Neste ultraäänihauteeseen

Toimintaperiaate ultraääni kylpyjä - miten valita ja käyttää työssä tai kotona

Hoitoon pieniä esineitä (kohdetta, piirilevyt, korut, välineet) vaatii laitteen, joka koostuu säiliöstä, emitterin ja elektroninen ohjausyksikkö. Tämä - huuhtelun ultraäänipesurissa joka on välttämätön avustaja sähkömiehet, mestari auton korjaus, korujen. Jos työ vaatii pesun pieniä osia tai kohteita haluat ostaa ultraäänihauteessa tai tehdä se käsin.

Mikä on ultraäänihauteeseen

Ultraääni - äänen korkeampi alue kuin ihmiskorva pystyy havaitsemaan. Sen käyttö modernin tieteen johti useisiin fantastinen löytöjä. Yksi heistä - ultraäänihauteeseen, maagisesti kääntyy likaisia ​​asioita puhdistaa. Tämä johtuu siitä, että kavitaatio prosessi - muodostumista ja romahdus lukuisia pieniä ilmakuplia käsitellylle pinnalle. Mikroräjähdys kunkin ilmapallo on vahva, kupla voi repiä pala lian osia tai tuotteita jopa kaikkein saavuttamattomissa paikkoja fyysistä toimintaa.

Pääosat laitteen - säiliön tilavuus välillä 0,5 ja 30 litraa kylpy ultraääni emitteri toimivat alueella 20-40 kHz. Se sijaitsee pohjan alla työkykyä ja on elektronisesti ohjattu. Toimintaperiaate yksikön on yksinkertainen: Täytä kylpyamme vedellä, alkoholilla, muita aktiivisia kemiallista nestettä, upota aihe puhdistuksen tarpeessa, käännä lähetin vain 2-3 minuuttia. Et usko silmiäsi: seurauksena ultraäänivärähtelyt tulee osa uutta puhtaampaa.

Soveltamisala kylpy laajempi kuin voitte kuvitella. Ultraääni yksiköt käyttävät suurten yritysten puhdistukseen suuria osia, työkaluja, työkappaleita. On kylpyammeet ultraääni, jopa pesuun, astioiden pesu, vihannesten käsittely. Ultraäänianturijärjestely on sisäänrakennettuna monia malleja modernin pesukoneita. Kotitalous kylpy usein ostaa pestä osat, levyt, suuttimet ja koruja.

Suutin - mekanismi edustavat alkeis- venttiili, solenoidi, ja joka mittaa polttoaineen ruiskutettava (hänen täytyy tehdä tämä mahdollisimman tarkasti). Tukkeutuneet suuttimet pese vaikeaa, mutta ultraäänihauteessa selviytyä tästä tehtävästä. Jos tarpeen, ruiskutussuutin on poistettu ja pesu tuottaa lempeä aallot taajuudella toistamalla useita kertoja.

Pudonneet veteen voit säästää pesemällä emolevyn tietyn taajuuden ultraääni. Jotta tällainen menettely teknisiä palveluja käytetään myös huuhtelukylpy kotiin. Master ote maksu, poista se kohteita, mikä on haitallista kosketuksessa veden (kamera, kaiutin, mikrofoni) alentaa kylvyn sisällä, tulva erityinen ratkaisu ja mahdollistaa laitteen toimimaan tietyllä taajuudella. Maksu poistetaan ilmakuplat, puhelin toiminta palautuu.

Käyttö voi ultraäänihauteessa puhdistus optiikka, metallia ja muita kiinteitä osia lialta, vieraat aineet, juote jälkiä tai hiomalla. Levitä laitteen puhdistukseen osien ja komponenttien toimistolaitteiden (suuri pesuun Tulostinpäät, mikä lisää niiden käyttöikää). Arvostan kylpyamme ultraäänellä Masters koruja tuotantoa. Jopa saastumisasteeltaan parhaillaan sukat tuotteista tulee täysin puhtaaksi muutaman minuutin kuluttua hoidon.

