Nestemäinen kätensä kotona

Mestarikurssi "Kuinka tehdä saippuaa kädet kotona"

Tänään supermarketeissa on hyvin monenlaisia ​​saippua tuotteita tahansa väriä ja makua, mutta tästä huolimatta saippua päätöksenteossa on yhä suosittu, ja miksi esittelemme teille mestarikurssi "Kuinka tehdä saippuaa käsillään", joka hallinnoi myös aloittelijoille.

tarvittavat ainekset

Jotta saippua kotona, me tarvitsemme näitä ainesosia:

 • 1 kuppi saippua sirut;
 • 10 kupillista vettä;
 • 1 rkl glyseriiniä;
 • Eteerinen öljy (lisävaruste);
 • Väritys (valinnainen).
 • raastin;
 • Suuri emali potin;
 • Mitta;
 • Lusikka sekoittamiseksi;
 • Pullo saippua pumpulla;
 • Suppilo.

Huomio video:

Askel askeleelta Master Class aloittelijoille

 1. Joten, keitetään saippuaa kotona, sinun täytyy ensin hieroa tahansa valitun saippualla raastin. Jos haluat kokki jäänteitä vanhasta, lue MC tuotantoon saippuan jäänteitä. On toivottavaa käyttää saippuaton voimakkaasti korostunut haju, esimerkiksi lapsille. Ominaisuuksiin lopputuotteen riippuu saippuaa, jonka olet valinnut. Mitä korkeampi laatu, parempi saada nestemäinen saippua. Siksi saippua tulisi välttää.
 2. Sinun täytyy hangata karkea raastin, ja kun olet valmis, saippua sirut tulee olemaan samanlainen juustoraastetta.
 3. Yhdestä saippua saadaan jossa 1,5-siru kuppi. Reseptiä tarvitaan vain yksi kuppi, joten ylimääräinen voi olla piilossa, kunnes seuraava ruoanlaittoon.
 4. Kanssa meshivaem pannulla 1 kuppi sirut ja 10 kupillista vettä. Sitten laita se keskilämmöllä ja sekoita koko ajan. Kun saippua on täysin liuennut, keitto- prosessi on valmis. Se tapahtuu nopeasti, 1-2 minuutin kuluttua. Nyt voit lisätä halutut värit ja öljyä se. Muista, että mitä lisännyt väriaine, väri pysyy läpinäkymätön.
 5. Voit tehdä saippuaa yrttiuutteita. Voit tehdä tämän erillisessä kulhossa hautua haluttu kokoelma yrttejä, kantaa ja kaada saippua loppuvaiheessa.
 6. Kun täydellinen jäähdytys on tarpeen lisätä 1 rkl glyserolia. Tämä antaa saippua kosteuttava vaikutus. Sitten valmiin saippua kaadetaan pulloon suppilon läpi.

Jos käytät tämän reseptin, saippua loppuvaiheessa, paljon, muutaman kerran.

Nyt osaat kokata nestemäinen saippua käsillään kotona. Jos pidät hierovat vaikutus, lue artikkeli lisäämällä pesusieni, mutta silti erittäin hyödyllinen iho skrabiruyuschee saippualla.

Toivottavasti meidän mestarikurssi aloittelijoille helpottaa prosessia saippuanvalmistuksen. Ja mikä tärkeintä, voit nyt näyttää saippualla ja sanoa ylpeänä: "Tein sen itse!".

Lopuksi suosittelemme katsoa videon opetus ammattilaisilta.

Jos haluat tehdä, ei vain saippuaa, vaan myös pallot kylvyssä ja saippuan alkuperäisessä muodossaan, tietää enemmän siitä tässä hyvin mielenkiintoinen ja informatiivinen artikkeli.

Käytäntö valmistettaessa nestemäistä saippuaa jäänteitä, ja tavanomainen kotitalouspesuaineissa

Näyttäisi siltä, ​​että voisi olla helpompaa kuin menee kauppaan ostamaan mitään valmiin saippuaa, ja jopa suosikki tuoksu? Se on todella helppoa, mutta jos olet luova henkilö ja rakastan tehdä jotain käsilläsi, se on aika oppia tekemään oman saippua kotona.

