neste posliini

Kylmät Posliini omin käsin käsitöitä aloittelijoille. Tuotteet on valmistettu kylmää posliini omin käsin - mestarikurssi valokuvista

Kylmä posliini - helpoimmin, halpa ja erittäin kätevä valumateriaalin.

Työskentely hänen kanssaan on täysin turvallista, ja luoda käsitöitä ei tarvitse erityisiä taitoja veistoksellinen mallinnus, kuvanveistoa jopa esikoululainen voidaan tehdä posliinista.

Jotta kylmä posliini omin käsin, voit kotona.

Kylmät Posliini omin käsin resepti

Resepti kylmä posliini hyvin erilaisia, ja jokainen isäntä salaisuuksia ja komponentteja. Yksi yhteinen heille: tämä PVA liima (valkoinen, rakennus), 1 osa, 1 osa tärkkelystä (maissi suositeltavaa ottaa), 2 stolov.lozhki glyserolia (apteekista), taulukossa 1. vauva kerma lusikka (tai muu).

Liima kaadetaan paistinpannu tai kattilaan, kerma on lisätty, koko sekoitetaan jatkuvasti tarvitaan nopea liike kattilaan on sijoitettu tulen kuumentaa vähitellen kaadettiin tärkkelystä ja sekoittamista jatkettiin.

Mass lähes välittömästi paksunee, ja muistuttaa nepromeshannoe taikina, vähitellen muuttuu kattilaan "lumipallo", on välttämätöntä laittaa voideltuun pintaan kerma ja anna jäähtyä hieman. Sitten massa vaivataan tasalaatuiseksi. Tällaisessa massa voidaan tallentaa jopa 2 päivää, mutta se on parempi käyttää sitä välittömästi.

Kylmä posliini materiaalina: veistää omin käsin käsitöitä aloittelijoille: mestarikurssi

Making kukka lila:

Aluksi valettu valkoinen kukka ja värisävyjä käytetään myöhemmin.

1

Paino on varsin kuivuu nopeasti, joten sinun täytyy sulkea sen kanssa muovikalvolle jokaisen otschipyvaniya.

1. hyppysellinen pala koko massa pisteitä.

2. sormin herneenmuotoinen pisaroiksi.

3. tippa pienillä saksilla leikata koko leveydeltä, useita kertoja niin, että saadaan terälehtiä. Sitten varovasti suoristaa tuloksena terälehtiä.

4. Flower tulee ulos noin kolme lähestymistapaa, valmiin tuotteen muoto on kiinnitetty avulla pinsetit.

5. valmistukseen viiran varsi otetaan, leikataan halutun pituuden, kierretty ja taitettu puoli. Taita pulahtaa PVA liima kärki - lävistävät kukka keskellä ja vedä lanka, kunnes se pysähtyy. Tuote on asetettu maljakko, ennen liiman kuivumista. Kun liima on kuivunut, sinun täytyy sulkea terälehtiä.

6. Suorita kukan terälehdet eri muotoja. Myös valettu pisaran, mutta nyt ei leikata laajaa osaa ja kapea. Jatkamme virtauskulku kuin ensimmäinen kukka.

7. Toinen vaihtoehto tsvetka- alkuunsa lila. Voit tehdä tämän, sinun täytyy välittömästi herne koukussa lanka liimalla. Suoraan lanka sormien helmi on pisara. Sakset hieman viilto alkuun. Kaikki on valmiina alkuunsa!

8. Niinpä jatkamme muutaman kerran, kunnes riittävä määrä nuppuja ja kukkia.

9. Saadakseen värillinen kukkien tarvetta zakolerovat massaan sekoituksen. Voit tehdä tämän hyppysellinen pois pala massa, se tiputetaan hieman akryylimaalia lila. On tärkeää, ettei kaataa, muuten se on huono vaivattu massa. Nyt meidän täytyy hieroa tasaiseksi.

10. Tehtyään riittävä määrä kukkia haluat lähettää ne kuivumaan paikkaan, jossa ei ole vetoa. Noin kestää tunnin. Kuivaamisen jälkeen kukat pienenevät määrää kaksikymmentä prosenttia.

