Lasimassat sisäänosto Leroy Merlin

Nestemäinen lasi 15 kg Petrolite

Teollinen 70 kpl

Glider 70 kpl

Sofia 45 kpl

Tallinna 37 kpl

Suunniteltu suojaamaan perustan pohjaveden kuopissa vedenpitäväksi, vedeneristys seinät, lattiat ja katot kellareihin, uima-altaat, laitteita, kyllästys tuotteita, jotta niistä saadaan tiheys ja tulta.

Koostumus: Vesipitoisen alkalisen natriumsilikaattia.

Virtaus: suojata perusta pohjaveden vedenpitäväksi seinät ja lattiat kellareissa, altaat laite lisätään sementtilaasti (8-10 tilavuus-% liuosta).

nopeuttaa betonin kovettumisen, lisätään 3-5 paino-% sementtiä.

täyttää halkeamat ja ontelot seinissä ja väliseinät mix vesilasi, sementti, hiekka, suhteissa 1: 1: 3.

1

impregnointiin puupinnat harjan varren molemmin puolin useita kertoja välikuivausta liuos, jossa oli 400 g. vesilasi 1 litra. vettä.

käsittelemiseksi tasaiset pinnat virtaus on 200-300 g / m.

Täysi versio

© 2003-2018 STD "P."

On kokonaan tai osittain materiaalien käyttö sivuston viittaus lähde.

Jatkumista sivustoon, suostut käyttää verkkosivustojen evästeitä ja henkilötietojen käsittelystä toimintaa varten paikalle uudelleenkohdistaminen, tilastollinen tutkimus, parantaa palvelua ja osuvien mainosten tietoa toiveitasi ja etuja.

neste lasi

Tämä video kertoo, että tutkijat ovat keksineet vesilasi. Tähän mennessä tämä tekniikka on jo täydessä käytössä, mutta nähdä, miten kaikki alkoi, on edelleen voimassa.

Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

Neste lasi betonin vedenpitäväksi: mittasuhteet, edut ja haitat

Rakentaminen tahansa rakennuksen tai rakenteen ei ole ilman sen vedeneristys. Tämä menettely on tarpeen, jotta voidaan suojata talon ennenaikaiselta tuhoa vaikutuksesta kosteuden. Neste betoni lasi - tämä on yksi eniten käytetty välineitä, jotka auttavat tehokkaasti ja tarpeeksi vahva eristys. On kuitenkin syytä harkita tarkemmin ominaisuuksia, etuja ja haittoja.

Mikä on tuote?

Neste lasi - on vesiliuos natrium- tai kaliumsilikaatin, joka lisätään betonin rakentamisen aikana perustuksen tai seinän rakenteisiin, ja käsittelyn eri zheleznenija pinnat (paitsi tiili). Se on viskoosin, joten sitä voidaan käyttää tiivistämään betonin (pitkälle eri halkeamia).

Rakenne tuote koostuu kiteitä, jotka voivat kasvaa kooltaan levittämisen jälkeen alustalle, ja nopeasti sulkee ontelon halkeaman. Siksi lisäämällä natriumsilikaatin betoni on nyt tuotetaan hyvin usein.

Näköisiä, tämä lasi on muistuttaa kumia, sulatetaan nestemäiseen tilaan. Joka tapauksessa, ennen kuin ostat työkalu zheleznenija betoniin tai muuhun tarkoitukseen, se on otettava huomioon sen ominaisuudet, sekä selvittää, kuinka paljon se maksaa.

Vaikka mitä toimia suoritetaan vrt lasi: kyllästys, vedeneristys tai pinnan suojaus kielteisiä vaikutuksia ympäristöön, vesilasi on samat ominaisuudet:

 1. Vettä hylkivä. Lisäämällä tällaista lasia betoniin tekee mahdolliseksi saada vahva rakenne, joka ei pelkää haitallisia vaikutuksia kosteutta.
 2. Antiseptinen. Nestemäisten lasi tekee mahdolliseksi välttää ulkonäkö hometta ja homeen huoneissa, joille on tunnusomaista korkea kosteus.
 3. Antistaattinen. Esimerkiksi lattian betonin, jossa lasi, ei keräänny staattista sähköä lisättiin.
 4. Suojaava. Käytä lasia mahdollisimman kyllästää lattialle niissä huoneissa että olet työskennellyt happojen ja aggressiivisia aineita.
 5. Pintakäsittelyainetta sallii siten, jotta se olisi kestävä ja luja.
 6. Tulenkestävä. Maalaus seinät tai lattia betonia tai puuta vesilasiruudun voit tehdä niistä paloturvallinen.

Kuten voidaan nähdä, tämä materiaali on todellakin ne olennaisia ​​ominaisuuksia, jotka auttavat kovettua ja turvallinen rakennus betonista.

Edut ja haitat materiaalin

Vesilasi, lisätään betoniin tai valmiita käytettäviksi itsenäisesti, on tällaisia ​​etuja:

 • Lasi pystyy tunkeutumaan jopa mikroskooppisia murtumia, täyttämällä ne nopeasti.
 • Pito tämä lasi on erittäin vahva, vaikka se on tehty puusta tai betonista.
 • Tämä neste lasi voit luoda pinnalla vedenpitävä kalvo.
 • Jos vedenpitäväksi lattian tai seinän materiaali, sen kulutus on alhainen. Esimerkiksi se voi riittää vain 5-6 kg kyllästyslaitosten.
 • Hinta tuote on suhteellisen pieni. Seisova vesi lasi 40 ruplaa. kilolta.
 • Käsittely millä tahansa pinnalla valmistettu ilman ongelmia, ja pinnoite kuivuu hyvin nopeasti.
 • Sovellus kyllästys suoritetaan vaikeissakin olosuhteissa. Esimerkiksi, se voidaan levittää pinnalle jopa korkean kosteuden.

