Neste Sähköisten savukkeiden arvostelut

Neste Sähköisten savukkeiden: mikä yritys on parempi yleiskuva, valmistajien ja palautetta. Arvostelu nesteet sähköisen savukkeiden

Melko äskettäin tullut suosittu sähköisen savukkeiden. Tämä on hyvä tapa päästä eroon haitallisista tottumukset - tupakointi. Mitä siellä enemmän laadukkaita neste sähköisen savukkeiden? Mikä yritys on parempi? Miten tehdä oikea valinta? Analysoimme paitsi miten valita nestettä, mutta myös sen lajin, laskemista linnoituksen lajikkeiden makuja ja paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Yleistä tietoa nesteen sähköisen savukkeiden. rakenne

Täyteainetta sähköisen savukkeiden myydään erikoistuneissa pulloihin vaihtelevat kymmenen kohteeseen kolmekymmentä millilitraa. Eri makuja: nikotiini (haju tupakan tiedossa), tonic (maku juomia ja makeisia), hedelmät ja marjat. Suositeltava märkävaraston - viileys ja puute suoraa auringonvaloa. Yleensä, pullon avaamisen jälkeen sisältö tulee sameaksi. Tämä johtuu ilman nielemisen ja on optimaalinen.

Periaatteessa kaikki neste sähköisen savukkeiden on sama koostumus, valmistajasta riippumatta ja hintapolitiikkaa. Useimmiten tuote koostuu viidestä osasta:

 • Vesi. Laadusta tämä elementti, eivät oleellisesti tarvitse sanoa, koska juuri hän täyttää kehomme yli puolet. Keskimääräinen nestemäistä vettä savukkeiden sisältää jopa 12%.
 • Propyleeniglykoli liittyy itse viskoosi seos ilman väri, liian voimakas aromi ja makea maku. Lisäksi neste elektroninen savuke, propeenin nopeasti käytetään lääketieteessä (varten desinfiointiin, on läsnä lääkkeiden valmistukseen, nautitaan, samoin kuin suoritusmuodossa veriplasman korvike). Sitä pidetään sallittu elintarvikelisäaine (T1520), koska mitään sisältää myrkkyjä. Propyleeniglykoli on toistuvasti tutkittu laboratoriossa. Tutkijat ovat yrittäneet selvittää aineen vaikutus ihmiseen. Todettiin, että kielteinen vaikutus runkoon tuotteella on mitään, ei lasketa yksittäisiä suvaitsemattomuutta.
 • Glyseriiniä käytetään useammin elintarvikelisäaineena (E422). Se ei salli testin, jonka osana on, pysyä yhdessä kypsennyksen aikana. Glyseriini on vaaratonta kehon kohtalaisia ​​määriä.
 • Maku. Jotta tuotantoon nesteiden sähköisen savukkeiden Joyetech koostumuksia, Dekang, Hangsen ja monet muut käyttävät ainoastaan ​​sallitun elintarvikearomeja peräisin luonnosta tai kokonaan samankaltaisia ​​kuin ne.
 • Nikotiinia. Hän ei aina nesteessä sähköisen savukkeiden, koska on olemassa beznikotinovye vaihtoehtoja. Tietenkään emme vakuuttaa, että tuote on täysin turvallista, mutta osuus nikotiinin pienessä huoltoasema. Sen sisältö nesteessä sähköisen savukkeiden on viisi kertaa vähemmän kuin perinteiset tupakkatuotteita.

Monet ihmiset ostavat sähköisen savukkeiden lopettaa tupakointi. Joskus on vaikea päättää, mitä makua lopettaa, mutta kaikki tietävät, miten valita nesteen linnoitus sähköisen savukkeiden? Huolehtikaa. Puhutaanpa tästä tarkemmin.

Ensinnäkin valittaessa on kiinnitettävä huomiota osuus nikotiinin. Jotta voitaisiin selvittää, mikä taso on oikea haluat, sinun linnoitus merkintä pakkauksessa oman tupakan lisätä kaksikymmentä-kertaiseksi. Esimerkiksi, jos savukkeiden annettiin 0,7 mg nikotiinia, korko sopii sinulle on 14 mg / ml. Voit vapaasti valita tankata nikotiinin sisältöä tai lähellä sitä. Laskea tarvittava määrä täyteainetta, muista: 1,5 ml - noin 20-25 savuketta.

On tarpeeksi vaikeaa valita nestettä sähköisen savukkeiden. Vinkkejä Tässä artikkelissa kuvatut auttaa tässä asiassa.

