Neste Posliini omissa käsissä

Kylmät Posliini omin käsin käsitöitä aloittelijoille. Tuotteet on valmistettu kylmää posliini omin käsin - mestarikurssi valokuvista

Kylmä posliini - helpoimmin, halpa ja erittäin kätevä valumateriaalin.

Työskentely hänen kanssaan on täysin turvallista, ja luoda käsitöitä ei tarvitse erityisiä taitoja veistoksellinen mallinnus, kuvanveistoa jopa esikoululainen voidaan tehdä posliinista.

Jotta kylmä posliini omin käsin, voit kotona.

Kylmät Posliini omin käsin resepti

Resepti kylmä posliini hyvin erilaisia, ja jokainen isäntä salaisuuksia ja komponentteja. Yksi yhteinen heille: tämä PVA liima (valkoinen, rakennus), 1 osa, 1 osa tärkkelystä (maissi suositeltavaa ottaa), 2 stolov.lozhki glyserolia (apteekista), taulukossa 1. vauva kerma lusikka (tai muu).

Liima kaadetaan paistinpannu tai kattilaan, kerma on lisätty, koko sekoitetaan jatkuvasti tarvitaan nopea liike kattilaan on sijoitettu tulen kuumentaa vähitellen kaadettiin tärkkelystä ja sekoittamista jatkettiin.

Mass lähes välittömästi paksunee, ja muistuttaa nepromeshannoe taikina, vähitellen muuttuu kattilaan "lumipallo", on välttämätöntä laittaa voideltuun pintaan kerma ja anna jäähtyä hieman. Sitten massa vaivataan tasalaatuiseksi. Tällaisessa massa voidaan tallentaa jopa 2 päivää, mutta se on parempi käyttää sitä välittömästi.

Kylmä posliini materiaalina: veistää omin käsin käsitöitä aloittelijoille: mestarikurssi

Making kukka lila:

Aluksi valettu valkoinen kukka ja värisävyjä käytetään myöhemmin.

1

Paino on varsin kuivuu nopeasti, joten sinun täytyy sulkea sen kanssa muovikalvolle jokaisen otschipyvaniya.

1. hyppysellinen pala koko massa pisteitä.

2. sormin herneenmuotoinen pisaroiksi.

3. tippa pienillä saksilla leikata koko leveydeltä, useita kertoja niin, että saadaan terälehtiä. Sitten varovasti suoristaa tuloksena terälehtiä.

4. Flower tulee ulos noin kolme lähestymistapaa, valmiin tuotteen muoto on kiinnitetty avulla pinsetit.

5. valmistukseen viiran varsi otetaan, leikataan halutun pituuden, kierretty ja taitettu puoli. Taita pulahtaa PVA liima kärki - lävistävät kukka keskellä ja vedä lanka, kunnes se pysähtyy. Tuote on asetettu maljakko, ennen liiman kuivumista. Kun liima on kuivunut, sinun täytyy sulkea terälehtiä.

6. Suorita kukan terälehdet eri muotoja. Myös valettu pisaran, mutta nyt ei leikata laajaa osaa ja kapea. Jatkamme virtauskulku kuin ensimmäinen kukka.

7. Toinen vaihtoehto tsvetka- alkuunsa lila. Voit tehdä tämän, sinun täytyy välittömästi herne koukussa lanka liimalla. Suoraan lanka sormien helmi on pisara. Sakset hieman viilto alkuun. Kaikki on valmiina alkuunsa!

8. Niinpä jatkamme muutaman kerran, kunnes riittävä määrä nuppuja ja kukkia.

9. Saadakseen värillinen kukkien tarvetta zakolerovat massaan sekoituksen. Voit tehdä tämän hyppysellinen pois pala massa, se tiputetaan hieman akryylimaalia lila. On tärkeää, ettei kaataa, muuten se on huono vaivattu massa. Nyt meidän täytyy hieroa tasaiseksi.

10. Tehtyään riittävä määrä kukkia haluat lähettää ne kuivumaan paikkaan, jossa ei ole vetoa. Noin kestää tunnin. Kuivaamisen jälkeen kukat pienenevät määrää kaksikymmentä prosenttia.

