Neste maalin poistamiseksi metallista

Pese vanha maali käsillään

Monissa tapauksissa ennen maalausta pinnan tarvetta poistaa vanha maali. Netrudozatratny paras tapa tehdä tämä - käyttää erityistä kemiallista ainetta käytetään poistamaan maalikerros. Pyyhkimällä koostumukset käsittävät polyesteriä, hiili- tai liuottimia.

Myynnissä on paljon kemiallisia pesee poistamaan öljypohjaiset maalit (esim "The Constant», «Neomid», «Dufa Abbeizer»). Ne sisältävät asetonia, parafiini, orgaanisia liuottimia. Toiminta smyvok jo havaittavissa jälkeen 5-10 minuuttia: pinnoite pehmenee, muuttaa muotoaan, minkä jälkeen se on helppo poistaa lastalla.

Kulutus voi vaihdella välillä 150 ja 400 grammaa per neliömetri. Erityinen virtausnopeus on käytännöllisesti katsoen mahdotonta määrittää etukäteen, koska se riippuu suurelta osin paksuus maalikerros. Edellä esitetyn perusteella, on suositeltavaa ostaa pestä tietyllä marginaalilla.

Esimerkiksi harkita koostumus pesu tavaramerkillä "vakio" Ukrainan tuotannon. "Jatkuva" voidaan käyttää öljyn poistamiseksi, ja pentaphthalic glyptal maalien, lakkojen, lakat, puiset ja metallipinnoille.

"Jatkuva" sisältää orgaanisia liuottimia, hajotusaineita, sakeutusaineita. Ulkoisesti poistaja se näyttää paksu harmaa-valkoinen tai ruskeankeltainen jousitus. Keskimääräinen kulutus valmisteen "Constant" - 150-170 grammaa kerroksen.

Tekniset parametrit pyyhkimällä koostumus:

 1. Ei-haihtuvien komponenttien - 2-10%.
 2. haihtumisnopeus 20 asteessa - jopa 6%.
 3. Kuluva aika huuhtelu yhden kerroksen, - jopa 20 minuuttia.
 4. Syövyttävä vaikutus metallin - 20 minuuttia.

Kiinnittää huomiota! Säilytä tätä lääkitystä tiiviisti suljetussa astiassa, poissa suorasta auringonvalosta tai lämmittimiä.

Koostumus ei tarvitse laimentaa liuottimella, kuten se on valmis käytettäväksi. Kuitenkin ratkaisu on huolellisesti lupa tai syytä ennen kuin: On tärkeää saavuttaa yhtenäisyys. Jos ravistelu säilyy jopa sen jälkeen laminoinnin aukeamista (tyypillisesti seurausta varastointi alhaisissa lämpötiloissa), se on suositeltavaa kuumentaa jar vesihauteessa.

1

Sovelletaan poisto harjalla tai telalla, jonka lämpötila ei pienempi kuin 10 astetta. Noin 20 minuutin kuluttua, alkaa pehmentää ja kuorii maalin materiaalia. Jos kerros on liian paksu ja poistaa välittömästi se epäonnistuu, se voidaan toistaa pyyhkiminen pintakäsittelykoostumus.

Poistamisen jälkeen päällysteen pinta tulee puhdistaa liuottimella, mutta ei mitään, ja erittäin haihtuvia ryhmä. Tämä on tärkeää, koska liuotin tähteet voidaan tuhota uusi pinta.

Jos hankinta pyyhkimällä koostumuksen ei ole aikaa tai resursseja, öljy pinnoite voidaan pestä käyttämällä seuraavia suosituimmista tavoista, aika-testattu:

 1. Seosta, jossa oli tärpättiä ja ammoniakkia. Liuos tehdään sellaisessa suhteessa: 2 osaa ammoniakkia 1 osa ottaa tärpättiä. Levitä neste harjalla, odottaa tunti kunnes päällyste alkaa turvota. Poistaa se lastalla, pestään, kuivataan puhdistetun pinnan.
 2. Liuosta, jossa kalkin (70%), kaliumkarbonaattia (30%). Vettä lisätään, jotta saadaan viskoosi seos. Valmiin levitetyn aineen halutun alueen, odottaa vähintään 12 tuntia ja sitten poistaa maali lastalla välineet.
 3. Taikinan liidun ja kalkin kitti. Koostumus valmistetaan seuraavasti: 5 kg kalkkia sekoitetaan samalla määrällä kalkin tahna. Lisäämällä hieman 20% kaustista soodaa. Tahnamainen aine laittaa 2 mm kerroksena käsiteltävän materiaalin. Jo sen jälkeen, kun 60-90 minuuttia maalikerroksen tulee taipuisa, se voidaan poistaa mekaanisesti.