Ultraäänipuhdistuksen tuote muunnelma voi olla edullista mekaaninen. Joskus hän tulee ainoa vaihtoehto korjata saastunut osa jälkiä korroosiota. Tässä ovat tärkeimmät edut ultraäänihauteessa:

1
 • pestyt aiheen käsittely ei vie paljon aikaa.
 • Meidän ei tarvitse käyttää fyysistä voimaa mekaanisesti poistaa likaa ja ruostetta.
 • Erinomainen vaikutus saavutetaan mahdollisimman saavuttamattomissa paikoissa (aallot eivät tiedä esteitä).
 • Ultraääni puhdistaa kohteita varovasti jättämättä naarmuja ja muita vikoja pinnalla.
 • Menettely voi korvata paitsi pesua, mutta myös helppo kiillottaa.

Ilmeinen, mutta erittäin tärkeä suositus: ennen ultraäänihauteessa, lue ohjeet siitä! Puhdistaa tuote tai tuote likaa, korroosio, kalkki käyttö kosketa, kaivot, tislattua vettä, alkoholia, saippualiuoksella, tietyt liuottimet. Käytön aikana kylpy selvästi kuultavissa surinaa, ja pinnalla vedenalaisten esineiden on paljon kuplia. Kunnossapitostrategia menettely yksikkö on yksinkertainen:

 • Avaa kansi ja täytä työkyvyn valitun nestettä.
 • Aseta osia tai tuotteita siten, että ne ovat täysin veden peitossa.
 • Tarkista nesteen taso, sen ei pitäisi nousta yli erityismerkin.
 • Sulje kansi Liitä mittari sähköenergian lähde.
 • Paina "Käynnistä" -painiketta, useimmissa malleissa standardin kesto kylvyssä on 180 sekuntia.
 • Tarvittaessa kytke laite uudelleen. Tasaisen säiliön sisällä puhdistus osat tulisi kääntää.
 • Jos haluat, voit alkaa lisätä aikaa tai aluetta ultraäänilähettimien.
 • Kun prosessi on suoritettu loppuun, irrota verkko kylpy, valuta vettä. Älä unohda kuivua säiliöön, ja sitten lähettää laitteen varastointia.
 • Kohtele laitetta huolellisesti, korjata ultraäänihauteeseen - hankala ja ei aina ole mahdollista.

Ultraäänipesurit käsillään

Niiden omiin tarpeisiin, ammattimiesten usein omat kylpyhuoneet puhtaampaa. Internet-sivuilla niiden blogeja ja videokanavia he auliisti jakavat järjestelmiä ja parhaita käytäntöjä. Perusvalmiudet työskennellä juotin, voit tehdä oman kortin - aivoriihi puhdistuslaitteiston kerätä virtapiiri radalla sisällyttää jäähdytin. Joten saat ultraäänihauteeseen, joka sopii tarpeisiisi. Tässä mitä sinun tarvitsee tehdä:

 • valmistettu lauta osoittautunut järjestelmän;
 • keuhkojen tilavuus ruostumatonta terästä (kattilassa, kulho, pesuallas), jonka kapasiteetti on 0,5-1 litraa;
 • seistä säiliön (voi käyttää muovi viemäriputki segmentti);
 • tehonsyöttölähtöön 12 volttia;
 • ferriittisydän;
 • emitteri ultraääniaaltoja;
 • epoksi liima asentamista varten jäähdytin.

Ultraääniaaltoja johdetaan säiliöön, kiinnitä lähetin kulhoon täsmälleen keskelle, käyttämällä epoksiliimaa. Ferriittisydän valmistuksessa tarvittavaa kaasuläpän. Wrap kaksikymmentä kierrosta kuparilankaa (paksuus 1 mm). Tukijärjestelmän kerätä elektroniikka- ja sähkölaitteita osat. Lavastus jalustan vahvistamalla sähköinen "täyte" sisällä. Testata kotitekoinen kylpyyn folio suklaasta. Ultraääntä folio kylvyssä tuhoutuu silmiemme edessä.

Neste ultraäänihauteeseen

Tislattua vettä - paras nestettä lempeä käsittely aiheesta. Mutta jos on pinttyneen lian tai kun tarvitaan nopeaa tulosta, kurssin ovat täydentää ja jopa aggressiivisia kemikaaleja. Puhdistamiseksi, hopea, kulta, optiikka vedessä, lisättiin 10% ikkunanpesuaineet. Maksut puhelimissa on ollut vedessä, "uida" etyylialkoholin tai bensiini "Shoe". Kukin hallitsee hänen suosikki resepti, mitään mahdollisuutta - keskustelun aiheena ja henkilökohtaisten mieltymysten.

