Lattia vesilasi

Lattiat vesilasia ja vedeneristys betonipohja

Ominaisuudet ja soveltaminen vesilasin

 • hydrophobizator - jolla on vettä hylkiviä ominaisuuksia;
 • antiseptinen - estää sen muodostumisen ja bakteerien kasvua;
 • antistaattinen - ei sähköistetty, ei houkuttele staattinen sähkö;
 • Kovete - lisää tiheyttä liuosten, se täyttää materiaalin huokosiin, jota sovelletaan;
 • se estää palamista ja suojata altistumiselta happoja.

Näiden ominaisuuksien ansiosta, vesilasia käytetään rakentamisessa lisäaineina palonestoaineiden (lämmönkestävä) ja happo värit, ja erilaisia ​​vettä hylkivä koostumuksia. Suojaa perustukset, lattiat ja seinät kosteudelta ja kosteutta. Se käyttää nestemäistä lasilattian tiivistys, katto - laatat - ja seinä, sisä- ja tilojen ulkopuolella.

Hydrofobisoimiseksi käyttäen vesilasia

Nestemäinen lasi täydellisesti täyttää halkeamat ja huokoset eri tyyppisiä huokoisia materiaaleja: betoni, tiili, laasti, joka parantaa kestävyyttä ja estää pinnan alttiiksi kosteudelle.

Lisäaineina sitä käytetään sementtilaasti (1-5%), mikä lisää sen kovuus, kulutuskestävyys ja toiminnan aggressiivisten aineiden, mutta vähentää kovettumisaika.

Liuoksen valmistamiseksi käyttämällä vesilasia tarvitsevat sekoittimeen ja seuraavat kuivat aineosat: hiekka, täyteaine ja lisäaine hienonnettu aktiivisen piidioksidin. Ne lisätään osuus vettä ja liuosta sekoitetaan 3-4 minuutin ajan. Jälkeen vesilasin seosta sekoitettiin vielä 4-5 minuuttia. Saatu seos - homogeeninen, sen liikkuvuus on 2-4 cm.

Kun lisätään vesilasia liuokseen sen kiinteytymisen ajaksi muutetaan aikaväli (alku - pää):

 • 1 h 40 min. - 5 tuntia, kunnes seuraava aikavälein:
 • 1%: 1H-15 min. - 3 h 40 min.;
 • 2% 1 h - 3 h 10 min.;.
 • 5% 35 min. - 2 tuntia 30 minuuttia.

Vedenpitäväksi rakennusten kosteuden kanssa levitetään kaatamalla nestemäinen lasi kerros. Se voi olla kylpyhuone, pesulat ja jopa uima-altaat ja vesisäiliöt.

Varten vedenpitäväksi ja saada kiinteiden hydrofobisten päällysteitä voidaan levittää maahan vesilasia.

Lattia neste lasi on seuraava: täyteaineeseen bändejä, yhdensuuntaisesti seinään, puolestaan ​​kääntää samaan osaan liuosta, joka jakautuu tasaisesti koko pinnalle. Tätä tarkoitusta varten, lastalla, erityinen neula ja vetolastan on pitkä kahva. Ensimmäinen lastalla liuos dispergoidaan pinnan yli, jonka jälkeen liikkuvan telan siitä poistuva kuplia ja väärinkäytöksiä, minkä jälkeen se on kohdistettu vetolastan. Päällystekerroksen tulisi olla 3-5 mm. Koko seos tulee käyttää tunnin, joten sinun täytyy laskea työmäärä: ottaa ratkaisu hyvin rajatulla alueella. Yhdessä huoneessa betonilattia päällystysnesteen lasi tulisi tapahtua yhdellä ajolla.

Sen jälkeen, kun pinnoite on täysin kuiva, on mahdollista kattaa koko alue on päällystetty epoksilla tai polyuretaani lakka. Koska pinnoite saa selvyyttä ja kiiltoa ja parantaa työnsä laatua.

1

Lattialla kävellään voidaan ollut päivässä, mutta toiminnallinen valmius saavutetaan 5 päivän jälkeen. Jos tasoite levitetään järjestelmän puitteissa "lämmin lattia", sitten laittoi pallon teoiksi voi alkaa aikaisintaan viikkoa.

