Nestemäinen jäähdytysneste

Kuinka valita jäätymätön neste lämmitysjärjestelmään?

Jäätymätön neste (pakkasneste) Onko erityinen aine, jolla on vähän jäätymispistettä. Sitä käytetään lämmitysjärjestelmissä, jotta vältetään putkien ja laitteiden rikkoutuminen, jotka ovat mahdollisia tavallisella vedellä.

Jäätymisenestoaineella on seuraavat edut:

 • Se jää järjestelmään pysyvästi - ominaisuudet ja ominaisuudet säilytetään;
 • Ei jäätyä negatiivisissa lämpötiloissa;
 • Estää putkien ja lämmityslaitteiden asteikon muodostumisen, se pystyy poistamaan sen;
 • Ei vaikuta tiivisteiden ja tiivisteiden vaihtoon (ne eivät turvota, eivät kuivu, eivät liukene).

Mutta sillä on myös seuraavat haitat:

 • Vähemmän lämmönsiirtoominaisuuksia verrattuna veteen;
 • Voidaan päästää ilmaan myrkyllisiä aineita, kun järjestelmää vuotaa;
 • Sen viskositeetti on - on otettava huomioon parannetut hydrauliset ominaisuudet lämmityslaitteiden valinnassa;
 • Metallit ovat paljon aggressiivisempia kuin tavallinen vesi.

Tämän tuotteen markkinat ovat hyvin laajat. Äskettäin, kun kysyntä kasvaa "pakkasen jäädyttämisen" vuoksi, valmistajat ovat laajentaneet huomattavasti niiden valikoimaa.

Jäätymätöntä nesteitä valmistetaan erilaisten kemiallisten yhdisteiden perusteella:

Yleisin kotitalous "nezamerzayki" tehdään etyleeniglykolin, glyseriinin ja propyleeniglykolin vesiliuosten perusteella. Koska nämä aineet ovat erittäin aggressiivisia, niihin lisätään erityisiä lisäaineita.

Tavoitteena on estää vaurioita, korroosiota, vaahtoa ja vaahtoamista.

 1. Etyleeniglykoli nauttivat suurimman suosion kuluttajamme keskuudessa. Niiden tärkein etu on alhainen hinta. Tämä on kuitenkin myrkyllisin jäätymätön neste, jonka käyttö kahdessa silmukkakattilassa on kielletty, koska se on erittäin todennäköistä joutua vesijohtoverkkoon, mikä on vaarallista ihmisten terveydelle. On pidettävä mielessä, että kun kiehumispiste nousee yli 110 asteen, etyleeniglykoli tuottaa sakkaa, joka voi poistaa järjestelmän tiettyjä osia.
 2. Propyleeniglykoli samanlaisia ​​kuin ensimmäisen lajin ominaisuuksia, mutta ne ovat vaarattomia ja turvallisia. Useimmat valmistajat suosittelevat niitä.
 3. glyseroli ehdottoman myrkyttömiä ja ympäristöystävällisiä, suojaavat tehokkaasti korroosiota vastaan. Se ei lisää äänenvoimakkuutta siirryttäessä kiinteään tilaan, ja käynnistää järjestelmä riittää lämmittämään sitä.
 4. Jäätymissuoja perustuu luonnolliseen bisykliitti-liuokseen on ainutlaatuisia fysikaalis-kemiallisia ominaisuuksia. Pieni jäätymislämpötila ja korkea kiehuvuus sekä suurempi lämmönkestävyys ja lämmönsiirto kuin vesi, mikä ei ole tyypillistä suurimmalle osalle tätä tuotetta.
 5. pohjalämpöliikenteen harjoittajia (magnesium, kalsium, natrium ja niiden yhdisteet). Näiden nesteiden merkittävä haitta on laitteiston raskaus.

