Fluid poistaa savukkeiden

Katsaus nesteiden sähköisen savukkeiden: mitä valitset?

Elektroniset savukkeet ovat erittäin suosittuja nykyään. Tämä johtuu ensisijaisesti terveysongelmia ja tiukat tupakoinnin vastaista lainsäädäntöä. Suurin ero elektroniikkalaitteen tupakkatuotteen - ei palaminen. Tästä syystä yhdessä höyryn kanssa, elimistö ei tule haitallisia hartsi karsinogeeneja haitallinen organismi.

Erilaisia ​​malleja sähköisen savukkeiden, joskus hämmentävä tupakoitsija, joka on päättänyt luopua tavallista tupakkatuotteita. Mutta kun oikea laite löytyy, on kysymys tankkausta. Millainen nestettä sähköisen savukkeiden valita erilaisia ​​makuja ja merkkejä?

Tärkeimmät ainesosat ovat samat kaikkiin nesteisiin, valmistajasta riippumatta.

 • propyleeniglykoli;
 • glyseroli;
 • tislattua vettä;
 • synteettinen nikotiini;
 • maku.

Propyleeniglykoli (PG) - väritön, hieman viskoosi neste, jolla on makea maku, veteen liukeneva. Sitä käytetään maku kylläisyyttä. PG pohja tehnyt kaikki ruoanlaittoon neste makuja.

Glyseriini (VG) - öljyinen, väritön neste, jota käytetään tiheys höyryä. Hän tulee kuin tupakansavu.

tislattua vettä Seos laimennetaan PG ja VG, se antaa tarvittavan juoksevuuden vakauttamiseksi haihduttamalla.

synteettinen nikotiini Sitä käytetään tehdä linnoituksen. Erilaisten nestemäisten nikotiinin sisältyvien eri määriä (0 ja edellä)

aromi - Tämä esteri antaen nesteen aromaattisia ominaisuuksia.

Kaikki ainesosat puhdistetaan erittäin tehokkaasti käyttää eri aloilla: apteekki, ruoanlaittoon, kosmetiikka.

1

Laadukkaat neste sähköisen savukkeiden on pohja, joka koostuu glyseriinin ja propyleeniglykolin.

Standardi suhde näitä komponentteja on:

Vesi, aromi ja nestemäinen nikotiini (ei aina käytetä) vievät vain 10% perus koostumuksen. Perinteinen emäs on keskimääräinen: kohtalainen haihduttamalla, keskimääräinen lyö kurkun ja keuhkojen maku.

Lisäksi perinteisen perustan, on ei-standardi suhde propyleeniglykoli glyseriinin kanssa. Suurentamisesta komponentin saavuttaa tietty vaikutus tai allergia yhden aineen. Kohonneet propyleeniglykolia tarjoaa kohtalaisen määrän savua, mutta vakava isku kurkkuun. Glyseriini, päinvastoin, lisää määrä tiheä höyryä, mutta sen lujuus on vähäinen.

elektroninen savuke antaa Fortress synteettinen nikotiini nesteessä täyttöä varten. Valitsemalla yksittäisiä täyttö riippuu vahvuus ja maku mieltymykset.

Katsaus nesteiden sähköisen savukkeiden Linnoituksen:

 • Täyttämistä ilman nikotiinia (0 mg / ml), joka soveltuu lopettamiseen ja jossa on psykologinen riippuvuus kuumakäsitelty;
 • Super helppo täyttää (6 mg / ml) lopettamiseen, sekä ne, joilla ei ole tarvetta nikotiini (tupakointi hauskaa "yhtiön");
 • Valo (11-12mg / ml) tupakoitsijoille Super tupakansytyttimestä;
 • Vahva neste (16-18mg / ml), joka sopii tuuletinta tai kevytsavukkeet;
 • Erittäin vahva (24 mg / ml) faneille vahva savukkeita, riippuvainen nikotiinista.

Linnoitus haluttu, voidaan määrittää yksinkertaisella tavalla: määrä nikotiinin sisällön tavanomaista savukkeiden kerrottuna 30, kokonaisarvo tarvitaan fort.

Täydentävillä tunteen vahvuutta ja vaikutusvaltaa laitteen. Tehokkaampi soitin, sitä voimakkaampi haihtumista.

Valmistajien täyttöjä sekoita paljon. Vaan perustuu valintaan ostajien on mahdollista määrittää suosituin neste sähköisen savukkeiden.

