Neste lasi käytetään rakentamiseen

soveltamisala vesilasia

Moderni rakennus markkinoiden täydennetään uusilla korkean produktom- suojapinnoite, joka perustuu vesilasia. Valmistajat tämä "maaginen" tuoteattribuutti sen nanoteknologian, vaikka ihmiset tietävät sen yli puolitoista vuosisataa. Levitä neste lasi ja tekevät kokeita se paljastaa sen ainutlaatuiset ominaisuudet ovat alkaneet viime aikoina. Tänään teki paljon löytöjä käytöstä vesilasiruudun vedenpitäväksi enemmän.

Tämä innovatiivinen uusi tuote on monimutkainen vesipitoinen emäksisiä natriumin ja kaliumin silikaatteja piidioksidin kanssa, jotka muodostivat perustan jakamalla sulan lasin tyypit: natrium, kalium, litium, ja kvaternaariset ammoniumsuolat. Kokonaisuudessaan näiden ainesosien, yhdistämällä veteen tai alkoholiin edistää muodostumista ohuen suojaavan kalvon pinnalle, joka on käsiteltävä. Elokuva suojaa pintaa lialta, ei rotu haitallisia bakteereja, Se on vettä hylkivä vaikutus, Se suojaa UV-säteiltä, ​​lämpötilan muutoksia, ja mikä tärkeintä - ei estä pääsyä ilmaa ja sallii "hengittää" käsitellyn pinnan.

Yhdessä natrium- kaseiinin liuos sitoutunut keramiikka, lasi, posliini, vaneri ja puulevyjen. Alkalisella liuoksella käytetty koostumus valkaisukemikaalien valmistuksessa. Kyllästys vesipitoisella koostumuksella, silikaatin kankaan natrium-, pahvin ja paperin käsiteltyjen materiaalien lujuutta ja palonkestävyys ominaisuuksia.

Nämä ainutlaatuiset ominaisuudet sulaa natriumia käytetään kodeissa Culture palosuojaus pukuja, näytöt ja verhot ikkunoissa ja kohtauksia. Natriumsilikaattiliuosta puhdistaa viemärijärjestelmien, korjaukset ja vedenpitäväksi kuoppiin.

kalium lasi on myös vastustusta suhteessa sään ja happo eroaa natrium- puute pohdintoja käsitelty pinta, ja tämä on saanut tunnustusta suorittamisessa maalaus. kaliumsilikaattia käytetään valmistuksessa silikaatti maalien, elektrodeja käytetään hitsauslaitteet ja asennettaessa vedenpitäväksi.

Teollisuutemme on erikoistunut tuotantoon natrium vesilasien, vähemmän vapauttaa kalium ja kokenut osapuolten tuottaa litium natriumsilikaattia ja kvaternaarinen ammonium.

Vesilasia on valmistettu jauhamalla hienoksi kvartsihiekkaa sooda ja lisäämällä hyvän ampumisen erityisessä uunissa. Saatu lasi murskataan ja liuotetaan veteen. Moderni markkinat tarjoavat sen valmiin tuotteen muodossa, kuivan jauheen, joka vastaa GOST.

sovellukset vesilasia

Neste lasia käytetään eri toiminta-aloilla:

 • Valmistuksessa haponkestävästä tyyppinen sementti ja betonien.
 • Tekstiiliteollisuudessa kyllästämiseen kankaita.
 • Valmistuksessa kartonkia.
 • varten vahvistaminen epävakaa maaperän.
 • Puhdistamoon ja koneöljyt.
 • Käyttäen LLL sidottu selluloosa, paperi, puu ja metalli.
 • Valmistella palosuojaukseen maaleja puupinnoille.
 • Kemianteollisuudessa (valmistuksessa valkoinen hiili, tseopitov silikaatti, lyijy).
 • Perusteella vesilasin valmistettu lisäravinteet, lisäaineiden ja liima-aineet rakennustarkoituksiin, se lisätään kipsi ja kitti, liitä suojaavat pintoja korroosiolta, sieni- ja homeen muodostumisen.
 • Välineet puhdistus ja pesu astiat.
 • Valmistuksessa saippuan.
 • Tuotannon toimiston ja universaali liima.
 • Altaissa, Saunat.
 • Vedeneristämiseen nestettä lasi yksittäisissä kehitystä.
 • Kun kohdistamalla putkien liitokset vettä, vanhan maalin poistamiseksi ja lakkapinnoitteita.
 • Kyllästää lattiat, seinät, kellari ja perusta.
 • JS valmistukseen käytettävien lääketieteelliset implantit ja kastikkeet.
 • Maataloudessa (siemenet käsitelty JS hankkia hyvä immuniteetti, vastustavat mikrobeja ja haitallisia vaikutuksia bakteerien, koska nopea itäminen ja hyvien satojen).

