Ruokajätteen hääriä

Ranking parhaista makuja sähköisen savukkeiden: Top 3 kaikissa luokissa

Elektroniset savukkeet ovat suosittuja ei niin kauan sitten, mutta tällä hetkellä, monet tupakoitsijat ovat siirtyneet veyping (höyryssä prosessi). Lisäksi myös ne, jotka eivät ole koskaan olleet nikotiini panttivankeja istuutunut uudenaikainen hauskaa. Hyviä ja huonoja puolia tämän harrastuksen purettu monia artikkeleita, mutta mitä nimenomaan tähän löytyy tietoa makuun, makuja ja muut kriteerit hyviä valuja. Tämä termi tarkoittaa Nestettä Sähköinen savuke (ES), joka voi muuttaa mielialaa lähes kaikissa malleissa. Poikkeuksia ovat haihduttimet, jotka on suunniteltu tiettyjä yhteyksiä eikä purkaa vaihdettavaa tai jotain muuta.

Mikä on nestemäinen ES?

Täytä - tämä on erityinen, usein maustettu neste, joka antaa esimakua aikana höyryssä. Kun veyping tuli suosittu, vaikka hyllyt tavanomaisten tupakkakauppaa täynnä erilaisia ​​laitteita tupakointi sähköisen savukkeiden. Voit valita tällainen alue on melko vaikeaa, varsinkin aloittelijoille, mutta tässä on syytä huomata, että kaikki täyttökoostumukseen lähellä toisiaan, ja tämä yksinkertaistaa ostoprosessia.

Neste myydään lääkepulloihin, yleensä muovista, 10 tai 30 ml. Joskus voit löytää vaihtoehtoja "hanasta", ja sitten hinta hintalappu merkitsee enintään 1 ml.

Tärkeää! Veyperam noviisi ei ole suositeltavaa ostaa vain täyttää pullot, koska tietty maku voi nopeasti kyllästy tai eivät pidä.

Kaikki nesteet eroavat maistuu kolmeen tyyppiin:

Nyt myyty ja seokset, joissa yhdistyy vain kaksi vaihtoehtoa tältä listalta. Siten, että lisäksi standardin makuja, kuten minttu, nikotiini, kahvi, suklaa, löytyy aivan alkuperäisiä, kuten: kirsikkajäätelöä, vahva cappuccinoa. Erityisen leiman, johon kuuluvat parhaat aromit sähköisen savukkeiden, ei ole olemassa. On vain listan kaikkein epätavallinen, kirkas täyteaineita, jotka eivät jätä välinpitämätön tupakoitsija, mutta tätä käsitellään myöhemmin.

Säilytä neste viileässä ja pimeässä paikassa, että he eivät ole heikentyneet lyhyessä ajassa. Avaamisen jälkeen injektiopullon sisältö voi olla hieman epäselvä, se on normaali ilmiö, joka johtuu joidenkin erityispiirteet koostumuksen.

1

Itse asiassa, täyteaine ES - se on tietyn maku, joka usein sisältää kemiallisia osia. Joten ensin sinun täytyy ymmärtää, että kaikki luonnolliset täytteet ei ole olemassa. Niiden koostumukset, huolimatta monimuotoisuuden valikoimaa, ei juuri poikkea toisistaan.

Vaadittu ainesosat tahansa täyteainetta, se on:

 • vesi (12%);
 • propyleeniglykolia (lääketieteellinen aine ei ole negatiivista vaikutusta henkilö);
 • glyseriiniä (suosittu ravintolisä on turvallinen pieniä määriä);
 • maku.

Valinnainen elementti koostumus on nikotiini. Siitä hetkestä se tuli suosituksi maukasta huiman, monet ihmiset, jotka eivät ole nikotiiniriippuvuuden, ES ostavat vain ylimääräisenä maun ja savua.

Valittaessa valamisen on tarpeen kiinnittää huomiota sisällön ja määrän nikotiinia sen koostumus. Ne, jotka haluavat lopettaa tupakoinnin, on parasta alkuvaiheessa ostaa näitä vaihtoehtoja, joissa 14 mg / ml, kuten tavanomaisen savukkeen 0,7 mg. Eli nikotiinin, tupakan pakkaus, sinun täytyy kertoa 20 kertaa, ja sen perusteella tämän tuloksen valitsemalla täyttöjä.

Muuten, jos luottaa näihin numeroihin, 1 ml täyttää Linnoitus 20 savuketta, se tuntuu aivan heikompi. Ajan määrä nikotiinin pitäisi vähentää asteittain ja sitten kasvaa ulos tästä haitallisia komponentteja.

