Neste kerroksessa käsillään Video

Miten tehdä lattiaan nesteen lasi, kumi

Neste lattia - pinnoite, joka on yhä suosiotaan. Nykyään neste lattiat asennetaan eri huoneissa. Lisäksi hoitokoteihin - ovat toimistot ja teollisuustilat.

Neste kerroksessa on erittäin positiivinen palaute. Tämä johtuu siitä, että tämä materiaali yhdistää parhaat ominaisuudet eri materiaaleista. Tällainen lattia on houkutteleva ja moderni ulkonäkö. Ja lujuutensa pinnoite säilyttää alkuperäisessä muodossaan jo vuosia.

Päivitä kodin ja muuntaa lattian avulla irtotavaran voi kukin. Kuitenkin jotta onnistuneesti täyttää nestettä lattialle kädet, sinun pitäisi olla valmis aikaa vievä prosessi.

Ensimmäinen asia mitä tarvitsee tehdä, on hankkia erikoistyökaluja. nimittäin:

 • Rullat. Maali ja ilmastus piikkejä;
 • Deep kapasiteetti;
 • Poraa suutin komponenttien sekoittamiseksi;
 • Lastalla, jonka pituus on 1,5 metriä;
 • Rakennus tasolla;
 • Leveä sivellin;
 • Lakka emäksen kanssa polyuretaani;
 • pohjamaali;
 • Seoksen neste sukupuolilla.

Kerättyään täyden valikoiman työkaluja, voit huoletta alkaa työskennellä. Ensimmäinen askel on poistaa vanha lattia. On huomattava, että nestemäinen kerros ei ole väline, joka pystyy itsenäisesti piilottaa kaikki virheet ja väärinkäytökset. Siksi on tärkeää valmistella asianmukaisesti perusta.

Irrottaminen solmio ja vanhan pinnan on oltava puhdas kaikki lika ja roskat. Puhdista pinta koko alueen voidaan käsitellä pohjamaalilla. Mukauttaa paremmin pinta, on mahdollista lisätä kvartsihiekkaa.

Suorittaa mitään menettelyä ennen täydellistä kuivumista pohjamaali on ehdottomasti kielletty. Jälkeen, että vedenpitäväksi pinnat polyeteeni tai kattomateriaalina.

Voit edetä seuraavaan vaiheeseen, joka koostuu tasoitus lattialle. Menettely suoritetaan käyttäen betonilaatan. Tai voit korvata sen Sementtihiekkakattotiilet laasti. Asentamista majakoita, jotka määrittelevät tason voidaan Laatan. Nämä majakat on asennettu kartiot kipsi, ja sen jälkeen linjassa kautta tasolla. Liuos jakautunut koko toivotun alueen ja lähti päivässä. Estyneenä ollessa varattu aika, valot voidaan vetää ulos. Jäljelle jäävä rako niistä helposti sinetöity lastalla. Pinnan suojaamiseksi ruostumisen poistaa kaikki teräsprofiilit.

1

Tämän jälkeen on vaikeinta - odottamaan. Loppujen lopuksi, kuivaus- betonilaatan kestää koko kuukauden. Näin ollen edelleen työ olisi keskeytettävä.

Kunnes pinta kovettuu, voit käyttää vapaa-aikaa hyvään käyttöön ja valita tyypin tulevaisuuden sukupuolta. Yhteensä on olemassa kahdenlaisia ​​nestepintojen:

Jälkimmäinen puolestaan ​​jaetaan kahteen alalajiin:

 • Epoksi. Nämä lattiat on helppo kuljettaa raskaita kuormia;
 • Epoksi uretaani. Tämäntyyppinen asennetaan tiloihin kosteustasoihin.

Ratkaisu olohuoneeseen usein mineraali tasoitus lattiat.

Lisäksi erityistä huomiota olisi kiinnitettävä valinta sekoitetaan. Ne ovat myös jaettu useisiin ryhmiin:

 • Emäksisen ryhmän. Koostumukseltaan poistaa väärinkäytöksiä eroja jopa 8 senttimetriä.
 • Itsetasaava lattia keskiryhmän onnistuneesti poistaa väärinkäytöksiä jopa 3 cm.
 • Viimeistely ryhmä pystyy selviytymään korkeuserot 1 cm.