Neste lasi. Käytetään rakentamiseen

Nykyään on mahdotonta rakentaa ilman osallistumista vesilasiruudun. Vedeneristys, pohjustus siteet - nämä työt tehdään kaikkialla. Liuos JS täyttää halkeamat ja ontelot seinät, jotka tuottavat ulkoisia teoksia, tehdä vedenpitäväksi päällystettyihin kuoppiin ullakon ja kellarissa, tuottaa elektrodit hitsauslaitteet.

Työskentely JS tulisi huolellisesti, että se ei saa silmiisi, muuten ne on huuhdeltava juoksevalla vedellä ja tarvittaessa käänny silmälääkärin.

1

Mitkä ovat ainutlaatuisia ominaisuuksia vesilasiruudun?

 • Ympäristöystävällisyys.
 • Ei myrkyllinen.
 • Roolissa luonnollinen antioksidantti.
 • Kun läsnä on sideaineita.
 • Suojelu ultraviolettisäteilyltä.
 • Likaa hylkivä vaikutus.
 • Vedeneristyksen ominaisuudet.

Kotitalouksien käytössä LLL valkaisuun kankaita ja poistamalla rasvatahroja, tarttuvuus rikki lasit ja maljakot sitomiseksi tahna, helmet, luoda decoupage. neste lasi levitetään telalla, harjalla liitospinnalle, varovasti painetaan kohteen osa, ja annetaan aikaa suorittaa kuivaus.

Tuloksena on korkealaatuinen tuote. Lasimassat liimaa säiliöt ja kristalli, valokuvakehyksiä, koriste-esineitä sisustukseen. Vesilasi levitetään perheenemäntien puhdistus kattilat ja pannut. at uima-altaiden rakennus tarpeeksi asetella seinät ja kipsi. Tällainen rakenne esineen edellyttää vuotoa. On tarpeen tehdä vedeneristys nestettä lasin.

Erinomainen valinta sisustus on laatat on päällystetty kiteisen lasite, eri värisiä ja monipuolinen kunnossa. Lasitus Frits vaatii suuren massan (kuuma vesilasia). Kauneuden lasite käytetään yhdessä eri kuvia, niin se on kalsinoidaan ja koriste, jota käytetään uritetun telan uunissa.

Lasimainen lasite on päällystetty keramoizdeliya pinta. Se tehdään selväksi, läpinäkymätön, värillinen ja väritön, kiiltävät tai matta. Laatat kuorrutus koristeltu pilarit maan mökkejä ja taloja. Sen käyttö yksittäisten liitearkkien se levisi kääntyessään. Laatta leikata seinät, heille tyylikäs sellainen tapa, varustaa kylpyhuoneen seinät, keittiö ja eteinen. Ulkokäyttöön muovi jäätymistä.

Edut ja haitat vesilasia

Kaikki edellä mainitut ominaisuudet neste lasi on ominaista sen positiivinen puoli. Edut voidaan katsoa johtuvan pitkä käyttöikä, erinomainen kytkentä pinnan kanssa, hallussa korkea tiheys, helppokäyttöisyys, helppokäyttöisyys, saatavuus, hinta, kyky suojata pintoja kemiallisia ja mekaanisia vaikutteita ja vedenpitäväksi.

Haittana JS on suuri läsnäolo emästä, haitalliset vaikutukset iholla. Työskentely heidän tarvitsee käsineitä, suojavaatteita ja jalkineita. Suuri haitta on nopea asetus liuosta, joka 20 minuutin kiinteytyy ja muuttuu kulutukseen kelpaamattomiksi.

