Fluid hover

Ranking parhaista makuja sähköisen savukkeiden: Top 3 kaikissa luokissa

Elektroniset savukkeet ovat suosittuja ei niin kauan sitten, mutta tällä hetkellä, monet tupakoitsijat ovat siirtyneet veyping (höyryssä prosessi). Lisäksi myös ne, jotka eivät ole koskaan olleet nikotiini panttivankeja istuutunut uudenaikainen hauskaa. Hyviä ja huonoja puolia tämän harrastuksen purettu monia artikkeleita, mutta mitä nimenomaan tähän löytyy tietoa makuun, makuja ja muut kriteerit hyviä valuja. Tämä termi tarkoittaa Nestettä Sähköinen savuke (ES), joka voi muuttaa mielialaa lähes kaikissa malleissa. Poikkeuksia ovat haihduttimet, jotka on suunniteltu tiettyjä yhteyksiä eikä purkaa vaihdettavaa tai jotain muuta.

Mikä on nestemäinen ES?

Täytä - tämä on erityinen, usein maustettu neste, joka antaa esimakua aikana höyryssä. Kun veyping tuli suosittu, vaikka hyllyt tavanomaisten tupakkakauppaa täynnä erilaisia ​​laitteita tupakointi sähköisen savukkeiden. Voit valita tällainen alue on melko vaikeaa, varsinkin aloittelijoille, mutta tässä on syytä huomata, että kaikki täyttökoostumukseen lähellä toisiaan, ja tämä yksinkertaistaa ostoprosessia.

Neste myydään lääkepulloihin, yleensä muovista, 10 tai 30 ml. Joskus voit löytää vaihtoehtoja "hanasta", ja sitten hinta hintalappu merkitsee enintään 1 ml.

Tärkeää! Veyperam noviisi ei ole suositeltavaa ostaa vain täyttää pullot, koska tietty maku voi nopeasti kyllästy tai eivät pidä.

Kaikki nesteet eroavat maistuu kolmeen tyyppiin:

Nyt myyty ja seokset, joissa yhdistyy vain kaksi vaihtoehtoa tältä listalta. Siten, että lisäksi standardin makuja, kuten minttu, nikotiini, kahvi, suklaa, löytyy aivan alkuperäisiä, kuten: kirsikkajäätelöä, vahva cappuccinoa. Erityisen leiman, johon kuuluvat parhaat aromit sähköisen savukkeiden, ei ole olemassa. On vain listan kaikkein epätavallinen, kirkas täyteaineita, jotka eivät jätä välinpitämätön tupakoitsija, mutta tätä käsitellään myöhemmin.

Säilytä neste viileässä ja pimeässä paikassa, että he eivät ole heikentyneet lyhyessä ajassa. Avaamisen jälkeen injektiopullon sisältö voi olla hieman epäselvä, se on normaali ilmiö, joka johtuu joidenkin erityispiirteet koostumuksen.

1

Itse asiassa, täyteaine ES - se on tietyn maku, joka usein sisältää kemiallisia osia. Joten ensin sinun täytyy ymmärtää, että kaikki luonnolliset täytteet ei ole olemassa. Niiden koostumukset, huolimatta monimuotoisuuden valikoimaa, ei juuri poikkea toisistaan.

Vaadittu ainesosat tahansa täyteainetta, se on:

 • vesi (12%);
 • propyleeniglykolia (lääketieteellinen aine ei ole negatiivista vaikutusta henkilö);
 • glyseriiniä (suosittu ravintolisä on turvallinen pieniä määriä);
 • maku.

Valinnainen elementti koostumus on nikotiini. Siitä hetkestä se tuli suosituksi maukasta huiman, monet ihmiset, jotka eivät ole nikotiiniriippuvuuden, ES ostavat vain ylimääräisenä maun ja savua.

