Neste kerroksessa käsillään

Kuinka kaataa nestettä lattialle kädet?

Kun on kysymys vaihdettava tai päivittää lattia kotona, meidän täytyy valita niin monia, että pää voi kiertää. Että markkinoilla on tarjota? Ja laminaattilattia, ja perinteinen puu, ja käyttää erilaisia ​​linoleumin, ja jopa nestemäinen kerros. Käsillään tai avulla päälliköiden miehistöt voivat helposti muuntaa minkä tahansa huoneeseen.

Niin vakava prosessi, koska palauttaminen lattia, tuottanut paljon harvinaisempi kuin muita korjauksia. Siksi lähestymistapa valinta materiaali on yleensä vakavampi ja perusteellisemmin kuin esimerkiksi korvata taustakuvan.

Millä tekijät tulisi kiinnittää huomiota? Tietenkin tärkeää kattokorkeus. Jos se ei ole riittävä, vaikea käyttää lattialla makaa viiveille, sillä se pienentää huoneen. Tällaisille huonetta ihanteellinen ratkaisu olisi hyvä vai Linoleumlattiat Itsevaaittava neste polyuretaani.

Korjaa lastentarha? Mikä voisi olla parempaa kuin monivärinen takki 3D-vaikutus? Paljetteja ja kuvia suosikki sarjakuva, avioero tai geometrisia kuvioita toiveikas värejä - ideoita voidaan toteuttaa kaatamalla nestettä lattialle käsillään. Tärkeintä - noudattaa tiettyjä sääntöjä.

Olohuone ja makuuhuone, lastenhuoneisiin ja kylpyhuoneessa, jossa on tilavuuden vaikutus ja yksivärinen nestemäinen kaatamalla lattiat voi olla kohokohta tahansa sisustukseen.

Keskuudessa Itsetasausalueen yhdisteet, seuraavat tyypit:

 • kuiva sementtikoostumukset valmis;
 • Perustuvien tuotteiden epoksihartseja;
 • polyuretaani;
 • sementti ja akryyli;
 • metyylimetakrylaatti;
 • synteettinen.

Jos jokin niistä laimennoksena lisätä vesilasi kerros, koostumus on vakaampi ja kosteutta kestävä. Yleensä tämä tekniikka käytetään laitteen kerroksia teollisessa mittakaavassa tai rakentamiseen uima-altaat. Eri seokset kaikki nämä ei ainoastaan ​​koostumuksen, mutta hinta: kalliimpi synteettinen ja sementin halvempaa.

Laimentamisen jälkeen vedellä suhteissa esitettyjä ohjeita ja esivalmistelua pohjakerroksessa pieninä annoksina seos kaadetaan haluttuun pintaan, tarkkailemalla teknologia. kaatamalla menetelmät ovat lähellä toisiaan ja niillä on pieniä eroja. Parin päivän jähmettymisen jälkeen neste saadaan lämmitetty kerroksessa.

perusteellisesti valmistamiseksi pohjapinnalle ennen työskentelee viimeistely nestepäällysteiset. Yleensä tehdä alustavan betonilaatan. Kun suuri alue huoneen näytteille tasaantunut majakkaa. Tässä standardissa vetää metalli jouset, joka näyttää vaakasuoran pinnan. Kun massoja on tehty, voit siirtyä tarrateippiä poistoja.

Jos tarkoituksena on täyttää lattiaan jäänteitä keraamiset laatat, sinun täytyy etukäteen poistaa kaikki palaset ovat huonosti pidetty. Tuloksena tiiviste ontelot sementin seoksen. Jähmettymisen jälkeen kaikki vanhat pinta poistetaan rasva ja päällystetty erityisellä pohjamaalilla. Se on välttämätöntä paremman tarttuvuuden ja estää kuplien muodostumista pinnalle maaliin.