Lasimassat nyt tuotettu monia kemiallisia yritykset Venäjä, niin osta se ei ole vaikeaa. tarpeeksi alhaiset hinnat Tämän tuotteen (alle 20 ruplaa per kilo) avulla on mahdollista käyttää niitä, joilla on monenlaisia ​​asiakkaita eri tuloja. Rakentamisen markkinoiden hyllyille löydät pohjamaali perustuva rasva-alkoholit, erilaisia ​​liimoja, vedeneristysmateriaalin valmiina paloturvallinen ratkaisu. Puhtaassa muodossa vesilasin liuosta käytetään harvoin. Yleensä sitä käytetään valmistelussa seosten rakentajien niiden reseptejä ja mittasuhteet, useammin varten vedeneristys säätiöt ja seinät.

Neste lasi: käyttö rakentamisessa

Neste lasi - on yleinen nimi tiettyjen vesiliuoksia silikaatti suoloja. Yleisimmin käytetty natriumsilikaattia, hieman vähemmän - kaliumsilikaattia. Erityistapauksissa, esim elektrodin käytetty pinnoite litiumsilikaatti. Viskoosi kirkas neste, joten se näyttää nestettä lasin. Sen käyttö laajasti. On välttämätöntä, kemianteollisuudessa sekä tuotannon rakennusmateriaalien, kuten palonkestäviä betonia. Käytti sitä saippua tehdä, tekstiili- ja paperiteollisuudessa, ja jopa koneenrakennuksessa.

Kuitenkin, yleisin vesilasia rakenne, jota monet edistää sen fysikaaliset ja kemialliset ominaisuudet. Sen perusteella, tarjoavat erinomaisen vedenpitävät materiaalit, jotka ovat sopivia suojaamaan veden seinät ja pohjan talon, ja hoitoon seinät ja altaan pohjan ja kaivot, eli vesilasi hyvä liikkua jatkuvasti kosketuksiin kosteuden kanssa. Lisäksi, antiseptisiä ominaisuuksia mahdollistamaan sen käytön liimoja eri materiaalien alttiina hometta ja sieni. Se auttaa suojaamaan ja puurakenteiden liekki. Kuten näette, vesilasi on monitoiminen riittää.

Nyt sen pohjalta aktiivisesti tuottaa ja myydä maalit, pohjamaalit, ja eristeet, joten se on helppoa tulla kauppaan ja valitse haluttu kohde. Voit kuitenkin löytää sen puhtaimmassa muodossaan. Ehkä natriumsilikaatin kotitekoinen ratkaisuja. Kuitenkin useimmiten niin tehdä vain kokenut rakentajia, on pitkään hallitsee ainetta ja työstää omaa mittasuhteet. Ajatellaan esimerkiksi joitakin näistä ratkaisuista.

Neste lasi. Sovellus primeriin

Valmistamalla ensin vesi-sementti liete, ja sen jälkeen vesi lasi syötetään se. Sen määrä on yhtä suuri tilavuus sementtiä käytetään. Kiinnitä huomiota johdonmukaisuus. Jos seos on osoittautunut liian paksu, se nopeasti kovettuu ja työ on mahdotonta. Tässä tapauksessa sinun täytyy lisätä enemmän vettä.

Neste lasi. Soveltaminen vedenpitäväksi uima-altaat ja kaivot

Ensin meidän on seuloa hiekkaa. Sitten se sekoitetaan sementin ja vesilasin tasasuhtaisesti. Saada paljon ensimmäisen päällystetään kaikki saumat, ja sitten peitetään koko alue eristettävä. Kokki tämä seos hieman paremmin, koska se nopeasti kovettuu.

Neste lasi. Tulenkestävien laastia.

Tällaista ainetta voidaan käyttää vedettäessä uunien ja takkojen. Ensin valmistetaan käyttäen normaalia sementtilaastia, ja sitten siihen lisättiin pieni määrä natriumsilikaattia (15-20% sementin).

Neste lasi. Käyttö antiseptisten kyllästetyt seinämän

Yhteen litraan vettä tarvitaan noin 400 g ainetta. Tämä liuos levitetään pinnalle, joka on kyllästetty harjalla useita kerroksia. Toinen kerros alkaa soveltaa vasta täydellisen kuivumisen ensimmäisen. Huomaa, että maali tai muu koriste käsittely käsitellyn pinnan on sitten vaikeaa. Se, että vesilasin muodostaa ohut ja tasainen kalvo sen soveltamista.

