Neste lasi Käyttöohjeet

Vedenpitäväksi neste lasi: ohje

Neste lasi on nyt laajalti käytetään rakentamisessa, se johtuu erilaisia ​​positiivisia ominaisuuksia tätä materiaalia, mukaan lukien:

 • kosteudenkestävyys;
 • kemiallinen inertia;
 • tulipalo;
 • alhainen lämmönjohtavuus;
 • toksisuuden puutteen.

Miksi valita vesilasi

Muun muassa, vesilasi on erinomainen tarttuvuus useimpiin pintoihin. Materiaali on antiseptinen vaikutus ja sillä kulutuskestävyys käytön aikana. Koostumus tunnettu siitä, että anti-korroosio ominaisuudet, ja jopa tuulenpitävä.

Vedenpitäväksi vesilasi yleisin kuin koostumuksen käyttö ainesosana. Puhdasta materiaalia käytetään harvemmin. Valmistusprosessissa seos kvartsihiekkaa sooda kalsinoitu ja jauhettu, se voidaan saada tuote, joka, sen jälkeen, kun liuotetaan veteen.

Muodostamaan luotettava estettä veden pintaa on veden peitossa lasi kaksi kerrosta, kukin niistä kuivua hyvin. Tätä menetelmää kutsutaan voitelevia ja ehdottaa edelleen laskemme vedenpitäväksi telan materiaaleja. Vedenpitäväksi neste lasi käytetään usein, jos on tarpeen, tiiviste nivelet ja halkeamia betonielementeistä ja perusta. Näin ollen sementin seos lisätään natriumvesilasia, sen valmistamiseksi käytetään lisäksi vettä ja sementtiä.

vedenpitäväksi käytettävä koostumus määrä 50 g 1000 g sementtiä. Jokaista 10 grammaa lasia pitäisi lisätä noin 150 g vettä. Seos tulee valmistaa pieneen määrään viettää saada se lyhyellä aikavälillä, koska se nopeasti kovettuu.

Vedenpitäväksi vesilasi voi perustua toiseen tekniikka, joka liittyy lisäämällä betoniseoksen edelleen täyttö perusta. Voit tehdä tämän, sinun täytyy valmistautua seuraavat ainesosat:

Vesilasin lisätään määrä 5 paino-%. Alustavat on tarpeen valmistella kaikkea pullotusta perusta, sillä se toteutetaan maanrakennustyöt, aseta muotteja ja raudoituskori sijoitetaan. Hiekka, sementtiä, vettä lasi liuotetaan veteen ja sitten ainesosat yhdistetään ja sekoitetaan. Lisäämisen jälkeen sora tulee välittömästi aloittaa kaatamalla perusta.

1

Vedeneristys kaivon ja altaan

Vedenpitäväksi nestemäinen lasi voidaan olettaa toimii alalla kuoppiin ja altaat. Koostumus on sopiva sisäinen ja ulkoinen vedenpitäväksi. Jälkimmäisessä tapauksessa, seos levitetään useita kerroksia on seinät ja lattia altaan. Pre-tarve kohdella kaikkia liitokset ja syvennykset. Tämä lähestymistapa mahdollistaa erinomaisen tiivistyksen.

Suorittaessaan ulkotyöt vesilasin toimii betonin komponenttina ja suojaa altaan vaikutuksista pohjaveden, joka muodostaa pohjan lujuus. Vedenpitäväksi kuoppiin vesilasi käsittää seoksen valmistamisen, vesilasia, sementin ja hiekan, joka on kytketty yhtä suureen osaan. Saatua liuosta tulisi käsitellä liitokset ja saumat, ja sen jälkeen, ja loput pinta-alasta. Jotta saavutetaan suurempi vaikutus, kun seinät hyvin päällystetään nestettä lasi.

Omistajat yksityisten kotien kellareihin kohtaavat ongelmia veden pääsy saumojen läpi pohjakerroksessa. Erinomainen ratkaisu tähän ongelmaan on tarjolla käyttää vesilasin ratkaisu vedeneristys. Jos nivelissä esiintyy, ne ovat ensimmäisessä vaiheessa on puhdistettava pölyn ja roskat. Lisäksi korjaus on valmistettu seoksesta, jossa on portlandsementtiä ja vesilasi suhteessa 1 20. Vettä lisätään koostumukseen sellainen määrä, että saadaan johdonmukaisuutta paksu kerma.