1

Miten täyttää koostumuksessa puulattia

Valmistuksessa puupintojen laitteeseen uuden nestemäisen päällysteen suoritetaan seuraavat toimet:

 • kokonaan poistettu maali ja lakka mekaanisesti;
 • suuri hiekkapaperilla tai hionta karkea lankkuja tehdä läsnäolo urat ja naarmut, jotka parantavat kytkennän öljyn koostumus;
 • suoritetaan perusteellinen poisto pöly- ja likaa;
 • vanha kerros kuivataan;
 • on suositeltavaa käyttää ylimääräistä vahvistaminen nylon netto;
 • kaatamalla neste lattialle puinen lattia olisi mahdollisimman paksu, koska se vähentää halkeilua käytön aikana.

Loput prosessi toimii tällä rakennusmateriaali ei poikkea lattiapinnoite nestettä betonilattialle.

Teknologinen ominaisuuksia tämän menetelmän

Kuinka tehdä nestemäinen kerros kätensä lämpenee ja katettua saumattomasti? Huolellisesti valmistella pohja, poistamalla kaikki roskat, pöly ja rasvatahrat, voit alkaa porrastetusti ja hajanainen ulkoasu työskentelyalueella.

Kaikki työt neste kaatamalla kerrosta tulisi suorittaa lämpötilassa nollan yläpuolella. Huone on lämmin ainakin jopa 10 astetta. Muuten koostumus virtaa hitaammin, jotka vaikuttavat päällysteen laatuun.

Kun kerroksessa yksikkö märkätiloissa tiiviste-seos voidaan lisätä vesilasia. Tämä koskee kaatamalla sementin seos. Siten, vahingossa vuotanut vesi ei tihkua päällysteen läpi alas naapureita, ja pysyy pinnalla.

On tärkeää siinä vaiheessa valmistelutyön liimaa ympäri kehä huoneen erityistä nauha. Sen pitäisi mennä ympäri kaikki nurkat, putken aukot ja reliefit oven karmien.

Siksi absorboiva kerros

Neste kerroksessa kuin tulva? Pelti polyeteeni nauha on itseliimautuva kerros ja takana ja edessä suojaava reuna. Läpi-liimanauha on kiinnitetty risteyksessä seinän ja lattian pohja. Reuna estää siirtävä tulevan koostumus puskurivyöhykkeen seinän ja niiden seos.

Taloudellisuuteen, nestemäinen täyte kylpyhuoneen lattia, joskus käyttää propeenin tai eristävä kalvo ei ole pienempi kuin 10 mm. Se varmasti on tehtävä luoda kutistua kerros. Se pehmentää väistämätöntä muodonmuutos lämpötilan muutos tai kutistumisen laakerin talon malleja. Tällaisten vaimennuksen on taattu valutusmaalauksen kestävyys.

Hyödyllisiä laatu vesilasia

Voi pitkä luettelo etuja aine, joka pohjimmiltaan on vesiliuos, natriumsilikaatin. Sen vastaan, polton jälkeen, murskaus ja sen jälkeen liukeneminen veteen seosta kvartsihiekkaa ja sooda.

Lattia vesilasi ei eroa siitä, kemianteollisuudessa käytettävän, saippua, tekstiili- ja konepajateollisuudessa, maatalous ja lääketiede. Rakentaminen tätä ainetta käytetään vedenpitäväksi perustukset, seinät, uima-altaat. On suositeltavaa lisätä tämä monipuolinen materiaali sementti seos alku- perän laite ennen kaatamista neste kerroksessa käsillään.

Jos katot ja seinät huoneen käsittelemään tällaista koostumusta, se ei koskaan muodostunut hometta ja hometta. Lisäksi aine tarjoaa erinomaisen tulenkestävä suoja tahansa materiaalista, onko puu, kangas tai pahvi.

