Neste tapetti kuva sisätilojen käytävällä

Neste tapetti Hall: käyttää mahdollisimman rakenteen (7 kuvat)

Käytävällä, samoin kuin muihin huoneisiin, on peili kaikki kodin, ja ensimmäinen vaikutelma siitä lisättiin suunnittelija suunnittelu eteinen ja käytävä.

Monet meistä nykyään käytetään yhä enemmän viimeistelyyn nestemäisten tapetti, joka on voittanut hyvin ansaittua suosiota.

Ominaisuudet viimeistely neste taustakuvaksi

Tämä viimeistely materiaali koostuu selluloosakuitujen ja puuvillakuidut, liima-aineet, eri koriste-lisäaineita ja väriaineita. Ne ovat enemmän kuin maali yli ja poikkeaa tavallista meidän kaikkien istuinverhouskankaat, helppo laittaa seinälle, ilman erityisiä taitoja ja kykyjä.

Rakentaminen ja koristelu käytävän nesteen tapetti voidaan suorittaa sekä itsenäisesti avulla asiantuntijoita.

Neste tapetti on erityisen houkutteleva niille, jotka:

 • Hän ei halua maksaa paljon, mutta on valmis antamaan ylellinen muotoilu käytävällä;

  Selvitä, mitä voisi olla kaapin työtaso keittiöön ja miten parhaiten järjestää työalueen lisää mukavuutta.

  Käytössä erityispiirteet käytön akryylimaaleja ulkotyöt, lue tämä artikkeli. Täällä - ominaisuudet ja piirteet käytetä värejä koristelu asunnon.

  Valitsemalla neste taustakuvaksi koristamaan käytävällä, harkitse valaistus huoneessa.

  Käyttöikä neste tapetti käytävällä puhtaassa tilassa on lyhytikäinen, joten on tarpeen käyttää suojakalvon, jonka kautta ne kestävät vuosia.

  Pohjamaali ja akryyli maali - on varmin tapa suojautua tapetit vaurioilta ja kosteudelta.

  Kuten mikä tahansa muu viimeistely materiaalia kerrostetaan neste tapetti pöly ja eri epäpuhtauksien, mutta ne täydellisesti puhdistaa imuri voidaan myös tarkasti mennä hieman kostealla sienellä tai liinalla.

  Rakenteelliset pinnoite antaa käytävällä asunnossasi tyylikäs sisustus ja piilottaa kaikenlaisia ​​pienet viat seinät, koska sen rakenneosia; suuri pinta vikoja on valmiiksi täytetty.

  Niille, jotka haluavat sisustaa käytävällä neste taustakuva, sinun pitäisi olla tietoisia tärkeimmistä eduista. Jos päätät toimittamaan nestemäisiä tapetti, katso itse ja arvostaa tärkeitä ominaisuuksia ja etuja, ja niitä on paljon:

 • erinomainen äänen ja lämmön eristys;
 • täydellisesti salata halkeamia ja puutteita seiniin
 • on antistaattinen ominaisuuksia;
 • vastustuskyky auringonvalolle ja häipymistä;
 • eivät absorboi hajuja;
 • kohtuuhintaan nestemäisten tapetti;
 • vastus kankaan kutistumisen seiniin.
 • Nämä laadulliset indikaattorit nestettä tapetti auttaa järjestämään käytävällä paras tapa valita sopivin variantti rakenne ja väri.

  Luonnon ja ympäristöystävällisiä komponenttien läsnä nestemäisessä taustakuva, ovat erittäin kestäviä ja ne voidaan varastoida seinälle vuosikymmeniä. Korkea laatu liima, joka perustuu selluloosa, liota minuutissa ja tukevasti kiinnittää taustakuva pinta.

  1

  Sisätilojen neste seinä näyttää luonnollinen peite, ja tarjoavat houkuttelevan ulkonäköön käytävän, joka alkaa tasainen, ja siellä on vaikutelman suunnittelu koko kotiin.

