Nestemäinen lasi vedeneristys

Nestemäinen lasi vedeneristys

On tunnettua, että erilaisia ​​vedenpitäviä materiaaleja käytetään suojelemaan haitallisia luonnon tekijöitä vastaan: sademäärä, kosteus. Nestemäisellä lasilla on paljon etuja verrattuna muihin yhdisteisiin, joista yksi on sen monipuolisuus sovelluksessa.

Aineella on kalium- ja natriumsilikaatteja. Nestemäinen lasi on samanlainen kuin paperi-liima, erona on pieniä yksityiskohtia (vedenpitävyys sisältää modifioivia aineita, jotka parantavat aineen tiettyjä ominaisuuksia). Nestemäinen vedeneristys betoniin on modifioija, joka parantaa sen lujuusominaisuuksia ja estää veden imeytymistä. Nykyaikaisessa rakenteessa ainetta käytetään:

 • suojaa kosteudelta kipseiltu sementtipeltipinnoilta (kun taas lasia käytetään useissa kerroksissa ja se täyttää betonin huokoset);
 • sementtilaastin valmistaminen altaiden käsittelyyn, suojaus eri saumojen kosteudelta (seos hankkii vedenpitävyysominaisuudet ja asettaa nopeasti);
 • erilaisten betonityyppien muuttaminen (kuivauksen jälkeen tämä materiaali muuttuu erittäin kestäväksi ja sillä on erinomaiset vedeneristysominaisuudet).

Nestemäisen lasin koostumus ja ominaisuudet

Aineen tuotanto tuottaa samoja elementtejä kuin tavallisen lasin luomiseen: natrium- ja kaliumsilikaatit. Samanlaisen koostumuksen lisäksi materiaaleilla on suunnilleen sama valmistusprosessi. Vedenpitävää lasia voidaan luoda kahdella tavalla:

 1. Hiekan ja leivin soodan remelting korkeiden lämpötilojen vaikutuksen alaisena.
 2. Kaliumin, litiumin ja natriumin vaikutus silikaattiseen materiaaliin. Tällöin aine jatkuu jatkuvasti.

Kuinka vedeneristys tehdään nestemäisellä lasilla

Ennen vedenpitävyyttä suoritettaessa tarvitaan pinnan laadunvalmistusta suojaavan materiaalin levittämiseksi. Mikä tahansa saastuminen tai pöly ei anna aineen tarttua lujasti käsiteltävään pintaan. Vedeneristys tapahtuu seuraavassa järjestyksessä:

 1. Telalla / harjalla impregnointi levitetään rakenteen pinnalle.
 2. Materiaalin käsittely toisen kerran on oltava puolen tunnin kuluttua ensimmäisestä toimenpiteestä. On äärimmäisen tärkeää, ettet muodosta mitään aukkoja vedeneristysmateriaalin yhteydessä. On tarpeen yrittää kattaa sementtiä tai puuta mahdollisimman tasaisesti.
 3. Kun olet valmis suojaava kerros. Tätä varten on välttämätöntä valmistaa tavallista sementtilaastia kipsiin ja laimentaa se nestemäisellä lasilla yhtä suurina osuuksina. Sellaisena seos kuivuu nopeasti, laimennetaan ja levitetään sitten hyvin nopeasti ja pieninä annoksina. Levitä kipsi seinille tai lattialle huovalla.
 4. Viimeinen vaihe on lämpeneminen. Tätä varten käytä mitä tahansa materiaalia: polystyreeni, basalttipuvunvilla,

Kuinka käyttää nestemäistä lasia vedeneristykseen

Huolimatta esiintyi erilaisia ​​moderneja vedenpitävät materiaalit, nestemäinen lasi on edelleen aktiivisesti käytetään kaivojen suojelun, altaat, takka, uunit, seinät, lattiat, puurakenteet. työskennellä tämän materiaali on hyvin yksinkertaisia ​​ohjeita, mutta meidän pitäisi tietää miten valmistautua ja turvallisia käyttää ratkaisua. Nestemäistä lasia vedeneristykseen voidaan käyttää eri tavoin riippuen työn tyypistä.