Valittaessa valamisen on tarpeen kiinnittää huomiota sisällön ja määrän nikotiinia sen koostumus. Ne, jotka haluavat lopettaa tupakoinnin, on parasta alkuvaiheessa ostaa näitä vaihtoehtoja, joissa 14 mg / ml, kuten tavanomaisen savukkeen 0,7 mg. Eli nikotiinin, tupakan pakkaus, sinun täytyy kertoa 20 kertaa, ja sen perusteella tämän tuloksen valitsemalla täyttöjä.

Muuten, jos luottaa näihin numeroihin, 1 ml täyttää Linnoitus 20 savuketta, se tuntuu aivan heikompi. Ajan määrä nikotiinin pitäisi vähentää asteittain ja sitten kasvaa ulos tästä haitallisia komponentteja.

Tärkeää! Ne, jotka eivät ole tupakointiriippuvuuteen, on parempi olla ostamatta neste, haitallisten aineiden ja ei käsitellä kaveri koska tämä peli on myös negatiivinen vaikutus kehoon.

Maukasta neste sähköisen savukkeiden - ne, jotka ovat ottaneet vakavasti. Ei ole olemassa erityistä valintaa tekijöitä, sopii mihin tahansa veyperu, koska valinta täyttää myös ruokailutottumusten voidaan verrata. Ainoa asia, sinun täytyy luottaa - on edellä mainittu nikotiinisisällön, ei tehdä virheitä alussa.

Tällä tunnetut valmistajat voivat löytää vaihtoehtoja suhde on paras laadun ja hinnan, mutta kaikki nesteet eroavat hieman koostumukseltaan, jotta tämä tekijä määräytyy yksinomaan mielipiteitä veyperov "vanhukset". Lisäksi on olemassa valu hyvin vaihtelevia ja mielenkiintoisia makuja, jotka paljastuvat vähitellen, ja tämä on kuin toimia hajuvettä.

Kuten aiemmin mainittiin, alkuun parhaista makuja kaikille tupakoitsijoille tehdä on mahdotonta, mutta on aivan erityisiä valmistajia, ovat etusijalla.

Jos levittää niitä suosio, se tullaan julkaisemaan seuraavan arvostelut:

 • 1. sija. Tupakka - kiinteitä, olemassa jo pitkään ja ehtinyt voittaa sympatiaa monet tupakoitsijat. Yhtiöllä on monipuoliset, jota päivitetään jatkuvasti uusia makuja. Lisäksi sillä on laatua ja rikkaus makuja erityisemmin pidä veyperam. Tähän mennessä tuotteet tulevat ulos tämän tuotemerkki myydään lähes kaikissa erikoisliikkeissä, joka jälleen kerran korostaa sen asemaa.
 • 2. sija. Joyetech - tämä yritys on yli 40 erilaista täytettä, makuja alkaa klassinen ja päättyy lähes gourmet. Muuten, se tuottaa myös täydellinen paketti sähköisen savukkeiden, mikä ansaitsee erityisen paikan päällä. Täytä tämä yritys on ainoa negatiivinen: paksu johdonmukaisuus, jonka ansiosta höyry voi polttaa osia. Toinen haitta havaittiin tuotteet yrityksen.
 • 3. sija. VARDEX - laatu täyteaineita tämän yrityksen kannattaa lopettaa hieman, mutta valikoima makuja miellyttää joku etsii jotain uutta ja alkuperäistä. Sitruunasorbettia, hunajaa, mustikoita ja monia muita vaihtoehtoja sisältyvät pysyviksi täyttää tämän yrityksen. Viskoosi neste, mutta korkea-laatu, omaavat lisäksi hyväksyttävä hinta: noin 15 ruplaa 1 ml.
 • 4. sija. RED SMOKERS - Venäjä tuotemerkki, joka tuottaa lähes täydellinen täyteaineita sähköisen savukkeiden. Tämä yritys on erityisen huolissaan laadusta, erityisesti koostumuksen, niin että ne täyttävät käytännössä mitään haittoja. Ainoa haittapuoli: nopea kontaminaatio ES vuoksi joitakin osia koostumuksesta. Mutta vähän kielteinen vaikutus höyrystimen heillä ei ole monia RED SMOKERS voit vaeltaa.
 • 5. sija. FLAVOURART - tunnettu yritys, joka valmistaa tuotteensa Italiassa. Suuri valikoima eri hajuja, hyvä laatu ja suhteellinen edullisuus. Täytä yritys helpoin löytää ja tilata internetissä, mutta joissakin kaupungeissa se on myös esitetty. Miinus: nikotiini maku monet ostajat eivät muistuta todellista tupakkaa ja hieman hapan.

