joka on yksi ainoa ratkaisu keittiöön, kylpyhuoneeseen, olohuoneet, käytävä.

Design studio

disposition studio

Jos haluat sisätilojen studio oli yhtä tehokas kuin mahdollista, se on parempi aloittaa suunnitelma oleskelutilat, ottaen huomioon kunkin neliösenttimetriä. Tehdä yksityiskohtainen suunnitelma sisustus huonekalut, joka on jo saatavilla, ja vähitellen korvata sen uudella, pieni mutta toimiva tulevaisuudessa.

Esimerkki suunnitteluprojekti pienen asunnon 30 neliötä. m.

Tärkein tehtävä studio - visuaalinen laajentaa nykyistä tilaa ja sen vyöhykejakoon.

Jakaa huoneeseen toimistossa, olohuone ja makuuhuone. Kussakin alojen Määritä sopiva huonekaluja. Työalueella - pöytä, tuoli ja tietokone makuuhuoneessa - vuodesohva olohuoneessa - nojatuolia ja pöytä. Jaa huone alueella voi käyttää valaistukseen, koroke tai huonekalun.

kaavoitus studio

Tehtävä on monimutkainen, kun asunnosta asuu enemmän kuin yksi henkilö, lapsiperheelle. Tässä tapauksessa jakaa huone kahteen pääalueeseen - olohuoneeseen ja lastentarha. Paikka lapsille on paremmat lähemmäksi valoa, se luo kodikasta tunnelmaa ja toisistaan. Parent paikka, jossa on vuodesohva, joka toimii olohuoneessa, on keskellä huonetta.

1

Huone jaetaan lastentarha ja olohuone

Ennen vuodesohva sytyttää sohvapöytä ja televisio edessä paikallaan - osiossa Astiakaapit. On mahdollista ottaa yksi osio tallentaa lasten vaatteita. Lopussa huone on vaatekaappi ja pieni työalue.

Screen osio lisävarusteena

Viitata viitata hänen oma tila ja lasten käyttämällä liukuvia näyttöjä ja avoimia osioita. Heidän mukavuutta se, että ne on helppo asentaa ja ne lisätään, kun sitä tarvitaan.

Joissain tapauksissa lapsen huoneeseen, voit käyttää keittiö ja sali muuttui studioon.

Toinen mahdollisuus lisätä toiminnallisuutta huoneen pohjapiirros, on tuotannon yhdellä tai useammalla tasolla palkintokorokkeelle.

Koroke ulosvedettävä sänky

Podium pystyy paitsi tunnistaa tietyn huoneen alueeseen, mutta myös se on mahdollista sijoittaa liukuva sängyn tai laatikot vaatteiden ja säästää arvokasta tilaa. Ainoa haittapuoli palkintopallille, koska se ei ole suositeltavaa tuottaa huoneistoja matalat katot.

Tavanomaiset taiteovet pieniin tiloihin yksinkertaisesti estää ja vie tilaa seinään, joka voidaan täyttää huonekaluja. Siksi niiden sijasta parasta tehdä liukuovet. Esimerkiksi, kylpyhuone on paras asentaa liukuovi seinään se tekee tilaa poistamatta koneen tai laatikkoon likaista pyykkiä. Ja hallissa sopivassa liukuovi asennettu ohjainpalkit.

Liukuva sisäovet

Korvaamaan perinteiset ovet liukuvat auttavat sinua merkittävästi parantaa toimivuutta koko asunnon, käytön vuoksi lisätilaa, joka oli aiemmin tarkoitettu oven avaamisesta paneelit.

Sisustus studio luotu oikean valinnan väripaletin. Todellakin, tässä tapauksessa se on ratkaiseva asema, ja asusteet huonekalut ovat taustalla.

Harmonisesti värit sisätilojen makuuhuone

On välttämätöntä pätevästi lähestyä värimaailman sisätilojen asuntoja, koska se on väri on psykologinen vaikutus meihin. Värin vaikutus sisätilassa psykologian henkilön näkyy kuva:

Psykologia värin sisätilassa

Alla on käännetty muutamia vinkkejä värimaailman huoneiston:

 • Varmistaa rentouttava vaikutus, valitse ruskea, vihreä tai sininen.
 • Keltaiset seinät myönteinen vaikutus hermostoon, vahvistaa sen ja tuo iloa kotitalouden.
 • Tiedetään, että punainen väri ja sen sävyt innostavat asunnon omistajalla, mutta myös se väsy nopeasti.
 • Vaikka vaaleanpunainen rauhoittaa ihmiskehoon, on suositeltavaa olla valppaana, koska joskus se aiheuttaa ahdistusta ja aggressiivisuutta.
 • Asiantuntijat neuvovat valita keskittyä vihreitä, kamelin tai kermanvärinen.

