Neste lasi sovellus

Neste lasi: Application ja ominaisuudet

Neste lasi on aivan oikein tunnistetaan ainutlaatuinen materiaali, jota käytetään eri aloilla. Laajaa käyttöä nestemäisen lasin löytyy rakennuksessa.

Mikä on vesilasi? Puhuu kieltä tieteen, se on natriumsilikaatin liuosta ja kaliumsilikaatti, joka on osa huomioon rakennuksen materiaali koostuu samoista komponenteista kuin tavallinen lasi. Toinen nimi tätä materiaalia - silikaatti liimaa, joka tekee välittömästi selväksi sen soveltamista.

Vesilasia on erittäin korkea adheesio-ominaisuudet ja on lämmönjohtavuus - tätä materiaalia käytetään usein aikana eristeen työtä. Eristäminen, valmistusprosessissa, joka käytettiin neste lasi kestää lämpötiloja jopa 1200 celsiusta!

Lasimassat on käytetty eri aloilla ihmisen toiminnan, niin nopeasti ja kompakti luetella kaikki kohdat sen soveltamisen mahdottomaksi. Mutta on olemassa joitakin alueita, jotka ovat mainitsemisen arvoisia:

 1. Neste lasia käytetään vedenpitäväksi. Tämä materiaali on kyllästetty seinät ja pohjan - vesilasi tekee tällaisen pinta Ajaton kosteutta ja äärilämpötiloja. On suositeltavaa käyttää tätä materiaalia eristykseen seinien sisälle taloon.
 2. Neste lasi - erinomainen antiseptinen. Seinillä ja katot asuintilojen ja todellakin erilaisia ​​pintoja, voi usein nähdä sienen ja homeen - seuraukset altistuminen kosteudelle. Päästä eroon tämän epämiellyttävän ja haitallisia vaikutuksia ihmisten terveydelle, on tarpeen käyttää erilaisia ​​keinoja tuhotakseen sienikolonioiden. Jos prosessi neste lasin pinta on jo vaurioitunut home / sieni, ne yksinkertaisesti häviää. Tätä tarkoitusta varten, neste lasia käytetään valmistuksessa seinät tapetointia.
 3. Neste lasi on ominaista erinomainen tarttuvuus. Tämä tarkoittaa, että se on täydellisesti liimattu mihin tahansa pintaan. Avulla tätä materiaalia voidaan liimata yhteen hyvin erilaisia ​​materiaaleja - pahvi ja posliinia.
 4. Neste lasi on monta kertaa lisää kosteuden kestävyys ja palo puu, paperi ja keramiikka - ne kattaa erityisesti tätä työkalua.

Jos ajatellaan vain nestemäisten lasia rakennustyöt, monet seoksia voidaan tuottaa tällä aineella. Materiaali on löytänyt hakemuksen seuraavat prosessit:

 1. Pohjustus neste lasi. Käytä pintakäsittelyyn ennen maalausta, tapetit sovellus. Luonnollisesti, puhdas esillä oleva suoritusmuoto ei voi käyttää - se on ainoastaan ​​sekoitettu sementti seuraavissa suhteissa: 10 kg sementtiä vie saman määrän sulaa lasia. Ensimmäinen, sementti on sekoitettu yhteen veden ja sitten tuloksena saatu liuos kaadettiin veteen lasi.
 2. Ratkaisu vedeneristystyöt. Sekoittaa tasasuhtaisesti sementtiä, hiekkaa, ja kyseisen materiaalin. Saatua seosta voidaan käyttää tiivistämään työtä tahansa monimutkaisuus.
 3. tulenkestävät ratkaisu. Valmistamalla ensin sementti-hiekka seos - ottamalla 1 osa sementtiä 3 osaa hiekkaa seulotaan. Sitten saatu seos lisättiin vähän vesilasi (noin 20% koko kuivan seoksen). Käyttö tulenkestävästä laasti neste lasi muuraus tulisijojen ja uunit.
 4. Suoja-aineena sieniä vastaan ​​ja hometta. On tarpeen liuottaa kyseisen materiaalin vedessä (1: 1 suhde). Saatu liuos käytetään antiseptistä hoitoon puu, kivi, kipsi ja muut pinnat.
 5. Spray hoitoon materiaalien aikana valmistelutyön. Tulee 400 g vesilasia laimennettiin litra vettä ja preparaatti pinta kaksi tai kolme kertaa. Mutta huomaa: jokainen kerros on täysin kuiva ja vasta sitten voi edetä soveltamista seuraavan kerroksen.