Tärkeää! Ne, jotka eivät ole tupakointiriippuvuuteen, on parempi olla ostamatta neste, haitallisten aineiden ja ei käsitellä kaveri koska tämä peli on myös negatiivinen vaikutus kehoon.

Maukasta neste sähköisen savukkeiden - ne, jotka ovat ottaneet vakavasti. Ei ole olemassa erityistä valintaa tekijöitä, sopii mihin tahansa veyperu, koska valinta täyttää myös ruokailutottumusten voidaan verrata. Ainoa asia, sinun täytyy luottaa - on edellä mainittu nikotiinisisällön, ei tehdä virheitä alussa.

Tällä tunnetut valmistajat voivat löytää vaihtoehtoja suhde on paras laadun ja hinnan, mutta kaikki nesteet eroavat hieman koostumukseltaan, jotta tämä tekijä määräytyy yksinomaan mielipiteitä veyperov "vanhukset". Lisäksi on olemassa valu hyvin vaihtelevia ja mielenkiintoisia makuja, jotka paljastuvat vähitellen, ja tämä on kuin toimia hajuvettä.

Kuten aiemmin mainittiin, alkuun parhaista makuja kaikille tupakoitsijoille tehdä on mahdotonta, mutta on aivan erityisiä valmistajia, ovat etusijalla.

Jos levittää niitä suosio, se tullaan julkaisemaan seuraavan arvostelut:

 • 1. sija. Tupakka - kiinteitä, olemassa jo pitkään ja ehtinyt voittaa sympatiaa monet tupakoitsijat. Yhtiöllä on monipuoliset, jota päivitetään jatkuvasti uusia makuja. Lisäksi sillä on laatua ja rikkaus makuja erityisemmin pidä veyperam. Tähän mennessä tuotteet tulevat ulos tämän tuotemerkki myydään lähes kaikissa erikoisliikkeissä, joka jälleen kerran korostaa sen asemaa.
 • 2. sija. Joyetech - tämä yritys on yli 40 erilaista täytettä, makuja alkaa klassinen ja päättyy lähes gourmet. Muuten, se tuottaa myös täydellinen paketti sähköisen savukkeiden, mikä ansaitsee erityisen paikan päällä. Täytä tämä yritys on ainoa negatiivinen: paksu johdonmukaisuus, jonka ansiosta höyry voi polttaa osia. Toinen haitta havaittiin tuotteet yrityksen.
 • 3. sija. VARDEX - laatu täyteaineita tämän yrityksen kannattaa lopettaa hieman, mutta valikoima makuja miellyttää joku etsii jotain uutta ja alkuperäistä. Sitruunasorbettia, hunajaa, mustikoita ja monia muita vaihtoehtoja sisältyvät pysyviksi täyttää tämän yrityksen. Viskoosi neste, mutta korkea-laatu, omaavat lisäksi hyväksyttävä hinta: noin 15 ruplaa 1 ml.
 • 4. sija. RED SMOKERS - Venäjä tuotemerkki, joka tuottaa lähes täydellinen täyteaineita sähköisen savukkeiden. Tämä yritys on erityisen huolissaan laadusta, erityisesti koostumuksen, niin että ne täyttävät käytännössä mitään haittoja. Ainoa haittapuoli: nopea kontaminaatio ES vuoksi joitakin osia koostumuksesta. Mutta vähän kielteinen vaikutus höyrystimen heillä ei ole monia RED SMOKERS voit vaeltaa.
 • 5. sija. FLAVOURART - tunnettu yritys, joka valmistaa tuotteensa Italiassa. Suuri valikoima eri hajuja, hyvä laatu ja suhteellinen edullisuus. Täytä yritys helpoin löytää ja tilata internetissä, mutta joissakin kaupungeissa se on myös esitetty. Miinus: nikotiini maku monet ostajat eivät muistuta todellista tupakkaa ja hieman hapan.

Muuten, kallein Fluid poistaa savukkeet eivät välttämättä kaikkein herkullinen, mutta tämä luokitus voidaan epäsuorasti vedota, koska se koostuu todellisen arviot. Ainakin nämä yritykset tuottavat korkealaatuisia tuotteita ja jatkuvasti täydennetään uusilla linjan tuoksuja.

Kysymykseen siitä, millaista nestettä sähköisen savukkeiden maukasta, ei yhtä vastausta. Riippumatta eri latvat valita täyte tarvitset perustuu henkilökohtaiset mieltymykset. Esimerkiksi jos haju vesimeloni pidä noviisi uimareita, hänen ei pitäisi ostaa vesimeloni täyttää. Tämä seikka on ilmeinen, mutta monet uskovat ehdoitta eri arviot ja toisten mielipiteitä, ja sitten heittää täytön vasta hankittu, koska sen epämiellyttävä maku.

