Zhidkі oboї

Edut ja haitat nesteen tapetti (arvioinnista)

Ennen ostamista neste taustakuva, sinun täytyy tietää, mitä heidän vahvuutensa ja heikkoutensa. Neste tapetti markkinoilla tänään esittelee hyvin erilaisia. He yksinkertaisesti palauttaa, jos pinta on vahingoittunut käytön aikana, ja sen jälkeen päätät korvata ne, verhoiluun on helppo päästä eroon.

Neste tapetti - on, suurelta, tavallista koriste kipsi. Jotkut kuluttajat ihmettelevät, miksi tämä materiaali on löytänyt nimensä. Kaikki johtuu siitä, että se perustuu selluloosakuidun, joka on täysin vaaraton, kuten on luonnollista. Sekä muiden ainesosien koostumus tapetti on sideainetta, joka on liimakoostumus - CMC. Kovettumisen jälkeen neste seinä ei näyttävät perinteiseltä, mutta ne voivat olla erilaisia ​​pinnoitteita, joiden joukossa ovat silkki, kiilto, matta ja niin edelleen. D.

Positiivinen erityisesti neste tapetti

Valitessaan mitä ostaa viimeistely pinta seinien on tutkittava, mitä etuja ja haittoja nestemäisten tapetti. Jos ajatellaan ammattilaiset, sitten heti voit vertailla erilaisia ​​nestemäisiä tapetti perinteisiä materiaalia. Jälkimmäisessä tapauksessa, päälliköiden on tehtävä melko vaikea tarkasti kiinnittää kankaalle seinälle, yhdistää piirustus, ja jopa voittaa kaikki kuoppia ja huoneen nurkista. Lisäksi, jotta liimaa arkin tarvitaan suuri vapaa tila. Tapauksessa neste tapetti ei tarvitse pelätä vahingoittaa niitä, koska ne on toteutettu jauheen muodossa, ja valmistelu työhön kuuluu vain laimennuksen koostumuksen veteen.

Ei tarvitse miettiä, kumpi puoli valaistukselle laskee, älä jätä silmukkaa käytön jälkeen neste tapetti, ja arvioita niistä todistaa sen. Levitä meikki keittämisen jälkeen voi olla paitsi seinät, mutta kattoon, ja työ ei tunnu niin aikaa vievää verrattuna tekniikka, jota käytetään tavanomaisissa liimaus taustakuva. Sinua tässä prosessissa et edes tarvitse apua muukalainen, jossa teoksia voidaan käsitellä itsenäisesti.

Plus ei tarvitse valmistella pintaan

Toinen etu joista kuluttajat kuten nestemäinen tapetti ilmaistaan ​​se, että ei tarvitse liian kauan valmistella pintaan, joka ei ole perinteinen taustakuva, jonka pohjassa jälkeen sovellus antaa kaikki väärinkäytöksiä pinnan. Päinvastoin, jos seinät pieniä epätasaisuuksia niistä on päästä eroon käyttämällä koostumusta. Tämän seurauksena se voi saada laadukasta viimeistely, joka on täysin vailla haittoja.

On tärkeää tietää ja haitat neste taustakuvaksi. Arviot auttavat ymmärtämään, mikä niistä on pinnoite. Mutta mitä heille mitenkään et kantaa, on kyky tämän pinnoitteen siirtää ilmaa. Jotkut uskovat, että saumaton pinta ei hengitä, ja siksi, sen alla voi näkyä sientä ja hometta. Mutta selluloosa on täysin hengittävä, minkä vuoksi sinun ei pitäisi pelätä, että seinät syret. Tämä eliminoi ns kasvihuoneilmiötä, joka on ominainen huoneissa vinyyli tapetti.

Ennen ostamista kuvattujen pinnoitteen, kuluttajat miettiä, mitä on vielä haittoja nesteen tapetti. Arvosteluja useiden asiakkaiden osoittavat suhteellisen korkeat kustannukset. Mutta tämä voi olla totta vain ensi silmäyksellä. Jälkeen ylitys materiaalin Tässä tapauksessa voi olla, sen lisäksi, koska työ ei mene jätettä mahdollista valmistaa koostumus, joka on numero, jota käytetään, ja korjata pinnoitteen vaurioitumiseen jälkeen erittäin yksinkertainen, joka ei ole tavallinen tapetti. Kaikki nämä seikat tekevät väitettä, jonka saama hinta on paljon kannattavampaa.