 • Armango - sertifioitu venäläisen yrityksen tuotantoon nesteiden erilaisia ​​makuja, kohtuullinen hinta ja erinomainen laatu. Pullot on helppo käyttää, on annostelija, värikoodattu nikotiinin ja aukko valvonta.
 • SafeLiq - budjettikohta Venäjän valmistajilta. Eri erilaisia ​​hedelmäinen eri kyllästyminen, sekä linjan, jossa on puhdas maku tupakan.
 • Punainen Tupakoitsijat Corsar - budjetti vaihtoehto täynnä erilaisia ​​makuja, mutta neste on hyvin rikas, on korkea pitoisuus aromit.

 • Dekang - kiinalainen valmistaja valmistaa tuotteita mukaan reseptien maansa. Heillä on 50 makuja kohteita, jotka täyttävät epätavallisia makuun.
 • Joyetech - maailman johtava myynti palkkion nestettä sähköisen savukkeiden. Kumpikin osapuoli on julkaissut jatkanut siirron maku, kiitos monivaiheinen tuotanto seosten tiukan laadunvalvonnan.
 • Vardex - laatu sekoituksia ohjataan yhtiön. Valikoima on paljon kapeampi kuin maailman tuottajista, mutta jokainen osa on alkuperäinen tarpeeksi.

 • flavour Art - Italian nesteen esittelee yli 100 nimeä. Sama yritys tuottaa kitti itse seoksen valmistamisen.
 • Savourea - tuottaa palkkio nesteitä sähköisen savukkeiden. Tavarat on valmistettu lääkelaboratorioita ja on erittäin laadukas. Tupakkaseokset koostumuksia tasapaksuja lisäaineita. Fluid ilman tupakkaa on hyvin epätavallinen ja kylläisyyttä.

Selvittää, mitä parhaiten nestettä sähköisen savukkeiden aloittelijoille veypera, sinun täytyy ensinnäkin ohjaavat sen maku ja nikotiinia sisältävien tarpeisiin.

Mukaan maistuu seos voidaan jakaa 3 ryhmään:

 • Tupakka kulutetaan. On mahdollista saada nestemäinen savu-kaltainen vaikutus tavanomaisesta savukkeesta;
 • Syötävä on makuja marjoja, hedelmiä, makeisia, yrttejä;
 • Epätavallinen nestemäiset juomat ovat sävyjä: rum, absintti, cola, suosittuja cocktaileja.

Kukin seos on tyypillisesti läsnä kimppu sopivia hajusteita. Kun hengittämästä maku voi tuntua, kun toinen uloshengityksen ja kaikki miellyttävä jälkimaku.

Vaihdettaessa tavallisia savukkeita sähköisiin henkilö voi olla vaikea tuntea ja erottaa maut, erityisesti tupakka. Siksi asiantuntijat suosittelevat alkaen "syötävä" nesteitä, ne auttavat oppimaan "kuulla" maku ja valita paras itse. Parin viikon, voit mennä tupakan seokseen.

Vaikka jokainen on erilainen tämä termi. Löytää "heidän" nestettä täytyy olla jotain uutta voit kokeilla useammin. Tämä prosessi tuo paljon iloa.

Aloittelija veyperu vaikea päättää, mitkä yli 200 nykyisiä aromia sekoituksia valita. Top nesteet sähköisen savukkeiden makuun on jaettu luokkiin.

 • Crunch Coil «Qellep» - yrtit, rommi ja makea muistiinpanoja kiinnitetty nestettä makunsa.
 • Viisi Sotilaat «kuusikymmentäneljä» - maku rakastettu "Mojito". Osana maku tuoretta kurkkua, minttu likööri ja sitruunankuori.
 • TMAX Juice «Snake Oil» - jokainen kokenut veyper tietävät tämän maku. British absintti kevyellä sitrushedelmien makua luo uskomaton tunne.

 • Crunch Coil «sekava» - sekoitus kuivattuja hedelmiä ja hapan grenadiinia siirappi kuin miehet ja naiset.
 • Viisi Sotilaat «Grandmaster» - yhdistyvät makuja banaani ja kermainen karamelli.
 • Kosminen Fog «järkyttävä» - mansikka, sitrushedelmien ja trooppisia hedelmiä seuraavat toisiaan hengityksen.

