Nestemäinen lasi sovellus opas

Neste lasi vedenpitäväksi

Tiedetään, että suojaavat haitallisilta ympäristötekijät: sade, kosteus - käyttää erilaisia ​​vedeneristys materiaaleja. Vesilasia on monia etuja verrattuna muihin koostumuksiin, joista yksi on sen monipuolisuus soveltamiseksi.

Aineen koostumus on kaliumia ja natriumia silikaatteja. Vesilasia liima samanlainen paperi, ero on pieniä yksityiskohtia (gidroizolyant sisältää modifiointiaineita, jotka parantavat tiettyjen materiaalin ominaisuuksista). Betoni on nestemäinen vedenpitäväksi modifiointiaine, joka parantaa sen lujuusominaisuudet, estää veden imeytymisen. Moderni rakennusmateriaali on käytetty:

 • kosteus- kipsissä sementti ratkaisu pinnat (lasin päällystetty useita kerroksia, ja se täyttää betonin huokosiin);
 • valmistetaan sementtilietettä hoitamiseksi uima-altaat, kosteussuoja eri nivelet (seos hankkii vedenpitäväksi ominaisuudet ja tahtoa tarttua);
 • muuttamalla erilaisia ​​konkreettisia (kuivaamisen jälkeen materiaali tulee hyvin vahva ja on erinomainen vedenpitäväksi ominaisuudet).

Koostumus ja ominaisuudet vesilasin

Tuotantoon aineiden käyttäen samoja elementtejä kuin tavanomainen lasi luoda: natrium ja kalium silikaatteja. Myös samanlainen koostumus materiaalien oletetaan suunnilleen sama valmistusprosessi. Tällöin on olemassa kaksi tapaa luoda lasi neste vedeneristys:

 1. Sulattamalla hiekka ja leivinjauhetta korkeat lämpötilat.
 2. Altistuminen kalium, litium ja natrium piipitoinen materiaali. Kun tätä ainetta jatkuvasti, lämpöä.

Miten vedeneristys nestettä lasi

Ennen mitään vesieristystöineen tarvitaan korkeatasoisia valmisteen pinnan soveltamista suojamateriaalin. Lika ja pöly eivät asiaa tiiviisti perämies käsitellylle pinnalle. Lisäksi vedenpitäväksi kulkee tässä järjestyksessä:

 1. Telalla / harja kyllästys levittää rakenteen pinnalle.
 2. Toisen kerran käsitellä materiaalin tulisi olla puoli tuntia ensimmäisen jälkeen menettelyn. On äärimmäisen tärkeää, ettei aukkoja soveltamisen vedeneristys. On tarpeen yrittää kattaa sementin tai puutavaran mahdollisimman tasaisesti.
 3. Sen jälkeen, kun on tarpeen valmistaa suojakerroksen. Tätä varten olisi tavallinen sementtilaasti Kipsi, ja sitten laimenna se vedellä lasi tasasuhtaisesti. Koska tämä seos kuivuu nopeasti, jalostus, ja sitten soveltaa sen olevan erittäin nopea ja pieninä annoksina. Levitä rappaus seinään tai lattiaan lastalla paremmin.
 4. Viimeinen vaihe - lämpenemistä. Tätä tarkoitusta varten, minkä tahansa käytettävissä materiaali: polystyreeni, basalttivillaan, pr.

Miten käyttää nestemäistä lasia vedeneristys

Huolimatta esiintyi erilaisia ​​moderneja vedenpitävät materiaalit, nestemäinen lasi on edelleen aktiivisesti käytetään kaivojen suojelun, altaat, takka, uunit, seinät, lattiat, puurakenteet. työskennellä tämän materiaali on hyvin yksinkertaisia ​​ohjeita, mutta meidän pitäisi tietää miten valmistautua ja turvallisia käyttää ratkaisua. Neste lasi vedenpitäväksi, voidaan käyttää eri tavoin, riippuen työtä.

