Puhdistusneste hopea

Miten puhdas hopea kotona

Jos hopea esine tai koriste aikaa menettänyt kiiltoa, tumma, niin sinun täytyy oppia puhdista tuotetta improvisoitua keinoin tai käyttämällä erityistä ratkaisua kotona, ja rohkeasti ottaisi asian käsiteltäväkseen. Reseptit palauttaa kiillottaa hopea on hyvin paljon, mutta ovatko ne todella tehokkaita?

Miten puhdas hopea kotona

Useimmat hopeakoruja pimentyä jonkin ajan kuluttua, siitä tulee tylsää. Taikauskoinen ihmiset sanovat, että syy tämän vahingon omistajalle tai sairauden. Tutkijoiden mukaan, että hopean vaikuttavat koostumus ihmisen hiki, jos kehon ylimäärä rikki, metalli on todennäköisemmin musta, ja jos paljon typpeä, sitten hopea ei tummentaa. Kuitenkin käy niin, että tavara on vain makaa lipas - kuten ruokailuvälineet, astiat, hahmoja - ja silti peitetty Bloom. Tämä tapahtuu vuorovaikutusta sisältävän ilman rikkivetyä.

Osata puhdistaa hopeakoruja kotona oikein, on syytä harkita metalliseos hopeaa, epäpuhtauksien läsnäolo kiviä. hopeaseosta on:

Joten, miten puhdistaa hopean kotona? Ennen siirtymistä puhdistamiseen hopeakoruja, astiat, rasva tuote jollakin pesuaineella. Urat whorl hieroa pehmeällä hammasharjalla. Anna aihetta makuulle muutaman minuutin saippuavedellä ja huuhtele koristeet ja edetä radikaaleja toimenpiteitä. On olemassa paljon resursseja kuin puhdas hopea, kuten puhdistus keinoin:

 • vetyperoksidi;
 • ruokasoodaa;
 • suola;
 • (ammoniakin);
 • folio;
 • sitruunahappo;
 • Coca-Cola;
 • hammastahnaa, tai jauhe;
 • erityinen välineet (nesteet, tahnat, pyyhkeet);
 • mekaaninen puhdistus menetelmä kumi.

Käyttö vetyperoksidin hopean puhdistusta varten esineet ovat hyvin epäselviä. Kenkä hopea vetyperoksidi voidaan sekä poistaa blackening jalometallin, ja suorittaa käänteinen prosessi. Vetyperoksidi antaa happiatomien vähentämiseen tai hapettavat aineet, riippuen sen koostumusta niin, että reaktio hopeaa voi olla arvaamattomia, jos hopean seos sisältää ylimääräisiä metalleja. Tällöin on vaarana, että pinta koristeluun on täplikäs tai kokonaan musta.

Tällainen saastuminen on vaikea poistaa kotona. On sovellettava kultaseppä, ja hänen työnsä johtaa vankka penniäkään. On reseptit puhdas hopea kotona käyttäen yhdistettyjä ratkaisuja, jotka perustuvat vetyperoksidin ja ammoniakki. Kuitenkin ennen kuin laitat kaikki koruja kokonaisuutena, tee testi - tarkista ketjureaktio on lukko tai renkaan sisällä. Jos yhteys pyörän syttyivät, sitten mennä eteenpäin ja soveltaa ratkaisu koko pinnan koristeluun käyttäen vanulla.

Kotiäidit ovat jo kauan tienneet voiman ruokasoodaa pilaantumisen torjuntaa. Ehkä hän voisi pestä ja hopeaesineitä, mutta on toimittava ilman fanaattisuutta, ettet naarmuta kiiltävän pinnan. Menetelmä soveltuu pieniä kohteita, kuten levyt ja kupit naarmu olisi liian näkyvästi. Miten puhdas hopea sooda:

 1. Sekoita ruokasoodaa ja pisara vettä lietteen muodostamiseksi ..
 2. Sormilla tai pehmeällä kankaalla soveltaa lietteen tuotteen pintaan, kevyesti hieroa kiiltoa.
 3. Hankala paikka parempi puhtaiksi hammasharjalla.
 4. Huuhtele vedellä koristeluun.
 5. Kuivaa.