Veden poistaminen maaleilla

Poista vesipitoinen emulsio kerros väriainetta kotona voi olla yksinkertaisella tavalla, jossa:

 1. Yhdistelmä Mekaaninen harjaus metalli hampaat ja vaikutus perinteisen lämmintä vettä. Aluksi harjalla jätä syviä naarmuja. Sitten kostuttaa rullan lämpimällä vedellä, huolellisesti käsitellä pinta. Odotamme 10-15 minuuttia, kunnes maali turpoaa ja alkaa hilseillä. Poistaa sen metalli kaavin.
 2. Liisteriä. Ota paperille, liima levitetään sen, asettaa maalipintaa. Odota, kunnes liima kuivuu. Seuraavaksi lastalla poistaa.

Keinot poisto:

 1. Liuosta, jossa oli jodia. Tätä tarkoitusta varten, 10 litran astia, jossa on vettä, lisättiin 200 ml: aan jodia. Hyvin sekoitettuun liuokseen, soveltaa sitä pintaa. Jonkin ajan kuluttua tulee olemaan halkeamia.
 2. Saippualiuoksella. Resepti liittyy käytön tavallisen saippuan. Toteutettava saippuaa, hieroa sitä raastin, sekoita tuloksena massa vedellä.
 3. Liuosta, jossa oli ammoniakkia. Sen valmistamiseksi on 250 ml ammoniumkloridia, 2 kg kalkkia litra vettä. Liuos, joka on saatu siirappimainen konsistenssi. Saatu massa levitetään pintaan. Muutaman tunnin vanha pinnoite alkaa hilseillä.
 4. Koska lateksi pinnoitteet hyvin dikloorietaani ja kloroformi. Tahansa näitä komponentteja voidaan helposti lisätä liuokseen.
 5. Jos pinta on maalattu akryylimaalit parantaa työ- ominaisuuksia ratkaisu on mahdollista lisätä alkoholia (vodka) tai salisyylihappo.

On suositeltavaa noudattaa seuraavia sääntöjä:

 1. Remover on noudatettava aiottuun tarkoitukseen. Jos koostumus on tarkoitettu metalli-, sen käyttö puun pinnalle ei ole vain tehotonta, mutta myös tuhoava aine.
 2. Universal yhdisteet kykenevät poistamaan kaikenlaisten pinnoitteet, mutta niiden tehokkuus on alhaisempi kuin erikoistuneita sijoittavat tietyntyyppisiin.
 3. On tuskin tarpeen antaa etusijan yli-aktiivinen ratkaisu. Ne ovat myrkyllisiä ja joskus voi vahingoittaa pintaa. Moderni pesu tunnettujen valmistajien on pehmeämpi vaikutus, mutta ne päästävät vähemmän myrkkyjä.
 4. Se ei ole suositeltavaa sekoittaa yhteen eri valmisteiden, koska seuraukset ovat arvaamattomia.
 5. Se ei aina kata kuoritaan ensimmäisen käsittelyn jälkeen. Jos materiaali on peitetty useita kerroksia täytyy käsitellä muutaman kerran.
 6. Työskenneltäessä kemikaalien on välttämätöntä varmistaa hyvä ilmankierto huoneessa - se auttaa heikentää myrkkyjä.
 7. Valittavana on suositeltavaa suosia geelimäinen tahnaa. Ne ovat kalliita nesteitä, kuitenkin, johtuen suuremmasta pitoisuus aktiivisten komponenttien edellä niiden tehokkuutta. Lisäksi tahnat kätevä käsitellä pystysuoraan pintaan, kuten geeli tunnusomaista alhainen juoksevuus.
 8. Jos on osa pesun vaha (hän ​​suorittaa toiminnon haihtumisen estäjä), pinta on rasva. Jos et, että uuden kerroksen ja maan ei ole riittävää tarttuvuutta.

Prosessi huuhtelu muste kotona ei vaadi suurta osaamista ja voidaan suorittaa kuka tahansa. Kuitenkin jopa niin yksinkertainen työ tapahtuu parhaiten tiukasti ohjeiden mukaisesti noudattaen turvallisuusmääräyksiä.