On syytä huomautus: on olemassa vaihtoehtoja, jotka ovat suosittuja, elleivät kaikki, monet. Foorumeilla omistettu kaveri tällaisia ​​nesteitä miehittää erillinen kierteet, ja monimuotoisuus makunsa keskusteltu useimmille käyttäjille.

Niistä epätavallinen, eksoottisia makuja neuvoo kiinnittämään huomiota seuraaviin. Nämä maut epäilemättä, kuuluvat suihkussa vaativa makuun.

Top 3 eksoottiset maut:

 1. Crunch Coil «Qellep» - terävä muistiinpanoja rommia ja jotkut makeutta antaa tämän kaatamalla identiteettiä. Sen maku on terävä, mutta jälkimaku on melko pehmeä ja miellyttävä. Aromi voi varmuudella soittaa huumaava, jopa hieman pakko, mutta tämä on viehätys tämän maksun.
 2. Viisi Sotilaat «kuusikymmentäneljä» - minttu likööri, greippi ja vihreä kurkku. Tämä pyramidi makuja itsessään on epätavallinen, mutta se tuntuu, kun tupakointi Uskomaton koostumusta. Kaatamalla virkistävä ja virkistävä ja kirpeä tuoksu vihreiden antaa sille sen maku.
 3. TMAX Juice «Snake Oil» - tämä tankkaus on jopa useita palkintoja, joten sen tila on "parempi" on vahvistettu virallisella tasolla. Ei se, että se miellyttää kaikkia, mutta maku muistiinpanoja Aniksen yhdessä sitrushedelmien tarkalleen tuo valikoiman uusia kokemuksia sekä aloittelijoille ja ammatillinen veyperu.

Kaikki meistä lapsuudesta rakastaa mehukas marjoja ja hedelmiä. Siksi hedelmäinen sähköisen cig myös nauttia laajaa suosiota.

Top 3 hedelmäinen:

 1. Kosminen Fog «järkyttävä» - kaikkein maistuu limonadi trooppinen muistiinpanoja mansikoita;
 2. Viisi Sotilaat «Grandmaster» - moniulotteinen tuoksu eksoottisia hedelmiä ja kypsää banaani;
 3. Crunch Coil «sekava» - maku on kaapattu grenadiinia ja kuivatut hedelmät, joka antaa tämän täyttämällä erityinen merkitys veypera kokoelma.

Poikkeuksetta pysyvät suosittu makuja tehty simuloida klassisen savukkeiden ja tupakan makua.

Top 3 tupakan maku:

 • Crunch Coil «Cavendish» - varjostus vanhentaa tammitynnyreissä, on rikas tupakan maku ja jälkimaku pähkinä.
 • Halo «Southern Classic» - ihan epätavallista versio lisäämällä sitrushedelmien muistiinpanoja, vaniljaa ja hunajaa.
 • Halo «Captain Jack» - vahva, maskuliininen vaihtoehto ystäville nikotiinin täyttöjä.

Monet rakastavat tuoreus, paitsi hammastahnaa ja purukumit, mutta kun poika. Varsinkin näin veyperov poimimme mielenkiintoisimmat neste virkistävä suuntaan.

Top 3 virkistävä makua:

 • Viisi Sotilaat «Bowden Mate» - suklaa, vanilja ja minttu torttu: yhdistelmä, joka varmasti antaa iloisuus.
 • Kosminen Fog «Kryptoniitti» - tämä antaa kaatamalla paksu höyryä, ja sen maku muistuttaa enemmän kylmän meloni ja karkkeja.
 • EVO Vapor «Coconut Mojito» - tämä vaihtoehto on täysin kookospähkinä, mutta tästä huolimatta se on monipuolisuus ja ainutlaatuisuutta.

Makea ystävät arvostavat makuja tehty simuloida kaikenlaisia ​​jälkiruokia ja herkullisia cocktaileja.

Top 3 makea maku:

 • Halo «Malibu Menthol» - Pina Colada menthol: ei-standardi nestettä makealle.
 • Viisi Sotilaat «Absolute Pin» - tuttu monille absintti veyperam tuoksu tupakan sekoittaa kanelia ja karamellia.
 • Kosminen Fog «Milk & Hunaja »- tämä sisältää täyttämällä maku kuumaa maitoa, pehmeitä zefirok ja hunajaa.

