neste katto

PBC-1 katto neste käyttövalmis, kylmä-soveltaa eikä vaadi lämmittämistä. Neste katemateriaali muodostaa saumaton, monoliittisen päällysteen

PBC-1 NESTE katemateriaali käyttövalmis, kylmä-soveltaa eikä vaadi lämmittämistä. NESTE katemateriaali muodostaa saumaton, monoliittisen päällysteen. NESTE katemateriaali on voimakkaasti läpäisevän ominaisuudet, erinomainen tarttuvuus, plastisuus laajalla lämpötila-alueella. Sovellus nesteen tuotantoa katemateriaalin termoplastista Espanjan Kalprene antaa se ainutlaatuinen ominaisuus. Korkeissa lämpötiloissa, se osoittaa jäykkyys ja elastisuus alhaisissa lämpötiloissa. Se ei vaadi korkeaa ammattitaitoa.

Ennen kuin teet mitään korjausta katon, olisi hyvä tutkia huolellisesti itse vedenpitävä pinnoite aiheesta, syiden selvittäminen veden virtausta. Vaikuttaa siltä, ​​että vanha takki? Se on siellä pinnalla "kuplia" tai turvotusta? Onko impulsseja vanhan katemateriaali tai kirkas reikiä? Destroyed tasoite? Jos nämä kysymykset ovat myönteisiä, silloin syy myöhässä korjauksia tarvitaan todennäköisesti haetaan ole vedenpitävä pinnoite, ja kaikki laitteessa katto piirakka, mistä laatan vedeneristys. Syynä virtauksen ja nopea tuhoutuminen vedenpitäväksi ja tasoite, kuten käytäntö osoittaa, se on puute eristyksen ja ilmanvaihdon puuttumisesta eristys. Tämä on perus "tauti" useimpien Venäjän pehmeitä katoille. Muista opetukset fysiikan koulussa, kokemus? Ota ruokalusikallinen sen päälle asetamme pala jäätä, ja pohja kevyempi alkaa lämmetä. Jossain vaiheessa alapuolella lusikalla tulee olemaan pisara vettä. Eikö se sanoi, että lusikka täynnä reikiä? Se on suunnilleen sama asia tapahtuu meidän katoille. Vuodesta sisälle huoneeseen, me Harmaa katto, ja ulkona lunta ja pakkasta, ja jos eristys katon eristys ja ilmanvaihto eivät riitä Venäjän kylmä ilmasto, sisäpuoli katteen pie kondenssiveden, joka on jatkuvasti jotain jäätyy, sitten sulaa, tuhoten eristys ja tasoite. Ja kun jousi tulee, niin että on kertynyt kondenssivesi, alla auringon lämpöä alkaa kohota, paisuttaa lukuisia kuplia vedeneristyskerroksen, sekä koko kosteutta ja kosteus ulkopuolella pinnoite pestään pois jäänteet notkistimena vedeneristysmateriaalin, joka johtaa tuhoutumiseen päällysteen. Lisäksi lauhde-vesi tihkuu osittain katon läpi sisälle huoneeseen, luo väärän kuvan vuotavat katot (vedeneristyskerros murtuma).

Jos olet tutkinut katon ja näki, että mitä edellä on todettu, sinun ei vedeneristysmateriaalin, ei kallista eikä halpaa, ei auta. Ongelma toistuu ajoittain usein tulossa taskussaan nurinpäin korjaus- vedeneristys ja katto.

Poistamaan tällaisia ​​ongelmia on tarpeen purkaa vanha katto, kuivaa jäänteitä eristys, lisätä eristystä vaadittuun normit SNIP, laita sementti-hiekka tasoite joissa suunniteltu painovoiman kerros, jossa asennus ilmanvaihto flyugarok ja soveltaa vedeneristys matto tai maali mineraali UV-suoja.

Jos huomaamme, että lämmitin ja sementti-hiekka tasoite meillä on kaikki kunnossa, pidämme kolme vaihtoehtoa:

Ja Old vedeneristys matto 100%, mutta puretaan ja sen tilalle luodaan uusi, jossa asennus ilmanvaihto flyugarok.

Tavua Vanha vedeneristys matto korjattu paikallisesti ja sitä käytetään uuden vedeneristyskerros.

Pelkistävissä sitkeys ja eheyden vanhan päällysteen, sovellamme teriaalinesteen RUBEROIDtm.