Maalin poisto metalli

Pese maali metalli auttaa poistamaan kaikki maalikerrokset levittää esineen

Jos tarvitset maalata metalliesine on jo yksi tai useampia maali-, sinun täytyy tietää, että päälle olemassa vanha maalikerrosta soveltaa uusiin ei ole mitään järkeä.

Ehkä ensi silmäyksellä, jotta mennä helposti tavalla (eli maalipinta ellei sitä ole puhdistettu) näyttää optimaalisesti oikean päätöksen, mutta se ei ole niin! Se on vain ajanhukkaa, vaivaa ja rahaa, koska tulos se tuo lyhytaikaisia ​​ja ajan mittaan, uusi maali pullistumat, alkaa hilseillä ja tulla suuria paloja pudota. Tämän välttämiseksi, muista:

 • poistaa täysin kaikki kerrokset vanha maali;
 • pitää obeszhirivanie pinta;
 • pohjamaalattu.

Vasta sen jälkeen, kun noudatetaan sellaista sekvenssiä voi alkaa suihkuttaa uuden maalikerroksen.

Tällaisia ​​vaihtoehtoja on monia, mutta tässä on joitakin niistä:

 • otzhiganie maali;
 • obrabatyvaniya erityinen pinta hiekkapuhallettu;
 • poistaja erityisen junia (he voivat aina löydy mistään rautakaupasta).

Paras tapa puhdistaa metallin pinta maali on käyttää tätä erityistä nestettä.

Kun poistetaan vanha säröillä maalin poisto, sinun täytyy maalata metallista.

Työkalut, joita tarvitaan

Remover vaatii työtä joitakin työkaluja:

 1. Tarvitsevat erityistä nestettä tai tiettyjä koostumuksen voidakseen poistaa maali;
 2. Suojakäsineet;
 3. Vaaditaan hengityssuojain suojella hengitysteiden
 4. Joidenkin hiekkapaperia;
 5. Tahansa sopivassa lastalla.

Ensin täytyy lukea huolellisesti ohjeet etiketti Nesteenpoistosta kraski.Rekomenduetsya valita kachetvennye koostumuksia. He varmasti kallista, mutta niiden käytöstä huomattavasti parempi kuin halvempien kollegansa.

Muista käyttää suojakäsineitä ennen kuin puhdistusnesteen (ohjeiden mukaisesti). Lisäksi se on tarpeen suojata ylähengitysteiden ja myrkyllisiä kaasuja ja myrkyllistä myrkkyjä, joita erittyy vuorovaikutus nesteen kanssa vanhan maalin.

On tärkeää muistaa, että kun jaetaan kerros erityistä nestettä vanha maali, tarvitsevat jonkin aikaa pois aloittaa vetotapahtumaa. Pääsääntöisesti se on valotusaika määritelty ohjeita.

Tietyn ajan kuluttua, voit siirtyä poistaa epämieluisat mustetta. Sinun täytyy tuoda oikeat työkalut käsillä (tässä tapauksessa on kätevintä käyttää lastalla) kytkeä hilseillyttä paloja vanhan maalin ja poistaa sen pinnalta. Se on melko yksinkertainen (jos käytetään korkean laadun pesunestettä).

On syytä pitää mielessä, että jos vanha maali ei ole yksi, vaan useita kerroksia, sinun täytyy uudelleen pintakäsittely.

Täydellinen puhdistus pinnan käsittelyn jälkeen ja vanhan maalin poistamiseksi nesteestä, se on suositeltavaa puhdistaa jopa hiekkapaperilla (tarpeen poistaa hienoimmat hiukkaset vanha maali ja tasaiselle pinnalle).

Viimeinen vaihe puhdistuskäsittely vanha maali-liuotinta koko pinta (napr.Uayt henki).

Muita pinta on pohjamaalattu, ja vasta sen jälkeen voidaan maalata.

 • lukea huolellisesti kaikkia keinoja;
 • Muista huolehtia käsien suojaamiseen, silmiä ja hengitysteitä;
 • ja tietenkin, ei kitsastella materiaaleja (tämä säästää aikaa ja energiaa minimoimiseksi).