Kun perän on täysin kuiva, pohjustuskerros levitetään päälle. Se antaa pinnoitteen yhtenäisyyden ja piilottaa kaikki halkeamat.

Liittäminen seinien ympärillä kehä lattialle - viimeinen vaihe ennen valua.

Voit sitten vaiheeseen täyttää. Kasvatus seos on tarpeen vain opetusta. Sitä on sovellettava kerros 5-7 mm. Lisäksi työ on oltava tehokkuutta, koska sen jälkeen 30-40 minuuttia, seos paksuuntuu. Neste saa jakaa erikoistyökalulla - kaavinterää. Myös lattialla ei hyytynyttä voi kävellä, mutta vain läsnäollessa erityisiä kengät piikkejä pelkästään. Voidaan levittää useita kerroksia. Kuitenkin, kukin niistä tulisi käsitellä piikkitelauksen. Tämä poistaa ilmakuplat. Täydellinen kuivaus tapahtuu 72 tuntia. Pinta on peitetty suojaavalla lakalla.

Selvästi nähdä miten täyttää nestettä lattialle kädet kannattaa katsoa tämän videon.

Neste lasia käytetään lattian melko usein. Tämä materiaali on seuraavat edut:

 • Antiseptinen ja vettä hylkivä;
 • Sähköistämätön;
 • Lisäksi lasi ei voi olla polttava, ja vaikutuksia eri happoja.

Tee neste lattia autotallissa tai toiseen huoneeseen nesteen lasin kellarissa. Tehdä tämän, nauhat ja seinän suuntaisesti kaataa yhtä suureen osaan nestemäisen materiaalin ja välittömästi pinnalle jaettujen. Jotta kaikki laadullisesti, lisäksi laaja lastalla käyttämällä neula ja kaavinterää, jolla on pitkä kahva. Lastalla ratkaisu jakautuu tasaisesti koko alueella. Rulla käytetään myös Seuraavan korjauksen ja täynnä ilmakuplien poisto.

On syytä huomata, että lattiapäällysteen nestettä lasi on mahdollista vain tasaisella ja käsitelty pinta.

Päällystekerroksen tulisi olla 3-5 mm.

Kuivauksen jälkeen, kerros voidaan levittää lakkaus. Tämä antaa mallikas ulkonäkö ja vahvistaa lattiaa.

Kävele irtotavarana kerroksissa voi olla päivää myöhemmin. Vaan hyödyntää sitä mahdollisimman vasta viiden päivän kuluttua. Kuuluu järjestelmän "lämmin lattia" alla nestettä lasin voi olla vain viikon.

Lattialämmitys nestemäinen kumi käytetään usein autotalleissa. Mutta pinnoite ja muissa paikoissa löytyy melko usein (urheilu- ja lasten leikkipaikkoja ja muut asuintilaa). Kumia lattia kumirouheen. Lisätään siihen erilaisia ​​väriaineita ja erityisen polyuretaaniliima. Se levitetään valmisteltuun päällysteen läpi erityisen annostelija.

Edut täyte kumilattia ovat seuraavat:

 • Pinnoite levitetään lähes mihin tahansa valmis pinta (asfaltti, betoni, keramiikka, metalli, ja muut);
 • Lisäksi sukupuolten neste kumi voidaan pinnoittaa ja pystysuora rakenteita.

Käyttöikä Itsetasausalueen lattia ja samalla noudattamaan kaikkia sääntöjä toimintaa, enintään 10-15 vuotta.

Hintaan itsetasaava lattia on huomattavasti parempi kuin muut kumipinnoite. Se on kuitenkin melko helposti korjata asennuksen ja korkean suorituskyvyn.

Soveltaa itsenäisesti nestemäinen kumi pinnoite ei ole niin vaikeaa. Silti monille siellä. Loppujen lopuksi tämä vaatii erityisen ruiskulla.

Edut nestemäisen kumin ovat seuraavat tekijät:

 • käytännöllisyys;
 • joustavuus;
 • Kyky saumaton pinnoite;
 • Kylmänä;
 • Kuivua vähintään aikaa;
 • Ympäristöystävällinen materiaali, joka ei ole osa mitään haitallisia aineita;
 • Luotettavasti selviytymään äkillisiä lämpötilan muutoksia.

