Elämä autotallissa

Onko mahdollista kotikuntaa autotallissa?

Toistuvasti Olen kuullut ja lukenut, mitä tapahtuu Moskovassa ja muissa suurissa kaupungeissa, jotkut ihmiset kierros He asuvat autotallissa.

Onko tämä laki sallii?

Kuten poliisi, poliisi tai pikemminkin käsitellä tällaisia ​​ääriaineksia?

Miten järjestää lämpö-, vesi- ja viemäröinti Näissä autotallit? Kuka tietää, kerro meille.

Henkilökohtaisesti olen vain ihmetellä, mutta joku siitä on hyötyä.

Tammikuusta lähtien pakko elää autotallissa.

Betoni. 18 neliöt, yhdeksän neliöt kellarissa. Talvella lämmitys sähkö, 1,5-2 kilowatti tunnissa jatkuvasti. Lämpeneminen oli penofolom 2mm nyt on eristetty vaahto ja Vuori. Vesi ostaa ruokaa, wc huoltoasemalla tai lähimpään ostoskeskukseen, pesula pomyvka ystäviä. Ruoanlaitto multivarka.

Talvella lämpötila pidettiin alueella 14-18 astetta, 24-32 astetta kesällä (päivä oli istua avaa portin). Se toimitetaan kolmen vaiheen 16 ampeeria kukin (suurimmat sallitut kulutus on 10,5 kilowattia).

Valitettavasti omistaja on pakko myydä autotalli (I vuokrata 5000 euroa kuukaudessa), etsii muita asumisen vaihtoehtoja (et halua teltassa metsässä elää talvella).

1

Majoitus autotallissa, se voi todella olla.

Läheisessä pysäköintihallissa (vieressä minun) asuu muzhichok.Zhivet dostoyno.Blizko En tiedä häntä, mutta voin sanoa, että ihminen ei ole positiivista skuchaet.Vsegda: Hei, ulybaetsya.Kakim on riittämätön tai humalassa En kun en nähnyt Kyllä, ja muitakin, joten he sanovat, että pieni mies ja mitään vikaa, tai jotka eivät.

Autotallin häntä äärimmäinen ja istutettu erilaisia ​​kukkia ulkoseinää pitkin.

Kukkapenkki kukkia jatkuvasti uhozhena.Vidno heti, että hoitajan kukkia.

Mutta en ole koskaan puhunut hänelle, mitä hänen elämänsä on sellaista, mutta autotallissa puhtaana ja siistinä.

Sisällä kaikki on koristeltu ole huonompi kuin mukava huoneisto.

Lyhyesti sanottuna, kuin kesällä elää maassa ja aina hymy pozitive.S ustah.Ne kyllästynyt mies.

Asun Mustanmeren rannikolla. Siellä asuin autotallit kauan sitten kukaan ei ole epätavallista, päinvastoin, yllättynyt, että joku autotalli, älä käytä tätä ominaisuutta.

Kysymykset viestintä ei ole niin vaikeaa kuin se saattaa vaikuttaa ensi silmäyksellä.

Sähkö on yleensä saatavilla kaikissa autotallissa osuuskunnat. On valoa - ei ole mitään ongelmaa käyttäen tarvittavat kodinkoneet, kuten liesi, pesukone, lämminvesivaraaja ja niin edelleen. Yleensä ruoanlaitto voit käyttää pullotettua kaasua, jos noudatetaan kaikkia turvatoimia.

Vesi myös usein sijoitettu osuuskuntia. Kysymys yhteyden konkreettisia autotallin, yleensä ilman mitään ongelmia voidaan ratkaista paikan päällä puheenjohtajan kanssa. Vaikka tämä ei ole mahdollista, kapasiteettia on säädetty kohdalleen 2- kuution 3 ja hydrophore kellarissa. Vesi-vesi Carter, sekin on ratkaistu. Juominen - tai 20 litran myös tuotu, tai hyvä suodatin.

Jäteveden - sakokaivo, ääritapauksissa - bio-wc, mutta se on erittäin hankalaa.