"Dockers KEMIALLISET GmbH RUS"

Str. Magnitogorsk, 11, rakennus 3

myynti: pr. Metallistov 32 Tower 1

toimisto käyttötapa: Ma-pe 10.00-17.00 (ilman lounasta) la-su, 10-14,00

Puhelin / faksi .: (812) 438-07-23 (monikanava)

toimitus alueilla ympäri Venäjää

toimisto B \ C "Yauza torni, ul. Radio d. 24 K.1, m." Bauman "

toimisto käyttötapa: Ma-pe 10.00-17.00. sub.pod tilaus (ilman lounasta)

Edullinen neste maalin poistamiseksi autoista metalli: kuvaus, kaavioihin, käyttöohjeet ja arvostelut

Valitettavasti maali on tietty käyttöikä. Joka vuosi, maali haalistuu ja muuttaa sen ominaisuuksia. Auto näyttää vähemmän houkuttelevaa. Virkistää se ja palauta auton tehtaan tuoreen näköisiä, se herättää kysymyksen uudelleen maalauksen. Mutta tässä on soveltaa kiilteen vanhan asiantuntijat eivät suosittele. Tarttumaan paremmin tulee huolellisesti valmistautua koko pinta. PARAS - neste maalin poistamiseksi metallista. Siitä nyt ja jutellaan.

On olemassa useita suosittuja valmistajat näistä varoista. Venäjän markkinoilla on tarjota seuraavia merkkejä:

miten ne eroavat toisistaan? Ja mikä on paras nesteen poistoon maalin metallista koneita? Vastaus tähän kysymykseen, opimme aikana testin.

Tuotteen nimi on "Pese vanha maali." Valmistaja väittää, että tämä työkalu on täydellinen poistaminen erilaisten maalien, nimittäin:

Myös käytetty kaasu on propaani-butaani (ponneaineena).

Se poistaa emali sekä metalli- ja puupinnat. Ohje todetaan ennen käyttöä Ravista tuote. Lisäksi välineet levitetään kehon pinnan. Vaikutusta lääkkeen - 10-60 minuuttia. Testien aikana ei kemiallisia prosesseja 20 minuutin kuluttua ei tapahtunut. Kiille ei levittäytyä. Toimintatapoihin pitkään. Tämä on sen pääasiallinen haitta. Huomaa myös, ettei arvion tuotteiden aerosolitölkit. Meidän on uudelleen ostaa harjalla. Valmisteen kuuluu LPC läpinäkyvä kalvo. Sillä on vaikea määrittää, kuinka paljon rahaa on ruiskutettu.

Mutta on syytä huomata, että tämä on halvin neste maalin poistamiseksi metallista. Hinta 500 millilitran pullo on 500 ruplaa.

Tämä on kuuluisa valmistaja Yhdysvalloista. Yhtiö toimii koska 30-luvulla viime vuosisadalla, ja on laaja valikoima tuotteita. Keskuudessa hänen - neste poistaja vanha maali metallista. Hän myi sen aerosoli. Tilavuus ilmapallo - 283 grammaa. Tuotteen hinta on 350 ruplaa.

Työkalu on suunniteltu poistamaan emali, lakka ja epoksi formulaatiosta eri pinnoilla. Se on keramiikka, metalli ja puu. Kuitenkin yllättäen, poistamiseksi mustetta sulan metallin ei sovellu muovia, vaikka on hyvä vaikutus kanteen.

Opetus on melko yksinkertainen - on ravistettava varovasti suihkuttaa ja suihkuta pinnalle. Tuote sisältää hapon, niin että läsnä kumin käsineet - on tarpeen.

Ohje, että tuote on voimassa 10-20 minuuttia. Testien aikana "Abro9raquo; Hän näytti parhaansa. Levittämisen jälkeen maali alkaa vzdyblivatsya ja delaminate pinnasta. Ennen kokonaisuudessaan päätökseen toimen kesti 15 minuuttia. Tuote pidetään määrätyn ajan kuluessa rungon valmistajalta. Aerosoli selvisi 90% korjausmaalaustuotteita.

Mitä mielipiteitä, ne ovat melko positiivisia. Lääke on lyhytvaikutteinen ja helppo levittää. Asiantuntijat kuitenkin varoittavat väärennöksiä. Koska tämä on nimekäs valmistaja voi törmätä väärennettyjä. Siksi aina vertailla hintoja ja nähdä merkinnät.