Muuten, kallein Fluid poistaa savukkeet eivät välttämättä kaikkein herkullinen, mutta tämä luokitus voidaan epäsuorasti vedota, koska se koostuu todellisen arviot. Ainakin nämä yritykset tuottavat korkealaatuisia tuotteita ja jatkuvasti täydennetään uusilla linjan tuoksuja.

Kysymykseen siitä, millaista nestettä sähköisen savukkeiden maukasta, ei yhtä vastausta. Riippumatta eri latvat valita täyte tarvitset perustuu henkilökohtaiset mieltymykset. Esimerkiksi jos haju vesimeloni pidä noviisi uimareita, hänen ei pitäisi ostaa vesimeloni täyttää. Tämä seikka on ilmeinen, mutta monet uskovat ehdoitta eri arviot ja toisten mielipiteitä, ja sitten heittää täytön vasta hankittu, koska sen epämiellyttävä maku.

On syytä huomautus: on olemassa vaihtoehtoja, jotka ovat suosittuja, elleivät kaikki, monet. Foorumeilla omistettu kaveri tällaisia ​​nesteitä miehittää erillinen kierteet, ja monimuotoisuus makunsa keskusteltu useimmille käyttäjille.

Niistä epätavallinen, eksoottisia makuja neuvoo kiinnittämään huomiota seuraaviin. Nämä maut epäilemättä, kuuluvat suihkussa vaativa makuun.

Top 3 eksoottiset maut:

 1. Crunch Coil «Qellep» - terävä muistiinpanoja rommia ja jotkut makeutta antaa tämän kaatamalla identiteettiä. Sen maku on terävä, mutta jälkimaku on melko pehmeä ja miellyttävä. Aromi voi varmuudella soittaa huumaava, jopa hieman pakko, mutta tämä on viehätys tämän maksun.
 2. Viisi Sotilaat «kuusikymmentäneljä» - minttu likööri, greippi ja vihreä kurkku. Tämä pyramidi makuja itsessään on epätavallinen, mutta se tuntuu, kun tupakointi Uskomaton koostumusta. Kaatamalla virkistävä ja virkistävä ja kirpeä tuoksu vihreiden antaa sille sen maku.
 3. TMAX Juice «Snake Oil» - tämä tankkaus on jopa useita palkintoja, joten sen tila on "parempi" on vahvistettu virallisella tasolla. Ei se, että se miellyttää kaikkia, mutta maku muistiinpanoja Aniksen yhdessä sitrushedelmien tarkalleen tuo valikoiman uusia kokemuksia sekä aloittelijoille ja ammatillinen veyperu.

Kaikki meistä lapsuudesta rakastaa mehukas marjoja ja hedelmiä. Siksi hedelmäinen sähköisen cig myös nauttia laajaa suosiota.

Top 3 hedelmäinen:

 1. Kosminen Fog «järkyttävä» - kaikkein maistuu limonadi trooppinen muistiinpanoja mansikoita;
 2. Viisi Sotilaat «Grandmaster» - moniulotteinen tuoksu eksoottisia hedelmiä ja kypsää banaani;
 3. Crunch Coil «sekava» - maku on kaapattu grenadiinia ja kuivatut hedelmät, joka antaa tämän täyttämällä erityinen merkitys veypera kokoelma.

Poikkeuksetta pysyvät suosittu makuja tehty simuloida klassisen savukkeiden ja tupakan makua.