Kaikissa tapauksissa suosittelemme, että ennen kuin mitään vedeneristysmateriaalin tarvitaan tuottamaan alukkeiden PBC 1g NESTE RUBEROIDtm, esikuivattu ja pölystä puhdistettujen pinta. Pohjustus tuotti jatkuvan kerroksen, ilman aukkoja ja tiloja, ja otetaan erikseen piilotettu työn tyypin.

Moderni markkinat tarjoavat erilaisia ​​vedeneristys materiaaleja, että me tuotteen tuottajat tuotemerkillä NESTE RUBEROIDtm

1

2. massaosuus kiintoaineen,% vähintään

3. Film ulkonäkö

Katettu. sileä, puolihimmeän

4. kuivumisaika 1 aste, enemmän ch.ne

5. tartunta betoniin, MPa vähintään

6. Film Veden imeytyminen, g / m. kv.ne lisää

7. Film Vetolujuus laajennettavissa., Mpa, min

8. Suhteellinen. laajennettavissa. elokuvan vastuuvapauden. %, Vähintään

9. Lämmönkesto C ei ole pienempi kuin

harkita vaihtoehtoja vedeneristämiseen matto käyttämällä materiaaleja.

Sovellus JR palauttaa vanhan rullan pinnoite.

Vanhan rullan pinnoite kuiva hiukkasten poistoa. Vaurioituneet alueet avata "kirjekuoren" kuivua, pohjamaalattu ja sinetti. Sitten koko katon pinta huolellisesti ilman laiminlyönti tehtyä (PBK-1 g) ja sovelletaan 1-2 JR kerros. Viimeisenä levitetty JR suositella lisäämällä alumiinijauheineen vakaampi suojaa auringon ultraviolettisäteily.

Kiitos sen läpitunkeva ominaisuudet, JR tapahtuu missä vesi voisi vuotaa ja sinetöi näistä paikoista. Tiivisteet halkeamia, huokosia, reikiä ja halkeamia. JR antaa "toisen elämän" vanha telapinnoitteeseen pehmentävä ja täydentämällä.

Esimerkinomaisessa JR kulutus tässä tapauksessa on noin - 0,5 litraa ja 1 litra 1 m neliö.

Kuuma ja kuuma työtä tarvitaan.

Sp Application liimana rainan RKP350 tai RCM.

Vanha kansi tai kytkimen kuivattiin, hiukkasten poistoa. Palauttaa vahingoittuneet alueet paikallisesti. Tehtyä (PBK-1 g) ja soveltaa kerros JR. Valssaustuotteen etukäteen leikattu, liima liikkuvan ja pridavlivaniya kokonaan pintaan. Katto liimaa teippiä alaosat katon ylemmän kierroksen 5-10 cm c / o 5 -. 10:00 suositeltavaa tarkastella ja jälleen paikka pin alas katon sitä edellyttää.

Esimerkinomaisessa JR kulutus tässä tapauksessa on noin - 0,5 litraa ja 1 litra 1 m neliö.

Kuuma ja kuuma työtä tarvitaan.

Liimakerros JR. 2. Laastipumppu. 3. Primer (PBK-1 g). 4. rainamateriaali.

Hakemus JR vuoraukseen ennen suoja- rainamateriaalin hitsattavissa.

Vanha kansi tai kytkimen kuivattiin, hiukkasten poistoa. Palauttaa vahingoittuneet alueet paikallisesti. Tehtyä (PBK-1 g) ja soveltaa kerros JR. Kuiva. Seuraavana päivänä suojaava pintaan rainamateriaalin on hitsattu pinnalle kierroksen.

Esimerkinomaisessa JR kulutus tässä tapauksessa on noin - 0,5 litraa ja 1 litra 1 m neliö.

Tasoite. 2. Primer (PBK-1 g). 3. hitsattavat materiaalia. 4. Layer JR.

Laite katto NESTE katemateriaalin lujittavan.

CLattiatasoite taroe tai kuiva, hiukkasten poistoa. Palauttaa vahingoittuneet alueet paikallisesti. Tehtyä (PBK-1 g) ja soveltaa kerros JR. Edelleen, liitetty lasikuitua vahvistavana kierros,

1 - maapohjan katon; 2 - aluke "NESTE kattohuopa" (PBK-1); 3 - kerros mastiksin "NESTE kattohuopa" (PBK-1); 4 - lasimateriaaliin 5 - viimeinen kerros mastiksin; 6-7 - Paint suojakerros PBK-1.

tasoittamalla kuplia ja kudoksen keräämistä. Ja levitetään välikerroksen kuivauksen JR kerrokset kunnes kudos rakenne, kun piilotettu. Viimeisenä levitetty JR suositella lisäämällä alumiinijauheineen vakaampi suojaa auringon ultraviolettisäteily.