Tärkein ero on tämän päällystysnesteen tavanomaisin lattia käsittää sovelletaan alemman kerroksen kaikenlaisia ​​lukuja ja kirjoituksia. Asentaa tämän tyyppinen tarvitaan vain täysin sileä pinta. Koska paksuus kuvioidun kerros ei ole enemmän kuin 400 mikronia.

Asennus lattian tapahtuu useassa vaiheessa. Kun tämä päällyste on levitetty kolme kerrosta:

Lisäksi alkuperäisen ulkoasun, päällyste on kestävämpi kuin materiaalit, jotka ovat jo tuttuja meille (laminaatti, parketti, jne.).

On olemassa kahdenlaisia ​​koriste lattia:

 • Neste linoleumia, jota usein käytetään keittiöt ja kylpyhuoneet.
 • Tulo 3d kerroksessa. Se on läpinäkyvä hartsi täytetään laajakuva kuvan. Tällainen lattia suosiotaan nopeasti, koska sen käyttö voi tehdä tilaa houkutteleva ja ainutlaatuinen.

Str. Useimmat Dorogomilovskaya 10

Dmitrov Shosse. 163 ja, rakennus 1, kerros -1

Neste kerroksessa käsillään

Valokuva: kakpravilnosdelat.ru

Nämä käsityöläiset, jotka maassamme on lukemattomia mieluummin tehdä kaiken omin käsin, säästää samalla perheen budjetin, mutta myös selvitettäisiin koukerot pienimmätkin rakennuksen, yleissivistävän koulutuksen. Kuitenkin pokleit tapetit ja tehdä 3-D, laatat, tapetit, kuten sanotaan, kaksi suuria eroja. Kuitenkin voimakas halu, ei edes ammattilainen voi oppia tuottamaan kaikkein monimutkaisia ​​prosesseja, saati ymmärtää, kuinka oikein kaataa nestettä lattialle, ja vielä enemmän, mitä enemmän että mikään liian vaikeaa tässä ei oikeastaan ​​ole.

Perustiedot: luokittelu nestepinnoitteita, niiden tyypit ja erilaisia

Kun asunnossa tai talossa korjaus alkaa väistämättä herättää kysymyksen lattia, josta nykyisin markkinoilla tarjoaa uskomattoman useissa tehtävissä. Viime aikoina on kuitenkin yhä useammin kuluttajat suosivat laatat, tapetit, koska niiden erityisen kestävyys, asennuksen helppous ja suhteellisen halpuuden verrattuna esimerkiksi puutavaran ja jopa laminaatti. Lisäksi itsetasoittuva pinta voi olla vain kaksi erillistä lajia, on polymeeri tai mineraali, jokainen voi valita omien mieltymysten mukaan.

Neste linoleumin, joka pohjimmiltaan on itsevakauttava kerrosta, jota kutsutaan mineraali, mutta useammin, polymeeripinnoitteen, joka levitetään kaatamalla ja tasoitus. Pinnan on tuottaa tasaisen ja täysin tasainen. Ulkonäöltään nämä pinnoitteet ovat enemmän mieleen jo mainittu linoleumin, mutta koskettaa lattia on enemmän kuin laatta.

Hälventämään kaikki epäilykset, ja selvästi ymmärtää, mitä on nestemäinen kerros, kuvankäsittelyyn (likööri) ja saatu lopputulos ei pidä estää. Lisäksi tuloksena pinta todella täysin sileä ja täysin sileä, ilman halkojen, nivelet, saumat ja muita asioita. On syytä pitää mielessä, että kun puun työstöön, esimerkiksi lattian pinta joutuu korottamaan vähintään 5-15 senttimetriä, mutta laatat, tapetit voi olla vain yksi on seitsemän millimetriä.