Top 3 tupakan maku:

 • Crunch Coil «Cavendish» - varjostus vanhentaa tammitynnyreissä, on rikas tupakan maku ja jälkimaku pähkinä.
 • Halo «Southern Classic» - ihan epätavallista versio lisäämällä sitrushedelmien muistiinpanoja, vaniljaa ja hunajaa.
 • Halo «Captain Jack» - vahva, maskuliininen vaihtoehto ystäville nikotiinin täyttöjä.

Monet rakastavat tuoreus, paitsi hammastahnaa ja purukumit, mutta kun poika. Varsinkin näin veyperov poimimme mielenkiintoisimmat neste virkistävä suuntaan.

Top 3 virkistävä tuoksu:

 • Five Pantry «Bowden's Mate» - suklaa, vanilja ja piparminttu: yhdistelmä, joka varmasti antaa jännitystä.
 • Cosmic Fog "Kryptonite" - tämä täyttö antaa paksua höyryä, ja sen maku on enemmän kuin kylmä meloni ja karkkia.
 • EVO Vapor "Coconut Mojito" - tämä vaihtoehto on täysin kookospähkinä, mutta siitä huolimatta sen monipuolisuus ja ainutlaatuisuus.

Makeisten rakastajat varmasti haluavat makuja, jäljittelevät kaikenlaisia ​​jälkiruokia ja herkullisia cocktaileja.

Top 3 makea maku:

 • Halo "Malibu Menthol" - pina-colada ja mentoli: ei-standardi nestemäinen makeahua varten.
 • Viisi panttilainaa «Absolute Pin» - tupakan absintin haju, sekoitettu kaneliin ja karamelliin, joka on tuttu monille vamps.
 • Kosminen sumu «maitoa & Honey "- tämä täyttö sisältää maidon kuumaa makua, pehmeitä vaahtokarkkeja ja hunajaa.

Näet, että annetussa alussa kaikki vaihtoehdot on jaettu ryhmiin: tämä auttaa määrittelemään aloittelijat ja jopa kokeneet höyrykattilat. Luotettakoon luottoluokituksella ehdottomalla varmuudella ei ole sen arvoista, vaan ostaa itsellesi vähintään yksi jäljennös täytöstä listoista, joita tarvitset jokaisen pyyhin. Vähintään näillä EY: n täyteaineilla on epätavallinen, monipuolinen maku.

 • Älä säästä nesteen ostamista, sillä jotkut kalliit vaihtoehdot voivat yksinkertaisesti vaikuttaa niiden ominaisuuksiin ja omaperäisyyteen;
 • Jotta voit muodostaa henkilökohtaisen yläosan kaiken aikaa, kokeile mahdollisimman monta eri vaihtoehtoa.
 • jonkin ajan kuluttua yrittää rohkeasti sekoittaa parhaiten sopivia toisiinsa tai suosikkien täyteaineesi itse;
 • säädä maku lisäämällä ES: n tehoa ja jännitettä.

Katso yksi suosituimmista valmistajista peräisin olevien sähköisten savukkeiden parhaiden makujen arvostelu.

Neste nousee: mikä valitsee? Paras neste elektronisille savukkeille

Korkealaatuinen nestemäinen elektroninen höyrystysneste ja sen pätevä valinta takaavat maksimaalisen gastronomisen ilon tupakoinnin prosessista. Ihmisillä tärkeimmän peitteen osaa kutsuttiin "zhizha9raquo;". Sähköisten savukkeiden täyttöä ei välttämättä löydy kalliiden tuotemerkkien varastoista: voit ostaa nestettä kriisin vastaisissa hinnoissa ja jopa valmistaa itseäsi. On kuitenkin syytä huomata useimpien e-tupakoitsijoiden hakukokemus: kokeilulla ja virheellisyydellä yhden kuukauden haku voi kestää kuukausia. Esittelemme teidän huomionne neuvoa "lietteen" ostamisesta, sen käytön eduista ja haitoista sekä parhaista nesteistä huimasta.