JR arvioitu kulutus tässä tapauksessa on noin - 1,5 L, 2,3 L kohti 1 m neliö.

Kuuma ja kuuma työtä tarvitaan.

Kerroksia JR. 2. Kerros JR. 3. Laastipumppu. 4. Primer (PBK-1 g). 5. Paint kerros. 6. lasikuitua.

Suositeltava laitteesta, kun katon korjaus ja asennettu lämmittimen eristys ilmanvaihdon siiven (katso. Kuva) tai ilmaa ulkoseinistä. otetaan poly- meeristä putkea, asbestista tai metalliputkea varten valmistus siiven. Rikkoo reiän liittimen ja eristys putki on sijoitettu päällekkäin puolella reiät porattu ilmanvaihtoon eristys, ja päälle putken ja kiinteän visiiri kulunut tinaa Vietnam korkit. 100 sq. M. katto toivottavaa laittaa yksi siipi.

Visiiri. 3. Pipe. 4. Eristys. 5. Aukot tuuletusta eristys.

Katonpaikkausaine materiaali on erinomainen vedeneristys kaikkien betonituotteiden, perustukset, kylpyhuoneet, kellari ja rakennuksen sokea alue. Se on helppoa, halpaa ja nopeaa.

Algoritmi vedenpitävät kuten sementti-hiekka jaaritus katto.

Pinta ennalta kuivattiin, pölystä ja esikäsitelty (PBK-1 g). Sp levitetty kerros tai kaksi kerrosta, jos halutaan.

Virtaus jolloin noin 300 ml 0,5 L per 1 sq. m.

Kuuma ja kuuma työtä tarvitaan.

Jos tämä on kylpyhuone, edelleen planarisoinnin kerros asetetaan ja liimataan, esimerkiksi laatta.

Säätiö tai betonituotteet. 2. Primer (PBK-1 g). 3. Tasot JR.

Perusta vedeneristys kylpyhuoneet. 2. Primer (PBK-1 g) .. 3. Tasot JR. 4. Liima laatat. 5. laatta. 6. Tasoitekerros.

Kun sementti teosten peschannh lähekkäin kaiteet, seiniin tai ulkonevat rakenteet suositellaan pyöristetyt siirtymät ja kaksinkertainen vedeneristyskerros, edullisesti vahvistaminen. Katso. Kuva.

CTena tai kaide. 2. Siirtymisiä

Sementti-hiekka laasti. 3 Vystu-

Payuschie suunnittelu. 4. Basis

Käsittely metallipinnoille PBK-1 (X):

- puhdas ja kuivaa käsiteltävän pinnan, pohjustetaan (PBK-1 g);

- sovelletaan yksi, tarvittaessa useita kerroksia mastiksin PBK harjalla tai telalla.

PBC täydellisesti tarttuu metallipinnoille. Se suojaa metallien korroosiota vastaan ​​ja kemiallisesti aggressiivisessa ympäristössä. PBK-1 (X) voidaan käyttää korroosionestokyky hoitoon auton rungon.

PBK-1 (X) on hyvä tarttuvuus ei ainoastaan ​​metalleja, bitumimateriaalit ja sementtilaasti vuori, mutta myös betonin, asbesti sementti, savi, tiili, puu. Tämä mahdollistaa käytön kittikerroksen vesiensuojelun rakenteiden eri tarkoituksiin, kuten rahastoja, sokea alue, kylpyhuone betonitiiliä, tiili putkien ja säiliöiden eri tarkoituksiin jne

Mastiksi lisää käyttöikää käsiteltyjen rakenteita, koska muodot pinnoite pinnan suojaamiseksi haitallisia vaikutuksia veden ja syövyttäviä ympäristöjä varten.

PBK-1 (X) on erinomainen ja edullinen materiaali asfaltin vedenpitäväksi päällysteen (esim., Asfaltti katot), vaikka ne päällysteet, joka liikkuu kuljetus.

Kun kyseessä on erityistä tarkoitusta varten on tarpeen kuulla asiantuntijoiden "Stroytehnologii".

