Neste Sähköisten savukkeiden mikä yritys on parempi

Neste Sähköisten savukkeiden mikä yritys on parempi

3 kk hosting ilmaiseksi!

 • Haluatko muuttaa isäntä?

  Anna tilin saldo saldo

 • 50%

  palvelimiin ja Xeon E3 Xeon E5 Start!

 • Aseta sivuston timeweb

  jaettua hosting

  oma palvelin

  oma palvelin

  Osoite: 196084, Venäjä, St. Petersburg,

  Str. Zastavskaya, d. 22, rakennus 2, kirjain. A, 8. krs

  Neste Sähköisten savukkeiden: mikä yritys on parempi yleiskuva, valmistajien ja palautetta. Arvostelu nesteet sähköisen savukkeiden

  Melko äskettäin tullut suosittu sähköisen savukkeiden. Tämä on hyvä tapa päästä eroon haitallisista tottumukset - tupakointi. Mitä siellä enemmän laadukkaita neste sähköisen savukkeiden? Mikä yritys on parempi? Miten tehdä oikea valinta? Analysoimme paitsi miten valita nestettä, mutta myös sen lajin, laskemista linnoituksen lajikkeiden makuja ja paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia.

  Yleistä tietoa nesteen sähköisen savukkeiden. rakenne

  Täyteainetta sähköisen savukkeiden myydään erikoistuneissa pulloihin vaihtelevat kymmenen kohteeseen kolmekymmentä millilitraa. Eri makuja: nikotiini (haju tupakan tiedossa), tonic (maku juomia ja makeisia), hedelmät ja marjat. Suositeltava märkävaraston - viileys ja puute suoraa auringonvaloa. Yleensä, pullon avaamisen jälkeen sisältö tulee sameaksi. Tämä johtuu ilman nielemisen ja on optimaalinen.

  Periaatteessa kaikki neste sähköisen savukkeiden on sama koostumus, valmistajasta riippumatta ja hintapolitiikkaa. Useimmiten tuote koostuu viidestä osasta:

  • Vesi. Laadusta tämä elementti, eivät oleellisesti tarvitse sanoa, koska juuri hän täyttää kehomme yli puolet. Keskimääräinen nestemäistä vettä savukkeiden sisältää jopa 12%.
  • Propyleeniglykoli liittyy itse viskoosi seos ilman väri, liian voimakas aromi ja makea maku. Lisäksi neste elektroninen savuke, propeenin nopeasti käytetään lääketieteessä (varten desinfiointiin, on läsnä lääkkeiden valmistukseen, nautitaan, samoin kuin suoritusmuodossa veriplasman korvike). Sitä pidetään sallittu elintarvikelisäaine (T1520), koska mitään sisältää myrkkyjä. Propyleeniglykoli on toistuvasti tutkittu laboratoriossa. Tutkijat ovat yrittäneet selvittää aineen vaikutus ihmiseen. Todettiin, että kielteinen vaikutus runkoon tuotteella on mitään, ei lasketa yksittäisiä suvaitsemattomuutta.
  • Glyseriiniä käytetään useammin elintarvikelisäaineena (E422). Se ei salli testin, jonka osana on, pysyä yhdessä kypsennyksen aikana. Glyseriini on vaaratonta kehon kohtalaisia ​​määriä.
  • Maku. Jotta tuotantoon nesteiden sähköisen savukkeiden Joyetech koostumuksia, Dekang, Hangsen ja monet muut käyttävät ainoastaan ​​sallitun elintarvikearomeja peräisin luonnosta tai kokonaan samankaltaisia ​​kuin ne.
  • Nikotiinia. Hän ei aina nesteessä sähköisen savukkeiden, koska on olemassa beznikotinovye vaihtoehtoja. Tietenkään emme vakuuttaa, että tuote on täysin turvallista, mutta osuus nikotiinin pienessä huoltoasema. Sen sisältö nesteessä sähköisen savukkeiden on viisi kertaa vähemmän kuin perinteiset tupakkatuotteita.

  Monet ihmiset ostavat sähköisen savukkeiden lopettaa tupakointi. Joskus on vaikea päättää, mitä makua lopettaa, mutta kaikki tietävät, miten valita nesteen linnoitus sähköisen savukkeiden? Huolehtikaa. Puhutaanpa tästä tarkemmin.