Toinen nopea ja helppo tapa - hopean puhdistusta suolaa. Se vaatii tavallista suolaa, suuri tai pieni, mitä on saatavilla, sillä ei ole väliä. Vuonna pieni kulho tai muki, jonka pohja on vuorattu foliolla, kaada säästäen, suolaa, leivinjauhetta, kaada astianpesuaine. Koristeet olisi asetettava tätä ainetta ja keitä 10 minuuttia. Huuhtele tuote juoksevalla vedellä ja kuivaa. Tämä menetelmä sopii pienille tavaroille, kuten sormukset, ristejä, korvakoruja, kaulakoruja, kolikoita. Levyt, lusikat, kynttilänjalkoja, muut keittiö on puhdistettava muilla menetelmillä.

1

Tapoja puhdistaa hopean ammoniakkia muutama. Sitä voidaan käyttää puhdasta alkoholia, ja sen yhdessä muiden aineiden kanssa. Kaksi tapaa käyttää vain ammoniakkia:

 1. Ota yksi osa ammoniakkia ja 10 osaa vettä liuoksen valmistamiseksi. Upotetaan hänen tuotteensa liota. Jos hopea toissijainen pilaantumista, hoito kestää puoli tuntia tunnin. Älä mene liian kauan pitää hopeaa ammoniakki, on syytä seurata valkaisuprosessin. Hävitä samea hieman tuotteita, voit pyyhkiä vanulla kostutetulla hajusuola.
 2. Liian mustuneet hopeaesineitä tarvitsevat puhdasta ammoniakkia. Käsittelyaika 15 minuuttia. Huuhtele ja hopean obsushivayut.

Erittäin mielenkiintoinen, tehokas ja todistettu tapa - hopean puhdistusta kotona foliolla. Se on samanlainen kuin menetelmä, puhdistamiseksi suolaa, mutta tässä tapauksessa se on tarpeen liuottaa 0,5 litraan vettä 2 rkl. l. ruokasoodaa ja laittaa tuleen kiehua. Sitten kiehuvaan veteen pudota hopea ja hieman rypistynyt pala folio. Pitää hopea tuote minuutti, sitten pese vedellä ja kuivaa. Kaikki mitä voi tehdä valokuvan tuotteita jakaa resepti ystävien kanssa.

Vaalentaa antiikkia ja koruja auttaa hopean puhdistusta sitruunahappoa tai etikkaa:

 • Se on laimennettava 0,5 litraa 100 g happoa liuosta kuumennettiin ja laittaa vesihauteessa.
 • Alempi astiaan tai pieni pala kuparilankaa ja hopea. kiehuvat aika 15-30 minuuttia.
 • Sitten, kuten tavallista, huuhtele ja kuivaa objekti.

Puhdistaminen ominaisuuksia Coke ympärilleen legendan. Paitsi puhdistaa juoma: laatat, saniteettitavarat, keittiövälineet! Perhe-elämään - se on kallista ja irrationaalinen prosessi, mutta hopean puhdistusta Coca-Cola on helposti saatavilla ja ei osu liian kallista. On tarpeen kaataa pienen määrän Coca-Cola lasi ja pudota hopean. Pitkällinen prosessi kestää noin 12 tuntia, mutta hopea loistaa kuin uusi.

Kevyesti Hävitä samea koristeet toimii hyvin puhdistusta hammastahnaa hopeaa. Sileä tuote voidaan pyyhkiä kankaalla hammastahnaa, koristelu, jossa on useita reliefin tunnusmerkkien on puhdistettu hammasharjalla. Tahna valita ilman lisäaineita ja väriaineita epäpuhtauksia ei johda ei-toivottuja reaktioita metallin kanssa. Puhdistuksen jälkeen huuhdeltava huolellisesti tuotteita, jotka eivät muodostaneet valkoinen kalvo, kiillottaa pehmeällä liinalla.

