Nesteen lämmitysjärjestelmät nonfreezing

"Nezamerzayku" lämmitykseen: arvioita, hinta. "Nezamerzayku" lämmitysjärjestelmiin

Se tapahtuu niin, että veden käyttö jäähdytysneste ei ole mahdollista. Tällaisissa tilanteissa, pelastus tulee "nezamerzayku" lämmitykseen. Tämä neste on joitakin vaatimuksia käyttöolosuhteisiin. Se on erinomaiset ominaisuudet vettä, joka myös on otettava huomioon suunniteltaessa lämmitysjärjestelmä.

Ei ole salaisuus, että yksi tärkeimmistä osista on oma koti on lämmitysjärjestelmä. Se on vain avulla se voi siirtää vahva pakkaset, josta maamme ei ole täydellinen, ja itse asiassa, talvella se ei ole harvinaista. Huolimatta halukkuutta kuluttajien pakkaselle, sinun täytyy antaa joitain yllätyksiä etukäteen. Ja ehkä vaarallisin niistä voidaan pakastaa lämmitysjärjestelmä - ei ihme, että tämä ehto katsotaan hätätilanteessa.

Lämmitysjärjestelmän hätätilanteessa ei lupaa hyvää. On tärkeää huomata, että tämä voi tapahtua paitsi Keski kattilahuoneen, mutta myös yksittäisissä kattilassa. Tästä syystä suunniteltaessa tahansa järjestelmässä, on tarpeen pohtia edellytyksiä lisäturvaa.

Asiantuntijoiden mukaan yleisin ongelma yksityiskodissa on epäonnistunut kattilan, ja yleensä se tapahtuu aina yllättäen. Estämään tällaisen yllätyksiä, sekä poistamaan vika lämmitysjärjestelmä ja sen myöhempi jäähdytys, asiantuntijat neuvovat käyttämään pakkasnestettä.

"Nezamerzayku" lämmitykseen - sama pakkasnestettä tai pakkasnestettä. Tärkein ominaisuus lämmönsiirtoaineen - ei käänny lämpötilaa alennetaan jäähän. Siten on olemassa paksuuntumista jäähdytettiin koostumuksen. Tahansa pakkasnestettä otoplnyh järjestelmiä valmistetaan samalla periaatteella. Sen rakenne sisältää seuraavat:

 • aineet (lisäaineet), joka vastaa seoksen ominaisuuksia;
 • aineet (estäjät) korroosion estämiseksi;
 • pääasiallinen aktiivinen komponentti;
 • alkoholi (glykoli) perusteella.

Näin ollen, "nezamerzayku" lämmitykseen ja alkoholi on aine. Kun itse glykoli ei ole haitallista, mutta jotkut lisäaineet voivat vahingoittaa terveyttä. Niin voi toimia aktiivisena komponenttina pakkasnestettä:

 • Glyseriiniä.
 • Propyleeniglykolia.
 • Etyleeniglykoli.

Lämmönsiirtoainetta perustuu glykolia on ehdottomasti kielletty käyttää kodit pysyvästi asuvat. Rajoitukset johtuen siitä, että tämä "nezamerzayku" erittäin myrkyllinen lämmitykseen ja kosketukseen ihon kanssa voi aiheuttaa palovammoja. Kaasun tai nesteen pääsy kehoon voi johtaa vakaviin seurauksiin, kuten kuolema.

Kaikki tunnetut matala-asteista jäätymisenestoaine - pakkasnestettä kone, joka on joskus myös kaadetaan lämmitysjärjestelmään - valmistetusta eteenin perusteella. Kuitenkin, jos on pienintäkään mahdollisuutta ihmisen kosketukseen etyleeniglykoli, on sen käyttöä tulee välttää useista syistä:

1
 1. Combi kattilat tapahtuu sekoittuvat kuuman veden syöttöpiiriin.
 2. Voi vuotaa.
 3. Ehkä haihduttamalla paisuntasäiliön auki.

Älä käytä etyleeniglykoli jäätymisen nesteitä järjestelmissä, joissa lämmittimen käytetään kaksinkertainen kattila.

