Neste höyrytys

Fluid kaveri: mitä valita? Paras nestemäinen sähköisen savukkeiden

Korkealaatuinen nestemäinen sähköisten leijuvat toimivaltaisia ​​valinta varmistaa saamiseksi mahdollisimman gastronomisia ilo prosessista sähköisen tupakoinnin. Ihmisiin, tärkein komponentti veypinga nimeltään "zhizha9raquo;. Täyteaineena sähköisen savukkeiden ei välttämättä löydy myymälöissä kalliimpia merkkejä: neste voi ostaa kriisintorjuntatoimiin hinnat, ja jopa kokata itse. On kuitenkin syytä huomata hakukokemus eniten E-tupakoitsijat: kokeilemalla etsiä ainoan voi kestää kuukausia. Esitämme osto vinkkejä "liete", hyvät ja huonot puolet sen käyttö sekä paras nestemäinen höyryävän.

Ensimmäinen kysymys, joka pyytää noviisi omistajan sähköisen savukkeiden, todennäköisesti tulee: mikä on nestemäisessä poikaystävä? Ei ole mitään yllättävää tällainen intressi, koska se on osa tuotetta on useimmiten suoraan verrannollinen hänen vahingokseen ja heijastaa vaikutus kehoon. Kuitenkin kun kyseessä on "zhizhi9raquo valmistajien voimme seurata mallia pysyvyys ja muuttumattoman koostumuksen. Perustana aina peräisin samasta aineesta, joka on tärkein ero on siinä, että tuotteen laatu.

"Iskhodnikami9raquo; Seuraavat aineet toimivat tuottaa e-nestettä:

propyleeniglykoli tulee kelluva pohjan seos. Sen ominaisuudet ovat alhaisia, mikä parantaa välistä vuorovaikutusta muiden aineiden, sekä lisääntynyt ilmentyminen maun höyryä;

Glyseriini vastaa höyryn ja lieventäminen "puhaltaa kurkkuun." Komponentti osuus tietyn aineen seoksessa suoraan luonnehtii sen pehmeys ja runsaus höyryä;

Tislattua vettä (tisle) - liuotin. Elementti antaa sisältöä nesteen töyhtö ominaisuuksia. Lisäksi antaen juoksevuus tisle absorboi muita elementtejä: esimerkiksi nestettä kelluva, joilla on korkea vesipitoisuus höyrymäisiä vähemmän kuin "liete", joilla on alempi osa tisle;

nikotiini. Lisäys tämän aineen seoksessa mahdollistaa sähköisen savukkeiden tullut vaihtoehto tupakkaa. Riippuen prosenttia nikotiini sisältämän nesteen, sen lujuus on määritetty;

maku ei ehkä tärkein, mutta tärkeä osa, on vastuussa siitä, että ilo tupakoinnin. Käyttäen tavanomaisia ​​mauste- pari ger hedelmät, suklaa, minttu ja muita makuja.

1

Keskimääräinen suhde propyleeniglykoli, glyseroli, hajusteet, nikotiini tisle on 55, 35, 10, 10 ja 10%, vastaavasti. Tietenkin osuus, joita käytetään sekä osuuden ainesosien, valmistajasta riippuen. Esimerkiksi jotkut merkit haluta täydentää perinteisiä nestettä höyryävän muita komponentteja.

Miten määritellään linnoitus e-savuke nestettä?

Kuten edellä mainittiin, seos linnoitus määrittää nikotiini annos "slush". Riippuen nikotiinisisällön aineen 1 ml nestemäistä täyteainetta savukkeiden sähköisen jaettu seuraaviin ryhmiin linnoitus yleisnimiä:

Ei mitään (ei) - 0 mg.

Lite (helppo) - 3 mg.

Alhainen (low-nikotiini) - 6 mg.

Med (medium) - 12 mg.

Korkea (voimakas) - 18 mg.

Very High (erittäin voimakas) - 24 mg.

Etiketit kohdataan usein annoksina, 9, 11 tai 16 mg. Itse asiassa pienet poikkeamat standardit linnoitus nesteen ja sen sisältämien nikotiinin eivät ole kohtalokas.

Fluid kaveri: valitse linnoitus

On tunnettua, että sähköinen savuke - yksi menetelmistä päästä eroon tupakan riippuvuutta. Saada mahdollisimman nautintoa höyryjen elektroninen savuke voi olla poimien linnoituksen "liete" mukaisesti aiemmin hankitun makutottumukset.

Ensinnäkin Puhutaan "nulevke9raquo; tai nikotiinia e nestettä. Samanlainen temppu mahdollistaa ei pidetty tupakoinnin ennen löytämään tiensä veypinga ilman haittaa terveydelle tai vaara riippuvuuden. Nollaan linnoituksen tulee liikkua ja kokenut tupakoitsijoita, vähentää asteittain suhde milligrammaa nikotiinia kokonaispainosta seoksen. Jotkut arviot ehdottavat tehokkuutta tällaista menetelmää voittamiseksi kaipaavat savukkeita.