Joka kultakauppa löydät erikoistuotteita hopean puhdistusta varten. Ozvuchte kysymys konsultti, vaan tuo koruja mukanasi - hän suosittelee sopivan puhtaampaa: pyyhkeitä, nesteen tai pastan. Onko tiettyä pesuainetta käytettäväksi tuotteiden kivet: jotkut eivät voi sietää voimakkaita puhdistusaineita, ne vaurioituvat helposti.

Erityinen puhdistus Liuosta, jossa oli hopea koostuu orgaanisista liuottimista, fosfaatit, pinta-aktiiviset aineet, hajusteet, vesi. Tämä on vahva puhtaampaa, joten se ei ole suositeltavaa käyttää sitä kirkastaa hopeakoruja helmiä, meripihka, koralli. Esimerkiksi, Aladdin neste on kätevä säiliö, jossa on erityinen kori ja harja: tuote on otettu koriin, niin se on upotettu suoraan purkissa, seistä 30 sekuntia. Huuhtele vedellä ja hopeanpuhdistusaineita kankaalla. Vaikutus näkyy ensimmäisellä yrityksellä, mutta on haittaa - epämiellyttävää hajua.

Erityisiä nesteitä voidaan myydä suihkeena, kuten kiinalainen korjaamiseksi Sunlight. Sen mukana tulee pieni harja vaikea päästä paikkoihin. Ilmoittama pakkauksessa, spray Auringonvalo on turvallinen kaikentyyppisille jalometallien ja kiviä. Lainkaan selvää, ei pistävä haju, helppokäyttöinen. Meidän tarvitsee vain ripottele hopeaa, seistä muutama minuutti, ja huuhtele vedellä.

Puhdistaa hieman tummentaa tai kadonnut kiilto lahjaesineitä suositeltavaa käyttää pyyhkeitä hopean puhdistusta varten. On pyyhkeet tehty mikrokuituliina eivätkä sisällä kemikaaleja, jotka eivät vahingoita metalli- ja kivi. Lisäksi kaupat voit ostaa kertakäyttöpyyhkeinä kyllästetty kiillotus korut, erikseen kyllästetty kiillotus koruja helmiä ja muita orgaanisia helmiä. Yksi tällainen kudos riittää raastaa loistaa pieni pöytä palvelun.

Paksu kermaa tai tahnan hopean puhdistusta varten puhdistaa tehokkaasti kroonisen musta pinnoite koruja, ruokailuvälineet, iäkkäillä henkilöillä. Pasta on herkkä rakenne ja ei jätä tuotteeseen naarmuja. Ennen puhdistusta, on välttämätöntä rasva hopea, pesemällä se lämpimällä vedellä ja pesuaineella. Levitä hieman tahnaa liinalle ja hankaa tuote ja jätä se jonkin aikaa, ja sitten kiillottaa kuivalla liinalla.

Miten puhdas hopea mustalla

Hopean puhdistusta talo - hankala, tuote voi naarmuuntua tai rikkoa kiviä. Suurin osa tunnetuista menetelmistä, miten puhdistaa hopean kotona, edellä. Vielä on selvittää, mitkä tekniikat pidetään parasta käyttää koruja tuotteiden kivillä, ja lautasen, ruokailuvälineet, antiikkia ja muita kohteita:

 • Hopean, joka näkyy naarmuja sooda, se on parempi puhdistaa hammastahnaa. Se vain sopii kohteisiin, joita ei kärsineet blackening. Eivät kuitenkaan ole liian usein käyttää pastan, se voi aiheuttaa muodostumista mikro-halkeamat on metallia. Lusikat, haarukat, veitset, puhdistettiin sooda, suola ja folio. Tässä menetelmässä hankausta kohteita ei ole välttämätöntä, lika lähtee keitettäessä.
 • Joissa pieni koriste tai kolikoita helposti selvitä pyyhekumi, mutta on työskenneltävä kovasti. Sen sijaan eraser neuvoja käyttää huulipunaa, aiheuttaen hieman pehmeällä liinalla ja hankausta hopea. Huulipuna ei jätä naarmuja ja on helppo pestä pois vedellä ja saippualla. Lisää matala koristeet sopiva lietteen liitu ja ammoniakin, joka on sovellettu tuotteen ja sitten huuhdeltiin vedellä.
 • Mustuneet hopea ei kannata Blanch, yrittää pestä pois jalo patina, riistää koristelu charmia ja hienostuneisuutta.

Miten puhdas hopea ketju

Monet ihmiset ajattelevat, että kaikkein vaikeinta - hopean puhdistusta ketju, koska siellä ovat pienempiä yksiköitä, tai kierre. Kuitenkin soveltaa hankkimaansa tietoa menetelmistä hopean puhdistusta, voi helposti selvitä tästä ongelmasta. Se tarvitsee etikkaa ja 3 tuntia aikaa:

 • Liota happo sitkeästi ilman laimentamalla se vedellä, ja pitää tietyn ajan.
 • Ehkä prosessi menee nopeammin, jos hopea ei ole liian pitkälle.
 • Etikka selviytyy hyvin tummia värejä.

Miten puhdas hopea kivillä

Jos pelottava pilata hopeakoruja kivillä kodinhoito, on parempi puhdistaa erikoisnesteet siivouskoneiden. Voit ostaa niitä kultakauppa. He eivät vain kevyesti puhdistaa hopean, mutta myös peittää pinnan suojakalvon. On tärkeää tietää ominaisuudet kivet koruja:

 • Turkoosi ei siedä kosteutta, lasketaan veteen se ei voi olla ehdottomasti.
 • Helmet eivät siedä ammoniakkia ja vetyperoksidia, se pestään saippuavedellä.
 • Ametisti ja Topaz helposti kestä alhainen pitoisuus emäksiä ja happoja, mutta ei selviä korkean lämpötilan - häivyttää.
 • Kuutiometriä zirkonia, piidioksidi ei ole nirso, ne voidaan pestä saippuavettä.

Miten puhdas hopea kotona: sisustus, keittiövälineet. Vastauksen kaikkiin kysymyksiin kotisiivous hopea

Hopeaesineet löytyy jokaiseen kotiin.

Se voi olla ruokailuvälineet, matkamuistoja ja koruja.

Ajan myötä nämä vaalivat kohteita peittää tumma patina (patina).

Patina hopea kattaa tuotteet, johtuen kuparin hapettuminen, joka on usein metalliseos sisältää.

Miten puhdas hopea kotona: tarvittavat työkalut ja tarvikkeet

Tehokkaasti puhdas hopea kotona, sinun täytyy ostaa työkaluja. Ihannetapauksessa sinun pitäisi käyttää erityistä kosmeettisten valmisteiden hoidosta koruja.

Tärkein etu erityisiä varoja jalometallien on, että ne ovat sen jälkeen sovellus jatkuu vielä jonkin aikaa likaa hylkiviä ja hapettumiselta suojautumiseksi.

Ne voidaan ostaa osasto kotitalousjätteen tavaroita tai koruja näyttelytiloissa.

Jos et halua käyttää rahaa, se on hyödyllistä tai tavanomainen saippua ja pehmeällä liinalla.

Miten puhdas hopea kotona: ruokailuvälineet ja astiat

Ruokailuvälineet voidaan tehokkaimmin puhdistaa erityisellä pesuaineella hopea ja kulta koruja. Lisäksi suuret kohteet (tarjottimet, kattilat, kynttilänjalat) on käsiteltävä suihkeet ja haarukat, lusikat ja veitset - liimat aineita. Mustuneet alueet kiilteen ja on suojattava heihin yhteyttä puhtaampaa.