Prosessi on yksinkertainen, mutta mielenkiintoinen. Selviytyä itse saippuaa-can, todennäköisesti kaikki. Muuten, monet naiset jopa hallita ansaita sitä, luomalla omia, vaikkakin pieni, mutta liike.

1

Miksi saippua itse?

Sen lisäksi, että tämä toiminta voi olla hyvin viihdyttävä, sillä on muita etuja:

 1. Tekemällä pesuaineen yksin, tiedätkö, mikä on sen koostumus;
 2. Valmistuksessa saippuan, voit lisätä sen mihin tahansa ainesosia - maito, suklaa, eteeriset öljyt, kahvi. Tämän tuotteen on myönteisiä ominaisuuksia ihoa;
 3. Säästää pikkuasioista monet näyttävät tehottomia, ja siksi tuotanto saippuaa kotona, monet uskovat epäkäytännöllinen ajatus. Itse asiassa monissa tapauksissa tällaiset säästöt mahdollistaa kohdistaa osa perheen budjetti on vielä joitakin hyödyllisiä asioita.

Tuotteet voidaan valmistaa niin maanpinnasta ja valmis materiaalista.

Vaikka tämä ajatus ei ollut aluksi kiinnostunut sinusta, ei kiire päästä eroon saippuajäämistä - Tätä voit milloin tahansa. Ehkä halu tehdä omaa tuotetta jäänteistä tulee yhtäkkiä, raaka-aineena tämän sinun täytyy olla valmis.

Tässä mitä tarvitset prosessin:

 • Saippua jäännös;
 • Alus kestää korkeita lämpötiloja. Esimerkiksi voit ottaa muovikulho paksut seinät;
 • Kuuma vesi.

Kun raastin jauhaa jäänteitä. Voit käyttää tätä veistä ja muuttaa ne pelimerkkejä. Seuraavaksi lähettää sen valittuun säiliöön niin, että se täyttää noin kaksi kolmasosaa sen tilavuudesta. Jauhamisprosessissa, huomaa, että sitä suurempi on pelimerkkejä, sitä enemmän aikaa se vie sen liukenemista.

Nyt täydennetty kaada kuuma vesisäiliö, peitä se kannella ja sekoita hyvin.

Jätetään seos jonkin aikaa - teit saippua jäänteistä valmistuu heti pelimerkit liueta. Tämä prosessi voi kestää yhdestä useita päiviä. Joskus prosessi kestää noin 12 tuntia.

Voit vegaani työkalu oli hyötyä kädet, lisätä siihen ravitseva voide.

Lisäksi tuote voi lisätä maitoa, kasvi- ja eteeriset öljyt, jonka avulla hän löytää uusi tuoksu. Mestariteokseenne on tullut entistä enemmän hyötyä iholle, lisäämään siihen otteita eri yrttejä.

Jos olet valmis tuote ei ole pullon annostelija, on toivottavaa kaada - niin se on helpompi käyttää, lisäksi se on hygieeninen.

valmistus-tekniikka on melko yksinkertainen - se on sama kuin edellä on kuvattu. Mutta nykyajan rakastajatar contrived tuottaa monitoimityökalun saippuaa - se voi käyttää myös tiskaus.

Käyttää nykyaikaisia ​​aineita, jotka voivat aiheuttaa allergiaa ja monien muiden sairauksien, kuten dermatologiset.

Saippua on jo pitkään ollut tunnettu sen ominaisuuksia:

 • Sen täydellisesti pesee pilaantumista;
 • Tämä tuote ei aiheuta allergiaa, koska sen tuotanto ei käytetä kemiallisia yhdisteitä (väriaineet, hajusteet, säilöntäaineet, pinta-aktiiviset aineet, joiden avulla vaahtoamista pesuaineita).

Jos haluat tehdä nestemäinen saippua, joka voi myös tiskata, laitteiston, tarkista kuinka menettely suoritetaan.