Lämmönsiirtofluidi, joka perustuu propyleeniglykoli, täysin myrkytön. Tietenkään tämä ei tarkoita, että se voi olla humalassa, mutta jos vahingossa osui minimaaliseen annoksina iholle tai jopa sisällä, ei ole terveysongelmia.

Glyseriiniä "nezamerzayku" lämmityksen (alempi hinta) kaatoi keskellä vuosisadan ja sitä on käytetty menestyksellisesti tasalla. Glyseriiniä - ihmelääkkeenä, ja toisin kuin kahdessa edellisessä, se ei kuivu renkaita, vaan palauttaa sen. Toisin sanoen, glyseriini- neste vaikuttaa kumi kuin palauttaa voiteluaineena, jolloin ei tarvitse huolehtia siitä, että tiivisterenkaan kunto kumit.

Venäläisten kuluttajien suosituin "nezamerzayku" lämmitykseen talon tuotemerkkejä kuten:

 • "Hot-65Eko Blood".
 • "Stugna-N9raquo;
 • "Lämmin House".

Valittaessa pakkasnestettä tärkeää muistaa, että sen sisältö on propyleeniglykoli osoittaa, että neste kiteytyminen tapahtuu lämpötilassa -60 ° C

Nezamerzayku lämmitykseen: hinta ja tekniset indikaattorit

Tietenkin, neste - "nezamerzayku" lämmitys on erilaisia ​​ominaisuuksia, ominaisuudet ja luokitukset sovellus kuitenkin tärkein edellytys on se, ettei taipumus jäätymisen. Jäätymisenestokoostumus määrättyyn lämpötilaan olosuhteissa, joissa tapahtuu kiteytyminen. Tietenkin pitäisi valita alemmassa lämpötilassa, mikä on tyypillistä oman ilmastovyöhykkeeseen.

lämmitysjärjestelmä määrää, mitkä "nezamerzayku" olisi sopivin kodin lämmitysjärjestelmän. Kuten edellä mainittiin, kaikki pakkasnesteet luodaan käyttämällä eri aineita. Koostumus voi sisältää etyleeniglykolia on myrkyllinen aine, joten se voi käyttää vain lämmitysjärjestelmien suljettua tyyppiä. Pakkasnestettä perustuu propyleeniglykoli, asiantuntijoiden mukaan, se on vähemmän myrkyllinen.

Pakkasnestettä apua pidentää koko lämmitysjärjestelmä, kuten patterit. Ja mikä tärkeintä, että tällainen jäähdytysneste estää kaasun muodostumista.

Jäätymisenestoaine - seos propyleeniglykolia lisäämällä erilaisia ​​inhiboivia komponentteja. Keskimääräinen palvelusaika pakkasnestettä on 4-5 vuotta.

Laatu "nezamerzayku" lämmitysjärjestelmiin pitäisi tarjota sujuvan toiminnan järjestelmän, myös hätätilanteissa. Siksi säästää ostosta pakkasnestettä täysin sopimatonta. Voit tallentaa ehkä että laimennus tislattua vettä, mutta vain siinä tapauksessa, jos et paniruete käyttää lämmitysjärjestelmään ääriolosuhteissa, esimerkiksi pohjoisosissa maata.

Pakkasnestettä lämmitysjärjestelmiin - tekemään oikean valinnan

Vesi tai pakkasnestettä - mitä valita

Yhteisöllinen lämmitys sähköverkosta tavallisesti jäähdytysneste on tavallista vettä ja että se on useimmiten käytetty järjestämiseen kiinteistönomistajien asuin tilojen lämmitykseen. Mutta viime vuosina, monet kuluttajat ryhtyvät käyttämään vaihtoehtoisia kantajia lämpöenergian huolimatta korkeat hinnat. Uskotaan, että jäätymisen lämmitysjärjestelmien on erittäin kallista. Selvittää se totta tai ei, sinun täytyy harkita etuja ja haittoja käyttämällä vettä jäähdytysaineena ja erityistä nestettä (lue myös: "Valitse neste lämmitysjärjestelmiin kotona").

