Neste lasi hinta Leroy Merlin

Miksi betonin lisätään vesilasi?

Välttämätön lisäaine on natriumsilikaatti, joka on viskoosinen liima vesi-pohjainen liuos, joka sisälsi kalium-silikaatti (GOST 18958-73) ja natrium (GOST 13078-81). Neste harmaa ja keltainen värejä käytetään teollisuuden, kaupan ja yksittäisten rakenne suorituskyvyn sisäisen ja ulkoisen työn.

Silikaatti liimaa suunniteltu parantamaan ominaisuuksia betonin monella tavalla, kuten:

Ostaa nestemäinen lasi voi olla natrium tai kalium, tuote tarjotaan valtava valikoima. Teknologia kaliumsuolojen tuottamiseksi liima käsittää kalsinoinnin hienoa kvartsihiekkaa sooda kytketty. Valmiin raaka-aineet jauhetaan jauheeksi johdonmukaisuutta ja laimennetaan vedellä, on koostumuksessa K2O (SiO2)n. Tämä kellarin vedeneristys ja suojaa sieni ja syövyttäviä kemikaaleja.

Kalium liima vaikka arvostettuja niiden ainutlaatuiset ominaisuudet, ja erityisesti ilman pinta tahra ja häikäisyä kuivaamisen jälkeen, mutta koska korkeat kustannukset vähemmän kysyntää verrattuna Na2O (SiO2)n. Saamiseksi natriumsilikaattia koostumus perustuu autoklaaviin ja bezavtoklavnogo tekniikoita.

Kiitos monipuolisen ominaisuuksien silikaatti liimaa pohjan säätiöt, uima-altaat, vesisäiliöt, lattiat ja seinät kellareihin, kylpyhuoneissa, suihkuissa, pesulat ja maanalaisten tilojen tulee vedenpitävä. Neste lasi tunkeutuu halkeamia ja pieniä huokosia, jolloin muodostuu suojaava kerros, jonka kautta ei ole kosteuden pääsyn. Kovettunut kone tulee kiinteä ja kestävämpi. Impregnointi nestemäinen lasi ei ole juuri lainkaan haittoja materiaalin kulutus riippuu pinnan huokoisuus.

Silikaatti liima kykenee kestämään hyvin korkeita lämpötiloja jopa 1300 astetta, joten ne käsitellään puinen pohjarakenteen ja levittää palonkestävyys. Samasta syystä sitä käytetään rakentamisessa uunien ja takkojen. Se on antibakteerinen vaikutus ja estää kehitystä hometta ja homeen betonipinnalle. Alhainen hinta vesilasiruudun ei johda merkittävään nousuun kustannukset materiaalia.

Lisäyksen luo luotettavan suojakerroksen alueilla, joilla korkea kosteus on läsnä, niin kysynnän ja kysynnän nykyaikaisessa rakentamisessa. Tärkeä indikaattori on käytössä laadullisesti työstä kaikkiin vaiheisiin lähtien säätiö (kellarikerros) kattoon (ullakko). Vedenpitäväksi betonin, tehty silikaatti liimalla, joka pystyy kestämään useita sulatus ja jäädytys, mikä lisää käyttöikää rakennusten ja rakenteiden.

Ainutlaatuinen materiaalin rakenne ei ainoastaan ​​suojaa kosteuden tunkeutumista, mutta myös estää ennenaikainen. betonin vedeneristys liimakoostumuksen - Yleisin tekniikka sekä ammattilaistasolla sekä yksityisen rakentamisen. Lisäyksen antaa seokset värejä ja suurta joustavuutta, mikä auttaa parantamaan niiden ominaisuuksia, se on erinomainen pehmitin ja näyttö niiden parhaat ominaisuudet alentuneen kovettumisaika.

1

Silikaatti liimaa käytetään rakennusteollisuudessa kyllästys pinnoitteet:

 • luonnon ja keinotekoinen kivi;
 • rapattu;
 • betoni;
 • tiili;
 • lohko.