Esimerkki etyleeniglykoliliuosten laimentamisesta. Ne ovat kahta tyyppiä:

 1. Jäätymiskynnyksen ollessa korkeintaan -30 astetta (sitten jäätymispisteen saavuttamiseksi -25 ° C, seos laimennetaan tislatulla vedellä suhteessa : 1);
 2. Jäätymiskynnyksen ollessa korkeintaan -65 astetta (jäädytyskynnys -25, jäätymisenestoaine veden kanssa sekoitetaan 6: 4: n jakeissa).

1

Mitkä nesteet valitaan lämmityslaitteille

Vesi on vakiomuotoinen ja yleisin lämmitysneste. Se on ympäristöystävällinen ja ei-myrkyllinen aine, edullinen kustannuksin. Samanaikaisesti pitkäaikaisessa käytössä skaalaus- ja korroosioprosesseja.

Joten, kun käytät tavallista vettä kaikkiin haittoihin, jos asut aina talossa koko ajan, on parempi käyttää sitä lämmitysjärjestelmässä.

Jäätymisenestoaineita käytetään pääasiassa tapauksissa, joissa tilat ovat harvoin vierailleet talvella ja lämmitys ei toimi jatkuvasti, mutta se käynnistetään tarpeen mukaan.

Kuinka valita jäätymätön neste

Ihannetapauksessa valitse välittömästi lämmityselementit, kun otetaan huomioon, että käytät pakkasnestettä tavallisen veden sijaan. Tällöin voit välttää laitteen vaurioitumiseen liittyvät vivahteet.

Jos lämmitysjärjestelmä on jo toiminnassa, ja päätät korvata veden nykyaikaisella "jääkylmällä", silloin valitset sen tarvitsemasi:

 1. Valitse jäätymisenestojärjestelmä asennetuille lämmitysrakenteille (metalli, josta lämmitysjärjestelmän elementit on valmistettu, lämmityskattilan tyyppi - jos kaksoispiiri, etyleeniglykolihiukkasten käyttö on kielletty, pumput ja patterit);
 2. Valitse paras valmistaja Sinulle hinta, laatu ja luotettavuus;
 3. Perehdytetään nestemäisten lisäaineiden ominaisuuksiin, mahdollistamaan mahdollisen vaikutuksen rakenteen materiaaliin;
 4. Lue huolellisesti käyttöohjeet ja suositukset ei-jäädyttävän aineen laimentamisessa;
 5. Määritä käyttöehdot ja tuoteominaisuudet (tavallisesti pakkasnesteen käyttö voi olla enintään 5 vuotta).

Kaikkien edellä mainittujen hetkien huomioon ottamisella voit valita optimaalisen tuotteen sinulle.

Vaaditun jäätymisen määrän määrittäminen

Jäätymätöntä nestettä, joka on tarkoitus kaataa lämmitysjärjestelmään, lasketaan seuraavasti:

 • Mitkä lämmitysrakenne käytetään?
 • Mikä materiaali se on peräisin;
 • Sen sisäinen tilavuus;
 • Kuumien tilojen pinta-ala.

Jotkin laitteen parametrit voidaan määrittää visuaalisesti, tarkempia vivahteita löytyy käyttöohjeesta. Jos tarkkoja lukuja ei löydy teknisistä asiakirjoista (esimerkiksi valmistajan ei suositella pakkasnesteen käyttöä), tarvitaan monimutkaisempia laskelmia ja mahdollisesti ammattimaista lähestymistapaa.

Tässä tapauksessa voit:

 • Käytä erikoiskirjallisuutta;
 • Laske äänenvoimakkuus riippuen paristojen määrästä ja niiden osista. Kun otetaan huomioon nestemäisen täytön määrä, yksi osa;
 • Käydä järkevällä tavalla - käsittelemään asiantuntijoita, joka tekee mahdollisimman lyhyessä ajassa ja ammattimaisella tavalla kaikki tarvittavat laskelmat.

Jäähdytysnesteen täyttäminen järjestelmässä

Jos sinulla on lämmöntuotto, jossa on luonnollinen kierto, jäähdytysneste on sijoitettava paisuntasäiliöön, joka on paremmin sijoitettu hieman järjestelmän korkeimman kohdan yläpuolelle ja liitä ne vahvalla letkulla.