On tärkeää ymmärtää, vaikka, ja palavia nesteitä käytetään ultraääni kylpyammeet, he ovat vaarassa. Toiminnassa, ultraäänianturi yksikkö voi olla vaarallinen lämpötila, ja liuotin höyryt, bensiini, alkoholi, kun toimii ilman imua, konsentroitiin lähellä kuuma laite. Näin ollen, valmistajat suositeltavaa ottaa palavan seoksen kuin työliuoksen. Tämä sääntö on usein rikki mestareita. Ole varovainen!

Rikki kylpy Pura, tarkista kontaktit ja yhteydet rengas yksityiskohtia. Jos viallinen ultraäänilähettimien, se on vaihdettava. Tässä tapauksessa korjaus hinta voi olla verrattavissa ostaa uutta laitetta. Jos ultraäänihauteesta takuu, et voi avata elin, etsivät takuu korjaamo, tuottavat laitteet tämän tuotemerkin, ja luottamus korjaus ammattilaisia.

Miten valita ultraäänihauteeseen

Jos kotona valmistettujen laitteiden et pidä, ja päätät ostaa ultraäänihauteessa kotikäyttöön, sinun on tehtävä tärkeitä valintoja. Verkkokaupoissa hakemistot ovat kymmeniä yksiköitä eri kokoa, kapasiteettia, kustannuksia. Ennen tilaat huuhtelukylpy, päättää, mitä volyymi sen pitäisi olla. Jos joudut käsittelemään pieniä esineitä, pieniä osia, levyt, tilavuus litraksi riittää. Autojen suuttimet, lääketieteelliset laitteet, osat ja komponentit suuremman kapasiteetin tulisi olla 1,5-2 litraa.

Työskentely laitekapasiteettiin materiaali - ruostumaton teräs. Vain se mahdollistaa ultraääniaaltoja vapaasti syöttää nesteeseen ja vaikuttaa kohteen puhdistetaan. Parempi ottaa koneeseen syvempi kuppi niinkään matala mutta laaja. Mieti kuitenkin koko esineen pestään. Ne olisi upotetaan kokonaan. Kapasiteetti ei ole koko voi vaatia suuremman määrän nestettä, joka tuhlausta.

Myynnin yhteydessä toimituksen postitse huolellisesti tekniset ominaisuudet laitteen, esittää kysymyksiä myyjälle. Koska laitteen toimintaa on vaikea arvioida "silmien" muutaman sekunnin, et voi tarkistaa sen täyden korjaus- että -paikka. Erityisesti on varottava tarjouksia, alennuksia ja myynti internetissä. Jos kylpy myydään liian halvalla - se on, mikä on vialla.

Hyvä työkalu ultraäänipesujärjestelmä on parempi ostaa verkkokaupoista, jotka oli jo vakiinnuttanut maineensa bona fide myyjiä. Laadukkaita kotitalouksien lokerot esitetään Yandex Market. Puhtaus ei maksa paljon, ja Mighty yksikkö kestää pitkään keskeytyksettä. Täällä ovat keskimääräisiä hintoja ultraäänihauteessa Moskovassa ja Pietarissa:

Ultraäänipesurit käsillään: järjestelmään. Neste ultraäänihauteeseen

Läpi koko ihmiskunnan kehityksen ilmestyi säännöllisesti tai toisella keksinnön tarkoituksena on yksinkertaistaa ja parantaa ihmisten elämää. Teknologinen kehitys ei koskaan pysähdy, joten tieteellisen pallo - prosessi on aivan luonnollista ja loogista.

Ei niin kauan sitten saavuttanut kuluttajien suosion laitteen kuten ultraäänihauteessa. Omin käsin luoda mekanismi voi lähes mitä tahansa isäntä, se on vain tärkeää, että saatavilla on luettelo tiettyjen materiaalien ja noudata tuotantoteknologiaa. Sitä käytetään pääasiassa se puhdistaa tietyt, kun taas pohjan työn ei standardimenetelmiä, ja tällaisten suhteellisen uusi ilmiö, kuten ultraääni. Niin että edustaa Ultraäänipuhdistus kylpy, ja miten se toimii, selostetaan jäljempänä.