Valita värin suunnittelu huone, sinun täytyy valita verhot tai kaihtimet. Jotta onnistunut yhdistelmä sävyjä, suosittelemme käyttämään tätä taulukosta väriyhdistelmä sisustus:

Taulukko väriyhdistelmiä sisätilassa

Muista, että vaikka kangas ja antaa mukavuutta, mutta se vie arvokasta senttimetriä tilaa. Siksi on tarpeen keskittyä tyypin verhot. hyvin pieni huone - laskosverhot tai verhot tehty erityinen japanilainen paperi "päivän ja yön".

japanilainen verhot

Mielenkiintoisia ajatuksia kaavoitus- ja suunnittelun työpaja voit myös oppia esitetystä video:

Seuraava askel - oikea valinta huonekalujen, joka korostaa valitsemasi asunnon sisustus.

Sijoittaminen huonekalut yksiö

On tärkeää huonekalujen sijoitus. On selvää, että tilat ovat rajalliset asunnon pitäisi unohtaa iso ja massiivinen sängyt ja seinät, joka luo epämukavuutta. Siksi paras ratkaisu - sisäänrakennettu huonekalut, jotka voidaan helposti muuntaa ja vie vähemmän tilaa, kun käytetään suoraan.

muuttamassa huonekalut

Hyvä ja edullinen jokaiselle vaihtoehto on käyttää nykyaikainen seinä-dioja, jotka kirjoitimme sivuillamme.

Vuodesohva sängyssä

Taitto huonekalut voi tallentaa joitakin asioita, niin variantti, jossa on sohva kuin paikka nukkua, se näyttää lähes täydellinen: heräämisen jälkeen se voidaan taittaa lakanat. Epätavallinen ja onnistunut ratkaisu olisi ostaa sängyn, rakennettu suoraan kaappiin.

kompakti sali

Pienessä prihozheyvhodnaya oven asuntoon luo "kuollut" tilaa, joka olisi vapaa eikä sekainen huonekaluja. Tästä syystä oven vieressä kannattaa järjestää kaappiin tai asentaa kaapissa säästää tilaa olohuoneessa.

Analysoi taajuus syöminen, jos et usein syödä asunnossa, se on parempi ostaa kokoontaitettava ruokapöytä ja aseta se tarvittaessa. Kuten työstöön tietokoneeseen ja säästää tilaa parempi ostaa kannettava tietokone, joka ei tarvitse raskaita taulukon seurata ja CPU. Säilytykseen paperia ja kirjoja, käytä hyllyt ja hyllyt. Soveltuu erittäin hyvin varastointia peilillä varustettu vaatekaappi, että visuaalisesti laajentaa tilaa on. Peilattu vaatekaappi visuaalisesti lisätä tilaa

Jossa iso ikkunalaudat järjestää ne huonekasveja täysi ohjelma käyttää vapaan pinnan ja antaa sisustus kodikas ilmeen.

Käytä kaikki pinnat sisustaa asuntoja

Väri huonekalut yksiö on parempi valita kevyt. Mukava yhdistelmä on valkoinen ja beigen tai sininen. Tummia tai kirkkaita värejä ovat parhaita käytetään aksentteja, mutta älä tee heidän taustansa. Haluttaessa tehdä seinät pimeässä on tarpeen valita valkoiset huonekalut, laajentaa tilaa hieman.

Vaaleat kalusteet laajentamiseen tilaa

Kannustamme sinua lukea artikkelimme valinnassa suunnitteluun 18 neliömetrin huone. m., joka paljastaa monia vivahteita pienet sisätilat ja antaa hyödyllisiä vinkkejä niiden järjestely.

Tärkeä kysymys oli ja on edelleen valaistus huoneessa - sen pitäisi olla tarpeeksi yksinkertainen, mutta monet. Vaatimaton mitat asunto on runsaasti valoa tekee asumisen mukavampaa ja visuaalisesti leveä.

