Neste Sähköisten savukkeiden kumpi on parempi

Katsaus nesteiden sähköisen savukkeiden: mitä valitset?

Elektroniset savukkeet ovat erittäin suosittuja nykyään. Tämä johtuu ensisijaisesti terveysongelmia ja tiukat tupakoinnin vastaista lainsäädäntöä. Suurin ero elektroniikkalaitteen tupakkatuotteen - ei palaminen. Tästä syystä yhdessä höyryn kanssa, elimistö ei tule haitallisia hartsi karsinogeeneja haitallinen organismi.

Erilaisia ​​malleja sähköisen savukkeiden, joskus hämmentävä tupakoitsija, joka on päättänyt luopua tavallista tupakkatuotteita. Mutta kun oikea laite löytyy, on kysymys tankkausta. Millainen nestettä sähköisen savukkeiden valita erilaisia ​​makuja ja merkkejä?

Tärkeimmät ainesosat ovat samat kaikkiin nesteisiin, valmistajasta riippumatta.

 • propyleeniglykoli;
 • glyseroli;
 • tislattua vettä;
 • synteettinen nikotiini;
 • maku.

Propyleeniglykoli (PG) - väritön, hieman viskoosi neste, jolla on makea maku, veteen liukeneva. Sitä käytetään maku kylläisyyttä. PG pohja tehnyt kaikki ruoanlaittoon neste makuja.

Glyseriini (VG) - öljyinen, väritön neste, jota käytetään tiheys höyryä. Hän tulee kuin tupakansavu.

tislattua vettä Seos laimennetaan PG ja VG, se antaa tarvittavan juoksevuuden vakauttamiseksi haihduttamalla.

synteettinen nikotiini Sitä käytetään tehdä linnoituksen. Erilaisten nestemäisten nikotiinin sisältyvien eri määriä (0 ja edellä)

aromi - Tämä esteri antaen nesteen aromaattisia ominaisuuksia.

Kaikki ainesosat puhdistetaan erittäin tehokkaasti käyttää eri aloilla: apteekki, ruoanlaittoon, kosmetiikka.

1

Laadukkaat neste sähköisen savukkeiden on pohja, joka koostuu glyseriinin ja propyleeniglykolin.

Standardi suhde näitä komponentteja on:

Vesi, aromi ja nestemäinen nikotiini (ei aina käytetä) vievät vain 10% perus koostumuksen. Perinteinen emäs on keskimääräinen: kohtalainen haihduttamalla, keskimääräinen lyö kurkun ja keuhkojen maku.

Lisäksi perinteisen perustan, on ei-standardi suhde propyleeniglykoli glyseriinin kanssa. Suurentamisesta komponentin saavuttaa tietty vaikutus tai allergia yhden aineen. Kohonneet propyleeniglykolia tarjoaa kohtalaisen määrän savua, mutta vakava isku kurkkuun. Glyseriini, päinvastoin, lisää määrä tiheä höyryä, mutta sen lujuus on vähäinen.

elektroninen savuke antaa Fortress synteettinen nikotiini nesteessä täyttöä varten. Valitsemalla yksittäisiä täyttö riippuu vahvuus ja maku mieltymykset.

Katsaus nesteiden sähköisen savukkeiden Linnoituksen:

 • Täyttämistä ilman nikotiinia (0 mg / ml), joka soveltuu lopettamiseen ja jossa on psykologinen riippuvuus kuumakäsitelty;
 • Super helppo täyttää (6 mg / ml) lopettamiseen, sekä ne, joilla ei ole tarvetta nikotiini (tupakointi hauskaa "yhtiön");
 • Valo (11-12mg / ml) tupakoitsijoille Super tupakansytyttimestä;
 • Vahva neste (16-18mg / ml), joka sopii tuuletinta tai kevytsavukkeet;
 • Erittäin vahva (24 mg / ml) faneille vahva savukkeita, riippuvainen nikotiinista.

Linnoitus haluttu, voidaan määrittää yksinkertaisella tavalla: määrä nikotiinin sisällön tavanomaista savukkeiden kerrottuna 30, kokonaisarvo tarvitaan fort.

Täydentävillä tunteen vahvuutta ja vaikutusvaltaa laitteen. Tehokkaampi soitin, sitä voimakkaampi haihtumista.