Tämä on japanilainen aine. Myös sopivia Vaikeasti irtoavien tarroja. Toisin kuin amerikkalainen "Abro9raquo;, tuotetta voidaan käyttää muovipinnoille. Kuitenkin Venäjän markkinoilla "Permateks9raquo; ole kovin suosittuja. Ottaen huomioon tämän, hinta on 14 dollaria tai 860 ruplaa nykyistä vauhtia. Valmistaja katsoo, että tuote toimii lämpötilassa, joka on 5-38 astetta. Tuntia liuotin - 10-15 minuuttia. Testien aikana, se tarkoittaa täysin selviytymään tehtävästä. Neste levitetään tasaisesti läpi spray taskulamppu, ja heti kuorittiin pois maali alkaa. Kun tämä materiaali muodostaa pieni vaahtokerros.

Miten toiminnon "Permateks9raquo;? Asiantuntijat sanovat, että tämä ei ole paras nesteen maalin poistamiseksi metallijauheesta. Tarroilla hän selviytyy "rytinällä". Mutta hyvä maali ei ole kovin. Koska tuote - monikäyttöinen, se poistetaan vain 30 prosenttia emali metallin pintaan. Siksi Japanin media ei ole kovin sopiva valmistelua varten maalaustyöt.

Tämän murskaus tuotettujen pinnoitteiden kotimaassa. Käsky kertoo, että välineet selviytyy efirotsellyuloznymi ja vesi-dispersio emalit, sekä auto- lakka ja tiivistysaine. Valmistajan mukaan voimassaoloajat 20-30 minuuttia. Se maksaa enemmän kuin kohtuullinen - 200 ruplaa per 850 grammaa tuotetta. Totta, "Top-52" on myynnissä vain pankissa. Arviot huomaa, että sinun täytyy käyttää ostaa enemmän ja enemmän harjalla. Silppuri lakka pinnoite on geeliytynyt kaava, jonka yhtenäinen ja paksu levittämisen jälkeen pintaan. Myös, kun käytetään välineitä ulkopuolelle pääsemästä satunnainen roiskuminen viereisen pinnan. Neste on erittäin paksu. Tällöin ohjeita ei listattu levottomuus. Lääke voidaan levittää suoraan lämpötilassa yli nolla. 30 minuutin kuluttua aika pinnalla onnistui ottamaan 7 prosenttia maali. Yllättäen tuote ei ole yhtä tehokas kuin vaatinut valmistaja.

Joten, mitä neste poistaa maali metallia sopii parhaiten? Testien aikana paras arvio lääkkeen sai Yhdysvaltain tuotanto "Abro9raquo;. Tämä tuote on erittäin myyntikelpoista Venäjän markkinoilla ja on kohtuullisin kustannuksin. Hopea on jaettu välillä "Permateks9raquo; ja "Top-52". Ensimmäinen on riittävän korkea arvo, ja toinen liuotin on vähemmän tehokas, mutta on helpommin hinnan. Mutta pahin on lääke "Eltrans-N9raquo;. Pese ei selvinnyt testejä, ja ei täytä silmälasit.

Kuten olemme sanoneet aiemmin, nyt markkinoilla on monia väärennöksiä autochemistry. Ja ne voidaan myydä samalla hinnalla kuin alkuperäinen. Miten määritellä, onko tämä on alkuperäinen nestemäinen maalin poistamiseksi metallista, vai ei? Monet puhua läsnäolosta logon kohokuvioita. Tällainen symboli voi olla paitsi alkuperäisiä, mutta myös väärennettyjen tuotteiden. Moderni teknologia mahdollistaa hallita mitään merkintätapaa.

Mutta mitä ei ole väärennettyjä tuotteita "Abro9raquo, niin on syytä kirjoitus alareunassa. Tällä hetkellä alkuperäinen teksti "Valmistettu Kiinassa valvonnassa Abro INDUSTRIES, INC., USA." On väärennöksiä rajoittuvat ensimmäiseen kolme sanaa. Sama koskee drgua tavarat amerikkalaiselta valmistajalta (esim tiivistysaineet). Viimeaikaiset pakattu laatikoihin 12 kappaletta. Väärentäminen on pakattu laatikoihin 144 kappaletta.

Joten, olemme harkinneet tärkeimmät tuottajat kemiallisten tuotteiden. Nyt osaat nopeasti ja helposti poistaa vanha maali metallista.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 + 3 =