Neste lasi rakenne

Lasimassat - mikä se on? Neste lasi sooda

Jokainen tietää, mitä normaali lasi. Se ilmestyi Egyptissä noin 5000 vuotta sitten. Ja sitten on vesilasi. Mikä se on? Ei, se ei ole jotain fantastista. Tätä vesiliuosta, joka valmistettiin natriumsilikaattia.

Silikaatti liimaa tai vettä lasi, - liuos, jossa on vettä ja silikaatti suolat. Valmisteilla käytettävän koostumuksen samat ainesosat, joita käytetään tuotantoon lasi tuotteita.

Tuotantoteknologioiden enemmän. Suositumpi - se on vaikutusta ratkaisuja materiaalien, jotka sisältävät piidioksidia vakiolämpötiloissa. Toinen suoritusmuoto - yhdistelee hiekan ja veden.

Soveltamisen osalta, erilaiset rakennus- ja viimeistelytyöt ei ole mahdollista ilman tätä koostumusta. Ei ole parempaa materiaalia tiivistämään kuin nestemäisten lasia. Mikä on se tunnettu jo pitkään, varten jotain parempaa ei ole vielä luotu. Käyttö liiman lisää huomattavasti rakennuksen käyttöiän.

Silikaatti liimaa pohjalta tuotettu natrium-, kalium tai litium, vaikka viimeksi mainittuja käytetään hyvin harvoin. Kalium käytetään monilla aloilla, ja sillä on erinomaiset tekniset ominaisuudet ja ominaisuuksia. Jos vertaa tämän liiman ja natriumvesilasia, ensimmäinen rakenne on löysempi rakenne. Ompeleet tehty tällä liimalla ei eroa vakautta.

Ja kalium, natrium ja liimoja voidaan käyttää monilla aloilla, mutta koostumuksen perusteella kalium tapahtuu paljon harvemmin. Asia on, että sen hinta on varsin korkea. Niin usein se korvataan natrium liimoja.

Kemiantehtaissa tuotantoa varten universaali väline, jota käytetään rikki- anhydriitti, rautaoksidi ja alumiinisilikaatti moduuli, natrium- ja kalsium- oksidi, piidioksidi. Natrium- vesilasia ja kalium koostuu natrium- ja kalsiumoksidia, mutta pienempiä koostumuksissa. Siten, lasi on 9% natriumia, natrium- ja kalsium - vain 0,2%.

Tämä lasi täyttää GOST 13078-81. Nopeus, jolla materiaali kuivuu riippuu siitä, miten ja missä sitä käytetään. Jos lasia käytetään puhtaassa muodossa, se on kuivunut 10 minuuttia. Koostumus seosten jähmettymisen aikana voi kestää 2 tuntia.

1

lasi tiheys on 1,45 g / cm 3. Säilyvyys - 2 vuotta. Ominaispaino - 1.45. Sulaa silikaatti liimaa, se on kuumentaa 1088 astetta.

Valmistusprosessi vesilasiruudun melko monimutkainen, joten tuottavaa ainetta kemianteollisuudessa. Ensimmäinen vaihe on maahan kvartsihiekka, ja sitten sekoitettiin natriumkarbonaatin, kaliumkarbonaatin, natrium- tai kaliumsulfaatti.

Sitten kaikki sulatettu monoliittisen harkon. Tätä varten autoklaavit. Sulatuksen jälkeen saatu massa on myös liueta. Tässä tapauksessa lämpötila on noin 170 astetta. Tämä prosessi on melko pitkä ja kestää noin 7 tuntia.

Rakennusalalla on pitkään ymmärretty ja pystyivät soveltamaan nestettä lasi. Mitä se on, tietenkin, mutta liima on käytetty? Se johtuu tärkein ominaisuus, vaan pikemminkin on suuri tartuntalujuus, tämä materiaali on tullut yksi komponenteista erilaisia ​​laasteja.

Natrium ja kalium lasi on vielä erilainen rakenne, ja se määritellään soveltamisala niiden käyttöä. Jälkimmäinen on kemiallinen ja sään. Usein tämä materiaali käytetään yksi ainesosista tuotantoon Suojamaalien.