Toki jokainen haluaa ostaa laadukkaita ja sopivan tuotteen. Paras neste sähköisen savukkeiden - on se, joka tuli mieleen sinulle. Hinnasta riippumatta, kuten edellä on todettu, nämä tuotteet ovat lähes identtiset koostumus. Lisäksi vaikutus ihmiskehoon kaikki täyteaineet sähköisen savukkeiden ovat yhteneväisiä. On tarpeeksi tunnettuja yrityksiä, jotka tuottavat niitä. Tuotteet suosituista valmistajat esittelevät erinomaista vastinetta rahalle, mutta ne käsitellään myöhemmin.

Epäilemättä, selvittää, miten valita nestettä sähköisen savukkeiden, ei riitä, että tiedämme vain niiden sisällöstä. Tuoksu on myös tärkeää. Ensimmäinen asia on otettava huomioon mieltymysten mukaan. Jos esität allergisen reaktion tietty haju, niin näin ollen valita maku ei ole välttämätöntä.

1

Useimmiten täyttämällä sähköinen savuke on jaettu kolmeen maku luokkiin - hedelmiä, kahvia ja nikotiini. Usein valmistajat mainostaa tuotetta, luoda omia "sekoituksia", jotka yhdistävät nämä kaksi, ja joskus kolme makua tai tuottaa täysin uusia. Erilaisia ​​makuja on riittävän suuri. Virheiden välttämiseksi on parempi keskittyä heidän mieltymyksensä. Nyt tiedät tarkalleen kuinka valita nestettä sähköisen savukkeiden, jotka voit nauttia.

Laadukasta neste sähköisen savukkeiden. Mikä yritys on parempi?

Huolimatta sama koostumus, on yksi merkittävä ero - laatu raaka-aineista. Jos vertaamme neste savukkeita, kannattaa muistaa, että mitä enemmän suosittu yritys, sitä suurempi hänen mahdollisuudet tarkastaa raaka-aineiden tuotannon kaikissa vaiheissa. Lisäksi yritykset käyttävät usein ylivoimainen riippumattomat tutkimukset todistavat laadukasta ja turvallista muotoilua.

valmistajan suosio ja kustannukset eivät ole tae korkealaatuisia raaka-aineita. Viime aikoina on ollut useita väärennettyjä tuotteita. Jotkut niistä sisältävät vaarallisia organismin butaanidionilla. Koostumus ei aina mukanaan totuudenmukaista tietoa. Jotkut valmistajat tarkoituksella eivät sovi vaarallisia aineita. Usein huipulle nesteiden sähköinen savuke - ehdollisen luokitus. Valitessaan keskittyä paremmin kokoonpanosta ja arvostelut muilta käyttäjiltä, ​​ensinnäkin heidän mieltymykset.

Kuten sanoimme aiemmin, nesteet luokitus sähköisen savukkeiden - tämä on vain ehdollinen tietoa. Jos olet juuri ostanut tämän tuotteen eivät vielä tunne erilaisia ​​makuja, tämä tieto on hyötyä sinulle. Olemme koonneet top 5 suosituinta tuotetta, jolle oli suuri joukko ihmisiä. Tämän tiedon avulla voit helposti valita nestettä sähköisen savukkeiden. Mikä yritys on paras ja mitä hänen raaka-aineiden laatua, voit helposti määrittää käyttämällä rankingissa.

Ensimmäisellä sijalla ranking on yritys tupakka. Yrityksen tuotteiden on ansainnut luottamuksen monet tupakoitsijat, koska sen hyvä hinta ja moitteeton laatu. Tämä valmistaja on pitkään hankkinut paljon kokemusta valmistuksessa sähköisen savukkeiden ja niiden osia.

Mitä arvion? Käytössä neste sähköisen savukkeiden tupakan arvostelee harvoja ostajia. Monet uskovat, että yhtiön tuotteet ovat moitteettomia maku ja aromaattisia ominaisuuksia.

Edut ja haitat tuotteen Joyetech

Toinen sija meidän top 5 pitää nestettä täyttö savukkeita Joyetech yritys. Tämä on yksi suurimmista valmistajista elektronisten tuotteiden ja komponenttien. Uskotaan, että tämä yritys on monipuolinen valikoima makuja ja tuoksuja nesteiden, nimittäin yli 40.

Esitämme teille katsauksen yhtiön nestettä sähköisen savukkeiden Joyetech. Tämä tuote on sekä hyvät ja huonot puolensa. Johdonmukaisuutta paksu neste riittää. Siten jotkut höyrystimille voi polttaa. Huonona puolena nesteiden sähköisen savukkeiden Tämän valmistajan on se, että ne tavarat, jotka ulkomaiset tuotantoa. Sen hinta riippuu dollarin. Kuitenkin, että nesteen laadun on korkeus.