11. Nyt voit kerätä kukintoja, tämä on kierretty. Sisällä kukka pisara mustetahra seredinka.

12. Lehdykät leikataan saksilla rullatusta pre-vihreä massa. Suonet ajaa pino (mallintamiseen tikkuja).

13. kimpussa. Kaikki valmista! Voit nauttia!

1. Sakura veistää on yhtä mielenkiintoinen. Voit tehdä tämän massasta kyydissä kaksi "kolbasy9raquo,: maalaamaton ja sävytetty vaaleanpunainen. Valkoinen makkara on oltava suurempi kuin vaaleanpunainen, kaksinkertainen. Nyt ne täytyy laittaa yhteen ja muodoltaan kuutioita. Sitten se leikataan kuutioiksi.

2. Valitse kuution valettu lepestochek.

3. terälehdet kerätään kukka, niiden on liitettävä pieni määrä PVA. Kerätyt terälehtiä lävistettyjä lanka alla varsi.

4. silmut ovat samanlaisia ​​silmuja lila. Älä unohda tippa liimaa langan.

5. sepals Sakura koostuu viidestä terälehtiä ja voi sävyttää kosmeettisiin varjoja. Toista kirurgia - lanka, liimaa kerätään ja alkuunsa verholehti.

6. oksa kirsikka samanlainen lila haara. On otettava huomioon luonnollisessa muodossa (voi esikatsella kuvassa kirsikka Internetissä). On oksa levitetään ohut kerros ruskea massa, joka jäljittelee kuori oksat. Sormet pitäisi kiinnittää erityistä rakoja ja hyllyille.

Nousi kylmä posliini käsiään

Valmistukseen ruusut tarvitsevat kaiken kuva:

1. Kauli pieni pallo.

2. Tästä lasku on muodostettu.

3. kärki hammastikun kastettu PVA, ja tuloksena saatu koukussa on se pudottaa alas laaja pohja. Tämä on perusta kukka. Kiinnitykseen ja vakaus on kiinni loppuun hammastikulla osaksi vaahto tai sienellä.

4. emi kukka on parempi valmistella etukäteen, jotta ne ehtivät kuivua.

5. Ball uudelleen muodostumista. Sormi on kiinnitetty pallon pisara.

6. kämmen ivy meidän pisara, muodostaen nousi terälehti. Tästä seuraa, että reunat eivät ole paksuja.

7. Rose emäs on levitetty pisara tarttuvuus PVA levitetään ja ensimmäinen läppä, se on hieman "obnimat9raquo; puolivälissä.

8. Toista vaiheet 5-7 muodostamaan haluttu määrä terälehtiä. Koska toinen välilehti, kukin seuraava tarve asettaa edellisen kierroksen.

9. Katso kuva kukka ruusu ja sopeutuu todellinen kukka (kuljettaa tucks ja käänteitä oikeissa paikoissa)

Nämä kukat voidaan myöhemmin tuottaa koriste topiary - kaunis puu pitkällä osuudella. Oksat lila ja kirsikankukkia voi sisustaa talon tai lahjoittaa jollekulle.

Kylmää posliini voidaan tehdä paitsi kukkia, vaan myös erilaisia ​​hahmoja, rihkamaa, kuvia, listat koristella kukkaruukut, tekevät kiintoisaa korkokuvia ja monia erilaisia ​​käsitöitä.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

kotiäiti

Kylmä posliini. Useita reseptejä + työpajat

Tässä muutamia reseptejä kylmä posliini päälliköiden jotka luovat ja asuvat paikan päällä maiden ylemmän: http://stranamasterov.ru/ . Reseptit ovat kaikki hyvin ja mielenkiintoinen, mutta mitä oikeastaan ​​valita - päätät itse! Kaikki tekstit ja kuvan tekijöille!

1. Ensimmäinen resepti PO: http://stranamasterov.ru/node/362872?tid=451

Yhdyn reseptin kylmää posliini !! Se on täydellinen !!

Hello Dear Craftswomen. Olen vihdoin löytänyt resepti HF.

-Lasi maissitärkkelystä.