 • Crunch Coil «Cavendish» - neste, vanhentaa tammitynnyreissä maku makea tupakan Cavendish ja pähkinäinen jälkimaku.
 • Halogeeni «kapteeni Jack» - vahva tupakan maku täyteläinen rum, jolloin nikotiini-pitoisuus ei ole suuri.
 • Halo «Southern Classic» - tupakan lehdet yhdistettynä makuja hunajaa, vaniljaa, sitrushedelmiä ja neilikka.

 • Viisi Sotilaat «Bowden Mate» - sekoitus makea suklaa tuoretta minttua päättyen vanilja jälkimaku.
 • Kosminen Fog «Kryptoniitti» - yhdistelmä melonia kanssa liikenteenohjaaja.
 • EVO Vapor «Coconut Mojito» - eksoottinen sekoitus kookos, lime ja minttu lainata trooppinen maku muistiinpanoja tämän vaikeaksi.

 • Viisi Sotilaat «Absolute Pin» - kaikkein monimutkainen koostumus, joka tuoksuu kaneli ja kermakaramellia lopullinen maku absintti.
 • Halo «Malibu Menthol» - ananas, maito, makea mentoli maistuu Pina Colada cocktail.
 • Kosminen Fog «Milk & Hunaja »- lämmin tuoksu maitoa ja hunajaa mahdollistavat rentoutua ja saada hyvä tunne tupakoinnin.

Suosittele erillistä aromiseokseksi on hyvin vaikeaa, koska se on kaikki erikseen. Jos se on vaikea tehdä ensimmäinen valinta, voit keskittyä suosituin makuja. Saat lisätietoja suosittu kehon nesteiden voidaan saada myyntitiski tai kysyä "asiantuntijat".

Premium nestettä aina vain parhainta laatua raaka-aineita, on tiukka valvonta, linjassa kansainvälisten laatuvaatimukset. Pakkaus välttämättä merkitty erän numero, sinetöity pullo, joka osoittaa epäpuhtauksien poissaolon. Laatu pari lähes 100% simuloi tupakointi todella savukkeen.

Katso video arvostelut erilaisten nesteiden sähköisen savukkeiden.

Ranking parhaista makuja sähköisen savukkeiden: Top 3 kaikissa luokissa

Elektroniset savukkeet ovat suosittuja ei niin kauan sitten, mutta tällä hetkellä, monet tupakoitsijat ovat siirtyneet veyping (höyryssä prosessi). Lisäksi myös ne, jotka eivät ole koskaan olleet nikotiini panttivankeja istuutunut uudenaikainen hauskaa. Hyviä ja huonoja puolia tämän harrastuksen purettu monia artikkeleita, mutta mitä nimenomaan tähän löytyy tietoa makuun, makuja ja muut kriteerit hyviä valuja. Tämä termi tarkoittaa Nestettä Sähköinen savuke (ES), joka voi muuttaa mielialaa lähes kaikissa malleissa. Poikkeuksia ovat haihduttimet, jotka on suunniteltu tiettyjä yhteyksiä eikä purkaa vaihdettavaa tai jotain muuta.

Mikä on nestemäinen ES?

Täytä - tämä on erityinen, usein maustettu neste, joka antaa esimakua aikana höyryssä. Kun veyping tuli suosittu, vaikka hyllyt tavanomaisten tupakkakauppaa täynnä erilaisia ​​laitteita tupakointi sähköisen savukkeiden. Voit valita tällainen alue on melko vaikeaa, varsinkin aloittelijoille, mutta tässä on syytä huomata, että kaikki täyttökoostumukseen lähellä toisiaan, ja tämä yksinkertaistaa ostoprosessia.

Neste myydään lääkepulloihin, yleensä muovista, 10 tai 30 ml. Joskus voit löytää vaihtoehtoja "hanasta", ja sitten hinta hintalappu merkitsee enintään 1 ml.

Tärkeää! Veyperam noviisi ei ole suositeltavaa ostaa vain täyttää pullot, koska tietty maku voi nopeasti kyllästy tai eivät pidä.

Kaikki nesteet eroavat maistuu kolmeen tyyppiin:

Nyt myyty ja seokset, joissa yhdistyy vain kaksi vaihtoehtoa tältä listalta. Siten, että lisäksi standardin makuja, kuten minttu, nikotiini, kahvi, suklaa, löytyy aivan alkuperäisiä, kuten: kirsikkajäätelöä, vahva cappuccinoa. Erityisen leiman, johon kuuluvat parhaat aromit sähköisen savukkeiden, ei ole olemassa. On vain listan kaikkein epätavallinen, kirkas täyteaineita, jotka eivät jätä välinpitämätön tupakoitsija, mutta tätä käsitellään myöhemmin.