Joten, miten täyttää nestettä lattialle? Huolellisesti valmistettu pohja kuivua riittävästi ja puhdistetaan kiiltoa. Kaikki pohjustettu pinta huolellisesti noudattaen pellin nauha. Majakoita tasoitettu ja teki lopullisen merkinnän alueelle. Valmistetut välineet kohdistamiseksi koostumuksen -Leveä rosoinen ja kapea lastalla. On olemassa erityisiä rullat puhkaista nesteseoksen ja vapauttaa satunnaista ilmakuplia, sekä erityisiä kengät ainoa, jottei vaurioittaa pinnoitetta raaka jalat.

Nyt voit nostaa työ- seoksen. Tämä tehdään tiukka mukaisesti valmistajan ohjeiden. Aloittaa, joka on täytetty vedellä, ja sitten vain pieninä annoksina, ja tasaisesti kaadettiin kuiva-ainetta polyuretaania. Sekoita se voidaan porakoneella ja erityinen suutin.

Jos tehdä päinvastoin, ja vesi kaadetaan koostumukseen, se voi muodostaa kokkareita. Tällä on kielteinen vaikutus päällysteen laatuun. Valmistetaan seos vähintään käytön, erityisesti jos työ tehdään huoneessa, jossa on suuri pinta-ala.

Yleensä kaatamalla nestemäinen kerros on tehty kahdessa vaiheessa:

 • ensin perän levitetään ensimmäisen kerroksen, joka on suurempi paksuus;
 • kuivaamisen jälkeen kaadetaan sen toinen, viimeisen kerroksen.

Jos haluat saada kolmiulotteisen kuvan lattialle, kahden vaiheen välillä toimi seuraavasti: valitun kuvion painettu erityinen elokuva, joka on kiinnitetty "rubashke9raquo; ensimmäinen kerros. Täytä sitten kuvan lopullisen avoimen kokoonpanon. AINA vapauttamaan kaikki ilmakuplat vahingossa. Tässä vaiheessa teloja käytetään pieniä neuloja. Mukaan vain kaadetaan ja laittoi tasaisilla alueilla tämän laitteen.

On tärkeää ottaa huomioon kaikki edellä mainitut seikat. Muuten seurauksena voi osoittautua ole niin täydellistä, odotetusti, koska tekniikka - se on lähes laki!

Neste kerroksessa käsillään

Kuinka kaataa nestettä lattialle käsillään. Tässä artikkelissa näytämme miten täyttää nestettä lattialle oikein. Jos me kiinni ehdotetut valu teknologiaa, niin saamme luotettavan ja sileä pinta. Se pettäisi huoneen erinomainen ulkonäkö ja kestää pitkään.

Tekniikka nestemäisen lattia on hyvin yksinkertainen, ja voit helposti käsitellä sitä itse, jos noudattaa Suositusehdotuksen.

Työkalut ja tarvittavat materiaalit

Ennen kuin aloitat, on tarpeen valmistella seuraavat työkalut ja materiaalit:

 • Maalaustela,
 • Special ilmastus rulla piikeillä
 • Se maalaa yleispätevä,
 • Kyky valmistaa työ- koostumus,
 • Pora ja erityisen suuttimen komponenttien sekoittamiseksi,
 • Metalli lastalla pituus 2 tai 1,5 metriä,
 • Rakennus-jalka tasolla,
 • Lakka polyuretaanipohjainen,
 • Syvälle tunkeutuvat pohjamaalit,
 • Kuiva seos nestemäisten sukupuolilla.

On tärkeää: Pohjamaali ja seos on välttämättä ostaa samaa merkkiä.