Tässä tärkeintä on ottaa huomioon kaksi pistettä:

 1. Ilmaa ilmaa (tarkista kaikki asennetut nosturit, jos käytät uimuriventtiilejä, jotka automaattisesti heikentävät ilmaa, tarkkaile vain täyttöä);
 2. Varmista, että kapasiteetti ei ole tyhjä, koska järjestelmässä ilmakorkki on muodostettu ja neste on käynnistettävä uudelleen.

Jos käytät pakotettua kiertojärjestelmää, jäähdytysneste on toimitettava paineen alaisena käyttäen pumpua, jonka vedenotto on vähäisempi. Liitä se ja kiinnitä lujasti letku liitoksissa. Pyyhi se astiaan, jossa on pakkasneste ja kytke pumppu päälle.

 1. Koska pumppu tyhjenee nopeasti kapasiteettia, on tarpeen tarkkailla täyttöä estääkseen ilmalukon muodostumisen;
 2. Tarkkaile järjestelmän paineita (että se ei nouse yli 2-3 ilmakehää), sammuta pumppu ajoissa;

Ennen pakkasnesteen injektointia on parempi täyttää asennus veteen etukäteen 24 tuntia varmistaaksesi, että se on tiukka. Jäätymisen jälkeen ilmenevien vuotojen havaitseminen ei ole toivottavaa järjestelmässä, koska se on myrkyllistä ja voi päästä olohuoneeseen. Kyllä, ja tyhjennä neste, vianmääritys, ongelmallinen.

Jos lämmitykseen käytettävää vettä on syytä kiinnittää huomiota siihen, että sillä on laajemmat laajennusominaisuudet kuin jäätymisenestoaineet. Ja ennen niiden käyttöä, sinun on vaihdettava kaikki tiivisteet tiivisteissä vuotojen välttämiseksi.

Ja myös on syytä harkita, että kaikkia järjestelmän vettä ei voida laskea, ja sitten jäätymisainetta lisätään lisää. Tiheyden menetyksen välttämiseksi on pakko sekoittaa jäätymisenestoainetta noin 1: 1-konsentraatilla.

Jäädyttämätöntä nestettä ei sovelleta, jos:

 • Sinulla on sähkösinkitty putki. Tämä aiheuttaa kemiallisia reaktioita, joiden seurauksena muodostuu paljon suolastähteitä, jotka estävät lämmitysjärjestelmän toiminnan;
 • Ne valmistetaan etyleeniglykolipohjalla, ja käytössäsi on kaksoiskytkentäinen kattila. Tällöin jäähdytysnestettä lämmitysjaksosta vesihuoltoon ei suljeta pois, mikä on vaarallista ihmisten terveydelle.
 • Sinulla on avoin lämmitysjärjestelmä, koska jäätymisenestoaineen haihtuminen on mahdollista ja sen höyryt ovat myrkyllisiä.

Jäätymätön lämmitysfluidin valinta: tyypit ja hinta

Nykyaikaiset tekniikat ja materiaalit mahdollistavat kodin mukavuuden, erityisesti lämmitysjärjestelmän, mukavuuden parantamisen. Tällä hetkellä on täysin mahdollista parantaa sen toimivuutta ja luotettavuutta. On huomattava, että jotkin innovaatiot, joita parannetaan, ovat melko vaarallisia. Yksinkertaiset asiat voivat olla uhka normaalille järjestelmälle. Esimerkiksi vesi lämmitysjärjestelmässä. Jotkut yksityisten kotitalouksien omistajat kieltäytyvät käyttämästä sitä ja valitsevat muita nesteitä.

Suurin osa lämmitysjärjestelmistä kierrättää vettä. Monet ihmiset kuitenkin kieltäytyvät tämäntyyppisestä jäähdytysnesteestä ja käyttävät jotain muuta lämmittämään kotejaan. Vaikka yleisesti uskotaan, että niiden käyttö johtaa suuria kustannuksia talon omistajalle. monet Älä käytä pakkasnestettä lämmitysjärjestelmiin, koska he uskovat, että lämmitysjärjestelmien jäätymisenestoaine on melko kallis. Mutta onko tämä toteamus totta? Jotta voit vastata tähän kysymykseen, sinun on tutustuttava tämän vaihtoehtoisen jäähdytysnesteen käyttämiseen lämmitysjärjestelmissä ja verrata sitä perinteiseen veteen.