Valmistajien täyttöjä sekoita paljon. Vaan perustuu valintaan ostajien on mahdollista määrittää suosituin neste sähköisen savukkeiden.

 • Armango - sertifioitu venäläisen yrityksen tuotantoon nesteiden erilaisia ​​makuja, kohtuullinen hinta ja erinomainen laatu. Pullot on helppo käyttää, on annostelija, värikoodattu nikotiinin ja aukko valvonta.
 • SafeLiq - budjettikohta Venäjän valmistajilta. Eri erilaisia ​​hedelmäinen eri kyllästyminen, sekä linjan, jossa on puhdas maku tupakan.
 • Punainen Tupakoitsijat Corsar - budjetti vaihtoehto täynnä erilaisia ​​makuja, mutta neste on hyvin rikas, on korkea pitoisuus aromit.

 • Dekang - kiinalainen valmistaja valmistaa tuotteita mukaan reseptien maansa. Heillä on 50 makuja kohteita, jotka täyttävät epätavallisia makuun.
 • Joyetech - maailman johtava myynti palkkion nestettä sähköisen savukkeiden. Kumpikin osapuoli on julkaissut jatkanut siirron maku, kiitos monivaiheinen tuotanto seosten tiukan laadunvalvonnan.
 • Vardex - laatu sekoituksia ohjataan yhtiön. Valikoima on paljon kapeampi kuin maailman tuottajista, mutta jokainen osa on alkuperäinen tarpeeksi.

 • flavour Art - Italian nesteen esittelee yli 100 nimeä. Sama yritys tuottaa kitti itse seoksen valmistamisen.
 • Savourea - tuottaa palkkio nesteitä sähköisen savukkeiden. Tavarat on valmistettu lääkelaboratorioita ja on erittäin laadukas. Tupakkaseokset koostumuksia tasapaksuja lisäaineita. Fluid ilman tupakkaa on hyvin epätavallinen ja kylläisyyttä.

Selvittää, mitä parhaiten nestettä sähköisen savukkeiden aloittelijoille veypera, sinun täytyy ensinnäkin ohjaavat sen maku ja nikotiinia sisältävien tarpeisiin.

Mukaan maistuu seos voidaan jakaa 3 ryhmään:

 • Tupakka kulutetaan. On mahdollista saada nestemäinen savu-kaltainen vaikutus tavanomaisesta savukkeesta;
 • Syötävä on makuja marjoja, hedelmiä, makeisia, yrttejä;
 • Epätavallinen nestemäiset juomat ovat sävyjä: rum, absintti, cola, suosittuja cocktaileja.

Kukin seos on tyypillisesti läsnä kimppu sopivia hajusteita. Kun hengittämästä maku voi tuntua, kun toinen uloshengityksen ja kaikki miellyttävä jälkimaku.

Vaihdettaessa tavallisia savukkeita sähköisiin henkilö voi olla vaikea tuntea ja erottaa maut, erityisesti tupakka. Siksi asiantuntijat suosittelevat alkaen "syötävä" nesteitä, ne auttavat oppimaan "kuulla" maku ja valita paras itse. Parin viikon, voit mennä tupakan seokseen.

Vaikka jokainen on erilainen tämä termi. Löytää "heidän" nestettä täytyy olla jotain uutta voit kokeilla useammin. Tämä prosessi tuo paljon iloa.

Aloittelija veyperu vaikea päättää, mitkä yli 200 nykyisiä aromia sekoituksia valita. Top nesteet sähköisen savukkeiden makuun on jaettu luokkiin.

 • Crunch Coil «Qellep» - yrtit, rommi ja makea muistiinpanoja kiinnitetty nestettä makunsa.
 • Viisi Sotilaat «kuusikymmentäneljä» - maku rakastettu "Mojito". Osana maku tuoretta kurkkua, minttu likööri ja sitruunankuori.
 • TMAX Juice «Snake Oil» - jokainen kokenut veyper tietävät tämän maku. British absintti kevyellä sitrushedelmien makua luo uskomaton tunne.

 • Crunch Coil «sekava» - sekoitus kuivattuja hedelmiä ja hapan grenadiinia siirappi kuin miehet ja naiset.
 • Viisi Sotilaat «Grandmaster» - yhdistyvät makuja banaani ja kermainen karamelli.
 • Kosminen Fog «järkyttävä» - mansikka, sitrushedelmien ja trooppisia hedelmiä seuraavat toisiaan hengityksen.