Nestemäistä betonia lasi - on parantaminen laatuominaisuuksien Tämä materiaali. On suositeltavaa lisätä raportointivaihtoehto betonissa rakentamiseen, joka tehdään jatkuvasti kosteutta - tämä tekniikka pidentää käyttöikää betonin tuotteen, estää sen tuhoaminen. Älä unohda, että vesilasi on antiseptisiä ominaisuuksia ja lisäaine betoniin, se tekee viime vastustuskykyisiä haitallisten vaikutusten hometta ja homeen.

On tärkeää: vesilasi kovettuu nopeasti (lähes välittömästi), joten kokenut rakentajat tarjoavat ei lisätä sen konkreettisen ratkaisun ja kyllästetty valmiita malleja.

1

Jos betonirakenne on suunniteltu maalauksen, niin käytä vesilasi on mahdotonta parantaa perus materiaalin laadusta. Kun kuiva kyseessä olevan materiaalin lomakkeita tahansa esineen pinnalle / artikkelit ohut suojakalvo - soveltaa viimeistely materiaali on mahdotonta.

Käyttö natriumsilikaatin on rakenne

Vesilasin vedenpitäväksi, parantaa laatuominaisuuksien monimutkaisten / raskaiden materiaalien katsotaan olevan välttämätön rakennusalalla. Mutta tämä ainutlaatuinen materiaali löytyi sen soveltaminen muilla aloilla:

 • munivia linoleumi, PVC laatat;
 • valmistukseen sementit tarkoitettu metalliputkia varten;
 • kyllästämiseen kankaita ja muita materiaaleja, jotta vähennetään palovaara;
 • rokotuksiin puut - neste lasi käsitellään haavan pinta puunrunko;
 • kiillotus - vesilasi tekee melkein mitä tahansa pinta on täysin sileä ja kiiltävä.

Käyttö natriumsilikaattia - on lisätä laatuominaisuuksia monet materiaalit, jotka tarjoavat tiivistys, lämpöeristys, automaattinen jolla antiseptinen toimii.

 • Stukkotuotteet polyuretaanista ja paisutettu polystyreeni: ominaisuudet ja erityispiirteet kokoonpano omin käsin

 • Mitä esiliina keittiössä: tyypit viimeistely materiaalit ja asiantuntijalausunnot

 • Mikä parkettilakalla valita ja miten sitä käytetään
  • Maa parannus (24)
  • Talo ja mökki, esikaupunki rakentaminen (26)
  • Teknisiin järjestelmiin (14)
  • Rakentaminen ja mukavuus (25)
  • Järjestely alueella (1)
  • Korjaus, viimeistely, asennus (56)
  • Rakennus- ja viimeistely materiaalit (26)

  Portal Okeymaster.ru - Internetin resurssi tarjoamaan kaikenlaisia ​​tietoja korjaukset, rakentaminen, sekä teknologioita, laitteita, työkaluja ja materiaaleja tehdä korjauksia niiden käsissä.

  Luvaton käyttö materiaalien saatettu päällä on kielletty tekijänoikeuslailla. Käyttäen materiaaleja viittaus sivustoon vaaditaan.

  Mikä on vesilasi? Missä ja miten sitä käytetään rakentamiseen ja korjaamiseen

  "Lasimassat - on vesipitoinen alkalinen ratkaisu silikaatit natriumin, kaliumin, ja harvoin harvemmin, litium. Yleisnimi kotona - silikaatti liimaa "(ote Wikipedia).

  Hei, rakkaat blogin lukijat!

  Tänään nyt puhua hyödyllinen työkalu (ei, ei kurkku suolakurkku) - nestemäistä lasia. Tämä on ainutlaatuinen materiaali, jolla on monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Otetaan selvää, mitä he voivat tehdä? Joten - vesilasia käytetään rakentamiseen ja korjaamiseen.

  Alussa perusominaisuudet - se on tehokas tarttuvuus eli adheesio. Tunkeutumisatmosfääri materiaali neste (liukeneva) lasi "antaa" se kosteutta, mikä parantaa sen sitkeys ja lujuus. Toisin sanoen, osittainen vaihto, jossa päällystetyn pinnan molekyylitasolla.

  Nestemäinen lasi on tuloksena tuotettua provarkoy hiekka ja kaliumkarbonaattia (potaska), uunit, jonka lämpötila on noin 1300 ° C: ssa Tuote virtaa maljoilla, joissa on metallia liikkuva liukuhihna, jossa se jäähdytetään, kovettuu ja hajoaa palasiksi (silikaatti kokkareita). Tuloksena vesilasi eroaa perinteisestä lasi, että tietyissä olosuhteissa se liukenee ja kulkee nestemäisessä tilassa.