-Hieman alle liima lasi (ajatella mitään.)

-Ruokalusikallinen vauvan öljyä.

-Art. lusikka glyseriiniä

-Art. lusikka nestemäistä parafiinia.

-Tl sitruunahappoa.

Sekoita kaikki komponenty.Postavit hidas tuleen kokki sitä ennen kuin siitä tulee kiinteä ja nestemäinen isparitsya.V lähes ensimmäistä kertaa olin vielä hieman (hyvin vähän) ei Dowar mutta tällä kertaa kun lozhila pöydälle, hän jätti jälkiä valkoista nestettä ja päätin kiehua lisää chutok.Poluchilos hyvin kuivuu ilman halkeilua!

Clay I universalnyy.Takoy liima on hyvin yleistä, ei ole missään myymälässä stroymaterialov.On valkoisia, mutta ei kovin paksu.? joten päätin lisätä sen alle krahmala.Esli osut paksu liima, joka voit lisätä jopa krahmala.V ensimmäistä kertaa tein tämän reseptin http://stranamasterov.ru/node/99236 ilman vaseliinia masla.On hyvin limetin kätensä, ja seuraavana päivänä potreskalsya.Etot sama ei tartu, vaikka kädet kuin ei tahriintua. (Uraaa.)

Tässä se on salaisuus minun farfora.Eto parafiiniöljyä, se on hyvin halpaa (8 ruplaa) on tahansa apteekista! Hänen Kurkin mikronin http://stranamasterov.ru/node/356708?tid=1629 posliini mutta tein tätä en pidä u liian sitkeä siitä voi veistää jotain paprikat ..

Tässä se on posliini unelmani: DDDD.

Se kaulitaan ihmeellisesti. Vain jopa ilman tiedoston Skalkan ei lipnet.Edinstvennoe mutta se voi rikkoutua, jos taipunut (raaka, rulla posliini) Mutta tämä on järjetöntä!

Maalaan öljyväreillä gamma.O lukenut, että ne ovat huonoja farfor.No kaikki oli päinvastoin, se ei haise ominaisuuksia sohranyaet.Pokupayte turvallisesti!

Yleisesti olen erittäin tyytyväinen, toivottavasti ei toistu eikä jonka retsept..Poprobuyte! Et tule katumaan

Kiitos mielenkiinnosta!

2. Toinen resepti girasole2161: http://stranamasterov.ru/user/84772

Ehdotan valmistaa kylmän posliini ilman lämpöä obrabotki.HOLODNY, niin kylmä.

Älä huoli, ota enintään 10 minuuttia aikaa ....

Take 2 rkl maissitärkkelystä. / Älä kiinnitä huomiota pakkausten etiketeissä ... /

Lisää 1 lusikka nestemäistä parafiinia, mutta se on mahdollista ja öljy Johnsonin Vauva, joka on kaikki kaupat ja kaikki huoneet ..

? toivottavaa pari tippaa glyseriiniä

Jauhaa tärkkelys öljyä, puhdista sormi lusikka ...

Ota tl sekä lusikan kärjellä ottaa ruokasoodaa / melkoisesti /

Kaikki vymeshuem lusikka ... ja selkeä sormi lusikka ...

Take 2 rkl liimaa ... In? Vinavil vyötärö ...

TRY PVA liima, jota käytät sitä!

Kaikki vymeshuem lusikka ... ja selkeä sormi lusikka ...

Jos huomaat, että liian tiukka / riippuu liima /, lisää hieman enemmän

Selvitetty lusikka kaavittu kulhot seoksella, jossa oli kaikki kutistui kätensä ja murskattu ....

Vain pari minuuttia, mutta saada niin mukava melkein valmis Cold posliinia.

Älä unohda kaada vesi kulhoon, niin se on helppo pestä pois ...

Katso, miten ihana.

Katso, miten ihana.

Nyt ottaa käsi kerma / että käytät / smazuete käsi, saavumme HF ja sellofaaniin ...

Nyt ottaa käsi kerma / että käytät / smazuete käsi, saavumme HF ja sellofaaniin ...