1

Tärkein etu - estetiikka

Joten mikä houkuttelee kuluttajia neste tapetti? Arviot (haitat käsitellään jäljempänä) osoittavat, että ne ovat hyvin esteettisesti miellyttävä ilme seinällä, ja voit kutsua sitä yksi niiden tärkeimmistä eduista. Koska tämä erikoisuus, vastaa itse kysymykseen siitä olet täyttänyt naapurit, sukulaiset, ystävät ja tuttavat kuten taustakuva, jotka liitetään yhteen huoneista kotiisi. Se tapahtuu, on myönnettävä, melko usein. Mutta nesteen avulla tapetti, voit luoda ainutlaatuisen sisustusratkaisuja, jotka joka tapauksessa on ainutlaatuinen.

Saavuttaa vieläkin vaikuttavampi tätä tavoitetta soveltamalla neste tapetti seinällä useissa väriyhdistelmiä ja kuvioita.

Haitat neste tapetti, selostuksia josta kannattaa ehdottomasti tutkia ennen ostamista koostumus ilmaistuna se, että he eivät siedä kosteutta. Tässä suhteessa, ne menettävät kosteutta kestävä tapetti tyyppi. Jos koti on pienten lasten tai eläimiä, pinta seinien ei voida pestä jälkeen se värjätään. Jotta tilanteen korjaamiseksi on tarpeen tehdä korjauksia vain erillinen juoni, jossa käytetään kuivan jauheen. Se on ensin valmistaa laimentamalla vedellä. Seinä pilaama alue on myös valmistaa ensin, johon kuuluu leikkaamalla pois vanhan päällysteen. Seuraava tulee hakea perinteisen teknologian levitetty. Saalis voi muodostua se, että kuiva koostumus jalostukseen voi jäädä jälkeen, kun ensimmäinen korjaus ja poimi samanlaisen värin muutaman vuoden kuluttua töiden on varsin ongelmallinen. Ja seinät käytön aikana ja voi polttaa hieman pyyhkiä. Soveltaminen uuden kerroksen yksi toimipaikka voi olla hyvin havaittavissa.

Jälkeen haitat neste tapetti on tutkittu, palaute voi auttaa tekemään oikean valinnan, kun ostaa seinien materiaaliksi. Ostajat väittävät, että työ on erittäin helppoa soveltaminen nestemäisen seoksen. Ja se pystyy selviytymään paitsi kokenut yleismies, mutta myös aloittelija. Ainoa asia, sinun täytyy kiinnittää huomiota, mukaan ostajien, tämä on valmistusmenetelmä koostumuksen, johon kuuluu alustava täyttöön seoksella astiaan tai ämpäriin ja sen myöhemmän kaatamalla nestettä. Tuottaa datankäsittelyn eri järjestyksessä ei ole suositeltavaa. Kun seos sekoittuu, korosta niitä, jotka ovat jo mukana levitetty seinään, se pitäisi jättää puoli tuntia, joka valaa tapetit ja kemiallisten komponenttien vuorovaikutuksessa.

Nestemäinen tapetti, selostuksia (haitat, arvokkuus ja niin edelleen.), Johon hänet on tutkittu, voidaan soveltaa monella tavalla. Ammattimiesten kehotetaan tekemään niin avulla pistoolit, joka suuresti nopeuttaa prosessia. Minkä työkalun käytettiin hakuprosessin seoksen, se olisi jätettävä pinnalle levätä ajaksi, joka voi kestää jopa 70 tuntia, koska se on niin aika on välttämätön, jotta voidaan taustakuva on täysin kuiva ja vahvistui.