Seos laitetaan saumat ja halkeamat, pinta voidellaan vedellä ja harjalla. 24 tunnin kuluttua hoito on tarpeen toteuttaa nestekide-. Jos käytännön seinät ovat märkiä, ne käsitellään samaa tekniikkaa, mutta kerros on paksumpi ja tiiviimpi. On tärkeää muistaa, että koostumus valmistetaan pieniä määriä, voidakseen käyttää sitä mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Lisäohjeita käytöstä vesilasia

Vedenpitäväksi betoni vesilasi voidaan tehdä harjalla tai telalla. Ensimmäinen kerros on jätetty kuivua, kunnes noin 30 minuuttia. Muodostamisen jälkeen voi edetä seuraavaan kerrokseen. On tärkeää varmistaa päällysteen tasalaatuisuutta - taukoja ei pitäisi olla. Kun olet valmis suoja- kerroksen. Tätä tarkoitusta varten, liuokseen, jossa on sementtiä, jota käytetään seinän kipsi. Kun liuos on valmis, se olisi lisättävä lasiin ja sekoita hyvin.

Seuraavassa vaiheessa pinta on päällystetty seoksella. Tänään on melko yleinen käyttö vesilasiruudun, ohjeet sen soveltamisesta sinun täytyy tutkia. Näin ollen ratkaisu lisäaineena käytettiin joka lasi, laimennettiin uu- delleen ei ole järkevää, koska materiaali menettää sen ominaisuuksia. Liuoksen levitys suoritetaan tavallisesti lastalla riittävän ohut kerros. Lopullinen vaihe on lämmöneriste, tämä on tavallisesti käytetään basalttivillaan tai vaahto.

Arvioita ominaisuuksien vesilasiruudun

Ennen kuin aloitat on kuvattu artikkelissa materiaalia, sinun täytyy tutustua paremmin sen ominaisuuksista. Se on kalium- tai natriumsilikaattia. Joskus käytetään ja silikaatit litiumin kuitenkin voidaan pitää poikkeuksena. Ominaisuudet lopputuotteessa riippuu koostumuksesta. Mukaan kuluttajille, kalium ratkaisuilla on laatu kemikaalien kestävyys ja ilmakehän aineita.

Mutta jos koostumus käytössä reagoivat kivennäisaineita, se on parasta valita perustuva seos natriumkerrossilikaatit. Jälkimmäinen edistää nopeampaa ja sementtiä kovettuminen. Vuorovaikutuksessa, nämä materiaalit reagoivat kemiallisesti, jonka aikana natriumaluminaattia on muodostettu. Hän toimii katalysaattorina ja kovettumisen.

Kuluttajat korostavat, että vesilasi, käyttö, käyttöohjeisiin on kuvattu artikkelissa, on saanut tällaisen suosion ja koska suuri sidoslujuus. Siten, lasi voidaan käyttää monenlaisia ​​tehtäviä. Kosketus muita materiaaleja, lasi tunkeutuu ja täyttää huokoset. Aine on ominaisuuksiltaan palo-, ei synny vaarallisia aineita ja on antiseptisiä ominaisuuksia. Kuitenkin ostajat korostavat, että se on kuitenkin tärkeää välttää kosketus koostumuksen iholle, koska se on yksi emästä ainesosia. Jos haluat käyttää prosessissa kuvattu artikkelissa materiaali, se on tärkeää lukea arvion vedenpitäväksi vesilasiruudun. Niistä voi oppia, että seos on tasainen ja alhainen lämmönjohtavuus. Tämä ominaisuus on merkitystä, kun eriste teollisuusympäristössä.

Ennen kuin edetään laskeuman materiaalin pinnalle, se tulisi laimentaa vedellä käyttäen suhteessa 1: 2. Jos käyttö johdonmukaisuuden, esimerkinomainen nesteen virtaus lasin vedenpitäväksi 300 grammaa per neliömetri. Käyttämällä seosta "Stekloizol9raquo, voit käsitellä sivustoja haalistua kipsi tai epätasainen betonia. Tämä luo antiseptistä suojata ja vahvistaa kerros.