Jos kaadat vesilasin betonilattialle, sen pinta vastaavasti on "konkreettista", sama väri ja rakenne. Koristella kerroksessa, ennen käyttöä veden lasikerroksen, voi olla betoniperustuksen maalata tai koriste levitetään se, käyttäen maali lisäämällä 5-10% natriumsilikaattia, adheesion parantamiseksi. On myös mahdollista kerroksessa sisustus paperilla phlox. Tekniikka on yksinkertainen: lattia prokryty kerros nestemäistä lasia, revitty kappaleet päällekkäin kääreeseen (tai muu) paperia prokryvayutsya sitten toinen kerros koostumusta. Minkä jälkeen se voidaan täyttää vedellä lasi koko näytössä, kuten edellä on kuvattu.

Uusi itsetasaava lattia markkinoilla - läpinäkyvä, niin sanottu, «3D-lattia." Ydin tekniikka on seuraava: kolmiulotteinen kuva muodostuu ulkonäkö useita läpikuultavia kuvia toistensa päälle. Ne näkyvät eri kulmista katsottuna läpi läpinäkyvä hartsikerros tai epoksiyhdisteen, kuten lasi, mutta pidempiaikaisia. Se muodostaa kirkkaan kiiltävä kalvo, joka visuaalisesti voidaan sekoittaa lasia. Esimerkiksi yritys «Masthouse» tällainen pinnoite on nimeltään: «lasi lattiat», joka käännettynä tarkoittaa :. "Glass lattia"

Valmistusteknologia 3D-seksi on varsin monimutkainen ja pakkaamista mestareita, käyttämällä erityisiä suojakeinoja. Kuitenkin, saatu päällyste voidaan käyttää tiloissa, joissa on 14% kosteus ja kosketukseen emäkset, ja hapot; se on vahva ja kestävä ja sen käyttöikä - vähintään 10 vuotta.

Vedeneristystyöt ovat erittäin tärkeitä rakentamisesta uimahallit, rakentamisen perusta, rakentaminen kellarissa ja ullakolla. Kun suuri valikoima vedeneristysmateriaalit vaikea valita materiaali, joka sopii parhaiten kuhunkin tilanteeseen. Pitäisikö minun käyttää vesilasi tiivistämään? Miten vedenpitäväksi nestettä lasin? Ehdot jalostukseen ja mittasuhteet - kaikki yhdessä artikkelissa.

Valikoima värejä markkinoilla tänään on hyvin laaja. Jotkut heistä suorittaa pelkkä koriste-toiminto, toiset suojaa pintaa eri ulkoisille vaikutteille. Erillinen laji -. Tämä maali neste lasi, jota voidaan käyttää seinien, julkisivujen, jne. Nämä päällysteet on monia etuja, joita käsitellään tässä artikkelissa.

Milloin pitäisi ajatella vedeneristys päällä? Tässä artikkelissa me tarkastelemme paitsi tapauksissa, että rakennustöiden kosteudelta, mutta myös keinoja sen hoidosta. Lisäksi kuvaamme joka materiaaleja voidaan käyttää vedenpitäväksi kerrosta päällä ja haudattiin.

Käyttö vesilasin erityyppisille pinnoille

Kynnyksellä rakentamisen markkinat suojakalvon, jonka ydin sisältää nestemäistä lasia, kuluttajat heti ymmärtää, sen ainutlaatuiset ominaisuudet. Tällä hetkellä tämä koostumus on riittävän laaja käytön. Kuten käsittely suoritetaan käyttäen nestemäistä lasia ja mitä se on?

Mikä materiaali

Silikaatti liimaa tai, kuten sitä kutsutaan toisin vesilasi on vesiliuos silikaatin suoloja. Riippuen pääkomponentti eristettiin:

 • natrium- vesilasia, jonka korkea tarttuvuus, palonkestävyys, antiseptisiä ja vedenpitäväksi ominaisuuksia;
 • Kalium, joilla immuniteetti sään vaikutuksille ja hapon altistumista.

Natronlasi käytetään nopeuttamaan sementtiseosten kuivumiseen, koska käynnissä kemiallisia reaktioita.