Jos lyhyessä ajassa tarvitaan poistamaan tumma patina ja lika lukuisia astiat, on hyödyllistä perinteisin menetelmin.

Tätä menetelmää on käytettävä, jos rahaa ei ole mustuvat. Perunat keittää potin, kun peruna on keitetty, vesi ei kaada. Mukulat täytyy vetää ulos ja jossa kalvo on säiliön pohjalle. Sitten laitetaan liemessä likainen artikkeleita ja kiehauta. Kun liemi kiehuu, vähennä tulipalon ja jätä se liedellä 15 minuuttia. On tarpeen jäähdyttää neste ja kaada. Huuhtele kylmällä vedellä keitetty laitteita, pyyhi pehmeällä liinalla.

Voit myös käyttää hieno ajoneuvoa - tavallinen ruokasoodaa. Toteutettava astiassa, jossa laittaa kaikki tulee puhdistaa kodin hopean alareunassa hajottavat alumiinifoliolla. Kuinka monta litraa vettä aiotaan käyttää, jotta ruokailijat täytyy kaataa sooda lusikat folio. Kaada kuuma vesi, ja kuuma vesi täydellisen liukenemisen jälkeen sooda omit hopean. Kun vesi on jäähtynyt, hopean poistamista liuoksesta, pestiin saippualla laitteiden, huuhdeltiin juoksevalla kylmällä vedellä ja pyyhitään kuivaksi.

Miten puhdas hopea kotona: koruja

Mukavin ja nopea tapa poistaa likaa ja patina hieromalla koristelu valmiin kankaan kanssa ratkaisun. Ne ovat yleismaailmallisia, ja joskus eroavat tarkoitukseen. Jotkut on tehty kullasta ja muista hopean puhdistusta varten. mahdollista käyttää erityisiä nesteet ja kudokset puhdistukseen mitään hopea kivillä erilaisia.

Kiireellisissä tapauksissa likainen ja kovin hieno koristeita saat hammastahnaa ja harjaa. Tällainen menetelmä on kätevä, että hammastahna on lainkaan, kuten vanha harja hampaita.

Sileä rengas tai jokin muu yksinkertainen muoto hopeasta voi yrittää puhdistaa normaalin virka pyyhekumi. En ollut kokeillut tätä menetelmää, ja hyvästä syystä. Toinen päivä, istuu, katsella tv-sarjoja ja rinnan hankausta pyyhekumi pyyhekumi pieni rengas. Yllättävää on tämä menetelmä toimii! Mutta se on helppo arvata, että koristelu on kuvioitu tai suuri piirustuksia massiivinen tuote ei poista loppuun, ei väliä kuinka paljon kolme.

Jos upotekoristeinen kiviä, tehokasta käyttöä 10% prosenttia ammoniakkia, joita voi ostaa mistä tahansa apteekista. Se alensi suoritettiin puhdistus tuote neljänneksen tunti. Saamme sisustus ja puhtauden määrittämiseksi, jos et ole tyytyväinen, voit uudelleen anna liota 15 minuuttia. Kun olet saanut hopeaa, huuhdo puhtaalla vedellä ja kuivaa. Toinen tyyppi hopea puhdistus, jossa käytetään ammoniakkia ei vaadi upottamalla siihen koristeet. Voit ottaa pala kangasta ja kostuta se ammoniakkia. Tämä kangas on tarpeen pyyhkiä hopean loistaa.

Aion esitellä sinulle resepti aggressiivisempia puhdistusainetta sisältävää ammoniakkia. Se kestää noin 200 ml: aan vettä, tl nestemäistä ammoniakkia, myös puoli tl nestemäistä saippuaa ja vetyperoksidia. Kaikki nämä ainesosat ovat sekoittuneet ja tuloksena pudota likainen koristelu ratkaisu. Ajoittain on tarpeen poistaa hopean ja arvioida puhtausaste. Jos tulos täyttää teitä, huuhtele puhtaat vaatteet ja kuiva.