Nimestä tämän laitteen on selvää, että taustalla sen toimintaa. Ultraääni on alkuperäinen värähtelytaajuus on suurempi kuin määrä 18 kHz. Neste, joka on täytettyyn kylpyyn, jossa on suuri määrä kuplia, jotka vaikutuksen alaisena korkea murtumispaineesta, luo vaikutus kutsutaan kavitaatiota.

Toimintaperiaate on seuraava: sisäpuolelle säiliön liuoksella tunkeutuu kohteena vaativat hoitoa. Aloittamisen jälkeen laite kuplia murtumisesta, vaikutus saastunut mekanismi ja poistaa sen päällysteen. Tämän menetelmän avulla voit päästä eroon likaa, jopa kaikkein saavuttamattomissa ohjeen osia jalostusalueen vaarantamatta sen rakenteellinen eheys.

Mikä on Ultraäänipuhdistus kylpy?

Ulospäin, tämä laite ei ole kovin suuri kapasiteetti on noin 1 L (näytteet esiintyä ja suurempi koko, joka sulkee sisäänsä 5, 10 tai enemmän litraa), valmistettu yleensä ruostumattomasta teräksestä. Tämä kylpy koko on riitä käsittelemään erilaisia ​​laitteita ja järjestelmiä.

Sen rakenne tuote sisältää 3 perusosat:

 1. Jäähdytin, pääasiallinen tarkoitus - muuntaa sähköiset värähtelyt tuotetaan ultraääni, mekaanisen, joka siirretään sitten kylpyyn nesteen sen seinämän läpi.
 2. Generaattorin, joka toimii lähteenä esiintymisen tärinää.
 3. Lämmityselementti. Sen tärkein tehtävä - varmistaa, että ultraäänihauteessa neste oli vakio lämpötila 70 ° C On huomattava, että joskus laitteen suunnittelu tällaisia ​​rakenteellisia osia ei saa sisällyttää, mutta sen läsnäolo ainutlaatuisen edistää paremmin puhdistusta.

Laajuus ultraääni kylpyammeet

Tällainen lika poistaminen on paljon tehokkaampi verrattuna tavanomaisiin suoritusmuodoissa. Puhdistamaan erilaisia ​​tuotteita oikeaan käyttötarkoitukseen ultraäänipesurit hyödynnetään yleisesti monilla aloilla:

 • lääketieteessä sen käyttö mahdollistaa perusteellisesti steriloida kirurgisia ja laboratorio välineitä;
 • tekniikan alalla roolissa ultraäänihauteeseen, joka poistaa epäpuhtaudet putket ja muut suuria työkappaleita jälkeen niiden kiillotus ja hionta;
 • Ne ovat laajasti käytössä näissä laitteissa, ja koruja, kun se on välttämätöntä puhdistaa säännöllisesti mallikas menettänyt jalokivet;
 • tulostus työntekijät käyttävät ultraäänihauteessa ensimmäinen pesu rakenteellisiin osiin tulostimia ja muita laitteita, jotka ovat vastuussa painatus;
 • puhdas pii ja kvartsi levyyn, jotka muodostavat pohjan elektroniikan, tämä tekee myös käyttää monivaikutteinen väline;
 • omakohtaisesti autoilijoille ovat tietoisia tarpeesta puhdistuksen rakenteellisten ajoneuvon osia, kuten suuttimia, suodattimia, suonensisäisesti, jne.

Tärkeimmät edut ultraäänikäsittelyllä

Jos vertaamme tätä järjestelmää muiden laitteiden, on mahdotonta olla huomata useita sen kiistattomia etuja, joista:

 1. Ultraäänipesurit - erittäin helppokäyttöinen tuote. Sen toiminta on vain täyttämiseen säiliöön välttämätön liuos ja puhdistus voi alkaa.
 2. Saastuminen jopa kaikkein syrjäisillä alueilla objektin se voidaan poistaa ilman mitään ongelmia.
 3. Korkea tuottavuus. Täydellinen asioita puhdistus tuloksia voidaan saavuttaa vain 2-3 minuuttia, pitäen sen säiliön sisällä.
 4. Kun menettely pinnalla tuote ei näy mitään mekaanisia vaurioita, kuten hänen käsittely suoritetaan ilman mitään tarkoittaa, että se oli aggressiivinen.