Jos suunnitelmat on turha "Lopeta tupakointi", se ei tarkoita, että sähköinen savuke - turhaa ylellisyyttä. Päinvastoin, osto tämän laitteen korvaa haitallista tupakansavu harmittomiksi höyry ilman psykologista oikkuihin kehon. Tupakoitsijat, joilla on kokemusta suositeltavaa valita nestemäinen kyllästyminen mukaisesti vahvuus aiemmin käytetty savukkeiden. Voit tehdä tämän, lisätä enintään luvut hiilimonoksidia, nikotiinin ja tervan ja saat numeron, joka on yhtä kuin optimaalinen haluamallasi linnoitus sähköinen savuke.

Mikä on vaara piilossa täyteaineet sähköisen savukkeiden?

Hyväksyminen turvallisuutta sähköisen savukkeiden on saanut laajaa, mutta sikäli kuin se on totta ja tarkka? On todennäköistä, että yleisesti ottaen, ehdotus, että sähköinen savuke ei ole terveysriski, se voi olla vain julkisuustemppu valmistajat haluavat myydä tuotteitaan mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Neste höyrytys, koostumuksen, joka me edellä, käytännössä vaaraton koska, toisin kuin tupakka aikana leijua tapahtuu jako hartsit, noki, typen oksideja ja muita haitallisia yhdisteitä.

Taustalla propyleeniglykoli on yleisimmin käytetty kosmetiikassa. Vain aiheuttaa riskin yliannoksen (6 g / 1 kg kehon painoa). Kohtalaisella käyttää sitä erittyy luonnollisesti.

Glyseriiniä käytetään lääketieteen ja farmasian alalla, elintarviketeollisuudessa, ja kaikki, joilla on terapeuttisia ominaisuuksia. Ja aromeja ja sanoa ei: jos syöminen ei uhkaa terveyttä, yksinkertainen hengitys ja vielä enemmän.

Yksi asia pitää mielessä - omituisen yksittäisten ainesosien nesteitä.

Valikoima parhaita nesteiden leijua

Paras neste sähköisen savukkeiden - tämä ei ole ainutlaatuinen merkkituotteiden etiketti tai pakkauksessa. Perfect "zhizha9raquo; - täyteainetta, joka täyttää kaikki tarpeesi aiheuttamatta vastenmielisyys tai negatiivisia tunteita. "Lanta", ei väliä millä nimellä se esittää, pitäisi aiheuttaa vain miellyttävä tunne, ilo ja ehdoton tyytyväisyyttä.

Ehdotamme tutustut valikoima tuotteita, jotka pystyvät taistelemaan ylpeä otsikko "Paras nestemäinen sähköisen savukkeiden."

Brand Liqua - se on kokemus kaksi sukupolvea italialaisten taiteilijoiden. Yhdistämällä miellyttävä tuoksu ja paksu höyry "Liqui" on saamassa suosiota ympäri maailmaa. Se voi tyydyttää vaativankin asiakkaan. Yhtiön johto kiinnittää suurta huomiota tuotevalikoimaansa.

Etuliite "ekologista 9raquo; nestemäisessä Ecoliquid otsikko on täysin perusteltua. Valmistukseen täyteainetta käytetään vain ympäristöystävällisiä, luonnollisia ainesosia, jotka täyttävät Euroopan laadunvarmistusta rekisteriin.

Kairos - nesteenä Saksalaista laatua kaveri. Monimuotoisuudesta ja rikkaudesta makuja, tiheys Höyryn, tunne "hunajaa hänen kurkkuunsa," anti-kriisi hinta - "Kairos" on paljon etuja.

Huolimatta siitä, että neste Prometey tuli myyntiin IVY alueella äskettäin, eurooppalaiset ja amerikkalaiset ovat arvostaneet tuotteen laadukkaita raaka-aineita.

DIY: kaksi vaihtoehtoa samozamesa

Samozames liete - yksi tapa valita optimaalinen sinulle maun E-neste, ja mikä tärkeintä, nesteet reseptit kaveri ei ollut gastronominen rajoituksia! Luo epätavallinen prosenttiosuudella seoksen useilla tavoilla:

Sekoittamalla makuja. Alkeis luonne Tämän menetelmän piilee yhdistelmä suosikki aromaattisia ja lisää ne perusta. Aromanapolniteli ehdotti sekoittaa hitaasti ja saatiin talteen neste "otdohnut9raquo; sisällä 2-3 päivää.

Säädettävä linnoitus saavutetaan sekoittamalla perusteella nolla ja lujat makuja. Haluttu pitoisuus lasketaan seuraavan kaavan mukaan. Ensimmäinen tilavuus nesteen, joilla on korkea nikotiinipitoisuus moninkertaistaa nikotiinin sen. Edelleen, nesteen tilavuus nolla nikotiinin konsentraatio kerrotaan 0. Nämä numerot lisätään. Näytetty numero on jaettuna nesteen tilavuuden. nesteen pitoisuus on viimeinen merkki.

Ranking parhaista makuja sähköisen savukkeiden: Top 3 kaikissa luokissa

Elektroniset savukkeet ovat suosittuja ei niin kauan sitten, mutta tällä hetkellä, monet tupakoitsijat ovat siirtyneet veyping (höyryssä prosessi). Lisäksi myös ne, jotka eivät ole koskaan olleet nikotiini panttivankeja istuutunut uudenaikainen hauskaa. Hyviä ja huonoja puolia tämän harrastuksen purettu monia artikkeleita, mutta mitä nimenomaan tähän löytyy tietoa makuun, makuja ja muut kriteerit hyviä valuja. Tämä termi tarkoittaa Nestettä Sähköinen savuke (ES), joka voi muuttaa mielialaa lähes kaikissa malleissa. Poikkeuksia ovat haihduttimet, jotka on suunniteltu tiettyjä yhteyksiä eikä purkaa vaihdettavaa tai jotain muuta.