Kolmas sija menee VARDEX. Se on venäläinen yritys, joka tuottaa riittävästi yksinomainen makuja, kuten lime hunajaa, sitruunasorbettia ja monia muita uskomattomia makuun. Tämä neste on sama kuin edellinen, on korkea viskositeetti, mikä on huono useimpien e-savuke. Keskimäärin sen hinta on 15 ruplaa millilitrassa.

Neljäntenä meidän sijoitusta ratkaistaan ​​nesteen RED tupakoitsijoita. Venäläinen joka on tunnettu tuotteidensa ja sen moitteeton laatu. Ostajat huomata, että tällaiset täyteaineet ovat erilaisia ​​maukkaita lisäaineita. Tyytyväisiä hinta suhteessa laadukkaita. Ainoa ehto nesteissä sähköisen savukkeiden yhtiöstä RED SMOKERS - on se, että ne nopeasti likaantuvat haihduttimesta.

Viidenneksi ratkaistu nestettä sähköisen savukkeiden FLAVOURART yritys. Tämä on italialainen yritys, joka on suuri valikoima makuja. Kuitenkin ostajat uskovat, että savukkeiden maku ei ole kuin tupakka. Paras vaihtoehto ostaa tällaisen tuotteen on sen makuista.

Tuntemaan itsesi luokitus, valitset nestettä sähköisen savukkeiden helposti. Mikä yritys on parempi, voimme nähdä meidän top 5.

Incredible neste makuja sähköisen savukkeiden

Olemme jo keskustelleet, että kaikki maut ovat jaettu kolmeen luokkaan. Jokainen niistä oman etunsa. Tiedätkö, mitä uskomatonta makuja nykyäänkin?

Pyrkiessään suosiota, monet yritykset ovat alkaneet luoda makuja, jotka ovat ainakin yllättäviä. Uskomattoman olemassa nesteet elektroninen savuke maku pelimerkkejä, Coca-Cola, espresso, juustoa, ketsuppia, makeisia ja jopa syntymäpäiväkakun ja kurpitsapiirakasta.

Jos olet kyllästynyt kesän ja virkistävä juoma, se voi helposti hankkia neste makuja mojito ja Pinakolada. Lisäksi cocktaileja, voit myös kokeilla täyttämällä maku viiniä ja samppanjaa. Jos katsella ruokavalio ja rajoittaa itse makea, maku jäätelöä, juustokakku ja muita herkkuja voit olla tyytyväinen. Jopa kaikkein nirso tupakoitsija voi löytää nestettä sähköisen savuke omaan makuun.

Historia luomisen sähköinen savuke

Jokainen meistä tietää, mitä sähköinen savuke. Onko kaikki tiedätte, kuka ja missä vuonna se luotiin? Uskomattoman, sähköinen savuke suunniteltu Kiinan apteekista 16 vuotta sitten. Hän oli sairastunut keuhkosyöpään, mutta ei voinut luopua riippuvuutta ja niin keksi vaihtoehtona.

Julkaisi ensimmäisen pienoisohjelmat hinta on melko kallista, mutta ne olivat heti myyty.

Myönteisiä puolia sähköisen savukkeiden

Elektroniset savukkeet viimeisten 10 vuoden aikana, jatkuvasti muutettu. Valmistajat väittävät, että heidän savu ei vaikuta tupakoitsija ja ympäristöä. Epäilemättä, myönteinen seikka on se, että asiat eivät ole tupakointi kokonaan kyllästetty haju sähköinen savuke. Muuten, toisin kuin tavallista, joten tupakointi on sallittua julkisilla paikoilla.

Riippumatta hyviä ominaisuuksia ei riivattu sähköisen savukkeiden, niillä on myös aiheet. Niitä ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille, alaikäisten henkilöiden sydän- ja verisuonitauteihin ja allergisia reaktioita.

tarpeeksi vaikeaa löytää sopivaa nestettä sähköisen savukkeiden. Mikä yritys on parempi - löysimme meidän artikkeli. Joten tiivistää. Jos olet juuri ajatellut ostaa sähköinen savuke, niin varmasti tarkistaa omia vahvuuksia aiheet ja tulevien yrityskauppojen. Jos olet jo tehnyt ostoksen ja tiedä, miten valita nestettä hänen ensinnäkin valita sopivan vahvuuden ja päättää halutun maun.

Meidän luokitus nesteiden sähköisen savukkeiden auttaa valita parhaan laadun huoltoasemat. Huolellisesti tutkia nesteen koostumus.