Mineraalitäyteainetta pinta

Valokuva: stoydiz.ru

Seosta tämä perustuu vanhaan sukupuolen hyvä sementti, joka antaa sille voimaa ja vaurionkestävyyttä. Lisäksi ratkaisu sisältää myös muita täyteaineita ja pehmittimiä, eivät ole haitallisia terveydelle kuivaamisen jälkeen. Tällaiset seokset käytetään usein tasoitus väärinkäytöksiä, ja sitten päälle asetetaan lamellilevyn tai laatta. Tällaiset ratkaisut eivät kolmeen tyyppiin:

 1. Pohja on suunniteltu linjaus suuria väärinkäytöksiä jopa kahdeksan senttimetriä.
 2. Keskimääräinen ratkaisu soveltuu kohdistaa epätasaisuuden enintään kolme senttimetriä.
 3. Maaliin koostumus on tarkoitettu lopullisen toiminnan täydellinen kohdistus. Hänen pitäisi olla täysin sileä, koska se suoraan pinnalle ja ne asennetussa lattiassa itse valita. Sekä täyttää nestettä lattialle, ymmärtää ei ole vaikeaa, mutta sinun täytyy muistaa, että tämä työ ei ole helppoa.

Valokuva: osnovam.ru

Tämä vaihtoehto - se kestää paremmin erilaisia ​​kuormituksen lattian. Sen vain soveltaa näihin tiloihin, joissa korkein läpäisevyys. Tämäntyyppinen lattia on lähes täysin vaarattomia ihmisten terveydelle, on vaikea tyhjästä, ja tuhota tai jopa vaurioita, on vielä kokeilla. Nämä polymeerikoostumukset on neljä:

 1. Sitkeimpien tyyppi kansi on metyylimetakrylaattia. Niitä käytetään pysäköintialueilla ja muissa paikoissa, kuten että, ja täällä kotona käytetään kuten lattia harvoin, koska melko monimutkainen sovellus, ja missä se on, olet ajo läpi talon autolla tai traktorilla.
 2. Erittäin kulutusta kestävä polyuretaani pinnoite on helpompaa pakkaus, ja lisäksi ne eivät pelkää syövyttäviä kemikaaleja, lämpötilanvaihtelut, älä polta, ja palvelevat uskollisesti olla yli kaksi vuosikymmentä oikeaan täyttömerkintään.
 3. Vaihtoehdot lattiat epoksi- uretaania, oikeastaan ​​myös erittäin hyvä, ne kestävät melkein mitään kuormitusta, pysyen kuitenkin joustava ja taipuisa.
 4. Viimeksi mainittu vaihtoehto on yleisin, helppoudesta johtuen pinoaminen, halpuuden, ja riittävän korkean suorituskyvyn ja ominaisuudet. Se on noin epoksi tasoitus pinta, joka täydellisesti käyttäytyvät kosteissa tiloissa, kemikaaleja kestävästä, ei pelkää korkean ja matalan lämpötilan, ja niin edelleen. Miten kaada neste seksivideo lopussa artikkelin näkyy selvästi ja yksityiskohtaisesti.

suuri Neste kerroksessa omin käsin: video, edut ja haitat

Ennen töihin, sinun täytyy ymmärtää yksityiskohtia, ja erityisesti ymmärtää, mitä etuja haittoja näistä lattiapäällysteet ovat. On selvää, että ensimmäinen joka tulee mieleen on elämän tällaisen lattia, ja hän voisi käytännössä ennallaan seisomaan neljänkymmenen tai viidenkymmenen vuoden aikana, joka on todella hyvin pitkään. Mutta on muitakin etuja Tällaisen päällysteen on vaihtoehtoja.

 • Täydellinen puuttuminen kaikenlaisten saumojen rakoihin, joissa usein vaivaavat koko siirtomaita bakteereja ja mikro-organismeja, erityisesti erittäin kosteissa tiloissa.
 • Erittäin pitkään häiriöttömän palvelun.
 • Pese lattia - ilo, koska mahdollinen lika se menee pelkkää vettä ja pesuainetta tarvittaessa tuskin.
 • Yksinkertaisuus kuuluu kaatamalla lisää nopeutta ja pystyy käsittelemään vain yhden päivän.
 • Tällaiset pinnoitteet ovat turvallisia biologisesti inerttejä, eivät päästä aldehydejä ja paloturvallinen.

Kuinka kaataa itsetasaava lattia: video-opetus niille, jotka eivät tiedä

Kuvia sivustosta: youtube.com

Jos analysoimme etuja ja haittoja, silti edelleen viritetty tekemään kotimaassaan tai huoneiston kuten lattiat, on aika miettiä laitteiden ja työkalujen, joita voidaan tarvita tässä tapauksessa. Älä unohda itsestään kuivaseokset, joka aina täytyy valita viisaasti, niin et purra kyynärpäät. Aloitetaan eniten populyarnyh- ja suosituimmista tuotemerkeistä markkinoilla.

