neste travertiini

neste travertiini

koriste kipsi travertine neste käytetään koriste, vedenpitävä, suojaava ja vahvistaa pinnoite. Koriste kipsi "Travertin" voidaan levittää kiinteälle pinnalle rapatut seinät, kivi, betoni laatat, ja pinnalla alistetaan vakiolle tärinää, kuten metalli-, muovi- tai muu koriste paneelit. Valmistelua varten tiettyjä pinnan tietojen tutustu tekninen osasto soveltamiseksi tämän materiaalin.

Ainutlaatuisen tutkimuksen joustavuus kynnys koriste kipsi seinä ei murru tärinää ja heikko muodonmuutoksia, ja ne ovat erittäin vahva ja tiheä materiaali, joka pystyy käsittelemään samoja menettelyjä käytetään käsittelyä luonnonkiveä. Materiaali on myrkytön ja ei-toksinen, kun kuivaus ei tuota haitallisia höyryjä on täysin ympäristön kannalta turvallinen, ja mikä tärkeintä, verrattuna muihin materiaaleihin, mineraalitäyteaineen kanssa, ei ole tausta radioaktiivisuutta.

Tako Ideat ryhmä on ollut 6 vuotta väsymättä mukana kehittämässä uusia teknologioita, aluksi laittaa tavoite miehittää paikkansa markkinoilla eliitin laadukkaita rakennusmateriaaleja ja on saavuttanut huomattavaa menestystä tällä alalla. Saatavana parlamentissa CIS uransa louhintaa kiviä eri värejä ja sävyjä avulla voimme tuottaa materiaaleja ilman soittajien, joka antaa etua väri vakautta, joka on luonnollinen väri täyteaineita. Säätö värejä saavutetaan lisäämällä aineita, joilla on luonnollisten yhdisteiden oksidien eri metalleja, jotta voidaan taata vakaa väri materiaaleja ajaksi 30 vuosi ja edellä.

Kun tuotanto yhtiömme käymme kyselyn materiaaleista ja siinä otetaan huomioon asiantuntijoiden lausunto työskennellä tämän ryhmän aineiden poistamiseksi työskentelyn vaikeuksien kanssa materiaalin ja luoda suotuisat olosuhteet yksinkertaistaa ja nopeuttaa työmenetelmät materiaaliin. Kokeet ovat osoittaneet, että materiaalit yritys sarjassa "Liquid Stone" kestää lämpötiloja -75-700 astetta ilman mekaanisia vaikutuksia (sokki, raapiminen, taivutus). Jos mekaanisia vaurioita materiaali voidaan helposti jalostaa vauriokohtaan. Materiaali ei ole välittää kosteutta ja on referenssipinnan, minkä vuoksi se suojaa sen jäätymisen ja murenee. Materiaalit sarjasta "Liquid kivi" ei vaikuta UV-säteiltä, ​​sää, hankausta. Se ei vaadi säännöllistä maalausta.

Seinät on kaiverrettu koriste kipsi Travertine mahdollista pestä puhdistuslaite paineessa vähintään 80 cm. ei ole suositeltavaa käyttää puhdistusaineita, jotka sisältävät happoa tai emästä, koska epätasainen pinta puhdistaminen aiheutti ihmisen tekijä voisi johtaa spot-muodostelman.

Pinta sovellettava materiaalin tulisi olla kestävä, pölytön ja täysin kuiva. Älä käytä koriste kipsi sisä- ja ulkotilojen työn pinnalla täplät öljyn, rasvan ja muita aineita, jotka saattaisivat vaarantaa tarvittavan tarttumisen materiaalin pintaan. Kunkin kerroksen käytetyn materiaalin tulisi olla enintään 1,5 mm. Kuivumisaika on levitetty kerros tulee olla vähintään 24 tuntia levittämisen jälkeen lämpötilassa, joka ei ole pienempi kuin 10 astetta. Useita mahdollisia kerroksia ei ole rajoitettu. Jotta vältettäisiin ylitykseen kipsi, seinä ja julkisivu, on suositeltavaa soveltaa materiaalia tasaiselle pinnalle. Aineen kulutus on 1,53 kg neliömetriä kohti (200 g + -, joka sisältää nestemäisen komponentin). suositeltavaa käyttää hengityssuojainta ja suojalaseja (tarvittaessa) on hiontamateriaalia. Tarvittaessa asiantuntijamme tekee mestarikurssi alalla ja antaa enemmän tietoa materiaaleista ja työtavat hänen kanssaan.