On tarpeen tietää, että lämmitysjärjestelmään käytetty jäätymätön neste eroaa eri valmistajien koostumuksesta. Tällä hetkellä nestemäisiä aineita voidaan löytää markkinoilla seuraavien aineiden perusteella:

Veden edut ja haitat

Vesi on helpoin jäähdytysneste. Useimmat nykyaikaisten lämmitysjärjestelmien muodostavat laitteet on suunniteltu juuri sen käyttöön. Jos vuotaa, niin ei haittaa ihmisen terveydelle ei ole, sillä, kuten kaikki tietävät, vesi on ympäristöystävällinen.

Kun äkillinen halla, jos lämmitysjärjestelmä ei sisälly, se voi johtaa murtumisen putket. Joskus suorituskyky menettää kattila, on johtanut korkeampiin kustannuksiin ja järjestelmän palautus.

Jos vesi lämmitysjärjestelmän käytetään pitkään, on vaahto, ja jos läsnä energiakustannukset ovat 20% korkeammat.

Jos lämmitysjärjestelmä koostuu metalliputken, jatkuva kosketus veden kanssa aiheuttaa korroosiota.

Tärkein etu pakkasnestettä lämmitysjärjestelmä on, että ei ole tarpeen tyhjentää sen. Vaikka kadulla on hyvin alhaisissa lämpötiloissa, se on Se ei vaikuta toiminnallisuutta ja suorituskykyä päälämmityselementeistä ja solmut.

Osana tällaista nestettä, joka sisältää erityisiä lisäaineita. Tämän vuoksi on järjestelmässä, se ei aiheuta korroosiota. Paitsi "nezamerzayku" ei vaahtoa. Hinta tämä neste voi olla erilainen. Tuotteita tarjotaan korkea hinta, kun sitä käytetään jäähdytysaineena mahdollistaa estää venttiilin vuotoa tai liukenemisen.

haitat pakkasnestettä

Käytetään pakkasnestettä jäähdytysneste, jonka hinta voi vaihdella, sillä on tiettyjä haittoja. On tarpeen ottaa huomioon kaikki ne, jotka päättivät käyttää sitä jäähdytysnestettä lämmitysjärjestelmässä talonsa:

 • pakkasnestettä, perusteella tehdyt propyleeniglykolin, sisältää sen koostumus vaarallisia aineita. Siksi vuodon sattuessa ilmassa antaa höyryjä, joka on haitallista ihmisten terveydelle;
 • Käyttö lämmitysjärjestelmä pakkasnestettä jäähdytysneste johtaa sen aggressiivinen vaikutus putket, liittimet ja venttiilit;
 • verrattuna veden viskositeetin tämä neste on yli 20%, Se lisäisi hydraulista kuormitusta pumppaus laitteet. Siksi, kun omistaja yksityisen asumisesta on ollut luoda itsenäisesti toimiva lämmitysjärjestelmä, jossa jäähdytysneste on jäähdytysnesteen, se on valinta pumppulaite pitäisi valita malleja, joissa on suuri tarjonta valtaa.

Toteamme yksi tärkeä asia olla tietoinen niistä, jotka ovat omassa lämmitysjärjestelmässä käyttää jäätymisenestoainetta. Lämmönsiirron parantamiseksi ja vähentää kuormitusta voi olla jäätymisenestoainetta, jonka hinta löytyy Internet, laimennettiin tislatulla vedellä. Tavallinen vesi sisältää sen rakenteen suuri määrä kalsiumsuoloja. he myös Ne ovat merkittävä syy laskeuman, että käytön aikana lämmitysjärjestelmän on sisäseiniin putkien, lämmönvaihtimet ja pumppulaite.