Nyt ottaa käsi kerma / että käytät / smazuete käsi, saavumme HF sellofaaniin ... Ja lähdin pienen palan HF, joka näyttää, että hän on valmis syömään ...

Täällä hammastikulla sokaista lietsoa kukka ... .HF-kaunis.

Kukapa ei veistetty, yritä veistää nämä paprikat ... .Tämä MO? ENSIMMÄINEN Ahven? K? ... .Very hauska veistää

Melkein unohdin, jos seos tuntuvat liian pitävä tai pitää muotonsa, rullaa se tulee tärkkelyksen ja vaivaa kämmenten välissä ... täällä? Koko salaisuus! Onnea? Sinä tyttö.

Toivon, että on hyödyllistä teille MK.Osobenno jotka pelkäävät kokki HF.

3. Kolmas resepti Kukushechka: http://stranamasterov.ru/user/14738

Kukat tehty posliini) ja "zazhigalochki")))))))))

On mestarikursseja Internetissä ja maassamme, mutta vielä paljon kysymyksiä. Näyttää, miten tehdä se, I

1) rakentaminen PVA liimaa,

2) tärkkelystä (minulla on maissi, kannattaa etsivät häntä, uskokaa minua !? S posliini häntä pehmeämpi, läpikuultava, vähemmän tahmea, jne) löysin sen varastoon "Seitsemäs manner"

4) Hand Cream (toivottavaa lihavoitu)

5) sitruunamehua tai sitruunahappoa

6) aromatizaor (valinnainen)

Sekoita kaikki ainekset kattilassa.

1 kuppi PVA, 1 kuppi tärkkelystä, 1 rkl glyseroli, 1 rkl käsi kerma, ja 1 h / l. sitruuna- kistloty ja useita pisaroita maku

Sekoita tasaiseksi. Laitoimme polttimen lämmittää. I kuumennettiin kuusi. (Suurimmalla 9)

JATKUVASTI POMESH? Vai. Sen vähentämättä mitään ja ei lopeta.

Seos paksunee nopeasti

Se tulee yhdeksi isoksi kiinteä

Täällä massa on valmis

Levitti sen pöydälle, esirasvattu vauvan öljyä. ? Alustin. Se on kuuma, mutta siedettävä aseiden)

Joten hän on valmis) Onnea toimii)

Haluan näyttää sinulle erotuksen posliini peruna- ja maissitärkkelys. Kaksi ruusua oikealla valmistetaan maissista, ja vasemmalle perunan. Se on tiheämpää ja harmahtava. Maissi avoimempi ja ilmaa. Maissi posliini kuivuu keltainen

Tässä on kaksi ruusua. Vasen peruna ja maissi oikealla posliini

Joukko), mutta siellä on enemmän) I hometta!)

Ole luova) Onnea!

4. Neljäs resepti Nicoleta: http: //stranamasterov.ru/node/261863

Hei rakas Masters. Haluan jakaa hyvin yksinkertainen resepti HF, resepti mielestäni se on mielenkiintoista aloittelijoille. ? Lähde reseptiä http://furi2.ucoz.ru/forum/8-4-1

tarvitsemme: 1/4 kupillinen ruokasoodaa

1/4 kupin maissitärkkelystä

1/4 kupillinen vettä

Kaikki sekoitettiin pannulla teflonpinnoitettuja

laittaa tuleen, koko ajan sekoittaen, vain minuutin sooda sihinää ja alkaa muodostua paakkuja

Jatka sekoittamista, että kiinteä on muodostettu sen jälkeen, kun vielä pari minuuttia, joka on helposti päässä seinistä. Paistamiseen on oleellisesti puhdasta.

Voit kokki enamelware, se myös pesee pois, mutta ensin täytyy liottaa vedessä.

me siirtyä pyyhe huolellisesti se on kuuma

Vaivaa hyvin, kuten tavalliset taikina. taikina ei tartu käsiin, eikä vaadi öljyä ja voiteita, pienen kertakorvauksen muuttuu.