Säilyvyysaika kipsi Travertiiniportaat toimesta 12 kuukautta valmistuspäivästä. Valmis ratkaisu pakkaamattomia kontit joudutaan työskentelemään 30 päivän kuluessa. Se ei ole sallittu, jäädytys ja varastointi materiaalin lämpötila on alle nolla.

Keitetty materiaali ei lisätä mitään vieraita aineita (kalkki, sementti, kipsi jne). Käyttää materiaalia, jolla on vanhentunut säilyvyys, sekoittamalla veden tai uusi ratkaisu. Levitetään lämpötilassa + 5C + 35C. Älä koske jäätyneitä pintoja. Välttää joutumasta hiekkaan ratkaisu kivi tai muita aineita sekä kuivattujen hiukkasten liuoksen mahdollisesti jäävät säiliön seinät. Älä ylitetä ilmoitettu asiakirja pinnalla ja levitysmenetelmä. veden lisäys hinnat Materiaalin tuottamisessa määritelty eri säiliöihin vaihtelevissa suhteissa.

1

Yleiskatsaus koriste kipsi sekoitetaan Travertinonsa

Kaupankäynti Verkko tarjoaa meille valtava valikoima erilaisia ​​materiaaleja koristeluun sisätilat. Lukuisat arvostelua kokeneita käsityöläiset selvästi puoltavat valinnassa aito venetsialainen kipsi. Seinäpinnat ympäristöystävällisiä tuotteita on tärkeä osa terveellistä elämäntapaa. Lisäksi se on järkevä investointi. Koriste kipsi Travertiini oikeutetusti saavuttanut suosiota ja menestystä kuluttajien keskuudessa. Tämä ainutlaatuinen pinnoite perustuu uusimpaan teknologiaan jäljitelmä kivi. Hallitsemaan luomisen periaate laastarin pinta on tarpeen tutkia teknisiä ja toiminnallisia ominaisuuksia, sekä lukea hakuohjeet koriste ratkaisua.

Travertiini luonnonkivi on kallio muodostuu kalsiumkarbonaattia mineraaleja, tuhansia vuosia sitten. Se on tunnettu siitä, että huokoinen rakenne ja rikas väri paletti. Erinomainen suorituskyky ja esteettisiä ominaisuuksia Travertiiniportaat ihmiskunnan tuntema ajoista rakentamisen Rooman Colosseum.

Nykyään mineraali laajalti käytetty rakennusmateriaalina ja viimeistely materiaalia. Kuitenkin korkea hinta usein estää monia ihmisiä ostamasta. Jotta kivi edullisempia, koriste kipsi luotiin samanniminen jäljitelmä vaikutus.

Lime viimeistely Travertino säilynyt textural ominaisuudet alkuperäisen ja sen laaja väripaletti. Tekstuuri kiven antaa illuusion kolmiulotteisuuden tilaa ja luonnon kuvioita onnistuneesti luo vaikutelman vuotiaiden pinnan. Koriste kipsi on sopusoinnussa ympäristön kanssa puusta ja taottu metallituotteet. Travertiini - ihanteellinen valinta vanhojen rakennusten.

Ominaisuudet kuvioitu kipsi

Materiaali, joka simuloi luonnollista travertiini kivi, koostuu marmori sirut, hiekka ja sideaine. On olemassa kahta päätyyppiä kipsi:

  • Silikaatti - valmistettu käyttämällä muunnettua akryylipolymeerit. On korkea vesihöyryn läpäisevyys, ei sovelleta halkeilua ja vääntymisen.
  • Mineraali - koostumus, joka perustuu kalkin tai sementin. Se on hyvä lujuus ja kosteudenkestävyys. Tämän tyyppinen laastari yhtä hyvin käyttää sisätiloissa ja seinä julkisivut.

Luonnollinen koristepäällysteen on hajuton, tunnettu siitä, palamattomuus ja toksisuuden puutteen. Travertiini on erittäin muovia, helppo soveltaa, on taloudellinen korko. Pinta on helposti palauttaa, ei pelkää kosteutta ja suoraa auringonvaloa.

Travertino ei edellytä täydellistä linjaus seinät. Karkea pinta kipsi suuri maskit pienet epätasaisuudet alustaan. Riittää puhdistaa seinät jäänteiden vanhan vuori ja pölystä. Tasossa, peitetty sementtilaastilla soveltaa akryyli kyllästys tunkeutua syvälle. Seinät kipsistä, lastulevy tai puukuitulevy 6-8 tuntia toistuvasti käsitelty. Seuraavat kaksi kerrosta - pigmentoitu aluke laimennettiin 20% vettä. Jälkeen 8-12 tunnin kuivauksen jälkeen, jolloin saatiin valkoinen seinä karkea pinta, jolla on erinomainen tarttuvuus.