Hankituille ultraäänipesurit toimivat mahdollisimman tehokkaasti, haluat tarkastella joitakin tekijöitä, jotka vaikuttavat sen laadukkaasta työstä.

Kuten edellä todettiin, läsnäolo lämmityselementin sen suunnitteluun tervetulleita, koska puhdistuksen aika tässä tapauksessa on huomattavasti pienempi, ja positiivinen tulos on ilmeinen. On kuitenkin huomattava, että jos nestemäinen ultraäänihauteessa sisältää desinfiointiliuos, sitten käyttää ylimääräistä energiaa lämpötilan nostamiseksi ei ole tarpeen.

Lisäksi on tärkeää, että heti määrittää, mitä kohdetta on puhdistettava, koska laite kapasitanssi olisi vastattava tuotteiden määrä upottaa se.

Seuraavaksi muutama sana pitäisi sanoa, miten valmistaa tällainen laite poistaa lian autojen suuttimet. Juuri nämä osat ajoneuvon vaativat usein puhdistusta, joten yksityiskohtien työ ja tarve kuvata yksityiskohtaisemmin.

Materiaalit valmistamiseksi ultraäänihauteessa suonensisäisesti

Jokainen auton omistaja tietää, että vakaan toiminnan moottori on erittäin tärkeää pitää kaikki sen osat järjestyksessä. Kun puhdistaa suuttimet käytetään ultraäänipesurissa voit puhua luottamusta turvallisuudesta ajoneuvon. Tällainen työtä huoltoasemalla, maksaa erittäin kalliita. Siksi on tarpeen käsitellä sitä, että edustavat ultraäänihauteessa suuttimet valmistaa tällainen laite itse.

Mutta ensin meidän pitäisi määrittää luettelon aineista tarvitaan asentaa itse. Näitä ovat:

 • Kapasiteetti, joka toimii perustana. Hän voi olla mikä tahansa liian iso kulho.
 • Pesukone ultraääni-toiminto. Ostaa tällainen laite voi olla melkein missä tahansa myymälässä kodin tarvikkeet.
 • Yksinkertaisin pesuainetta ilman epäpuhtauksia ja muita ominaisuuksia, kuten valkaisun vaikutus.
 • Kuuma vesi.
 • Jos on - erityinen Suihkusuuttimissa puhdistusta. Kuitenkin se voidaan tehdä ilman sitä.

Erillinen valmistus ultraäänihauteessa suonensisäisesti

Luomassa tällainen yksikkö ei aiheuta mitään vaikeuksia. Ensimmäinen askel on ottaa puhdas kulhoon ja valitsee sen kuumalla vedellä, josta myöhemmin liuottaa pesuaineen noin samassa suhteessa kuin pesua varten. Sen jälkeen, pitäisi nesteen olla upotettuna suuttimilla, jotka on puhdistettava, ja laske ultraääni pesukone. Sen käyntiaika - noin 30 minuuttia. On tärkeää muistaa, että vesi altaassa olisi muutettava niin kauan kunnes katoavat kokonaan haju bensiinin käytön aikana.

Jälkeen epämiellyttävä haju ei enää havaittavissa, suutin tulee sijoittaa suoraan yli laitteen keskelle ja, mikä nopeuttaa niiden puhdistamista. 06:00 - tämä on normaalia aika, jonka aikana kylvyn pitäisi toimia. Ultraäänikäsittelyn poistaa kokonaan likaa ja öljyä jäännös osista auton. Lisäksi tämä vaihtoehto mahdollistaa omistajan puhdistus säästää merkittävä osa rahoituksesta.

Joukko materiaaleja asennukseen ultraäänihauteeseen

Rakentamiseksi tällaisen laitteen itse, on tärkeää ymmärtää, miten se toimii, tai monimutkaisia ​​manipulointia eivät johda mitään hyvää. Tutkittuaan ominaisuuksia toiminnan mekanismi kuten ultraäänihauteessa, jossa kädet voidaan koota, joilla läsnäolo seuraavan luettelon materiaaleista:

 • putki muovista tai lasista;
 • magneetti pyöreä muoto (kuten yksityiskohtaisesti on löydettävissä monet vanhemmat kaiuttimet);
 • kela;
 • neste on tarkoitettu ultraäänikäsittelyllä;
 • posliini astiaan;
 • perusteella pulssin muuntaja;
 • pumppu;
 • teräsrunko.