Neste vedeneristys kellarissa

Halpa ja yksinkertainen tapa suojata pohjan kosteutta vastaan ​​on vesilasin käyttöön. Tämä materiaali valmistettiin sekoittamalla suolan liuos vesipitoisella natriumkarbonaatilla ja kvartsihiekkaa. Liuos kalsinoitiin, jolloin saatiin kiteitä, vesiliukoista silikaattia kalsiumin ja natriumin. Saatu raaka-aine on vesiliukoinen, se on tärkeää ottaa huomioon osuuksina halutun paksuuden saamiseksi.

Neste lasi lattiaan ja kellarissa on käytetty tapauksissa, joissa käytetään muita ratkaisuja epäkäytännöllinen. Rooli itse gidroizolyanta kerros natriumsilikaattia ei voi toimia, mutta saattamalla se reagoimaan sementin täyttää huokoset ja vahva materiaali muodostaa kosteutta kestävä ja vettä ohut suojakerros. Usein tällainen ratkaisu käytetään lattiatasoite. Miten työskennellä nestettä lasi:

1
 • vaativan pinnan vedenpitäväksi, puhdistettu rasvasta, liasta;
 • betoni kevyesti puhdistaa siveltimellä avaamalla materiaalin huokosiin;
 • valmistettu koostumus on päällystetty kerroksittain suunnittelu, käyttäen suuri harja (yhteensä 3 kerrosta täytyy hakemuksesta välein puoli tuntia tai enemmän);
 • kellarissa pinta kuivataan, jonka jälkeen rulla voidaan aloittaa / okleechnuyu vedenpitäväksi.

Päällystysnesteen lasi kellareissa ja ullakon

Käsittely neste lasi aloilla, kuten kellareissa tai kellareissa, samanlainen prosessi silisifioinnilla betonirakenteiden. Aktiivisena materiaalina on korkean suojan vettä, se voi käyttää sekä rakennusten sisällä, ja kadulta. Tässä tapauksessa, vaikka merkittävää lasi virtaa ei maksa, koska materiaali on suhteellisen alhainen hinta. Vedeneristys on nopea, ja käyttöikä suojakerros on erittäin suuri.

Neste puu ja lasi saa aikaan betonin pinnan käsiteltävän erinomainen veden eristäviä ominaisuuksia, lisäksi, koska kiderakenne koostumuksen, hän pysynyt pitkään höyryä. Kun sisäinen työ, lasi lisätään sementtilaasti. Valmistamiseksi tällaisen seoksen on oltava enintään 10 litraa sementtiä koostumuksen ja koko 1 litra gidroizolyanta. Ulkoinen valmiste työ vaatii toisen materiaali: hiekka, sementti, vesi lasi otetaan suhteissa 3: 3: 8. Siten vesi ei saa olla enemmän kuin 25% koko liuoksen painosta.

Käsittely nestekide-allasta tai kuopat

Vedenpitäväksi kaivojen ja altaat - pakollinen toimenpide. Pääsääntöisesti tällaisia ​​rakenteita rakennettu betonielementeistä. Näin ollen niiden liitokset ilman asianmukaista hoitoa vähitellen romahtaa vaikutuksen alaisena veden tai lämpötilan vaihtelut. Tuloksena oleva pool / hyvin alkaa vuotaa. Lasimassat vedeneristämään voit turvallisesti suojata rakenteen tuhoutumiselta ja merkittävästi pidentää sen käyttöikää. Miten käsitellä altaassa tai hyvin gidroizolyantom:

 • pinnan puhdistamiseksi minkä tahansa rakenteen kerroksista;
 • Sekoita liuos sekoittamalla vesilasi sementin ja hienoa hiekkaa (8: 3: 3);
 • sinetti saumat valmistettua seosta käyttäen lastaa tai kyllästetty tämän koostumuksen köysi (se olisi helppo ajaa aukkoihin vasaralla);
 • kattavat suunnittelun liuos, käyttäen sivellin.