Sooda lasi voidaan parantaa liiman laatua. Aineisto toimii hyvin kivennäisjatkein. Laajalti käytetty natriumsilikaattia liima vedeneristyksiin perustukset. Myös sen pohja on valmistettu antiseptinen ja palonsuoja-seos. Mutta muitakin ominaisuuksia, jotka ovat vesilasia.

Mikä on se, joka tunnetaan vain ammattirakentajille. Kuitenkin, ei ole parempaa tapaa tuotantoon lämmöneristeitä. Rakenteet tämä materiaali kestää erittäin korkeita lämpötiloja.

Tämä materiaali on lähes täysin vaaraton ihmiselle. Kuitenkin sinun täytyy työskennellä hänen kanssaan erittäin huolellisesti: kaikki vika emäkset - toinen komponenteista. On parasta käyttää käsineitä.

Neste lasi: hinta on alhainen, korkeudella tuloksen

Ei vain siksi, että korkean suorituskyvyn, tämä tuote on sovellettu rakentamisessa. Toisin kuin muut vastaavat materiaalit, lasi hinta on hyvin alhainen (200 ruplaa. 5 kg). Näin ollen, sen käyttöä komponenttina konkreettisia ratkaisuja. Se voi kulu merkittävästi parantaa rakenteellista lujuutta ja kosteudenkestoa. Silikaatti liimaa pystyy maksimoimaan täyttää pienimmätkin halkeamia tai kuoppia.

Kaikki edut on pieni haitta - nopea kovettuminen nopeus. Joskus se ei ole kovin käytännöllinen. Näin ollen, usein silikaatti liimapinnan vain kyllästetty. Ja jos se on sitten maalattu tai rapattu, niin neste ei ole välttämätöntä käyttää lasia.

Tämä materiaali on suosittu paitsi teollisuudessa. Monet kuljettajat käyttävät nestemäistä lasia autoille. Viime aikoihin asti, joukossa korjaustoimenpiteitä vain runko oli vahaa, ja tänään on erittäin suosittu erikoinen keraamisesta koostumuksesta tai ainutlaatuisia nanocoating.

Keraaminen pinnoite neste lasi elin antaa hyvä kiilto, korkea vesi- ja likaa hylkivän, korkea kestävyys auringonvalo, suojaamiseksi naarmuilta ja kemiallinen altistuminen. Voit helposti ostaa nestemäisiä lasia - sen hinta on hyvin alhainen.

Kuitenkin nanokosmetika sen pohjalta tulisi tarkastella myös myyntiin. Lisäksi on olemassa tiettyjä vaikeuksia soveltaa näitä yhdisteitä kehossa.

Käsittely auton kutsutaan keraaminen kiillotus. Hän on sama kaikille nanopreparations. Ensimmäinen vaihe on pestä auto huolellisesti. Suorittaa sitten rasvanpoisto koko kehon pinta. Voit tehdä tämän valitsemalla säästävien lääkkeiden. Edelleen, kiillotus suoritetaan poistaa vanhoja jäänteitä eri kiillotus tahnat ja sulkeumat. Poista sitten haketetaan ja kiillotettu loistaa jälleen. Edelleen käytetään vesilasia. Mikä on se pitkään tiedossa, mutta alkoi käyttää vain pari vuotta sitten. Sitä on sovellettava 3-10 kerrosta. Sitten kappale kuivataan 8 tuntia. Jos on olemassa tiettyjä taitoja, joita voidaan soveltaa koostumusta omiin käsiinsä. Vaan tehdä sama SRT maksaa kalliisti.

Neste lasi auton valmistajan mukaan voidaan järjestää runkoon 3 vuosi. On kuitenkin suositeltavaa päivittää kaikki useammin. On parempi tehdä 1 kerran vuodessa, jos konetta käytetään päivittäin.

Ensimmäistä kertaa auton pesu ei ole välttämätön, koska siellä on vielä muodostumista high-tech-suojaava pinnoite. Valmistajat näiden yhdisteiden ehdottaa suositukset pidättymään pesemiseen 3 viikko. Sitten selässä ei juuri likaa, ja se riittää vain huuhdella.