Kun kaikki kohteet on valmis, voit aloittaa kokoonpano.

Valmistusprosessi ultraääni puhdistusliuoksiin

Kuten aikaisemmin on mainittu, tällainen työ on tapahduttava tiukasti noudattaen ennalta laaditun suunnitelman, lopputulos oli positiivinen. Ymmärtää laitteen kotitekoinen instrumentti ultraäänipesurit kaavio, joka näytetään alla.

Asennus prosessi alkaa siitä, että käämi on käämitty valmis muovista tai lasista putki. Jäljellä oleva osa tangon tulisi sijoittaa magneetti. Tuloksena laite ei yksinkertaisesti invertteri kutsutaan magnetostriktion.

Kaikki seuraavat vaiheet on tapahduttava mukaan seuraavan algoritmin:

 1. Kehyksessä teräksen tulee asentaa posliini astiaan.
 2. Sen jälkeen, pohja tiedot olisi varustettu aukoilla, ja jossa olisi sijoitettava jo tehty muunnin.
 3. Sitten säiliö rakenne on tarpeen rakentaa yhteyksiä. Nämä elementit on suunniteltu varmistamaan, että neste virtaa niiden läpi ja sen jälkeen yhdistettiin. Siinä tapauksessa, jos se on tarkoitus rakentaa suurikokoisen kylpy, se on hyödyllistä huolehtia laitteiden asentamista, syöttää kiihtyvää liuos.
 4. Lopussa asennuksen asetettu impulsiivinen muuntaja, jonka ensisijainen tehtävä - kasvu jännite. Näitä tarkoituksia varten, voit käyttää mitä tahansa mekanismia tällaista, otettu television tai tietokoneen.

Työ on valmistumassa testi ultraäänihauteessa. Jos rakentaa prosessi on suoritettu oikein, tämän laitteen säästää merkittävä osa talousarviota ja antaa mahdollisuuden perusteellisesti ja tehokkaasti puhdistaa kaikki osat mitä tarvitset.

Ultraäänihauteeseen 6 sovelluksia

Nopeasti puhdistaa vaikea päästä paikkoihin monimutkaisen teknologian solmut, voit käyttää ultraäänipesuriin pesutuloksen eri saasteiden, kuten ruostetta, plakki, lika auttaa laitteen, jota kutsutaan ultraäänihauteessa. On mahdollista tuottaa omia. Voit tehdä tämän, sinun täytyy olla käsillä tarvittavat työkalut ja materiaalit, ja noudata vaiheita laitteen valmistuksen teknologia.

Ultraäänipesurit kätensä: yksikön piiri

Ultraääni vibrovanna - tämä on hyvin yksinkertainen laite, joka toimii laadullisesti, ja voit nopeasti ja tehokkaasti eroon lika esineitä eri osia, työkaluja ja komponentteja. Tätä laitetta käytetään tuotteiden, mekaaninen käsittely, joka on ehdottomasti kielletty.

Ultraäänihauteesta kutsutaan kapasitanssi, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Sen vakiomäärä 2 litraa. Tämä kapasiteetti voit puhdistaa samalla muutamia kohteita pienikokoisia. Teollisuusyrityksille, on kylvyt 10 litraa tai enemmän.

Tee ultraäänipesuriin käsillään on mahdollinen, jos esitutkimus kaavion laitteen

Toimintaperiaate kone on vaikutusta esineiden ultraäänen avulla, jolloin värähtelytaajuuden on suurempi kuin 18 kHz. Käynnistää mekanismi kaataa astiaan liuokseen, ja sukupolven vaikutus tuottaa suuri määrä kuplia. Molekyyli- ilma pallot, jotka muodostuvat ympäröi tiukasti artikkelit upotetaan nesteeseen, houkutella likaa tai haljeta. Tämä tekniikka puhdistaa hankalimmista manuaalista käsittelyä tilaa. Tämä säilyttää eheyden pinnan artikkeleita ja rakenteiden yleensä.