Voidaan todeta, että sille varattuun alkuun kaikki vaihtoehdot on jaettu ryhmiin: Tämä auttaa määrittämään aloittelijoille ja jopa kokeneet uimareita. Luotetaan luokitus ehdottomalla varmuudella ei ole välttämätöntä, vaan saada itsellesi vähintään yhden kopion luetteloiden täytyy täyttää kunkin veyperu. Vähintään näitä täyteaineita ovat ES satunnaisia, monipuolinen makuun.

 • Älä kitsastella osto nestettä, kuten jotkut kalliimpia vaihtoehtoja voi yksinkertaisesti osuma laadun ja omaperäisyys;
 • luoda henkilökohtaisia ​​alkuun aina, yrittää niin paljon kuin mahdollista eri vaihtoehtoja;
 • kun taas rohkeasti yrittää sekoittaa parhaiten sopivat toisiinsa, tai oma suosikki täyteaineita;
 • Säädä maku lisäämällä kapasiteettia ja jännite EY.

Katso yleiskatsaus parhaista makuja sähköisen savuketta suosittu valmistaja.

Fluid kaveri: mitä valita? Paras nestemäinen sähköisen savukkeiden

Korkealaatuinen nestemäinen sähköisten leijuvat toimivaltaisia ​​valinta varmistaa saamiseksi mahdollisimman gastronomisia ilo prosessista sähköisen tupakoinnin. Ihmisiin, tärkein komponentti veypinga nimeltään "zhizha9raquo;. Täyteaineena sähköisen savukkeiden ei välttämättä löydy myymälöissä kalliimpia merkkejä: neste voi ostaa kriisintorjuntatoimiin hinnat, ja jopa kokata itse. On kuitenkin syytä huomata hakukokemus eniten E-tupakoitsijat: kokeilemalla etsiä ainoan voi kestää kuukausia. Esitämme osto vinkkejä "liete", hyvät ja huonot puolet sen käyttö sekä paras nestemäinen höyryävän.

Ensimmäinen kysymys, joka pyytää noviisi omistajan sähköisen savukkeiden, todennäköisesti tulee: mikä on nestemäisessä poikaystävä? Ei ole mitään yllättävää tällainen intressi, koska se on osa tuotetta on useimmiten suoraan verrannollinen hänen vahingokseen ja heijastaa vaikutus kehoon. Kuitenkin kun kyseessä on "zhizhi9raquo valmistajien voimme seurata mallia pysyvyys ja muuttumattoman koostumuksen. Perustana aina peräisin samasta aineesta, joka on tärkein ero on siinä, että tuotteen laatu.

"Iskhodnikami9raquo; Seuraavat aineet toimivat tuottaa e-nestettä:

propyleeniglykoli tulee kelluva pohjan seos. Sen ominaisuudet ovat alhaisia, mikä parantaa välistä vuorovaikutusta muiden aineiden, sekä lisääntynyt ilmentyminen maun höyryä;

Glyseriini vastaa höyryn ja lieventäminen "puhaltaa kurkkuun." Komponentti osuus tietyn aineen seoksessa suoraan luonnehtii sen pehmeys ja runsaus höyryä;

Tislattua vettä (tisle) - liuotin. Elementti antaa sisältöä nesteen töyhtö ominaisuuksia. Lisäksi antaen juoksevuus tisle absorboi muita elementtejä: esimerkiksi nestettä kelluva, joilla on korkea vesipitoisuus höyrymäisiä vähemmän kuin "liete", joilla on alempi osa tisle;

nikotiini. Lisäys tämän aineen seoksessa mahdollistaa sähköisen savukkeiden tullut vaihtoehto tupakkaa. Riippuen prosenttia nikotiini sisältämän nesteen, sen lujuus on määritetty;

maku ei ehkä tärkein, mutta tärkeä osa, on vastuussa siitä, että ilo tupakoinnin. Käyttäen tavanomaisia ​​mauste- pari ger hedelmät, suklaa, minttu ja muita makuja.

Keskimääräinen suhde propyleeniglykoli, glyseroli, hajusteet, nikotiini tisle on 55, 35, 10, 10 ja 10%, vastaavasti. Tietenkin osuus, joita käytetään sekä osuuden ainesosien, valmistajasta riippuen. Esimerkiksi jotkut merkit haluta täydentää perinteisiä nestettä höyryävän muita komponentteja.

Miten määritellään linnoitus e-savuke nestettä?