Ensimmäinen kysymys sähköisten savukkeiden noviisiomistajalle todennäköisesti on: mikä on haihtumisneste? Tässä suhteessa ei ole mitään yllättävää, koska tuotteen koostumus on suoraan verrannollinen sen haittavaikutukseen ja heijastaa vaikutusta kehoon. Kuitenkin valmistajien osalta "nesteytetty 9"; voimme jäljittää koostumuksen pysyvyyden ja koostumuksen muodon. Perusteena käytetään samoja aineita, mutta tärkein ero on tuotteen laatu.

"Lähteet 9raquo; e-nesteiden valmistukseen ovat seuraavat aineet:

Propyleeniglykoli tulee seoksen emäkseksi nousemiseksi. Sen ominaisuudet vähenevät parantamaan muiden aineiden keskinäistä vuorovaikutusta ja lisäävät höyryn aromiaineen voimakkuutta;

Glyseriini on vastuussa höyrystymisen ja pehmenemisen "puhaltaa kurkkuun". Tämän aineen komponentti seoksessa suoraan luonnehtii sen pehmeyttä ja höyryn runsautta;

tislattu vesi (tisle) - liuotin. Elementti antaa aineelle höyrystyvyyden nesteen ominaisuuksia. Lisäksi antaen juoksevuus tisle absorboi muita elementtejä: esimerkiksi nestettä kelluva, joilla on korkea vesipitoisuus höyrymäisiä vähemmän kuin "liete", joilla on alempi osa tisle;

nikotiini. Tämän aineen lisääminen seokseen sallii sähköisten savukkeiden vaihtoehtona savukkeille. Nesteen sisältämän nikotiinin prosenttiosuudesta riippuen sen lujuus määritetään;

maku ei välttämättä ole tärkein, mutta tärkeä aineosa, joka vastaa tupakoinnista saatua iloa. Aromin avulla tavallinen pari saa hedelmää, suklaata, mintua ja muita muistoja.

Propyleeniglykolin, glyseriinin, hajuveden, nikotiinin ja tisleen keskimääräinen suhde on vastaavasti 55, 35, 10, 10 ja 10%. Tietenkin käytettyjen elementtien osuus sekä komposiittisten aineiden osuus riippuu valmistajasta. Jotkut merkit suosivat täydentämään perinteistä nestettä liikkumiseen muiden komponenttien kanssa.

Miten määritetään e-savukkeen nesteen voima?

Kuten aiemmin mainittiin, seoksen lujuus määrää nikotiinin annoksen "nesteessä". Riippuen nikotiinisäiliön pitoisuudesta 1 ml: ssa nestettä, sähköisten savukkeiden täyttöaine jakautui seuraaviin yleisesti hyväksyttyihin lujuusluokkien nimikkeisiin:

Ei mitään (ei) - 0 mg.

Lite (kevyt) - 3 mg.

Alhainen (alhainen nikotiini) - 6 mg.

Med (keskipitkä) - 12 mg.

Korkea (vahva) - 18 mg.

Erittäin korkea (erittäin voimakas) - 24 mg.

Etiketeissä on usein 9, 11 tai 16 mg annoksia. Itse asiassa pienet poikkeamat nesteen lujuusnormeista ja nikotiinin sisällöstä siinä eivät ole hengenvaarallisia.

Neste nousee: valitsemme linnoituksen

On tunnettua, että sähköinen savuke on yksi keino päästä eroon tupakan riippuvuudesta. Sähköisen savukkeen höyryjen sisäänhengittämiseksi suurin mahdollinen ilo on mahdollinen, kun olet ottanut talteen "zhizhi" aiemmin hankittujen makutottumusten mukaisesti.

Ensinnäkin puhutaan "nulevke9raquo; tai nikotiinin puuttuminen e-nesteessä. Tällainen temppu antaa niille, jotka eivät aiemmin löytäneet maailmaa, joka ei haittaa terveyttään tai riippuvuusvaaraa. Nolla-linnoitukseen tulisi kehittyä ja kokeneita tupakoitsijoita vähentäen asteittain nikotiinimäärän suhdetta seoksen kokonaismassaan. Jotkut tarkistukset todistavat tämän menetelmän tehokkuuden savukkeiden himoissa.