Älä käytä vain yksi lamppu, sitä enemmän valoja paremmin

Eivät pysähdy yksi valaisin, ostaa lisää lamppuja ja sijoittaa ne eri vyöhykkeillä asunnosta. Mutta ole varovainen, liian kirkas valo johtaa nopeaan väsymys.

valonheittimet

Käytä valonheittimet ja katot LED-valaistus luo kaunis kaltevuudet ja varjoja sekä valaisemaan halutuille alueille. Enemmän lukea valaistus, kalusteet valinta ja kaavoitus pieni huone, voit tässä artikkelissa - miten varustaa pieni huone.

Kylpyhuone on pieni asunto yleensä yhdistetty, joten ei pitäisi olla mitään muuta kuin wc, kylpyamme ja kaappien hygieniatarvikkeita. Kun pieni alue, kylvyn sijaan on järkevää asentaa suihkussa. Pesukone voidaan asentaa keittiöön ja että se ei tapahdu noin vain, voit rakentaa sen pöydälle, kiinnitä työtaso.

Kylpyhuone on yksiö

Nämä ja monet muut ideoita tässä artikkelissa kuvatut korjata pieni kylpyhuone.

Se pitäisi sanoa muutaman sanan ja keittiö, sen pitäisi olla vähintään joukko jääkaappi, liesi ja pesu pöytä ruoanlaittoon. Taas - se kaikki riippuu henkilöstä, jos haluat uunin, et voi tehdä ilman uunia ja liesituulettimen ja pöytä ruoanlaittoon.

Keittiön yksiö

Jos annat keittiö, voit lisäksi laittaa pieni pöytä ja tuolit. Kaikki keittiötarvikkeet yritä asettaa seinillä erityisestä kiinnikkeet ja hyllyt.

Kuinka tehdä muutoksia kylpyhuone ja keittiö voit myös oppia video:

Tärkeää on, käytä kohtuus kaikessa, älä liioittele pieniä kohteita, jotka tulee olemaan esillä.

Ideoita pieni huone suunnitteluun. Miten varustaa pieni huone asetteluvaihtoehtoja, ja huonekaluja.

Design pieni eteinen ja käytävä. Kuvia kauniit sisätilat. Valinta huonekalujen ja materiaalien koristeluun.

Mistä aloittaa korjaukset asunnossa. Suunnittelu korjaus vaiheissa, askel askeleelta työsuunnitelman.

Hyvää päivää! vastatkaa paljonko hanke maksaa suunnittelu 1-huoneen huoneisto, voidaan yhdistää studiossa nuoren miehen. Asunto ei ole vakiolomake kapealla.

Kauhu. Muutaman järkevää oleellisesti mitään, inhottava kuvia

Kerro minulle tasaisesti videon kuin. M., ja sen ulkoasu on siellä?

Huoneisto ilman parveketta 40 m².

Kerro minulle, kiitos ja teki asunnon, joka poistetaan videossa?

Tämä studio Odnushechka.

Osakeannissa - että tärkeintä, rahat on siellä olla kaunis ja toimiva, ei ole tarvetta tehdä uhrauksia. Annettujen esimerkkien hyvä suunnittelu ja ideoita, joiden perusteella voit tehdä korjauksia kätensä hieman tarkemmin, pieksivät sudenkuoppia.

Ja kiitos kirjailija, saatavaa ja ymmärrettävää.

Nyt minulla on kysymys - asunto toisessa valokuvan neliöitä. Että se on aivan kuin kaapissa - no ei ole tiloja. Huomasin Polynov suunnittelu asunnon 33 m2, mutta se näytti paljon muuta ...

Vuokrannut asunnon suunnitelma, jopa huonekalut oli lähes kuten kuvassa - se oli 30 m2 (1 makuuhuone tiili viisi kerroksisen ja kunnostaminen). Tässä kuvia löytyi:

Kiitos hyvistä neuvoista! Luin artikkelin samaan hengenvetoon. Juuri nyt, kun ajattelen suunnittelun työhuoneessaan, sivuston todella auttaa

huoneen sisustus

Huoneen luonti muotoilu - tämä on hyvin tärkeä hetki. Ollakseen mukava paikalla hiljattain kunnostetussa huoneessa, pitää pienimmätkin yksityiskohdat. Yritämme käsitellä perussäännöt suunnittelu asuntojen ja liikerakennukset huonetta.