Kuten edellä mainittiin, seos linnoitus määrittää nikotiini annos "slush". Riippuen nikotiinisisällön aineen 1 ml nestemäistä täyteainetta savukkeiden sähköisen jaettu seuraaviin ryhmiin linnoitus yleisnimiä:

Ei mitään (ei) - 0 mg.

Lite (helppo) - 3 mg.

Alhainen (low-nikotiini) - 6 mg.

Med (medium) - 12 mg.

Korkea (voimakas) - 18 mg.

Very High (erittäin voimakas) - 24 mg.

Etiketit kohdataan usein annoksina, 9, 11 tai 16 mg. Itse asiassa pienet poikkeamat standardit linnoitus nesteen ja sen sisältämien nikotiinin eivät ole kohtalokas.

Fluid kaveri: valitse linnoitus

On tunnettua, että sähköinen savuke - yksi menetelmistä päästä eroon tupakan riippuvuutta. Saada mahdollisimman nautintoa höyryjen elektroninen savuke voi olla poimien linnoituksen "liete" mukaisesti aiemmin hankitun makutottumukset.

Ensinnäkin Puhutaan "nulevke9raquo; tai nikotiinia e nestettä. Samanlainen temppu mahdollistaa ei pidetty tupakoinnin ennen löytämään tiensä veypinga ilman haittaa terveydelle tai vaara riippuvuuden. Nollaan linnoituksen tulee liikkua ja kokenut tupakoitsijoita, vähentää asteittain suhde milligrammaa nikotiinia kokonaispainosta seoksen. Jotkut arviot ehdottavat tehokkuutta tällaista menetelmää voittamiseksi kaipaavat savukkeita.

Jos suunnitelmat on turha "Lopeta tupakointi", se ei tarkoita, että sähköinen savuke - turhaa ylellisyyttä. Päinvastoin, osto tämän laitteen korvaa haitallista tupakansavu harmittomiksi höyry ilman psykologista oikkuihin kehon. Tupakoitsijat, joilla on kokemusta suositeltavaa valita nestemäinen kyllästyminen mukaisesti vahvuus aiemmin käytetty savukkeiden. Voit tehdä tämän, lisätä enintään luvut hiilimonoksidia, nikotiinin ja tervan ja saat numeron, joka on yhtä kuin optimaalinen haluamallasi linnoitus sähköinen savuke.

Mikä on vaara piilossa täyteaineet sähköisen savukkeiden?

Hyväksyminen turvallisuutta sähköisen savukkeiden on saanut laajaa, mutta sikäli kuin se on totta ja tarkka? On todennäköistä, että yleisesti ottaen, ehdotus, että sähköinen savuke ei ole terveysriski, se voi olla vain julkisuustemppu valmistajat haluavat myydä tuotteitaan mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Neste höyrytys, koostumuksen, joka me edellä, käytännössä vaaraton koska, toisin kuin tupakka aikana leijua tapahtuu jako hartsit, noki, typen oksideja ja muita haitallisia yhdisteitä.

Taustalla propyleeniglykoli on yleisimmin käytetty kosmetiikassa. Vain aiheuttaa riskin yliannoksen (6 g / 1 kg kehon painoa). Kohtalaisella käyttää sitä erittyy luonnollisesti.

Glyseriiniä käytetään lääketieteen ja farmasian alalla, elintarviketeollisuudessa, ja kaikki, joilla on terapeuttisia ominaisuuksia. Ja aromeja ja sanoa ei: jos syöminen ei uhkaa terveyttä, yksinkertainen hengitys ja vielä enemmän.

Yksi asia pitää mielessä - omituisen yksittäisten ainesosien nesteitä.

Valikoima parhaita nesteiden leijua

Paras neste sähköisen savukkeiden - tämä ei ole ainutlaatuinen merkkituotteiden etiketti tai pakkauksessa. Perfect "zhizha9raquo; - täyteainetta, joka täyttää kaikki tarpeesi aiheuttamatta vastenmielisyys tai negatiivisia tunteita. "Lanta", ei väliä millä nimellä se esittää, pitäisi aiheuttaa vain miellyttävä tunne, ilo ja ehdoton tyytyväisyyttä.

Ehdotamme tutustut valikoima tuotteita, jotka pystyvät taistelemaan ylpeä otsikko "Paras nestemäinen sähköisen savukkeiden."

Brand Liqua - se on kokemus kaksi sukupolvea italialaisten taiteilijoiden. Yhdistämällä miellyttävä tuoksu ja paksu höyry "Liqui" on saamassa suosiota ympäri maailmaa. Se voi tyydyttää vaativankin asiakkaan. Yhtiön johto kiinnittää suurta huomiota tuotevalikoimaansa.