  Näin ollen useimmat käyttökohteita, nestemäisen koostumuksen liittyy erityinen vesiliuosten muodossa. liukeneminen tapahtuu autoklaavissa tietty paine. Tuloksena saatu liuos suodatettiin ja sitten säädettiin arvon suhdetta alkalin ja piihapon. Sitten liuos säädetään haluttuun tiheyteen ja kuljetetaan säilytysastiat. Toivottavasti voimme helposti asetella?

  Perusasioita ja käyttötavoilla

  • Käytetään lisäaineena kranaatinheittimiä, parantaa kosteudenkestävyys palo- ja kestävyys. Ratkaisu tehdään upotettu halkeamia seinissä ja katoissa, pohjamaalattu massapinta. Esimerkiksi: vedenpitävä kipsi sekoitetaan sementin ja hiekan suhteessa 1: 2,5, ja laimennettiin 15% natriumsilikaattia liima;

  Tärkeää liima kyky - kyky täyttää ja poistaa pieniä halkeamia, säröjä ja epätasainen. Näin ollen on olemassa este tuhoaminen ilman ja veden, betoni, tiili, metallia ja muita rakenteita. tärkeä tekijä. Vaikka päällystetty materiaali tulee vettä hylkiviä ominaisuuksia, se on edelleen läpäisevä (kuvassa yllä).

  Ennen kyllästys pinta on puhdistettava ja siitä poistetaan rasva. Soveltamisen siveltimellä, telalla tai ruiskulla. Seos tunkeutuu betonin rakennetta 1-3 mm. Kun monikerroksinen kyllästys, tämä syvyys kasvaa.

  Ja pinta-impregnoinnin vesilasia, joka perustuu kaliumin, laimennettiin vedellä 1: 5, ja fluoridi silikaatin suhteissa 1: 1. Tällaisen imeytymisen soveltuu betonin (kovettuminen se haalistua pinnat), luonnollinen ja keinotekoinen kivi, kipsi. Merkittävästi lisääntynyt kestävyys vettä, savukaasujen erilaisia ​​ratkaisuja happojen ja suolojen. Lisäksi, koska suuri emäksisyys, se toimii antiseptinen kyllästys.

  • Koska sytytinseos. Sementti ja vesi sekoitetaan sopivaan koostumukseen. Silikaatti liimaa lisätään sementti 1: 1. Sitä käytetään vedeneristys altaat ja muut astiat;
  • Kuten kuumuutta kestävä ratkaisu rakentamiseen uunien ja tulisijojen ja ulkopinnan hormi. Likimääräinen koostumus: hiekka-sementtiseoksen (suhteessa 1: 3), lisättiin 15% natriumsilikaattiliuosta.
  • Vesitiivistävänä rakentamisen ratkaisu kuoppien ja rakennuksia sisäinen kosteus. Työt toteutetaan kahdessa vaiheessa. Aluksi vesilasia levitetään hyvin seiniin, ja toinen kerros on ratkaisu, jossa koostumus on yhtä suuret osat 1: 1: 1 - vesilasin, sementti, hiekka ja seulotaan. Hoitoon rakennusten seos 1 osa natriumsilikaattia ja 10 osaa hiekkaa ja laastin.
  • Savi vesilasia käytetään keraamisten laattojen ja linoleumin nopeudella noin 0,2-0,4 kg neliömetriä kohden;
  • Alhainen lämmönjohtavuus vesilasin, hän löytää hakemuksen rakennuseristeitä (eri kivivillan), joka pystyy kestämään lämpötiloja aina 1000 ° C: seen, ja useita sykliä jäädytys ja sulatus;
  • Muodossa komponentin julkisivun maalit silikaatti-pohjainen. Tällaisten komponentti musteen avulla voidaan parantaa vastustuskykyä maalattujen pintojen korkeaan lämpötilaan, ja korroosion esiintymisen.

  Maali, jossa vesilasin lisätään, lisäämällä natriumsilikaatin on kulutusta kestävä ja ei pala. Lisäksi vesilasin käytetään poistamaan vanha maali pinnoite;

  Soveltaminen koostumusta, joka sisältää vesilasia pinnalla kipsi tai maalaus - se ei ole suositeltavaa. Saadun kalvon tulee olla esteenä jatkojalostuksessa.