Veistää paremmin heti ennen kuin suositeltavaa makuulle painoa, mutta nyt empiirisesti että muotti heti kun massa on jäähtynyt

jaettu paloiksi, maalattu akryylimaalia ja huulipuna. Myymälän HF muovipussiin, tiiviisti suljettuna. Minulla on yli viikon ei valehdellut, niin nimenomaan eräpäivänä voi sanoa.

Älä säilytä jääkaapissa.

Nalepa täällä ovat ruusut, he eivät murtaa.

Terälehtiä rullaa ohut. Kuiva huoneenlämpötilassa yhden päivän ajan.

Ensimmäistä kertaa olen kokeillut tätä reseptiä viime vuonna. Mutta tehty perunatärkkelystä, väri muuttui serovatyy.Etot kukka elää minun vuodeksi, on yksi ensimmäisistä näytteen laudaksi, tuntemattomien rodun kukka ja primitiivinen, minä siirtää sen laatikko laatikkoon, se ei ole, kunnes sovellus

Tämä puu on jo pitkään halunnut tehdä Julia MK lopulta täyttänyt unelmani http://stranamasterov.ru/node/86868?c=favorite

ruusut niin ensin hammastikun "mekko" täällä "pimpochki" noki ne PVA, ja seuraavana päivänä, kun ne ovat kuivia alku veistää terälehtiä, myös kiinni ne PVA, terälehdet juuri muodostunut sormien välissä peukalon ja etusormen eivät rullaa ne pöydällä. Malden myöskään käyttänyt vielä (ne vain eivät ole käytettävissä)

Kaikki muut ruusut ja marjat tehdään samalla reseptillä

käyttäytyvät hyvin, älä crack, älä murene

Tytöt kanssa "Masters maan", kiitos paljon, että mestarikursseja työhön, fantasia- ja kultainen kädet.

PS.: Tytöt Ukrainasta, maissitärkkelys ei ole (vielä) supermarketeissa "Silpo", niin että käynnissä kauppa!

Miten saada kylmää posliini kotiin: vinkkejä aloittelijoille Masters

Hahmoja, koriste, kukkakimppuja tekokukkien valmistettu kylmää posliinista (muovi), kaunis ja realistinen. Harkitsee niitä, se näyttää tekevän tällaista tuotetta vain erittäin taitava ja lahjakas käsityöläisiä. Itse asiassa, tyyppi kangas tekniikka on melko yksinkertainen, ja hallita sitä voi olla kuka tahansa.

Miten aloittaa aloittelija webmaster? Ensinnäkin sinun täytyy varastoida on kipsimateriaalia. Sitä voi ostaa kaupasta tavaroita käsitöitä, ja voidaan tehdä omin käsin. Saat tietoa siitä, miten kylmä posliini kotona, haluavat sisustaa sen eri väreissä, sekä perusteet valmistus kauniinpaa lukijat voivat oppia tiedoista artikkelissa. Kaunis valokuvien katseluun tämän valumateriaalissa varmasti antaa positiivisia tunteita ja inspiraatiota luovuutta.

Mielenkiintoisia faktoja kylmä posliini

Muovituotteiden valu pidetään uudenlainen käsitöitä. Itse alus ilmestyi keskellä viime vuosisadan Argentiinassa. Miksi tätä kamaa kutsutaan "kylmä posliini", koska se ei sisällä komponentteja luonnollisen keraamisen massan? Se, että tavarat, muovia kuivuu, tulee ulospäin hyvin samanlainen kuin posliini. "Kylmä" - koska koostumukset valmistettu niistä ei vaadi lämpökäsittelyä. Ne kuivuvat nopeasti luonnollisella tavalla.

Miten saada kylmää posliini kotona: tie №1 (hot)

Jotta omiin käsiinsä valettu materiaalia Valmista seuraavat osat:

  • maissitärkkelystä - 1 iso (200 g) lasia;
  • glyseroli Apteekki - 2 pientä lusikat;
  • PVA liimaa - 3,5 suuret lasit;
  • vesi - 100 grammaa.