 • Crunch Coil «Cavendish» - neste, vanhentaa tammitynnyreissä maku makea tupakan Cavendish ja pähkinäinen jälkimaku.
 • Halogeeni «kapteeni Jack» - vahva tupakan maku täyteläinen rum, jolloin nikotiini-pitoisuus ei ole suuri.
 • Halo «Southern Classic» - tupakan lehdet yhdistettynä makuja hunajaa, vaniljaa, sitrushedelmiä ja neilikka.

 • Viisi Sotilaat «Bowden Mate» - sekoitus makea suklaa tuoretta minttua päättyen vanilja jälkimaku.
 • Kosminen Fog «Kryptoniitti» - yhdistelmä melonia kanssa liikenteenohjaaja.
 • EVO Vapor «Coconut Mojito» - eksoottinen sekoitus kookos, lime ja minttu lainata trooppinen maku muistiinpanoja tämän vaikeaksi.

 • Viisi Sotilaat «Absolute Pin» - kaikkein monimutkainen koostumus, joka tuoksuu kaneli ja kermakaramellia lopullinen maku absintti.
 • Halo «Malibu Menthol» - ananas, maito, makea mentoli maistuu Pina Colada cocktail.
 • Kosminen Fog «Milk & Hunaja »- lämmin tuoksu maitoa ja hunajaa mahdollistavat rentoutua ja saada hyvä tunne tupakoinnin.

Suosittele erillistä aromiseokseksi on hyvin vaikeaa, koska se on kaikki erikseen. Jos se on vaikea tehdä ensimmäinen valinta, voit keskittyä suosituin makuja. Saat lisätietoja suosittu kehon nesteiden voidaan saada myyntitiski tai kysyä "asiantuntijat".

Premium nestettä aina vain parhainta laatua raaka-aineita, on tiukka valvonta, linjassa kansainvälisten laatuvaatimukset. Pakkaus välttämättä merkitty erän numero, sinetöity pullo, joka osoittaa epäpuhtauksien poissaolon. Laatu pari lähes 100% simuloi tupakointi todella savukkeen.

Katso video arvostelut erilaisten nesteiden sähköisen savukkeiden.

Neste Sähköisten savukkeiden: mikä yritys on parempi yleiskuva, valmistajien ja palautetta. Arvostelu nesteet sähköisen savukkeiden

Melko äskettäin tullut suosittu sähköisen savukkeiden. Tämä on hyvä tapa päästä eroon haitallisista tottumukset - tupakointi. Mitä siellä enemmän laadukkaita neste sähköisen savukkeiden? Mikä yritys on parempi? Miten tehdä oikea valinta? Analysoimme paitsi miten valita nestettä, mutta myös sen lajin, laskemista linnoituksen lajikkeiden makuja ja paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia.

Yleistä tietoa nesteen sähköisen savukkeiden. rakenne

Täyteainetta sähköisen savukkeiden myydään erikoistuneissa pulloihin vaihtelevat kymmenen kohteeseen kolmekymmentä millilitraa. Eri makuja: nikotiini (haju tupakan tiedossa), tonic (maku juomia ja makeisia), hedelmät ja marjat. Suositeltava märkävaraston - viileys ja puute suoraa auringonvaloa. Yleensä, pullon avaamisen jälkeen sisältö tulee sameaksi. Tämä johtuu ilman nielemisen ja on optimaalinen.

Periaatteessa kaikki neste sähköisen savukkeiden on sama koostumus, valmistajasta riippumatta ja hintapolitiikkaa. Useimmiten tuote koostuu viidestä osasta:

 • Vesi. Laadusta tämä elementti, eivät oleellisesti tarvitse sanoa, koska juuri hän täyttää kehomme yli puolet. Keskimääräinen nestemäistä vettä savukkeiden sisältää jopa 12%.
 • Propyleeniglykoli liittyy itse viskoosi seos ilman väri, liian voimakas aromi ja makea maku. Lisäksi neste elektroninen savuke, propeenin nopeasti käytetään lääketieteessä (varten desinfiointiin, on läsnä lääkkeiden valmistukseen, nautitaan, samoin kuin suoritusmuodossa veriplasman korvike). Sitä pidetään sallittu elintarvikelisäaine (T1520), koska mitään sisältää myrkkyjä. Propyleeniglykoli on toistuvasti tutkittu laboratoriossa. Tutkijat ovat yrittäneet selvittää aineen vaikutus ihmiseen. Todettiin, että kielteinen vaikutus runkoon tuotteella on mitään, ei lasketa yksittäisiä suvaitsemattomuutta.
 • Glyseriiniä käytetään useammin elintarvikelisäaineena (E422). Se ei salli testin, jonka osana on, pysyä yhdessä kypsennyksen aikana. Glyseriini on vaaratonta kehon kohtalaisia ​​määriä.
 • Maku. Jotta tuotantoon nesteiden sähköisen savukkeiden Joyetech koostumuksia, Dekang, Hangsen ja monet muut käyttävät ainoastaan ​​sallitun elintarvikearomeja peräisin luonnosta tai kokonaan samankaltaisia ​​kuin ne.
 • Nikotiinia. Hän ei aina nesteessä sähköisen savukkeiden, koska on olemassa beznikotinovye vaihtoehtoja. Tietenkään emme vakuuttaa, että tuote on täysin turvallista, mutta osuus nikotiinin pienessä huoltoasema. Sen sisältö nesteessä sähköisen savukkeiden on viisi kertaa vähemmän kuin perinteiset tupakkatuotteita.

Monet ihmiset ostavat sähköisen savukkeiden lopettaa tupakointi. Joskus on vaikea päättää, mitä makua lopettaa, mutta kaikki tietävät, miten valita nesteen linnoitus sähköisen savukkeiden? Huolehtikaa. Puhutaanpa tästä tarkemmin.

Ensinnäkin valittaessa on kiinnitettävä huomiota osuus nikotiinin. Jotta voitaisiin selvittää, mikä taso on oikea haluat, sinun linnoitus merkintä pakkauksessa oman tupakan lisätä kaksikymmentä-kertaiseksi. Esimerkiksi, jos savukkeiden annettiin 0,7 mg nikotiinia, korko sopii sinulle on 14 mg / ml. Voit vapaasti valita tankata nikotiinin sisältöä tai lähellä sitä. Laskea tarvittava määrä täyteainetta, muista: 1,5 ml - noin 20-25 savuketta.

On tarpeeksi vaikeaa valita nestettä sähköisen savukkeiden. Vinkkejä Tässä artikkelissa kuvatut auttaa tässä asiassa.

Toki jokainen haluaa ostaa laadukkaita ja sopivan tuotteen. Paras neste sähköisen savukkeiden - on se, joka tuli mieleen sinulle. Hinnasta riippumatta, kuten edellä on todettu, nämä tuotteet ovat lähes identtiset koostumus. Lisäksi vaikutus ihmiskehoon kaikki täyteaineet sähköisen savukkeiden ovat yhteneväisiä. On tarpeeksi tunnettuja yrityksiä, jotka tuottavat niitä. Tuotteet suosituista valmistajat esittelevät erinomaista vastinetta rahalle, mutta ne käsitellään myöhemmin.

Epäilemättä, selvittää, miten valita nestettä sähköisen savukkeiden, ei riitä, että tiedämme vain niiden sisällöstä. Tuoksu on myös tärkeää. Ensimmäinen asia on otettava huomioon mieltymysten mukaan. Jos esität allergisen reaktion tietty haju, niin näin ollen valita maku ei ole välttämätöntä.

Useimmiten täyttämällä sähköinen savuke on jaettu kolmeen maku luokkiin - hedelmiä, kahvia ja nikotiini. Usein valmistajat mainostaa tuotetta, luoda omia "sekoituksia", jotka yhdistävät nämä kaksi, ja joskus kolme makua tai tuottaa täysin uusia. Erilaisia ​​makuja on riittävän suuri. Virheiden välttämiseksi on parempi keskittyä heidän mieltymyksensä. Nyt tiedät tarkalleen kuinka valita nestettä sähköisen savukkeiden, jotka voit nauttia.

Laadukasta neste sähköisen savukkeiden. Mikä yritys on parempi?