  • Kuten korroosiosuoja metallipinnat. Tätä tarkoitusta varten, vesilasia ja sementtiä sekoitetaan veteen haluttuun konsistenssiin. Vesilasi taustalla jotkut saumaus (tiiviste) levitetään päällysteen valurautaa vettä ja viemäriputkien;
  • Liimana, kaikenlaisia ​​materiaaleja. Mukaan lukien posliini, lasi, selluloosa, PVC, Himalajan suolat höyrysauna, jne.;
  • Lisäaineena, parantaa vettähylkivä vaikutus ja antiseptinen materiaaleja puusta. Esimerkiksi, 0,4 kg natriumsilikaattia laimennettiin 1 litralla vettä ja levitetään pintaan. Kuivauksen jälkeen, kattavat noin 1-2 kerrosta.
  • Viime vuosina jotkut valmistajat käyttävät autochemistry vesilasiruudun komponenttien luoda autojen kiillottaa.

  Neste lasia ei voida lisätä valmis hiekan ja sementtilaasti. Se laimennetaan vedellä ja lisätään sekoitettu kuiva seos. Jos toiminnan aikana, koostumus kovettuu nopeasti, se voidaan laimentaa pienellä määrällä vettä, lisäämällä se pieninä erinä.

  Erot kemiallinen koostumus natrium ja kalium vesilasi muodostavat niiden käyttöalaa. Ensimmäinen (natrium) voi parantaa liiman. Hän tuottavasti vuorovaikutuksessa komponenttien mineraalipohjaista. Sen käyttö on tehokasta vedenpitäväksi kovettuminen säätiöiden sekä komponentti antiseptisiä ja paloturvallinen seoksia. Toinen (kalium lasia) eri kestävyys sään ja jonkin verran kemiallista syöpymistä. Sen usein käytetty valmistuksessa Suojamaalien.

  Sekä tuote ei säteile terveydelle haitallisia aineita. Mutta kun käytetään suojakäsineitä tulisi käyttää suojaamaan ihoa pääsemästä kemiallinen koostumus natriumsilikaatin, alkali. Kun se joutuu iholle huuhdellaan vedellä nopeammin.

  Vesilasi, pinnalle kuivunutta perinteistä (lasi), peruuttamattomasti tulossa matta (läpinäkymätön). Jos haluat tehdä lasi läpinäkymätön, voit sekoittaa sen suhteessa 10: 1 liitu ja pinnalle. Kuivauksen jälkeen, jolloin saatiin himmeä lasi.

  Muistan lapsena, uudenvuoden, leikata ja liimata päälle silikaattipohjaisen tarrapaperi lumihiutaleet. Kohde sisustus oli ovi koriste lasit. Tulos on osoittautunut pettymys: pilaantunut ulkonäkö ovet ja tietysti "koulutusta jäähyväiset" vanhemmilta. Opetus eliniän ...

  Viime Neuvostoliiton Aiemmin nestemäisten lasia käytetään laajasti eri rakennusteknologia. Nyt markkinoilla on kyllästetty laaja valikoima valmiin liimakoostumuksen (paloturvallinen, vedenkestävä, antiseptinen ja muut.). Kuitenkin ainesosana monet heistä ovat vielä nestemäisiä lasia.

  Meidän aika, kokeneet asiantuntijat todennettujen osia ja ilman ohjeita käyttäen silikaattia liimaa eri prosesseissa rakentamisen ja sen jälkeen. Tässä viimeistely olen toivottavasti oppinut jotain uutta ja hyödyllistä itselleen.

  Anekdootti tähän aiheeseen: Vuonna näyteikkuna: Hyvät naiset, älä huokaus suuresti - misted lasia. "Fur" osta Administration.

  Onnea ja rauhaa kotiisi! Älä unohda rekisteröityä päivityksiä. Nähdään siellä!

  Saatat myös olla kiinnostunut:

  Houkuttelevaa rakentaa talon Kertopuun? Opimme joitakin hankkeita ja noin-hintoja

  Miten saada alkuperäisen vesikourut kädet pois romun

  Runkorakenne: kokonaispaino virheet prosessissa rakentaminen

  Pidämme muoviputkia viemäreitä. Mitkä ovat eri tyyppisiä, kokoja, kokoonpanoissa?