  1

  Ensinnäkin valittaessa on kiinnitettävä huomiota osuus nikotiinin. Jotta voitaisiin selvittää, mikä taso on oikea haluat, sinun linnoitus merkintä pakkauksessa oman tupakan lisätä kaksikymmentä-kertaiseksi. Esimerkiksi, jos savukkeiden annettiin 0,7 mg nikotiinia, korko sopii sinulle on 14 mg / ml. Voit vapaasti valita tankata nikotiinin sisältöä tai lähellä sitä. Laskea tarvittava määrä täyteainetta, muista: 1,5 ml - noin 20-25 savuketta.

  On tarpeeksi vaikeaa valita nestettä sähköisen savukkeiden. Vinkkejä Tässä artikkelissa kuvatut auttaa tässä asiassa.

  Toki jokainen haluaa ostaa laadukkaita ja sopivan tuotteen. Paras neste sähköisen savukkeiden - on se, joka tuli mieleen sinulle. Hinnasta riippumatta, kuten edellä on todettu, nämä tuotteet ovat lähes identtiset koostumus. Lisäksi vaikutus ihmiskehoon kaikki täyteaineet sähköisen savukkeiden ovat yhteneväisiä. On tarpeeksi tunnettuja yrityksiä, jotka tuottavat niitä. Tuotteet suosituista valmistajat esittelevät erinomaista vastinetta rahalle, mutta ne käsitellään myöhemmin.

  Epäilemättä, selvittää, miten valita nestettä sähköisen savukkeiden, ei riitä, että tiedämme vain niiden sisällöstä. Tuoksu on myös tärkeää. Ensimmäinen asia on otettava huomioon mieltymysten mukaan. Jos esität allergisen reaktion tietty haju, niin näin ollen valita maku ei ole välttämätöntä.

  Useimmiten täyttämällä sähköinen savuke on jaettu kolmeen maku luokkiin - hedelmiä, kahvia ja nikotiini. Usein valmistajat mainostaa tuotetta, luoda omia "sekoituksia", jotka yhdistävät nämä kaksi, ja joskus kolme makua tai tuottaa täysin uusia. Erilaisia ​​makuja on riittävän suuri. Virheiden välttämiseksi on parempi keskittyä heidän mieltymyksensä. Nyt tiedät tarkalleen kuinka valita nestettä sähköisen savukkeiden, jotka voit nauttia.

  Laadukasta neste sähköisen savukkeiden. Mikä yritys on parempi?

  Huolimatta sama koostumus, on yksi merkittävä ero - laatu raaka-aineista. Jos vertaamme neste savukkeita, kannattaa muistaa, että mitä enemmän suosittu yritys, sitä suurempi hänen mahdollisuudet tarkastaa raaka-aineiden tuotannon kaikissa vaiheissa. Lisäksi yritykset käyttävät usein ylivoimainen riippumattomat tutkimukset todistavat laadukasta ja turvallista muotoilua.

  valmistajan suosio ja kustannukset eivät ole tae korkealaatuisia raaka-aineita. Viime aikoina on ollut useita väärennettyjä tuotteita. Jotkut niistä sisältävät vaarallisia organismin butaanidionilla. Koostumus ei aina mukanaan totuudenmukaista tietoa. Jotkut valmistajat tarkoituksella eivät sovi vaarallisia aineita. Usein huipulle nesteiden sähköinen savuke - ehdollisen luokitus. Valitessaan keskittyä paremmin kokoonpanosta ja arvostelut muilta käyttäjiltä, ​​ensinnäkin heidän mieltymykset.

  Kuten sanoimme aiemmin, nesteet luokitus sähköisen savukkeiden - tämä on vain ehdollinen tietoa. Jos olet juuri ostanut tämän tuotteen eivät vielä tunne erilaisia ​​makuja, tämä tieto on hyötyä sinulle. Olemme koonneet top 5 suosituinta tuotetta, jolle oli suuri joukko ihmisiä. Tämän tiedon avulla voit helposti valita nestettä sähköisen savukkeiden. Mikä yritys on paras ja mitä hänen raaka-aineiden laatua, voit helposti määrittää käyttämällä rankingissa.

  Ensimmäisellä sijalla ranking on yritys tupakka. Yrityksen tuotteiden on ansainnut luottamuksen monet tupakoitsijat, koska sen hyvä hinta ja moitteeton laatu. Tämä valmistaja on pitkään hankkinut paljon kokemusta valmistuksessa sähköisen savukkeiden ja niiden osia.

  Mitä arvion? Käytössä neste sähköisen savukkeiden tupakan arvostelee harvoja ostajia. Monet uskovat, että yhtiön tuotteet ovat moitteettomia maku ja aromaattisia ominaisuuksia.