Säilytä neste viileässä ja pimeässä paikassa, että he eivät ole heikentyneet lyhyessä ajassa. Avaamisen jälkeen injektiopullon sisältö voi olla hieman epäselvä, se on normaali ilmiö, joka johtuu joidenkin erityispiirteet koostumuksen.

Itse asiassa, täyteaine ES - se on tietyn maku, joka usein sisältää kemiallisia osia. Joten ensin sinun täytyy ymmärtää, että kaikki luonnolliset täytteet ei ole olemassa. Niiden koostumukset, huolimatta monimuotoisuuden valikoimaa, ei juuri poikkea toisistaan.

Vaadittu ainesosat tahansa täyteainetta, se on:

 • vesi (12%);
 • propyleeniglykolia (lääketieteellinen aine ei ole negatiivista vaikutusta henkilö);
 • glyseriiniä (suosittu ravintolisä on turvallinen pieniä määriä);
 • maku.

Valinnainen elementti koostumus on nikotiini. Siitä hetkestä se tuli suosituksi maukasta huiman, monet ihmiset, jotka eivät ole nikotiiniriippuvuuden, ES ostavat vain ylimääräisenä maun ja savua.

Valittaessa valamisen on tarpeen kiinnittää huomiota sisällön ja määrän nikotiinia sen koostumus. Ne, jotka haluavat lopettaa tupakoinnin, on parasta alkuvaiheessa ostaa näitä vaihtoehtoja, joissa 14 mg / ml, kuten tavanomaisen savukkeen 0,7 mg. Eli nikotiinin, tupakan pakkaus, sinun täytyy kertoa 20 kertaa, ja sen perusteella tämän tuloksen valitsemalla täyttöjä.

Muuten, jos luottaa näihin numeroihin, 1 ml täyttää Linnoitus 20 savuketta, se tuntuu aivan heikompi. Ajan määrä nikotiinin pitäisi vähentää asteittain ja sitten kasvaa ulos tästä haitallisia komponentteja.

Tärkeää! Ne, jotka eivät ole tupakointiriippuvuuteen, on parempi olla ostamatta neste, haitallisten aineiden ja ei käsitellä kaveri koska tämä peli on myös negatiivinen vaikutus kehoon.

Maukasta neste sähköisen savukkeiden - ne, jotka ovat ottaneet vakavasti. Ei ole olemassa erityistä valintaa tekijöitä, sopii mihin tahansa veyperu, koska valinta täyttää myös ruokailutottumusten voidaan verrata. Ainoa asia, sinun täytyy luottaa - on edellä mainittu nikotiinisisällön, ei tehdä virheitä alussa.

Tällä tunnetut valmistajat voivat löytää vaihtoehtoja suhde on paras laadun ja hinnan, mutta kaikki nesteet eroavat hieman koostumukseltaan, jotta tämä tekijä määräytyy yksinomaan mielipiteitä veyperov "vanhukset". Lisäksi on olemassa valu hyvin vaihtelevia ja mielenkiintoisia makuja, jotka paljastuvat vähitellen, ja tämä on kuin toimia hajuvettä.

Kuten aiemmin mainittiin, alkuun parhaista makuja kaikille tupakoitsijoille tehdä on mahdotonta, mutta on aivan erityisiä valmistajia, ovat etusijalla.

Jos levittää niitä suosio, se tullaan julkaisemaan seuraavan arvostelut:

 • 1. sija. Tupakka - kiinteitä, olemassa jo pitkään ja ehtinyt voittaa sympatiaa monet tupakoitsijat. Yhtiöllä on monipuoliset, jota päivitetään jatkuvasti uusia makuja. Lisäksi sillä on laatua ja rikkaus makuja erityisemmin pidä veyperam. Tähän mennessä tuotteet tulevat ulos tämän tuotemerkki myydään lähes kaikissa erikoisliikkeissä, joka jälleen kerran korostaa sen asemaa.
 • 2. sija. Joyetech - tämä yritys on yli 40 erilaista täytettä, makuja alkaa klassinen ja päättyy lähes gourmet. Muuten, se tuottaa myös täydellinen paketti sähköisen savukkeiden, mikä ansaitsee erityisen paikan päällä. Täytä tämä yritys on ainoa negatiivinen: paksu johdonmukaisuus, jonka ansiosta höyry voi polttaa osia. Toinen haitta havaittiin tuotteet yrityksen.
 • 3. sija. VARDEX - laatu täyteaineita tämän yrityksen kannattaa lopettaa hieman, mutta valikoima makuja miellyttää joku etsii jotain uutta ja alkuperäistä. Sitruunasorbettia, hunajaa, mustikoita ja monia muita vaihtoehtoja sisältyvät pysyviksi täyttää tämän yrityksen. Viskoosi neste, mutta korkea-laatu, omaavat lisäksi hyväksyttävä hinta: noin 15 ruplaa 1 ml.
 • 4. sija. RED SMOKERS - Venäjä tuotemerkki, joka tuottaa lähes täydellinen täyteaineita sähköisen savukkeiden. Tämä yritys on erityisen huolissaan laadusta, erityisesti koostumuksen, niin että ne täyttävät käytännössä mitään haittoja. Ainoa haittapuoli: nopea kontaminaatio ES vuoksi joitakin osia koostumuksesta. Mutta vähän kielteinen vaikutus höyrystimen heillä ei ole monia RED SMOKERS voit vaeltaa.
 • 5. sija. FLAVOURART - tunnettu yritys, joka valmistaa tuotteensa Italiassa. Suuri valikoima eri hajuja, hyvä laatu ja suhteellinen edullisuus. Täytä yritys helpoin löytää ja tilata internetissä, mutta joissakin kaupungeissa se on myös esitetty. Miinus: nikotiini maku monet ostajat eivät muistuta todellista tupakkaa ja hieman hapan.

Muuten, kallein Fluid poistaa savukkeet eivät välttämättä kaikkein herkullinen, mutta tämä luokitus voidaan epäsuorasti vedota, koska se koostuu todellisen arviot. Ainakin nämä yritykset tuottavat korkealaatuisia tuotteita ja jatkuvasti täydennetään uusilla linjan tuoksuja.

Kysymykseen siitä, millaista nestettä sähköisen savukkeiden maukasta, ei yhtä vastausta. Riippumatta eri latvat valita täyte tarvitset perustuu henkilökohtaiset mieltymykset. Esimerkiksi jos haju vesimeloni pidä noviisi uimareita, hänen ei pitäisi ostaa vesimeloni täyttää. Tämä seikka on ilmeinen, mutta monet uskovat ehdoitta eri arviot ja toisten mielipiteitä, ja sitten heittää täytön vasta hankittu, koska sen epämiellyttävä maku.

On syytä huomautus: on olemassa vaihtoehtoja, jotka ovat suosittuja, elleivät kaikki, monet. Foorumeilla omistettu kaveri tällaisia ​​nesteitä miehittää erillinen kierteet, ja monimuotoisuus makunsa keskusteltu useimmille käyttäjille.

Niistä epätavallinen, eksoottisia makuja neuvoo kiinnittämään huomiota seuraaviin. Nämä maut epäilemättä, kuuluvat suihkussa vaativa makuun.

Top 3 eksoottiset maut:

 1. Crunch Coil «Qellep» - terävä muistiinpanoja rommia ja jotkut makeutta antaa tämän kaatamalla identiteettiä. Sen maku on terävä, mutta jälkimaku on melko pehmeä ja miellyttävä. Aromi voi varmuudella soittaa huumaava, jopa hieman pakko, mutta tämä on viehätys tämän maksun.
 2. Viisi Sotilaat «kuusikymmentäneljä» - minttu likööri, greippi ja vihreä kurkku. Tämä pyramidi makuja itsessään on epätavallinen, mutta se tuntuu, kun tupakointi Uskomaton koostumusta. Kaatamalla virkistävä ja virkistävä ja kirpeä tuoksu vihreiden antaa sille sen maku.
 3. TMAX Juice «Snake Oil» - tämä tankkaus on jopa useita palkintoja, joten sen tila on "parempi" on vahvistettu virallisella tasolla. Ei se, että se miellyttää kaikkia, mutta maku muistiinpanoja Aniksen yhdessä sitrushedelmien tarkalleen tuo valikoiman uusia kokemuksia sekä aloittelijoille ja ammatillinen veyperu.