Etikka on myös yksi suosikki monet kotiäidit siivoojat hopea kotona. Yleensä se on hyvin usein käytetään muihin tarkoituksiin, ja erittäin onnistuneesti. Lika ja patina kanssa hopeakoruja, pieni määrä etikkaa tulee lämmittää 40-60S liedellä. Lentoon laattojen lautasen etikalla kaivaa se 15-20 minuuttia pimentynyt tuote. Jos koruja ei riitä selvitetty, voit palauttaa sen takaisin etikkaa. Älä unohda toimenpiteen jälkeen, pestä puhtaat vaatteet puhtaalla vedellä ja kuivaa.

Sitruunahappo on hyvin päästä eroon tumma talletusten hopea. Ota emali kulho tai kattilaan ja kaada vesi takaisin. Lisää sitruunahappo jauheena. Astiat liuoksella laittaa liesi ja odota kunnes keittämällä. Kun vesi kiehuu, sinun täytyy merkkijono kuparilankaan sormuksia, korvakoruja, riipuksia, olet puhdistamaan likaa. Koruja lanka kastetaan kiehuvaan nesteeseen ja pitää heidät siellä niin kauan kuin lika ei tule alas. Tyypillisesti jopa loppuun puhdistus tapahtuu 20-30 minuuttia.

Pahimmillaan voit hakea apua suolasta. Se ei voi olla, että sinulla ei ole sitä. Jokaista 200 ml vettä kaadetaan tl yhteisen suolaa ja sekoitettiin, kunnes täydellinen liukeneminen. Astia, jossa suolaliuosta lautaselle. Kun vesi alkaa kiehua, laita astiaan hopeakoruja 15-30 minuuttia. Tämän menettelyn jälkeen, sinun pitäisi hopean loistaa kuin uusi.

Tavallinen suola voidaan levittää yksi ainesosista liuoksen saamiseksi, joka puhdistaa hopea kotona. Voit tehdä tämän sinun tulee alumiinia astioita (vuoka tai suuri syvä kulho) vedessä, mitä tahansa nestettä astianpesuaineella, ruokasoodaa ja säännöllinen ruokasuolan. Noin 1 litra vettä ottaa yksi ruokalusikallinen nestemäistä pesuainetta lisätään 1 rkl suola ja sooda. Se on tarpeen, jotta liuos kiehuvaksi, jossa on runsaasti vaahtoa voidaan muodostaa, ja sitten kääntää alas teho tulen ja laittaa kiehuvaa nestettä on saastunut hopea koristeet. Haudutettua tarvitse keittää 15-30 minuuttia. Älä peitä astian kansi ja ajoittain, tarkista kiehuvaa nestettä.

Se on jo pitkään tunnettu menetelmä puhdistamiseksi hopea kotona käyttäen hammas jauhe tai leivinjauhetta. Ensinnäkin ottaa jauhe (lisää), ja vettä (paljon vähemmän). Yhdenmukaisuuden valmis puhdistusaine on tahnamaista. Hieroa käyttäen sooda tai hammas jauhe voi paljain käsin tai kankaalla. Jos joillakin alueilla ei ole selvitetty, otetaan sitten harjalla.

Internetissä löytyy erilaisia ​​tapoja puhdistaa ihmisiä hopea patina. Esimerkiksi käyttämällä kananmunia. Munien keittämisen jälkeen tarvitsee vain jäljellä vesipisara hopean ja jonkin ajan kuluttua poistamiseksi. Suunnitelmien mukaan tarvitse irrottaa likaa. Itse asiassa se ei ollut erityisen tehokas tapa, mutta ehkä tein jotain väärin.

Miten puhdas hopea kotona ja älä pilaa sitä

Jos tuote sai hopeisen kosketukseen märälle pinnalle, tai märälle iholle, niin on tarpeen huolellisesti kuivaa puhtaalla liinalla.

Kun teet töitä kotona, puutarha ja kasvimaa, poista aina hopeakoruja. Tämä yksinkertainen sääntö auttaa säilyttämään puhtaus ja kirkkaus sormuksia ja rannerenkaita.