Näitä tarkoituksia varten, koostumus laimennetaan vedellä suhteessa 1 5 kyllästys levitetään työpintaan harjan tai ruiskupistoolin. Vaihtoehto olisi valittava riippuen rakenne ja kyky imeä ratkaisu. Laimennettiin eri suhteissa silikaatti liimaa käytetään alukkeena vedenpitäväksi ja kaivot, kellareissa.

Kuinka käyttää vesilasi?

Sinun täytyy tietää tekniikka ja noudattaa tiettyjä vaatimuksia, muuten halkeamia saattaa muodostua pinnalle, mikä johtaa heikkenemiseen päällysteen laatua ja vähentää veden vastus. Nestemäinen lasi koostumuksia, esilaimennettu vettä lisätään kuivaan sementin ja hiekan. Hyvin harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta ja sääntöjen silikaatti liima voidaan lisätä suoraan valmiiseen liuokseen.

Prosenttiosuus lisäaineiden betoniin on ehdottomasti noudatettava, apua ostajille anneta opetusta ikkunassa. Lisäksi noin 15%, mutta enimmäismäärä piidioksidin liiman liuos ei saa ylittää 25% koko seoksen painosta. Erinomainen pinnoite, joilla on korkea vedenpitävyys saadaan, kun sementti ja hiekka on otettu suhteessa 1-2,5. Arviot rakentajat, betonia, jos vesilasia lisäämällä merkittävästi parantaa rakennetta ja kiinteytyä, tulee vahvempi.

Silikaatti liima vaikuttaa ajanjakson jähmettymisen (alku - loppu), ja tämä ominaisuus on otettava huomioon, kun työskennellään (on suositeltavaa valmistaa sekoitus pieni määrä):

 • 1% natriumsilikaattia - jähmettymisen aikana: 1 tunti 15 minuuttia 3 tuntia 40 minuuttia.
 • 2% - 1 tunnista 3 tuntiin 10 min.
 • 5% - 35 minuuttia 2 tuntia 30 minuuttia.

Tietäen, että tällainen vesilasi ja mitä ominaisuuksia siinä on, pystyt käytä materiaalia rakentamiseen kellareihin, uima-altaat, vesisäiliöt, sekä suorittamalla korjauksia kylpyhuoneessa, parvekkeella ja loggia. Hyvin usein silikaatti liimaa käytetään luotaessa kerros - pohja kestää hyvin kulutusta ja ei altistu syövyttäviä ympäristöjä varten. Virtaus vesilasi erilainen, koska se riippuu siitä, huokoisuus ja imukyky käsitellyn pinnan, ja kerrosten lukumäärä sovellettu (0,8-8 kg / m2).

Myydään nesteenä lasi betoni muoviastiaan, jonka kapasiteetti 0,8-55,0 litraa tai rumpuja 200 litraa.

2000-5000

Käyttäjiltä arvosteluita

"Kosteus kellarissa oli erittäin korkea ja alati läsnä muotin nurkkiin. Päätin hoitaa säätiö, seinät ja lattia liimakoostumus Penetron tuotemerkki (Näytä). Vaikutus ei ole vain tyytyväinen, mutta myös yllättynyt - kellarissa oli kuiva ja katosi muottiin nurkkiin. Jotta vesilasi voi olla mikä tahansa määrä, ja toimitus. "

"Korjaus kylpyhuoneen alkoi johtuu siitä, että putki räjähtää, tulvii naapureita. Suuria ongelmia, joten päätimme vakuutuskohteista tällaisia ​​odottamattomia tilanteita ja tehty side, johon on lisätty "bensiini" lasi, ja seinillä aiheutti liimakoostumus. Virtaus tasaiselle pinnalle vasemmalle 300 g per 1 neliömetriä Tarkista veden vastus oli onnistunut!".

Ivan Makarov, Serpukhov.