Jos tilat on tarkoitettu huoneen sisustus

 1. Kun luot kaunis sisustus olohuone on parempi pysyä klassikoita tai valitse moderni.
 2. Makuuhuoneen pitää korjata pohjalta henkilökohtaisten mieltymysten elävän henkilön. Muista ottaa huomioon sukupuolten omistajan, hänen harrastus.
 3. Varustamiseen keittiö, maksavat perivät vivahteita: iso tai pieni huone, numero asuu talossa, käytä sitä vain ruoanlaittoon tai vastaanottaa vieraita.
 4. Kylpyhuoneen suunnittelu riippuu alueesta. Jos huone on hyvin pieni, luultavasti täytyy luopua asentamista tässä pesukone (siirrettävä keittiössä).
 5. Jotta lastenhuoneeseen, sinun on ensin otettava huomioon lapsen etu. Sinun täytyy päästä alkuun, ja lapsen ikä. Ei haittaa maksaa huomiota valaistukseen.
 6. Yksi merkittävä vaihtoehto hoidossa käytävän - sen koosta. Jos se on kapea, on tarpeen peruuttaa asennuksen tilaa vievien kaapit, liittämällä liian värikäs tapetti (se vain varastaa jo pieni neliötä). Suunnittelun pitäisi olla melko helppoa ja yksinkertaista. Harkita valon läsnä ollessa. Jos kuitenkin leveä käytävä - voit sijoittaa sen mukavasti kohteita, kuten kulmasohva kanssa curbstone http://mebelsherm.ru/shop/m/uglovoy/.

 • Moderni tyyli (moderni) - näyttävät aina hyvältä ripaus omaperäisyyttä, joka johtuu sen nimi. Suunnitella ei tule tylsää ajan, se on mahdollista korvata joitakin osia sisustus. Näin voit päivittää sisustus.
 • Klassiseen tyyliin - sopii ihmisille kiinteä. Hän on aina muodissa. Muista, että, sen valinta ei ostaa halvalla kohteita - se vain pilata koko näyttää.
 • Ihmisille, jotka rakastavat minimaalinen määrä huonekaluja fit - "high-tech". Tilavat huoneet, tarkkuutta ja johdonmukaisuutta - tärkeimmät tunnusmerkit.
 • Minimalismi - on samanlainen kuin kolmas kappale. Erottuu toimivuus ja järkevä sijoittelu sisustus kohteita.

koko huoneen, kun valitaan suunnitelma

Kun ala on kaikkien - viiden neliömetrin - muista, että käytössä on asianmukaisia ​​vähimmäisvalikoima määritteitä. Esimerkiksi yksi iso vaatekaappi ja parivuode. Muuten vaarana täyttämättä jo hyvin pieneen tilaan.

Kokoisella alueella kahdeksan - yhdeksän neliötä - voidaan hankkia lisäksi aiemmin mainittu asioita vielä eriä mukavuutta (akvaario, plasma seinälle, sohva, jne).

Kun määrä viisitoista neliötä - voit valita tietyn tyylin huoneeseen. Tämä tila mahdollistaa ylläpitää kaikkia sen vivahteet.

Tärkeää! Nukkumasijaksi tyttö ovat kevyempiä, ominaista läsnäolo mukavat huonekalut, pitäisi olla koriste-esineitä. Mies puoli huone suunnittelu on tunnusomaista vähintään toimivat kalusteet, vaikean sisätilojen värejä.

Aseta taustakuva ja verhot huoneeseen

Tapetti makuuhuoneessa on parempi valita noninvasiivisesti suunnittelu ja hyvä äänieristys, mikä on tärkeää hyvä levätä. Vierashuoneeseen tapetit sopivat klassista ja modernia tyyliä sekä high - tech.

Verhot valitaan viime kädessä, koska niiden on noudatettava yleistä mielialaa huoneen.

Tärkeimmät menetelmät viimeistely: kipsilevy vuori, asennus venyttää kattoon, kangas rajaus, maalaus. Valinta riippuu taloudelliset mahdollisuudet.

 1. 5
 2. 4
 3. 3
 4. 2
 5. 1

© 2018. Kaikki oikeudet pidätetään.

Kopiointi on sallittu vain käyttämällä aktiivinen linkki sivustoon.

Ideat kaikkea pieni elintilaa - järkevä tilankäyttö

Varustaa pieni asunto, jossa puute neliömetrin - taidetta. Mahtuvat pieneen tilaan tarvitaan viihtyisä oleskelutila, niin että lopulta osoittautui paitsi käytännöllinen, toimiva, ergonominen ja tehokas, mutta myös kauniita - ei ole helppoa. Me kaikki tiedämme kanoninen neuvoja visuaalinen laajentamiseen tilaa - ohuella väripaletin, peili ja lasipinnat, vältetään karkea ja lausutaan kuvioita. Mutta usein, korjaamiseen tai jälleenrakentamiseen pieni asunto tai huone pienikokoisia, ei riitä käytännön esimerkkejä modernin muotoilun.