Mitä muuta, lämmitys? Autotalli vakaasti eristetty, hyvä materiaalien valinta on nyt valtava, ja edelleen, tai konvektori (sähköiskun - paras vaihtoehto on valittu) tai kiinteällä polttoaineella lämmittämisessä kattilaan.

Joten kannalta mukavasti, et voi asettua huonompi kuin asunnossa, ja ylläpito maksaa vähemmän ajoittain.

On omassa autotallissa, sinulla on täysi oikeus milloin tahansa, vaikka kellon ympäri. Jos et aio pitää sitä den, bordelli tai kasinoita, lainvalvontaviranomaisten kiinnostunut sinusta vrya pituus. Ja tässä vastauksia asianajajien laillisuudesta rakentamisen päällysrakenteen yläpuolella autotallissa.

Käytin, Kaukoidässä oli neljän tarina parkkihalli. Auto oli ensimmäisessä kerroksessa, alareunassa oli työpaja yhdistettynä tarkastuksen kuoppaan, jossa toin pienikin sorvi. Alempana oli mukava, kuiva kellarissa, jossa hän piti perunat, kotitekoisia hilloja ja paljon muuta. Ja yläosassa, toisessa kerroksessa on oleskelutila, ja monet asettuivat sen, riippuen mielikuvitusta, rahan saatavuuden ja korruptiosta toimenpiteitä. Joissakin huuhtoa alas, mene kotiin ja vain juoda tallissa asti sopyutsya kuolemaan. Toisille se on - kohtauspaikka ystävien kanssa. Ja joka voi pysäyttää voit elää pysyvästi tallissa, jos se on - on yksityistä omaisuutta. Tallissa olimme siellä ja kuuma ja kylmä vesi, ja erinomainen lämmitys, hyvä TV ja musiikkilaitteet, erinomainen valaistus. Jotkut geezer jopa onnistunut tekemään lepohuone remontin. Yleensä - tunnetun venäläisen, ja kovasti se ihmeitä.

Mitä vettä? Miten viemäri (wc), ja talvella? - 3 vuotta sitten

Meidän ihmiset voivat asua missä tahansa, jos tarpeen. Mutta kysymys on, miten tämä on laillistaa asuinpaikka. Niin, se on lähes mahdotonta laillistaa. Jos autotalli on arvoltaan alueella, joka kuuluu sinulle, voit silti kilpailla. Voit saada oleskeluluvan, tarvitset tässä huoneessa muunnetaan asuin. Tätä tarkoitusta varten on tarpeen tunnusta virallisesti elävä.

Todellakin, jos rekisteröidä yksi henkilö, sitä enemmän hän haluaa mennä naimisiin, niin vauva on syntynyt, ja täytyy tuoda sairas äiti. Tämä jo voi kieltäytyä elimissä. Siksi rekisteri voi olla vain olohuoneessa. Ja elää ilman oleskelulupaa - kiitos. Voit rakentaa ja puhtaanapito, kuten monet B / pyörä. Mutta se kaikki on toistaiseksi, kunnes joko valittaa joku mitä tukkia alueelle jäteveden kautta viemäriverkostoon rakennettu laittomasti. Tai aiheuttaa palomiestä kysyi miten lämpöä kuin vesi lämmitetään, kaasu on siellä kanssasi.

Ja naapurit autotallissa, voit silti ymmärtää, koska usein tulipalo tai muu hätätilanteessa.

Ensi silmäyksellä, luettelo tarvittavat asiakirjat on niin viaton, vaikka vain:

Mutta jos menet läpi kaikki nämä kohdat, vaan tapauksia, taivas tuntuu ovchinka.

Voit kokeilla. Mutta jos se autotallin osuuskunta, on tarpeellista aloittaa puheenjohtaja osuuskunnan. Sinulle voidaan tarjota vain myydä omaisuutta ja ostaa jotain, jossa voit elää.

Katsomassa autotallin jos autotalli on sähköä ja valoa, on mahdollista järjestää asumiseen, mutta se on mahdollista elää kesällä, ja ei ole lämmitystä talvella voidaan jäädyttää. Ja niin autotallissa oli kelpaamatonta asutuksen täytyy eristää seinät, tehdä korjauksia, huonekalut toimittamaan hänen pieni autotalli ja se voi olla suojassa.