Valokuva: centro-pol.ru

Joten miten voit päättää tehdä tällaisen lattia ensimmäistä kertaa, on syytä miettiä budjetin, ja samaan aikaan, kaikkein yksinkertainen versio, ja tuotemerkki yhdistelmä "Fundamentals Skorlayn T-45." Kuten kuiva jauhe tarvitaan vähemmän todennäköisesti 13 kilogrammaa neliösenttimetriä paksuusmittarilla. Vertailun vuoksi on syytä todeta, että Bergauf seos jo täytyy seitsemäntoista kiloa, ei vähemmän. Kyllä, ja kuivuu ensimmäisenä vaihtoehtona noin kaksi ja puoli tuntia, ja kaikki muut paljon kauemmin. Lukekaa ohjeet pussit ja olet onnellinen.

Työkalut ja laitteet: vain mitä todella tarvitaan

On selvää, että paras kaikista ymmärtää miten neste lattialle kädet, videon lopussa artikkelin antaa täysin objektiivinen kuva, mutta huolellisesti tutkia ohjeita ei loukkaantunut, se on tosiasia. Kustannus professionalnyh- rakentajat palvelut maksaa jossain seitsemästä kymmeneen dollaria neliömetriä kohti pintaa, koska tee se itse voi säästää perheen budjetin varsin kohtuullisen määrän. Koko prosessi on yksinkertainen riitä, ja jos kaikki tehdään tiukasti teknologiaan, niin ongelmia ollenkaan pitäisi olla.

Valokuva: tolkobeton.ru

 • Kahdesta kuuteen tai seitsemään muovista kauhat. On suositeltavaa ostaa uusi tai perusteellisesti siivota vanhoja, joten heillä ei ollut jäämiä liitu, maali ja niin edelleen.
 • Tavallinen lastalla ja hammastanko, erityisesti sovellettaessa ratkaisu, laatat, tapetit, jotka voidaan helposti ostaa milloin tahansa rautakaupasta.
 • Alhainen porakone tai erityinen sekoitin on tarkoitettu sekoittamalla koostumusten ja ratkaisuja.
 • Erityiset kraskostupy että tarvitaan kävelemiseen tuoreeltaan kaadetaan pinnalle.
 • Työkalu, nimeltään kaavinterää, jossa on säädettävä rako, jotta jakamiseksi tasaisesti liuos kerroksen poikki pinnan. Yksi on todennäköisesti riittämätön, joten on parempi olla käsillä pari.

Se ei satuta itseään liuottimena, auttaa selviytymään likainen työkalu, kun olet valmis. Minkä tyyppistä nestettä vie täsmälleen kehottavat tallentaa missä olet, ja hankkii kuivan seoksen itsevakauttavaa kerroksessa.

Askel askeleelta ohjeet: yksinkertainen ja kaunis Neste lattiat, video ja kommentit

Valokuva: goodnapolka.ru

Kun kaikki on valmista, työkaluja, rakenteiden ja laitteiden ostanut ja kotiin kannettuna on aika saada alas prosessi kaatamalla kerrosta. Ja se on tehtävä asteittain, huolellisesti noudattanut kaikkia direktiivien ja noudattaen tekniikkaa, kun taas pinnoite on kaunis ja tulee olemaan pitkä ja luotettavasti.

 • Ensimmäinen vaihe on valmistaa itse pinta, jolla paneelit ovat irrotetut epäpuhtaudet, linoleumin ja niin edelleen. Lisäksi sinun täytyy puhdista halkeamia, jos niitä on, ne korjataan tiiviste ja koko pinta käsitelty erityisellä pohjamaalilla.
 • Sen jälkeen, kun lopullinen karkea tasoitus ja kuivaus, on tarpeen siirtyä toiseen vaiheeseen, joka koostuu kaatamalla koostumusta. Se koostuu pitää kosteuden huoneen, joka ei saa missään vaiheessa ylitä kuusikymmentä prosenttia, sekä lämpötilasta. Lämpötilan vaihtelut ovat sallittuja alueella viidestä kahteenkymmeneen astetta.
 • Seosta tulee sekoittaa sekoittimella, ja sitä sovelletaan yhtenäisesti koko pinnalle piikkitelauksen. Paksuus yhden kerroksen pitää olla kaksi ja puoli senttimetriä, ei enemmän.
 • Yllään kraskostupy jotka muodostavat sandaalit terästetty-neilikoita täytyy käydä läpi neula poikki tulvii pinnan. Siten se poistaa kaikki ilmakuplat ja onteloita, jotka on muodostettu samalla sekoittaen ja kaatamalla koostumusta.
 • Toinen kerros voidaan levittää sen jälkeen, kun vain kaksi tai kolme tuntia, riippuen seokseen, paras lukea pussin, siellä on tarkasti määritelty.