Tarjoamme sinulle valikoiman mielenkiintoisia sisustus kuvia eri huoneet - keittiöstä makuuhuoneeseen. Jos asunnossa ei pysty vastaamaan kaikista tarvittavan tilan mukavaan oleskeluun asukkaat, ehkä vain ole nähnyt esimerkkejä onnistuneesta järjestelyn. Toivomme, että esimerkit esitetään alla sisustus auttaa ratkaisemaan ongelman puuttuvien neliömetriä innostaa korjaukseen tai jälleenrakentaminen kotiisi.

Yhdistelmä keittiö, ruokailutila ja olohuone yhdessä huoneessa

Aloitetaan yksi yksinkertainen ja tehokas työnorganisointitapojen kolme välttämätöntä alueiden tilaan yksi huone - liitä keittiö, ruokailutila ja olohuone. Kannalta liikkeen asunnossa tai talossa - on minimoida liikenteen, koska kokki illallisen ja palvella sitä välittömästi ruokailutilassa paljon helpompaa ilman katot ja ovet. Loputtua aterian, voit mennä suoraan olohuoneeseen oleskelutila, samoin, ylittämättä asunnon, ja vain pari askelta.

Moderni piirustus keittiö on niin voimakas ja lähes äänetön, että epämukavuus olemisesta samassa huoneessa ruoanvalmistukseen lautaselle, ei. Huonekalut ja matot, voi helposti zonirovat tila, joka on siis edelleen riittävän tilava ja avoin. Käyttämällä väripaletti kaikilla aloilla. Se auttaa luomaan harmoninen ilmapiiri koko huoneeseen.

Käytettäessä keittiösaarekkeen tai baarissa sijaan ruokapöytä, on mahdollista yhdistää keittiö ja ruokailutila yhdessä, mikä säästää huomattavan määrän arvokasta metriä. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon tarve esittää etäisyyttä pöytälevyn mukava jalka aseman alaosan saaren tai baarissa.

Jos huoneisto on koti ainakin neljä ihmistä, vaihtoehto baarissa voi olla hyvä tapa ulos. Ja tietenkin, käyttää kirkkaita paletti viimeistelyvaiheessa huoneeseen ja valinta puun väriä tehdä huonekaluja. Sisäänrakennettu varastointi järjestelmän sävyn lattiapinnoitteen pystyy mukautumaan kaikki tarvittavat esineet. A Avaa hyllyt ja hyllyt antaa joitakin helppouden huonekaluja, se laimennetaan raskas rakenne.

Joskus on mahdollista sijoittaa samaan huoneeseen ei ole vain keittiö, ruokailutila, olohuone, mutta myös kaapin. Onnistunut suunnittelu on kapea mutta pitkä sallittuun tilaan ergonomisesti integroitu konsoli työpöytä, josta osa on järjestelmä säilytys alle televisioon. Käyttö lämpimiä, puun sävyt ja vaalea tausta sisustus yhdistettynä kattavasta keskeytetty ja upotettavia valaisimia, auttoi luomaan todella viihtyisä, mukava tunnelma yhteiseen huoneeseen.

Tässä tapauksessa näemme hyvä esimerkki yhdistää keittiön työalue, olohuone ja pieni koti kirjasto ja lukunurkkaus yhdessä huoneessa. Kirkas kiiltävä keittiö vastaamaan matto näyttää uskomattoman myönteisiä ja juhlava taustalla lumivalkoinen viimeistely. Muuraus, joita käytetään suunnittelussa kirjahyllyt, antaa tilaa ripaus teollista ja urbanismin.

Käyttö läpinäkyviä tai läpinäkymättömiä lasipinnat antaa pienen tilan tunnetta keveyttä ja painottomuus, jota on vaikea saavuttaa, kun ruuhkautuminen kalustettuja huoneita. Luonnollinen väripaletti sointuu progressiivisen laitteiden ja design-sisustus.

Olohuone ja ruokailutila, se ei näytä ladattu, sen sisustus on minimalistinen, mutta samalla kirkas ja monipuolinen. Peitetty valkoisella maalatut tiiliseinät ovat erinomaisen taustan vastakkaisia ​​elementtejä sisustus ja kalusteet.