Jos suunnitelmissasi ei ole "Lopeta tupakointi", tämä ei tarkoita sitä, että sähköinen savuke olisi tarpeeton luksus. Päinvastoin, tämän laitteen osto korvaa haitallisen tupakansavun vaarattomilla parilla ilman kehon erityisiä psykologisia himoja. Suosittelemme tupakoijille, joilla on kokemusta nesteen kyllästämisen valitsemiseksi aiemmin käytettyjen savukkeiden vahvuuden mukaan. Tee näin lisää hiilimonoksidin, nikotiinin ja tervan arvot ja saat numeron, joka vastaa sähköisen savukkeen vahvuutta.

Mikä on vaaraksi täyttää sähköiset savukkeen täytteet?

Ilmoitus sähköisten savukkeiden harmittomuudesta on yleistynyt, mutta kuinka totta on se? On todennäköistä, että yleisesti ottaen, ehdotus, että sähköinen savuke ei ole terveysriski, se voi olla vain julkisuustemppu valmistajat haluavat myydä tuotteitaan mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Neste höyrytys, koostumuksen, joka me edellä, käytännössä vaaraton koska, toisin kuin tupakka aikana leijua tapahtuu jako hartsit, noki, typen oksideja ja muita haitallisia yhdisteitä.

Pohjalla oleva propyleeniglykoli on yleisimmin käytetty kosmetiikassa. Se on vaarallista vain yliannostustapauksissa (6 g / 1 kg henkilön painoa). Kohtuullisesti, se poistuu elimistöstä luonnollisesti.

Glyseroli, jota käytetään lääketieteellisissä ja farmakologisissa aloilla, elintarviketeollisuudessa, ja sillä on terapeuttisia ominaisuuksia. Ja makuja, eikä sitä pitäisi sanoa: jos niiden käyttö elintarvikkeessa ei uhkaa terveyttämme, niin yksinkertainen hengitys ja vielä enemmän.

Ainoa asia, joka on otettava huomioon on yksittäisten nesteiden ainesosien yksilöllinen intoleranssi.

Parhaiden nesteiden valinta huimistukseen

Sähköisten savukkeiden paras neste ei ole tuotemerkki tai ainutlaatuinen pakkaus. Ihanteellinen "litter9raquo; Onko täyteaine, joka täysin täyttää tarpeesi, ei aiheuta inhoa ​​tai negatiivisia tunteita. "Gill", riippumatta siitä, mistä nimestä se ilmestyy, pitäisi herättää vain miellyttäviä tunteita, iloa ja ehdottoman tyytyväisyyttä.

Suosittelemme tutustumaan valikoimaan tuotteita, jotka pystyvät kilpailemaan ylpeästi nimekseen "Best Liquid for Electronic Cigarettes".

Liqua-tavaramerkki on kahden sukupolven italialaisten mestareiden kokemus. Yhdistämällä miellyttävä tuoksu ja paksu höyry, "Liquka" on yleistynyt kaikkialla maailmassa. Se pystyy täyttämään kaikkein vaativimman asiakkaan vaatimukset. Yhtiön johto kiinnittää paljon huomiota tuotteiden valikoimaan.

Etuliite "eco-9raquo; nesteen nimissä Ecoliquid täysin perustelee itseään. Täyteaineen tuottamiseen käytetään vain ympäristöystävällisiä luonnon komponentteja, jotka täyttävät eurooppalaisen laadunvalvontarekisterin vaatimukset.

Kairos on saksalainen laatuhöyry. Aromien lajike ja rikkaus, savujen tiheys, "hunaja kurkulla", kriisin vastainen hinta - "Kairoksessa" on paljon etuja.

Huolimatta siitä, että Prometeyn neste meni äskettäin myyntiin IVY-maissa, eurooppalaiset ja amerikkalaiset arvosivat tuotetta korkealaatuisista raaka-aineista.