Kaikki meistä lapsuudesta rakastaa mehukas marjoja ja hedelmiä. Siksi hedelmäinen sähköisen cig myös nauttia laajaa suosiota.

Top 3 hedelmäinen:

 1. Kosminen Fog «järkyttävä» - kaikkein maistuu limonadi trooppinen muistiinpanoja mansikoita;
 2. Viisi Sotilaat «Grandmaster» - moniulotteinen tuoksu eksoottisia hedelmiä ja kypsää banaani;
 3. Crunch Coil «sekava» - maku on kaapattu grenadiinia ja kuivatut hedelmät, joka antaa tämän täyttämällä erityinen merkitys veypera kokoelma.

Poikkeuksetta pysyvät suosittu makuja tehty simuloida klassisen savukkeiden ja tupakan makua.

Top 3 tupakan maku:

 • Crunch Coil «Cavendish» - varjostus vanhentaa tammitynnyreissä, on rikas tupakan maku ja jälkimaku pähkinä.
 • Halo «Southern Classic» - ihan epätavallista versio lisäämällä sitrushedelmien muistiinpanoja, vaniljaa ja hunajaa.
 • Halo «Captain Jack» - vahva, maskuliininen vaihtoehto ystäville nikotiinin täyttöjä.

Monet rakastavat tuoreus, paitsi hammastahnaa ja purukumit, mutta kun poika. Varsinkin näin veyperov poimimme mielenkiintoisimmat neste virkistävä suuntaan.

Top 3 virkistävä makua:

 • Viisi Sotilaat «Bowden Mate» - suklaa, vanilja ja minttu torttu: yhdistelmä, joka varmasti antaa iloisuus.
 • Kosminen Fog «Kryptoniitti» - tämä antaa kaatamalla paksu höyryä, ja sen maku muistuttaa enemmän kylmän meloni ja karkkeja.
 • EVO Vapor «Coconut Mojito» - tämä vaihtoehto on täysin kookospähkinä, mutta tästä huolimatta se on monipuolisuus ja ainutlaatuisuutta.

Makea ystävät arvostavat makuja tehty simuloida kaikenlaisia ​​jälkiruokia ja herkullisia cocktaileja.

Top 3 makea maku:

 • Halo «Malibu Menthol» - Pina Colada menthol: ei-standardi nestettä makealle.
 • Viisi Sotilaat «Absolute Pin» - tuttu monille absintti veyperam tuoksu tupakan sekoittaa kanelia ja karamellia.
 • Kosminen Fog «Milk & Hunaja »- tämä sisältää täyttämällä maku kuumaa maitoa, pehmeitä zefirok ja hunajaa.

Voidaan todeta, että sille varattuun alkuun kaikki vaihtoehdot on jaettu ryhmiin: Tämä auttaa määrittämään aloittelijoille ja jopa kokeneet uimareita. Luotetaan luokitus ehdottomalla varmuudella ei ole välttämätöntä, vaan saada itsellesi vähintään yhden kopion luetteloiden täytyy täyttää kunkin veyperu. Vähintään näitä täyteaineita ovat ES satunnaisia, monipuolinen makuun.

 • Älä kitsastella osto nestettä, kuten jotkut kalliimpia vaihtoehtoja voi yksinkertaisesti osuma laadun ja omaperäisyys;
 • luoda henkilökohtaisia ​​alkuun aina, yrittää niin paljon kuin mahdollista eri vaihtoehtoja;
 • kun taas rohkeasti yrittää sekoittaa parhaiten sopivat toisiinsa, tai oma suosikki täyteaineita;
 • Säädä maku lisäämällä kapasiteettia ja jännite EY.

Katso yleiskatsaus parhaista makuja sähköisen savuketta suosittu valmistaja.

Millainen nestettä valittu e-savuke

Jos päätät lopettaa tupakointi käyttämällä sähköisen savukkeiden, tai yksinkertaisesti haluavat päivittää lempeä tapa tupakoinnin, ilman erityistä nestettä ei voi tehdä. Ja tästä alkaa suurin ongelma: laaja valikoima tuotemerkit ja pystyy pakottaa ketään eksyä. Se on paitsi löytää luotettava valmistaja, vaan myös valita halutun linnoituksen.