Mutta olet ilmeinen yleisiä huomioita

Ja haluaisin nähdä jonkun kokouksesta jaetun todellista kokemusta, tosiasioita Venäjästä, mieluiten Moskovassa tai keskiosa suurimmissa kaupungeissa. Hän kertoi miten tehdä vettä säädellään hallinnollisia suhteita ja muita - 2 vuotta sitten

No, tarkoitan näköisenä autotallin varustettu) Olen työskennellyt yhden yrityksen niin on meidän päällikkö autotallin koska autotallin, on sohva hyvä nahka ja pöytä seisoo mahonki ja korjaus mahtava siellä), se on vain laittaa jääkaapin ja television ripustamista seinälle, Uskon, että se on mahdollista elää siellä

Autotalli Jeremy Buchholz Ranskasta.

Hieman mielikuvitusta ja kovaa työtä, ja voila, on suuri asunto 41 neliömetrin!

Venäjällä, ehkä myös, voi tehdä niin, mutta autotallin on oltava päällä ohronyaemoy alueella, koska ne voivat kuljettaa.

Ja mitä voi vastata kysymyksiini kustannuksella lämmön ja veden ja laillisuuden oleskelun? Maassamme tietenkin. - 3 vuotta sitten

Mielestäni asuu autotallissa on mahdollista niin paljon kuin olet nirso ihmisiä. Jos zamorochitsya, on mahdollista varustaa kaikki mukavampaa kuin asunnossa. Mutta, sinun on lupa jokaisen askeleen Venäjällä. Lisäksi päätöslauselmassa ei ole vain valtion, vaan myös muiden omistajien. Jos autotalli sijaitsee osuuskunta, se edellyttää todennäköisesti lupaa naapurimaiden ihmisiä.

On autotallit, kaksikerroksinen ja siellä on kaikki mitä tarvitset ja vettä ja valoa ja suihku.

Joten se on ok, jos asut autotallissa.

Tämä on juuri sitä, mitä on halvempaa maksaa asunnosta.

Olen todella väsynyt jo maksaa asunnon ja ajattelevat, kun se on pysäytetty.

Lain mukaan autotalli pidetään ei-asuintiloissa ja asuvat siellä, luoden viihtyisiä asuntoja on kielletty. Todellisuudessa Moskovassa myy koko autotallien euron remontin elämiseen. Nämä autotallit ovat paljon halvempia asuntoja, ja kaikki vain ei voi tarkistaa ja häätää sitäkin. Koska todistaa siitä elämisen autotallin erittäin kallista työvoimaa.

Uskon, että on mahdollista, jos se on eristää asianmukaisesti ja varustaa olisi hyvä meidän net.V prozhivaniya.Pochemu eikä mitään mahdollisia, kaikki riippuu olosuhteista, joissa ihmiset elävät

Miten elää autotallissa

Elämäntilanteet joutuvat usein hakemaan suojaa kaikkein odottamattomista paikoista. Esimerkiksi muuntaminen kesämökkejä esikaupunkialueilla, ja siitä on tullut erittäin suosittuja viime vuosina muoti luomiseen asuinolot normaalissa autotallissa. Itse asiassa rakenneuudistus tekninen tila autotallin väliaikaisen kotelo ei ole uusi, se voidaan vahvistaa kaikille niille, jotka ainakin kerran lepäsi Mustanmeren rannikolla "dikarem9raquo, mutta se on mahdollista, jos täyttä elämää tallissa ympäri vuoden?