Ennen kuin suoritat kosmeettisia menettelyt, tai sen käytöstä iholle älä unohda poistaa kaikki korut jalometalleista. Voiteet rikin edistää hapettumista hopean ja menetys sen kaunis ulkonäkö.

Tuotteita, jotka eivät usein käyttää, säilyttää kuivassa paikassa. On välttämätöntä, että eri hopeaesineet eivät ole kosketuksessa toisiinsa. Joten ota folion tai tavallinen muovikelmu ja kääri yksitellen niiden korujen tai ruokailuvälineitä.

Tuotteet helmillä vasta puhdistaa ammoniakkia.

Käytäntö osoittaa, että sooda hammastahnan ja eivät päädy liuenneessa muodossa tyhjästä pinnalle hopeaa. Muodostivat pieniä naarmuja ja halkeamia sisään kertyy likaa, joka on erittäin vaikea puhdistaa. Ammoniakki, hammastahna ja etikka eivätkä tuo hopean hyvä. On parempi käyttää näitä aineita aiottuun tarkoitukseen, koska seurauksena saattaa olla menetys esittely suosikki koristeet ja perheen astiat.

Folk viisaus - sellaisena kuin se tunnetaan, testattu isoäidit ja iso-isoäidit, mutta nykyään tiedämme, että munat sisältävät rikkiä niin tehokkaasti puhtaana hopeaa kotona avulla munankuoren ei toimi.

Olla rauhallinen suosikkiasi hopeakoruja, vaalia keramiikkaa ja kolikoita on silti parempi uskoa heidän ammatilliset keinot.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Hopea Shoe: valita paras keino

Korut ja ruokailuvälineet hopeasta taipumus tummua ajan mittaan. Tämä johtuu siitä, että metalli saatetaan reagoimaan rikin hiki, ja kosmetiikka, ja ilmassa. Lisäksi, korut kerääntyä hiukkasten eri kosmetiikka, hiki ja pöly. Hopeat ajoittain rasvan peitossa Bloom.

Jos käytät hopea tuotteita säännöllisesti, jotta ne näyttävät houkuttelevan ja kimaltelevaa, on toivottavaa puhdistaa ne kerran kuukaudessa. Tänään kemianteollisuudessa tarjoaa erilaisia ​​keinoja puhdistukseen hopeaesineitä, menetelmää soveltamalla erilaisia ​​puhdistusaineita: tahna, spray, pyyhi kyllästetyt koostumus. Etuna kemiallisia aineita, hopean puhdistusta, edessä kotiin mukavasti sovelluksen ja vaikutuksen nopeutta. Jopa pinttyneen lian jättää pari minuuttia.

Erityiset puhdistusaineet hopea

"Aladdin". Puhdistusneste hopea tuotteita myydään koruja myymälöissä. Joukko työkaluja tarjotaan liuoksen muodossa voi sisältää erityistä kori, joka on kätevä jättää pieniä koruja (renkaat, korvakorut) suoraan purkkiin ratkaisu, ja puhdistusliina. Älä käytä ratkaisua puhdistukseen esineiden kanssa insertit orgaanisista kiviä ja kiilteen. Purkit neste ovat eri määriä, on myös erityinen säiliö, jossa on ratkaisu puhdistukseen ruokailuvälineet.

Alempi hopea esine nestemäisessä "Aladdin" varten 10-20 sekuntia. Niin varmasti huuhtele ja pyyhi rätillä. Jos lika on pinttynyttä, voit pitää hopean tuotteen nestemäisessä hieman kauemmin, mutta enintään 2 minuuttia. Työkäsineet suositellaan. Paitsi puhdistus nestettä voi ostaa hopea kiillotusliina "Aladdin". Tämä kangas on valmistettu puhtaasta puuvillasta kyllästetty erityinen liuos, antaen kiilto hopean kiillotus ja luomalla pinnalla hopea objektin suojakalvo.