Ymmärtääksemme paremmin lajikkeiden ratkaisuja sähköiseen savukkeiden, aluksi sinun täytyy tietää niiden koostumuksen. Mikä tahansa neste koostuu seuraavista komponenteista:

Puolestaan ​​nikotiiniperusaineen on useita erilaisia:

 1. Tavanomainen (6 osaa propyleeniglykolia ja 4 osaa glyserolia). Tällaiset nestemäiset höyry tunnistaa keskimäärin ja on miellyttävä maku. se on myös hyvä indikaattori TX (m. n. "punch kurkussa", jonka ekspressio myös riippumattomat saanut tyydytystä sähköisen savukkeiden).
 2. Sametti Cloud pitäisi valita jos omituisen propyleeniglykolia. Tässä valossa nikotiini tislatussa vedessä ja glyseriini, joka käytössä vapauttaa paljon höyryä. Hänellä on heikko ja huonosti TX lausutaan maku.
 3. Jää terä- neste sähköisen savukkeiden perusteella propyleeniglykolia ja tislattua vettä vahvin TX ja terävä maku.

Jos et ole allerginen propileglikol, parempi valita pieni pullo tavanomaisia ​​tai perinteisiä ratkaisu, jolla on haluttu vahvuus. Vaikka väkevin neste näyttävät heikko, voit yrittää mennä Jääterä.

Miten lasketaan ratkaisu linnoitus

Aloita sinun täytyy tietää, mitä tunne tyydytystä sähköisen savukkeiden ja nikotiini kylläisyys on enemmän riippuvainen tavalla ja tiheydellä kelluva sekä akun jännite, kuin millainen nestemäisen valitset linnoitus. Useimmissa tapauksissa se on valittu sen perusteella, oman kokemuksen. Ja vielä aloitettava jostakin.

Take yksinkertainen esimerkki. Kiinnitä huomiota nikotiinisisällön tupakan Tunnetko brändi, ja sitten kerro se savukkeiden määrä poltat päivässä. Jos esimerkiksi yhtenä kappaleena sisältää 0,7 mg nikotiinia, ja noin poltat 25 päivässä, nikotiinin ja jossa elimistö käytetään, on yhtä suuri kuin:

0,7h25 = 17,5 mg päivässä.

tarvittava neste linnoituksen sähköisen savukkeiden voidaan valita sen perusteella tämän. Tyypillisesti Luokittelu on seuraavanlainen hyväksymän valmistajat:

Tässä esimerkissä sopii liuos, jonka pitoisuus on 16-18 mg / ml. Muista, että kun lasketaan paras tasaluku alaspäin ja valitse heikompi nestettä. Joten jos poltat 20 palaa päivässä, joista kukin sisältää 0,7 mg nikotiinia, niin tulos on:

Siksi sinun täytyy valita ratkaisu vahvuus 11-12 mg / ml. Jos sinusta tuntuu, että hän on edelleen heikko, voit ottaa nestemäinen ja tuoda linnan oikealle.

Video: miten täyttää e-savuke

Mitä maku, niin yleensä kaikki erikseen. Valmistajat tarjoavat erilaisia ​​joka sokaista kirjaimellisesti. Yleensä kaikki maut voidaan jakaa kolmeen ryhmään:

 • tupakka;
 • hedelmiä (kirsikka, omena, persikka);
 • kaikki muutkin (kahvi, suklaa, jne).

Suurin kysyntä on tupakan. Hedelmä valitut puhaltimet vesipiippu ja kahvia tai suklaata usein ostettu kokeiluna. Muista, että neste samannimisen eri yritykset voivat vaihdella suuresti keskenään, ja niillä on samankaltainen maut on hyvin vaikea erottaa. Voit jopa kokeilla Jos halutaan, sekoittamalla eri suoritusmuotojen yhteydessä keskenään.

Valita hyvä nestettä sähköisen savukkeiden, on otettava huomioon useita parametrejä. Jos et ole allerginen propyleeniglykolia, ja mieluummin mieto maku ja pitoisuus, osta ratkaisu, jossa merkki "perinteinen" tai "normaali" (60% propyleeniglykolia ja 40% glyserolia). Linnoitus lasketaan lukumäärän poltettujen savukkeiden päivässä, ja maku oli säädetty niin, että pidät siitä.

Ja muista, että vaikka sähköinen savukkeet eivät ole yhtä haitallista kuin tavallista, päästä mukaan myös heitä, ei ole sen arvoinen. On parempi pitää niitä välivaiheena ennen lopullista kieltäytymistä paha tapa. Uskokaa minua, olla mitään riippuvuudesta hyvin viileä mies!

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

91 − = 81