On tarpeen heti tehdä varauksen, että asunto sovellu asumiseen pysäköintihalli on vakava testi terveydelle. Useimmiten, olohuone autotalli mieluummin jotkut väestöryhmät:

  • Vuokratyöntekijät, jotka ovat saapuneet kaupunkiin tai maahan tietyn ajan, syö hyvin yksinkertainen kotelo on huomattavasti kalliimpi kuin muuttaminen autotallissa. Ärsyttävä mahdollisuus on, että yksittäinen muutos tilojen asuntojen mahdollistaa edelleen elää penniäkään;
  • Auton ja teknologian faneja. Samanlaisia ​​Luokat vapaaehtoisesti suostuu turvakoti autotallissa, varsinkin kun ne ovat jo viettävät lähes kaiken aikansa samassa huoneessa suosikki autolla tai polkupyörällä;
  • Eläkeläiset ja ihmisiä, jotka joutuvat vaikeisiin tilanteisiin. Ensinnäkin kaikkea, vuokra-asuntoja vuokrataan ja yrittää ansaita kasvua eläke-, toinen luokka - ihmisiä, jotka jäivät ilman omaa asunto, joka on tarpeen kestämään iskuja kohtalon, joten heillä on vaikeinta.

Kuinka voit asua tai hengissä autotallissa

Ensinnäkin turvallinen terveydelle asuntojen edellyttää ehdottomasti kuivassa tilassa, jossa on toimiva portti ja katto. Halkeamia seinissä ole yhtä kriittinen kuin vuotava tai notko katto autotallin tai löysästi kiinni runkoon porttilevyn. Olohuone märkä seinät, vesi kellarissa ja, sen seurauksena, homeen tai sieni voi tällaisen asunnon voi aiheuttaa keuhko- tai ihosairauksia.

Vähimmäismäärä konversion autotallin koteloon

Huone suojissa tallista on tehtävä mahdollisimman mukava ja lämmin, niin sinun täytyy tehdä pieniä muutoksia, ja ratkaista perusongelmia arjen:

  1. Ensinnäkin, on luovutettava tiloissa sotkua niin paljon kuin mahdollista tehdä tilaa liikettä. Jos autotalli on auto, on välttämätöntä ajaa alustan edessä autotallin, on talo saman katon alla liikenne on sallittua, jos se ei ole varustettu nestekaasun syöttö;
  2. Seuraavaksi sinun täytyy vahvistaa ja säätää ilmanvaihtojärjestelmän huoneen saada riittävästi raikasta ilmaa tuloaukon yleensä asetettu fortochny tuuletin jatkuvasti säädettävällä nopeudella;
  3. Live in kylmä betoni huone on hyvin vaikeaa. Täytyy eristää katto, se on parasta pysyä levyt ohut vaahto ja ommella vaneri. Jos lattia on muodostettu betonin siteet, on tarpeen säätää puupalkki edelleen vaahdon kerroksen, polyeteenikalvon, ja lopulta antaa Kansi.

Järjestely lämmitys ja saniteetti solmun

Mahdollisuus käyttää wc ja pesuallas, itse asiassa, on pakottava tarve henkilö elää huone ilman WC autotallin voi olla pari päivää, ei enempää. Aluksi ongelma voidaan ratkaista kylpyhuoneet käyttäen kuivakäymälät, kun seisotussäiliötä keräämiseen ulosteiden ja jäteveden on otettava tilojen ulkopuolella. Yksinkertaisimmassa suoritusmuodossa viemäriputken voidaan päätellä läpi alemman sisäänvirtauksen ikkuna ilmanvaihtojärjestelmän. Tuuletuksen toiminta ei vaikuta, vaan elää huoneessa, jossa on asianmukaisesti toimiva viemärijärjestelmän on paljon mielenkiintoisempaa.

Täällä voit asettaa washstand, suihkukaappi. Pienin versio suuri sielu nousee nurkassa takaseinä autotallin edessä ilmanvaihtohormi. Siten, ylimäärä lämmin ja kostea ilma voidaan poistaa helposti huppu autotallin tiloissa.

Lämmittämiseen parempi käyttää sähkö konvektori tai takka, pysäköintihalli jos ei ole sähköä, varmin on asentaa kaasu konvektorin. Toimimaan siten, lämmitysjärjestelmään autotallissa täytyy asentaa seinämään koaksiaalijohdolla-out - ilmanottoputki. Kaasun kulutus on noin 0,3 0,5 litraa propaania tunnissa ansiosta koko prosessin automaation autotalleissa on mahdollista elää ja eivät maksa paljon huomiota lämmitysjärjestelmään.