Elektroniset savukkeet - se on hyvä vaihtoehto kokenut tupakoitsijoille. Jos haluat päästä eroon riippuvuudesta, elektroninen vempain erilaisia ​​nautittavaa ja joskus jopa uskomaton makuja ja tuoksuja varmasti auttaa.

Paras nestemäinen Sähköisen savukkeiden: TOP

Elektroniset savukkeet äskettäin tuli hyllyiltä Venäjän myymälöiden ja heti sai laajan ympyrän ihailijoita. Enemmän kuin 40% tupakoitsijoista on siirtynyt leijua. By savustettavaan uudenaikainen gadget riippuvaiseksi, ja vaikka ihmiset aikaisemmin ei ollut mitään tekemistä sen kanssa tupakoinnin.

Monet veyperov (käyttäjien sähköisen savukkeiden) ovat huolissaan - mitä paremmin täyttää käytetään höyryssä. Täytä (tai aromazhidkost) - tärkein osa tupakoinnin gadget. Se vaikuttaa rikkautta ja aromihöyrysauna. Mitkä ovat suosituimpia neste sähköisen savukkeiden löytyy veyplavkah ja että se on parempi valita? Katsotaan tutkia.

Aromazhidkost (tai liete yleisessä kielenkäytössä) - on maustettu massa, joka kaadetaan clearomizers. Kiitos täyttää veyper voivat nauttia maku ja tuoksu höyryä. Heti kun tupakointi elektroninen vempain on saanut tila vaati - laskurit veyplavok ja tupakkakauppaa olivat täynnä erilaisia ​​täyttöjä.

Kaikki käytettävissä aromazhidkosti niiden perusrakenne on samanlainen, se yksinkertaistaa suuresti valintaprosessin, erityisesti NOVICE pilviin.

Aromazhidkost julkaistiin muovipulloihin ja sen tilavuus on 10 tai 30 ml. Löydät Goo, ja myy pullotusta, hinta tällaisen valu tehdään millilitrassa. Kokenut veypery neuvoo aloittelijoille ei hankkia välittömästi suuri pullo aromazhizhi ja rajoitettu pieniin osiin.

Joten se on helpompi valita tuoksuva "paritelnogo" maailma on suosikki maku. Kaikki aromazhidkosti sen makuominaisuudet on jaettu kolmeen pääryhmään:

Vaikka on mahdollista tavata ja muita suosittuja nesteen sähköinen savuke - sekoituksia. Tai seoksia kahdesta kolmeen suoritusmuotoihin. Lisäksi standardi ja jo tuttu maku, voit maistaa ja eksoottisia - kahvi cappuccino, kirsikka lumi tai jää miksteriyu.

Pidä aromazhizhy leijailevan pimeässä ja viileässä, muuten ne nopeasti huonontua. Tietävät, että avaamisen jälkeen täyttö voi olla hieman zamutnet, mutta tämä on melko normaali. On vain luonnollista, reaktioseos komponenttien happea.

Standardi koostumus aromazalivki

Sen ydin, täyttö elektroninen savuke on aromaattinen nestemäinen sisällyttämällä joitakin kemiallisia ainesosia. Sinun pitäisi tietää ja muistaa, että kaikki luonnolliset aromadobavok kaveri ei ole olemassa. Peruskoostumus täytön on käytännössä sama, ja se koostuu seuraavista osista:

 • Tislattua vettä (kunnes sen pitoisuus saavuttaa 12%);
 • propyleeniglykolia (turvallinen ihmisen kehon ainetta käytetään laajasti teollisuudessa);
 • glyseriini (lisäainetta, jolloin saatiin pari kylläisyyttä ja tiheys, se ei myöskään aiheuta haittaa henkilön);
 • aromeja;
 • nikotiini (aine, joka ei ole pakollinen liete leijua).

Nikotiini seos aktiivisen käytön tupakoinnin tavallisia savukkeita, jotka haluavat lähteä riippuvuuden. Tällaiset aromazhidkosti ovat suosittuja ja ihmiset eivät koskaan joka aloitti savukkeen ja tuli kaveri vain vuoksi tuoksuva höyryä.

Jos haluat hyödyntää uimareita vahvempia seoksia, lisäämällä nikotiinin, kannattaa kiinnittää huomiota täyttämään linnaan. Se riippuu nikotiinin lisäainetta.

Niille, jotka haluavat lähteä täysin savukkeita, ensimmäisessä vaiheessa skannata täyttää paremmin, jolloin nikotiini-pitoisuus on noin 14 mg / ml (tavanomaisten savukkeiden on nikotiini tilavuus 0,7 ml).