Miten valita vesilasi vedeneristykseen

Huolimatta valtava määrä valmistajia tarjoavat vesilasi, ero rakenteeltaan siellä, joten valinta tietyn merkin - yksityisasia kunkin ostajalle. Älä ajattele, että kalliimpia materiaalia, joten se on parempi, koska kaikki seosten vedeneristämään on samanlaisia ​​ominaisuuksia. Siten, valinnan tulisi perustua yksinomaan tyyppistä lasia, joka on kalium ja natrium. Lisäksi, kunkin lajin on tiettyjä etuja ja haittoja vastaava. Joissakin tapauksissa valitaan yksi tai muulla tavalla:

 • natrium koostumus on ihanteellinen käsittely esineet rakentamista varten;
 • Kalium seosta käytettiin pohjan ja lattian, koska se on viskoosi.

Hinnat palveluja vedeneristys vesilasiruudun

Kustannukset työn vaihtelee riippuen käytetyistä materiaaleista, monimutkaisuus / koko työn miehistön vuokrata. Vähimmäishinta palvelu on 200-300 ruplaa 1 m². m pinnan. Vesieristysyhdisteet voi ostaa verkkokaupasta, tilaus kotiinkuljetus. Voit myös hakea tähän tarkoitukseen tahansa rautakaupasta. Arvioitu hinta gidroizolyant taulukossa luetellut.

Lasimassat: halpaa tavaraa vedenpitäväksi paitsi

Rakentamisen markkinoiden uudet kohteet näkyvät päivittäin: valmistajat parantavat tekniset ominaisuudet nykyisten yhdisteitä, maalit ja eristys, jos ei rakentaa uutta, ainutlaatuista muotoiluja. Mutta jotkut materiaalit eivät vaikuta yleiseen modernisointi - niiden rakennetta on pysynyt vuosikymmeniä. Tällaisia ​​"valtava" viittaa vesilasi, jota käytetään monissa kotitalouksissa ja teollisissa sovelluksissa.

Koostumus ja tyypit vesilasi (LGL) ↑

Keksijä nesteen lasin (LGL) oli saksalainen mineralogi Jan Nepomuk von Fuchs, jolloin saatiin liuos, vuonna 1818. Kemiallista prosessia käytettiin alkali- ja piihappoa.

Koostumus sulan lasin on sittemmin pysynyt lähes muuttumattomana. Nyt se on tuotettu avulla autoklavoimalla piipitoisista raaka väkevällä natriumhydroksidiliuoksella. Toinen vaihtoehto - fuusio kvartsihiekka ja sooda. Joissakin tapauksissa, suoralla menetelmällä piin liuottamalla alkaliseen liuokseen (klassinen menetelmä).

Tuloksena on kaksi erilaista materiaalia:

 • Natrium vesilasi. Tunnettu siitä, että suuri tahmeus ja tarttuvuus muiden mineraalien, ei pelkää lämpötilanvaihtelut ja ilmanalaanaltistamiseksi. Missä sitä käytetään nestemäistä lasin tällaista? Vahvistaminen perustukset, valu muotoja, tuotantoon kodin kemikaalien, palauttaminen ja korjaus lasi- ja posliini, palo-hoidossa erilaisia ​​materiaaleja. Se sopii sen hoitoon vaurioitunut puita ja pensaita.
 • Kaliumvesilasia. Se on kaikki ominaisuudet sen natrium- analoginen. Ainoa ero - koostumus ei häikäisyä perusteella käsitellyn, jolloin se voidaan käyttää ulkoa maalaus. Sisällytetty tulenkestävään ja silikaatti maalien valmistuksessa käytettävien elektrodien.