"Suojellakseen puinen rakentaminen tulipalo, olen iski seinällä sulaa natriumia koostumus BITUMAST. Pieni kulutus liimaa käännetään hyvin käsitellyn puun - 0,2 litraa 1 sq. M. Erinomainen tavaraa, Kehotan kaikkia käyttää - tämä on minun henkilökohtainen mielipiteeni. "

Gennady, Nizhny Novgorod.

Rakennusmateriaali säilyttää mekaaniset ja suorituskykyä ominaisuudet pitkällä aikavälillä.

Betonityöt ovat olennainen osa kaikkia rakentamisen ja riippuen.

Tahansa rakennuksen pienikin aitta, vaatii luotettavan pohjan.

Mitä paremmin vaahtoa tai kevytbetoni?

Soveltaminen DSP rakentaminen

neste lasi

✔ Valitse ja ostaa natriumia, kaliumia vesilasi vedenpitävä verkkokaupan tulet tietoa koko, paino, hinta ja muut ominaisuudet valokuvan luettelossa. Toimitus Pietarin ja alue tehdään ajoneuvoista, joiden kantavuus on 700 kg 15 tonnia. Lisätietoja palvelusta, ehdot ja kustannukset voidaan tarkastella tällä sivulla. Myymme silikaatti liimaa tukku- ja vähittäiskauppa. Tällöin Pietarin Vähittäiskauppa ostajat voivat hakea ystävät Club kortti Petrovich, saada alennuksia ja kerätä pisteitä.

Täysi versio

© 2003-2018 STD "P."

On kokonaan tai osittain materiaalien käyttö sivuston viittaus lähde.

Jatkumista sivustoon, suostut käyttää verkkosivustojen evästeitä ja henkilötietojen käsittelystä toimintaa varten paikalle uudelleenkohdistaminen, tilastollinen tutkimus, parantaa palvelua ja osuvien mainosten tietoa toiveitasi ja etuja.

Vesilasi (15 kg)

toimittaa keskiviikkona,

 • Korkea tarttuvuus - takaa tukevan otteen tahansa pintamateriaalit, kun lisätään laasti merkittävästi parantaa niiden adheesio-ominaisuudet ja plastisuus.

 • Kestävä - suojaa emäkset ja käsitellään yksittäisten elementtien vedestä.

 • Ympäristöystävällisiä, luonnollinen antiseptinen - tehokkaasti ehkäisee muodostumista, kehittymiseen ja leviämiseen haitallisten bakteerien mikro-organismeja, sieniä, hometta. Näistä ominaisuuksista johtuen, nestemäinen lasi on laajalti käytetty desinfiointiaine ja suoja-ainetta hoitoon haavoittuneen ja leikattu puita.

  Tilavuus: 0,06125 m 3

  Meillä on edessä autonpesulaitteeseen on kalju paikkoja jalkakäytävällä kadulla, rullaa ne jälleen asfaltti ei anna mitään vaikutusta, betoni, mielestäni ei toimi, jos yrität sekoittaa sementin, hiekan ja vesilasi, halusin tietää se hyvä vai ei.

  Mikään ei, mutta ajan mittaan, taas on ongelma. Täysin päästä eroon siitä, sinun täytyy tehdä top neste itsetasaava lattia.

  Mukaan ominaisuuksien tietojen valmistajalta valitettavasti ole.

  Nestemäinen lasi jähmettymisen aikana tulee läpinäkyväksi, mutta varmasti ei niin kuin esillä olevan lasin.

  Kyllä, nestemäinen lasi voidaan päällystää peskotsementnye yksikköä suojaa kosteudelta. Tiedot kulutus materiaalin kun tällainen käyttö ei ole. Mutta voidaan olettaa, korko vaihtelee 350-600 grammaa neliömetriä kohti, riippuen absorboivuusyksikköinä.

  Näihin tarkoituksiin IVSIL vesi seis.

  Saatat myös olla tulevista loma!

  Tämän tuotteen yleensä ostavat

  Myydyimmät

  Tämä sivusto on tarkoitettu vain tiedoksi eikä missään tapauksessa ei ole julkinen tarjous, joka on määritelty artiklan säännösten 437 (2) siviililain.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  12 + = 22