Yksinkertaistaa tehtävää ja valitse sonta sopivalla tasolla nikotiinin, kerrotaan 20 määrää nikotiinia, joka on merkitty askin tavallista. Tuloksen perusteella näyttää ja täyttää. Ajan myötä vähitellen alentamatta nikotiinin lisäykset pian siirtyä turvalliseen ja terveeseen lantaa.

Mutta jos henkilö ei tuntenut tupakointi tavallisia savukkeita, nikotiini ja hankkia hänet aromazhidkost ei ole mitään järkeä. Tämä on tarpeeton ja vaarallinen kehoon kohdistuvan rasituksen.

Mikä parempaa käyttöä kaatamalla höyryssä? Vastaus on yksinkertainen ja selkeä: paras neste - jotka relished ja nautti. Erityiset ja tiukat säännöt valintaa lietteen ES ei ole olemassa. Kaikki hyvin yksilöllinen ja se riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistä.

Ainoa asia, sinun pitäisi tietää - on noudatettava varovaisuutta valittaessa nikotiiniyhdisteitä tupakoinnin gadget. Mutta entä hinta? Klo johtavia sähköisen savukkeiden ja tarvikkeet höyryssä, voit valita paras yhdistelmä hinta ja laatu.

Kuten jo mainittiin, kaikki liete veyperstva eivät eroavat koostumukseltaan. Valitessaan tehtävä pohjalta henkilökohtaisista mieltymyksistä tietyn maku. Jotkut aromazhidkosti on yksi ainutlaatuinen laatua. Ne, kuten hieno hajuvettä, voi vähitellen paljastaa alkuperäiseen maku prosessissa höyryssä.

Paras nestemäinen Sähköisen savukkeiden: Top Ranking

Jos mitkä maistuu paremmalta mahdotonta etukäteen, on mahdollista tehdä nesteiden luokitus sähköisen savukkeiden, joka perustuu prioriteetin valmistajille. Joten mitä yritykset tuottavat aromazhidkosti, suosituin ja ansaitsevat otsikko paras oikealla?

Vaikka tutkimalla alkuun nesteiden sähköisen savukkeiden lähinnä vivahde valinta silti saada oman maun mieltymykset. Jotkut pitävät meloni tuoksu, ja muut hulluna kahvia. Vastata varmasti, mitä maistuu paremmalta, se ei ole mahdollista. Aivan liian subjektiivinen.

Nekin uimareita, jotka ehdoitta uskovat rankingissa ja ostaa suositellut maku lopulta pysähtyä tuoksu, joka sopii heidän yksilölliset tarpeet.

Monet foorumit ovat vilkasta keskustelua tuoksut höyryttämällä. Ne muodostavat omat suosioluvut. Lukemalla tämän tilaston, voit pysyä makuja, jotka ovat suosittuja enemmistön uimareita. Joukossa olemme valinneet alkuun kaikkein ainutlaatuinen, sai eniten hyväksyntää. joten:

Olemme erityisesti laadittu taulukko, jossa kärkipään suosion aromadobavok rajattujen henkilökohtaisista mieltymyksistä makuja. Tällainen ryhmittely olisi kätevää valita optimaalisen aromazhidkosti.

Tietenkin luottaa tämä luokitus on 100% ole sen arvoinen, mutta kestää vähän huomautus tietyllä maku kuin mahdollista. Ainakin jotta yrittää arvioida ehdotettua maistaa sitä itse.

Onhan tehdä omat suosio luokitus yrittää paljon erilaisia ​​makuja. Mutta tiedätkö, tärkeintä - älä kitsastella lantaa ja saada se vain luotettavia ja tunnettujen valmistajien. Ainoastaan ​​olosuhteissa ehdotetun lannan tuoksu paljastaa kaikki luvattu vivahteita maku. On hyvä valinta!

Minun henkilökohtainen top makea maku munkkeja ensiksi. Kokeilla sitä, et tule katumaan)

Valitse se ja klikkaa hiirellä:

Kaikki materiaalit ovat saatavilla ja valmiita opetustarkoituksiin ja ei-kaupalliseen käyttöön kävijöiden kaikki tiedot ovat edellyttää pakollista kuulemista lääkäriin

Neste Sähköisten savukkeiden arvostelut

3 kk hosting ilmaiseksi!

 • Haluatko muuttaa isäntä?

  Anna tilin saldo saldo

 • 50%

  palvelimiin ja Xeon E3 Xeon E5 Start!

 • Aseta sivuston timeweb

  jaettua hosting

  oma palvelin

  oma palvelin

  Osoite: 196084, Venäjä, St. Petersburg,

  Str. Zastavskaya, d. 22, rakennus 2, kirjain. A, 8. krs

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  + 39 = 46