Valitse lopputuotteen perusteella vesilasiruudun tai valmistaa ratkaisu itse - päättää. Joka tapauksessa jäljellä ominaisuuksia tämän materiaalin avulla voit helposti halutun tuloksen saavuttamiseksi.

Tuotettu vesilasin useita säiliön: teräs rummut 250 dm3, tölkit eri kapasiteetin 0,5 dm3. Taattu säilyttää ominaisuudet 1 vuoden huoneenlämmössä. Tämän jakson jälkeen ennen sen tarkistamiseksi laatuvaatimusten noudattamisen. Hajautettu vesilasi usein läpi rakentamisen markkinat.

Lasimassat: halpaa tavaraa vedenpitäväksi paitsi

Rakentamisen markkinoiden uudet kohteet näkyvät päivittäin: valmistajat parantavat tekniset ominaisuudet nykyisten yhdisteitä, maalit ja eristys, jos ei rakentaa uutta, ainutlaatuista muotoiluja. Mutta jotkut materiaalit eivät vaikuta yleiseen modernisointi - niiden rakennetta on pysynyt vuosikymmeniä. Tällaisia ​​"valtava" viittaa vesilasi, jota käytetään monissa kotitalouksissa ja teollisissa sovelluksissa.

Koostumus ja tyypit vesilasi (LGL) ↑

Keksijä nesteen lasin (LGL) oli saksalainen mineralogi Jan Nepomuk von Fuchs, jolloin saatiin liuos, vuonna 1818. Kemiallista prosessia käytettiin alkali- ja piihappoa.

Koostumus sulan lasin on sittemmin pysynyt lähes muuttumattomana. Nyt se on tuotettu avulla autoklavoimalla piipitoisista raaka väkevällä natriumhydroksidiliuoksella. Toinen vaihtoehto - fuusio kvartsihiekka ja sooda. Joissakin tapauksissa, suoralla menetelmällä piin liuottamalla alkaliseen liuokseen (klassinen menetelmä).

Tuloksena on kaksi erilaista materiaalia:

 • Natrium vesilasi. Tunnettu siitä, että suuri tahmeus ja tarttuvuus muiden mineraalien, ei pelkää lämpötilanvaihtelut ja ilmanalaanaltistamiseksi. Missä sitä käytetään nestemäistä lasin tällaista? Vahvistaminen perustukset, valu muotoja, tuotantoon kodin kemikaalien, palauttaminen ja korjaus lasi- ja posliini, palo-hoidossa erilaisia ​​materiaaleja. Se sopii sen hoitoon vaurioitunut puita ja pensaita.
 • Kaliumvesilasia. Se on kaikki ominaisuudet sen natrium- analoginen. Ainoa ero - koostumus ei häikäisyä perusteella käsitellyn, jolloin se voidaan käyttää ulkoa maalaus. Sisällytetty tulenkestävään ja silikaatti maalien valmistuksessa käytettävien elektrodien.

Ensimmäisessä suoritusmuodossa on halvempaa, mutta toinen on tunnusomaista parantunut suorituskyky ominaisuudet.

neste lasin käsittely on useita toimintoja. Materiaali toimii:

 • hydrofobiseksi - hylkii vettä;
 • antiseptinen - estää bakteerien;
 • antistaattinen - estää sen muodostumisen staattisen sähkön;
 • Kovete - täyttää huokoset käsitellyn pinnan, tiheys kasvaa;
 • palonsuoja - lisää tulenkestävää ominaisuuksia, suojaa happojen.

Nämä ominaisuudet määräävät vesilasia etuja:

 • Se tunkeutuu pienin halkeamia ja huokosia, hyvin kattaa betoni- ja puupohjaisilla alustoilla.
 • Se luo vedenpitävä kalvo.
 • Sillä on alhainen kulutus ja alhainen hinta (verrattuna muihin impregnoinnin ja hydrofobointiai-).
 • Se on melko pitkä käyttöikä (noin 5 vuotta). Jos vedeneristys maalikerroksen kansi, niin se kestää pidempään.
 • Se mahdollistaa sen käytön edellytykset korkea kosteus.