Nestemäisen pohjan vedeneristys

Edullinen ja yksinkertainen menetelmä säätiön suojaamiseksi kosteudelta on nestemäisen lasin käyttö. Tämä aine saadaan sekoittamalla suolaliuos liuokseen sooda- ja kvartsihiekalla. Liuos laukaistaan ​​kalsiumsilikaatin ja natriumin vesiliukoisten kiteiden saamiseksi. Tuloksena olevat raaka-aineet liukenevat veteen, on tärkeää ottaa huomioon vaaditun tiheyden saantiosuudet.

Lattialle ja perustuksille tarkoitettu nestelasi käytetään tapauksissa, joissa muiden ratkaisujen käyttö on epäkäytännöllistä. Rooli itse gidroizolyanta kerros natriumsilikaattia ei voi toimia, mutta saattamalla se reagoimaan sementin täyttää huokoset ja vahva materiaali muodostaa kosteutta kestävä ja vettä ohut suojakerros. Käytettiin usein tällaista ratkaisua lattiapinnoille. Miten käsitellä nestemäistä lasia:

1
 • Pinta, joka vaatii vedenpitävyyttä, puhdistetaan rasvan tahroista ja likaisuudesta;
 • Betoni puhdistetaan huolellisesti harjalla, avaamalla materiaalin huokoset;
 • Valmis koostumus on päällystetty kerros kerroksittain käyttäen laajaa harjaa (tarvitaan 3 kerrosta, väli, kun sitä käytetään puoli tuntia tai enemmän);
 • Pohjan pintaa kuivataan, minkä jälkeen on mahdollista aloittaa rullan / holkin vedeneristys.

Kellareiden ja ullakkojen peittäminen nestemäisellä lasilla

Nestemäisen lasin käsittely, kuten kellarit tai kellarit, on samanlainen kuin betonirakenteiden silikonisointimenetelmä. Koska materiaalilla on korkea vedenpinnan suojaus, sitä voidaan käyttää sekä rakennuksen sisällä että kadun puolella. Tällöin jopa huomattava lasin kulutus maksaa edullisesti, koska materiaalin hinta on suhteellisen alhainen. Vedeneristys toimii nopeasti, ja suojakerroksen käyttöikä on hyvin suuri.

Puun ja betonin nestelasi antaa pinnalle erinomaiset vedenpitävät ominaisuudet, lisäksi koostumuksen kiteisen rakenteen ansiosta se pysyy pitkään höyryssä. Tehdessään sisäistä työtä, lasia lisätään sementtiliuokseen. Tällaisen seoksen valmistamiseksi tarvitset jopa 10 litraa sementtiä ja vain 1 litraa vedenpitävyyttä. Ulkoinen työ vaatii toisen aineen valmistelua: hiekkaa, sementtiä ja vesilasia otetaan 3: 3: 8: n osuuksina. Samanaikaisesti veden ei pitäisi olla yli 25% liuoksen kokonaismassasta.

Hoito nestemäisellä lasipesulla tai kuopilla

Vesistöjen ja altaiden vedeneristys on välttämätöntä. Yleensä tällaiset rakenteet on rakennettu käyttäen betonielementtejä. Tällöin niiden nivelet ilman asianmukaista käsittelyä vähitellen hajoavat veden tai lämpötilan hyppyjen vaikutuksesta. Tämän seurauksena allas / kuoppa alkaa virrata vettä. Nestemäinen lasinen vedeneristys voi luotettavasti suojata rakenteen tuhoutumiselta ja merkittävästi pidentää käyttöikää. Kuinka hoitaa allas tai kaivo vedenpitävällä aineella:

 • puhdista rakenteen pinta mistä tahansa kerroksesta;
 • sekoitetaan liuos sekoittamalla nestemäinen lasi sementillä ja hienolla hiekalla (8: 3: 3);
 • Ompele saumat valmistetulla seoksella käyttäen lastalla tai käytä tätä yhdistettä kyllästettyä köyttä (sitä on yksinkertaisesti lyöttävä vastepisteisiin);
 • peitä rakenne liuoksella maaliharjalla.