Työ betonin pinnalla voi olla eri tavoin, käyttäen spesifisiä menetelmiä on levitetty. Ennen kuin neste lasi, on välttämätöntä valmistaa pinta, puhdista se, linjataan ja rasva. Kyllästys konkreettisia matalassa syvyys on 2 mm, joita käytetään harjalla tai sumutin. Mutta jos aiot tarjota Syvyyssuuntaisen, sovellus ikkuna on tehty useita kerroksia, tässä tapauksessa kyettävä saavuttamaan kyllästys jopa 20 mm.

On huomattava, että käyttämällä nestemäistä lasi voidaan tehdä lattian, joka on tehokas vedeneristyskerroksen. Noiden tavoitteiden saavuttamiseen kuin mahdollista ja laitteen betonin ja sementti-hiekka tasoite lattiat ja kellarissa talon. Ratkaisu tässä tapauksessa tarvitsee vain lisätä lasin ja käyttää saatu koostumus on enemmän ja ruosteenestoainetta. Erityisen merkityksellistä Tällaisen vedeneristys altaat missä suojautua vuotoja pinta voi kokonaan.

Lasimassat: halpaa tavaraa vedenpitäväksi paitsi

Rakentamisen markkinoiden uudet kohteet näkyvät päivittäin: valmistajat parantavat tekniset ominaisuudet nykyisten yhdisteitä, maalit ja eristys, jos ei rakentaa uutta, ainutlaatuista muotoiluja. Mutta jotkut materiaalit eivät vaikuta yleiseen modernisointi - niiden rakennetta on pysynyt vuosikymmeniä. Tällaisia ​​"valtava" viittaa vesilasi, jota käytetään monissa kotitalouksissa ja teollisissa sovelluksissa.

Koostumus ja tyypit vesilasi (LGL) ↑

Keksijä nesteen lasin (LGL) oli saksalainen mineralogi Jan Nepomuk von Fuchs, jolloin saatiin liuos, vuonna 1818. Kemiallista prosessia käytettiin alkali- ja piihappoa.

Koostumus sulan lasin on sittemmin pysynyt lähes muuttumattomana. Nyt se on tuotettu avulla autoklavoimalla piipitoisista raaka väkevällä natriumhydroksidiliuoksella. Toinen vaihtoehto - fuusio kvartsihiekka ja sooda. Joissakin tapauksissa, suoralla menetelmällä piin liuottamalla alkaliseen liuokseen (klassinen menetelmä).

Tuloksena on kaksi erilaista materiaalia:

 • Natrium vesilasi. Tunnettu siitä, että suuri tahmeus ja tarttuvuus muiden mineraalien, ei pelkää lämpötilanvaihtelut ja ilmanalaanaltistamiseksi. Missä sitä käytetään nestemäistä lasin tällaista? Vahvistaminen perustukset, valu muotoja, tuotantoon kodin kemikaalien, palauttaminen ja korjaus lasi- ja posliini, palo-hoidossa erilaisia ​​materiaaleja. Se sopii sen hoitoon vaurioitunut puita ja pensaita.
 • Kaliumvesilasia. Se on kaikki ominaisuudet sen natrium- analoginen. Ainoa ero - koostumus ei häikäisyä perusteella käsitellyn, jolloin se voidaan käyttää ulkoa maalaus. Sisällytetty tulenkestävään ja silikaatti maalien valmistuksessa käytettävien elektrodien.

Ensimmäisessä suoritusmuodossa on halvempaa, mutta toinen on tunnusomaista parantunut suorituskyky ominaisuudet.

neste lasin käsittely on useita toimintoja. Materiaali toimii:

 • hydrofobiseksi - hylkii vettä;
 • antiseptinen - estää bakteerien;
 • antistaattinen - estää sen muodostumisen staattisen sähkön;
 • Kovete - täyttää huokoset käsitellyn pinnan, tiheys kasvaa;
 • palonsuoja - lisää tulenkestävää ominaisuuksia, suojaa happojen.