  Edut ja haitat tuotteen Joyetech

  Toinen sija meidän top 5 pitää nestettä täyttö savukkeita Joyetech yritys. Tämä on yksi suurimmista valmistajista elektronisten tuotteiden ja komponenttien. Uskotaan, että tämä yritys on monipuolinen valikoima makuja ja tuoksuja nesteiden, nimittäin yli 40.

  Esitämme teille katsauksen yhtiön nestettä sähköisen savukkeiden Joyetech. Tämä tuote on sekä hyvät ja huonot puolensa. Johdonmukaisuutta paksu neste riittää. Siten jotkut höyrystimille voi polttaa. Huonona puolena nesteiden sähköisen savukkeiden Tämän valmistajan on se, että ne tavarat, jotka ulkomaiset tuotantoa. Sen hinta riippuu dollarin. Kuitenkin, että nesteen laadun on korkeus.

  Kolmas sija menee VARDEX. Se on venäläinen yritys, joka tuottaa riittävästi yksinomainen makuja, kuten lime hunajaa, sitruunasorbettia ja monia muita uskomattomia makuun. Tämä neste on sama kuin edellinen, on korkea viskositeetti, mikä on huono useimpien e-savuke. Keskimäärin sen hinta on 15 ruplaa millilitrassa.

  Neljäntenä meidän sijoitusta ratkaistaan ​​nesteen RED tupakoitsijoita. Venäläinen joka on tunnettu tuotteidensa ja sen moitteeton laatu. Ostajat huomata, että tällaiset täyteaineet ovat erilaisia ​​maukkaita lisäaineita. Tyytyväisiä hinta suhteessa laadukkaita. Ainoa ehto nesteissä sähköisen savukkeiden yhtiöstä RED SMOKERS - on se, että ne nopeasti likaantuvat haihduttimesta.

  Viidenneksi ratkaistu nestettä sähköisen savukkeiden FLAVOURART yritys. Tämä on italialainen yritys, joka on suuri valikoima makuja. Kuitenkin ostajat uskovat, että savukkeiden maku ei ole kuin tupakka. Paras vaihtoehto ostaa tällaisen tuotteen on sen makuista.

  Tuntemaan itsesi luokitus, valitset nestettä sähköisen savukkeiden helposti. Mikä yritys on parempi, voimme nähdä meidän top 5.

  Incredible neste makuja sähköisen savukkeiden

  Olemme jo keskustelleet, että kaikki maut ovat jaettu kolmeen luokkaan. Jokainen niistä oman etunsa. Tiedätkö, mitä uskomatonta makuja nykyäänkin?

  Pyrkiessään suosiota, monet yritykset ovat alkaneet luoda makuja, jotka ovat ainakin yllättäviä. Uskomattoman olemassa nesteet elektroninen savuke maku pelimerkkejä, Coca-Cola, espresso, juustoa, ketsuppia, makeisia ja jopa syntymäpäiväkakun ja kurpitsapiirakasta.

  Jos unohdat kesällä ja virkistävät juomat, voit helposti ostaa nestettä tuoksuilla mojito ja pinacolada. Kokemusten lisäksi voit myös kokeilla tankkausta viinin ja samppanjan maulla. Jos katsot ruokaa ja rajoitat itseäsi makealle, niin jäätelön, juustokakun ja muiden herkkujen maku sopii sinulle. Jopa kaikkein tyytyvin tupakoitsija voi löytää nesteen sähköisten savukkeiden makuun.

  Sähköisen savukkeen luomisen historia

  Jokainen meistä tietää, mikä sähköinen savuke on. Ovatko kaikki tietäneet, kuka on luonut sen vuonna? Uskomatonta, kiinalainen apteekki suunnitteli sähköisen savukkeen 16 vuotta sitten. Hän oli sairas keuhkosyöpä, mutta hän ei voinut luopua riippuvuudesta ja siksi loi vaihtoehto.

  Ensimmäiset julkaistut elektroniset uutuus olivat melko kalliita, mutta ne myytiin välittömästi.

  Sähköisten savukkeiden positiivinen puoli

  Sähköisiä savukkeita viimeisten 10 vuoden aikana on jatkuvasti muutettu. Valmistajat väittävät, että savu ei vaikuta tupakoitsijaan ja ympäristöön. Epäilemättä on myönteinen seikka, että tupakoitsijat eivät täysin täytä sähköisten savukkeiden hajua. Muuten tavallista, tällainen tupakointi on sallittua julkisilla paikoilla.

  Mitä positiivisia ominaisuuksia elektroniset savukkeet eivät ole, heillä on myös vasta-aiheita. Niitä ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille, alaikäisille, sydän- ja verisuonitauteille ja allergisille reaktioille.