Kuinka valita vedenpitävä lasi vedenpitäväksi

Huolimatta siitä, että nestemäistä lasia tarjoavien valmistajien määrä on suuri, sen koostumuksessa ei ole eroja, joten tietyn tuotemerkin valinta on jokaiselle ostajalle yksityinen asia. Älä ajattele, että kalliimpi materiaali, sitä paremmin se on, koska kaikki ehdotetut seokset vedeneristys on samanlaisia ​​ominaisuuksia. Joten valinnan tulisi perustua yksinomaan lasiin, joka on kaliumia ja natriumia. Tässä tapauksessa jokaisella lajilla on tiettyjä vastaavia lisäyksiä ja miinuksia. Milloin tämä tai tämä työkalu valitaan:

 • Natriumyhdiste sopii erinomaisesti rakennusaineiden käsittelyyn;
 • Kaliumseosta käytetään pohjaan ja lattiaan, koska se on viskoosia.

Vedenpuhdistuspalveluiden hinnat nestemäisellä lasilla

Teosten kustannukset vaihtelevat riippuen käytetyistä materiaaleista, monimutkaisuudesta / työn laajuudesta, vuokraavasta prikaatiosta. Palvelun vähimmäishinta on 200-300 ruplaa 1 neliökilometriä kohden. m käsitellystä pinnasta. Vedenpitävä koostumus voi ostaa verkkokaupasta ja tilata toimitus taloon. Lisäksi voit hakea tätä tarkoitusta varten kaikissa rakennusalan liikkeissä. Vedenpitävyyslukemat on esitetty taulukossa.

Vedeneristys nestemäisellä lasilla: opetus

Nykyään nestemäistä lasia käytetään aktiivisesti rakentamisessa, mikä johtuu tämän materiaalin monista positiivisista ominaisuuksista:

 • kosteuden kestävyys;
 • kemiallinen inertti;
 • palonkestävyys;
 • alhainen lämmönjohtavuus;
 • myrkyllisyyden puuttuminen.

Miksi valita vesilasi?

Muun muassa nestemäisellä lasilla on erinomainen tartunta useimmille pinnoille. Materiaalilla on antiseptinen vaikutus ja se on resistentti hankautumiselle käytön aikana. Tämä koostumus on ominaista korroosionkestävyys ja jopa tuulenpitävyys.

Vedenpuhdistus nestemäisellä lasilla on yleisimmin koostumuksen käyttö ainesosana. Puhtaassa muodossa materiaalia käytetään harvemmin. Tuotantoprosessissa kvartsihiekkaa sekoitetaan soodalla ja murskataan, jolloin saadaan tuote, joka liukenee veteen.

Luotaessa luotettavaa vedenestettä estävä pinta peitetään nestemäisellä lasilla kahdessa kerroksessa, joista jokainen on kuivattava hyvin. Tätä menetelmää kutsutaan voiteluvoimaksi ja ehdottaa vedenpitävien telamateriaalien lisäämistä. Vedenpuhdistus nestemäisellä lasilla käytetään usein silloin, kun betonilohkoissa ja perustuksissa on tarpeen tiivistää saumat ja halkeamat. Samaan aikaan sementtiseokseen lisätään natrium-nestemäistä lasia, sen valmistukseen käytetään lisäksi vettä ja sementtiä.

Vedeneristyskoostumusta käytetään 50 g: n tilavuudessa 1000 g: aan sementtiä. Jokaista 10 g lasia tulisi lisätä noin 150 g vettä. Seos valmistetaan pieninä määrinä käytettäväksi lyhyessä ajassa, koska se jäätyy nopeasti.

Vedenpuhdistus nestemäisellä lasilla voidaan suorittaa toisen tekniikan perusteella, johon kuuluu seoksen lisääminen betoniin, jotta se päätyisi lisää. Tätä varten sinun on valmisteltava seuraavat aineosat:

Nestemäistä lasia lisätään 5%: n kokonaismassaan. Alusta lähtien on välttämätöntä valmistaa kaikkea pohjamaaleja varten. Tämän vuoksi kaivaustyöt tehdään, rakennustyö muodostuu ja lujitemuoto asetetaan. Hiekka sekoitetaan sementtiin, vesilasi liukenee veteen ja sitten ainesosat yhdistetään ja sekoitetaan. Kun olet lisännyt rauniot, sinun on aloitettava välittömästi kaatamalla säätiö.