Etuliite "ekologista 9raquo; nestemäisessä Ecoliquid otsikko on täysin perusteltua. Valmistukseen täyteainetta käytetään vain ympäristöystävällisiä, luonnollisia ainesosia, jotka täyttävät Euroopan laadunvarmistusta rekisteriin.

Kairos - nesteenä Saksalaista laatua kaveri. Monimuotoisuudesta ja rikkaudesta makuja, tiheys Höyryn, tunne "hunajaa hänen kurkkuunsa," anti-kriisi hinta - "Kairos" on paljon etuja.

Huolimatta siitä, että neste Prometey tuli myyntiin IVY alueella äskettäin, eurooppalaiset ja amerikkalaiset ovat arvostaneet tuotteen laadukkaita raaka-aineita.

DIY: kaksi vaihtoehtoa samozamesa

Samozames liete - yksi tapa valita optimaalinen sinulle maun E-neste, ja mikä tärkeintä, nesteet reseptit kaveri ei ollut gastronominen rajoituksia! Luo epätavallinen prosenttiosuudella seoksen useilla tavoilla:

Sekoittamalla makuja. Alkeis luonne Tämän menetelmän piilee yhdistelmä suosikki aromaattisia ja lisää ne perusta. Aromanapolniteli ehdotti sekoittaa hitaasti ja saatiin talteen neste "otdohnut9raquo; sisällä 2-3 päivää.

Säädettävä linnoitus saavutetaan sekoittamalla perusteella nolla ja lujat makuja. Haluttu pitoisuus lasketaan seuraavan kaavan mukaan. Ensimmäinen tilavuus nesteen, joilla on korkea nikotiinipitoisuus moninkertaistaa nikotiinin sen. Edelleen, nesteen tilavuus nolla nikotiinin konsentraatio kerrotaan 0. Nämä numerot lisätään. Näytetty numero on jaettuna nesteen tilavuuden. nesteen pitoisuus on viimeinen merkki.

Keittäminen sonta itse: herkullisia reseptejä seosten nesteiden sähköisen savukkeiden

Weipien hyllyt ovat täynnä laaja valikoima seoksia liikkumiseen. Löydät vaihtoehtoja kaikissa hintaluokissa. Ennen vaperistä on ongelma: ostaa halpoja sekoituksia, joita ei voida paljastaa kokonaan, tai valita korkeimmat palkkiot ja viettää enemmän rahaa kuin tupakoimalla kalleimmat savukkeet?

Aloittelijat yleensä heittävät verkkovierailua juuri siksi, että he ovat pettyneitä joko parin makuun tai hoverin rahan puolelle.

Kokeneemmat vippaajat tietävät, että voit säästää paljon ja tarjota runsaan hajuhaihdon, ja voit aloittaa liköörit sekoittamalla itse.

Se on helppoa - komponentit ovat helposti löydettävissä, sähköisten savukkeiden nesteiden erät ovat kaikkien saatavilla. Samozames on myös hyvä, koska se on varmasti turvallinen.

Ei ole tiedossa, mitä kaupan lietteen valmistajat lisättiin. Riippumattomassa työssä varmistetaan käytettyjen komponenttien laatu ja yhdistämisen puhtaus. Joten, kuinka oikein sekoitetaan nesteitä ja mitä wap-reseptejä tulee käyttää?

Mitä sähköisen savukkeen neste koostuu?

Ennen kuin aloitat reseptien tutkimisen, kannattaa selvittää, mitkä osat ovat osa seosta liikkumiseen.

Elektronisten savukkeiden herkullisilla resepteillä on aina yksi rakenne, ja ne sisältävät seuraavien aineiden sekoittamisen:

 • propyleeniglykoli (jota kutsutaan PG: ksi);
 • glyseroli (VG);
 • nikotiini (itsehoito käyttää tiivistettä, jota kutsutaan yleensä kutomuksi, - nikotiinin määrä siinä on 100 mg / ml);
 • Makuaineet (aromi);
 • tislattua vettä.

Propyleeniglykolia ja glyseriiniä voidaan sekoittaa eri mittasuhteissa parin näistä tai muista ominaisuuksista. Lannan korkea pitoisuus PG vähemmän tiheää, nikotiini on helpompi tasoittaa keuhkot, ne ovat enemmän "repiä" kurkkuun - jos tarvitset ns TX (trothit, isku kurkkuun - tunne samanlainen katkeruus tupakansavu), on tarpeen sotke propyleeniglykolia lietteen .