Pakkasnestettä mitä valita?

Jos olet päättänyt itse käyttää jäätymisenestoainetta lämmitysjärjestelmä, sinun pitäisi huolehtia paitsi hintaan, mutta myös kysymys siitä, miten valita oikea sitä. Pakkasnestettä lämmitysjärjestelmiin - tuote, joka on tällä hetkellä edustettuna markkinoilla monenlaisia. Niistä suuri määrä nesteitä eri valmistajien ovat saatavilla ja niiden johtajia. Kysyntä on nestemäinen lämmitysjärjestelmiin "Warm House", joka tarjoaa kuluttajille kotimainen valmistaja. Monet omistajat kaada neste ei ole ensimmäinen vuosi. Hinta on varsin kohtuullinen.

Sen tärkein etu on, että se Se on korkean suorituskyvyn. Näin ollen, muuttamatta käytetty neste lämmitysjärjestelmä voi olla 5-10 vuodenaikoina. Tämä on aika hakemuksen määritelty valmistajan suosituksiin toiminnan ei-jäädyttämistä neste. Tämä on paras todiste korkeasta laadusta tästä tuotteesta.

Hinnat jäädyttäminen koostumuksiin hyvin erilaisia, joten jokainen omistaja yksityisen asumisesta löytyy sopiva tuote. On huomattava, että Venäjän valmistajat pakkasnestettä jatkuvasti laajeneva, tarjoamalla uusia tuotteita. Uudet tuotteet on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista. Lisäksi se on turvallista ihmisten terveydelle. Usein, koska pääkomponenttina käytetään elintarvikkeiden valmistajat propyleeniglykolia.

Sinun pitäisi tietää, että on mahdotonta täyttää lämmitysjärjestelmän auto pakkasnestettä. Sen koostumus se sisältää lisäaineita, joiden käyttö ei ole hyväksyttävää rakennus käytetään asuin-.

Joissakin tapauksissa ei voida käyttää pakkasnestettä?

Hinta jäätymisenestoainetta lämmitysjärjestelmään on saatavilla, ja monet asunnon valitsevat niiden lämmitysjärjestelmä sen puolesta. Kuitenkin sinun pitäisi tietää ei vain myönteisiä puolia käytön jäänestoainetta, mutta myös ei-toivottuja seurauksia, joita voidaan kohdata käytettäessä tätä koostumusta jäähdytysaineena. Valmistajat eivät puhu sitä, ja tunne on välttämätöntä.

 1. Jos säätiö omakotitalon lämmitysjärjestelmä on kaksinkertainen paineen kattilan, sovellus pakkasnestettä pitäisi luopua. Hit voi esiintyä jäähdytysnestettä silmukka käyttää toimittamaan taloja. Ja kaikki tietävät, että pakkasnestettä - myrkyllinen aine.
 2. Avoimissa järjestelmissä on myös tarpeen kieltää sen käytön. Muuten jäähdytysneste höyrystyy ja sinun tulee täyttää usein.
 3. On mahdotonta hyväksyä tilannetta, jossa pakkasnestettä käytetään, joka koostuu sinkitty putkia. Tämä voi johtaa muutokseen kemiallisen nesteen koostumus ja sen menetys sen alkuperäisestä ominaisuuksia.
 4. Jäähdytysnesteen verrattuna veteen on pienempi lämpökapasiteetti. Näin ollen, jos tämä neste käytetään jäähdytysnestettä, tässä tapauksessa käyttää enemmän tehoa luotaessa säteilijät lämmitysjärjestelmän.
 5. Pakkasnestettä on korkea viskositeetti, jotta se on tarpeen soveltaa kiertopumput suuri teho.

Vaikutus koostumuksen nesteiden lämmitykseen

Nestemäiset jäädyttäminen lämmitysjärjestelmiin nykyään tarjolla markkinoilla tehdään pohjalta näiden kahden aineen.