Ensimmäisessä suoritusmuodossa on halvempaa, mutta toinen on tunnusomaista parantunut suorituskyky ominaisuudet.

neste lasin käsittely on useita toimintoja. Materiaali toimii:

 • hydrofobiseksi - hylkii vettä;
 • antiseptinen - estää bakteerien;
 • antistaattinen - estää sen muodostumisen staattisen sähkön;
 • Kovete - täyttää huokoset käsitellyn pinnan, tiheys kasvaa;
 • palonsuoja - lisää tulenkestävää ominaisuuksia, suojaa happojen.

Nämä ominaisuudet määräävät vesilasia etuja:

 • Se tunkeutuu pienin halkeamia ja huokosia, hyvin kattaa betoni- ja puupohjaisilla alustoilla.
 • Se luo vedenpitävä kalvo.
 • Sillä on alhainen kulutus ja alhainen hinta (verrattuna muihin impregnoinnin ja hydrofobointiai-).
 • Se on melko pitkä käyttöikä (noin 5 vuotta). Jos vedeneristys maalikerroksen kansi, niin se kestää pidempään.
 • Se mahdollistaa sen käytön edellytykset korkea kosteus.

Sovellukset vesilasi rajoitettu tekniset koostumus:

 • Se ei sovellu vedenpitäväksi muuraus pintojen (koska mahdollinen hävittäminen).
 • Muodostunut kalvo on melko hauras, joten se on tarpeen yhdistää useita hydro-suoja.
 • Aineisto kuivuu nopeasti, joten suorittaa tarvittavan työn ammattitaitoa.

Tärkeää! Ostaessaan vesilasi huolellisesti tutkia sen koostumusta. Materiaalista, joka perustuu natriumsilikaatit ominaista suuri tahmeus ja hyvä tartunta mineraaliaineksesta. Kaliumia neste lasia voidaan käyttää happamissa ympäristöissä.

Veden käyttö lasin rakenne ↑

JS on useimmiten vedenpitäväksi:

 • Kellareihin ja ullakot. Materiaali suojaa betonirakenteita haitallisilta vaikutuksilta kosteutta ja luojana tulta hidastavia ominaisuuksia pinnan, joka soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.
 • Wells. Työ suoritetaan kahdessa vaiheessa: ensin seinät käsitellään puhdas koostumus, jolloin toinen kerros levitetään liuos, joka koostuu sementin, hiekan seos ja LGL.
 • Altaat. Sisäinen käsittely vähentää vuotojen todennäköisyyttä ja tuhoaminen kupin ulompi - pelastaa tuhoavasta vaikutuksesta pohjaveden. Materiaalit levitetään paksu kerros useita lähestymistapoja.

Neste lasi vedenpitäväksi, voidaan käyttää laimentamattomassa muodossa, ja erilaisia ​​seoksia lisäaineiden ja impregnointiainetta.

Koostumusta käytetään myös antiseptinen hoitoon eri pinnoilla. Se ei ainoastaan ​​estä homeen tai sientä, mutta myös tuhoaa olemassa olevien "ratkaisun" haitallisten mikro-organismien. Näin ollen ZS mukainen valmiste liittämällä tapetti tai väriaineita. Ratkaisu antaa kosteuden ja palonestoaine omaisuuden puuta, keramiikkaa ja paperi.

Soveltaminen natriumsilikaatin kotona ↑

Miksi silti käyttää vesilasi? Hyvä tarttuvuus sallii sen käytön seuraavilla aloilla:

 • muuttamisesta linoleumi ja PVC laatat;
 • valmistus sementit tiivistämiseksi metalliputket;
 • kyllästys kankaiden antamaan tulenkestävyyden;
 • Käsittely haavan pinnat puilla (rokotus, karsinta);
 • pintojen kiillottamiseen;
 • tuhoutuneiden lasista ja posliinista;
 • Sulan 3D-muodon sukupuolta;
 • käsittely autonrunkojen;
 • design (koristelu katot, keraamisten laattojen ja kiiltävät pinnat, luominen värjättyä lasia ja mosaiikit).