Tee se itse: kaksi versiota itsekokoonpanosta

Samozames liete - yksi tapa valita optimaalinen sinulle maun E-neste, ja mikä tärkeintä, nesteet reseptit kaveri ei ollut gastronominen rajoituksia! Epätavallinen seos luodaan monella tavalla:

Aromien sekoittaminen. Tämän menetelmän perusominaisuus on yhdistää aromaattiset suosikkisi ja lisätä ne pohjaan. Suosittelemme, että aromaattiset täyteaineet sekoitetaan vähitellen ja myös saatavan nesteen "rest9raquo; 2-3 päivän kuluessa.

Säädettävä lujuus saavutetaan sekoittamalla nolla- ja voimakkuusperiaatteet makujen kanssa. Haluttu pitoisuus lasketaan käyttäen seuraavaa kaavaa. Ensinnäkin nestemäisen nestemäärän suurella nikotiinikonsentraatiolla kerrotaan nikotiinin pitoisuudella siinä. Lisäksi nesteen tilavuus, jossa on nolla nikotiinikonsentraatio, kerrotaan luvulla 0. Tuloksena olevat luvut lisätään yhteen. Lopullinen luku jaetaan nesteen kokonaistilavuudella. Nestekonsentraatio on sama kuin lopullinen luku.

TOP-nesteet sähköisille savukkeille

Tulevan uuden nesteen silmissäni kasvatan kokonaisia ​​hyllyjä, jotka tukkeutuvat erilaisilla värillisellä purkkilla ja houkuttelevilla kuvilla. Ja miten valita kaikesta tästä monimuotoisuudesta? Tässä artikkelissa teemme sähköisten savukkeiden nesteiden luokituksen. Jaamme nesteen hintaluokan mukaan.

Top nesteitä Weipa 200 ruplaa.

Yleensä tämä neste, jotka soveltuvat egoshek tai klassista sähköinen savuke heikolla luonnosta. He käyttävät halpoja tuoksuja, koska nämä laitteet muutenkin ei ole hyviä vkusoperedachey. Meidän luokitus nestemäisten Weipa tämän hintaluokan nestettä RedSmokers ja Inrtrylab.

Paras neste Weipa 200-500 ruplaa.

Tämä on yleisin hinta lantaa. Se on budjetin ja laatua. Tällaiset nesteet ovat ihanteellisia tahansa laitteella. On kuitenkin välttämätöntä valita oma perustuvat henkilökohtaiset mieltymykset, kuten sanotaan maku ja väri. Yläosassa nesteiden Weipa tämän hinnan alueella, ovat:

Miksi niitä? Valmistajat nestemäisten nikotiinin näytön laatu ja käyttää hyvää makua. Ne ovat todella suosittuja veyperov.

Paras nestemäinen sähköisen savukkeiden 500 ruplaa eli "premki".

Paras nestemäinen sähköisen savukkeiden kutsutaan premki. Tämä nimi tulee sanasta palkkio, mikä osoittaa, että niiden korkea laatu kaikilta osin. He suosivat todellisia ammattilaisia ​​maailmassa veypinga. Valmistajat tällaisia ​​nesteitä tehdä eloisat ja epätavallinen yhdistelmät niiden Juice. Yhdessä höyryn saat koko fantasia maku! Jopa pakkaus tällaisia ​​nesteitä on erittäin laadukas. Suostua, miellyttävä pitää jotain rakas ja miellyttävän tuntuista. Premki on paras nesteen Weipa. Suosituin nestettä palkkion segmentti veyperov tällä hetkellä:

Nesteet veypshopov hyllyt kovasti, se antaa mahdollisuuden kokeilla erilaisia ​​makuja ja eri valmistajilta. Jos keskihinta segmentti voivat kohota nesteen tavoin "joka päivä", palkkio nesteitä voit ostaa vähintään jotta hemmotella itseäsi hieman. Valinta on sinun, mutta jos sinulla on kysymyksiä, voit kirjoittaa chatissa tai meidän sähköpostitse. Tulemme varmasti kuulee sinua ja auttaa sinua tekemään oikean valinnan!

© 2013-2018 Laboratorio Pari - verkkokaupan sähköisen savukkeiden (vape). 18+

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 10 = 17