Huolimatta sama koostumus, on yksi merkittävä ero - laatu raaka-aineista. Jos vertaamme neste savukkeita, kannattaa muistaa, että mitä enemmän suosittu yritys, sitä suurempi hänen mahdollisuudet tarkastaa raaka-aineiden tuotannon kaikissa vaiheissa. Lisäksi yritykset käyttävät usein ylivoimainen riippumattomat tutkimukset todistavat laadukasta ja turvallista muotoilua.

valmistajan suosio ja kustannukset eivät ole tae korkealaatuisia raaka-aineita. Viime aikoina on ollut useita väärennettyjä tuotteita. Jotkut niistä sisältävät vaarallisia organismin butaanidionilla. Koostumus ei aina mukanaan totuudenmukaista tietoa. Jotkut valmistajat tarkoituksella eivät sovi vaarallisia aineita. Usein huipulle nesteiden sähköinen savuke - ehdollisen luokitus. Valitessaan keskittyä paremmin kokoonpanosta ja arvostelut muilta käyttäjiltä, ​​ensinnäkin heidän mieltymykset.

Kuten sanoimme aiemmin, nesteet luokitus sähköisen savukkeiden - tämä on vain ehdollinen tietoa. Jos olet juuri ostanut tämän tuotteen eivät vielä tunne erilaisia ​​makuja, tämä tieto on hyötyä sinulle. Olemme koonneet top 5 suosituinta tuotetta, jolle oli suuri joukko ihmisiä. Tämän tiedon avulla voit helposti valita nestettä sähköisen savukkeiden. Mikä yritys on paras ja mitä hänen raaka-aineiden laatua, voit helposti määrittää käyttämällä rankingissa.

Ensimmäisellä sijalla ranking on yritys tupakka. Yrityksen tuotteiden on ansainnut luottamuksen monet tupakoitsijat, koska sen hyvä hinta ja moitteeton laatu. Tämä valmistaja on pitkään hankkinut paljon kokemusta valmistuksessa sähköisen savukkeiden ja niiden osia.

Mitä arvion? Käytössä neste sähköisen savukkeiden tupakan arvostelee harvoja ostajia. Monet uskovat, että yhtiön tuotteet ovat moitteettomia maku ja aromaattisia ominaisuuksia.

Edut ja haitat tuotteen Joyetech

Toinen sija meidän top 5 pitää nestettä täyttö savukkeita Joyetech yritys. Tämä on yksi suurimmista valmistajista elektronisten tuotteiden ja komponenttien. Uskotaan, että tämä yritys on monipuolinen valikoima makuja ja tuoksuja nesteiden, nimittäin yli 40.

Esitämme teille katsauksen yhtiön nestettä sähköisen savukkeiden Joyetech. Tämä tuote on sekä hyvät ja huonot puolensa. Johdonmukaisuutta paksu neste riittää. Siten jotkut höyrystimille voi polttaa. Huonona puolena nesteiden sähköisen savukkeiden Tämän valmistajan on se, että ne tavarat, jotka ulkomaiset tuotantoa. Sen hinta riippuu dollarin. Kuitenkin, että nesteen laadun on korkeus.

Kolmas sija menee VARDEX. Se on venäläinen yritys, joka tuottaa riittävästi yksinomainen makuja, kuten lime hunajaa, sitruunasorbettia ja monia muita uskomattomia makuun. Tämä neste on sama kuin edellinen, on korkea viskositeetti, mikä on huono useimpien e-savuke. Keskimäärin sen hinta on 15 ruplaa millilitrassa.

Neljäntenä meidän sijoitusta ratkaistaan ​​nesteen RED tupakoitsijoita. Venäläinen joka on tunnettu tuotteidensa ja sen moitteeton laatu. Ostajat huomata, että tällaiset täyteaineet ovat erilaisia ​​maukkaita lisäaineita. Tyytyväisiä hinta suhteessa laadukkaita. Ainoa ehto nesteissä sähköisen savukkeiden yhtiöstä RED SMOKERS - on se, että ne nopeasti likaantuvat haihduttimesta.

Viidenneksi ratkaistu nestettä sähköisen savukkeiden FLAVOURART yritys. Tämä on italialainen yritys, joka on suuri valikoima makuja. Kuitenkin ostajat uskovat, että savukkeiden maku ei ole kuin tupakka. Paras vaihtoehto ostaa tällaisen tuotteen on sen makuista.