Oleskelutiloissa, mukaan lukien uima näyttää ylellinen, vaikka sen pieni koko. Niitä ei ladata tallennusjärjestelmät, mutta se ei ole täysin vailla paikkoja kohteita, jotka pitäisi olla käsillä. Käyttöä heijastavia pintoja sisustuksessa, valaistus ja sisustus kohdetta, visuaalisesti lisää äänenvoimakkuutta huoneen ja laimentaa laskun.

Asuvat pienessä huoneessa

Olohuone, jossa koko perhe voi rentoutua rankan työpäivän, seurustella ja viettää aikaa rennossa ilmapiirissä - tarvitaan jokaisessa huoneistossa. Osoittaa tarvittavat neliötä virkistyskäyttöön kotitalouksista voi olla vaikeaa, mutta esimerkillä moderni ja viihtyisä elintilaa, on selvää, että tehdä todellisia, vaikka omasta, ilman apua suunnittelijat.

Pieni olohuone näyttää tilava, kiitos minimalistinen ympäristö, käyttö sisäänrakennettu varastointi ja kirkkaan värimaailman. Simpukka kaapissa lattiasta kattoon pystyi esittämään paikka kotitoimiston. Kun työ on valmis. Vaatekaappi on kiinni ja vapautuu enemmän tilaa huoneeseen.

Osana takkahuone, paikka vain kaksi työpaikkaa. Sisäänrakennettu konsoliin tällaisissa tapauksissa osoittautua menestynein tapa järjestää työpöydät.

Kirkas paletti eikä tilaa vieviä, kevyt huonekaluja "pelastaa" pieni huone, tilaan, joka on tarpeen sijoittaa useita ihmisiä.

Se, että yksi huone on väliseinä muille toimii suuri -järjestelmään. Lämmin, hillitty värit Tekstiilien ja verhoilu antaa ympäristön tunteen mukavuutta.

Tässä tapauksessa meillä on esimerkki jäähtyä värimaailman olohuoneessa, jossa on suuri pehmustettu alue. Yli kuusi henkilöä voi mukavasti nukkua viihtyisässä huoneessa kukka sisustus.

Tässä pienessä olohuoneessa, lisäksi ruokailutila, se on lähetetty vielä pieni sänky-sohva. Valkoiset viimeistely sisätilojen ja runsaasti valaistus visuaalisesti laajentaa seinät ja enimmäismäärän korottamiseen.

Tämä silmiinpistävä esimerkki käytöstä pienikin huone tuskin ruokasali tai olohuoneessa, mutta sen sisällä voi majoittaa 3-4 henkilöä. Tämä lumivalkoinen viimeistely koppi tila ei ole suunnitteluratkaisuja. Mielenkiintoinen kattokruunu epätavallinen muoto tuli huomion keskipiste keskittyä.

Jopa pieni nurkka yhteiseen huoneeseen voit järjestää viihtyisä oleskelutila, jossa on muhkea sohva ja paikka lukea, lepoa ja rentoutumista.

Tässä olohuone neutraali värimaailma, hyvä ratkaisu oli järjestää pehmustettu alue lähellä ikkunaa. Runsaasti luonnonvaloa mahdollistaa järjestää olemassa paikka lukea tai työskennellä.

Olohuone ja tutkimuksessa melko harmonisesti rinnakkain pienessä tilassa, käyttö ei ole kuuro paneelin ripustaa television säästänyt paljon tilaa ilman täyttämättä sitä tämän.

Makuuhuoneen pienellä asuinalueella

Vasta ensi silmäyksellä näyttää siltä, ​​että organisaatio on laiturissa, luoda mukava sänky tarpeeksi. Mutta viihtyisään oleskeluun, joiden laatu riippuu siitä, miten me tunnemme päivän aikana, sinun täytyy harkita monia tärkeitä näkökohtia - väripaletista paikkaan varastointipaikka pastelli pellavaa.

Kevyt, lähes valkoinen väri, sisäänrakennettu varastointi kanssa avoimen ja suljetun hyllyt, käyttö peilipintoihin - kaikki toimii luomiseen tilava huone sisällä pieni huone nukkumiseen. Suuret ikkunat ja vaaleat vaatteet auttavat myös laajentaa visuaalisen tilan.

Jopa pienessä huoneessa, voit varustaa makuuhuoneessa on suuri vuode, riittävän tallennusjärjestelmän kaikki tarvittavat asiat mukava nukkua ja mielenkiintoinen sisustus kohteita, sekä käytännön ominaisuuksia.