Valmistamiseksi lattia perus- emäksen

 • Pre tasoite on puhdistettava pölystä, liasta, pölystä ja mahdollisista paikoista öljyä tai rasvaa. Myös, poistaa hilseilyä betonin tai sementin hiekka tasoitteet ennen.
 • Vesivaa'an tulisi tarkistaa tippa horisontaalisuus tasossa lattian. Tämä ero pitäisi olla enintään 3 senttimetriä. Tämä on suurin paksuus kaadetaan kun neste kerroksessa saatu ilman halkeamia. Korkea ero syntyy tarve kaatamalla toisen kerroksen.
 • Voimakkaasti ulkonevat kuoppia tarvitse kaataa vasaralla ja taltalla. Saatavilla suuri ontelotila on välttämätöntä täyttää korjataan sementtilaastilla tai tavanomaisen täyteaineen. Sulautettu tilat täytyy antaa kuivua.
 • Aikaisemmin valmistettu vertailutaso pogruntovat hyvin. Tätä tarkoitusta varten standardin pohjamaali tunkeutua syvälle. Tämä materiaali on saatavilla kaksi versiota: ready-to-use ja keskittyneet. Konsentraatti laimennetaan vedellä suhteessa pakkauksen ohjeiden mukaisesti. Aluke levitetään pensselillä tai telan riippuen huoneen alueeseen. Aluke tarjoaa hyvän tarttumisen täytekoostumuksen kanssa pohjasubstraattiin. Myös tämä toimenpide suoritetaan poistamiseksi pinnan huokoisuus. Tämä tarjoaa tasaisemman jähmettymisen valettu kerros.

Majakoille asennettu tasainen vaakatasossa. Ojennettaessa saumattu ne auttavat säilyttämään vaakatasoon. Niiden valmistamisessa voidaan käyttää sementin, kitti tai raskaiden työjaksojen koostumus, täytemateriaali.

Nämä materiaalit täytyy tehdä pieniä korkokengät tai kartioita. Näytteille niiden korkeus käytetään rakennuksen tasolla ja lastaa. Majakat edullisesti sijoitettu välein noin yhden metrin porrastetusti tai kulmittain. Voi olla seinät huoneen tehdä lisämerkintä täyttöasteen.

Valmistettaessa koostumus, täyttö

Valmistettua säiliö ja kaada vettä kaada kuiva erityinen koostumus, osuuksina määritetty pakkaukseen. Hyvä sekoittuminen ja helppo kaatamalla työ koostumus, on toivottavaa käyttää 10 litran ämpäri tai vastaavan astian. Käyttämällä porakoneen ja erityinen kierre suutin, sekoittuu kunnolla sen osista. Hyvin sekoitettu koostumus on homogeenisen massan kerma johdonmukaisuus.

Tärkeää: määrä seosta on laadittava ottaen huomioon se, että neste lattiat menettävät sujuvuus jälkeen 15-20 minuutin kuluttua sekoituksen. Tänä aikana työskentelyrakenteesta on tarpeen kaataa ja taso koneessa.

Minuutin video: Täytä tekniikka lattiat Ivsil

Tärkeää: Fill on tehtävä huoneenlämmössä 15-25 astetta. Koska sementti alustan lämpötila vaikuttaa merkittävästi aikaa kovettaa valettu kerros. Erityisesti korkeissa lämpötiloissa, sementtimäisen peruskoostumuksen nopeasti kuivata liuos täytettiin. Tämä vähentää merkittävästi työaikaa tarpeen sen suuntausta. Myös huoneessa ei pitäisi luonnoksia, mikä voi johtaa halkeamiin ja heikentynyt vahvuus tulvinut.

Neste lattiatasoite voidaan suorittaa alueilla, jos huone on suuri, esimerkiksi hallin tai asuvat Country House. Työalueita voidaan tilapäisesti erottaa sälepohja. Karkea pinta liuskojen, käsittelyn jälkeen, antaa hyvän adheesion välillä kaadettiin osia. Vyöhykkeet voidaan järjestää eri tavoin, riippuen koosta ja muodosta huoneen. Esimerkiksi, ensimmäinen kaada nauhat pitkin seiniä, sitten keskellä.