Ultraääni kylpyjä tehokkaasti käyttää poistamaan:

Kun ruiskutetaan astiaan minkä tahansa elementin, joka on peitetty tiheä kerros korroosiota ruoste poistetaan helposti ja nopeasti.

Ultraäänipesurit käsillään: paperinvalmistusaineista

Ultraäänipesurit voi ostaa varastoon tai tehdä omin käsin. Jotta voidaan rakentaa tällaisen laitteen itse, se on tarpeen määritellä materiaaleja, joita tarvitaan, ja huolellisesti tutkia vaiheissa valmistuksen ja teknologian.

Ennen kuin aletaan valmistamaan ultraäänihauteesta, sinun täytyy valmistautua materiaaleja ja työkalut työtä

tarvitset rakentamiseen kokoonpano:

 • Kapasiteettia. Sillä se sopii joka runko ruostumatonta terästä. Se toimii perustana upottamalla tuote.
 • Pieni muovinen putki vahvaa materiaalia tai lasia.
 • Pumppaa kylpyyn voitaisiin soveltaa nestettä.
 • Pyörömagneetti. Istuvuus ja vanhan kaiuttimista.
 • Kelan, joka on sauva ferriittiä.
 • Keraaminen tai muuta materiaalia astiaan.
 • Pulssin muuntaja.

Tarvitset myös huuhtelunesteen käytettäväksi ultraäänihauteessa, joka käyttää sitä.

Miten valita nestettä ultraäänihauteesta, ja miksi sitä tarvitaan

Tähän mennessä Puhdista pinta avulla ultraääni kylpyammeet yleistyy. Näitä laitteita käytetään lähes kaikkialla, ja kaikenlaisia ​​teollisuudenaloilla. Kuitenkin suosituimpia ovat koruja liiketoimintaa, siivous liittyviä esineitä henkilökohtaiseen hygieniaan, elektroniikan korjaus, sekä autotalleissa.

Ostaa laite ei ole vaikeaa puhdistus, sekä tehdä omin käsin, vaan löytää erikoistunut nestettä, jota käytetään ultraääni kylpyjä - melko vaikea tehtävä. Jos et löydä tätä nestettä myyntiä, voit käyttää neuvoa itsenäisen valmistus. Mutta sinun pitäisi tietää, että kotitekoisia neste Ultraääni kylpyjä ei universaali. Puhdistukseen joitakin välineitä vielä etsittävä alkuperäistä versiota.

Jotta nopeasti pinnan puhdistamiseen ultraäänihauteessa, se olisi valita nestemäisten

Kuitenkin ennen kuin menee ostamaan tuotetta tai tehdä sen tuotantoon, on tarpeen määritellä selkeästi soveltamisalan sen käyttöä. Jälkeen kaikki, eri tyyppisiä materiaaleja sopivia erilaisia ​​nesteitä.

Korjaus ultraäänipesurit: sekvenssi työn

Hyvätkään ja laadullisia väline valitettavasti kohtalo kaikki on yhtä, ja ennemmin tai myöhemmin jopa ultraäänipesujärjestelmä epäonnistuu. Ja heti kun se tulee akuutti ongelma kysymys korjaus. Se, että tämä laite ei ole erityisen yleistä jokapäiväisessä elämässä, ja vain ammattilaiset, joilla on laaja kokemus voidaan sanoa, että ne piti käsitellä tällainen laite.

Kuitenkin korjata laitetta tarvetta, ja jos teet sen itse, se todella korjata kylpyamme ja varmasti sinulle. Mistä aloitat? Parhaiten silmämääräisesti. Tarkista onko vahinkoa keholle, jos jotain jyrisee nutrian verkkoliitäntäpisteen kaapeli on rikki. Jos ei ole näkyviä vaurioita, siirry syvempää analyysiä.

Korjaa ultraäänipesurit voi omin käsin, tärkeintä - tutustua vaiheet

Sisäisen komponentit voivat jättää epäonnistuminen voi:

 • elektroniikka lauta, joka on asennettu pohjaan ja kiinnitetty kolme muovista telineet pitämiseksi kortit;
 • Ohjaa teho;
 • piezo;
 • Virtakytkintä;
 • Pesä alla LED.