Kapea, mutta melko pitkä huone tuli turvapaikka makuutila pastelli ja neutraaleja värejä. Mielenkiintoinen muotoilu pääty alemman tason istuinten ja peili, keinovanhennettu ylätaso - antaa tilaa persoonallisuus ja glamouria, jotka pystyvät vain pienet huoneet.

Tämä pieni makuuhuone eklektinen sisustus tarjoaa meille mahdollisuuden sekoittamalla parvi tyyliin maalaistyylisen. Kaikki mitä tarvitset sijaitsee pienehkön huoneen mielenkiintoinen, ei-triviaali suunnittelu.

Minimalistinen sisustus makuuhuone yhdelle henkilölle yhdistää sen karu ympäristö ja työpaikka tai luovuutta. Tiukka linjat, kirkkaat värit, vähintään koristeluun - peruskäsite pieni huone nukkumiseen ja työ.

Tässä makuuhuoneessa on myös työpaikka, onnistuneesti integroitu pieni alue huoneen. Kirkas paletti tilat laimennettiin il kirkas verhot ja lämmin sävyjä puuta.

Esimerkki lapsen huoneeseen muutaman neliömetrin. Makuutila on valaistu kärjessä, tilava tallennusjärjestelmän, koulutusta, jossa on kirjoituspöytä - ja kaikki tämä on pieni pala tilaa valoisa sisustus ja tekstiilit, joka on parempi valita lapsesi.

Tällainen sisätilojen makuuhuone sopii teini huonetta, ja aikuisten tilat. Se sisältää kaiken mitä tarvitset rentoutumiseen, opiskella tai työskennellä. Ja kaikki tämä neutraali paletti, pastellivärit ja mukava ilmapiiri.

käyttö on läpinäkyvää lasia ovet komerossa - siinä pienessä makuuhuoneessa hauskaa kurssien suunnittelussa on sovellettu. Tämä auttoi helpottaa visuaalinen ympäristö huone, jossa hyvin vähän tilaa.

Valkoinen huone, yhdessä kaapin kautta liukuovi, jossa himmeä lasi insertit. TV, joka voitiin kiinnittää kattoon, säästää tilaa, ja jopa toimii kohteena koristeluun.

Joskus se riittää asentaa näytön tai pieni zagoroditelnuyu rakenne alueeseen makuuhuoneen tilaa muiden toiminnallisten asuinrakentamisen segmentteihin.

Tällainen näyttö voi olla teline, joka voi toimia tilava varastointi järjestelmä molemmin puolin. Tässä tapauksessa näemme erottaminen makuuhuonetta keittiötila pieni kotelo, jossa yhdistetään avoimen ja suljetun hyllyt.

Vain muutaman neliömetrin asettaa sängyn takana seinän pieni keittiö, joka on myös osa olohuoneessa. Erottavan muurin alue on tuki avohyllyt keittiössä ja makuuhuoneen kaapissa.

Makuuhuone voidaan asentaa sen osastoon tilava olohuone erotettu lasiseinien ja sulkimin verho järjestelmä. Tulos tallennetaan läheisyyttä sängystä ja ei tarvitse erillistä eristäminen huoneen tämän vyöhykkeen.

Sänky on takana näytön sälepohja, joka voidaan muuntaa kautta zashtorivat sulkuläpät. Kuten nähdään kuvat - yhdessä suuressa huoneessa sijaitsee useita pieniä, mutta elintärkeitä alueita: makuuhuone, olohuone, keittiö, ruokailutila ja kylpyhuone. Johtuen valoon koko huoneen sisustus, huone on kevyt ja raikas luonne, ole vailla yksilöllisyyttä.

Asettamalla pieni makuutila lasi liukuovet oleskelutilassa. Avulla eri valaistuksen voi luoda tilan tuntua ja "kevyt" huoneen.

Toinen esimerkki käyttää näytön, tällä kertaa matta, kuvioitu lasi, erottaa makuuhuoneen kylpyhuone. Minimalistinen asetuksella voit jättää tilan osa ei ole mukana, mikä helpottaa ulkonäkö tiloissa.

Kerrossänky - tapa säästää tilaa

Lapsen ja nuorten huone ja makuuhuone kahdelle gay nuorten käyttö kerrossänky voi olla ainoa mahdollisuus asettua vuodetta.