Kuiva Seos laimennettiin vedellä Travertinossa pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Ensimmäinen säiliö on jaettu seinä telalla tai koriste muovihierrin jossa on pyöristetyt reunat. Tämän seurauksena, on muodostettava yhtenäinen kerros on enintään 1 mm paksu. 12 tunnin jälkeen se voidaan aloittaa uudelleen sovellus Travertinonsa kipsi. Tässä tapauksessa lopullinen osa liuosta lastalla levitetään seinään kaoottinen aivohalvauksia (Butt).

Tuloksena olevan pinnoitteen annetaan kuivua 15-20 minuuttia. Ruostumaton teräs lastalla sitten hienoksi leikataan ylin kerros, paljastaen linja rakenne. Varovasti sileä ja suljettu, kevyesti painamalla alas työkalu. On esitetty pinta olisi myös oltava läsnä suorat osuudet, ja upotettu paikkaa ja väärinkäytöksiä. Aikaansaamiseksi muurin voi raschertit suorakaiteen lohkoja.

3. Sisustus Travertiini.

Päällystämällä alkaa aikaisintaan 24 tunnin kuivaamisen jälkeen kerroksen. Ensimmäinen seinämä kiinnitetään väritön liuos käsitellään sitten - sävytetty geeli. Hieromalla tasaisesti pinnan yli liikkein, käyttäen kumilastan ja vaahto sienellä.

Tärkeää! Jos kipsi Travertino käytetään kosteassa, on suositeltavaa edelleen käsitellä suojaavan vahakerroksen.

Tarkasti simuloida kivi pigmenteillä kellanruskeita. Vaihtoehtoisesti voit saavuttaa vaikutus travertiini mitään väriä leikata.

Parannettu simulointi mineraali tekstuuri riippuu koulutuksesta ja kokemuksesta päällikön. Professional rappari hallussaan erilaisia ​​tekniikoita soveltamalla koriste laasti. Facing luonnonkivi travertine suoritetaan lastalla, sienellä tai harjalla hiuksia.

Tekninen opas antaa teoreettisen virtausnopeus per 1 m 2 Travertinossa 1,5-2 kg (jonka paksuus on 1-2 mm: n kerros). Jos haet koriste kipsi harvinaisia ​​ja laaja aivohalvauksia, se kääntyy sileä kuva haalistua kivipinta. Tällöin Travertiini viimeistely virtausnopeus vähenee.

Jos kuvioitu ratkaisu luonnosteluun hienoksi ja tiheästi, mineraalien piirros näyttää yksityiskohtaisemman ja realistisemman. Luotaessa paksu kerros reliefin materiaalin kulutus voi olla jopa 3,5 kg / m 2.

Arvostelut Travertiini

"Ensin teemme koriste kipsi olohuoneessa maan mökki. Olimme niin tyytyväisiä vaikuttava Travertino, joka on myöntänyt sen kaikki pinnat muissa huoneissa. Nyt ystävät ja merkin tulla meille kiertueella ja neuvoja. "

"Huoneistossa on eteinen on koristeltu venetsialainen luonnonkivi, nimeltään travertiini, näyttää ylellinen ja lujasti. Oli vaikeaa väriä, täytyi poimia virtuaalisesti "kosketa". Saavuttaa herkkä persikka-värillinen, sekoitetaan maali eri värejä. Tämä johtaa liian nestemäinen liuos virtaa käytön aikana. Ongelma hoidetaan nopeasti hankausta maali sienellä. "

"Päätimme tehdä kotiinsa mahtava lopetus pohjakerroksessa ja pysyminen kuvioitu kipsi Elite Travertiini. Positiivista palautetta ystävien ja kohtuulliseen hintaan vaikuttaneet tähän valintaan. Koska haluan tehdä kaiken käsilläsi, päätin opetella uutta tekniikkaa. Vaikeinta oli valmistaa toimiva ratkaisu halutun yhdenmukaisuuden, vaikka kaikki sekoitetaan ohjeiden mukaisesti. Tämän seurauksena halutun virtausnopeuden kyytiin intuitiivisesti. "

"Koska itseoppinut rappari halua jättää palautetta ja jakamaan kokemuksia suunnittelussa seinät koristeltu Travertiini. Noviisi Masters neuvoo tekemään työtä vähitellen, vähitellen hallitsemaan pieniä alueita. Tässä tapauksessa kuorikerros ei ehdi kuivua ja pystyt tehokkaasti käsitellä sitä. Saat kätevästi seinäpinnan ajoittain suihkutetaan vettä. "

Vladimir Isaev, Leningradin alueella.