  Kaunein yhdistelmä päättyy käytettynä neste tapetit ja kiviseinä. Kokeile tätä yhdistelmää: tästä hyötyvät eteinen ja näyttää erityisen tyylikäs.

  Erilaisia ​​värejä ja sävyjä

  Visuaalisesti lisätä tilaa huoneeseen on valittava taustakuva kirkkaita värejä. Laaja valikoima värejä voit valita optimaaliset variantti sinulle.

  Yksi tärkeimmistä eduista nesteen tapetti, jota käytetään seinien käytävällä on niiden ympäristöystävällisyys ja hajuton. Näitä taustakuvia voidaan puhdistaa helposti eri epäpuhtauksia.

  Ne ovat hyvin säilyttää lämpöä ja ovat ehdottoman turvallisia asukkaille asuntoja, koska ne mahdollistavat seinät "hengittää."

  Lue kuinka asentaa sisäovet, liukuva kätensä: asennusominaisuuksia esitetään vaiheissa.

  Lisätietoja korjaus Ikkunahelat tässä: mitä ostaa, miten korvata ja mitä harkitsemaan asennettaessa.

  Neste tapetti täydellisessä harmoniassa rinnalla erilaisia ​​viimeistely materiaaleja ja itsestään ovat houkuttelevia ja ainutlaatuisia. Ne ovat yksiääniset rakenne näyttää hyvältä kiviseinä, ja yhdistämällä kaksi väriä voit saavuttaa tiettyjä sävyt, jotka antavat alkuperäisen ilmeen huoneeseen.

  Neste tapetti käytävällä korostavat sen valituksen ja kauneutta, tyyliä ja omaperäisyys. Hienostunut sisustus säädetty tiloissa useita vuosia.

  Katso epätarkkoja, puutteellisia tai virheellisiä tietoja? Osaat tehdä tarinan paremmin?

  Haluatko tarjota julkaista kuvia aiheesta?

  Auta meitä tekemään sivustosta paremmin! Jätä viesti ja yhteystietosi kommentit - otamme yhteyttä ja yhdessä teemme julkaisun paremmin!

  Neste tapetti käytävällä

  Ensimmäinen sija asunnossa, jotka kuuluvat vuokralaisten ja heidän vieraansa - käytävällä. Siksi on miten koristeltu käytävä, ja riippuu yleisvaikutelma koko kotiin. Tänään viimeistely käytetään yhä enemmän nestettä tapetti käytävällä. Puhutaanpa sen ominaisuudet tarkemmin.

  Rekisteröimiseksi tiloissa on tarpeen valita vain ne materiaalit ja värit, jotka luovat ystävällinen ja viihtyisä ilmapiiri. Samalla emme saa unohtaa käytännöllisyys Seinäpinnoitteiden tässä osan asunnosta. Yksi kompromissiratkaisuja, joissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu ja käytännöllisyys ovat nestemäisiä taustakuvaksi käytävällä.

  Ensimmäinen asia sanoa, että neste tapetti poikkeaa radikaalisti niiden käyttöönottoa "veljet". Itse asiassa ne eivät ole tapetit, ja enemmän kuin koriste kipsi, sekä ulkonäöltään Levitysmenetelmästä. Lisätietoja tästä sisustustyyppiin voit lukea tämän materiaalin.

  Aluksi neste seinä on helmiä, jossa kasvi sekoitettuna eriväriset Kohler tarkoitettu antamaan tietyn värin jo päättynyt koriste. Mitä sovellus, on mahdollista suorittaa sekä omin käsin, ja kutsua ammattikäyttöön.

  Varoitus! Jos olet kiinnostunut siitä tavasta, jolla se on tarpeen soveltaa nestettä tapetti seinällä, on suositeltavaa tutkia yksityiskohtaisesti esitetyn aineiston sivuillamme.