Jos seoksella on suurempi prosenttiosuus VG: stä, höyryt osoittavat olevan pehmeitä, paksuja ja makeita. Heidän on vaikeampi polttaa, mutta on helpompi täyttää huone lautalla.

Nesteiden resepti on yksityiskohtainen mittasuhteet nestemäisen dispersion suhteen sähköisissä savukkeissa prosentteina. Erityiset laskimet auttavat kääntämään prosenttiosuudet millilitroina tai jopa pudottamalla - vain tarvittava määrä komponentteja sekoitetaan.

Aloita kokeita samozesemomin kanssa tulisi varastoida seuraavia materiaaleja:

 • Perusteella. Kaksi vaihtoehtoa saada perusasiat: voit ostaa valmiina kanssa sopivassa suhteessa PG ja VG (vakio versiot: 50/50 - perinteinen vaivaamista, 100/0 - Jääterä, 0/100 - Velvet Cloud), se vain laimentaa vedellä. Erikseen propyleeniglykoli ja glyseriini voidaan ostaa kemiallisissa myymälöissä. Tällaisen perustan litran kokonaiskustannukset ovat enintään 1000 r (jos ostat PG: n ja VG: n irtotavarana tölkeissä, se on halvempaa).
 • Nikotiinia. Valinnainen vaihtoehto. Resepteissä sitä ei mainita, koska se ei vaikuta makuun. Lisää se nesteen samozames sähköisen savukkeiden voi olla eri määriä - 0 mg (nakurivaniya ole vaikutusta) 24 mg tai enemmän (linna, verrattavissa savukkeiden kuten kapteeni Black). On huomattava, että "kudosta" on vain kolme versiota: niitä tuotetaan tehtaissa Yhdysvalloissa, Saksassa ja Kiinassa. Rikasteiden kemiallisesta identiteetistä huolimatta seokset tunnetaan eri tavoin, joten kannattaa ostaa ja kokeilla kaikkia kolmea.
 • Tislattu vesi. Sijaitsee helposti autokaupoissa.
 • Makuja. Sinun ei tarvitse tehdä automaattista nollausta, sinun on ostettava ne wakeshopsissa tai verkkokaupoissa. Seuraa huolellisesti makujen laatua ja koostumusta, lue arvosteluja - jotkut vaihtoehdot kuumennettaessa voivat hajota vaarallisiin yhteyksiin terveydelle.
 • Astiat. Lasien, pipettien ja tietenkin paljon purkkien mittaamista! On kätevää käyttää tyhjennettyjä purkkeja ostetusta nesteestä 10 ja 30 ml: aan.

Nesteiden valmistusta koskevat ohjeet

Reseptit samozamese liquefies sähköisten savukkeiden - se on vain tapa oppia antaa pohjan tämän tai tuon maku. Mutta sinun on vielä päästävä tähän vaiheeseen. Joten, laita edessäsi pullo PG ja VG, pullo nikotiinikonsentraattia, tislattua vettä ja aloita valmistelemaan pohja.

Nullia kutsutaan yksinkertaiseksi PG, VG ja veden seokseksi. Voit liidellä ja hänellä, mutta et saa mitään vaikutusta tai makua. Aluksi on parempi valmistautua perinteiseen vaivoukseen.

Se, kuten edellä on todettu, sitä käytetään samassa suhteessa PG ja VG (vaihtoehtoisesti, suhdetta voidaan hieman siirtää suuntaan vastaanottamaan osuus propyleeniglykolia ja 60/40). Kun lisäät vettä, prosenttiosuudet muuttuvat hieman; sen määrä voi olla erilainen. Katsotaanpa tavallisinta versiota.

100 ml: n nouvea valmistetta varten sinun on mitattava 47 ml PG: tä ja VG: ää ja 6 ml vettä ja sekoitettava kaikki mittakupissa. Jos sähköisten savukkeiden nesteiden valmistukseen tarkoitettu resepti merkitsee muutoksia suhteessa, muuta komponenttien määrää millilitroina. Ravista ennen käyttöä.

Laske tarvittava määrä nikotiinia on vaikeampaa. Esimerkiksi 100 ml: n kutomisesta ja suuresta zeoliittimäärästä on välttämätöntä sekoittaa liete nikotiinipitoisuuteen 12 mg / ml.

Voit tehdä sen näin:

 • 100 ml: ssa kudos sisältää 100 ml * 100 mg / ml = 10 000 mg nikotiinia;
 • 10 000 mg / 12 mg / ml =

850 ml valmiin lietteen haluttu vahvuus;

 • Ruoanlaittoon tarvitaan 850 ml - 100 ml = 750 ml.
 • Käytetyissä 850 ml: n nesteissä jää vain ilmaa. Nesteiden erät reseptejä elektronisiin savukkeisiin auttavat täällä.