Nämä ominaisuudet määräävät vesilasia etuja:

 • Se tunkeutuu pienin halkeamia ja huokosia, hyvin kattaa betoni- ja puupohjaisilla alustoilla.
 • Se luo vedenpitävä kalvo.
 • Sillä on alhainen kulutus ja alhainen hinta (verrattuna muihin impregnoinnin ja hydrofobointiai-).
 • Se on melko pitkä käyttöikä (noin 5 vuotta). Jos vedeneristys maalikerroksen kansi, niin se kestää pidempään.
 • Se mahdollistaa sen käytön edellytykset korkea kosteus.

Sovellukset vesilasi rajoitettu tekniset koostumus:

 • Se ei sovellu vedenpitäväksi muuraus pintojen (koska mahdollinen hävittäminen).
 • Muodostunut kalvo on melko hauras, joten se on tarpeen yhdistää useita hydro-suoja.
 • Aineisto kuivuu nopeasti, joten suorittaa tarvittavan työn ammattitaitoa.

Tärkeää! Ostaessaan vesilasi huolellisesti tutkia sen koostumusta. Materiaalista, joka perustuu natriumsilikaatit ominaista suuri tahmeus ja hyvä tartunta mineraaliaineksesta. Kaliumia neste lasia voidaan käyttää happamissa ympäristöissä.

Veden käyttö lasin rakenne ↑

JS on useimmiten vedenpitäväksi:

 • Kellareihin ja ullakot. Materiaali suojaa betonirakenteita haitallisilta vaikutuksilta kosteutta ja luojana tulta hidastavia ominaisuuksia pinnan, joka soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön.
 • Wells. Työ suoritetaan kahdessa vaiheessa: ensin seinät käsitellään puhdas koostumus, jolloin toinen kerros levitetään liuos, joka koostuu sementin, hiekan seos ja LGL.
 • Altaat. Sisäinen käsittely vähentää vuotojen todennäköisyyttä ja tuhoaminen kupin ulompi - pelastaa tuhoavasta vaikutuksesta pohjaveden. Materiaalit levitetään paksu kerros useita lähestymistapoja.

Neste lasi vedenpitäväksi, voidaan käyttää laimentamattomassa muodossa, ja erilaisia ​​seoksia lisäaineiden ja impregnointiainetta.

Koostumusta käytetään myös antiseptinen hoitoon eri pinnoilla. Se ei ainoastaan ​​estä homeen tai sientä, mutta myös tuhoaa olemassa olevien "ratkaisun" haitallisten mikro-organismien. Näin ollen ZS mukainen valmiste liittämällä tapetti tai väriaineita. Ratkaisu antaa kosteuden ja palonestoaine omaisuuden puuta, keramiikkaa ja paperi.

Soveltaminen natriumsilikaatin kotona ↑

Miksi silti käyttää vesilasi? Hyvä tarttuvuus sallii sen käytön seuraavilla aloilla:

 • muuttamisesta linoleumi ja PVC laatat;
 • valmistus sementit tiivistämiseksi metalliputket;
 • kyllästys kankaiden antamaan tulenkestävyyden;
 • Käsittely haavan pinnat puilla (rokotus, karsinta);
 • pintojen kiillottamiseen;
 • tuhoutuneiden lasista ja posliinista;
 • Sulan 3D-muodon sukupuolta;
 • käsittely autonrunkojen;
 • design (koristelu katot, keraamisten laattojen ja kiiltävät pinnat, luominen värjättyä lasia ja mosaiikit).

Tämä on mielenkiintoinen: Silikaatti liima (toinen nimi natriumsilikaatin) on laajalti käytetty työ - sitä käytetään erilaisten needlework.

Kuinka käyttää nestemäistä lasia ↑

Puhdasta materiaalia käytetään vain harvoin, seuraavat liuokset valmistetaan sen pohjalta:

 • Primer. Sitä käytetään esikäsittelyyn pinnoille. On tarpeen ottaa yhtä suureen osaan sementtiä ja vesilasia, ja riittävä määrä vettä (saatu neste pitäisi saada seos sopiva sovellus telalla tai siveltimellä). Ensimmäinen, sementti sekoitetaan veden kanssa, sitten lisätään vesilasia. Valmistamiseksi on suositeltavaa käyttää rakennusta mikserin. Seos kovettuu nopeasti (elinkelpoisuus - noin 30 minuuttia), jolloin se voidaan laimentaa hieman vedellä.
 • Vedeneristys ratkaisu. Suorittamiseksi vesieristystöineen, seosta, jossa oli yhtä suuret osat seulottua hiekkaa, Portland-sementtiä ja silikaatin liima.
 • Tulenkestävä laasti. Aluksi seos 1 osa sementtiä ja 3 osaa puhdasta hiekkaa, ja sitten se lisättiin pieni määrä LLL (noin 20% kokonaispainosta). Koostumusta voidaan käyttää annetun Uunien ja takkojen.
 • Antiseptinen. Puun käsittelyyn neste se laimennetaan vedellä lasi suhteessa 1: 1. Ratkaisu soveltuu myös kivi, rappaus ja betonipinnoille.
 • Lujittaminen. Käytetään lujuutta liuokseen, jossa oli 400 g litraa vettä ja LGL. Käsittely suoritetaan 2-3 kerrosta, kun se on tarpeen odottaa kerrosten välillä.

Tärkeää! Ensimmäinen, kaikki kuivat ainesosat sekoitetaan, sitten lisätään nestemäiseen ainesosia. Seoksen tulisi olla homogeeninen ja liikkuva. Universal resepti - vesilasin litraa kohti 10 kg valmiin seoksen.

Käyttöohjeet vesilasin ↑

Miten hakea vesilasiruudun mahdollisimman vedenpitäväksi? Tarkkailla seuraavassa järjestyksessä:

 • Puhdista pinta pölystä ja muut epäpuhtaudet.
 • Levitä ensimmäinen kerros pohjamaali telalla tai siveltimellä.
 • Odota puoli tuntia ja lisää toinen kerros. Varmista, ettei aukkoja.
 • Valmistamiseksi suojaava sementin, hiekan ja vesilasi.
 • Sekoita liuos ja nopeasti pisti lastalla pinnalla (muistaa alhainen kannattavuus).
 • Käytä aikana suojavaatteet, käsineet ja suojalasit.

Tärkeää! Sekoita määrä liuosta, joka pystyy kehittämään 15-20 minuuttia. Säilytettävä ole ulkomaisia ​​epäpuhtauksia.

Käyttö vesilasin kranaatinheittimet vaatii tarkkuutta mittasuhteet. Virheet voivat aiheuttaa halkeamia tai jopa rakenteen luhistuminen. Jos valmistat konkreettinen kotiin, harkitse seuraavia vivahteita:

 • Teollisessa mittakaavassa kuution betonimassan lisätään 72 litraa liima (noin 7%), joka takaa optimaalisen tekniset ominaisuudet valmiin tuotteen. Koti-valmistettu käyttäen suhdetta 1:10.
 • Missään tapauksessa ei voida lisätä silikaatin liimaa valmis ratkaisu.
 • Ei kaada vettä seokseen. Ensin täytyy laimentaa vesilasi, ja sitten puuttua koostumus sementin jauhetta.
 • Kuten silikaatit vähentää kovettumisaika betonin, laastin täytyy sekoittaa pieninä annoksina.
 • Töiden jälkeen, pese kädet ja kaikki työkalut joutuessaan JS.

Tärkeää! Suurempi annos silikaatti liima voi johtaa koko betonin halkeamat.

Liuosta, jossa oli nestemäistä lasia valmistetaan seuraavasti:

 • Ota ämpäri juomaveden (tekniset parempi olla käyttämättä, koska korkea pitoisuus epäpuhtauksia), lisää vesilasillisen lasi ja sekoitetaan huolellisesti.
 • Kaada saatu liuos suureen astiaan.
 • Jatkamalla liuosta sekoitetaan, lisätään kuiva betoniseoksen pieninä annoksina.
 • Vatkaa sekoittimen rakenne seos kunnes saadaan homogeeninen massa.
 • Kaada liuos betonimuotin valmistettu.

Tärkeää! Liuoksen valmistamiseksi siinä määrin, että on tarpeen täyttää rakenteen.

Video: Auton kiillotus neste lasi ↑

Halpuuden vesilasiruudun voit olla pelkäämättä väärennöksiä. Kuitenkin, kun ostaa silikaatti liima huomata sen johdonmukaisuutta. Koostumuksen tulisi olla yhdenmukainen, ilman kokkareita ja pilkkuja. Älä varattu tulevaa käyttöä - säilyvyyttä materiaalin on 12 kuukautta, ja voit ostaa sitä millään rautakaupasta. Onnistunut rakentaminen ja korjaus!