Neste lasi on yleistä kuin rakennus ja viimeistely materiaali, koska sen ominaisuudet:

 1. Hydrofobinen (vettä hylkivä). Koska tämä ominaisuus vesilasin käytetään hoidettaessa alttiina olevien pintojen pitkäaikaiseen kosketukseen nesteen kanssa, mukaan lukien puutuotteet. Seurauksena kyllästyksen, ne eivät ole alttiita turvotusta ja muodonmuutos.
 2. Antiseptinen. Tämän ominaisuuden avulla käytön silikaatti liima kyllästämiseen suojaavan seinät kuten kielteisiä ilmiöitä, kuten homeen ja sieni.
 3. Tulenkestävä. Kyllästämisen lattiat ja seinät vesilasiruudun kasvaa paloturvallisuuteen tiloissa.
 4. Antistaattinen. Materiaali eliminoi sähköistys eikä aiheuta esiintyminen staattista sähköä.
 5. Haponkestoon. Impregnointi silikaatti liuosta suojaamaan pintaa kemikaaleille altistumisen.
 6. Ympäristöystävällisiä. Tämä materiaali ei tuota haitallista ainetta ihmiskehoon.

Neste lasi, koska sen kemiallinen koostumus selviytyy täyttö huokoisten materiaalien:

Kun pintakäsittelykoostumus silikaatin lisää sen hydrofobisuutta ja lujuus. Näin ollen, erityinen jakelu nestemäisen lasin saanut käsittelyssä perustukset, seinät ja lattiat kellarissa, kaivot ja altaat. Valmistukseen alukkeen hydrofobisia ominaisuuksia täytyy liittää veden, sementin ja LLL tasasuhtaisesti.

Käsiteltävän pinnan on ensin valmistella: tasata ja puhdas saastumiselta. Käsiteltäessä puu, on toivottavaa säilyttää luonnollinen karheus (näin varmistetaan parempi tarttuvuus materiaaleja). Jos puhdistus oli märkä pinta, ennen käsittelyä se tarvitsee kuivua. Kerroksen paksuus vedenpitäväksi Liuoksen tulee olla vähintään 3 mm.

Siiikaattiliuoksessa jota käytettiin lattia huoneessa tai kylpyhuone. Luoda hydrofiilinen päällyste laajalla alueella, esimerkiksi, joka kattaa lattiat tai seinät, voidaan käyttää pistoolissa, siveltimellä tai telalla.

Sovellus lisätä palonkestävyyden materiaaleja

Palonkestävyys nesteen lasia voidaan käyttää:

 • muuraus takat, savupiiput ja uunit;
 • tulenkestävän betonin ja sementin ja tulenkestävät maalit;
 • Puun käsittelyyn paloa hidastavia ominaisuuksia;
 • kattoelementit metallirakenteiden.

Valmistella tulenkestävä silikaatti ratkaisu vaatii 3 osaa hiekkaa, 1 osa sementtiä ja 1 osan vettä lasi. Tämä seos jähmettyy nopeasti seurauksena kemiallisia reaktioita tapahtuu, niin voi ensin saadaan haluttu rakenne tavanomaiselle liuosta, ja sitten suorittaa tulenkestävää betonia, ulompi päällystekerros.

Jotta pintaominaisuudet tulenkestävän voidaan kattaa puuta tai betonia vain vesilasin aseen, käyttäen sitä alukkeena. Kyllästäminen seinät voidaan myös suorittaa riippumaton liuoksen tai silikaatteja tai Lattiatasoitteen.

Kylpyhuoneissa, suihkut, kylpy huonetta ja uima-altaat, jotka ovat ominaisia ​​jatkuva kosteus ja kastelemalla lattia, on mahdollista tehdä lattiapäällyste käyttäen vesilasia. Täytä lattian on oltava:

 • jos pinottu puu lattiat, sitten valmiiksi perän betonin;
 • on kuivunut pinta yhtä suureen osaan kaada silikaatti liuosta;
 • sileä liimakerros laaja lastan;
 • kohdistus kerros on lopullinen paksuus on 3-5 mm kaavinterää käyttäen;
 • kuivauksen jälkeen kerroksen tuottamiseksi silikaattipintapäällyste lakka (best fit polyuretaani tai epoksilla).

On syytä pitää mielessä, että koristaa lattia, jo päällystetty nestettä lasin, se on mahdotonta. Kun kaatamalla betonilaatan lattian pinta on, vastaavasti, "betoni" väri ja rakenne. Koristelu kerros tulisi tehdä ennen kuin neste lasikerroksen. Vaihtoehtoisesti voit tehdä maalaus betonia. Vuonna päällystysmateriaalit parantamaan tartunta betoniin on suositeltavaa lisätä pieni määrä silikaattia. Kuivauksen jälkeen voi tuottaa sukupuoli täyttää algoritmin mukaisesti edellä määriteltyjä.