Luonnon kalkki kipsi mineraalisirote on erittäin arvostettu ammattitaiteilijoihin läpi useita etuja:

  • ekologinen puhtaus komponentit;
  • hyvä kestävyys;
  • kestää kosteutta, lämpöä ja biologinen aggressio;
  • laaja koriste mahdollisuuksia;
  • laaja valikoima värejä;
  • erinomainen peittäminen aineen pinta puutteita;
  • mutkaton hoito pinnoite.

Travertiini haittoja on kokema vaikeus vuori. Optimaalisen tuloksia kokeneet ihmiset suosittelevat käyttämään palveluja ammattilaisia. Haluttaessa parantaa näkyvyyttä laskujen on kulutuksen lisäämiseksi ja ostaa kaksi kertaa niin paljon rappaus Travertiini kuin suositellaan ohjeita. Näissä olosuhteissa on kielteinen vaikutus rakentamisen budjetista.

1. jakeluverkko koriste kipsi, joka perustuu kalkki toimitetaan kuivana jauheena. Tavarat pakataan paperipusseihin, joiden paino 14-30 kg. Likimääräinen hinta 190-230 ruplaa / kg.

2. Käytettävissä kuten tapahtuu kipsi, vesi-pohjainen. Tällainen materiaali on täysin valmis sovellus pintaan. Pakkaaminen tuottaa pankkien 15,25 ja 30 kg. Arvioidut kustannukset: 295-370 ruplaa / kg.

3. Yritykset tarjoavat ammatillisia palveluja sisustus, yleensä väittävät hinnat perustuvat tarvikkeet. Lisäksi basecoat luettelossa ovat kyllästys, pohjamaali, viimeistely koostumus, väriaineen, vaha tai lakka. Sovelluksesta riippuen tekniikka ja väri arvo master työ voi mennä hieroa 1300-1800 / m 2.

Laastarit niin paljon, että kokematon henkilö helppo eksyä.

Moderni markkinat ovat niin kyllästetty rakennus / viimeistely materiaaleja, rakennusten suunnittelu vaihtoehtoja.

Tätä tekniikkaa käytetään, kun seinät merkittävästi eri kaarevuuksilla. Tällaisissa.

Mitä paremmin vaahtoa tai kevytbetoni?

Soveltaminen DSP rakentaminen

ryhmä

Koriste kipsi travertin -zhidky kivi

viimeistely, sekä sisäisiä että ulkoisia seinät tahansa huoneeseen. Merkityksellisiä käytettäväksi alueilla suuri seisminen aktiivisuus, että siltojen ja muiden rakenteiden epävakaa.

Myrkytön ja myrkyttömiä, kuivuessaan ei tuota haitallisia höyryjä on täysin ympäristön kannalta turvallinen.

Se kestää lämpötiloja -75-700 asteeseen ilman mekaanista rasitusta (vaikutus, raapiminen, taivutus).

Älä unohda kosteuden ja kosteuden pinnalle alkuperäisen, minkä vuoksi se suojaa sen jäätymisen ja murenee.

Se ominaista suuri lujuus ja kestävyys mekaanista rasitusta.

Vaikuta UV-säteiltä, ​​sää, hankausta ja häipyminen.

Yli 30 vuotta (Premium).

Erilaisia ​​tekstuurin vaikutuksia, joka on tunnettu nesteen travertiini, pystyy tuomaan eloon erilaisia ​​ideoita sisätilojen kaikenlaisten sekä klassisia ja modernin koristelu seinien ja koristelu.

Se on hengittävä pinnoite on hyvä kyky paropronikayuschuyu.

Se ei vaadi säännöllistä maalausta.

Seinät on päällystetty nestettä travertiini, puhdistuslaite voidaan pestä paineen alaisena.

Käyttö lisärahoitusta hoitoa ei anneta. Verkkosivusto: travertin24.ru, tako-travertin.com/ Paikka: Russia

toimet

Suunnittelijat, sisustussuunnittelijan ja taiteilijat ovat jatkuvasti haasteena on löytää teippiä on alle 1 cm., Esimerkiksi tehdä purkautuu alle tiili, lohko, laatta tai graniitti. Voit nyt vaivatonta ostaa sen meiltä.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 1 = 1