11. Nyt voit kerätä kukintoja, tämä on kierretty. Sisällä kukka pisara mustetahra seredinka.

12. Lehdykät leikataan saksilla rullatusta pre-vihreä massa. Suonet ajaa pino (mallintamiseen tikkuja).

13. kimpussa. Kaikki valmista! Voit nauttia!

1. Sakura veistää on yhtä mielenkiintoinen. Voit tehdä tämän massasta kyydissä kaksi "kolbasy9raquo,: maalaamaton ja sävytetty vaaleanpunainen. Valkoinen makkara on oltava suurempi kuin vaaleanpunainen, kaksinkertainen. Nyt ne täytyy laittaa yhteen ja muodoltaan kuutioita. Sitten se leikataan kuutioiksi.

2. Valitse kuution valettu lepestochek.

3. terälehdet kerätään kukka, niiden on liitettävä pieni määrä PVA. Kerätyt terälehtiä lävistettyjä lanka alla varsi.

4. silmut ovat samanlaisia ​​silmuja lila. Älä unohda tippa liimaa langan.

5. sepals Sakura koostuu viidestä terälehtiä ja voi sävyttää kosmeettisiin varjoja. Toista kirurgia - lanka, liimaa kerätään ja alkuunsa verholehti.

6. oksa kirsikka samanlainen lila haara. On otettava huomioon luonnollisessa muodossa (voi esikatsella kuvassa kirsikka Internetissä). On oksa levitetään ohut kerros ruskea massa, joka jäljittelee kuori oksat. Sormet pitäisi kiinnittää erityistä rakoja ja hyllyille.

Nousi kylmä posliini käsiään

Valmistukseen ruusut tarvitsevat kaiken kuva:

1. Kauli pieni pallo.

2. Tästä lasku on muodostettu.

3. kärki hammastikun kastettu PVA, ja tuloksena saatu koukussa on se pudottaa alas laaja pohja. Tämä on perusta kukka. Kiinnitykseen ja vakaus on kiinni loppuun hammastikulla osaksi vaahto tai sienellä.

4. emi kukka on parempi valmistella etukäteen, jotta ne ehtivät kuivua.

5. Ball uudelleen muodostumista. Sormi on kiinnitetty pallon pisara.

6. kämmen ivy meidän pisara, muodostaen nousi terälehti. Tästä seuraa, että reunat eivät ole paksuja.

7. Rose emäs on levitetty pisara tarttuvuus PVA levitetään ja ensimmäinen läppä, se on hieman "obnimat9raquo; puolivälissä.

8. Toista vaiheet 5-7 muodostamaan haluttu määrä terälehtiä. Koska toinen välilehti, kukin seuraava tarve asettaa edellisen kierroksen.

9. Katso kuva kukka ruusu ja sopeutuu todellinen kukka (kuljettaa tucks ja käänteitä oikeissa paikoissa)

Nämä kukat voidaan myöhemmin tuottaa koriste topiary - kaunis puu pitkällä osuudella. Oksat lila ja kirsikankukkia voi sisustaa talon tai lahjoittaa jollekulle.

Kylmää posliini voidaan tehdä paitsi kukkia, vaan myös erilaisia ​​hahmoja, rihkamaa, kuvia, listat koristella kukkaruukut, tekevät kiintoisaa korkokuvia ja monia erilaisia ​​käsitöitä.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Kylmät Posliini omissa käsissä

luova ammateissa joihin liittyvät työskentelystä eri materiaaleista. Mallinnettaessa luvut esimerkiksi lisäksi savea, voit käyttää kylmää posliini, käsitellä, että on paljon helpompaa. Tämä muovikoostumuksessa herkempää, joka takaa tunne painottomuuden valmiissa esineitä. Usein kylmää posliini kukkia ja hienoja yksityiskohtia, jotka vaativat huolellista harkintaa.