Mikä on nestemäinen ES?

Täytä - tämä on erityinen, usein maustettu neste, joka antaa esimakua aikana höyryssä. Kun veyping tuli suosittu, vaikka hyllyt tavanomaisten tupakkakauppaa täynnä erilaisia ​​laitteita tupakointi sähköisen savukkeiden. Voit valita tällainen alue on melko vaikeaa, varsinkin aloittelijoille, mutta tässä on syytä huomata, että kaikki täyttökoostumukseen lähellä toisiaan, ja tämä yksinkertaistaa ostoprosessia.

Neste myydään lääkepulloihin, yleensä muovista, 10 tai 30 ml. Joskus voit löytää vaihtoehtoja "hanasta", ja sitten hinta hintalappu merkitsee enintään 1 ml.

Tärkeää! Veyperam noviisi ei ole suositeltavaa ostaa vain täyttää pullot, koska tietty maku voi nopeasti kyllästy tai eivät pidä.

Kaikki nesteet eroavat maistuu kolmeen tyyppiin:

Nyt myyty ja seokset, joissa yhdistyy vain kaksi vaihtoehtoa tältä listalta. Siten, että lisäksi standardin makuja, kuten minttu, nikotiini, kahvi, suklaa, löytyy aivan alkuperäisiä, kuten: kirsikkajäätelöä, vahva cappuccinoa. Erityisen leiman, johon kuuluvat parhaat aromit sähköisen savukkeiden, ei ole olemassa. On vain listan kaikkein epätavallinen, kirkas täyteaineita, jotka eivät jätä välinpitämätön tupakoitsija, mutta tätä käsitellään myöhemmin.

Säilytä neste viileässä ja pimeässä paikassa, että he eivät ole heikentyneet lyhyessä ajassa. Avaamisen jälkeen injektiopullon sisältö voi olla hieman epäselvä, se on normaali ilmiö, joka johtuu joidenkin erityispiirteet koostumuksen.

Itse asiassa, täyteaine ES - se on tietyn maku, joka usein sisältää kemiallisia osia. Joten ensin sinun täytyy ymmärtää, että kaikki luonnolliset täytteet ei ole olemassa. Niiden koostumukset, huolimatta monimuotoisuuden valikoimaa, ei juuri poikkea toisistaan.

Vaadittu ainesosat tahansa täyteainetta, se on:

 • vesi (12%);
 • propyleeniglykolia (lääketieteellinen aine ei ole negatiivista vaikutusta henkilö);
 • glyseriiniä (suosittu ravintolisä on turvallinen pieniä määriä);
 • maku.

Valinnainen elementti koostumus on nikotiini. Siitä hetkestä se tuli suosituksi maukasta huiman, monet ihmiset, jotka eivät ole nikotiiniriippuvuuden, ES ostavat vain ylimääräisenä maun ja savua.

Valittaessa valamisen on tarpeen kiinnittää huomiota sisällön ja määrän nikotiinia sen koostumus. Ne, jotka haluavat lopettaa tupakoinnin, on parasta alkuvaiheessa ostaa näitä vaihtoehtoja, joissa 14 mg / ml, kuten tavanomaisen savukkeen 0,7 mg. Eli nikotiinin, tupakan pakkaus, sinun täytyy kertoa 20 kertaa, ja sen perusteella tämän tuloksen valitsemalla täyttöjä.

Muuten, jos luottaa näihin numeroihin, 1 ml täyttää Linnoitus 20 savuketta, se tuntuu aivan heikompi. Ajan määrä nikotiinin pitäisi vähentää asteittain ja sitten kasvaa ulos tästä haitallisia komponentteja.

Tärkeää! Ne, jotka eivät ole tupakointiriippuvuuteen, on parempi olla ostamatta neste, haitallisten aineiden ja ei käsitellä kaveri koska tämä peli on myös negatiivinen vaikutus kehoon.

Maukasta neste sähköisen savukkeiden - ne, jotka ovat ottaneet vakavasti. Ei ole olemassa erityistä valintaa tekijöitä, sopii mihin tahansa veyperu, koska valinta täyttää myös ruokailutottumusten voidaan verrata. Ainoa asia, sinun täytyy luottaa - on edellä mainittu nikotiinisisällön, ei tehdä virheitä alussa.

Tällä tunnetut valmistajat voivat löytää vaihtoehtoja suhde on paras laadun ja hinnan, mutta kaikki nesteet eroavat hieman koostumukseltaan, jotta tämä tekijä määräytyy yksinomaan mielipiteitä veyperov "vanhukset". Lisäksi on olemassa valu hyvin vaihtelevia ja mielenkiintoisia makuja, jotka paljastuvat vähitellen, ja tämä on kuin toimia hajuvettä.

Kuten aiemmin mainittiin, alkuun parhaista makuja kaikille tupakoitsijoille tehdä on mahdotonta, mutta on aivan erityisiä valmistajia, ovat etusijalla.