Puhua merkittäviä säästöjä avaruudessa ei ole tarpeen, se on selvä. Lisäksi lapset haluavat korkeus, kodikas koppi ja pienet huoneet. Kirkkaat tapetit ja tekstiilit täyteläisiä värejä voi luoda juhlava, elegantti tunnelma lastenhuoneita.

Alemman tason on kerrossänky voi toimia vuodesohva yöllä ja päivällä. Osana pieni huone mahtui toimisto ja tv-alue. Huonekalut ja ovet tumma kiviä puusta antaa tilaa ylellinen ulkoasu mukava tyylikäs.

Joskus Vyöhykejaon tarpeeksi tilaa verhot onko kaihtimet. Kaikki riippuu elämäntapa omistajien tilojen ja niiden mukavuutta, lepoa ja rentoutumista.

Liukumekanismit ja esikäsitellään auttamaan pieneen huoneeseen

Avulla liukuva rakenteita, piilossa mekanismeja ja taitto huonekalut, on mahdollista raivata arvokas neliömetriä tilaa, ja säästää paljon tilaa.

Ulosvedettävä sänky on helppo puhdistaa aamulla seinään ja makuuhuone muunnettu mukavaksi elävän vain muutaman minuutin. Tapauksessa yhden huoneen huoneisto tavanomainen layout, tällainen mekanismi voisi olla pelastus sisätilan. Järjestelmä seinäkaapit kanssa peilattu ovet visuaalisesti laajentaa tilaa, puhumattakaan päätehtävä kuin -järjestelmään.

Tässä huoneessa-muuntaja, monet pinnat liuku- tai taitto. Bed kehittyessä työpöytä kallistuu paneelista, näyttö, sohva muuntuu ylimääräinen vuode.

Tämä sänky lasin näytön, joka erottaa sen keittiössä, myös saranoitu. Jos sänky on poistettu seinään, huoneen tulee olohuoneessa.

Toinen esimerkki kokoontaitettava sänky olohuoneessa osa huoneen.

Ja tämä on esimerkki säästää tilaa utilitaristinen esimerkiksi pyykinpesu, kylpyhuone ja keittiö. Folding lauta tarvittavat varusteet luo koko työasema noin kaksi neliömetriä.

Pieneen tilaan keittiöön

Monissa kaupungeissa kodeissa on keittiö on heikko kohta luomiseksi käytännön työn perustaksi ja mahdollisuus asettua ruokailutila. Ongelmana on, että pienellä alueella, sinun täytyy laittaa paljon kodinkoneet, työtasot, varastoinnin ja tehdä tilaa läsnäolon ergonominen isännät.

Sisäänrakennettu huonekalut integrointi laitteiden säästää tilaa. Ruokailutila voi toimia kevyt konsoli, keittiö saari tai baarissa.

Siinä tapauksessa, että työ keittiö tarkoitettu melko pieneen tilaan pelastus valkoinen kiiltävä pinta rakennettu kaapit ja ergonominen integrointijärjestelmää kodinkoneet, nieluja ja työtasot työnkulun.

Merkillistä, jos keittiössä mahtuu muun muassa myös ruokailutila. Mutta kevyt ja sisustus tässä tapauksessa on edelleen etusijalla.

Tällöin ruokailutila sijaitsee takana baari, jolla on pääsy olohuoneeseen, kun keittiö on oma, erillinen pääsy yhteiseen huoneeseen.

Tämä on pieni keittiö on esitetty erivärisiä, jossa perinteiseen valkoiset keittiön kaapit yhdistetään tumma kivi työtasot ja kohteita kodinkoneiden.

Etäkonsoli pari baarituoleja voi tulla paikka illallisen parit, ei edes teeskentelee neliön kuvamateriaalia pieni keittiö.

Käyttämällä keittiösaarekkeen ruokapöytä - Onnistuneen tallennuksen tilaa ja tehdä huone tyyliin ja tyylikäs.

Utilitarian tilat järjestää mukavan ja hyödyllisen ympäristön helpottuu, nykyaikaisen tekniikan ansiosta. Viimeistely materiaalit ja asteittaista lisäämistä. Tilaa vesihoidot voidaan uhrata kylpyhuone, korvaamalla se kompakti suihku. Keskeytetty wc ja pesuallas myös säästää tilaa, vapauttaa se varastointiin.

Mielenkiintoisin merkintä aiheesta:

Erittäin mielenkiintoista! Kiitos)) edelleen järjestää tilaa pienessä asunnossa - se on vaikeaa ... ooooochen (

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 9 = 1