Tärkeimmät ainesosat, joita ilman on vaikea valmistaa tällainen posliini, pitkä pidetään glyseroli, maissitärkkelys, PVA liimaa ja öljy. Moderni reseptit tapahtua muutoksia koostumuksessa. Keksi yhtenäinen koostumus laudaksi oli alussa viime vuosisadan kaukainen Argentiinassa. Se on alun perin luotu valmistukseen pienten lukujen on monia yksityiskohtia. Taiteellinen mallintaminen kylmää posliini on suosittu aikuisten ja lasten takia yksinkertaisuutta työskennellä hänen kanssaan.

Miten saada kylmää posliini käsillään

Helppokäyttöinen pehmeää taipuisaa miksauksia luovuus on kyky valmistaa niitä kotona. Tee kylmä posliini voi olla omissa käsissä ilman paljon vaivaa ja rahaa. Askel askeleelta ohjeet vaihtelevat, mutta yleensä sisältää samat vaiheet ja ainesosia. Resepti kylmä posliini kotona voi sisältää vaiheen, kuten ruoanlaitto, ja voi tehdä ilman sitä. On jopa tapoja ruoanlaiton mikroaaltouunissa, mutta ne ovat enemmän aikaa vievää.

Workshop aloittelijoille

Opetella muoti kaunis lukuja, se vie aikaa, mutta pystyy valmistamaan kylmän posliini jopa aloittelijoille, jotka eivät ole koskaan harjoittaneet laudaksi veneet helposti. Paino valmistetaan seuraavista komponenteista:

Yleisempi menetelmä ruoanlaittoon on seuraava:

 1. Ottaa sama määrä natriumia ja tärkkelyksen, liikkua yhdessä kattilassa.
 2. Vähitellen lisätään vettä kuivat komponentit. Osuudet on 2: 1.
 3. Kaada hieman öljyä.
 4. Laittaa meikkiä löysällä palo- ja jatkuvasti vymeshivaya, tuo paksuuntua. Posliini pitäisi saada paksu johdonmukaisuus.
 5. Sammuttamalla levy, kansi pannulla posliini, aiemmin kostutettu pyyhe.
 6. Saavutettuaan sopivassa lämpötilassa, Gmina Promna kädet materiaalin homogeenisuuden varmistamiseksi.

Resepti kylmää posliini ilman cooking

Kokki tai ei kokata? Että on kysymys! Koulutettuja työntekijöitä, jotka kylmiä posliini omin käsin, on jaettu kahteen ryhmään: ensimmäinen ruoanlaittoon, ja toinen sitä vastaan. Johdonmukaisuutta ja ominaisuudet käytännöllisesti katsoen mitään eroa. Kylmä posliini ilman keittämistä, kuten muovista ja on valmistettu helposti. joukossa on tarvittavat ainekset:

 1. Ottaa kuivaa ne astiaan ja kaada tärkkelys siinä. Voit ottaa maissi- tai perunan.
 2. Sulata hieman vaseliinia vesihauteessa, lisää se kuiva ainesosa.
 3. Ripottele hieman ruokasoodaa. Sekoita perusteellisesti tulevaisuuden posliini välttämiseksi kokkareiden muodostumisen.
 4. Seuraavaksi lisää tl liimaa saavuttaa koostumuksen pehmeyttä.
 5. Ennen käyttöä promyaty voitele tasaiseksi materiaalia vaseliinia.

Miten kokki perunatärkkelyksen levyllä

Tärkkelystä perunoista - enemmän tuttuja Weaver kulinaarinen aineena kuin sen maissi vastine. Hän on siellä melkein joka talossa, joten ruoanlaitto posliinia voi olla helpompaa kannalta saavutettavuus. Jos aiot luoda kevyempiä elementtejä, kuten ruusun terälehtiä, parempi luopua perunatärkkelystä, kuin osa tuotteen - harmahtava väri. Yksinkertainen klassinen Menetelmässä ruoanlaitto liedellä. Osaluettelo:

 • perunatärkkelystä - 180 g;
 • Liima - 180 ml;
 • sitruunamehua - 1 rkl. l.;
 • glyseriiniä - 1 rkl. l.;
 • Vaseliini - 1 rkl. l.
 1. Johdonmukaisesti yhdistää kaikki ainekset pienessä kattilassa. Paino on saatu neste, on välttämätöntä sekoittaa tasaiseksi yhdenmukaisuus ennen keittämistä lämpökäsittelyllä.
 2. Astiat liuoksella laittaa heikoin osa tulen ja sekoita. Valmius määritetään kiinni lusikka paino.
 3. Jäähdytetty materiaali vaivataan voide sotkee ​​kätensä vähintään 5 minuuttia.