Jos levittää niitä suosio, se tullaan julkaisemaan seuraavan arvostelut:

 • 1. sija. Tupakka - kiinteitä, olemassa jo pitkään ja ehtinyt voittaa sympatiaa monet tupakoitsijat. Yhtiöllä on monipuoliset, jota päivitetään jatkuvasti uusia makuja. Lisäksi sillä on laatua ja rikkaus makuja erityisemmin pidä veyperam. Tähän mennessä tuotteet tulevat ulos tämän tuotemerkki myydään lähes kaikissa erikoisliikkeissä, joka jälleen kerran korostaa sen asemaa.
 • 2. sija. Joyetech - tämä yritys on yli 40 erilaista täytettä, makuja alkaa klassinen ja päättyy lähes gourmet. Muuten, se tuottaa myös täydellinen paketti sähköisen savukkeiden, mikä ansaitsee erityisen paikan päällä. Täytä tämä yritys on ainoa negatiivinen: paksu johdonmukaisuus, jonka ansiosta höyry voi polttaa osia. Toinen haitta havaittiin tuotteet yrityksen.
 • 3. sija. VARDEX - laatu täyteaineita tämän yrityksen kannattaa lopettaa hieman, mutta valikoima makuja miellyttää joku etsii jotain uutta ja alkuperäistä. Sitruunasorbettia, hunajaa, mustikoita ja monia muita vaihtoehtoja sisältyvät pysyviksi täyttää tämän yrityksen. Viskoosi neste, mutta korkea-laatu, omaavat lisäksi hyväksyttävä hinta: noin 15 ruplaa 1 ml.
 • 4. sija. RED SMOKERS - Venäjä tuotemerkki, joka tuottaa lähes täydellinen täyteaineita sähköisen savukkeiden. Tämä yritys on erityisen huolissaan laadusta, erityisesti koostumuksen, niin että ne täyttävät käytännössä mitään haittoja. Ainoa haittapuoli: nopea kontaminaatio ES vuoksi joitakin osia koostumuksesta. Mutta vähän kielteinen vaikutus höyrystimen heillä ei ole monia RED SMOKERS voit vaeltaa.
 • 5. sija. FLAVOURART - tunnettu yritys, joka valmistaa tuotteensa Italiassa. Suuri valikoima eri hajuja, hyvä laatu ja suhteellinen edullisuus. Täytä yritys helpoin löytää ja tilata internetissä, mutta joissakin kaupungeissa se on myös esitetty. Miinus: nikotiini maku monet ostajat eivät muistuta todellista tupakkaa ja hieman hapan.

Muuten, kallein Fluid poistaa savukkeet eivät välttämättä kaikkein herkullinen, mutta tämä luokitus voidaan epäsuorasti vedota, koska se koostuu todellisen arviot. Ainakin nämä yritykset tuottavat korkealaatuisia tuotteita ja jatkuvasti täydennetään uusilla linjan tuoksuja.

Kysymykseen siitä, millaista nestettä sähköisen savukkeiden maukasta, ei yhtä vastausta. Riippumatta eri latvat valita täyte tarvitset perustuu henkilökohtaiset mieltymykset. Esimerkiksi jos haju vesimeloni pidä noviisi uimareita, hänen ei pitäisi ostaa vesimeloni täyttää. Tämä seikka on ilmeinen, mutta monet uskovat ehdoitta eri arviot ja toisten mielipiteitä, ja sitten heittää täytön vasta hankittu, koska sen epämiellyttävä maku.

On syytä huomautus: on olemassa vaihtoehtoja, jotka ovat suosittuja, elleivät kaikki, monet. Foorumeilla omistettu kaveri tällaisia ​​nesteitä miehittää erillinen kierteet, ja monimuotoisuus makunsa keskusteltu useimmille käyttäjille.

Niistä epätavallinen, eksoottisia makuja neuvoo kiinnittämään huomiota seuraaviin. Nämä maut epäilemättä, kuuluvat suihkussa vaativa makuun.

Top 3 eksoottiset maut:

 1. Crunch Coil «Qellep» - terävä muistiinpanoja rommia ja jotkut makeutta antaa tämän kaatamalla identiteettiä. Sen maku on terävä, mutta jälkimaku on melko pehmeä ja miellyttävä. Aromi voi varmuudella soittaa huumaava, jopa hieman pakko, mutta tämä on viehätys tämän maksun.
 2. Viisi Sotilaat «kuusikymmentäneljä» - minttu likööri, greippi ja vihreä kurkku. Tämä pyramidi makuja itsessään on epätavallinen, mutta se tuntuu, kun tupakointi Uskomaton koostumusta. Kaatamalla virkistävä ja virkistävä ja kirpeä tuoksu vihreiden antaa sille sen maku.
 3. TMAX Juice «Snake Oil» - tämä tankkaus on jopa useita palkintoja, joten sen tila on "parempi" on vahvistettu virallisella tasolla. Ei se, että se miellyttää kaikkia, mutta maku muistiinpanoja Aniksen yhdessä sitrushedelmien tarkalleen tuo valikoiman uusia kokemuksia sekä aloittelijoille ja ammatillinen veyperu.

Kaikki meistä lapsuudesta rakastaa mehukas marjoja ja hedelmiä. Siksi hedelmäinen sähköisen cig myös nauttia laajaa suosiota.