Muuten, ottaen huomioon myrkyllisyys materiaalin, sen lämmön ja veden kestävyys, annettiin sen käyttöä hoidossa höyrysauna, joka on usein valmistettu puusta, jolla on vakio kostean kuumaa ilmaa ilman asianmukaista hoitoa voi deformoitua.

Neste lasi käytetään myös moniin muihin tarkoituksiin:

 1. Silikaatti liimaa laajalti käytetään alukkeena kyllästämiseen antiseptistä seinät hometta ja homeen.
 2. Tämä materiaali on hyötyä, kun laattojen valmistettu PVC tai linoleumi. Tässä tapauksessa, siiikaattiliuoksessa suorittaa toiminnon liiman.
 3. Korkea adheesio-ominaisuuksia vesilasin on mahdollista käyttää silloin, kun päätetään tai liitosputkien, kitti nivelet. Tässä tapauksessa tuotteita ei syrjitä, ja tarvittaessa korvaa yksi elementeistä on purettava täydellisesti rakenteen.
 4. Myös, kuten liima, liuosta voidaan käyttää korjaus- puusta ja muista materiaaleista.
 5. Puutarhurit käsittelyyn käytetään puun jälkeen karsimisesta. Tarkkuudella viipaleet ovat erittäin alttiita bakteerien, pilata puun. Heidän kitti neste lasi "hylkeistä" leikkaus ja suojaa puun tuholta. Ajoneuvon kiillotuksen jälkeen, jossa käytetään suoja- vesilasia
 6. Tämä materiaali voi tulla apuun ja kotiäidit: vesiliuos tehdään suhteessa 1-25 mahdollistaa puhdistaa ruokia paljon saastumista. Parhaan vaikutuksen on suositeltavaa keittää ruokia valmistettu liuos.
 7. Sitä voidaan käyttää poistaa vanha pinnoite maalit.
 8. Siiikaattiliuoksessa käyttää myös maataloudessa. Kokeet osoittivat, että käsitellyistä siemenistä tällainen koostumus ei ole alttiina bakteerien ja kasvaa nopeammin.
 9. Käyttää seinät: pinnoituksen aikana seinät steklooboyami esikyllästetty vesilasia. Tämä estää kosteuden absorption ja kasvu kulutuskestävyys lasin tapetti. Joissakin tapauksissa lisätä elinikää seinien päällystetty tavanomaisella tapetti, ja antaa heille erityisen kiillon pintamaali toimivat silikaatti liuosta.
 10. Käsiteltäessä puutuotteet. Kohdetta puusta, riittää, kun taas upotettu säiliö, jossa silikaatin liuos.

Vuonna rautakaupat vesilasiruudun monenlaisia: sekä puhtaassa muodossa tai valmiina rakennusmateriaaleja sen pohjalta. Vähäisen hinta tämä materiaali on saatavilla kaikille kuluttajille riippumatta heidän tuloistaan. Tärkeintä on valita koostumus sopivia niiden ominaisuuksissa.

Miten tehdä lattiaan nesteen lasi, kumi

Neste lattia - pinnoite, joka on yhä suosiotaan. Nykyään neste lattiat asennetaan eri huoneissa. Lisäksi hoitokoteihin - ovat toimistot ja teollisuustilat.

Neste kerroksessa on erittäin positiivinen palaute. Tämä johtuu siitä, että tämä materiaali yhdistää parhaat ominaisuudet eri materiaaleista. Tällainen lattia on houkutteleva ja moderni ulkonäkö. Ja lujuutensa pinnoite säilyttää alkuperäisessä muodossaan jo vuosia.

Päivitä kodin ja muuntaa lattian avulla irtotavaran voi kukin. Kuitenkin jotta onnistuneesti täyttää nestettä lattialle kädet, sinun pitäisi olla valmis aikaa vievä prosessi.

Ensimmäinen asia mitä tarvitsee tehdä, on hankkia erikoistyökaluja. nimittäin:

 • Rullat. Maali ja ilmastus piikkejä;
 • Deep kapasiteetti;
 • Poraa suutin komponenttien sekoittamiseksi;
 • Lastalla, jonka pituus on 1,5 metriä;
 • Rakennus tasolla;
 • Leveä sivellin;
 • Lakka emäksen kanssa polyuretaani;
 • pohjamaali;
 • Seoksen neste sukupuolilla.