«Silbo». Saksalainen yritys «Silbo» tarjoaa omat työkalut, siivous hopean. Niistä, neste, vaahto, kangas. Tarkoittaa huolellisesti puhdistaa tuotteen pinta palaa hohde, muodostaa suojaavan kalvon, joka on helppo pestä pois.

Ennen soveltamalla vaahto sen suositellaan puhdistusta ravistetaan. Levitä vaahto pehmeällä liinalla ja pyyhi hopea objekti. Anna vaikuttaa muutama minuutti ja pyyhi uudelleen. Huuhtele vedellä, pyyhi kuivalla liinalla ja kiillottaa. Keinoin ei voida käyttää tuotteiden musta, emali, pehmeä kiviä. Terästuotteita tämä työkalu voi tahrata.

Käytetään nestemäistä «Silbo» purkissa, laita hopeat siivilässä, joka sisältyy, ja alemmat nesteessä 4-8 minuuttia. Huuhtele kaikki keinot puhtaalla vedellä ja kuivaa pehmeällä liinalla.

Koruja kosmetiikkaa "Thurman". Erityisiä apuvälineitä "puhdistaa hopean", "Thurman" Moskova yhtiö - on keskittynyt ratkaisu, käyttövalmis. Liuos sisältää hapon. Sitä ei voida käyttää puhdistukseen kohteita helmiä, blackening, emalia. Puhdistuksen jälkeen tuote pesun ja miten pyyhi kiillotusliinalla.

«Talisman». Pietarin Yritys «Talisman» tuottaa joukon työkaluja, hopean puhdistusta - ovat nesteitä, vaahdot, ratkaisuja hopean, lautasliinat puhdistus ja kiillotus. Pesuainekoostumus sisältää happoa, tuote on siis käsittelyn jälkeen vedellä ja saippualla ja kuivaa mikrokuituliinan.

Suurempaa vaikutusta, ennen kuin puhdistat pöytähopeat millään tavalla, ja pese ne vedellä ja saippualla. Näin poistat lian ja rasvainen pinnoite, ja puhdistusaineella mus- poistetaan nopeasti, antaa kiiltoa tuote. Puhdista Hankalia kohtia koruja, ota hammasharja pehmeät harjakset.

 • hammas-jauhe. Märkä hopea tuote veteen ja pienempi hammasjauhe. Hieroa sidepala liinalla tai taitettu useita kerroksia cheesecloth. Jauhe voidaan korvata sooda.
 • ammoniakki. Ammoniakkiliuosta valmistettu yhdestä osasta ammoniakkia ja 10 osaa vettä, huuhtele hopea objekti. Jos kontaminaatio tuote on vahva, niin että se voi liota liuoksessa ajoittain katsomassa puhdistusprosessi. Miten kirkastaa - poistamiseksi. Joka tapauksessa pitempään pitää hopean ammoniakkia ei ole välttämätöntä.
 • Coca-Cola. Aseta metalli potin hopeaesineet, kaada cola ja keitä 5 minuuttia. Huuhtele, anna kuivua ja kiillota säämiskällä.
 • etikkahappo. Hopea tuote laittaa happamassa liuoksessa 15 minuuttia. Poista ja pyyhi säämiskälangan loistaa. Muista, että et voi puhdistaa happotuotteeksi helmiä.
 • sitruunahappo. Puhdistaa hopea sitruunahappo, on välttämätöntä valmistaa vesihauteessa. Litroina lasipurkkiin laimeaa happoa per 100 grammaa polbanki vesi alentaa hopea tuotteiden ja kuparilanka. Keitetään puoli tuntia, huuhtele, kuiva, puola.
 • Suola, ruokasoodaa ja folio. Sulje ruukun folio, kaada lasi vettä, lisätään ruokalusikallinen suolaa ja sooda. Aseta hopean liuokseen ja keitetään 10 minuuttia, sitten pestään, kuivaa pehmeällä liinalla ja kiillottaa.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  7 + 2 =