  Nestemäinen vedeneristys, eristys

  soveltamisala vesilasia

  Moderni rakennus markkinoiden täydennetään uusilla korkean produktom- suojapinnoite, joka perustuu vesilasia. Valmistajat tämä "maaginen" tuoteattribuutti sen nanoteknologian, vaikka ihmiset tietävät sen yli puolitoista vuosisataa. Levitä neste lasi ja tekevät kokeita se paljastaa sen ainutlaatuiset ominaisuudet ovat alkaneet viime aikoina. Tänään teki paljon löytöjä käytöstä vesilasiruudun vedenpitäväksi enemmän.

  Tämä innovatiivinen uusi tuote on monimutkainen vesipitoinen emäksisiä natriumin ja kaliumin silikaatteja piidioksidin kanssa, jotka muodostivat perustan jakamalla sulan lasin tyypit: natrium, kalium, litium, ja kvaternaariset ammoniumsuolat. Kokonaisuudessaan näiden ainesosien, yhdistämällä veteen tai alkoholiin edistää muodostumista ohuen suojaavan kalvon pinnalle, joka on käsiteltävä. Elokuva suojaa pintaa lialta, ei rotu haitallisia bakteereja, Se on vettä hylkivä vaikutus, Se suojaa UV-säteiltä, ​​lämpötilan muutoksia, ja mikä tärkeintä - ei estä pääsyä ilmaa ja sallii "hengittää" käsitellyn pinnan.

  Yhdessä natrium- kaseiinin liuos sitoutunut keramiikka, lasi, posliini, vaneri ja puulevyjen. Alkalisella liuoksella käytetty koostumus valkaisukemikaalien valmistuksessa. Kyllästys vesipitoisella koostumuksella, silikaatin kankaan natrium-, pahvin ja paperin käsiteltyjen materiaalien lujuutta ja palonkestävyys ominaisuuksia.

  Nämä ainutlaatuiset ominaisuudet sulaa natriumia käytetään kodeissa Culture palosuojaus pukuja, näytöt ja verhot ikkunoissa ja kohtauksia. Natriumsilikaattiliuosta puhdistaa viemärijärjestelmien, korjaukset ja vedenpitäväksi kuoppiin.

  kalium lasi on myös vastustusta suhteessa sään ja happo eroaa natrium- puute pohdintoja käsitelty pinta, ja tämä on saanut tunnustusta suorittamisessa maalaus. kaliumsilikaattia käytetään valmistuksessa silikaatti maalien, elektrodeja käytetään hitsauslaitteet ja asennettaessa vedenpitäväksi.

  Teollisuutemme on erikoistunut tuotantoon natrium vesilasien, vähemmän vapauttaa kalium ja kokenut osapuolten tuottaa litium natriumsilikaattia ja kvaternaarinen ammonium.

  Vesilasia on valmistettu jauhamalla hienoksi kvartsihiekkaa sooda ja lisäämällä hyvän ampumisen erityisessä uunissa. Saatu lasi murskataan ja liuotetaan veteen. Moderni markkinat tarjoavat sen valmiin tuotteen muodossa, kuivan jauheen, joka vastaa GOST.

  sovellukset vesilasia

  Neste lasia käytetään eri toiminta-aloilla:

  • Valmistuksessa haponkestävästä tyyppinen sementti ja betonien.
  • Tekstiiliteollisuudessa kyllästämiseen kankaita.
  • Valmistuksessa kartonkia.
  • varten vahvistaminen epävakaa maaperän.
  • Puhdistamoon ja koneöljyt.
  • Käyttäen LLL sidottu selluloosa, paperi, puu ja metalli.
  • Valmistella palosuojaukseen maaleja puupinnoille.
  • Kemianteollisuudessa (valmistuksessa valkoinen hiili, tseopitov silikaatti, lyijy).
  • Perusteella vesilasin valmistettu lisäravinteet, lisäaineiden ja liima-aineet rakennustarkoituksiin, se lisätään kipsi ja kitti, liitä suojaavat pintoja korroosiolta, sieni- ja homeen muodostumisen.
  • Välineet puhdistus ja pesu astiat.
  • Valmistuksessa saippuan.
  • Tuotannon toimiston ja universaali liima.
  • Altaissa, Saunat.
  • Vedeneristämiseen nestettä lasi yksittäisissä kehitystä.
  • Kun kohdistamalla putkien liitokset vettä, vanhan maalin poistamiseksi ja lakkapinnoitteita.
  • Kyllästää lattiat, seinät, kellari ja perusta.
  • JS valmistukseen käytettävien lääketieteelliset implantit ja kastikkeet.
  • Maataloudessa (siemenet käsitelty JS hankkia hyvä immuniteetti, vastustavat mikrobeja ja haitallisia vaikutuksia bakteerien, koska nopea itäminen ja hyvien satojen).