Top 3 hedelmäinen:

 1. Kosminen Fog «järkyttävä» - kaikkein maistuu limonadi trooppinen muistiinpanoja mansikoita;
 2. Viisi Sotilaat «Grandmaster» - moniulotteinen tuoksu eksoottisia hedelmiä ja kypsää banaani;
 3. Crunch Coil «sekava» - maku on kaapattu grenadiinia ja kuivatut hedelmät, joka antaa tämän täyttämällä erityinen merkitys veypera kokoelma.

Poikkeuksetta pysyvät suosittu makuja tehty simuloida klassisen savukkeiden ja tupakan makua.

Top 3 tupakan maku:

 • Crunch Coil «Cavendish» - varjostus vanhentaa tammitynnyreissä, on rikas tupakan maku ja jälkimaku pähkinä.
 • Halo «Southern Classic» - ihan epätavallista versio lisäämällä sitrushedelmien muistiinpanoja, vaniljaa ja hunajaa.
 • Halo «Captain Jack» - vahva, maskuliininen vaihtoehto ystäville nikotiinin täyttöjä.

Monet rakastavat tuoreus, paitsi hammastahnaa ja purukumit, mutta kun poika. Varsinkin näin veyperov poimimme mielenkiintoisimmat neste virkistävä suuntaan.

Top 3 virkistävä makua:

 • Viisi Sotilaat «Bowden Mate» - suklaa, vanilja ja minttu torttu: yhdistelmä, joka varmasti antaa iloisuus.
 • Kosminen Fog «Kryptoniitti» - tämä antaa kaatamalla paksu höyryä, ja sen maku muistuttaa enemmän kylmän meloni ja karkkeja.
 • EVO Vapor «Coconut Mojito» - tämä vaihtoehto on täysin kookospähkinä, mutta tästä huolimatta se on monipuolisuus ja ainutlaatuisuutta.

Makea ystävät arvostavat makuja tehty simuloida kaikenlaisia ​​jälkiruokia ja herkullisia cocktaileja.

Top 3 makea maku:

 • Halo «Malibu Menthol» - Pina Colada menthol: ei-standardi nestettä makealle.
 • Viisi Sotilaat «Absolute Pin» - tuttu monille absintti veyperam tuoksu tupakan sekoittaa kanelia ja karamellia.
 • Kosminen Fog «Milk & Hunaja »- tämä sisältää täyttämällä maku kuumaa maitoa, pehmeitä zefirok ja hunajaa.

Voidaan todeta, että sille varattuun alkuun kaikki vaihtoehdot on jaettu ryhmiin: Tämä auttaa määrittämään aloittelijoille ja jopa kokeneet uimareita. Luotetaan luokitus ehdottomalla varmuudella ei ole välttämätöntä, vaan saada itsellesi vähintään yhden kopion luetteloiden täytyy täyttää kunkin veyperu. Vähintään näitä täyteaineita ovat ES satunnaisia, monipuolinen makuun.

 • Älä kitsastella osto nestettä, kuten jotkut kalliimpia vaihtoehtoja voi yksinkertaisesti osuma laadun ja omaperäisyys;
 • luoda henkilökohtaisia ​​alkuun aina, yrittää niin paljon kuin mahdollista eri vaihtoehtoja;
 • kun taas rohkeasti yrittää sekoittaa parhaiten sopivat toisiinsa, tai oma suosikki täyteaineita;
 • Säädä maku lisäämällä kapasiteettia ja jännite EY.

Katso yleiskatsaus parhaista makuja sähköisen savuketta suosittu valmistaja.

Alphabet veypinga: yleistietoa nesteen sähköisen savukkeiden

Kirjoittaja: Vladislav Karabas aakkostetussa veypinga 05.31.2014 Kommentit post ABC veypinga: yleistietoa nesteen sähköisen savukkeiden vammaisten 248,803 Näkymät

Keskustelun jälkeen yleisiä kysymyksiä, jotka liittyvät sähköisen savukkeiden, ja tutustua höyrystimen ja virtalähde on aika käsitellä nesteen sähköisen savukkeiden.

Haluan muistuttaa, että tärkein ero elektroninen savuke alkaen "obychnoy9raquo; on puuttuminen "elektronike9raquo; palamisprosessit. Se on tästä syystä sähköisten savukkeiden eivät liity saanti tervan ja syöpää aiheuttavia aineita, jotka aiheuttavat eniten vahinkoa terveydelle tupakoitsija.

Värikylläisyys elin uimarien / veypera (elektroniikkalaitteen käyttäjän savuke) Nikotiini tapahtuu inhalaation "para9raquo,, jossa neste muunnetaan sähköinen savuke.

Englanti neste sähköisen savukkeiden kutsutaan «e-liquid9raquo; (E-neste), ympäristössä foorumin usein käyttänyt sanaa «juice9raquo; (Mehu). Vuonna venäjänkielisen ympäristön forumnym nestettä sähköisen savukkeiden yleensä kutsutaan "zhizhey9raquo;. Joten älä ihmettele, tavattuaan sanan. Lanta - se on ominaista venäjänkielisten yhteisössä veyperskogo määritelmä. Kyllä, joskus voi tavata "pitkä nimi": Neste sähköisen savukkeiden. Yleensä niin sitä kutsutaan kuvauksessa niiden verkkokaupoissa tuotteita.

Aloitetaan kaikkein peruskysymyksiin: "Mitä nestettä sähköisen savukkeiden?" ja "Mikä tekee neste sähköisen savukkeiden?".