Tämä komponentti on seuraavat ominaisuudet:

 • jos lämmitysjärjestelmä käyttää tätä "nezamerzayku", sen työ on aloitettava vähintään teho järjestelmän käynnistyksen aikana. sitten Tämä parametri voidaan vähitellen lisätä haluttuun arvoon, tilapäisesti ylittää tason tarvittavan tehon;
 • pakkasnestettä jonka pääasiallinen ainesosa toimii monoetyleeniglykolia on riittävän myrkyllinen tuote. Näin ollen, sitä tulisi käyttää yhden silmukan järjestelmien.

Jos sitä vertaa kannalta työnkulun, erot ovat poissa. On kuitenkin yksi positiivinen asia. Se sijaitsee turvallisuutta pakkasnestettä. Sen käyttö yksityiskodissa lämmitysjärjestelmä ei kanna mitään haittaa ihmisen terveydelle.

Mitä valita jäätymisenestoainetta, jokainen päättää itse. On kuitenkin syytä huomata, että yksinkertainen vastaus, jäähdytysjärjestelmä sopivin omakotitalojen - vettä tai pakkasnestettä, on mahdotonta. Jos hinta pakkasnestettä nestettä on liian suuri sinulle, niin tässä tapauksessa vesi - oikea valinta. Ei tule sekoittaa jossa valinta jäähdytysnesteen, olisi keskityttävä useita parametreja. kaikki Ei olla vialla kuultava asiantuntija. Sen jälkeen hänen neuvoja, olet tehnyt valinnan jäähdytysnesteen onnistuu.

Pakkasnestettä lämmitysjärjestelmiin - tekemään oikean valinnan

Vesi tai pakkasnestettä - mitä valita

Yhteisöllinen lämmitys sähköverkosta tavallisesti jäähdytysneste on tavallista vettä ja että se on useimmiten käytetty järjestämiseen kiinteistönomistajien asuin tilojen lämmitykseen. Mutta viime vuosina, monet kuluttajat ryhtyvät käyttämään vaihtoehtoisia kantajia lämpöenergian huolimatta korkeat hinnat. Uskotaan, että jäätymisen lämmitysjärjestelmien on erittäin kallista. Selvittää se totta tai ei, sinun täytyy harkita etuja ja haittoja käyttämällä vettä jäähdytysaineena ja erityistä nestettä (lue myös: "Valitse neste lämmitysjärjestelmiin kotona").

Etuja ja haittoja vettä jäähdytysaineena

Mitä myönteisiä puolia, vesi, ensinnäkin, se on halvin ja edullisin lämpönä kantajia. Useimmat lämmityslaitteita, sekä elementit ja osat on laskettu jäähdytysaineen kierrätyksen.

Mikäli vuoto lämmitysjärjestelmässä salmen rakenne vesi ei vahingoita ihmisten terveyttä, koska se on ympäristöystävällinen ympäristölle.

 • kun esiintyy äkillinen pakkasen, kun lämmitysjärjestelmä ei ole jo käynnissä, todennäköisyys repeämä putkien ja jäähdyttimet, ja joskus lämmitysyksikön. Poistaminen tällaisen onnettomuuden maksaa huomattavan summan;
 • veden käyttö ajan, johtaa kattilakiven muodostumisen sisäpinnalle putkilinjan, ja tämä aiheuttaa aina poikkeuksetta lämpöenergian ylitys on noin 25-30% ja lisätä rahalliset kustannukset lämmitys kodeissa, koska polttoainetta maksaa paljon;
 • jos metalliputken, ennemmin tai myöhemmin, jäähdytysnesteen johtaa korroosiota prosesseissa.

Edut ja haitat pakkasnestettä lämmitykseen

Pakkasnestettä lämmittämiseen talossa, joka on tuotettu eri yritykset voivat sisältää erilaisia ​​komponentteja. Kaupallisesti saatavissa lämmönsiirtonesteitä toimintaa varten lämmitysjärjestelmien perustuu propyleeniglykoli, glyseriini, suolaliuos Bishofit ja suolaliuoksella.