  Otetaanpa tarkemmin niitä tapauksia, joissa käytetään tällaista viimeistely on tulossa järkevin:

  Nyt lyhyesti läpi tärkeimmät tekniset ja toiminnalliset ominaisuudet kankaan sekä koskettavat joitakin piirteitä niiden käyttö sisätiloissa.

  Ensimmäinen asia kannattaa mainita ominaisuuksia kuten tarve ottaa huomioon, miten tulevaisuudessa maaliin tulevan valon. Hyvä valaistus sinulla ei ole ongelmia. Kuitenkin valaistuksen sinun täytyy valita hyvin kirkas neste taustakuva. Kuvat käytävällä esittävät esimerkkejä tällaisista sisustusratkaisuja.

  Vihje! Varmistaa pitkän käyttöiän suositeltavaa käyttää ylimääräistä suojalakka-.

  Muuten, lisäksi akryylilakkaa voidaan käyttää erityisen pohjamaali. Tämä mahdollistaa paremmin suojella laminaattipintaa mekaanisilta vaurioilta. Lisäksi et voi murehtia seurauksista altistumisen kosteutta uloin kerros maaliin. Mitä puhdistusnesteellä taustakuvaksi, niin tämä - kaikki on hyvin yksinkertainen. Suorittaa nämä menettelyt, voit käyttää pölynimuria harjalla liitetiedoston. Lisäksi sallitaan hieman huolellinen käyttö kostutetulla liinalla tai sienellä.

  Huolimatta siitä, että neste taustakuva voidaan jossain määrin kompensoida pieniä mekaanisia vaurioita (siruja, naarmut, jne.), Mutta niissä tapauksissa, jos koko näiden kuoppia riittävän suuri, on toivottavaa suorittaa esikäsittelyä. Tämä tehdään avulla kitti.

  Tietysti tällainen suuren suosion, joka on viime vuosina saanut neste seinä käytävällä (kuva tapetteja sisustus, katso esimerkit), koska useita etuja, jotka ovat ominaisia ​​tämäntyyppisissä loppuun. Katsotaanpa listaa merkittävimmät niistä:

  1. Kyky sinetöidä pieni mekaanisia vaurioita, jotka ovat saatavilla pinnalla seiniin.
  2. Lisälämpöä ja äänieristys.
  3. Ei sovelleta imevät hajut.
  4. Kestettävä vaikutusten aggressiivinen aurinko ultraviolettisäteilyltä.
  5. Alhainen hinta, mikä tekee niistä hankinta ja asennus saatavilla.
  6. Eri värejä.

  Koska nämä ja muut edut, neste seinä kulkua ovat yksi optimaalinen päällysteistä, joita voidaan käyttää tällä alalla.

  Kuten edellä yläpuolella, nykypäivän markkinoilla materiaalien korjaus- ja rakentamiseen valmistajat tarjoavat paljon erilaisia ​​sävyjä. Jos olet kiinnostunut kirkkaita värejä, ne myös voidaan käyttää sisustusta. Kuitenkin lähestymistapa käytön väripaletti on varovaisesti. Ihannetapauksessa nämä värit käytetään fragmentteja pikemminkin kuin perustana viimeistely seinät huoneessa.

  Samalla, kun puhumme viimeistely seinät pieni ja kapea keittiö, muista, että tällaisessa tilanteessa on suotavaa käyttää enemmän kirkkaita ja neutraaleja värejä. Tämä mahdollistaa saavuttaa visuaalinen vaikutus kasvaa koko tämän huoneeseen. Ja näin ollen yrittävät pidättäytyä käytöstä valoisuutta sävyjä, koska se edelleen kaventaa jo pieneen tilaan keittiöön.

  Samaan aikaan, on huomattava, ja erityisesti nestemäisen taustakuva, koska mahdollisuus yhdistää niitä tavanomaisiin taustakuvaksi rulla, ja muiden viimeistely materiaaleja. Niin, yksi huomionarvoista vaihtoehdoista on jakaminen neste tapetit ja koriste tekokivestä. Näin suojaava lakka voidaan kattaa paitsi taustakuva, mutta myös kiviseinä.