Nanoceramics autojen todella toimii. Kaikki ne, jotka yrittivät vesilasi, vain kirjoittaa positiivisia arvioita.

Pinnoite on erittäin kova, se ei ole edes kynsien tyhjästä. Vesi ei myöskään pysy ruumiin. Vaha tällaista vaikutusta ei ole.

Rakentaminen asiantuntijat myös myönteisesti materiaalia. Ainutlaatuiset ominaisuudet, edullinen hinta mahdollistavat vedenpitävät hyvin nopeasti.

Neste lasi vedenpitäväksi

Tiedetään, että suojaavat haitallisilta ympäristötekijät: sade, kosteus - käyttää erilaisia ​​vedeneristys materiaaleja. Vesilasia on monia etuja verrattuna muihin koostumuksiin, joista yksi on sen monipuolisuus soveltamiseksi.

Aineen koostumus on kaliumia ja natriumia silikaatteja. Vesilasia liima samanlainen paperi, ero on pieniä yksityiskohtia (gidroizolyant sisältää modifiointiaineita, jotka parantavat tiettyjen materiaalin ominaisuuksista). Betoni on nestemäinen vedenpitäväksi modifiointiaine, joka parantaa sen lujuusominaisuudet, estää veden imeytymisen. Moderni rakennusmateriaali on käytetty:

 • kosteus- kipsissä sementti ratkaisu pinnat (lasin päällystetty useita kerroksia, ja se täyttää betonin huokosiin);
 • valmistetaan sementtilietettä hoitamiseksi uima-altaat, kosteussuoja eri nivelet (seos hankkii vedenpitäväksi ominaisuudet ja tahtoa tarttua);
 • muuttamalla erilaisia ​​konkreettisia (kuivaamisen jälkeen materiaali tulee hyvin vahva ja on erinomainen vedenpitäväksi ominaisuudet).

Koostumus ja ominaisuudet vesilasin

Tuotantoon aineiden käyttäen samoja elementtejä kuin tavanomainen lasi luoda: natrium ja kalium silikaatteja. Myös samanlainen koostumus materiaalien oletetaan suunnilleen sama valmistusprosessi. Tällöin on olemassa kaksi tapaa luoda lasi neste vedeneristys:

 1. Sulattamalla hiekka ja leivinjauhetta korkeat lämpötilat.
 2. Altistuminen kalium, litium ja natrium piipitoinen materiaali. Kun tätä ainetta jatkuvasti, lämpöä.

Miten vedeneristys nestettä lasi

Ennen mitään vesieristystöineen tarvitaan korkeatasoisia valmisteen pinnan soveltamista suojamateriaalin. Lika ja pöly eivät asiaa tiiviisti perämies käsitellylle pinnalle. Lisäksi vedenpitäväksi kulkee tässä järjestyksessä:

 1. Telalla / harja kyllästys levittää rakenteen pinnalle.
 2. Toisen kerran käsitellä materiaalin tulisi olla puoli tuntia ensimmäisen jälkeen menettelyn. On äärimmäisen tärkeää, ettei aukkoja soveltamisen vedeneristys. On tarpeen yrittää kattaa sementin tai puutavaran mahdollisimman tasaisesti.
 3. Sen jälkeen, kun on tarpeen valmistaa suojakerroksen. Tätä varten olisi tavallinen sementtilaasti Kipsi, ja sitten laimenna se vedellä lasi tasasuhtaisesti. Koska tämä seos kuivuu nopeasti, jalostus, ja sitten soveltaa sen olevan erittäin nopea ja pieninä annoksina. Levitä rappaus seinään tai lattiaan lastalla paremmin.
 4. Viimeinen vaihe - lämpenemistä. Tätä tarkoitusta varten, minkä tahansa käytettävissä materiaali: polystyreeni, basalttivillaan, pr.