Vedenpuhdistus hyvin ja uima-allas

Vedenpuhdistus nestemäisellä lasilla saattaa edellyttää työtä kaivojen ja altaiden alueella. Koostumus sopii ulkoiseen ja sisäiseen vedenpitävyyteen. Jälkimmäisessä tapauksessa seosta levitetään useilla kerroksilla altaan seinille ja lattialle. Aluksi on välttämätöntä käsitellä kaikki syvennykset ja nivelet. Tämä lähestymistapa mahdollistaa erinomaisen tiivistämisen.

Suorittaessaan ulkotyöt vesilasin toimii betonin komponenttina ja suojaa altaan vaikutuksista pohjaveden, joka muodostaa pohjan lujuus. Vedenpitäväksi kuoppiin vesilasi käsittää seoksen valmistamisen, vesilasia, sementin ja hiekan, joka on kytketty yhtä suureen osaan. Saatua liuosta tulisi käsitellä liitokset ja saumat, ja sen jälkeen, ja loput pinta-alasta. Jotta saavutetaan suurempi vaikutus, kun seinät hyvin päällystetään nestettä lasi.

Omistajat yksityisten kotien kellareihin kohtaavat ongelmia veden pääsy saumojen läpi pohjakerroksessa. Erinomainen ratkaisu tähän ongelmaan on tarjolla käyttää vesilasin ratkaisu vedeneristys. Jos nivelissä esiintyy, ne ovat ensimmäisessä vaiheessa on puhdistettava pölyn ja roskat. Lisäksi korjaus on valmistettu seoksesta, jossa on portlandsementtiä ja vesilasi suhteessa 1 20. Vettä lisätään koostumukseen sellainen määrä, että saadaan johdonmukaisuutta paksu kerma.

Seos laitetaan saumat ja halkeamat, pinta voidellaan vedellä ja harjalla. 24 tunnin kuluttua hoito on tarpeen toteuttaa nestekide-. Jos käytännön seinät ovat märkiä, ne käsitellään samaa tekniikkaa, mutta kerros on paksumpi ja tiiviimpi. On tärkeää muistaa, että koostumus valmistetaan pieniä määriä, voidakseen käyttää sitä mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Lisäohjeita käytöstä vesilasia

Vedenpitäväksi betoni vesilasi voidaan tehdä harjalla tai telalla. Ensimmäinen kerros on jätetty kuivua, kunnes noin 30 minuuttia. Muodostamisen jälkeen voi edetä seuraavaan kerrokseen. On tärkeää varmistaa päällysteen tasalaatuisuutta - taukoja ei pitäisi olla. Kun olet valmis suoja- kerroksen. Tätä tarkoitusta varten, liuokseen, jossa on sementtiä, jota käytetään seinän kipsi. Kun liuos on valmis, se olisi lisättävä lasiin ja sekoita hyvin.

Seuraavassa vaiheessa pinta on päällystetty seoksella. Tänään on melko yleinen käyttö vesilasiruudun, ohjeet sen soveltamisesta sinun täytyy tutkia. Näin ollen ratkaisu lisäaineena käytettiin joka lasi, laimennettiin uu- delleen ei ole järkevää, koska materiaali menettää sen ominaisuuksia. Liuoksen levitys suoritetaan tavallisesti lastalla riittävän ohut kerros. Lopullinen vaihe on lämmöneriste, tämä on tavallisesti käytetään basalttivillaan tai vaahto.

Arvioita ominaisuuksien vesilasiruudun

Ennen kuin aloitat on kuvattu artikkelissa materiaalia, sinun täytyy tutustua paremmin sen ominaisuuksista. Se on kalium- tai natriumsilikaattia. Joskus käytetään ja silikaatit litiumin kuitenkin voidaan pitää poikkeuksena. Ominaisuudet lopputuotteessa riippuu koostumuksesta. Mukaan kuluttajille, kalium ratkaisuilla on laatu kemikaalien kestävyys ja ilmakehän aineita.