Ensin nestemäistä sähköisen savukkeiden Eri nikotiinipitoisuus. Tupakoitsijat on selvää analogisesti perinteisiin savukkeisiin. On "superlogkie9raquo," logkie9raquo; "srednie9raquo;" krepkie9raquo; ja jopa muutamia välivaiheen ominaisuuksia. Vain neste sähköisen savukkeiden. Tässä krepost9raquo; Se on myös määräytyy nikotiinisisällön. Tämä indikaattori on yleensä ominaista useissa milligrammaa nikotiinia per millilitra nestettä sähköisen savukkeiden.

Eri valmistajien, tämä määrä voi vaihdella, mutta useimmiten on neste "krepostyu9raquo; 6, 12 ja 18 mg. Joskus, 8, 11 ja 18 mg. Nämä vastaavat noin lietteen kevyt, keskikokoinen ja vahva savukkeita. Myös monet valmistajat alueella esillä olevan sisältävien nesteiden 0 (nolla) ja 24 mg nikotiinia.

"Nulovka9raquo; Se käyttää joko "baluyuschimisya9raquo; käyttäjät, tai se laimennetaan lisää "krepkuyu9raquo; neste, esimerkiksi 6 mg tehdä 3 mg (tämä on analoginen "super-logkih9raquo, savukkeet). Nesteet lujuus tekee mahdolliseksi saada 24 mg tunne samanlaista kuin pikkusikaria tai "krepkih9raquo; savukkeita kuin kapteeni musta.

Toiseksi neste sähköisen savukkeiden eri makuja. Ja tämä on ehkä kaikkein epätavallista käyttäjät siirtyvät perinteisistä savukkeiden sähköisiä. Kuitenkaan ole pelkkä ymmärtää ja tottua siihen, että voit "kurit9raquo; ei vain "tabachnye9raquo; makuun, mutta myös hedelmiä, marjoja ja jopa "barbaris9raquo, tai" Coca-kolu9raquo; .

Sinun täytyy olla valmis heti tähän:

 • nesteen nimi sähköisen savukkeiden (tämä pätee erityisesti "tabachnyh9raquo, makuja), useimmiten on hyvin vähän tekemistä tyypin ja tupakkamerkkiä, johon nimensä. Eli nähdä Word neste nimi, käyttöliittymä tuttu tupakkamerkkiä, meidän ei pitäisi odottaa, että maku on edes etäisesti samanlaisia. Lisäksi, maistuu sama nimi nesteiden eri valmistajilta, myös voivat olla merkittävästi erilaiset;
 • suuaistimuksen eri käyttäjää - on hyvin erilainen. Esillä olevassa ympäristössä foorumin tunnettu sanonta: "maku ja väri markkereita ovat erilaiset." Replika hylätty "Felt 9raquo !; Se tarkoittaa, että ei ole kirjanpitoa makuun. Koska perustuu muiden ihmisten makuelämyksiä - ei ole sen arvoinen. On välttämätöntä yrittää valita paras.

Ja kolmanneksi käytetty neste sähköisen savukkeiden makuja Ne eivät ole vain makuun. He myös tulevat luonnollinen ( "Organicheskimi9raquo;) ja synteettisesti.

Se on se tämän ongelman ehkä valtavasti spekulointia, erityisesti puolelta myyjien elitnyh9raquo; nesteitä. On selvää, että luonnolliset tuotteet (periaatteessa) - paremmin kuin keinotekoinen. Kuitenkaan pidä unohtaa, että pitkään, monet ominaisuudet elintarvikkeiden elintarviketeollisuudessa eivät ilmene syötön ominaisuudet, ja luodaan keinotekoisesti lisäaineiden avulla. Vaikka nämä lisäykset ja yhdistetään keinotekoisesti, ne eivät ole haitallisia kuluttajille.

Niin on sähköisen savukkeiden. Useimmissa tapauksissa makuaineet sähköisen savukkeiden valmistetaan samaan tekniikkaan, että ruoan makua. Näin ollen jos tällaista aromeja sallittua "est9raquo, sitten ei mitään pahaa tapahtuu, jos he" dyshat9raquo;.

"Organicheskie9raquo; neste sähköisen savukkeiden ovat yleensä kalliimpia. Kyllä, ne maistuvat voivat erota merkittävästi "iskusstvennyh9raquo,. Mutta ei sitä, että tietty käyttäjä se näyttää miellyttävämpää. Subjektiivisesta "naturalnyh9raquo; nesteet, kuten maukkaita ole selitetty niiden "organicheskim9raquo; alkuperää, ja multicomponent makuja (tämä on yleensä riitä rikas maku cocktail). Mikä ei ole luonteesta johtuen alkuperän ainesosia, ja vain tulos parasta työtä asiantuntijoiden, valita yhdistelmä makuja.

Älä siis unohda "flomasterah9raquo;. Yritämme tehdä omat johtopäätöksensä.

Joten päätimme mitä eri nestettä sähköisen savukkeiden. Nyt saamme selville, mitä heille on yhteistä.

Yhteinen nesteet Sähköisten savukkeet ovat niiden perusainekset. Ne ovat samat kaikille nesteet minkä tahansa valmistajan.

Koostumus nesteen sähköisen savukkeiden seuraavasti:

 • propyleeniglykolia (perinteinen lyhenne PG);
 • glyseroli (perinteinen vähennys VG);
 • Tislattua vettä (perinteinen lyhenne jKr).