Valokuva: goodnapolka.ru

Kaksitoista tuntia toisen valun kerros voidaan päällystää pinta lakalla. Jos suunniteltu vaihtoehto 3-D kerrosta, sitten on huolellisesti etukäteen liimattu tai etiketti Käytettävä kuvio. Kuitenkin aloittelijalle tällainen työ on melko monimutkainen, mutta mahdollinen. Lakan vasta, kun kaikki alustavat valmistelut, ja älä unohda, että se on parempi laittaa se erityinen rakennuksessa hengityssuojainta.

Paljonko nestettä kuivattaa lattiaa? Tämä kysymys on yksinkertainen vastaus - noin kymmenen päivän kuluttua lopullisen hakemuksen, tällainen kattavuus on jo mahdollista toimia täydellä kapasiteetilla. On kuitenkin suositeltavaa lukea ohjeet kaikille sekoituksia ja lakkoja, koska valmistajat voivat osoittaa hieman pidemmän tai lyhyemmän ajan kuluessa ja tämä välttämättä otettava huomioon.

Luettuaan artikkelin jälleen vakuuttuneita, että heidän kätensä voivat tehdä monia asioita, jos vain halu oli, ja kokemukset tulee ajan ... Prosessi kuvataan yksityiskohtaisesti, sekä työkaluja materiaalien kanssa asiasta on pieniä! Olen varmasti aloittaa pienillä pinnoilla, kuten kylpyhuoneessa tai WC, käsi tavaraa, ja sitten voit mennä ja lattiat laajemmalla alueella, artikkeli on hyvä, hyödyllinen. Kiitos! =)

Tasoitteiden ja laatat, tapetit. Tärkeimmät erot

Kaikki itse-tasoitus nestemäinen seos voidaan jakaa kahteen pääryhmään:

Rouhintatyöstö täyttö lattiatasoite

Viimeistely laatat, tapetit

Vaatimus pohjaan itsevakautustoiminnon lattiat on eritelty pakkauksessa. Se on ääntä, puhdasta, kuivaa ja joilla ei ole merkittäviä vikoja (halkeamia ja siruja), joka voidaan nähdä päällysteen läpi. Välttää turvotus ja delaminoitumisen polymeerin pinta ei saa olla pölyn, lian ja rasvan tahrat kemikaaleja.

Valmistelu betonialustalle

Valmistus puulattian

Määrittää tarvittava määrä itsetasaava lattia "silmämääräisesti" on melko vaikea ratkaisu, joten näihin tarkoituksiin on parempi käyttää majakoita:

Määritys valmiin lattian tason

Horisontaalisuus säätö pinta kautta interdigitaalisen kehyksiä

Päävaiheiden kaatamalla itsetasaava lattia

1. kompensoimiseksi laajenemisen ja estää tulevia halkeamia kerroksessa pitkin seiniä on kiinnitettävä teipillä vaimennin. Naapuritaajuusalueiden liitetään päällekkäisyys 15-20 cm.

Asentaminen vaimennin nauha

Kaatamalla kerros täyteainetta

Tasoitus tasoitus lattiat käyttäen neula ja harjat

3D laatat, tapetit omin käsin

Tällaiset pinnat ovat erittäin hyvännäköisiä. Saavuttaa samanlainen vaikutus voi olla seuraava. Ensimmäisessä pohjakerroksen, kerros erityinen muste kuvan vinyylikalvo, marmori sirut, värillinen hiekka, jne., Jotka sitten peitetään itsetasaava lattia. Syvyys kuva riippuu paksuudesta valettu kerros.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

23 − 17 =