 • 2,1 litraa kuumaa vettä;
 • 25 g saippua;
 • 1 rkl. l. vodka (voit käyttää laimennettua alkoholia);
 • 4 rkl. l. glyserolia.

Veitsi (tai raastettu) jauhaa tuotteen pelimerkkejä. Nyt täytä se kuumalla vedellä (noin puoli kokonaismäärästä) ja laivan mikroaaltouunissa sulaa. Jos sinulla ei ole sitä, sulatetaan seosta vesihauteessa.

Määräajoin, sekoita seosta ja lisää hitaasti jäljellä oleva vesi. Kun hake liukenevat, jättää aikaan seoksen jäähtyä sitä hieman. Sen vieressä lisäämme kaikki muut ainekset ja sekoita hyvin. nestemäinen konsistenssi tulisi olla yhtenäinen.

Öljyt, väriaineet, hajusteet meidän käsintehty saippua ei ole tarpeen lisätä, koska sen pitäisi olla ympäristöystävällistä.

Samalla sekoittaen, vaahto voidaan näyttää kerätään, ja sitten anna seoksen jäähtyä. Seuraavaksi Kaada neste pullon annostelija.

Saatu aine voi aluksi tuntua liian nestemäistä, mutta jäähtyessään se paksuuntua, mikä puolestaan ​​on melko paksu saippua, helposti pestä rasva ja muut epäpuhtaudet. Glyseriiniä suojaa käsiä kuivumiselta.

Kun käytät saada paljon vaahtoa, mutta se on hyvin pesty pois.

Todennäköisesti tämä kotitekoinen saippua kulutetaan nopeammin kuin pesuaineita, ostettu kaupasta. Kuitenkin, ottaen huomioon alhaiset saippua ja että 1. palkki voidaan tehdä noin 4 l pesuainetta, johtopäätös on itse - tällainen lähestymistapa on paljon edullisempaa.

Jos sinun on käytettävä valmiita puitteet tuotteiden valmistuksessa työkalujen tätä reseptiä, voit tuntea itsesi todellinen asiantuntija, koska sinun täytyy tehdä kaiken itse alusta loppuun edellisen tekniikkaa.

Tarvitsemme lipeää ja öljyä (mieluiten hajuton).

Lisäksi käteviä työkaluja:

 1. Mittalusikkaa;
 2. sekoitin,
 3. Sauva muovista;
 4. muodoissa;
 5. Pannuja käytetään vesihauteessa.

Näin voit tehdä saippuaa kotona käyttäen luetteloimia aineosia ja työkaluja.

Hukuttaa vahaa ja kiinteä aine öljy vesihauteen läpi.

Seuraavaksi voit työskennellä emäksiä, joten sinun täytyy luoda taulukon vahakangas valmiina laittaa käsineet ja laittaa esiliinan, tämä aine joutuu iholle.

Pannulla kylmää vettä dip purkki nestettä. Vähitellen lisätä emästä. On tärkeää muistaa, että vain ei kaada ainetta vedellä - tämä voi aiheuttaa räjähdyksen.

Seuraavaksi sekoita alkali- ja öljyjä, jotka on oltava samassa lämpötilassa (määritelty tässä indikaattorin käsin ja paremmin - lämpömittarilla). Beat seos sekoittimeen, se on saatava johdonmukaisuutta hapankermaa. Nyt lisätään seokseen öljyjä. Myös tässä vaiheessa, kaikki ainekset on lisätty, haluat (savi, väriaineita, hajusteita jne. D.).

Se päättyy tuotantoon saippuan kanssa kädet kehittymässä seoksen formochkam. Me kääri ne ja antaa lämpimiä vaatteita jäähtyä ja kovettua 3 päivää. Tämän jälkeen poista vaatteet ja lähettää tuotteen kuukauden viileässä ja pimeässä paikassa.

Tämä tekniikka on myös hyvin yksinkertainen eikä vaadi erityistaitoja. Kun tuote on valmistettu jäänteitä hänen pestä, keitetty, kuivattu. Sama tapahtuu baarissa koko tuotteen.