Suosituksia pinnan esikäsittely

Nestemäinen tapetti, selostuksia, suosituksia siitä, mitkä Sinulla on aiemmin tutkittu, miellyttää isäntiänsä pitkään. Huolimatta siitä, että erityisen vaikeaa valmistelu seinien ei ole liitetty tällaista työtä vaativat edelleen noudatetaan tiettyjä sääntöjä. Heidän joukossaan ovat tarpeen poistaa alustasta vanhojen pinnoitteiden. Sen jälkeen voidaan laittaa seinälle kitti, joka eroon virheistä. Lisäksi, enemmän kuin olisi tasainen seinämä, alempi ylitys materiaalia.

Nestemäinen tapetti, selostuksia, ominaisuuksia, neuvoja soveltaminen ovat tuttuja kenelle tahansa päällikölle, näyttäisi hyvin esteettisesti miellyttävä seinälle. Ja vaikka jotain ei ole aivan mahdotonta mukaisesti opetusta, ulospääsyn on aina olemassa. Esimerkiksi, jos pinta ei pysty poistamaan virheitä, sovellus tapetti voidaan tehdä kaksi kerrosta, joista ensimmäinen on pohjustettu, ja toinen - koristeellinen.

Voidakseen toteuttaa laskettaessa materiaalivirran, on otettava huomioon, että 1 kg seosta, kansi 5 m 2. Näin ollen, jos on tarpeen lopettaa seinään, joka pinta-ala on 20 m 2, on valmistella 4 kg kuivaa koostumusta.

Sen jälkeen, kun hyödyt ja haitat neste tapetti on tullut tunnetuksi teille, voit arvioida taitoja ja kykyjä suorittamisessa korjaustyöt tämäntyyppisissä voit edetä kaunistamiseen seiniin.

Neste tapetti - 100 kuvaa ihanteellisen uusien tuotteiden suunnittelussa

Joka vuosi yhä erilaisia ​​materiaaleja seiniin. Paperin asemesta tuli tapetti tapetteja, tapetti maalin alta, koriste kipsi, nestemäinen tapetti.

Neste tapetti näytti ole niin kauan sitten, haluaisimme arvioida niiden vahvuuksia, heikkouksia, soveltamalla teknologiaa seinäpintaan. Aloita nyt määritellä, mikä katsotaan neste taustakuva.

Tietämättömyydestä monien sekoittavat nestettä seinälle koriste kipsi. Merkittävä ero on hiekkaa, joka osa kipsistä. Pääkomponentti neste tapetti - selluloosa.

Harmiton luonnollinen liima. Se myydään kuivana ja muistuttaa koriste materiaalia lapsille.

Johtuen siitä, että koostumus voidaan lisätä erilaisia ​​materiaaleja, nestemäinen tapetti on kohdetta värejä, jotka vaihtelevat rakenteeltaan. Mieti kuvia nestemäisten tapetti ja nähdä, että sopivat koristamaan tahansa huoneeseen.

 • Näyttelyesineitä kestävyys äärimmäisille lämpötiloille. Sitä voidaan käyttää alueilla, joilla lämmitetty huono.
 • UV.

 • Älä vaadi ylimääräisiä korjaustyöt linjaus seinät.
 • Helposti päälle seinään, yhtä helppo irrottaa.

 • Ympäristöystävällinen materiaali, joka ei vapauta haitallisia aineita.
 • Se on äänieristys.
 • He eivät aio pölyä.

 • Se ei absorboi kosteutta, joka aiheuttaa kertolasku mikro-organismeja.
 • Soveltuu vaikeasti saavutettaviin paikkoihin, joissa tavanomaiset taustakuva sinun täytyy karsia eri paikoissa.

 • Pelkää vettä, kun nesteen poistamiseksi taustakuva sen käyttöä. Se on mahdotonta käyttää niitä, joissa korkea kosteuspitoisuus.
 • Puhdista tapetti voi vain kuivata menetelmiä.
 • Kustannukset ovat korkeat.

Jos teet itse nestemäistä taustakuvaa, niiden hinta on mahdollisimman pieni. Tämä ei edellytä koulutusta. Se vaaditaan ohjeiden suorittamiseksi vaiheittain.

Katsotaanpa vaiheet, miten nestemäinen taustakuva:

 • Otamme paperilevyjä kaikilta A4-kokoisilta, voit jopa kirjoittaa ne. Leikkaa pieniksi paloiksi, noin 2-5 cm.
 • Valitsemme ämpäri tai kontti, joka ei ole sääli. Aseta paperi sisälle ja täytä se kylmällä vedellä. Sen pitäisi peittää kevyesti vettä niin, että taustakuva ei osoittaudu nestemäiseksi.