  Limetit eivät vaadi erityisiä säilytysolosuhteita. Monet höyryt pitävät nesteet jääkaapissa, mutta tämä ei ole välttämätöntä - komponentit eivät heikkene kovin pitkään ja huoneenlämmössä. Ainoa hetki on nikotiini. Jos lisäät sen samouksiin, on suotavaa piilottaa säiliöt suoralta auringonvalolta, jonka alle nikotiini voi hapettaa ja pilata nesteen maun.

  Paras resepti sähköisten savukkeiden nesteille

  Itsensä sijoittamisen tuotanto on taidetta, joka on verrattavissa alkoholijuomien luomiseen. On hyvin helppoa laskea makua tai liioitella sitä ja saada nestettä, jota ei voi kohota. Weipa-ruokaohjeita maukkaita neste, mutta useimmissa tapauksissa on päästävä ihanteellisen ja erehdyksen kautta - kaikki samat mieltymykset ovat erilaisia, ja nautittavaa monin tavoin joku resepti on vastenmielistä toiseen.

  Tulevaisuudessa voit yhdistää itsenäisesti erilaisia ​​aromiaineita ja saada uusia maistuja, mutta ensin käytä jo valmistettuja sekoitusohjeita.

  Kaikki sähköisten savukkeiden nesteiden reseptejä tarjoavat sivustot voivat tuoda tuhansia erilaisia ​​muunnoksia peruskomponenttien sekoittumiseen.

  Kaikki reseptit voidaan jakaa:

  • käytetään hedelmämia, jäljittelevät erilaisia ​​hedelmiä ja marjoja (appelsiini, omena, kirsikka, meloni, mansikka ja paljon muuta);
  • makea - vanilja, karamelli, jäätelö.

  Maitoa ja kahvia on myös reseptejä. Puhtaasti tupakkavaihtoehtoja, joiden maku täsmälleen kopioi savukkeen, joka auttaa entisiä tupakoitsijoita siirtymään heiluttamaan.

  Niinpä voi olla ääretön määrä reseptejä, ja on mahdotonta valita niistä parhaita, koska tämän tai kyseisen nesteen tuntemukset ovat yksilöllisiä jokaiselle henkilölle.

  Voit aloittaa suosituimmilla seoksilla:

  • Creme brulee. Perus on perinteinen, aromi - oranssi, omena, vanilja, irlantilainen kerma yhtä suurina määrinä.
  • Purukumi. Minttu ja omena 1: 2-suhteessa.
  • Mansikoita, valkoista teetä ja mentolia.
  • Persikka, eukalyptus, minttu ja vihreää teetä. Erittäin virkistävä.
  • Kirsikat ja karamelli. Makea maku. Sen pitäisi antaa neste, joka imeytyy pariksi päivälle, jotta karamelli voidaan täysin avata.
  • Persikka ja omena. Makea ja hapan maku.
  • Vihreä tee ja mansikka. Makea ja hapan seos.
  • Cola.
  • Karva, anis ja minttu. Kukan maku.

  Ja niin edelleen. Itse asiassa resepti on sama: ottaa eri aromit ja kokeilu, lisäämällä perusta eri mittasuhteissa. Muista, että jotkut makut aukeavat pitkään, joten sinun on vaadittava, että erä vaaditaan päivät tai kaksi. Toiset voivat nousta heti.

  Herkullisia sekoitteita elektronisille savukkeille voidaan saada paitsi yhdistämällä erilaisia ​​aromiaineita myös lisäämällä yksi ainesosa pohjaan. Esimerkiksi kahvi ja cola vaikuttavat huonosti muihin makuun, mutta ne itsessään ovat erinomainen lisä nulevke.

  Älä yllätä makuja. Aloita aina vain pari tippaa (0,1 ml / 10 ml lietettä) ja lisää makua tarpeen mukaan. On parempi nedolit kuin nostaa nestettä, kyllästymisellä se on verrattavissa hillon kanssa. Liian suuri määrä makeisia voi pilata minkä tahansa koostumuksen.

  Niinpä on hyvin yksinkertaista toteuttaa nesteitä pyyhkimällä itsenäisesti. Tärkeintä on tarkkailla mittasuhteita, joiden avulla laskin auttaa sinua. Koe ja varmasti löytää täydellinen maku itsellesi!

  Kaikki oikeudet pidätetään. Kun kopioit materiaalia sivustosta, sinun on viitattava lähteeseen.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  9 + 1 =