Täytyy vain määrittää, mitkä osat epäkunnossa, ja vaihda se. Jos et ole varma kykyjään, ota yhteyttä liikkeeseen, josta löytää asiantuntija, joka voi auttaa.

Ultraäänipuhdistus suuttimet: laitteen ominaisuudet

Suunnittelu ultraäänikärjet kuuluu kolme elementtiä. Tärkein niistä - emitteri, se muuntaa sähkövirran heilahtelut mekaanisten, joka päästessään läpi kulkeva neste vaikuttaa verisuonen seinämän sijaitsee siinä tuotteen.

Emitteri toimii pulssi syöttöjärjestelmä ja siksi hyvin tärkeää taukojen purskeiden välillä hallita olosuhteissa vakautta. Prosessi on täysin hallinnassa. Mutkikkuuden perusteella pilaantumisen, voit asettaa tarvittava aika, aste vaikutuksia ja taajuus.

Puhdistaa suuttimet voidaan käyttää ultraäänihauteessa erityinen neste

Laatu objektien käsittelyä riippuu oikeasta toiminnasta seuraavista osista:

 • Taajuus generaattori, joka toimii alulle värähtelyjen;
 • Lämmityselementti, joka tukee tiettyä nesteen lämpötila 70 astetta.

Joissakin malleissa, jonka läsnäolo viimeinen komponentti, ja lämpötilan säätö ohjaus suoritetaan käsin.

Kenkä ultraäänipesun suuttimet ja muut lajit: sovellusalue laitteen

Tähän mennessä ultraääni kylpyhuonetta käytetään laajasti eri toimialoilla. Kysyntä laitteen johtuu siitä, että se antaa erinomaisia ​​tuloksia lähdössä, saavuttamatta mitään vertailu käsittelyn laatu tavanomaisen puhdistuksen jälkeen tekniikoita.

Jos vertaamme ultraäänihauteesta muiden laitteiden, saatat huomata, että ulkoasu, tehty läsnäollessa perustiedot fysiikan ja elektroniikan, antaa useita etuja. Tämä laite on erittäin helppo käyttää, ja se saataisiin toimia tarvitaan yksinkertaisesti täyttää nestesäiliö ultraäänikäsittelyllä ja sisältää puhdistuksen.

Laadullinen vaikutus välineen saadaan korkea puhdistamisen jopa kaikkein kauko maat, hyvä suorituskyky toiminnallisuutta, ilman vahinkoa pinnalle puhdistuksen jälkeen prosessi. Puhdistus kohteet tulevat miedolla pesuaineita, jotka eivät ole osa hankaavia hiukkasia.

Monet haluavat suutin huuhdellaan ultraääni, koska se on kätevä ja käytännöllinen

Laite on hyvin aktiivisesti hyväksi seuraavilla alueilla:

 • Lääketiede - steriloida laboratorio- ja kirurgiset instrumentit;
 • Korut teollisuus - puhdistamiseen jalometalleja, ovat menettäneet houkuttelevan näköisiä;
 • Tulostus ja korjaus toimistolaitteiden - huuhteluun ja mustesuihkukirjoituspää päätä;
 • Engineering - alue puhdistetaan suurten ja kovat osat ja kokoonpanot;
 • Kemianteollisuus - nopeuttaa reaktiota prosesseja.

Työntekijät käyttävät Auton ultraäänihauteessa siivoojana moottori, ja myös pestä injektorit, suodattimet, kaasuttimet ja suuttimet, ja muut metallituotteet.

Ultraäänipesurit kädellään (video)

Ennen ostamista sellainen aihe kuin ultraääni pesukylpyyn on tarpeen määrittää käyttöaluetta. Valinta riippuu paitsi säiliön tilavuus, mutta myös laitteen hinnasta. Kallein malleja käytetään hoitoon suuria osia, ne ovat yleensä varustettu automaattinen valvontajärjestelmä ja kosketuksella. Oikea valinta asianmukaisten toimintojen ja on kylpyamme, se on otettava huomioon, että läsnä suunnittelu lämmityslaitteen, joka auttaa saavuttamaan vielä paremman tuloksen. Suurempi kohteet on puhdistettu, suurempina olevan kapasiteetin kylvyssä.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

37 − 36 =