Sovellukset vesilasi rajoitettu tekniset koostumus:

 • Se ei sovellu vedenpitäväksi muuraus pintojen (koska mahdollinen hävittäminen).
 • Muodostunut kalvo on melko hauras, joten se on tarpeen yhdistää useita hydro-suoja.
 • Aineisto kuivuu nopeasti, joten suorittaa tarvittavan työn ammattitaitoa.

Tärkeää! Ostaessaan vesilasi huolellisesti tutkia sen koostumusta. Materiaalista, joka perustuu natriumsilikaatit ominaista suuri tahmeus ja hyvä tartunta mineraaliaineksesta. Kaliumia neste lasia voidaan käyttää happamissa ympäristöissä.

Veden käyttö lasin rakenne ↑

JS on useimmiten vedenpitäväksi:

 • Kellareihin ja ullakot. Materiaali suojaa betonirakenteita haitallisilta vaikutuksilta kosteutta ja luojana tulta hidastavia ominaisuuksia pinnan, joka soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.
 • Wells. Työ suoritetaan kahdessa vaiheessa: ensin seinät käsitellään puhdas koostumus, jolloin toinen kerros levitetään liuos, joka koostuu sementin, hiekan seos ja LGL.
 • Altaat. Sisäinen käsittely vähentää vuotojen todennäköisyyttä ja tuhoaminen kupin ulompi - pelastaa tuhoavasta vaikutuksesta pohjaveden. Materiaalit levitetään paksu kerros useita lähestymistapoja.

Neste lasi vedenpitäväksi, voidaan käyttää laimentamattomassa muodossa, ja erilaisia ​​seoksia lisäaineiden ja impregnointiainetta.

Koostumusta käytetään myös antiseptinen hoitoon eri pinnoilla. Se ei ainoastaan ​​estä homeen tai sientä, mutta myös tuhoaa olemassa olevien "ratkaisun" haitallisten mikro-organismien. Näin ollen ZS mukainen valmiste liittämällä tapetti tai väriaineita. Ratkaisu antaa kosteuden ja palonestoaine omaisuuden puuta, keramiikkaa ja paperi.

Soveltaminen natriumsilikaatin kotona ↑

Miksi silti käyttää vesilasi? Hyvä tarttuvuus sallii sen käytön seuraavilla aloilla:

 • muuttamisesta linoleumi ja PVC laatat;
 • valmistus sementit tiivistämiseksi metalliputket;
 • kyllästys kankaiden antamaan tulenkestävyyden;
 • Käsittely haavan pinnat puilla (rokotus, karsinta);
 • pintojen kiillottamiseen;
 • tuhoutuneiden lasista ja posliinista;
 • Sulan 3D-muodon sukupuolta;
 • käsittely autonrunkojen;
 • design (koristelu katot, keraamisten laattojen ja kiiltävät pinnat, luominen värjättyä lasia ja mosaiikit).

Tämä on mielenkiintoinen: Silikaatti liima (toinen nimi natriumsilikaatin) on laajalti käytetty työ - sitä käytetään erilaisten needlework.

Kuinka käyttää nestemäistä lasia ↑

Puhdasta materiaalia käytetään vain harvoin, seuraavat liuokset valmistetaan sen pohjalta:

 • Primer. Sitä käytetään esikäsittelyyn pinnoille. On tarpeen ottaa yhtä suureen osaan sementtiä ja vesilasia, ja riittävä määrä vettä (saatu neste pitäisi saada seos sopiva sovellus telalla tai siveltimellä). Ensimmäinen, sementti sekoitetaan veden kanssa, sitten lisätään vesilasia. Valmistamiseksi on suositeltavaa käyttää rakennusta mikserin. Seos kovettuu nopeasti (elinkelpoisuus - noin 30 minuuttia), jolloin se voidaan laimentaa hieman vedellä.
 • Vedeneristys ratkaisu. Suorittamiseksi vesieristystöineen, seosta, jossa oli yhtä suuret osat seulottua hiekkaa, Portland-sementtiä ja silikaatin liima.
 • Tulenkestävä laasti. Aluksi seos 1 osa sementtiä ja 3 osaa puhdasta hiekkaa, ja sitten se lisättiin pieni määrä LLL (noin 20% kokonaispainosta). Koostumusta voidaan käyttää annetun Uunien ja takkojen.
 • Antiseptinen. Puun käsittelyyn neste se laimennetaan vedellä lasi suhteessa 1: 1. Ratkaisu soveltuu myös kivi, rappaus ja betonipinnoille.
 • Lujittaminen. Käytetään lujuutta liuokseen, jossa oli 400 g litraa vettä ja LGL. Käsittely suoritetaan 2-3 kerrosta, kun se on tarpeen odottaa kerrosten välillä.