Valmistettu liuos on suoraan kaadettiin säiliöstä. Kaatamalla toivottavaa käärme tasaisesti jakamalla sitä kaataa sivustoon. Tämä suoritusmuoto tarjoaa eniten optimaalista prosessin. Liuos linjassa pitkällä lastalla. Asennettu majakat, auttaa ylläpitämään paksuuden ja vaakatasossa. Kun kohdistus on tarpeen toistuvasti ajaa rullan piikit lattialla tulvii. Tämä poistaa mahdollisen ilmakuplat kaadetaan kerros. Tuloksena on tiheämpi ja yhtä tasossa. Neste lattia kädet valmiina.

Tärkeää: päätyttyä kaatamalla seos huoneenlämpötilassa on annettava lämpötila ei ole suurempi kuin 25 celsiusasteessa 2 päivä. Tämä optimaalinen lämpötila-alue kiinteyttämiseen murtumatta.

Jähmettymisen jälkeen lomake sileän tason ja kestävä, jossa ei ole saumoja, nivelet, useita muutoksia.

Kun täydellinen jähmettymisen, pinta on edullisesti päällystetty lakalla polyuretaanipohjainen. Tämän tuloksena pinta helpommin kulutusta ja lisätä sen käyttöikää.

Lisäksi voit katsella videoita neste lattiat käsissä.

Minuutin video: Secrets Excellence

Aseta sitten viimeistely koriste viimeistely olisi sovellettava neste eristeen lattiaan, sitten kävellä se on mukavampaa.

Joskus tällaista pinnoitetta käytetään pinta. Mutta sinun täytyy muistaa, että hän pelkää putoamisen suoraa auringon, ja on alhainen kulutuskestävyys.

Ominaisuudet lattia täyttää kylpyhuoneessa

kylpyhuone on jatkuva korkea kosteus. Usein veden kylvyssä kaatuu lattialle. Siksi korjaus kylpyhuone on tarpeen säätää lisäsuojalaite vedeneristys.

Neste vedeneristys kylpyhuoneen lattia on tehty eri tavoin. Tarjoamme toteuttaa vedenpitäväksi käyttämällä nykyaikaisia ​​materiaalia. Se on tehty perusteella polymeerisen kumia. Tämän bitumi-polymeeri mastiksi on vesipohjainen, joten se on ympäristöystävällinen materiaali. Tällä mastiksi voi helposti tehdä työtä vedeneristys kylpyhuoneessa tai WC.

Voit tehdä tämän, noudattaa muutamia yksinkertaisia ​​ohjeita:

 • alustan pinnan kanssa jätteiden poistamiseksi, pölyltä ja lialta.
 • valmistamiseksi kumi toimintatilan. Tätä varten erityinen kuiva seos kaadetaan astiaan ja sekoita huolellisesti vedellä, käyttäen porakone, jossa on erityinen kierre suutin. Koska kumi levitetään käsin, joten se olisi johdonmukaisuuden hapankermaa.
 • siveltimellä tai lastalla hoitoon sementin perusta. Myös tämä mastiksi peitetty seinät korkeus 20 cm. Erityisen tarkasti on välttämätöntä voitele kaikki kulmat.
 • kuivuttuaan kittiä 24 tuntia, luo vahvan ja luotettavan vedeneristys muutaman senttimetrin paksuinen.

voidaan laatoitus koneessa. Voit myös käyttää muita päättyy.

Luoda viihtyisä ympäristö huoneessa on usein tarpeen tehdä seksuaalista lämpeneminen pinnalla. Tehokkaasti tämä ongelma voidaan ratkaista, jos laite lattia hakea nesteen eristys kerroksessa. Sinänsä materiaalina tarjoaa tänään erityinen sekoitus korundin tai Astratek. Nämä lämmittimet on erinomaiset ainutlaatuiset ominaisuudet plastisuus, keveys ja hyvä pito. Työskentelevät seos valmistamiseksi vesipohjaisia ​​kanssa porakoneen ja kierre suuttimet. Käyttämällä sivellin tai lastalla seos on helppo levittää haluttuun pintaan. Kuivauksen jälkeen, ohut muovikerros, jolla on erinomainen lämmöneristyskyky.