Miten käyttää nestemäistä lasia vedeneristys

Huolimatta esiintyi erilaisia ​​moderneja vedenpitävät materiaalit, nestemäinen lasi on edelleen aktiivisesti käytetään kaivojen suojelun, altaat, takka, uunit, seinät, lattiat, puurakenteet. työskennellä tämän materiaali on hyvin yksinkertaisia ​​ohjeita, mutta meidän pitäisi tietää miten valmistautua ja turvallisia käyttää ratkaisua. Neste lasi vedenpitäväksi, voidaan käyttää eri tavoin, riippuen työtä.

Neste vedeneristys kellarissa

Halpa ja yksinkertainen tapa suojata pohjan kosteutta vastaan ​​on vesilasin käyttöön. Tämä materiaali valmistettiin sekoittamalla suolan liuos vesipitoisella natriumkarbonaatilla ja kvartsihiekkaa. Liuos kalsinoitiin, jolloin saatiin kiteitä, vesiliukoista silikaattia kalsiumin ja natriumin. Saatu raaka-aine on vesiliukoinen, se on tärkeää ottaa huomioon osuuksina halutun paksuuden saamiseksi.

Neste lasi lattiaan ja kellarissa on käytetty tapauksissa, joissa käytetään muita ratkaisuja epäkäytännöllinen. Rooli itse gidroizolyanta kerros natriumsilikaattia ei voi toimia, mutta saattamalla se reagoimaan sementin täyttää huokoset ja vahva materiaali muodostaa kosteutta kestävä ja vettä ohut suojakerros. Usein tällainen ratkaisu käytetään lattiatasoite. Miten työskennellä nestettä lasi:

 • vaativan pinnan vedenpitäväksi, puhdistettu rasvasta, liasta;
 • betoni kevyesti puhdistaa siveltimellä avaamalla materiaalin huokosiin;
 • valmistettu koostumus on päällystetty kerroksittain suunnittelu, käyttäen suuri harja (yhteensä 3 kerrosta täytyy hakemuksesta välein puoli tuntia tai enemmän);
 • kellarissa pinta kuivataan, jonka jälkeen rulla voidaan aloittaa / okleechnuyu vedenpitäväksi.

Päällystysnesteen lasi kellareissa ja ullakon

Käsittely neste lasi aloilla, kuten kellareissa tai kellareissa, samanlainen prosessi silisifioinnilla betonirakenteiden. Aktiivisena materiaalina on korkean suojan vettä, se voi käyttää sekä rakennusten sisällä, ja kadulta. Tässä tapauksessa, vaikka merkittävää lasi virtaa ei maksa, koska materiaali on suhteellisen alhainen hinta. Vedeneristys on nopea, ja käyttöikä suojakerros on erittäin suuri.

Neste puu ja lasi saa aikaan betonin pinnan käsiteltävän erinomainen veden eristäviä ominaisuuksia, lisäksi, koska kiderakenne koostumuksen, hän pysynyt pitkään höyryä. Kun sisäinen työ, lasi lisätään sementtilaasti. Valmistamiseksi tällaisen seoksen on oltava enintään 10 litraa sementtiä koostumuksen ja koko 1 litra gidroizolyanta. Ulkoinen valmiste työ vaatii toisen materiaali: hiekka, sementti, vesi lasi otetaan suhteissa 3: 3: 8. Siten vesi ei saa olla enemmän kuin 25% koko liuoksen painosta.

Käsittely nestekide-allasta tai kuopat

Vedenpitäväksi kaivojen ja altaat - pakollinen toimenpide. Pääsääntöisesti tällaisia ​​rakenteita rakennettu betonielementeistä. Näin ollen niiden liitokset ilman asianmukaista hoitoa vähitellen romahtaa vaikutuksen alaisena veden tai lämpötilan vaihtelut. Tuloksena oleva pool / hyvin alkaa vuotaa. Lasimassat vedeneristämään voit turvallisesti suojata rakenteen tuhoutumiselta ja merkittävästi pidentää sen käyttöikää. Miten käsitellä altaassa tai hyvin gidroizolyantom:

 • pinnan puhdistamiseksi minkä tahansa rakenteen kerroksista;
 • Sekoita liuos sekoittamalla vesilasi sementin ja hienoa hiekkaa (8: 3: 3);
 • sinetti saumat valmistettua seosta käyttäen lastaa tai kyllästetty tämän koostumuksen köysi (se olisi helppo ajaa aukkoihin vasaralla);
 • kattavat suunnittelun liuos, käyttäen sivellin.