Etuja ja haittoja vettä jäähdytysaineena

Mitä myönteisiä puolia, vesi, ensinnäkin, se on halvin ja edullisin lämpönä kantajia. Useimmat lämmityslaitteita, sekä elementit ja osat on laskettu jäähdytysaineen kierrätyksen.

Mikäli vuoto lämmitysjärjestelmässä salmen rakenne vesi ei vahingoita ihmisten terveyttä, koska se on ympäristöystävällinen ympäristölle.

 • kun esiintyy äkillinen pakkasen, kun lämmitysjärjestelmä ei ole jo käynnissä, todennäköisyys repeämä putkien ja jäähdyttimet, ja joskus lämmitysyksikön. Poistaminen tällaisen onnettomuuden maksaa huomattavan summan;
 • veden käyttö ajan, johtaa kattilakiven muodostumisen sisäpinnalle putkilinjan, ja tämä aiheuttaa aina poikkeuksetta lämpöenergian ylitys on noin 25-30% ja lisätä rahalliset kustannukset lämmitys kodeissa, koska polttoainetta maksaa paljon;
 • jos metalliputken, ennemmin tai myöhemmin, jäähdytysnesteen johtaa korroosiota prosesseissa.

Edut ja haitat pakkasnestettä lämmitykseen

Pakkasnestettä lämmittämiseen talossa, joka on tuotettu eri yritykset voivat sisältää erilaisia ​​komponentteja. Kaupallisesti saatavissa lämmönsiirtonesteitä toimintaa varten lämmitysjärjestelmien perustuu propyleeniglykoli, glyseriini, suolaliuos Bishofit ja suolaliuoksella.

Hyötyjä Nestemäiset jäädyttäminen:

 • Pakkasnestettä ei saa tyhjentää jälkeen lämmityskauden alkaen lämmönjakelurakenteesta - laitteiden toimintaa, putket ja lämpöpatterit pysyvät täynnä vaikka merkittävä lasku ilman lämpötila kadulla;
 • in "nezamerzaek" aina läsnä erityisiä lisäaineita, joiden kautta neste ei vaahtoa, ei muodosta laajuuden ja korroosio sisäpinnalle elementtien, se ei aiheuta turvotusta tai liukenemista materiaaleihin, joista tiivisteet on tuotettu.

Haitat Nestemäiset jäädyttäminen

jäähdytysnesteen lämmitysjärjestelmiin tehdä perustuen propyleeni:

 • jos kyseessä on vuoto päästävät ihmisten terveydelle haitallisia haihtuminen;
 • Sillä on korkea aggressiivisuus putkistoihin, venttiilien, liittimet ja muut osat lämmitys rakennetta;
 • Se on suuressa määrin viskositeetin kuin veden noin 20%. Tämän seurauksena, on pumput lisätään hydraulista kuormitusta. Perustuu edellä, osto kiertovesipumpun suosittava tehokkaampia välineitä.

Kuormituksen vähentämiseksi ja siten lisätä lämmön pakkasnestettä, siihen lisättiin vettä, mutta vain tislattua. Se, että tavallista vesijohtovettä osuus on suuri kalsiumsuolojen provosoi ulkonäkö talletusten sisäseiniä lämmityselementin suunnittelua.

Valinta pakkasnestettä lämmitysjärjestelmien

Kotimaan markkinoilla jäädyttäminen neste lämmitysjärjestelmään on edustettuna laaja ja monipuolinen valikoima. Mutta on kotimaisia ​​tuotteita ovat kysyttyjä, esimerkiksi "Warm House".

Pakkasnesteen venäläisiä valmistajia yli 5 vuotta, pystyy välttämään menettää suorituskykyä, joten ei ole tarvetta ostaa kalliimpia tuotu analogit. Kasvaneen kysynnän lämmityksen pakkasnestettä kotimaisten yritysten vuodesta toiseen laajentamaan Nestemäiset jäädyttäminen, joka perustuu tuotantoon, joka on ympäristöystävällinen raaka-aineet - ruoka propyleeniglykolia. Mikä on paketti pakkasnestettä lämmitysjärjestelmään, nähdään kuvassa.