Kumma kyllä, elää autotallissa on vaikea kahdesta syystä - puutteen vuoksi auringonvaloa ja pieni koko elintilaa. Saada virtaa auringonvalon huoneeseen, täytyy radikaalisti remake tapa katon autotallin esimerkiksi lisätä oven kiinteiden polykarbonaattia.

Pitkä oleskelu huoneessa autotallin ei välttämättä täydellinen negatiivinen. Esimerkiksi on mahdollista elää tallissa sekä työskennellä oman studion, mikä on mahdotonta oloissa kerrostaloja. Monille faneille tuning, taksinkuljettajat, mekaniikka on usein tehdä hyvin vaatimaton asuinolot ja ei saa ulos hallista tilojen päiväkausia.

Lisäksi asuvat muunnetaan autotallissa huoneessa on näkymätön, mutta hyvin tärkeitä etuja:

  1. Ei ärsyttävä naapurit ovat saaneet juhlia, purkaminen ja yöllinen tapahtumiin;
  2. Sinulla ei ole osoitteita, mikä tarkoittaa, että on olemassa suuri möhkäle vuokraa maksetaan ei tiedetä mitään palveluja, jotka vähentävät asumismenot;
  3. Auto on kellon alla turvallisuus;
  4. Olet vapaa elämään ja luovuttaa kotelon kuin haluat, ilman väitteiden ja viranomaishyväksynnät.

Optimaalinen vaihtoehto asumisen yksikkö autotallissa, miten elää mukavasti

Käytäntö on osoittanut, että paras majoitus vaihtoehtoja tallissa on kaksikerroksinen litteä muotoilu. Pohjakerroksessa on auton toisessa kerroksessa, voit elää päällysrakenteen. Kehittelyssä toisen kerroksen, voit ottaa huomioon kaikki edellytykset kunnollista asuntoa tällä alueella.

Itse korirakenteen asuntojen helpompi koota runkorakenteen muodossa metallin kulma teräs tai valssatut. Seinät ja katot kerätään SIP- paneeli, kipsissä sisä- ja tilojen ulkopuolella. Tämä rakenne soveltuu mitään vaihtoehtoja perustukselle pääoman saantia, paitsi valon järjestelmiä aaltopahvia ja sandwich-paneelit.

Ennen valintaa vaihtoehto päällysrakenteen tarpeen tutkia huoneen seinien halkeamia tai tuhoutuminen muuraus harkita sijainti sisäänkäynnin exit portaat jotta saadaan talon mukava liikkuvat kahden kerroksen.

Usein tilapäisten asuntojen ongelma on ratkaistu radikaalisti - purku katto ja osa seinistä ja valmiiksi asennettuja vahtovku peräisin muunnettu kuljetuslaatikkoon. Kustannukset uuden moduulin on noin 150 tuhatta. Ruplaa, vaihtoehto b / y maksaa noin 50 tuhatta. Ruplaa. Jää taloon ja kytke viestintä. Se on optio hankkia pysyvään asumiseen ja asut kaupungissa 900 dollaria. USA.

Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

Onko mahdollista elää autotallissa?

09 elokuu 2017

- Onko mahdollista, lain tai niin elää autotallissa, joka vuokra- tai ostaa?

Täyttää korkein tieteellinen neuvonantaja ja "oikeudellisen yksikön pääomaa" on. Th. n. Dmitry Hawks:

Kieltäminen tosiasiallisesti asuu heidän autotallissa tai vuokraamaan nykyinen lainsäädäntö ei ole asennettu, vaikka päätarkoitus sellaisen esineen - asettamalla pysyvä tallennustilaa ajoneuvoja. Kuitenkin monet ihmiset ovat kiinnostuneita on kysymys rekisteröinnin Väestörekisterin autotallissa. Muuttoliike laissa säädetään, että kansalainen-in on saatavilla asuinpaikan ja asuinpaikka. Tässä tilanteessa on kotipaikkansa. Sijainti - se on olohuone, jossa kansalainen asuu pysyvästi tai ensisijaisesti omistajaksi työsopimuksen (edelleenvuokraussopimusten) tai muiden syiden säädetty lainsäädännössä Venäjän federaation ja jossa se on rekisteröity asuinpaikan. Seuraavat normit kotelon lainsäädännön rekisteröity autotallissa (vaikka se on "kapitalnyy9raquo;), muiden kuin asuinrakennusten tiloissa, se on mahdotonta.