 • Jätä 2-3 tuntia niin, että paperi on kasteltu.
 • Yhdistä se sekoittamalla se paperiin vedellä, kunnes saadaan tasainen seos.
 • Tuloksena olevassa seoksessa laimennetaan liimaa PVA, kipsi, väri. Tämän jälkeen vatkaa uudelleen. Lisää tarvittaessa koristeaineita.

Kuivattua pintaa lastalla levitetään 3-5 mm: n ohut kerros. Annamme sen kuivua.

Kuinka käyttää nestemäistä seinätaustakuvaa

Jos päätät ostaa valmiin seoksen, niin jokaiselle pakkaukselle on kirjoitettu tapa liuottaa se. Toden jälkeen valmiin nestemäisen taustakuvan annettiin olla 12 tuntia.

Ennen seinälle asettamista sinun täytyy sekoittaa uudelleen. Sekoita manuaalisesti ilman työkaluja. Koska voit vahingoittaa taustakuvan rakennetta. Käyttämällä rautapallaa levitämme tapetit seinälle.

Levittämisen yhteydessä on mahdotonta painaa lastalla, on välttämätöntä soveltaa tasaisia ​​ja ei vahvoja liikkeitä.

Paksuus on noin 4-5 mm. Jotta ei näy värieroja yhdellä seinällä, käytä yhtä seosta. Laita se taustakuva niin, että se riittää koko seinän pintaan.

Paperin taustakuvien tärkein etu. Käytä valmistettua alustaa yksinkertaisen kynän kuvan.

Pienen kumisaksan jälkeen käytä seosta poistumatta ääriviivoista. Anna kuivua 3-4 tunnin ajan toisen sävyn jälkeen. Yritä asettaa samanpaksuisia värejä.

Ne eivät voi vain leikata seiniä, vaan myös kattoa. Ne sopivat erinomaisesti olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen.

Ei myöskään vaihdettavissa lastenhuoneisiin. Nestemäinen taustakuva on mukava kosketusnäyttöön, kuten silkki. Pois pääset kokeilemaan ja luomaan jäljittelemätöntä sisustusta.

Nestemäiset taustakuvat: TOP-150 kuvia uutuuksista sisätiloissa

Jotta ei vain sisustaa huonetta, vaan myös korostaa sisustusta, sen epätavallista, on tärkeää käyttää oikeaa materiaalia pinnan viimeistelyyn.

Vaaditaan tänään, roll taustakuva, koska niitä käytetään, on helppo poistaa puutteet pinnan seinät.

Nykyään yhä useammin se harjoitetaan ja nestemäisen taustakuvan soveltaminen seiniin, koska niiden palauttaminen on paras.

Nestemäinen taustakuva - materiaali yhdessä seoksessa, jossa yhdistyvät taustakuva ja koristeellinen rappaus. Koostumus kyllästetään liimalla.

Visuaalisesti tällainen taustakuva ei ole erotettavissa rullasta. Ero on ikkunoissa oleva helpotus, eikä rullapaperille ole myöskään tavanomaisia ​​ompeleita.

Nestemäinen tapetti - tapa luoda kansi, jonka avulla voit piilottaa pienempien vikojen pinnalla. Tällaisen pinnoitteen ansiosta huoneessa on sama ainutlaatuinen muotoilu.

Usein voit nähdä, miten työntekijät ovat mukana erilaisten värien sekoituksessa, ja on niitä, jotka korostavat tätä tai sitä yksityiskohtaa sisätiloissa.

On tärkeää valita oikea kokoonpano, joka täyttää kaikki vaatimukset ja vaatimukset.

Tapetin koostumus ja niiden edut

Seos pakataan paperipusseihin ja ennen käyttöä se saatetaan toimivaan nestetilaan vedellä.

Koostumuksen ominaisuudet: silkki-, pellava- tai puuvilla-kuidut sisältyvät kalliisiin nestemäisten tapettien tyyppeihin. Joskus se ei tee ilman helmiäisen lisäämistä koristeellisen laadun parantamiseksi.