  On tarpeeksi vaikeaa valita sopiva neste sähköisille savukkeille. Mikä yritys on parempi - löysimme artikkelissamme. Sallikaa tiivistää. Jos ajattelet sähköisen savukkeen ostamista, lue sitten tulevien hankintojen yksittäiset vasta-aiheet ja edut. Jos olet jo tehnyt ostoksen ja et tiedä miten valita nestettä, valitse ensin sopiva linnoitus ja valitse haluamasi maku.

  Sähköisten savukkeiden nesteiden luokitus auttaa sinua valitsemaan korkealaatuisimman tankkauksen. Tutki varovasti nesteen koostumusta.

  Elektroniset savukkeet - tämä on erinomainen vaihtoehto tupakoitsijoille, joilla on kokemusta. Jos haluat päästä eroon riippuvuudesta, sähköinen gadget, jossa on monia miellyttäviä ja joskus jopa uskomattomia makuja ja makuja, auttavat sinua varmasti.

  Verkkosivusto tekniselle työlle.

  Yhteystietomme

  (Ma-pe klo 9.00-20.00)

  (La: 10:00 - 18:00)

  • Kotisivu
  • Artikkelit
  • Sähköisten savukkeiden nesteiden arviointi

  Sähköisten savukkeiden nesteiden arviointi

  Kaikki, jotka ostivat ensimmäisen sähköisen savukkeen tai muodin, kohtaavat valinnan siitä, mitä hän ei ole vielä kokeillut, nimittäin nesteitä. Se on hyvä niille, jotka ovat kokeilleet paljon nestettä wapping ja on tietoinen siitä, mitkä valmistajat tekevät entistäkin parempia.

  Olemme laatineet premium-segmentin ja budjettisegmentin nesteiden luokituksen.

  On myös huomattava, että meillä on jo yksi artikkeli parhaat nesteet huiman.

  Mutta valikoimamme kasvaa, meitä tuodaan vieläkin mielenkiintoisemmiksi ja ilmaisevimmiksi makuiksi, joista kerromme.

  Premium-nesteet eroavat toisistaan ​​tietenkin, hieno maku, kuuluisa brändi, tarran ja pullon luova muotoilu. Premium-neste on suuruusluokkaa korkeampi kuin muiden segmenttien edustajat. Mutta uskokaa minua ja tarkista itsellesi, että palkkio-segmentti vastaa odotuksiasi ja rahoillesi.

  Epäilemättä ensimmäiset paikat ovat seuraavien tuotemerkkien nesteitä:

  Five Pawns - Legendaarinen brändi, joka eroaa kaikista kilpailijoista kaikkein monimutkaisimmilla ja rikkaimmilla aromikokaduilla.

  Elementti-nesteet - Luonnonmukaiset ja elävät makut, sai useita palkintoja parhaista sekoituksista.

  Cuttwood - kuuluisa amerikkalainen brändi, jossa on jyrkkä stylistiikka ja jopa oma kilpa-tiimi.

  Kosminen sumu - yksi suosituimmista brandeista Yhdysvalloissa.

  Charlie's Chalk Dust - valmistajat herkullisia jälkiruokavalmisteita, samoin kuin laatua, pakkausten suunnittelua ja makuaineiden yhdistelmää.

  Itsemurha pupu - jotka ovat herättäneet heräämisen harrastajat, joiden pääasiallisena tarkoituksena on heräämisen suurin suosio.

  King's Crown - kolmannen osapuolen linja edellisen tuotemerkin sen vivahteita.

  Atmose - artikkelin julkaisuhetkellä suosituin venäläinen brändi, jossa on erinomaisia ​​sekoituksia.

  Kuten tiedätte, jokaisella valmistajalla on omat kruununmielensä.

  niin Viisi pedagogia voi ylpeillä seuraavista makuista:

  Suurmestari (maapähkinävoi, banaani, karemeli ja kerma);

  Lucena (Rum, mauste ja persikka);

  Castle Long (Bourbon maku kookos, vanilja, ruskea sokeri ja paistettua manteleita);

  Queenside (Sitrushedelmien maku yhdessä vaniljan kanssa).

  Elementti-nesteet - ovat kuuluisia melkein kaikkien niiden makuista samassa määrin.

  Näyttelyssä, Vape Jam UK 2015 Yhdistyneessä kuningaskunnassa maku Pink Lemonade nimettiin parhaana vuodenaikana.

  On Vaper Expo UK 2015 Sama maku sai myös parhaan nesteen nimeksi.