Neste lasi - Käyttöohjeet

Lasimassat on nyt laajalti käytetty rakennus-, viimeistelytyöt. Tämä materiaali osoittaa useita tärkeitä ominaisuuksia merkittävästi parantaa tulosta. Hyvä tarttuvuus, maksimi vedenhylkimisen indeksit avulla voit luoda suoja eri malleja, antaa voimaa materiaaleja. Myös aloittelijoille helppokäyttöinen vesilasissa. Sovellus käyttöohjeineen on melko yksinkertainen.

Käyttävissä suoritusmuodoissa vesilasia

Kirjo laaja vesilasin käyttöön. Avulla:

 • Se luo luotettavia, kestäviä Vedeneristyskerroksen;
 • liimaus erilaisia ​​materiaaleja suoritetaan;
 • liitteenä tarvitaan tiheys, lujuus ja palonkesto.

Soveltamisesta tämän aineen tarjoaa absoluuttista suojaa pinnan altistumisesta kosteudelle. Näin ollen, vesilasi käytetään vedenpitäväksi. Riittää kattamaan tämän materiaalin perusta, kellari, lattiat, seinät, merkittävästi pidentää rakennuksen poistaa ennenaikainen.

On mahdollista käyttää työkalua suorittamiseksi viimeistely, korjaus tilat korkea ilmankosteus :. kylpyamme, kylpyhuone, huone, jne vesilasikerros ei salli näy hometta, lahoa sieniä. Materiaalia käytetään rakentamisessa kuoppien, lampia, kellareissa. Neste lasi selviytyy suojelua näiden rakenteiden paremmin kuin mikään vedeneristysmateriaalin. Veden ei todennäköisesti vuotaa läpi tällaisen kerroksen.

Neste lasi on täydellinen pito. Näin ollen, se voi olla sitoutunut minkä tahansa pinnoista. Käytettävien välineiden posliinia, pahvi, lasi, peilit ja muut.

Lisäämällä materiaalia sementin lietteitä voidaan antaa perusta voimaa, sokkeli rakennuksen. Tämä komponentti voidaan sisällyttää käytetyn musteen käsittelyyn. Neste lasi antaa palo-kestävistä materiaaleista.

Käyttöehdot rakentamisessa ja koristeluun

Neste lasi kuuluu luokkaan valmiiden materiaalien, varojen käyttöä ei aiheuta ongelmia, koska on olemassa tarkat ohjeet pakkauksessa. Tarvittaessa levittää sitä tasaisella pinnalla sopivaa työkalua käyttäen. Betoniin, kipsi kone levitetään siveltimellä, telalla tai ruiskulla. Jakelu yhden kerroksen nestemäistä lasi sallii tunkeutumisen tarkoittaa perusteella syvyys on noin 2 mm. Jos sinun täytyy tehdä syvä käsittely olisi sovellettava useita kerroksia.

Tarvittaessa liuos luoda vahva perusta, laitteet kellarin seinät, kaivot, Lattiatasoitteen 10 litraa betonimassan kohti lisätään litraan vettä lasi. On tärkeää tehdä laadukkaita vaivaamista massa. Vesilasi voidaan lisätä ratkaisuja muuraus takka ja uunit palonkestäviä. Tässä tapauksessa määrän tulisi olla noin 15% kokonaispainosta.

Valmistettaessa seosta, jota käytetään antiseptistä hoitoon muotin, sieni, vesilasi ja vesi otetaan yhtä suuriin tilavuuksiin. Kyllästämiseen materiaalit antavat palonkestävyyttä käytetään vesiliuoksena. ja vesilasi suhde on 5: 2.

Stensiilit taustakuvaksi maalaus

Mikä olisikaan parempi täyteainetta kitti seinät alle taustakuva

Shkurit seinät rappauksen jälkeen

Sisältö: Mitä vaaditaan prosessoinnissa kerros kitti kitti hiekoituksen prosessi Monet tulokkaita, ensimmäistä kertaa aloittamassa itsenäistä ...

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

61 − = 58