Tuntemaan itsesi luokitus, valitset nestettä sähköisen savukkeiden helposti. Mikä yritys on parempi, voimme nähdä meidän top 5.

Incredible neste makuja sähköisen savukkeiden

Olemme jo keskustelleet, että kaikki maut ovat jaettu kolmeen luokkaan. Jokainen niistä oman etunsa. Tiedätkö, mitä uskomatonta makuja nykyäänkin?

Pyrkiessään suosiota, monet yritykset ovat alkaneet luoda makuja, jotka ovat ainakin yllättäviä. Uskomattoman olemassa nesteet elektroninen savuke maku pelimerkkejä, Coca-Cola, espresso, juustoa, ketsuppia, makeisia ja jopa syntymäpäiväkakun ja kurpitsapiirakasta.

Jos olet kyllästynyt kesän ja virkistävä juoma, se voi helposti hankkia neste makuja mojito ja Pinakolada. Lisäksi cocktaileja, voit myös kokeilla täyttämällä maku viiniä ja samppanjaa. Jos katsella ruokavalio ja rajoittaa itse makea, maku jäätelöä, juustokakku ja muita herkkuja voit olla tyytyväinen. Jopa kaikkein nirso tupakoitsija voi löytää nestettä sähköisen savuke omaan makuun.

Historia luomisen sähköinen savuke

Jokainen meistä tietää, mitä sähköinen savuke. Onko kaikki tiedätte, kuka ja missä vuonna se luotiin? Uskomattoman, sähköinen savuke suunniteltu Kiinan apteekista 16 vuotta sitten. Hän oli sairastunut keuhkosyöpään, mutta ei voinut luopua riippuvuutta ja niin keksi vaihtoehtona.

Julkaisi ensimmäisen pienoisohjelmat hinta on melko kallista, mutta ne olivat heti myyty.

Myönteisiä puolia sähköisen savukkeiden

Elektroniset savukkeet viimeisten 10 vuoden aikana, jatkuvasti muutettu. Valmistajat väittävät, että heidän savu ei vaikuta tupakoitsija ja ympäristöä. Epäilemättä, myönteinen seikka on se, että asiat eivät ole tupakointi kokonaan kyllästetty haju sähköinen savuke. Muuten, toisin kuin tavallista, joten tupakointi on sallittua julkisilla paikoilla.

Riippumatta hyviä ominaisuuksia ei riivattu sähköisen savukkeiden, niillä on myös aiheet. Niitä ei suositella raskaana oleville ja imettäville naisille, alaikäisten henkilöiden sydän- ja verisuonitauteihin ja allergisia reaktioita.

tarpeeksi vaikeaa löytää sopivaa nestettä sähköisen savukkeiden. Mikä yritys on parempi - löysimme meidän artikkeli. Joten tiivistää. Jos olet juuri ajatellut ostaa sähköinen savuke, niin varmasti tarkistaa omia vahvuuksia aiheet ja tulevien yrityskauppojen. Jos olet jo tehnyt ostoksen ja tiedä, miten valita nestettä hänen ensinnäkin valita sopivan vahvuuden ja päättää halutun maun.

Meidän luokitus nesteiden sähköisen savukkeiden auttaa valita parhaan laadun huoltoasemat. Huolellisesti tutkia nesteen koostumus.

Elektroniset savukkeet - se on hyvä vaihtoehto kokenut tupakoitsijoille. Jos haluat päästä eroon riippuvuudesta, elektroninen vempain erilaisia ​​nautittavaa ja joskus jopa uskomaton makuja ja tuoksuja varmasti auttaa.

Neste Sähköisten savukkeiden kumpi on parempi

3 kk hosting ilmaiseksi!

 • Haluatko muuttaa isäntä?

  Anna tilin saldo saldo

 • 50%

  palvelimiin ja Xeon E3 Xeon E5 Start!

 • Aseta sivuston timeweb

  jaettua hosting

  oma palvelin

  oma palvelin

  Osoite: 196084, Venäjä, St. Petersburg,

  Str. Zastavskaya, d. 22, rakennus 2, kirjain. A, 8. krs

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  7 + 3 =