Miten tehdä kylmä posliini itse oppia seuraavaan käskyyn. Pannulla paksu pohja kaada puhdasta kylmää vettä, liimaa ja glyseroli. Komponentit sekoitetaan. Potin asetettu miedolla lämmöllä lämmittää. Liuosta sekoitettiin jatkuvasti. Lisäksi pieniä osia kaada pannulla tärkkelys. Tässä vaiheessa työ on tarpeen tehostaa sekoittumista kuuma massa, tai tärkkelyksen knock paloiksi. Johdonmukaisuus aihion tulee paksu.

Keitä kunnes muovi, kunnes se tulee kuin taikina. Kun massa kokoaa palloksi, levitä se kostealla pyyhkeellä ja kääri. Seuraavaksi vaivaa muovi suoraan sen sisään noin 10 minuuttia. Kun kylmä posliini jäähtyy valtiolle, että se voi kestää jopa tämä hyvin sotke uudelleen ja jaa se osiin. Tässä vaiheessa, muovi maali haluttu väri. Saat tietoa siitä, miten kylmä posliini väri, puhua myöhemmin.

Tee itsellesi muovi: Menetelmä №2 (kylmä)

Tämä muovattu materiaali voidaan valmistaa ilman lämpökäsittelyä sen osia. Perehtyä cooking resepti muovien kylmä menetelmä. Töihin tarvitaan seuraavat osat:

  • maissi- tai perunatärkkelystä - 200 g;
  • Vaseliini tai vauva öljy hieronta - 1 iso lusikka;
  • PVA liimaa - 200 grammaa;
  • hajusteita tai toilettivedet - 1 pieni lusikka;
  • Vaseliini - 2 isoa lusikat.

Miten saada kylmää posliini kotia, lukea prosessissa kuvauksessa. Sekoita kulhossa liimaa, öljy ja vaseliini. Lisätään pieninä annoksina ne tärkkelystä. Sekoita massa rakenteeltaan tasaista. Tärkkelys kaataa kunnes työkappale ei näyttämään kertakorvauksen taikinan. Edelleen kääri valmistettua materiaalia muovipussiin tai muovikelmuun ja jätä viileässä 12 tuntia, ja vielä paremmin yöllä. Tämän jälkeen voit hometta muovituotteet.

Miten saada kylmä posliini väri?

Muovi maali voidaan kotitekoisia eri materiaaleista: akryyli maali, öljy, elintarvikeväriä. Tehdä tämän, ne lisätään valmiiseen massa vaiheessa vaivaamista.

Jos haluat maalata valmiin jäädytetty tuote tai yksittäisiä osia, se tarvitsee harjalla, vanupuikkoja ja kuiva elintarvikeväriä. Muovi- elementit levitetyn maalin. Osa poimitaan pinseteillä ja pidettiin minuutin tai kaksi yli höyryn kiehuvan veden. Näin kylmä posliini imee väriainetta.

Varastointi kotitekoinen muovia

Miten hyödyntää kylmä posliini, tiedäthän. Miten säilyttää sitä jonkin aikaa? Ruuveilla nippu muovi muovikelmu ja paikka hyllylle jääkaapin (ei pakastin). Varastointi tällä tavalla mahdollistaa materiaalin säilyttää ominaisuutensa noin 2 viikko.

Seuraavassa on mestarikurssi, joka kuvaa, kuinka tehdä ruusu kylmä posliini. Pienestä kertakorvauksen muovinen tehdä työkappaleen pisaroina. Hammastikku kärki rasva valkoinen liima ja laittaa tämän yksityiskohdan siihen. Edelleen veistää useita työkappaleita Tämäntyyppisissä vain koko hieman. Litistä niitä, jolloin muoto terälehtiä. Voitelee pohjan liiman ja kietoa "ytimet-pisaroita". Reunat terälehtien hieman painetaan alas.

Jokainen pieni yksityiskohta tämä asettaa toisiaan. Siten me suorittavat halutun määrän terälehtiä. Hammastikku lisätään taloudellista sienellä ja anna kuivua tuotteen. Tällainen kukka voidaan käyttää valmistuksessa koruja, rihkamaa, kimppuja.

Miten saada kylmää posliini kotona? Toivomme, että tässä artikkelissa saat täyden vastauksen tähän kysymykseen. Nauti luovuutta!

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

47 − = 46