Riippuu pohjan koostumuksen hinnasta jauhamisesta. Nestemäinen taustakuva sisätilasta antaa sinulle ainutlaatuisen muotoilun ja levittää tapettia pinnalle, erikoistaitoja ei tarvita.

Pääominaisuus - nestemäinen taustakuva omilla kädilläan sovelletaan mihin tahansa pintaan, vaikka sitä ei olekaan valmistettu erityisesti viimeistelyä varten. Kun seos kuivuu perusteellisesti, seinälle ilmestyy yhtenäinen ja kaunis pinnoite.

Seinätaso, jolla on pienin päällyste, on helposti järjestetty - vain poistaa vahingoittuneen osan ja uuden tapetin taustakerroksen.

Yksityiskohtaiset ohjeet nestemäisen taustakuvion käyttämisestä seinien pinnalle löytyvät Internetistä sekä luettavassa muodossa että videon muodossa.

Lisäksi kannattaa etukäteen tehdä nestemäisen taustakuvan likimääräinen kulutus pinnan viimeistelyyn tiettyyn huoneeseen.

Kustannus riippuu siitä, miten taustakuvaa käytetään pintaan - käsin tai ruiskun avulla. Taloudellinen tapa on se, että nestemäistä tapettia käytetään seinään rullalla tai lastalla.

 • Nestemäisten tapettien tyypit:

  Silkki perustuu silkkikuituihin. Tällaisten taustakuvien laatu on erinomainen, taustakuva on kestävä. Taustakuvat tunnetaan parhaiten niiden auringonvalosta vasten ja säilyttävät sen vuoksi värit pitkään.

  Selluloosa - taustakuva on kestävä, mutta haittapuoli on se, että ne menettävät nopeasti värinsä. Tapetin hinta ei ole kovin korkea verrattuna ensimmäiseen.

  Nestemäinen taustakuva sen tarkoitukseen vaihtelee. On olemassa tyyppejä tapetti, jota voit käyttää heti ostaa, vain laimennettu vedellä.

  Valmis taustakuvat toteutetaan lumivalkoisella värillä. Kuinka tehdä nestemäinen taustakuva oikeasta väristä? Jos haluat saada toisen värin, sinun on käytettävä väriaineita halutun sävyn saamiseksi.

 • Suurin etu on se, että ne nopeasti kuivuvat pinnalle. Seosta voidaan helposti levittää millekään pinnalle ilman valmistetta, jotta pinnan pienet viat voidaan eliminoida.

  Taustakuva - ympäristöystävällinen materiaali, joten pinnoitetta voidaan käyttää missä tahansa huoneessa.

  Nestemäinen taustakuva on joustavaa, ja sen takia se on paljon pidempi kuin rullapaperin tarttuminen seinän pintaan.

  Tärkeä lisä on ilman johtaminen.

  Taustakuvaa ei voi käyttää huoneissa, joissa on korkea kosteus.

 • Usein käytön aikana seinämän pinta on vahingoittunut, mutta vika on helppo poistaa.

  • Huoneen lämmöneristys.
  • Antistaattiset ominaisuudet - Älä kerää pölyä itsestään, älä imuroi tuoksuja.
  • Tarjoa äänieristys.
  • Nestemäisen taustakuvan valmistus tapahtuu vain luonnollisilla osilla, eli tapetit eivät ole myrkyllisiä.

  Jos seinien muotoilu on luovaa, voit helposti luoda oman mallin. Suunnitteluvaihtoehdot - piirustukset nestemäisellä tapetilla, tekniikka, joka on hyvin yksinkertainen.

  Lyijykynä siirretään etukäteen valmistettuun seinäkuvaan ja sitten taustakuvaksi asetetaan kuva.

  Internetissä on runsaasti erilaisia ​​nestekidenäytön kuvia eri sisustuksessa, ja voit valita vaihtoehdon sekä olohuoneeseen, makuuhuoneeseen että käytävään, lastentarhaan.

  Tällainen koristelu on jokaisen huoneen arvoinen sisustus, koska se piilottaa lisäksi pintavikoja.

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  50 + = 55