Tämä on mielenkiintoinen: Silikaatti liima (toinen nimi natriumsilikaatin) on laajalti käytetty työ - sitä käytetään erilaisten needlework.

Kuinka käyttää nestemäistä lasia ↑

Puhdasta materiaalia käytetään vain harvoin, seuraavat liuokset valmistetaan sen pohjalta:

 • Primer. Sitä käytetään esikäsittelyyn pinnoille. On tarpeen ottaa yhtä suureen osaan sementtiä ja vesilasia, ja riittävä määrä vettä (saatu neste pitäisi saada seos sopiva sovellus telalla tai siveltimellä). Ensimmäinen, sementti sekoitetaan veden kanssa, sitten lisätään vesilasia. Valmistamiseksi on suositeltavaa käyttää rakennusta mikserin. Seos kovettuu nopeasti (elinkelpoisuus - noin 30 minuuttia), jolloin se voidaan laimentaa hieman vedellä.
 • Vedeneristys ratkaisu. Suorittamiseksi vesieristystöineen, seosta, jossa oli yhtä suuret osat seulottua hiekkaa, Portland-sementtiä ja silikaatin liima.
 • Tulenkestävä laasti. Aluksi seos 1 osa sementtiä ja 3 osaa puhdasta hiekkaa, ja sitten se lisättiin pieni määrä LLL (noin 20% kokonaispainosta). Koostumusta voidaan käyttää annetun Uunien ja takkojen.
 • Antiseptinen. Puun käsittelyyn neste se laimennetaan vedellä lasi suhteessa 1: 1. Ratkaisu soveltuu myös kivi, rappaus ja betonipinnoille.
 • Lujittaminen. Käytetään lujuutta liuokseen, jossa oli 400 g litraa vettä ja LGL. Käsittely suoritetaan 2-3 kerrosta, kun se on tarpeen odottaa kerrosten välillä.

Tärkeää! Ensimmäinen, kaikki kuivat ainesosat sekoitetaan, sitten lisätään nestemäiseen ainesosia. Seoksen tulisi olla homogeeninen ja liikkuva. Universal resepti - vesilasin litraa kohti 10 kg valmiin seoksen.

Käyttöohjeet vesilasin ↑

Miten hakea vesilasiruudun mahdollisimman vedenpitäväksi? Tarkkailla seuraavassa järjestyksessä:

 • Puhdista pinta pölystä ja muut epäpuhtaudet.
 • Levitä ensimmäinen kerros pohjamaali telalla tai siveltimellä.
 • Odota puoli tuntia ja lisää toinen kerros. Varmista, ettei aukkoja.
 • Valmistamiseksi suojaava sementin, hiekan ja vesilasi.
 • Sekoita liuos ja nopeasti pisti lastalla pinnalla (muistaa alhainen kannattavuus).
 • Käytä aikana suojavaatteet, käsineet ja suojalasit.

Tärkeää! Sekoita määrä liuosta, joka pystyy kehittämään 15-20 minuuttia. Säilytettävä ole ulkomaisia ​​epäpuhtauksia.

Käyttö vesilasin kranaatinheittimet vaatii tarkkuutta mittasuhteet. Virheet voivat aiheuttaa halkeamia tai jopa rakenteen luhistuminen. Jos valmistat konkreettinen kotiin, harkitse seuraavia vivahteita:

 • Teollisessa mittakaavassa kuution betonimassan lisätään 72 litraa liima (noin 7%), joka takaa optimaalisen tekniset ominaisuudet valmiin tuotteen. Koti-valmistettu käyttäen suhdetta 1:10.
 • Missään tapauksessa ei voida lisätä silikaatin liimaa valmis ratkaisu.
 • Ei kaada vettä seokseen. Ensin täytyy laimentaa vesilasi, ja sitten puuttua koostumus sementin jauhetta.
 • Kuten silikaatit vähentää kovettumisaika betonin, laastin täytyy sekoittaa pieninä annoksina.
 • Töiden jälkeen, pese kädet ja kaikki työkalut joutuessaan JS.