Riippuen keinoja tarkoitus raaka-aineena voi käyttää:

 • Jotta kasvoja, käyttää samanlaista Kohteen osoitin;
 • Valmistetaan yleismaailmallinen tuote, jota voidaan käyttää eri pintojen pesemiseen, ottamaan raaka-aineita antibakteerisilla ominaisuuksilla;
 • Jotta saippua-nestettä, jota voidaan käyttää suihkugeelinä, käytetään kosteuttavia raaka-aineita.

Näiden tekniikoiden tuntemus ei riitä pelkästään säästämään rahaa vaan myös mielikuvitusta lisäämällä tuotteisiin erilaisia ​​lisäaineita, antaen heille uuden värin ja aromin.

Kuinka tehdä nestesaippua kotona

Tällä hetkellä on olemassa melko laaja valikoima hygieniatuotteita. Myyntiin löydät erilaisia ​​geelejä, shampoita, voiteita. Nestemäinen nestemäinen saippua ei ole poikkeus - nykyään on olemassa vain muutamia muunnelmia tästä lääkkeestä. Kuitenkin sen laatua ei tietenkään voida verrata omaan keitettyyn tuotteeseen.

Reseptejä keittämällä nestemäistä saippuaa omalla kädelläsi

Jos valmistat nestemäistä saippua itse, voit valita ihosi sopivimmat ainesosat. Lisäksi olet varma, että saatu tuote ei sisällä mitään kemiallisia aineosia eikä se vahingoita terveyttäsi.

Tuotettasi et lisää keinotekoisia makuja ja väriaineita - sen sijaan luonnollisia ainesosia voidaan käyttää.

Valmistaaksesi täysin luonnollisen ja käyttökelpoisen saippuan, sinun on ensin sekoitettava oliivi- ja kookospähkinäöljy, lisää sitten vettä ja sheavoija. Laita levy ja kuumaa, kunnes saavutetaan yhtenäinen koostumus. Sitten pienissä annoksissa lisätään alkali. Tämän jälkeen liuotetaan kalium selkeään tilaan ja sekoita se hyvin.

Tämän jälkeen koostumusta punnitaan sekoittimella niin, että koostumus on mahdollisimman nestemäinen. Laita massa kolmen tunnin ajan vesihauteessa, unohtamatta sitä, että se sekoitetaan jatkuvasti. Agentti hankkii nopeasti selkeän johdonmukaisuuden. Kolmessa tunnissa saat täydellisen nestesaippuaa.

Lisäksi on melko yksinkertaisia ​​reseptejä valmistaa saippua valmiista pohja, joka voidaan toteuttaa kirjaimellisesti muutamassa minuutissa.

Kuinka keittää itsesi jäänteistä ja glyseriinistä

Tällaisen saippuan valmistamiseksi sinun on kerättävä riittävä määrä tavanomaisia ​​jäämiä. Tällaisia ​​tuotteita on vaikea käyttää aiottuun tarkoitukseensa ja heittää ne pois on sääli.

Joten sinun täytyy ensin ottaa 100 grammaa jäännöksiä ja heittää ne raastimeen. Sitten lisätään lasia kiehuvaa vettä saippualle ja sekoitetaan sekoittimella, kunnes saavutetaan yhtenäinen sakeus.

Tämän jälkeen panna massaan rkl hunajaa ja sama määrä glyseriiniä. Saippuun on miellyttävä tuoksu, voit lisätä hieman eteeristä öljyä ja jälleen ravistaa. Tämän jälkeen jätä massa jäähtyä kokonaan. Sitten voit kaataa kolmasosaa lasista viileää vettä.

Massaa on syvennettävä perusteellisesti, minkä jälkeen valmiin saippuan voi sijoittaa erityiseen säiliöön annostelijan kanssa.

Kuinka keittää vankasta saippuaa

Jotta tämä tuote olisi tavallinen vauvan saippua, sinun on otettava:

 • vauvan saippualla;
 • rkl hunajaa;
 • kolmasosa vesilasista;
 • ruokalusikallinen glyseriini;
 • perusöljy - erinomainen oliivi tai manteli;
 • eteerinen öljy.