Näitä ainesosia käytetään laajalti lääke-, kosmetiikka- ja ruoanlaittoon. Jokainen heistä omistettu yksittäisiä artikkeleita Wikipediasta, jos haluat, voit lukea yksityiskohtaisia ​​tietoja.

Propyleeniglykolia käytetään ensisijaisena "nositelya9raquo; makua. Monet käytetään kotona keittonesteen aromaattisia tehdään perustuen propyleeniglykolia.

Glyseriiniä muodostamiseen tarvitaan silmin havaittavissa ja aistinvaraisesti havaittavissa pari (näköiseksi tupakansavu).

Käytetään tislattua vettä lietteen laimentamiseksi paksuksi seos propyleeniglykolia ja glyserolia saatu riittävästi juoksevuus käyttöä varten. Liian paksu neste ja tippua pullo on hankalaa, ja virtausnopeus sydänten kärsivät.

prosenttiosuudet suhde raaka-aineita voi vaihdella. Tähän mennessä on kolme "standartnyh9raquo; suhde:

 • Perinteinen (tavanomainen): PG 55% + VG 35% + AD: 10%;
 • Jääterä (jää terä): PG 95% + AD: 5%;
 • Sametti Cloud (Velvet pilvi): VG 80% + AD 20%.

"Traditsionnoe9raquo; (Perinteinen) suhde komponenttien kutsutaan perinteinen, kuten sopii lähes kaikkiin höyrystimien ja jyrkkään olosuhteissa. Se on tällä hetkellä puolivälissä optimaalinen suhde maku ja höyry.

"Jääterä» (Jääterä) - ei sisällä glyseriiniä. Höyry neste on myös siellä, mutta se on hyvin "suhoy9raquo;. Tämä neste aiheuttaa usein yskä vaikutus (koska tunne käytön ei liian miellyttävä). Tyypillisesti tällainen koostumus on käytetty ihmiset yksittäisten suvaitsemattomuuden glyserolia. Toinen syy käyttää sellaisessa suhteessa ainesosien, itse asiassa, ole.

"Velvet cloud» (Velvet Cloud) - vastakohta Jääterä. Monet pari huonoa makua lähetetään. Liian vähän käytetty. On, että fanit "anna pilvet höyryn", kuvaajana ne itse savukoneen. Mauton, mutta tehokkaasti ...

Lisäksi "standartnyh9raquo; Myös monia reseptejä, jotka käyttävät enemmän kuin perinteinen glyseriiniä sisältöä. Esimerkiksi, Puolan valmistaja tuottaa Inawera Virta Smoke Bazan: PG 50% + VG 41% + AD: 9%. Monet käyttäjät, jotka valmistavat nestemäisiä sähköisen savukkeet (niin kutsuttu "samozames9raquo;), myös sitä käytetään.

Kokeet osuus PG / VG / AD oli yksi ensimmäisistä asioita, kun tulin veyping. Pamper, yritin ... ja pysähtyi perinteinen - ja totuus on, tämä suhde on varsin optimaalinen useimmiten.

Varmasti, rakkaat lukijat, oletko huomannut, että edellä mainitut "retsepty9raquo; summa sen osien saatiin 100%? Mutta nesteessä sähköisen savukkeiden vähintään silti sisältää nikotiinia ja makuaineita. Täsmälleen!

Tosiasia on, että riittävä useimmille nesteitä, on sisällön aromi vastaa 2-3-4% (harvoissa tapauksissa jopa 8%). Lähes kaikki käytetyt makuja tehdään perusteella propyleeniglykolia, koska niiden vaikutus nesteen ominaisuudet voidaan jättää huomiotta.

Sama pätee nikotiini. Nikotiini on yleensä liuotetaan propyleeniglykoliin tai glyseriiniä. Kun sekoittamalla komponentit määrä "nositelya9raquo; yksinkertaisesti kirjataan vastaaviin ainesosa tilavuus.

Koska meillä on jo riittävästi alkuideasta sähköinen savuke neste sähköinen savuke, ehdotan lukea artikkeli "Nakurivaemosti9raquo;: Http://truevaping.ru/pro-nakurivaemost/. Tämä mahdollistaa riittävästi käsitellä tuntemuksia, jotka syntyvät kun käytät sähköisen savukkeiden.

Lisäksi suositellaan artikkelissa on tietoja koostumuksesta nestettä sähköisen savukkeiden suosittu valmistaja. Katsomaan:

Tuotannon seuraavia aineita valmistukseen käytetään nesteen sähköisen savukkeiden propyleeniglykolia - 74%; vaniljaa - 11%; omenahappo - 3%; metyylisyklopentaani-1,2-dioni; heliotropin - 1,5%; damastsenon - 0,2%; asetyylipy- - 1%; Ruusuöljy - 1,5%; rodinol - 0,3%; eleuterozid E1 - 5%.

Ennen, että olemme keskustelleet tärkeimmät ainesosat valmistuksessa käytettävien nesteiden sähköisen savukkeiden, ja suosituin kuvasuhde. Kuitenkin tuloksena esimerkki osoittaa, että on olemassa huomattavia eroja ...

Tässä yhteydessä vihdoin keskustella yksi tärkeä seikka. Nestettä sähköisen savukkeiden ovat paitsi nikotiinia, maku, makuja ja ainesosa suhde. Toinen tärkeä kysymys on: "Kuka teki tämän sonta?".