Miten valita vesilasi vedeneristykseen

Huolimatta valtava määrä valmistajia tarjoavat vesilasi, ero rakenteeltaan siellä, joten valinta tietyn merkin - yksityisasia kunkin ostajalle. Älä ajattele, että kalliimpia materiaalia, joten se on parempi, koska kaikki seosten vedeneristämään on samanlaisia ​​ominaisuuksia. Siten, valinnan tulisi perustua yksinomaan tyyppistä lasia, joka on kalium ja natrium. Lisäksi, kunkin lajin on tiettyjä etuja ja haittoja vastaava. Joissakin tapauksissa valitaan yksi tai muulla tavalla:

 • natrium koostumus on ihanteellinen käsittely esineet rakentamista varten;
 • Kalium seosta käytettiin pohjan ja lattian, koska se on viskoosi.

Hinnat palveluja vedeneristys vesilasiruudun

Kustannukset työn vaihtelee riippuen käytetyistä materiaaleista, monimutkaisuus / koko työn miehistön vuokrata. Vähimmäishinta palvelu on 200-300 ruplaa 1 m². m pinnan. Vesieristysyhdisteet voi ostaa verkkokaupasta, tilaus kotiinkuljetus. Voit myös hakea tähän tarkoitukseen tahansa rautakaupasta. Arvioitu hinta gidroizolyant taulukossa luetellut.

Neste lasi - käyttöohjeet, ominaisuudet, koostumus ja kuivumisaika

Neste lasi, jonka käyttö kasvaa sekä teollisuudessa, ja kotona - tämä on yksi niistä harvoista materiaaleja, jotka ovat säilyttäneet alkuperäisen rakenteensa tähän päivään. Tämä suosittu hyödyke on löytänyt sen soveltaminen eri inhimillisen toiminnan, itse asiassa on monia etuja ja hyödyllisiä ominaisuuksia.

Luokittelu materiaalin komponenteista riippuen

Ensimmäistä kertaa vesilasi luotiin ja käytettiin Saksan mineralogi. Takaisin vuonna 1818, Jan Nepomuk von Fuchs ensimmäinen liuos oli kaava, joka koostuu piihaposta ja emästä. Sen alusta lähtien, nestemäinen lasi on lähes ole muuttunut. Kuitenkin näinä päivinä hieman suosittu materiaali tuottaa muilla menetelmillä käyttämällä korkean teknologian koneita. Niiden avulla voidaan vähentää ihmisen kosketusta kemikaalien ja tuottaa materiaalia hyvin suuria määriä.

Natrium vesilasi koostumus

Neste lasi valmistetaan autoklavoimalla raaka-aine sisältää suuren määrän piitä väkevällä natriumhydroksidiliuoksella. On toinenkin tapa saada tavaraa. Se sijaitsee fuusio kvartsihiekkaa ja sooda. Tietyissä tapauksissa menetelmä liuotetaan piin alkaliseen liuokseen. Kuitenkin työskentelevät tätä periaatetta, on mahdollista saada hyvin pieni määrä materiaalia.

Ei ole väliä millä perusteella säätää tuotantoa, mikä johtaa kahdenlaisia ​​materiaalia. Ensimmäinen niistä - natrium- koostumus, jossa on hyvä tarttuvuus ja tarttuvuus. Sen ytimessä on liima nestemäinen lasi, joka on ehdottomasti ei pelkää teräviä hyppyjä lämpötilan ja muiden ilmakehän vaikutuksia. Tällaista materiaalia käytetään perustuksen vahvistamista valu eri muotoja, valmistukseen kotitalouksien kemiallisten korjaus ja palauttaminen posliinin ja lasin tuotteita, käsittely tulenkestävät rakennusmateriaalit. Toinen käyttöala - se on puutarhanhoito, niin liima sopii hyvin hoitoon vahingoittuneiden puita ja pensaita.