Kerättyään täyden valikoiman työkaluja, voit huoletta alkaa työskennellä. Ensimmäinen askel on poistaa vanha lattia. On huomattava, että nestemäinen kerros ei ole väline, joka pystyy itsenäisesti piilottaa kaikki virheet ja väärinkäytökset. Siksi on tärkeää valmistella asianmukaisesti perusta.

Irrottaminen solmio ja vanhan pinnan on oltava puhdas kaikki lika ja roskat. Puhdista pinta koko alueen voidaan käsitellä pohjamaalilla. Mukauttaa paremmin pinta, on mahdollista lisätä kvartsihiekkaa.

Tärkeää! Seoksen hiekka ja alukkeen pystyä selviytymään väärinkäytösten ei ole suurempi kuin 0,5 mm.

Suorittaa mitään menettelyä ennen täydellistä kuivumista pohjamaali on ehdottomasti kielletty. Jälkeen, että vedenpitäväksi pinnat polyeteeni tai kattomateriaalina.

Voit edetä seuraavaan vaiheeseen, joka koostuu tasoitus lattialle. Menettely suoritetaan käyttäen betonilaatan. Tai voit korvata sen Sementtihiekkakattotiilet laasti. Asentamista majakoita, jotka määrittelevät tason voidaan Laatan. Nämä majakat on asennettu kartiot kipsi, ja sen jälkeen linjassa kautta tasolla. Liuos jakautunut koko toivotun alueen ja lähti päivässä. Estyneenä ollessa varattu aika, valot voidaan vetää ulos. Jäljelle jäävä rako niistä helposti sinetöity lastalla. Pinnan suojaamiseksi ruostumisen poistaa kaikki teräsprofiilit.

Tämän jälkeen on vaikeinta - odottamaan. Loppujen lopuksi, kuivaus- betonilaatan kestää koko kuukauden. Näin ollen edelleen työ olisi keskeytettävä.

Tärkeää! Ensimmäisten päivien tulee valun peitetty foliolla. Ja sitten tietyllä jaksotus on kostuta se vedellä.

Kunnes pinta kovettuu, voit käyttää vapaa-aikaa hyvään käyttöön ja valita tyypin tulevaisuuden sukupuolta. Yhteensä on olemassa kahdenlaisia ​​nestepintojen:

Jälkimmäinen puolestaan ​​jaetaan kahteen alalajiin:

 • Epoksi. Nämä lattiat on helppo kuljettaa raskaita kuormia;
 • Epoksi uretaani. Tämäntyyppinen asennetaan tiloihin kosteustasoihin.

Ratkaisu olohuoneeseen usein mineraali tasoitus lattiat.

Lisäksi erityistä huomiota olisi kiinnitettävä valinta sekoitetaan. Ne ovat myös jaettu useisiin ryhmiin:

 • Emäksisen ryhmän. Koostumukseltaan poistaa väärinkäytöksiä eroja jopa 8 senttimetriä.
 • Itsetasaava lattia keskiryhmän onnistuneesti poistaa väärinkäytöksiä jopa 3 cm.
 • Viimeistely ryhmä pystyy selviytymään korkeuserot 1 cm.

Kun perän on täysin kuiva, pohjustuskerros levitetään päälle. Se antaa pinnoitteen yhtenäisyyden ja piilottaa kaikki halkeamat.

Vihje! Huonelämpötila on tärkeä rooli. Sen vuoksi optimaalisen alueen tulisi olla alueella 15-259ordm C.

Liittäminen seinien ympärillä kehä lattialle - viimeinen vaihe ennen valua.

Voit sitten vaiheeseen täyttää. Kasvatus seos on tarpeen vain opetusta. Sitä on sovellettava kerros 5-7 mm. Lisäksi työ on oltava tehokkuutta, koska sen jälkeen 30-40 minuuttia, seos paksuuntuu. Neste saa jakaa erikoistyökalulla - kaavinterää. Myös lattialla ei hyytynyttä voi kävellä, mutta vain läsnäollessa erityisiä kengät piikkejä pelkästään. Voidaan levittää useita kerroksia. Kuitenkin, kukin niistä tulisi käsitellä piikkitelauksen. Tämä poistaa ilmakuplat. Täydellinen kuivaus tapahtuu 72 tuntia. Pinta on peitetty suojaavalla lakalla.