  Charlie's Chalk Dust ovat nesteiden nesteiden alla:

  Honey Badger (tupakan ja kermanvärin maku, hunajan jälkimaku);

  Viikset-maito (maku rapeaa hiutaleita maidon kanssa);

  Draama Swirl (aprikoosin paletti, jossa on piirakka).

  Cuttwood edustaa yhtä sen parhaista makuista:

  Unicorn Milk (yhdistelmä useista kermajuoksuista luonnollisella mansikkauutteella).

  Älä unohda ja maistu kuten:

  Sugar Drizzle (maku maku kanelilla seoksessa, jossa on maitomainen kermainen sävy).

  Maistaa nimellä:

  Boss Reserve on täynnä sen vakavuutta ja rikkautta tunteita (hunaja, vilja, paistettua pähkinää täydentää kermainen sävy).

  Laaja valikoima nestemäisiä nesteitä Kosminen sumu on kaksi todella kirkasta edustajaa:

  maito & hunaja (ihastuttava seos vaahtokarkkeja, maitoa ja hunajaa).

  Nutz (mansikka, jota täydennetään manteliöljyllä hunajan muistoilla).

  Itsemurha pupu - Amerikassa erittäin suosittuja nesteitä saatiin myös hyviä arvosteluja Venäjällä.

  King's Crown - mielenkiintoinen linja tekijöiltä Itsemurha pupu. hallitsija King's Crown koristeltu kaunis etiketti, jossa on improvisoitu keino kuningasten ja hallitsijoiden kanssa.

  Itse asiassa palkkio-neste on kuninkaiden arvoinen.

  Atmose (Atmos) - maanmiehistämme luomat nesteet korkealaatuisten amerikkalaisten kanoottien mukaan. Rivillä on seitsemän alkuperäistä makua, ei huonompi kuin ulkomaiset edustajat.

  Amaru - trooppiset hedelmät, jotka on kääritty runsaaseen purukumiin.

  villi - metsämarjojen sekoitus kypsän mustikoiden makuun, joka kerättiin varhain aamulla, joka imeytti puhtaimman kasteen yötisän jälkeen. Mahtavaa makua villi Vanilja olemus pehmentää makua.

  imperator - makuaistin ilo sitruuna kakku, pakottaen lähettää puistattaa kehon läpi, ikäänkuin jäljellä sitruunamehu pisarat veitsenterällä, vain teurastettu keltainen ja tuoreita sitrushedelmiä. Sitruunamehun tuoreus tasapainottaa vielä lämpimän piirakan mietoa tuoksua.

  Chifles - todellisen trooppisen banaanin maku, joka kerääntyy yksinäisen saaren viidakon paksuihin vakiintuneeseen ympärivuotiseen ilmastoon. Banaanin huomautusta vahvistaa kermanvärinen makeus, joka luo aistillisen nautintojen sarjan höyrystämällä.

  OSK - Keittiön evästeet, lapsuudesta unohdetut vaikutteet, jotka pyrkivät palauttamaan nesteen OSK: lle. Tämä maku antaa sinulle unohtuneen ilon huolellisesti keitetyssä kotitekoisessa evästeen.

  Premium-segmentin nesteiden lisäksi on nesteitä keskimmäinen segmentti, joista on arvokkaita edustajia.

  Tässä on parempi määritellä vain keskirenkaan nestemäiset merkit. Koska kultaisen keskiarvon edustavat merkit edustavat hyvin suurta luetteloa aromiaineista, jotka ovat enimmäkseen mono-makuja.

  Kuten tiedätte, keskimmäisen hintaluokan nesteiden keskuudessa kaikki pitävät täsmälleen heidän makunsa. Koska kannattaa mainita tuotemerkkejä valmistajista, ja maku voit noutaa konsultteja sivustossamme, missä voit tilata ja ostaa sähköisiä savukkeita.

  Keskimmäisen segmentin nesteiden valmistajat, jotka ovat parhaimmillaan luokassaan:

  INTRUE Lab - tuottavat suuren valikoiman mono-aromiaineita hedelmä- ja jälkiruokien makuista tart-tupakkaöljyihin. Kaikilla nesteillä on erilainen nikotiinindeksi: 0; 3; 6; 12.

  Punainen nousu - pieni rivi makuyhdistelmistä, jotka paljastavat kirkkaasti tupakka- ja jälkiruokavoita.

  Crunch Coil - hieman yli kymmenen eri makua, joista monet haluavat jokapäiväiseen huiman.

  Dileomit - Volga-alueelta sijaitseva nuori yritys, joka tuottaa neljä ainutlaatuista makua alkuperäiseen pakkaukseen.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  − 2 = 2