On selvää, että eri valmistajien on erilainen, mutta nyt se on eri juttu. Kyse "Zavodskaya9raquo; Onko se lannan tai "Samozames9raquo;?

"Zavodskuyu9raquo; neste elektroninen savuke valmistajat tuottavat sitä. "Samozames9raquo; - nesteen, käyttäjän tekemät edellä olevien komponenttien itsenäisesti.

Alku, nauttivat "zavodskoy9raquo; nestettä yksinkertainen ja luonnollinen ratkaisu. Ostin e-savuke, ostettu neste - ja par epäröimättä. Tietoja "samozamese9raquo; yleensä selvittää käydessään foorumeilla, tai kiinnittämällä huomiota profiilissa säilö "komponentteja oman ruoanlaittoon neste" -osiossa.

Nyt mennä aiheeseen itsensä nestemäisten e-savukkeet eivät tule, kaikki on helppoa. Mutta syitä osittaisen tai täyden siirtymisen "samozames9raquo; - Kerron.

Suurelta, kaikki mahdolliset syyt siihen, miksi itse nesteen tuotantoa voidaan tiivistää seuraavasti:

 • "Zavodskaya9raquo; neste sähköisen savukkeiden yli-tyydyttynyt;
 • halu saada se maistaa;
 • halu säästää.

"Zavodskie9raquo; neste (jopa kallis muodikas ja tunnettujen valmistajien), useimmissa tapauksissa, myös "perearomleny9raquo; (A suuri osuus hajusteet niihin sisältyvät). Tämä tapahtuu siten, että kuka tahansa käyttäjä missään haihduttimessa tuntui riittävän kirkas maku. On kuitenkin olemassa käyttäjille kasvanutta käsitys. Kyllä, ja "prodvinutye9raquo; käyttäjillä on niiden tilalla höyrystimet ja ravinnon lähteitä ovat enemmän high-end kuin tulokkaita.

Ja vaikka yleinen logiikka tahansa e-savuke on sama, mutta suorituskykyä ja ominaisuuksia (maku, höyry kylläisyyttä nikotiinia) eri laitteet eroavat suuresti. On käynyt ilmi, että käyttäjät laadukkaita laitteita, monet mieltävät "zavodskie9raquo; Lietteen liian "perearomlennymi9raquo;. Sitten ne alkavat häiritä omia.

Kuitenkin käyttäjien krutyh9raquo; laitteista "zavodskie9raquo; Lietteen - myös riittävä.

Koska "maku ja väri markkereita ovat erilaiset" - ei ole vaikea ymmärtää, että ei ole yleistä, yhtä hyvin kaikkiin nesteet sähköisen savukkeiden. Ja jotkut käyttäjät, jotka eivät ole tyytyväisiä zhizhami valmis, alkaa kokeilu. Joku haluaa makua kotitekoinen cocktail saada joku tulee häntä muistuttava maku. Ja myös, alkavat "meshat9raquo; Olen sonta itse.

Mutta ehkä yhtä tärkeää on halu säästää rahaa. Itsenäisesti tuotettu neste maksaa yleensä paljon vähemmän (3-5 kertaa tai jopa enemmän). Käyttäjille, jotka harkitsevat sähköisen savukkeiden keinona säästää rahaa tupakoinnin, - "samozames9raquo; se on aivan selvää ratkaisua.

Että perehdytetään yleisiä tietoja nesteitä sähköisen savukkeiden. Seuraavassa artikkelissa tarkastellaan joille se ja missä tilanteissa on suositeltavaa käyttää sähköisen savukkeiden.

Edelleen saada perehtyä "ABC veypinga" mukava artikkeli "ABC veypinga: sähköisten savukkeiden»: http://truevaping.ru/ob-ispolzovanii-elektronnyh-sigaret/

[Artikkeli tässä sarjassa ei säädetä keskustelua, koska se osoittaa henkilökohtainen kokemus ja vallitseva mielipide / näkymä kirjoittaja]

<9lt; rekisteröityä ilmoituksia ja verkkosivuilla päivityksiä sähköpostitse>9gt;

Olisin kiitollinen kommenteistanne! Jos pidit artikkelin, ota matkamuisto kirjanmerkin sivulle ja jakaa sen hyviä ihmisiä sosiaalisissa verkostoissa. Suositus «Google+» - erityinen kiitos 🙂

Alphabet veypinga: lyhyt antamia käyttö- ja huolto-

Alphabet veypinga: mistä ostaa elektroninen savuke (valmistajat ja jälleenmyyjät)

Alphabet veypinga: valitsemalla sähköinen savuke (joka on parempi, kuinka paljon se maksaa, miten valita)

Alphabet veypinga: hyviä ja huonoja puolia (edut ja haitat) sähköisen savukkeiden

Alphabet veypinga: Haittojen ja hyödyt sähköisen savukkeiden

Shop Truevaping Elektroniset savukkeet, muoti, Dripki, ruokajätettä, Clear sumutin, laadukkaat komponentit, tarjoukset ja alennukset =)

Haluan tämän

Tarkista päivitykset ja julkaisut

Uutiskirje tapahtuu kautta "Google FeedBurner", koska roskapostin ja muista vaivoista voi olla pelkäämättä.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

57 − = 53