Toisen materiaalin tyyppi - kaliumpitoisuus lasi. Se on lähes kaikki ominaisuudet ensimmäisen koostumuksen. Ainoa ero on puuttuminen häikäisyn käsittelyn jälkeen kalium päällystekoostumus. Tämän ansiosta materiaalia käytetään laajasti maalaustyöt kodin ulkopuolella. Tämän tyyppinen usein ovat tulenkestävä koostumus painovärejä kaliumsilikaattia. Myös tämä materiaali käytetään elektrodien tuotannosta.

Ensimmäinen versio lasi on paljon halvempaa, mutta toiseksi paras suorituskyky on erilainen. Siten, kalium materiaali kuivuu nopeammin, se on erinomainen tarttuvuus ja hyvä kestävyys erittäin korkeissa lämpötiloissa.

Edut ja haitat vesilasia

Suuri kysyntä materiaali on kaikkea muuta odottamatonta. Hänellä on paljon erilaisia ​​ominaisuuksia, jotka käytetään eri inhimillisen toiminnan. Käsittelyn jälkeen materiaali tuotteen suorittaa useita tärkeitä tehtäviä:

 • hylkii nestettä, joka on, roolissa tehokas vettä hylkivä aine;
 • Se poistaa bakteerit ja estää niiden edelleen esiintyminen, joka on, toimii antiseptinen;
 • estää ulkonäkö staattisen sähkön - tässä tapauksessa materiaali toimii antistaattista ainetta;
 • lisää tiheyttä, täyttämällä halkeamia käsiteltävän pinnan;
 • Se vaimentaa vaikutus happojen ja suojaa tuotetta tulipaloon.

Kaikki nämä ominaisuudet ovat hallussa on ohut kalvo, joka on muodostettu sen jälkeen, kun sovellus on vesilasia. Materiaali nopeasti osaksi pienet huokoset seinän tai väliseinän, jolloin sen pinta on täysin tasainen. Läsnäolo elokuvan takaa suojaa tuotteen vaikutuksista tuli ja vesi. Neste lasi on suhteellisen alhainen hinta. Yksi purkki kestää hyvin pitkään. Levittämisen jälkeen elokuva voi kestää 5-7 vuotta, ja jos ne peitetään ohuella maali, käytetään termiä kasvaa jopa 10-12 vuotta. Koska niiden korkea säänkestävyys materiaalia ei vaikuta kosteutta.

Nestemäinen lasi, koska sen ominaisuudet, on laaja valikoima sovelluksia. Korjaus- ja rakentaminen asuinrakennusten soveltaminen materiaalin ei pääty tähän. Sitä käytetään laajalti teollisuudessa ja rakentamisessa viestinnän. Usein Masters käyttää nestemäistä lasi sisustus, se on täydellinen ja ulkoa seinät ja lattiat.

Kuitenkin materiaali ei voida käyttää alueilla, kuten vedenpitäväksi muuraus pinnat - vesilasia voidaan nopeasti hävittää objektin elementtejä. On myös huomattava, että kalvo ei muodostu, on korkea lujuus, jotta varmistetaan luotettavan suojan pinta vaatii käsitellään edelleen useita lajeja hydroprotection. Ei ole väliä kuinka paljon materiaalia käytettiin ratkaisu, se pystyy kuivua nopeasti, joten tulokkaat aluksi on vaikea työskennellä hänen kanssaan.

On erittäin tärkeää, ostaessaan vesilasi huolellisesti tarkistaa sen osia. Välineet natriumsilikaatin on hyvä tarttuvuus ja hyvä tarttuvuus. Kalium vesilasi pohjainen laajalti käytetty happamassa ympäristössä, mutta ei ole tahmeutta että ensimmäinen tyyppistä materiaalia.

Käytön rakennusmateriaalin

Useimmissa tapauksissa vesi lasia käytetään rakennusteollisuudessa. Tässä materiaalissa on käytännössä lainkaan kilpailijoita tiivistämään eri huoneissa. Ensinnäkin on hyvin käytettäväksi ullakoilla ja kellareissa. Johtuvat erityiset ominaisuudet vesilasiruutu suojaa suunnittelu betonin, mikä tekee niistä vedenpitäviä ja paloturvallinen pinnan. Materiaali on myös ihanteellinen koristelu ja sisustus työtä.