Tärkeää! Suurempi annos silikaatti liima voi johtaa koko betonin halkeamat.

Liuosta, jossa oli nestemäistä lasia valmistetaan seuraavasti:

 • Ota ämpäri juomaveden (tekniset parempi olla käyttämättä, koska korkea pitoisuus epäpuhtauksia), lisää vesilasillisen lasi ja sekoitetaan huolellisesti.
 • Kaada saatu liuos suureen astiaan.
 • Jatkamalla liuosta sekoitetaan, lisätään kuiva betoniseoksen pieninä annoksina.
 • Vatkaa sekoittimen rakenne seos kunnes saadaan homogeeninen massa.
 • Kaada liuos betonimuotin valmistettu.

Tärkeää! Liuoksen valmistamiseksi siinä määrin, että on tarpeen täyttää rakenteen.

Video: Auton kiillotus neste lasi ↑

Halpuuden vesilasiruudun voit olla pelkäämättä väärennöksiä. Kuitenkin, kun ostaa silikaatti liima huomata sen johdonmukaisuutta. Koostumuksen tulisi olla yhdenmukainen, ilman kokkareita ja pilkkuja. Älä varattu tulevaa käyttöä - säilyvyyttä materiaalin on 12 kuukautta, ja voit ostaa sitä millään rautakaupasta. Onnistunut rakentaminen ja korjaus!

Neste lasi: tyypit, ominaisuudet, laajuus ja menetelmät liuosten

Rakentamisen markkinat edustivat valtavasti käytännöllistä ja tehokasta materiaaleja, joita käytetään rakennus- ja korjaustyöt. Yksi on vesilasi, joka on viskoosi koska ainutlaatuinen rakenne ja korkean suorituskyvyn ominaisuuksia, joita käytetään järjestämiseksi luotettava vedenpitäväksi erilaisia ​​pintoja.

Mikä on vesilasi? Se on vesipitoinen alkalinen tuote perusteella luodaan natrium ja kalium silikaatteja. On toinenkin nimi Lasin - silikaatti liimaa. materiaali valmistustekniikka liittyy sulattamalla natrium- ja kaliumsuolat, kun se altistetaan korkeille lämpötiloille.

Ensimmäistä kertaa vesilasi keksi saksalainen mineralogi alussa 19th century, koska sen alkuperäinen rakenne säilyy lähes ennallaan.

Jossa käytetään nykyaikaista tekniikkaa tuottaa seuraavanlaisia ​​lasi:

 • Natronlasi. Viskoosinen liuos, joka perustuu natriumsuolat, on lisääntynyt lujuus ja adheesio mineraalien kanssa eri rakenteita. Se kestää tulta, ylikuumenemisen ja vääristymiä.
 • Kalium lasia. Tuote on kehitetty perustuu kaliumsuolat, on löysä rakenne ja korkea hygroskooppisuus. Tällaiset pinta eliminoi häikäisyä vastustuskykyisiä ylikuumeneminen ja vaurioituminen.
 • Litium lasia. Liuos, joka on valmistettu rajoitetusti, koska sen rakenne tarjoaa lämpösuoja mistä tahansa syystä.

Kaikenlaisia ​​lasi luokitellaan monoschelochnyh tuotteita. Lisäksi on olemassa ratkaisuja, yhdistettiin ja monimutkainen-tyypin tuotu.

Piirteet ja edut materiaalin

Ulkoisesti, nestemäinen lasi muistuttaa tahmea kumi massa, joka kovettumisen jälkeen muodostaa vahvan perustan vedenpitäväksi.