Mutta jos koostumus käytössä reagoivat kivennäisaineita, se on parasta valita perustuva seos natriumkerrossilikaatit. Jälkimmäinen edistää nopeampaa ja sementtiä kovettuminen. Vuorovaikutuksessa, nämä materiaalit reagoivat kemiallisesti, jonka aikana natriumaluminaattia on muodostettu. Hän toimii katalysaattorina ja kovettumisen.

Kuluttajat korostavat, että vesilasi, käyttö, käyttöohjeisiin on kuvattu artikkelissa, on saanut tällaisen suosion ja koska suuri sidoslujuus. Siten, lasi voidaan käyttää monenlaisia ​​tehtäviä. Kosketus muita materiaaleja, lasi tunkeutuu ja täyttää huokoset. Aine on ominaisuuksiltaan palo-, ei synny vaarallisia aineita ja on antiseptisiä ominaisuuksia. Kuitenkin ostajat korostavat, että se on kuitenkin tärkeää välttää kosketus koostumuksen iholle, koska se on yksi emästä ainesosia. Jos haluat käyttää prosessissa kuvattu artikkelissa materiaali, se on tärkeää lukea arvion vedenpitäväksi vesilasiruudun. Niistä voi oppia, että seos on tasainen ja alhainen lämmönjohtavuus. Tämä ominaisuus on merkitystä, kun eriste teollisuusympäristössä.

Ennen kuin edetään laskeuman materiaalin pinnalle, se tulisi laimentaa vedellä käyttäen suhteessa 1: 2. Jos käyttö johdonmukaisuuden, esimerkinomainen nesteen virtaus lasin vedenpitäväksi 300 grammaa per neliömetri. Käyttämällä seosta "Stekloizol9raquo, voit käsitellä sivustoja haalistua kipsi tai epätasainen betonia. Tämä luo antiseptistä suojata ja vahvistaa kerros.

Työ betonin pinnalla voi olla eri tavoin, käyttäen spesifisiä menetelmiä on levitetty. Ennen kuin neste lasi, on välttämätöntä valmistaa pinta, puhdista se, linjataan ja rasva. Kyllästys konkreettisia matalassa syvyys on 2 mm, joita käytetään harjalla tai sumutin. Mutta jos aiot tarjota Syvyyssuuntaisen, sovellus ikkuna on tehty useita kerroksia, tässä tapauksessa kyettävä saavuttamaan kyllästys jopa 20 mm.

On huomattava, että käyttämällä nestemäistä lasi voidaan tehdä lattian, joka on tehokas vedeneristyskerroksen. Noiden tavoitteiden saavuttamiseen kuin mahdollista ja laitteen betonin ja sementti-hiekka tasoite lattiat ja kellarissa talon. Ratkaisu tässä tapauksessa tarvitsee vain lisätä lasin ja käyttää saatu koostumus on enemmän ja ruosteenestoainetta. Erityisen merkityksellistä Tällaisen vedeneristys altaat missä suojautua vuotoja pinta voi kokonaan.

Soveltuvuus vesilasi tiivistämään?

Suojaa haitallisia vaikutuksia veden tai kosteuden kehitetty suuri määrä vettä kestävien materiaalien. Niistä viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on vesilasi. Ei niin kauan sitten ilmestyi kokonaisuudessaan työväline monilla teollisuudenaloilla. Koska sen ainutlaatuiset ominaisuudet, nesteen lasi on hyvin tiivistämään seinien, lattioiden, sisäkattojen, kellareissa ja ullakoilla. Sitä käytetään järjestäminen uima-altaat, suojaavat säätiö pohjavedestä. Ne kattavat puulattiat, seinät ja katot. On tärkeää, että vesilasi on hyvät antiseptisiä ominaisuuksia, suojata vasten muotin ja hometta.

Tietenkin, ennen kuin siirrytään valmistella pintaan: puhtaana liasta ja poista jäänteet vanhan päällysteen. Pinnan tulee olla sileä, ilman halkeamia, sirut ja muita vikoja.

Eristys on tarjota luotettavaa suojaa vettä, kestää korkeita dynaamisia ja hydrostaattinen kuormia. On tärkeää, että vedenpitäväksi kerros on joustava ja ohut. Pinnoitteen tulisi täyttää huokoset ja halkeamia. Vedeneristysmateriaalin on oltava antiseptisiä ominaisuuksia, ja on korkea tarttuvuus.