Vedenpitäväksi neste lasi

Toiseksi, lasia käytetään usein hoitoon kuoppiin. Tällöin työtä tehdään kahdessa vaiheessa. Aluksi seinä, joka puhdistaa materiaali, ja sitten ne päällystetään liuoksella, jossa sementti-hiekka seos ja vesilasia.

Kolmas, käytetyn materiaalin sisäseinien käsittelyn altaita. Elokuva suojaa rakenteen vaurioilta ja vuoto kulhoon. Materiaali poolin ulkopuolella suojaa sitä vaikutuksista pohjaveteen. Kuten sekä sisäisiä että ulkoisia viimeistely, vesilasi on paksuina kerroksina levitetyissä 2-3. Suoritetaan vedeneristystehtävällä, materiaalia voidaan käyttää laimentamattomana tai osana erilaisia ​​lisäaineita, ja seokset impregnointia.

Säilöntäaineena

Neste lasi on käytetty rakentamisessa ja antiseptistä. Se suojaa tehokkaasti pintaa homeen ja homeen sekä tuhota valtava siirtomaita vaarallisia mikrobeja. Siksi materiaali on erittäin suosittu päätyseinät käsittelyn liittämisen tapetit ja maalit. Missään tapauksessa materiaali suojaa kosteudelta ja tulipalon keramiikkaa, puuta ja paperi kalvo.

Neste lasi kotona - todellinen auttaja kunkin vastaanottavan

Neste natrium ja kalium lasi on yleisesti käytetään kotitalouksissa. Ansiosta erinomaiset liitoslujuuden tätä materiaalia käytetään usein annetun PVC ja linoleumin. Siinä tapauksessa, kun se on tarpeen antaa metalliputken, materiaali on kysyntää tuotannon tiivistämällä sinetöidä viestintää.

Kiillotus neste lasi

Toinen materiaalin käyttö kotona - kyllästetään erilaisia ​​kudoksen suojelemiseksi heitä tulelta. Myös vesilasia käytetään usein hoitoon rungot ja puiden oksat tuhoeläinten. Monet omistajat omakotitalojen ja asuntojen usein käytettyjen tarvikkeiden kiillottamiseen erilaisten pintojen sekä korjata vaurioitunut posliini ja lasi.

Usein vesilasi on osa valmistuksessa itsetasaava lattiat 3D. Sitä käytetään myös käsitellä automekaanikot autokorien. Muut käytöt materiaali - suunnittelu katot, peilit, laatat, mosaiikit ja lasimaalauksia. On myös huomattava, että neste lasi löysi sen soveltaminen joukossa needlewomen - sitä käytetään usein luovuutta.

Liuoksen valmistaminen - miten ja mitä sekoittaa materiaalia

Kunnolla käytä materiaalia, sinun täytyy tiukasti noudattaa ohjeita sen käyttöön. Aina ei ole mahdollista laatia säännöt vesilasin käyttöön, varsinkin jos olet ostanut tuontituotteita. Tällaisissa tapauksissa on pyytää apua Wikipediasta.

Puhdasta vettä lasi on käytetty melko harvoin. Useimmissa tapauksissa, se toimii osana eri seosten. Yksi tällaisista ratkaisuista - aluke, joka on laajalti käytetty hoito eri pinnoille. Sen valmistamiseksi on otettava sama määrä vettä lasin ja sementin ja kaada ne säiliöön riittävästi vettä. Tämän seurauksena, pitäisi saada seosta, joka olisi sopiva sovellus harjalla tai telalla.

Liuoksen valmistaminen nesteen lasi

Saada optimaalinen ratkaisu johdonmukaisuus, ensin vedessä olisi nukahtaa sementti, ja sitten välittömästi sekoittaa säiliön sisältöä. Lisäksi seokseen lisättiin vettä lasi. Nopeasti sekoita ratkaisu, on tarpeen soveltaa erityisiä mikserin rakentamisen. Sinun täytyy olla hyvin varovainen ja toimimaan nopeasti, kun seos kovettuu täydellisesti puolessa tunnissa. Jos sinulla ei ole aikaa työskennellä, niin ratkaisu voi kaataa hieman vettä.