Jakaa perusominaisuuksia neste lasi:

 • hylkivä - estää veden;
 • antiseptinen - suojaa vaarallisia mikro-organismeja ja sieniä;
 • antistaattinen - estää sen muodostumisen sähköstaattisen purkauksen;
 • palonkestäviä - suojaa tulta ja kielteisiä vaikutuksia happamat komponentit;
 • kiinteytetään - tarjoaa lisääntyneen lujuuden ja kulutuskestävyys käsitellyn emästä.

Nämä ominaisuudet tunnistaa lukuisia merkittäviä etuja materiaali:

 • nopea täyttö pienet raot ja huokoset, puunsuojauksessa ja betonialustoille;
 • luomalla kestävä vedenpitävä kalvo;
 • edullisia ja edullinen materiaali kulutus;
 • pitkä käyttöikä;
 • mahdollisuus työskennellä ympäristöissä, joissa korkea ilmankosteus.

Käyttö natriumsilikaatin säädetään noudatetaan erityisiä sääntöjä:

 • Lasi ei sovelleta sulkuosaston tiili emästä.
 • Parantaa lasin kalvon lujuus on tarpeen käyttää ylimääräisiä suoritusmuotojen vedenpitäväksi.
 • Nopean jähmettymisen materiaalin vaatii kokemusta ja taitoja työskennellä hänen kanssaan.
 • Ennen työn aloittamista, pinta on puhdistettava roskista ja pölystä. Sitten käsiteltiin pohjamaali tunkeutua syvälle. Lisäksi aluke suoritetaan neste lasi tasaisen jakautumisen koko työalueella.

Käyttöalueet vesilasin

Materiaalin löytänyt käyttömahdollisuuksia useiden inhimillisen toiminnan - teollisuudessa, rakentamisessa, maataloudessa ja kotitalouksissa.

JS rakennusalalla

Koska korkea lasin tarttuminen on yhä käytetty rakennusalalla:

 • Vedeneristämiseen kellareissa, ullakoilla ja kellareissa. Se suojaa betonin kosteudelta, UV-valon ja tulen.
 • Vedenpitäväksi kaivot, kaivot ja altaat. Alueilla suoraan kosketukseen betonipinnan veden materiaali suojaa vahingoittumiselta ja muodonmuutoksia. Liuos levitettiin ohut kerros useammassa vaiheessa sisemmän osan seinät hydro.
 • Muuraus lämmityslaitteet - takat ja uunit. Liuos valmistetaan lisäämällä tulenkestävää ja hiekkaa.
 • Tuotantoon sisustusmateriaalien - kitti, vettä hylkiviä, väriaineita ja liimoja.
 • Valmistamiseksi antiseptinen formulaatioiden käsittelyssä käytettävän betonin ja puinen emäkset.
 • Valmistukseen suojaavan käytettyjen liuosten käsittely yhdistää nivelten viemäri ja vesijohdot.
 • Tuotantoon kestävä maalit puu-, kestävät kosteutta ja korkeita lämpötiloja.

Vedenpitäväksi lasia käytetään itsenäisenä materiaalia, ja lisäaineina valmistuksessa impregnoinnin ja niiden seokset.

Soveltaminen natriumsilikaatin kotona

Miksi sinun täytyy käyttää JS kodin piirissä? Monipuolinen materiaali, jota käytetään seuraavasti:

 • korjaustyö - asennus PVC laatta, muovi paneelit, linoleumin;
 • tuotanto tiivisteet metalliputkia varten;
 • lisäämällä tulenkestävät ominaisuudet eri kudoksissa;
 • maatalous- ja puutarha-työt - Hoito virheellinen puunrungot;
 • palauttaminen - palauttaminen lasi, muovi, puu ja posliini pinnat;
 • Bulkkifilamenttilanka kolmiulotteinen kerros;
 • palauttaminen autonrunkojen;
 • koristelu tilojen käyttämällä sisäkaton tyyppejä, peili ja keraamiset laatat, lasimaalauksia ja paneelit;
 • puhdistus astiat ja ruokailuvälineet.