Hyötyjä Nestemäiset jäädyttäminen:

 • Pakkasnestettä ei saa tyhjentää jälkeen lämmityskauden alkaen lämmönjakelurakenteesta - laitteiden toimintaa, putket ja lämpöpatterit pysyvät täynnä vaikka merkittävä lasku ilman lämpötila kadulla;
 • in "nezamerzaek" aina läsnä erityisiä lisäaineita, joiden kautta neste ei vaahtoa, ei muodosta laajuuden ja korroosio sisäpinnalle elementtien, se ei aiheuta turvotusta tai liukenemista materiaaleihin, joista tiivisteet on tuotettu.

Haitat Nestemäiset jäädyttäminen

jäähdytysnesteen lämmitysjärjestelmiin tehdä perustuen propyleeni:

 • jos kyseessä on vuoto päästävät ihmisten terveydelle haitallisia haihtuminen;
 • Sillä on korkea aggressiivisuus putkistoihin, venttiilien, liittimet ja muut osat lämmitys rakennetta;
 • Se on suuressa määrin viskositeetin kuin veden noin 20%. Tämän seurauksena, on pumput lisätään hydraulista kuormitusta. Perustuu edellä, osto kiertovesipumpun suosittava tehokkaampia välineitä.

Kuormituksen vähentämiseksi ja siten lisätä lämmön pakkasnestettä, siihen lisättiin vettä, mutta vain tislattua. Se, että tavallista vesijohtovettä osuus on suuri kalsiumsuolojen provosoi ulkonäkö talletusten sisäseiniä lämmityselementin suunnittelua.

Valinta pakkasnestettä lämmitysjärjestelmien

Kotimaan markkinoilla jäädyttäminen neste lämmitysjärjestelmään on edustettuna laaja ja monipuolinen valikoima. Mutta on kotimaisia ​​tuotteita ovat kysyttyjä, esimerkiksi "Warm House".

Pakkasnesteen venäläisiä valmistajia yli 5 vuotta, pystyy välttämään menettää suorituskykyä, joten ei ole tarvetta ostaa kalliimpia tuotu analogit. Kasvaneen kysynnän lämmityksen pakkasnestettä kotimaisten yritysten vuodesta toiseen laajentamaan Nestemäiset jäädyttäminen, joka perustuu tuotantoon, joka on ympäristöystävällinen raaka-aineet - ruoka propyleeniglykolia. Mikä on paketti pakkasnestettä lämmitysjärjestelmään, nähdään kuvassa.

Kun et voi käyttää pakkasnestettä

Tieto siitä, mitä ominaisuuksia on pakkasnestettä lämmitysjärjestelmiin löytyvät valmistajan.

 • ei voida käyttää pakkasnestettä jäähdytysnestettä lämmitys aggregaattien kaksinkertaisen-piiri, koska on mahdollista, että kun neste on lämmityspiirin kuuluu kuuman veden syöttöpiiriin. Kuten edellä mainittiin, "nezamerzayki" fysikaalis-kemialliset parametrit ovat myrkyllisiä yhdisteitä;
 • Älä koskaan käytä pakkasnestettä ja avoimissa järjestelmissä jäähdytysneste höyrystyy, millä on negatiivinen vaikutus perheen terveyteen (lue: "Miten valita lämpöjohtopiiriin lämmitysjärjestelmän Country House - kuvata pakkasnestettä");
 • Ei ole hyväksyttävää käyttää pakkasnestettä lämmityksen kun putki suunnittelu tehdään sinkitty - pakkasnestettä menettää alkuperäisen laadun, koska muutos sen kemiallinen koostumus;
 • pakkasnestettä lämmittämiseksi talo on pienempi lämpökapasiteetti kuin härkä, ja siksi ne vaativat enemmän tehoa lämpöpatterit, koska ne ovat tunnettuja, ne ovat kalliimpia;
 • koska viskositeetti pakkasnestettä edellä tarpeen kiertopumput, ja voimakas.

Korvaaminen pakkasnestettä tuottaa noin 1 kerran 5-6 vuoden välein. Se kaadetaan erityiseen säiliöön ja hävitetään kierrätystä yritykset.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

32 + = 33