Kuten väriaine Saatu massa

Kylmä posliini tehdä kotona, vaativat värjäystä. Antamaan väriä massakäyttö ruoka värit, pigmentit ja akryyli maalit. Kaksi ensimmäistä väriaineita käytetään keitto- posliini lisäämällä koostumukseen yhdessä pääkomponentit. Tällöin sinun täytyy valmistautua muutamia palloja posliini massa antaa jokaiselle eri väriä. Akrylaattimaalia käytetään, kun tuote on kuiva ja juuri tarvitse maalata. Tällainen vaihtoehto hieman helpompaa, käytännöllinen ja vähemmän aikaa vievää.

Kylmä posliini - materiaali, joka mainitaan usein työpajoissa valmistukseen värejä. Sokeasti he voivat, ilman erikoistyökaluja, joitakin käytännön, mutta parhaat tulokset saavutetaan hometta. Näiden lisäksi herkkä kukat tehdään käyttämällä muovilusikat. Muovinen massa kaulitaan ja pani syventämiseen lusikat, ja sitten muutama näistä elementeistä ovat menossa kukka, kuten tulppaani. Työkaluja, joiden avulla eri luomisprosessi rajoittaa vain mielikuvitus.

Miten kuivua lopputuotteen

Kuivaus valmiin käsityö - tärkeä vaihe koko operaation kylmällä posliini. On tapauksia, joissa valmiin tuotteen kuivauksen aikana halkeamia, jolloin ruma uria. Kuten on myös totta kuiva hakata? Tämä tapahtuu huoneen lämpötilassa, vähintään päivän aikana. On tärkeää kääntää tuote, jos se on toisella puolella, eikä pystyasennossa. Nopeuttaa prosessia, jotkut ompelija hieman lämmitetty uuni, ja sitten poistaa se käytöstä, lyhyesti esittää käsitöitä.

Video: miten tehdä neste posliini omissa käsissä

Verkko on täynnä mestarikursseja craftswomen, tallennettu video, jossa he jakavat salaisuuksia kuvanveisto kylmää posliini. Nämä opetukset ovat hyvin selkeitä, ne sisältävät askel askeleelta resepti tehdä materiaali- ja useita vaihtoehtoja käsitellä niitä. Usein visuaalisesti ymmärtää, miten työskennellä muovimassaan, se on helpompaa kuin koskaan lavastettu kehittämiseen käsitöitä sanallisesti. Opi tarkemmat videon ohjeita.

Neste Posliini omissa käsissä: 3 tapoja ruoanlaitto

Neste posliini on erittäin hyödyllinen käsityö-, se voidaan tehdä kotona, ja jopa ilman ruoanlaittoon. Tämän päivän työpaja keskittyy nestemäisten posliini käsin.

On olemassa useita tapoja valmistukseen, mutta ennen kypsentämistä syytä huomata, että värit riippuu ainesosia, jotka on sisällytetty siihen, esimerkiksi perunatärkkelystä antaa harmahtava sävy, ja maissi - kellertävä.

Ensimmäinen menetelmä (maissitärkkelys)

- Kuiva maissitärkkelystä - 150 c.

- Kerma käsittelee valon sävy - 1 tl

Kaikki raaka sekoita neste yhdessä astiassa ja keitä lämmöllä vähän kypsennyksen aikana mesim yksi massa. Seuraavaksi lisäämme pieniä osia maissitärkkelys, mutta samalla edelleen puuttua, jotta mitään poltetaan.

Ensin sakeus on kuin vetinen tuorejuustoa, mutta sen jälkeen tietyn ajan, se tulee kuin perunasose. Jatka vaivaamista saakka, kunnes liuos on kerääntyä lusikalla palloksi.