Liuosten valmistaminen perustuu vesilasia

Komissio päätti, että lasi on nestemäisessä muodossa, on mahdollista harkita vaihtoehtoja valmistelusta suosituin ratkaisuja sen.

Alkaen vesilasin voidaan valmistaa pohjustusyhdistelmä hoitoon erilaisia ​​emäksiä. Voit tehdä tämän, seuraavissa suhteissa:

Sementti lisätään tarvittava määrä vettä ja sitten lisätään lasiin. Aineosat sekoitetaan rakentaminen sekoittimessa, kunnes viskoosinen seos. Miten kuiva valmisbetonin? Kesto parannuskeinoa - 35 minuuttia, niin pintakäsittely alkaa sekoittamisen jälkeen. Soveltamisen pehmeällä harjalla tai telalla.

Pinnan suojaamiseksi kosteudelle, hometta ja hometta, on suositeltavaa valmistaa vedenpitäväksi seos. Voit tehdä tämän, käytä yhtä paljon ainekset:

Aineosista tulee laimentaa vedellä, jolloin saatiin paksu seos. Valmiin ratkaisu soveltuu eristämiseksi hydraulisen toimii.

Tämä ratkaisu antaa suojan tulipinnat. Valmistetaan seuraavissa suhteissa:

 • 1 osa sementtiä;
 • 3 osaa hiekkaa;
 • Lasi 20% koko liuoksen;
 • vettä.

Aluksi vaivattiin sementti-hiekka seos veteen, sitten ruiskutetaan ikkuna. Lopullinen ratkaisu levitetään muuraus takka ja savupiippu.

Antiseptiset perustuvat lasin muodostumisen estämiseksi bakteerien, homeen ja homeen betonin, kiven ja puun substraatteja. Liuos valmistetaan seuraavasti:

Soveltamiseksi varoja valmiin pinnan pehmeällä tyyny.

Kyllästyskäsittely seinä, katto ja lattia pinnat valmistetaan seuraavasti:

Kuinka käyttää valmis ratkaisu? Pintakäsittely suoritetaan useita kerroksia, jossa kukin peräkkäin asetettavien kuivaamisen jälkeen edellisen.

Tärkeää! Valmistamiseksi ratkaisuja aluksi kytketty kuivat aineet ja sitten lisätään nestettä.

Suosituksia nestemäisten lasi

Miten käyttää nestemäistä lasia vedeneristys pinnoille? Askel askeleelta ohjeita mukaan seuraavat vaiheet:

 1. Pinta on puhdistettava kontaminaatiosta.
 2. aluke seosta levitetään siveltimellä tai telalla.
 3. Puoli tuntia myöhemmin toinen aluke lisäsi. On tärkeää tarkkailla tasainen jakautuminen seoksen pinnalle.
 4. Valmistetaan suojaava liuos, joka perustuu sementti-hiekka seos ja vesilasia.
 5. Lastalla levitetään pinnalle ohut kerros.

Tärkeää! Kun työ on suositeltavaa käyttää henkilökohtaisia ​​suojaimia - haalarit, suojalasit ja kumihanskat.

Materiaali on pitkä käyttöikä alhaisissa lämpötiloissa, näin ollen varastoida ulos talvella.

Koska korkea hyötysuhde tällaisesta materiaalista on monenlaisia ​​käyttötarkoituksia. Näin vesilasi perusteella kaliumia käytetään eristys perustusten, kun taas natrium - suojelemiseksi betonirakenteiden, vesirakennus-, puutarha- ja kodin piirissä.

Ottaa ajatus siitä, miten neste lasi ja suojaavia koostumuksia perustuen, voimme ratkaista ongelmat vedeneristys pinnoille erityyppisiä.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 41 = 50