Vedenpitäväksi neste lasi kellareissa ja ullakon

Työ neste lasin pinnoite kellareissa ja ullakoilla silicification samanlainen betonirakenteiden. Se on korkea suoja betonirakenteiden haitallisilta vaikutuksilta vettä ja sitä voidaan käyttää rakennuksen ulkopuolelle, ja sisällä.

vedeneristys työ tehdään melko nopeasti. Voimassaolon suojaavia ominaisuuksia nesteen lasi on niin suuri, että se voi olla verrattuna käyttöikä itse rakenteen.

Kemiallinen koostumus sulaa lasia mahdollistaa sen tunkeutua jopa pieniinkin huokosiin ja murtaa materiaali luotettavasti suojaa sitä kosteudelta. Vaikka nestekidemateriaali tulee käsitellyn veden hylkiminen johtuu kiderakenne, se pysyy läpäisevä. Kun sisäinen teokset vedenpitäväksi vesilasin lisätään sementtiliete. Sen valmistamiseksi klo 8-10 litraa laastin riittävän 1L vesilasia.

Suorittamaan vedenpitäväksi ulkopuolella seos laimennettiin eri suhteissa. Liuoksen valmistamiseksi tarvittiin sementin, hiekan ja veden lasi suhteessa 1,5: 1,5: 4. Vesi tulee enintään ¼ liuoksen painosta. Jos se on tehty oikein, se toimii vahva eristys, joka suojaa paitsi vettä, mutta myös tuleen.

Vedenpitäväksi kaivot työ tehdään kahdessa vaiheessa. Ensimmäinen, vesilasia levitetään seinät hyvin, sitten toinen kerros levitetään laasti, joka koostuu sementin, hiekan ja veden lasi yhtä suureen osaan.

Liioittelematta altaat - ovat objekteja erittäin monimutkaisia. Niiden on kestettävä raskaita kuormia veden altistumista. Vesi nopeasti tuhoaa rakennusmateriaalien ja viime kädessä hyvin suunnittelu altaan. Siksi oikea vedeneristys on niin tärkeää, että rakentamisen ja käytön altaan.

altaat vedenpitäväksi työstä ja sen ulkopuolella. Vedeneristys kulhossa suojaa sitä vaurioilta ja vuotoja ulkopuolella - suojaa tuhoisia vaikutuksia pohjaveden. käyttöä uima-allas aika riippuu enimmäkseen oikein valittu vedeneristysmateriaali laitteen altaan reunalla. Vedeneristämiseen yhdessä sementti-polymeerikoostumukset käyttävät usein joustavia materiaaleja, kuten vesilasi, joka muodostaa kalvon, joka hylkii vettä ja estää halkeamien seinät altaan.

Vesilasia käytetään vedenpitäväksi sekä puhtaassa muodossa ja lisäaineiden muodossa, ja impregnointiainetta. Se täyttää huokoset ja halkeamia muuraus ja betoni, on luotettavan suojan vaurioita ja korroosiota.

Ehdot valmistetaan liuoksia

Ensimmäinen, kuivat aineet sekoitettiin ja sekoitettiin muutaman minuutin ajan, lisää sitten vesilasia tai seosta 3-5 minuuttia ja sekoitettiin uudelleen. Valmiin seoksen on oltava homogeeninen ja liikkuva. Laimentaa valmis neste lasi, vesi, tai täyteainetta ei ole sallittua.

Mittasuhteet yleinen ratkaisu vedenpitäväksi: 10 litraa laastin 1 l vettä lasi.

Lasimassat - ihmelääkkeenä. Sitä käytetään menestyksekkäästi monilla inhimillisen toiminnan. Rakentaminen - ei ole poikkeus. Vedenpitäväksi, vaurioilta suojaamista ja sieniä, parantaa betonin, maali, kitti ja kipsi - tämä ei ole täydellinen luettelo "ansio" nestemäinen lasi. Nyt, nestemäisten lasin rakenne yksityiskohtaisesti.

Välttämättömyys vedenpitäväksi mukaisesti betonilaatan, kuvataan materiaalit kosteussulku, ja miten niitä käytetään.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

25 + = 32