Työkalu kuitenkin joitakin haittoja:

 1. Rajoittamalla soveltamisala: Ei suositella hoitoon tiiliseinät.
 2. Vedeneristys saadaan melko hauras, joten älä aina tervetulleita soveltamista vesilasiruudun lattialle. Vaikka on mahdollista yhdistää useita vedeneristys materiaaleja.
 3. Käyttöikä Tuotteen enintään 5 vuotta. Kuitenkin, se voi ulottua kanssa käyttämällä lisäksi suojaava maali.
 4. Jos zheleznenija suunnittelu neste lasi käyttää aloittelija, on vaikea selviytyä työn takia nopeasti kuivuvaa materiaalia.

Sovellusalueita materiaalin ja sen käyttö erityisesti

Neste lasi betonia voidaan käyttää sellaisissa tapauksissa:

 • Varten zheleznenija pinnoille.
 • Tiivistämiseksi halkeamia seiniin tai lattiaan.
 • Kaatamalla betonin perusta.
 • Liimaukseen tiettyjen rakennusmateriaaleja.
 • Varten vedeneristys altaat tai keinotekoisia lampia.
 • Valmistamiseksi ratkaisuja, jotka ovat happoa kestäviä ominaisuuksia.
 • Kyllästää maaperän kanssa tavoitteena vahvistaa.
 • Tiivistämiseksi nivelet aktiivinen.

Piirteitä materiaalin käyttö

Materiaalia voidaan käyttää zheleznenija, käsittely seinää, johon se haalistua kipsi ja seinät betonia, joka on joitakin kuoppia ja pieniä halkeamia.

Jos materiaali levitetään suoraan seinään, teknologia säädetään vedellä laimentamisen lasi suhteessa 0,1 kg nestemäistä ainetta per 200 g vettä. Per 1 m2 voivat vaatia noin 0,3 kg materiaalia.

Ennen kuin tuotetaan menettely zheleznenija halkeamia tai seinäpinnan, ne on aiemmin poistettu rasva. Lisäksi, tulisi pinnan olla mahdollista kohdistaa. Jos haluat tehdä kyllästys konkreettisia jopa 3 mm, kahva riittää se kerran. Jos tarvitset syvä kyllästys, sovellus tulee olla vähintään 3 kerrosta.

Valmistamiseksi eristävän liuoksen on sekoita litraa nestemäistä seosta, jossa on 10 litraa betonia. Päällystysnesteen lasi rakennuksen julkisivu ei pitäisi tehdä, jos se on myöhemmin maalausta. Tekniikka, jota edustaa käyttämällä nestemäistä materiaalia liittyy käytön suojavaatetusta.

Aivan sama prosessi seoksen levittäminen on melko yksinkertainen (aloittelijat voivat löytää ja näkymä video):

 • Pinta ennalta valmisteltu, minkä jälkeen se levitetään siveltimellä tai telalla koostumus.
 • Teknologia tarjoaa odottaa on tietty aikaväli (30 minuuttia) ennen seuraavan kerroksen levittämistä. Meidän täytyy yrittää jakaa nesteseoksen nopeasti ja tasaisesti. Se, että se nopeasti kiinteytyy.
 • Nyt on mahdollista sekoittaa sementti-hiekka laasti nestemäisellä lasi, ja levitetään sitten käsiteltävälle pinnalle hyvin nopeasti. Käytä koostumus voi olla vain kerran.

Näin valmistat vesilasia ratkaisu?

Eri tarkoituksia varten voidaan tarvita täysin eri ratkaisu. On mahdollista varautua hyppysellinen, voit katsella videota ruoanlaittoon. Manuaalinen liuosten on seuraava:

 1. Primer. On välttämätöntä sekoittaa tasasuhtaisesti nestemäisen lasin ja sementin. Vesi voi kestää hieman kauemmin. Ensinnäkin, sinun täytyy kaataa vettä sementin, ja sitten tämä seos lisätään lasiin. Käytä pohjamaali tarvitsevat puoli tuntia.
 2. Antiseptinen. Täällä, saman verran, sekoitetun veden ja vesilasia.
 3. Kyllästys. Tässä tapauksessa, sekoitetaan litraan vettä 400 g lasia.
 4. Vedeneristys. Sitten sama määrä sekoitettu sementti, vesi, hiekka ja vesilasi. Kaatamalla vettä on oltava varovainen, ettei mennä liian pitkälle.

Siinä kaikki ominaisuudet esittämä lasin käyttöä. Miksi sitä tarvitaan, ja mitä se hyvä, se on jo tiedossa. Onnea!

Asennus muovia roll materiaalia vedenpitäväksi

Hydro-höyrynsulku kalvo

1 Comment

Lasimassat betonissa - se on varmasti kiistanalainen kysymys eri lähteistä kirjoittaa eri asioita, mutta olen lisännyt enemmän kuin kerran, varsinkin autotalli tie hyvin, jottei pölyttymään lattialle.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

87 + = 94