Eristeenä Kansipintaan ennen asennusta viimeistely sisustusmaalien: laminaatti, linoleum tai muita materiaaleja.

Minuutin video: Nestemäinen kerros diodi valaistus

Polyuretaanilattiat omin käsin

Betonialustaa tai sementtirappaus- tulossa suosittu järjestää irtotavarana polyuretaani.

Pohjustus lattiaa käsillään - valmistautuminen kaatamalla lattiasta 3d

Jokainen tietää se on erittäin vaikea tehdä lattian pinta on täysin sileä. Jos kuitenkin.

Kuinka tehdä itsestään tasoitus lattia - askel askeleelta ohjeet!

Valtava määrä erilaisia ​​polymeerin lattia antaa mahdollisuuden ratkaista erilaisia ​​tehtäviä.

Miten Lattioiden, seinien ja joka voi päästä eroon niistä!

Kysymys, joka on tulossa yhä kiireellisempi viime vuosina.

Meidän projekti, voit seurata uusinta tekniikkaa maailman korjaus sukupuolia, mutta luomalla tilin saada kaikki saatavilla olevat tiedot kiinnostavat teitä korjauksia.

Voit osallistua keskusteluihin eri alojen asiantuntijoiden ja tieteenalojen, mikä yksinkertaistaa korjata itsensä ja päästä eroon turhia virheitä.

Kuiva tasoite, jostain syystä, ei ole sitä sinulle

Tervetuloa! Delemma edessäni on tarpeen korvata vanhat, kiero ja nariseva puulattiat. edelleen

Haluan antaa parketti, mitä tehdä?

Nähnyt tarpeeksi paljon videoita korjaus- ja munivat laminaattilattia. Päätin kokeilla omin käsin. edelleen

Kysymystä käytännöllisyys ja turvallisuus sukupuolen 3 D

Hyvää päivää. Korjaukset asunnossa on täydessä vauhdissa. Kylpyhuoneessa. edelleen

Apua oikean laitteen sukupuolten

Hyvää päivää. Kyseisenä vuonna alettiin rakentaa maalaistalon, talo on rakennettu. edelleen

Useimmat ihmiset ihmettelevät, kuinka paljon se maksaa laittaa laatta.

 • Making pieni huone, jossa lisäksi ei ole tiukkaa.

 • terveellinen ympäristö – perusteella mukavaa elämää omassa kodissa, jossa.

 • Nopeus munivien alhaisen hintatason, houkutteleva ulkonäkö tehty laminaatti.

 • Laminaatti viittaa useisiin kätevä ja toiminnallinen lattia, mutta.

  On vaikea vastata tähän kysymykseen tietämättä tekniikkaa ja menetelmällä.

 • Erinomainen vaihtoehto keittiöt, eteiset, käytävät, ja kauppa.

  Jos sinulla on puulattia ja purkaa sitä.

  Antaa pieni huone, jossa voi tehdä samoin.

  Nykyään on olemassa monia lajikkeita lattia:  parketti.

  Lay parketti, jossa on useita kerroksia, kuten kakku, jossa on hänen oma.

  Nykyään keksitty monia menetelmiä, jotka on tuotettu.

  Lämpeneminen lattian melko kuuma aihe tänään. Useammin.

  Yleensä asunnoissa Alustan on esitetty muodossa.

  Projektimme «PolGuru» - on ainutlaatuinen palvelu luotu asiantuntijatiimin jotka aikovat vaihtaa lattiat asunnon tai talon. Olemme luoneet «PolGuru» palveluna viivytyksettä voit korjata monimutkaisia ​​kysymyksiä.