Kun koko massa on keitetty, poistaa säiliö ruoanlaittoon, kuuma liuos otetaan ulos kostealla liinalla ja kääriä se tämän kankaalla. Ei kääntää kangasta, joka on oikeassa siinä, vaivaa taikinaa käsin kunnes jäähtyä. Sitten mesim käsin kudoksen voiteluöljyn jossa tärkkelys kädet välttää tarttumisen.

Kun liuos lakkaa kiinni käden ja tulla kimmoisa taikina, siirrämme sen hyvin suljettavaan astiaan tai pussi päässä sellofaaniin.

- Kuivaa maissitärkkelystä - 150 c.

- Glyseriiniä - yksi teelusikallinen.

- Neutraali käsivoide - yksi pieni lusikka.

- Liima PVAc - 150 ml.

Sekoita säiliössä kaikki nestemäisten komponenttien seulottiin seulan läpi ja täytetään tärkkelystä sen pakkaus. Sekoita syntynyttä liuos sakeudeltaan tasaista ja sitten se suodatettiin.

Seos kypsennetään vesihauteessa ja sekoitettiin jatkuvasti keittämisen aikana.

Kun keittämällä tärkkelystä alkaa hautua alueella, jossa lämpötila on korkeampi, ja siksi on vaikea saada aikaa panna asiat sekaisin kylvyssä, niin sinun on poistettava säiliöstä ja promeshat, ja sitten taas laittaa ruoanlaitto kylvyssä, samalla sekoittaen edelleen. Jatka tätä prosessia, kunnes ratkaisu on yksi kiinteä ympäri lusikalla.

Siirtää liuos märälle kudoksen wrap ja mesim kudos, kunnes se jäähtyy. Poista sitten kangas ja vaivaa käsin, älä unohda voitele käsiin tärkkelystä. Vaivaamisen jälkeen kun taikina on tullut elastinen, poista se hyvin suljettavaan astiaan.

- Vaseliini tai parafiiniöljyä.

- Kuivaa perunatärkkelystä.

Puhdistettu ja kuivattava grind säiliön pari suuri lusikallista perunatärkkelystä ja 1 lusikallinen vaseliinia. Sitten, laittaa vähän sooda ja häiritä saatua liuosta. Lisäämällä yksi pieni lusikka sekoita PVA-liuosta ja aloittaa.

Kun liuos tulee pehmeä, rasva käsi vaseliiniöljyä ja vaivaa, kunnes keitetty.

Maalaus tuottaa elintarvikevärejä, akryyli-, öljy ja muut maalit. Tehdä tämän yksinkertaisesti lisätä tietty väri valmistettuun liuokseen ja sekoita kunnes tasainen jakautuminen väri.

Jos haluat koristella tuotetta, joka on jo jäädytetty, sinun täytyy ottaa harjalla, sovelletaan maali jauheena materiaalin tuotteeseen ja lautalla. Tämän seurauksena tuote imee materiaalia ja värikäs luonnollinen sävy on muodostettu.

Töissä käyttää erilaisia ​​työkaluja: skalochki, muotoinen veitsiä ja monia muita asioita, jotka voivat olla hyödyllisiä mallinnus ja suunnittelu tuotteen. Ennen sekoittamista käsin, käsivoide voideltu. Loppujen Vaivaa, jolloin saatu liuos valhe vähintään neljäkymmentäkahdeksan tuntia. Tämä taikina varastoidaan ilmatiiviiseen säiliöön tai muovipussiin.

Kuivaus Tämän materiaalin riippuu tuotteen koosta ja viimeisen kahdentoista tunnin tai enemmän, mutta koko on pienempi. Kuivauksen aikana litteiden tuotteiden tulee kääntää niin, että ne eivät muuta ulkonäköä, eli ettei muodonmuutoksia. Jos haluat vähentää kuivauksen ajan, se voidaan kuivata uunissa.

Usein valmistelee koostumuksen muutos ja parantaa reseptejä, voit kokeilla, kuin haluat, mutta luoda pois tällaisia ​​taipuisaa materiaalia - ilo.

Nauti luovuutta ja kauniita käsitöitä!

kommentit:

Tämän sivuston on mahdollista vain suoraa aktiivinen linkki sivustoon naisten Diana

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 4 = 6