Oman saippuan tekeminen omalla kädelläsi on ensin valmisteltava tarvittava kapasiteetti. Käytä sitten makkaraa hioamaan vauvan saippua ja laita se höyrysaunaan.

Kun pohja on nestettä, se voidaan kaataa perusöljyyn ja lisätä glyseriiniä - tämä komponentti on voimakkaasti kosteuttavia ominaisuuksia. Huomaa, että sinun ei tarvitse kiehua seosta. Sitten voit päästä kylmää vettä ja hunajaa. Tietenkin hunajaa voidaan ja ei tule käyttää. Asiantuntijat eivät kuitenkaan suosittele tämän ainesosan laiminlyöntiä, koska se täydellisesti kosteuttaa ihoa.

Saippua miellyttävän aromin antamiseksi voit käyttää eteeristä öljyä - erinomainen vaihtoehto on oranssi.

Sitten tuloksena oleva seos on porauduttava perusteellisesti ja asetettava sopivaan säiliöön. Suuri vaihtoehto olisi pullo nestesaippuaa.

Kuten näette, tämän korjaavan aineen valmistuksen salaisuus on hyvin yksinkertainen. Ihon ominaisuuksista riippuen voit tehdä tiettyjä säätöjä koostumuksessa lisäämällä tarvittavat osat. Jotta iholle saadaan hyvä kosteus, on mahdollista käyttää aloe mehua lisäkomponenttina. Jos haluat täyttää sen ravintoaineilla, käytä erilaisia ​​öljyjä.

Keittäminen tyhjästä pyykinpesuaineesta

Kotitekoisen saippuan valmistamiseksi kotitalouksien perusteella sinun täytyy hieroa 150-200 g painavaa brusochek, lisää kiehuvaa vettä ja jätä jonkin aikaa.

Lisäaineina on käytettävä hunajaa, merikotkaöljyä, puhdistettua auringonkukkaöljyä ja risiiniöljyä - rkl. Prosessi on myös tarpeen syöttää 100 ml: aan kiehuvaa vettä ja dessertspoonful siideri etikan - sitä voidaan käyttää vähentämään emäksisessä ympäristössä.

Kun seos hankkii yhdenmukaisuuden pitäisi lisätä E-vitamiinia, selluliittia öljy- ja hlorofillipt - kaikki ainekset tarpeen ottaa tl. Myös täytyy käyttää puolet pieni lusikallinen glyseriini tai

Kaikki saippuan osat on sekoitettava huolellisesti sekoittimen kanssa. Tämän seurauksena massan tulisi olla kevyempi ja ilmavampi. Antaa miellyttävän tuoksun, sinun täytyy lisätä 10 tippaa eteeristä öljyä.

Auringonkukkaöljy voidaan korvata oliiviöljyllä. Lisäaineina käytetään myös shampooja, suihkugeelejä ja muita ainesosia.

Video resepti kotitekoista nestemäistä saippuaa

Valmistaa itse nestemäinen saippua, sinun täytyy ottaa lämmintä vettä, saippuaa, raastin, kansi, kuppi, rkl ja säiliö annostelija. Aluksi saippuaa jauhaa jauhaa. Sitten se laitetaan lämpimään veteen, sekoitetaan huolellisesti ja odotetaan täydellistä liukenemista. Tarkemmat ohjeet löytyvät videosta:

Kuten näette, on hyvin yksinkertaista tehdä hyödyllinen ja maksimaalisesti luonnollinen nestesaippua itse, varsinkin jos käytät valmiin tuotteen perustana. Voit antaa miellyttävän aromin, voit lisätä eteerisiä öljyjä. Jos haluat kosteuttaa käsiesi ihoa, kannattaa käyttää mehua tai aloe-uutetta. Joka tapauksessa itse kypsennetty saippua on paljon hyödyllisempi kuin tallentaa analogeja.

Sivustojen kopiointi ilman toimitsijoiden lupaa on kielletty!

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

6 + 4 =