  Asiantuntijamme ovat aina nopeita ja auttaa.

  tag kysymykset

  • 1.7 Mikä on luotettavin ja halpa lattia? (8675)
  • 1.2 Jos tasoitus lattiat keraamiset laatat (8461)
  • 1.7 Haluan tehdä 3D lattia keittiössä (6116)
  • 0.5 Miten eristää lattiat 1. kerroksessa kerrostalon? (5798)
  • 0.8 Kestävyys laminaatti, kuinka kauan esitys? (5515)

  Kun kopioit materiaalia sivuston aktiivinen linkki takaisin vaaditaan | Sivukartta

  Kuinka kaataa nestettä lattialle ilman ylimääräistä vaivaa?

  Tekijältä: Hei, rakkaat lukijat! Tänään näytämme miten täyttää nestettä lattialle. Askel askeleelta tehdä tätä työtä, voit luoda täysin tasainen pinnalta myöhemmän asennuksen pintamaali. Lisäksi laatat, tapetit voivat itse toimia koristepinnoite, tulossa eräänlainen "kohokohta" sisustusta. Haluatko nopeasti oppia tekemään kotinsa saari mukavuutta virtauksen arkea? Seuraa neuvoja ja onnistutte!

  Neste (neste) kerrosta ovat yhtä lajia, joka kattaa, valmistamiseksi itsetasoittuvat seoksia, joita käytetään. Koti tuntomerkkejä Tällaisen pinnan - sen minimipaksuus on vain 3,5 mm. Niistä itsetasoittuva yhdisteitä, jotka voidaan valita luoda tasaiselle pinnalle kädet, voit tavata nämä lajikkeet:

  • kuiva sementtituotteitten käyttövalmiina;
  • Akryyli sementti seos - alun perin kehitetty järjestämällä kerros elintarviketeollisuudessa johtuen lujuuden ja kodin kemikaalien (pesuaineet, puhdistusaineet, desinfiointiaineet). Tarvittaessa niitä voidaan käyttää tavallisten rakennusten
  • epoksihartsia - hyvä valinta kaatamalla betoni, puu, metalli emäs;
  • metyylimetakrylaatti - kestävät epäsuotuisissa olosuhteissa, voidaan käyttää järjestämiseksi ulkona sukupuoli;
  • Polyuretaani - paras vaihtoehto asuinkäyttöön, erilaisia ​​maksimaalisen kestävyyden ja lujuuden kaikkien polymeerien.

  Lisäämättä seuraavaa seosta nestemäisen lasin kerros, voi saada kestävämpi ja kosteutta kestävä koostumus. Ne valmistetaan yksinkertaisesti, kuiva seos lisätään vettä määränä ilmoitettu ohjeita. Sitten saatu liuos voi levitä yli puinen tai muulla aiemmin valmistettu pinta.

  Tuloksena kerros tasoitetaan painovoiman vaikutuksesta, joten ei ole tarvetta asentaa majakoita. Kaikki pienet epätasaisuudet alustassa tasoittuvat, ja muutaman päivän olet valmis melko lattialämmitys. Kuten näette, ei ole mitään liian monimutkaista tähän teknologiaan. Joten, mistä aloittaa? Lue lisää selvittää.

  Ennen seksiä brandy keittiössä tai toisessa huoneessa, sinun täytyy tehdä joitakin esityön. Näitä ovat:

  1. Hankinta itsetasaavaa seos. Itsevaaitusalue lattia voidaan valmistaa käytettäviksi sekä karkea pohja ja viimeistely. Huolellisesti tutkia tiedot merkitty paketti, ja valitsee tuotteet, joilla on nämä ominaisuudet (tehtävän seos kovettumisen, suurin paksuus, "elinkelpoisuutta" liuos) ovat sopivin sinulle.
  2. Valinta tarvittavat työkalut ja materiaalit, jotka ovat: lastalla, rullan 2 (neula ja normaali), harja, kauha seoksena pora suutin, ruletti, taso, pienten ja suurten yleensä valittu aluke tasoitus seos.
  3. Pohjan valmistuksen. toimi seuraavasti:
   • Puhdista pinta maalin tähteitä vanhat pinnoitteet, mastiksi tiiviste syvennyksen;
   • pölystä ja pienet likaantumista. Sinun tulee suorittaa vesipesulla tai tyhjiö perusteellisesti base;
   • kun läsnä on öljyinen tahroja niiden pinnalla on poistettava erityisellä rasvanpoisto koostumuksia;
   • käyttäen tavanomaista rulla levitä alukkeen tarvitaan paremman tarttuvuuden kanssa emäksen liuos.
  4. Valmista huoneeseen. Tätä tarkoitusta varten, se pitäisi luoda lämpötilassa +10 + 25 ° C: ssa Pidä myös mielessä, että työskenneltäessä itsestään tasoitteiden ja jähmettymisen aikana hyväksyttävää luonnoksia, jotta kaikki ikkunat ja ovet on pidettävä suljettuina.
  5. Valmista tiukasti kiinni pakkauksen ohjeita. Täyttö kapasiteetti vettä, sitten lisätään kuiva seos mainitussa suhteessa. Sekoita poralla, jossa on liitetiedosto, anna seistä muutama minuutti, sekoita uudelleen. Tuloksena oleva muovinen käyttöliuos keskimäärin 20 minuuttia, jonka jälkeen se alkaa menettää sen ominaisuuksia.

  Vielä kysyttävää? Lisätietoja yksityiskohdista korjauksen omin käsin sinulle rakennusmestari 17 vuoden kokemus informatiivinen video tutorials, jossa hän jakaa työkokemusta.

  Luo tasainen pinta auttaa ehdotetun askel askeleelta ohjeet. Paitsi epäilystä ja epävarmuutta, Aloittaminen:

  • täyttää kapea kaistale itsevaaittava yhdisteet, alkaen järkevä puolella huonetta;
  • tasaisesti venyttää lastalla liuos, sitten kävellä sen päällä piikkitelalla ilmakuplien poistamiseksi ja tasaisen jakautumisen seoksen;
  • pour toinen liuska on yhdensuuntainen edellisen (viimeistään kaksikymmentä minuuttia) ja toista kaikki vaiheet käsittely - lastalla ja neula. On välttämätöntä, että kaksi osaa ovat tasaisesti sekoitettu liuos;
  • Jatkuvien kaataa kaistale nauha ja suorittamalla jakelutoiminnot, työ tiesi poistua;
  • liuoksen kuivaaminen tapahtuu sisällä 9-10 tuntia, mutta edelleen työtä saamansa voit viettää vain muutama päivä;

  Haluatko yrittää luoda oman kolmiulotteisen kuvan lattialla? Tämä ratkaisu tekee huone on todella ainutlaatuinen. Tätä varten valitun kuvan tulostaa erityinen elokuva, asentaa sen perusteella saanut, kaada läpinäkyvä pintamaali. Välttämättä kävellä sen päällä rulla pieniä neuloja.

  Kuten näette, luomiseen itsetasaava lattia sekä muissa tapauksissa, ei ole merkityksetön yksityiskohtia. Mutta tekemällä kaikki toimet tarkasti, järjestyksessä, voit olla syystäkin ylpeitä tuloksista. Video "Miten tasaiselle pinnalle kädet" auttaa innostua tekemään töitä ja tulla todellinen ammattilainen!

  Odotamme palautetta ja kommentteja siitä, kuinka mielenkiintoinen oli tämä artikkeli on sinua varten. Tilaa uutiskirje, jos haluat edelleen pysyä ajan tasalla uutisia korjaustyöt käsillään, jakaa tietoja ystäviesi kanssa - ehkä se auttaa heitä päättämään muutoksiin sisätilojen kotiinsa. Nähdään pian!

  Artikkelissa oli hyödyllinen? Kerro kaverille

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  12 − = 11