Kun et voi käyttää pakkasnestettä

Tieto siitä, mitä ominaisuuksia on pakkasnestettä lämmitysjärjestelmiin löytyvät valmistajan.

 • ei voida käyttää pakkasnestettä jäähdytysnestettä lämmitys aggregaattien kaksinkertaisen-piiri, koska on mahdollista, että kun neste on lämmityspiirin kuuluu kuuman veden syöttöpiiriin. Kuten edellä mainittiin, "nezamerzayki" fysikaalis-kemialliset parametrit ovat myrkyllisiä yhdisteitä;
 • Älä koskaan käytä pakkasnestettä ja avoimissa järjestelmissä jäähdytysneste höyrystyy, millä on negatiivinen vaikutus perheen terveyteen (lue: "Miten valita lämpöjohtopiiriin lämmitysjärjestelmän Country House - kuvata pakkasnestettä");
 • Ei ole hyväksyttävää käyttää pakkasnestettä lämmityksen kun putki suunnittelu tehdään sinkitty - pakkasnestettä menettää alkuperäisen laadun, koska muutos sen kemiallinen koostumus;
 • pakkasnestettä lämmittämiseksi talo on pienempi lämpökapasiteetti kuin härkä, ja siksi ne vaativat enemmän tehoa lämpöpatterit, koska ne ovat tunnettuja, ne ovat kalliimpia;
 • koska viskositeetti pakkasnestettä edellä tarpeen kiertopumput, ja voimakas.

Korvaaminen pakkasnestettä tuottaa noin 1 kerran 5-6 vuoden välein. Se kaadetaan erityiseen säiliöön ja hävitetään kierrätystä yritykset.

Voinko tehdä ei-jäädyttämistä neste lämmitykseen omiin käsiinsä: yleiskatsaus tyyppisiä pakkasnestettä, niiden koostumus ja ominaisuudet hakemuksen

Toiminnan aikana lämmitysjärjestelmä voi jäätyä jäähdytysnestettä. Tämä johtaa siihen, että luodaan hätätilanteissa. Ne voidaan välttää vain korvaamalla vesi linjat erityisestä koostumuksesta, jäätymispiste, joka on huomattavasti alle 0 ° C: ssa Onko mahdollista tehdä samanlainen jäätymisenestoainetta lämmitykseen talon omin käsin?

Teemme itse pakkasnestettä

On syytä huomata heti, että pelkkä vesi on paras tyyppi jäähdytysnestettä. Se on riittävä lämpökapasiteetti, se on optimaalinen tiheys arvo saatavilla. Näin ollen, jos todennäköisyys jäätyminen lämmitys on minimaalinen - se on parasta käyttää tislattua vettä.

Mutta jos et voi noudattaa tätä ehtoa edellyttävät erityisiä pakkasnestettä lämmityskattiloiden. Se on ratkaisu, jossa vesi vie 70% kokonaismäärästä. Loput ovat lisäaineita, jotka alentavat kynnystä kiteytys -60 ° C: ssa Ne sisältävät:

 • Pääkomponentti - etyleeniglykoli, propyleeniglykoli tai glyseroli. Tämän jäädyttäminen neste lämmitysjärjestelmään talo on korkea viskositeetti-indeksi, mikä johtaa siihen, että haluttu vaikutus;
 • lisäaineet. Koska ne pakkasnestettä veden lämmitykseen ei vaahtoa, ja lämpötila nostetaan ei muodosta kiteinen sakka.

Ongelma itse valmistuksen tämä koostumus on oikea valinta viimeinen komponentti. Kaikki valmistajat eivät paljasta luettelo komponenteista. Mutta ylipäätään tehdä oikea osa, kotona se voidaan tehdä - tämä edellyttää erityisiä laitteita ja noudattamista tuotantoteknologiaa.

Miten tehdä jäätymisenestoainetta lämmitykseen, ja mitä seurauksia voi johtaa sen soveltamisesta?