  Neste lasi. Käytetään rakentamiseen

  Nykyään on mahdotonta rakentaa ilman osallistumista vesilasiruudun. Vedeneristys, pohjustus siteet - nämä työt tehdään kaikkialla. Liuos JS täyttää halkeamat ja ontelot seinät, jotka tuottavat ulkoisia teoksia, tehdä vedenpitäväksi päällystettyihin kuoppiin ullakon ja kellarissa, tuottaa elektrodit hitsauslaitteet.

  Työskentely JS tulisi huolellisesti, että se ei saa silmiisi, muuten ne on huuhdeltava juoksevalla vedellä ja tarvittaessa käänny silmälääkärin.

  Mitkä ovat ainutlaatuisia ominaisuuksia vesilasiruudun?

  • Ympäristöystävällisyys.
  • Ei myrkyllinen.
  • Roolissa luonnollinen antioksidantti.
  • Kun läsnä on sideaineita.
  • Suojelu ultraviolettisäteilyltä.
  • Likaa hylkivä vaikutus.
  • Vedeneristyksen ominaisuudet.

  Kotitalouksien käytössä LLL valkaisuun kankaita ja poistamalla rasvatahroja, tarttuvuus rikki lasit ja maljakot sitomiseksi tahna, helmet, luoda decoupage. neste lasi levitetään telalla, harjalla liitospinnalle, varovasti painetaan kohteen osa, ja annetaan aikaa suorittaa kuivaus.

  Tuloksena on korkealaatuinen tuote. Lasimassat liimaa säiliöt ja kristalli, valokuvakehyksiä, koriste-esineitä sisustukseen. Vesilasi levitetään perheenemäntien puhdistus kattilat ja pannut. at uima-altaiden rakennus tarpeeksi asetella seinät ja kipsi. Tällainen rakenne esineen edellyttää vuotoa. On tarpeen tehdä vedeneristys nestettä lasin.

  Erinomainen valinta sisustus on laatat on päällystetty kiteisen lasite, eri värisiä ja monipuolinen kunnossa. Lasitus Frits vaatii suuren massan (kuuma vesilasia). Kauneuden lasite käytetään yhdessä eri kuvia, niin se on kalsinoidaan ja koriste, jota käytetään uritetun telan uunissa.

  Lasimainen lasite on päällystetty keramoizdeliya pinta. Se tehdään selväksi, läpinäkymätön, värillinen ja väritön, kiiltävät tai matta. Laatat kuorrutus koristeltu pilarit maan mökkejä ja taloja. Sen käyttö yksittäisten liitearkkien se levisi kääntyessään. Laatta leikata seinät, heille tyylikäs sellainen tapa, varustaa kylpyhuoneen seinät, keittiö ja eteinen. Ulkokäyttöön muovi jäätymistä.

  Edut ja haitat vesilasia

  Kaikki edellä mainitut ominaisuudet neste lasi on ominaista sen positiivinen puoli. Edut voidaan katsoa johtuvan pitkä käyttöikä, erinomainen kytkentä pinnan kanssa, hallussa korkea tiheys, helppokäyttöisyys, helppokäyttöisyys, saatavuus, hinta, kyky suojata pintoja kemiallisia ja mekaanisia vaikutteita ja vedenpitäväksi.

  Haittana JS on suuri läsnäolo emästä, haitalliset vaikutukset iholla. Työskentely heidän tarvitsee käsineitä, suojavaatteita ja jalkineita. Suuri haitta on nopea asetus liuosta, joka 20 minuutin kiinteytyy ja muuttuu kulutukseen kelpaamattomiksi.

  Lasimassat nyt tuotettu monia kemiallisia yritykset Venäjä, niin osta se ei ole vaikeaa. tarpeeksi alhaiset hinnat Tämän tuotteen (alle 20 ruplaa per kilo) avulla on mahdollista käyttää niitä, joilla on monenlaisia ​​asiakkaita eri tuloja. Rakentamisen markkinoiden hyllyille löydät pohjamaali perustuva rasva-alkoholit, erilaisia ​​liimoja, vedeneristysmateriaalin valmiina paloturvallinen ratkaisu. Puhtaassa muodossa vesilasin liuosta käytetään harvoin. Yleensä sitä käytetään valmistelussa seosten rakentajien niiden reseptejä ja mittasuhteet, useammin varten vedeneristys säätiöt ja seinät.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  11 − = 4