Neuvon vastuullinen osasto toissijainen kiinteistöjen Est-a-Tet Yulia Dimova:

Henkilö voi asua missä tahansa. On kotelo koodi, jossa eritellään majoituksen, mutta autotallin ei vieläkään pidetä asunnon. Tämä rakennus voi olla vain väliaikainen tai hätätilanteessa asumiseen. Tällöin laki ei ole kiellettyä elää autotallissa, mutta jos halutaan vuokrata sitä elävä, se ei todennäköisesti onnistu.

Johtajalle oikeudellisen osaston Kaupan Tekta Ryhmä Yulia Simanovskiy:

Autotalli ei ole asuintiloja, joten et voi elää siinä. Lisäksi Venäjän kansalaiset rekisteröivät oleskelunsa ja asuinpaikka. Koska autotalli - ei-asuintiloja, luo se millään tavalla ei toimi. Kuitenkin elää "tak9raquo; autotalli varjelkoon, kukaan ei voi, varsinkin jos autotalli perusteella kuuluvat tekijänoikeudet, eli täysin laillisesti.

Hän täyttää asiantuntija rakentaja Alexei Tanana (Jekaterinburg):

Lain mukaan - ei voida yksiselitteisesti. On joitakin vaatimuksia, jotka koskevat ominaisuuksia asunnon ja hyväksyntämenettely olohuoneessa. Autotalli kierrätetään ymmärrystä ei voida pitää elävän kohteen.

On syytä kiinnittää huomiota siihen, että kappale itsessään voidaan varustaa kaikki tarpeellinen, voidaan eristää, ja niin edelleen. E., mutta se ei tee elantonsa. Ainakin se, että alkuperäisen laitos rakennettiin autotallin maalla rakentamiseen juuri tällaista rakennusten eivät salli laillistaa rakennusta asunnon. Ja jos kohde ei täytä turvallisuusvaatimuksia voidaan antaa päätöksen tunnustuksena hänen luvaton rakentaminen; Tämän seurauksena - Et puretaan.

Kuitenkin kielto oleskelevat sopimattoman esineen, kukaan ei voi. "Vyselenie9raquo; Tällaisten tilojen lain nojalla - suuri sekaannus virkamiehille. Ongelman ratkaisemiseen on vain, jos alaikäinen asuu autotallissa. Muissa tapauksissa valtio ei ole kiinnostunut. On käynyt ilmi, että et voi asua laillisesti tällaisia ​​palveluja - Rekisteröintiä ei anna - vaan myös epätodennäköistä häädetään.

Tekstissä valmistettiin Maria Gureeva

Lähetä meille kysymyksiä omaisuutta, korjaus ja suunnittelu osoitteeseen: [email protected] Löydämme ne, jotka pystyvät vastaamaan niihin!

Artikkelit eivät ole oikeudellista neuvontaa. Mahdolliset suositukset ovat yksityisiä näkemyksiä kirjoittajien ja kutsutut asiantuntijat.

Pysy ajan tasalla kiinteistöjen uutiset

Kerran viikossa lähetämme sinulle kirjeen, jossa mielenkiintoisimmat artikkelit.

Uusia mainoksia kiinteistöjen myynnistä - Moskova

Myydään asunto - Moskova  000 000 hieroa.

Myydään asunto - Moskova  500 000 ruplaa.

Huoneisto myytävänä - Moskova 6 000 000 hieroa.

Huoneisto myytävänä - Moskova 7250000 hieroa.

Myydään asunto - Moskova  000 000 hieroa.

Huoneisto myytävänä - Moskova 14 miljoonaa hieroa.

Huoneisto myytävänä - Moskova 14700000 hieroa.

Huoneisto myytävänä - Moskova 14300000 hieroa.

Huoneisto myytävänä - Moskova 5 100 000 hieroa.

Skhn Maata myytävänä - Moskova 800 000 hieroa.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 4 = 13