 • Lisääntynyt vaahto tasot lämmityksen aikana jäähdytysnesteen aiheuttaa nopean sakan muodostuminen seinille putket ja lämpöpatterit;
 • Vähennä lämpöä kotitekoinen pakkasnestettä. Tämä aiheuttaa merkittävän vähenemisen lämmitys tehokkuutta;
 • Tehty pakkasnestettä lämmittämiseen kädet saattavat vaikuttaa negatiivisesti teräselimet järjestelmän koska suuri happipitoisuus. Nopeuttaa korroosiota.

Mitään jäähdytysnesteen keittimeen lämmitys- tai kiinteän polttoaineen kattilat eivät saa aiheuttaa esiintyminen nämä haitalliset vaikutukset. Siksi on suositeltavaa käyttää ainoastaan ​​korkealaatuisia jäätymisenestoainetta veden lämmitys luotettava valmistaja pitää järjestelmä turvallinen.

pitäisi viitata paitsi sen koostumuksen ja soveltamisesta suositusten, mutta myös lukea huolellisesti ohjeet ennen lämmityskattilan pakkasnestettä. Se on tietyn tyyppisten jäähdytysnestettä, joka voidaan kaataa.

Lomakkeet lämmitys pakkasnestettä

Määritettäessä, että jäädyttäminen lämpötila lämmitysjärjestelmään pitäisi olla vain tehtaan laatu - voit edetä valinnan tietyn koostumuksen. Se on sovitettava erityiseen kaukolämmön järjestelmään, ja sen suorituskyky voi ei heikentää järjestelmän parametreja.

Ennen täytät jäätymisenestoainetta lämmitysjärjestelmään opittava - ei onko se tulee olemaan negatiivinen vaikutus lämmityksen komponentteja. Tehdä niin, lue käyttöohjeet, jotka on kiinnitetty. On myös tärkeää kiinnittää huomiota tärkein nestekomponenttiin pakkasnestettä lämmityskattiloiden. Se vaikuttaa paitsi tilaa lämmitys komponenttien, mutta myös toimintaolosuhteet:

 • etyleeniglykoli. Se on ominaista suuri myrkyllisyys. Näin ollen voidaan soveltaa vain suljetuissa. Vaikeus voi esiintyä, kun lämmitysjärjestelmän täyttö tämän tyyppisen nesteen jäätyy. Höyrytilassa on vaarallista ihmisen terveydelle;
 • propyleeniglykoli. Oikeastaan ​​on ravintolisä, joten voidaan käyttää sekä avoimissa ja suljetuissa lämmitysjärjestelmissä. Toisin kuin kiteytymislämpötila eteenin + 80 ° C: ssa, mikä tekee mahdolliseksi käyttää sitä kiinteiden korkealla kiehuvia. Ainoa haittapuoli - kalleus;
 • glyseroli. Suosituin laji pakkasnestettä lämmitykseen uunissa. Sen suorituskyky on hieman pienempi kuin propyleeniglykolia. Kuitenkin, sekä kustannukset glyserolia pakkasnestettä kertaluokkaa pienempi. Haitat ovat suuri vaihtuvuus. Tämä voi vaikuttaa eheys putkistojen. Exit - vaihto kumitiivisteiden paronitovye.

Tällä hetkellä muiden kuin jäätymisen neste lämmitykseen asuntoja perustuu glyseroli on optimaalinen yksi.

Valmistajat tarjoavat 2 tyyppisiä ei-jäädyttämistä lämmönsiirto lämmitysjärjestelmään - tilassa käyttövalmiina, ja keskittyä. Suurten lämmityspiirit on edullista hankkia rikastetta. Kuitenkin, tämä monimutkaistaa täyte.

Ostaessaan käyttövalmis neste tarpeen kiinnittää huomiota alemman kriittisen tason jäädyttämistä. Se voi olla -25 ° C: sta -65 ° C: ssa

Ominaisuudet kaatamalla pakkasnestettä lämmitysjärjestelmään

Jotta ei tehdä itsestään jäätymisenestoainetta lämmitykseen ja siten vaarantanut koko järjestelmän - sinun täytyy ostaa valmiin rakenteen. Kuitenkin sen, että olisi tunnettava muotopuristeteknologiaan.