Kun huoltoa tai korjauksia noudattavansa turvallisuusohjeita. Erityisesti hänen toimiessaan nestemäisellä katemateriaali älä unohda, se koostuu palavien öljytuotteiden, vältä avotulta äläkä tupakoi lähellä häntä. Kosketuksen jälkeen JR kehon, käyttö kasviöljy ja rievulla poistaa se, pese vedellä ja saippualla.

Käytetyt työkalut matto vedeneristys laitteessa

Soveltamisen polymeeri-bitumi koostumus "NESTE kattohuopa" (PBK-1) käyttämällä seuraavia välineitä: a) harja maalaus perusvärit; b) Paint fur; c) hajottimet; g) moppi katto nähdä. kuvio. 10; d) tiivistysaineen "NESTE kattohuopa" (PBK-1) käyttää lastalla tai "ruisku."

1 - öljyä kestävää kumia läppä paksuus on 1,5-2,5 mm; 2 - ruuvi; 3 - lankku koko 250h50h20 mm; 4-1500 mm pitkä varsi.

Meidän koordinaatit: In Nosibirske: (383) 213-6-213, 213-3-213, 227-9-866, faksi - 2010883.

Edut ja neste katto asennustekniikalla

Niille on ominaista tietynasteinen plastisuus. Yhdenmukaisuuden katsotaan tyypin kattomateriaalin on paksumpi ja sen juoksevuus on hyvin samanlainen kuin pehmennetyn savi. Levitysmenetelmät ja erityiset ominaisuudet ainetta on alla lausuttu.

Neste katemateriaali: menetelmä, jossa käytetään

Materiaali perustuu bitumia, sen koostumus voidaan täydentää plastisoimisainetta lisäaineita, mineraali- tai muovista elementtejä alkuperää.

Johtuen siitä, että hänellä on hyvä sitkeys ja erinomainen tarttuvuus, säilyttämiseksi näiden parametrien on tarpeen kattamaan pohjaan antamien suositusten.

Tuottavien joilla pyritään vedeneristys katon, katto, lattia, ullakolle ja toinen käytetään nestemäistä katemateriaali, sinun täytyy noudattaa näitä ohjeita.

 1. Yksi parhaista lajikkeiden - pBK-1. Komponentti se on termoplastinen yhdessä bitumin kanssa, joka suojaa halkeilua aikana lämpötilan muutoksia ja kirkkaassa auringonvalossa.

Neste levitetään viimeinen kerros, joka kattaa katto. Suorittaa pohjamaali voidaan käyttää lajien MBI / MRBI ottaa heikkolaatuinen. Ne sekoitetaan liuottimen tilaan hyvä lujuus, ja vasta sen jälkeen sovelletaan.

 1. Laimennettuna aine saa erinomainen juoksevuus, joka mahdollistaa korkealaatuisten aluketta tasossa ja saada valmis soveltamista pääkerros.
 2. On erittäin tärkeää, että käytön aikana yhdisteen katsauskauden jopa lämpeneminen puulattia, älä käytä kuumaa menetelmää. Vain tarpeeksi laimentaa haluttuun paksuuteen käyttäen liuotinta.
 3. Tiheys riippuu tilaan, jossa se peittää pinnan. Saat pohjamaali tarvitsevat enemmän laimea, tiheämmällä varten pohja.
 4. Sopivia laimentimia ovat hiili liuotin, riippumatta siitä, missä sitä käytetään - yksityiskodissa tai kerrostalojen.
 5. Pinnan peittämiseksi tämän kattomateriaalin käyttää maalaustyökalut, ja auttaa tasaisesti jakaa kumilasta.
 6. Jos se on tehty oikein, työ on muodostettu tasainen päällyste ilman saumoja, rakenteellisesti samanlaisia ​​kuin kumi.

Kuinka tehdä katon omasta

Hyvin usein sitä käytetään korjaamaan purkaa aineelle. Käyttämällä sitä voit päivittää vanha pinnoite, sivuraide, terassi pinta, tiivistämään saumoja, halkeamia ja saumat. Kattavat todella järjestetty ja omin käsin, ja auttaa tietyn materiaalin.

Aikana toimia päihteidenkäytön erikoistyökaluja - telalla / harja, ja kun sitä tarvitaan eniten tasaista jakautumista koneessa käyttäen sumutinta. Tämän seurauksena, kun katemateriaali on kuiva, hyvin sileän tason tulee saumat ja Teschin ole muodostettu.