Neste lasia käytetään lattian melko usein. Tämä materiaali on seuraavat edut:

 • Antiseptinen ja vettä hylkivä;
 • Sähköistämätön;
 • Lisäksi lasi ei voi olla polttava, ja vaikutuksia eri happoja.

Tee neste lattia autotallissa tai toiseen huoneeseen nesteen lasin kellarissa. Tehdä tämän, nauhat ja seinän suuntaisesti kaataa yhtä suureen osaan nestemäisen materiaalin ja välittömästi pinnalle jaettujen. Jotta kaikki laadullisesti, lisäksi laaja lastalla käyttämällä neula ja kaavinterää, jolla on pitkä kahva. Lastalla ratkaisu jakautuu tasaisesti koko alueella. Rulla käytetään myös Seuraavan korjauksen ja täynnä ilmakuplien poisto.

On syytä huomata, että lattiapäällysteen nestettä lasi on mahdollista vain tasaisella ja käsitelty pinta.

Päällystekerroksen tulisi olla 3-5 mm.

Varoitus! Seos olisi sovellettava päällysteen yhden tunnin ajan. Näin paljon nestettä kuivuu lasilattian.

Kuivauksen jälkeen, kerros voidaan levittää lakkaus. Tämä antaa mallikas ulkonäkö ja vahvistaa lattiaa.

Kävele irtotavarana kerroksissa voi olla päivää myöhemmin. Vaan hyödyntää sitä mahdollisimman vasta viiden päivän kuluttua. Kuuluu järjestelmän "lämmin lattia" alla nestettä lasin voi olla vain viikon.

Lattialämmitys nestemäinen kumi käytetään usein autotalleissa. Mutta pinnoite ja muissa paikoissa löytyy melko usein (urheilu- ja lasten leikkipaikkoja ja muut asuintilaa). Kumia lattia kumirouheen. Lisätään siihen erilaisia ​​väriaineita ja erityisen polyuretaaniliima. Se levitetään valmisteltuun päällysteen läpi erityisen annostelija.

Edut täyte kumilattia ovat seuraavat:

 • Pinnoite levitetään lähes mihin tahansa valmis pinta (asfaltti, betoni, keramiikka, metalli, ja muut);
 • Lisäksi sukupuolten neste kumi voidaan pinnoittaa ja pystysuora rakenteita.

Käyttöikä Itsetasausalueen lattia ja samalla noudattamaan kaikkia sääntöjä toimintaa, enintään 10-15 vuotta.

Hintaan itsetasaava lattia on huomattavasti parempi kuin muut kumipinnoite. Se on kuitenkin melko helposti korjata asennuksen ja korkean suorituskyvyn.

Soveltaa itsenäisesti nestemäinen kumi pinnoite ei ole niin vaikeaa. Silti monille siellä. Loppujen lopuksi tämä vaatii erityisen ruiskulla.

Nestekumien edut ovat seuraavat:

 • käytännöllisyys;
 • joustavuus;
 • Mahdollisuus saumattomaan pinnoitukseen;
 • Käytetään kylmässä muodossa;
 • Kuivaus vie vähimmäisajan;
 • Ekologisesti puhdas materiaali, joka ei sisällä haitallisia aineita;
 • Luomuu varmasti terävien lämpötilan muutosten kanssa.

Tärkein ero tämän päällysteen ja tavallisten nestemäisten kerrosten välillä on erilaisten piirustusten ja merkintöjen soveltaminen alempaan kerrokseen. Asenna tämä tyyppi vain täysin tasaisiin pintoihin. Loppujen lopuksi kerroksen paksuus kuvion kanssa ei ylitä 400 mikronia.

Tällaisen lattian asennus tapahtuu useassa vaiheessa. Kolme pinnoitekerrosta levitetään:

Alkuperäisen ulkonäön lisäksi tämä pinnoite on kestävä kuin materiaalit, jotka ovat jo tunteneet meille (laminaatti, parketti ja muut).

On olemassa kahdenlaisia ​​koriste-kerroksia:

 • Nestemäinen linoleumi, jota käytetään usein keittiössä ja kylvyssä.
 • Filler 3d-kerros. Tämä on läpinäkyvä polymeeri, joka on täynnä suurikokoinen piirros. Tällainen kerros on nopeasti kasvava suosio, koska sen käyttö voi tehdä huoneesta houkuttelevan ja ainutlaatuisen.

Moskovan alue, Schelkovo, ul. Moskova, d.70a ostoskeskus "Mebel"

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 19 = 22