Jos järjestelmä on vanha jäähdytysneste - se on tyhjennettävä. On suositeltavaa tarkistaa sen tilan. Likaantumisaste osoittaa merkitystä kattavan puhdistuksen. Se suoritetaan ennen kaada pakkasnestettä lämmitysjärjestelmään. Myöhemmissä työvaiheissa muodostuvat suorituskykyä näiden pisteiden:

 • Jos olet aikaisemmin käyttänyt pakkasnestettä - Muista suorittaa täyden pesujärjestelmä. Muuten, sekoittamalla kahta eri jäädyttämistä nesteitä uunin lämmittämiseksi voi johtaa ei-toivottuihin kemiallisiin reaktioihin;
 • suljetussa järjestelmässä. Se täyttää tukiaseman on oltava alle kaikki muut lämmityslaitteet. Avulla pumppauslaitteiston suoritetaan täyttö pakkasnestettä omakotitalon lämmitysjärjestelmään. On tärkeää, että paine putkissa ei saa ylittää arvoa 3 atm;
 • avoin järjestelmä. Sen käyttöä ei suositella pakkasnestettä veden lämmitykseen. Jatkuvassa kosketuksessa ilman kanssa voi aiheuttaa merkittävän kasvun vaahtoamista. Täyttö suoritetaan läpi ylemmän paisuntasäiliön;
 • testaus lämmitys. Lämpötila järjestelmä lisää asteittain. Samanaikaisesti, kaikki solmut tiiviys tarkistetaan ja ettei vieraita kohinan Nestekierron.

Käytön aikana tarvitse lisätä pakkasnestettä nesteen kuumentamiseksi yksin. Siksi on suositeltavaa ostaa sen ja liikevoittomarginaali - 15-20% enemmän kuin laskettu määrä järjestelmän.

On mahdotonta tehdä jäätymisenestoainetta lämmitykseen. Lisäksi ei ole suositeltavaa käyttää autojen pakkasnestettä, koska ne ovat useimmiten perusteella tehdyt propyleeniglykolin vaarallisia.

Käyttörajoitukset pakkasnestettä lämpöä tarjonnan

Huolimatta kaikkine etuineen, ei jokainen pakkasnestettä sovellu lämmityskattiloiden. Väärinkäyttö voi johtaa vähitellen tuhoutumiseen lämmönvaihtimen ja nopea epäonnistuminen kalliita laitteita.

Lisäksi on olemassa useita muita rajoituksia, jotka on otettava huomioon, kun käytetään ei-jäädyttämistä jäähdytysneste lämmitysjärjestelmät:

 • Monia malleja combi kattiloissa ei ole suunniteltu pakkasnestettä. Hän voi päästä kuumaa vettä järjestelmä, mikä ei ole toivottavaa;
 • Pakkasnestettä negatiivinen vaikutus galvanoitu pinnoilla. On nopea tuhoutuminen suojakerroksen ja näin ollen - ulostulo lämmityselementin vika;
 • Koska viskositeetti pakkasnestettä on paljon suurempi kuin veden - sinun ihmiselle jopa voimakas lämmitys kiertopumput. Alemman kriittisen tason jäätymispiste - suurempi tuottavuus olisi pumput;
 • Korvaaminen pakkasnestettä pitäisi tehdä selkeästi valmistajan suosittelemia. ajan mittaan se menettää ominaisuutensa, joka vaikuttaa suoraan operatiivista suorituskykyä lämmitysjärjestelmä.

Pakkasnestettä Konsentraatti laimennetaan tislatulla vedellä. Tavallinen virtaus sovellu tähän - useita kolmannen osapuolen komponentteja, voivat aiheuttaa ei-toivottuja kemiallisia reaktioita.

Video yksityiskohtaisesti pakkasnestettä valinta parametrit lämmitysjärjestelmiin:

 • Lämmitetty mökki omin käsin: vesi ja sähkölämmitys, takat, uunit
 • Vaihtoehtoisia lämmönlähteitä ja kodin lämmitys
 • Maalämpö omissa käsissä: arvostelut, laitekustannukset, toimintaperiaate

kertoa, että pour (jotkut nezomerzayku) putkeen autotallissa? Pituus-36m järjestelmään.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

4 + 2 =