Sekvenssi, joka on havaittu katteen, sekä kotona ja parveke käsitelty aine:

 1. Alussa sinun on täysin puhdas ja kuiva alue on peitetty vedeneristys. Muista suorittaa tasoitus väärinkäytöksiä erityinen ratkaisu.
 2. Siinä tapauksessa, kun on tarpeen korjata vanha katto, ensin poistetaan paisutettu vanha pinnoite kappaletta. Jos olet turvoksissa vanha vedenpitäväksi, vuori nousee, tuloksena onteloita kuivataan, jonka jälkeen aluke on valmistettu katemateriaali ja liima promazyvanie bitumin.
 3. Ennen liiman kaikki käsitelty tasossa maadoitettu mastiksi laimennettu liuottimella.
 4. Käytä materiaalia vain kuivalle pinnalle. Kun haluat pitää useita Vedeneristäminen, ne vaativat huolellista kuivaus jokaisen.

Käyttöä tämän lajikkeen kattomateriaalin

Käyttöalue katemateriaalin on erittäin korkea. Kuten tehdään perustuen nestemäisen kumista, se on tulossa vaihtoehto perinteisille konerullan raina.

Hänellä on myös useita etuja, jotka lisäävät suosiota markkinointimateriaalia. Nämä edut ovat:

Laskeminen tapahtuu hyvin yksinkertaisesti. Se ei vaadi lämmityksen kiinnittämiseksi maahan. Käyttämällä suhteellisen yksinkertaisilla työkaluilla - telalla tai siveltimellä. Kun katto on peitetty eräänlainen nestettä, kuivuu, se on hyvin samanlainen kuin sileä monoliittinen matto, jossa ei ole liitoksia ja saumoja.

Valmistettu tavanomaisissa muodoissa, muodossa kauhat, jolla enintään 20 litraa.

Murtolujuus johtuu aika, että se koostuu polymeerin komponenttien, pehmittimiä ja kivennäisaineita.

Materiaali huolellisesti suojaa pinnoilta vaikutuksilta sääolosuhteet.

Käyttää tätä katemateriaalin eri aloilla:

 • Säätiön, katto, kuten ullakko, kellari, sekä muut maanalaiset rakenteet - vedenpitäväksi;
 • Asfaltti - pelkistysaineella;
 • korroosio metalli - suojakansi;
 • muodostumista pehmeä katto, riippumatta käytön vahvistaminen - on perusta.

Mikä on nestemäinen kattohuovan ja mihin sitä käytetään?

Mikä on nestemäinen kattohuovan ja miten se eroaa tavallista?

Neste katemateriaali on polymeeri-bitumi tai bitumi-kumi seos. Se on aluksi nestemäisessä tilassa, mikä voi merkittävästi säästää aikaa pakkaus.

Tämä homogeeninen ja viskoosi neste musta koostuu:

 • bitumi (emäs);
 • monimutkainen polymeerien;
 • hiilivety-liuottimen seos;
 • mineraali lisäaineet ja pehmittimet.

Neste katemateriaali on laaja valikoima käyttökelpoisia ja erittäin tärkeitä ominaisuuksia (elastinen, ilmatiivis, kestävä ilmasto- ja mekaanisen rasituksen), se vapautetaan käytettäväksi monilla rakentaminen:

 • vedeneristämi säätiön, kattorakenteita tai betonituotteet;
 • restaurointi (korjaus) vanhojen bitumista pinnoiterulla;
 • pehmeä pinnoite katot;
 • kuten korroosiota kestävästä materiaalista (pinnoite) metalli;

loppusanat Merkittävä etu on sen nestemäinen katto jointlessness suoritusmuodon vihdoin valmis. Se levitetään telalla, harjalla tai sumutin.

Neste katemateriaali on suosittu nimi tavanomaisessa, nestemäisessä bitumi tai bitumipitoinen kumi mastiksi. Se poikkeaa perinteisistä, että se on neste (yllättävän totta.) Ja se levitetään suoraan pinnalle, toisin kuin tavanomaisessa katemateriaalin, jossa bitumi levitetään kartongin tai polyeteenistä. Käytetään pääasiassa vedenpitäväksi rakenteita -. Betoni, puusta, metallista, jne. Joskus sijasta kattomateriaalin.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

53 − = 44