Tärkeää! Ensimmäinen, kaikki kuivat ainesosat sekoitetaan, sitten lisätään nestemäiseen ainesosia. Seoksen tulisi olla homogeeninen ja liikkuva. Universal resepti - vesilasin litraa kohti 10 kg valmiin seoksen.

Käyttöohjeet vesilasin ↑

Miten hakea vesilasiruudun mahdollisimman vedenpitäväksi? Tarkkailla seuraavassa järjestyksessä:

 • Puhdista pinta pölystä ja muut epäpuhtaudet.
 • Levitä ensimmäinen kerros pohjamaali telalla tai siveltimellä.
 • Odota puoli tuntia ja lisää toinen kerros. Varmista, ettei aukkoja.
 • Valmistamiseksi suojaava sementin, hiekan ja vesilasi.
 • Sekoita liuos ja nopeasti pisti lastalla pinnalla (muistaa alhainen kannattavuus).
 • Käytä aikana suojavaatteet, käsineet ja suojalasit.

Tärkeää! Sekoita määrä liuosta, joka pystyy kehittämään 15-20 minuuttia. Säilytettävä ole ulkomaisia ​​epäpuhtauksia.

Käyttö vesilasin kranaatinheittimet vaatii tarkkuutta mittasuhteet. Virheet voivat aiheuttaa halkeamia tai jopa rakenteen luhistuminen. Jos valmistat konkreettinen kotiin, harkitse seuraavia vivahteita:

 • Teollisessa mittakaavassa kuution betonimassan lisätään 72 litraa liima (noin 7%), joka takaa optimaalisen tekniset ominaisuudet valmiin tuotteen. Koti-valmistettu käyttäen suhdetta 1:10.
 • Missään tapauksessa ei voida lisätä silikaatin liimaa valmis ratkaisu.
 • Ei kaada vettä seokseen. Ensin täytyy laimentaa vesilasi, ja sitten puuttua koostumus sementin jauhetta.
 • Kuten silikaatit vähentää kovettumisaika betonin, laastin täytyy sekoittaa pieninä annoksina.
 • Töiden jälkeen, pese kädet ja kaikki työkalut joutuessaan JS.

Tärkeää! Suurempi annos silikaatti liima voi johtaa koko betonin halkeamat.

Liuosta, jossa oli nestemäistä lasia valmistetaan seuraavasti:

 • Ota ämpäri juomaveden (tekniset parempi olla käyttämättä, koska korkea pitoisuus epäpuhtauksia), lisää vesilasillisen lasi ja sekoitetaan huolellisesti.
 • Kaada saatu liuos suureen astiaan.
 • Jatkamalla liuosta sekoitetaan, lisätään kuiva betoniseoksen pieninä annoksina.
 • Vatkaa sekoittimen rakenne seos kunnes saadaan homogeeninen massa.
 • Kaada liuos betonimuotin valmistettu.

Tärkeää! Liuoksen valmistamiseksi siinä määrin, että on tarpeen täyttää rakenteen.

Video: Auton kiillotus neste lasi ↑

Halpuuden vesilasiruudun voit olla pelkäämättä väärennöksiä. Kuitenkin, kun ostaa silikaatti liima huomata sen johdonmukaisuutta. Koostumuksen tulisi olla yhdenmukainen, ilman kokkareita ja pilkkuja. Älä varattu tulevaa käyttöä - säilyvyyttä materiaalin on 12 kuukautta, ja voit ostaa sitä millään rautakaupasta. Onnistunut rakentaminen ja korjaus!

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 5