Liuoksen valmistamiseksi vedenpitäväksi on otettava yksi osa hiekkaa, portlandsementin ja vesilasia. Kaikki komponentit kaadetaan astiaan vedellä ja sekoitetaan. Liuos, jossa on tulenkestävä ominaisuuksia, on valmis kahdessa vaiheessa. Ensin meidän seoksen valmistamiseksi kolme osaa seulottua hiekkaa yksi osa sementtiä. Sitten vettä lasi lisätään nopeudella 25% koko seoksesta. Tällainen ratkaisu on usein käytetty tuotannossa tulisijojen ja uunit.

Antiseptinen liuos valmistettu hoitoon puupintojen. Tätä tarkoitusta varten materiaali on laimentaa vedellä nopeudella 1: 1. Seos on optimaalisesti sopiva betoni, kipsi ja muurattujen rakenteiden. Vahvistaa emäksiä tarvitaan seoksen valmistamiseksi 1 litra vettä ja 300 g vesilasia. Laadulliset käsittely on tarpeen asettaa vähintään kolme kerrosta seosta, jolloin tauot kuivaamiseksi kunkin niistä.

Neuvovat valmistamaan liuos, sekoitetaan ensimmäinen kuivat aineet, ja vasta sen jälkeen lisäämällä siihen nestettä. Seurauksena, homogeeninen mobiili sekoitus pitäisi kääntyä.

Algoritmi levitetään nestemäistä lasi - nopea ja helppo aloittelijoille

Sekvenssin kanssa materiaalin maksimaalisen vedenpitäväksi kaikkien pitäisi tietää. Näin ollen yhtiö voi säästää kunnon summan rahaa, joka olisi maksettava ammatillisia palveluja.

Ennen kuin valmis kipsi, puhdas työtaso pölyltä ja tahrat. Sitten ottaa rullan ja saa ensimmäisen päällystysliuos. Odotetaan, kunnes liuos kuivuu, ja aiheuttaa toisen kerroksen. Samalla on huolehdittava, jotta vältetään tahroja ja puutteita.

Seuraavaksi valmistaa suojaava liuos sementin, hiekan ja vesilasi. Sekoita lisätty ainesosia, ja ehdotettu ratkaisu lastalla kuivalle pinnalle. Prosessissa sovellus on tarpeen käyttää lasit, käsineet ja suojavaatetusta.

Emme saa unohtaa, että kussakin vaiheessa vaivaamista vaaditaan, että määrällä seosta, joka sinun on aika käyttää 20-25 minuuttia työtä.

Tässä prosessissa käytettävän nesteen lasi rakennustarkoituksiin on tarpeen havaita selvästi mittasuhteet sekoittamalla materiaalia. Pienikin virhe voi aiheuttaa halkeilua tai täydellisen romahduksen rakenteen. Jos teet betonin kotona, sinun on otettava huomioon joitakin vivahteita. Koska silikaatit lyhentää, jonka betonin tartutaan, liuos parhaiten valmistetaan pieniä yksittäisiä annoksia. Kun olet valmis, sinun täytyy pestään kädet ja työvälineet, joka joutuu kosketuksiin seoksen kanssa.

Muista, että ylimäärä natriumsilikaatin liuos johtaa nopeaan halkeamat kovetetun betonin. Liuoksen valmistamiseksi nesteen lasi voidaan täyttää ämpäri juomavettä, täyttää se 200 g materiaalia ja sekoitetaan huolellisesti. Saatu seos olisi kaadetaan astiaan. Tässä sama kapasiteetti jatkaa liuosta sekoitetaan vähitellen tyhjennys sementti siinä. Sitten seosta pitäisi rakentaa sekoitin ja kaada se ennalta laaditun muotti.

Täysi tai osittainen kopiointi tiedot sivustosta ilman aktiivinen linkki on kiellettyä.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

83 − = 74