  Koristelu seinät käytävän nesteen taustakuva - täydellinen ratkaisu sisä-

  Viimeistely materiaalit kehittyvät nopeasti, ja jos muutama vuosikymmen sitten kuluttaja oli hyvin vähäistä valintansa, nyt näkyä kärsivällisyyttä ennen lopullisen valinta tehdään.

  Joten, mikä on yleensä ostaja joutuu valinnan seinämateriaalit makuuhuoneeseen?

  1. Vinyyli, paperi ja ei-kudotut tapetti - On olemassa monia lajikkeita näistä pinnoitteet, kaikkein yksinkertainen ja turvallinen ympäristön kannalta ovat vain paperilla. Mutta tärkein haittapuoli on niiden hauraus. Ja prosessissa vanerointia ei procrastinate, koska vaikutuksen alaisena liima kangas voidaan nopeasti menettävät muotonsa. Moderneilla ja ovat ei-kudotut vinyyli tapetti. He eivät haalistu auringossa, on helpompi prosessi liittämisen kestävä. Mutta et voi aina olla varma, että absoluuttinen ympäristötietoja maalauksia, koska rikkoo valmistustekniikka tulee pääsyy eristämiseen myrkyllisiä osia.
  2. Luonnollinen, ympäristöystävällinen tapetti - vaikuttivat melko äskettäin, täysin ympäristöystävällistä, mutta ne ovat kalliita.
  3. koriste kipsi - jos taustakuva liittäminen ei tarvitse erityisiä taitoja, sitten työskennellä koriste kipsi vaatii paitsi välineitä, mutta myös teoreettista tietoa ja käytännön kokemusta. Materiaali levitetään ensin pinnalle, ja sitten kuvioidaan erikoistyökaluja.
  4. neste tapetti - täydellinen nykyajan tapetit, joka on täydellinen koristamaan sisätilojen käytävällä. Valmiit seinät käytävällä tämän materiaalin voi käsitellä jopa noviisi. Lisäksi ne ovat täysin turvallisia ihmisten terveydelle.

  Työt viimeistely voidaan tehdä omin käsin

  Ilmestyminen markkinoille uusia pintamateriaalien ei mennyt huomaamatta ostajalle. Neste tapetti on perustavaa laatua olevia eroja tällä tavallista telan analogit. Tämä pinnoite koostuu:

  Käytettäväksi, koostumus laimennetaan vedellä, ja sitten pinnalle seiniin. Läsnä luonnollisia ainesosia antaa antistaattisia ominaisuuksia. Itse materiaali on joustava, ja siksi voi tehdä ilman alustavaan valmisteluun seinien joissakin tapauksissa. Kaikki pieniä vikoja, halkeamat täytetään nestemäisellä koostumuksella, yhtenäisen, saumattoman tilaa.

  Käyttää nestemäistä taustakuva voi olla paitsi sali, mutta myös muille alueille, kuten keittiö. Kukin nestemäinen tapetti valmistajat tarjoavat laajan väriavaruuden ja sisällyttäminen kaikenlaisia ​​ainutlaatuisia esineitä, joiden ansiosta sisustus on todella ainutlaatuinen.

  Esimerkiksi, kun läsnä on käsitellyn silkki tekee seinän vaikutus kudoksen kattavuuden, ja käyttö osa kultaa kierre antaa sisätilojen suuruudesta ja hieno muotoilu.

  On myös mielenkiintoista, että käyttää nestemäistä taustakuva, et voi vain suoraan seinät makuuhuone, olohuone, lastentarha, mutta myös paristoilla, putket. Kuitenkin, pre-metallipinnoille huolellisesti eristetty pääsyn estämiseksi ruosteen sisäpinnalle seiniin.

  Varmasti, tämä pinnoite on sen plussia ja miinuksia, mistä on osoituksena myös arvion paljon ostajia, joilla on jo kokemusta viimeistely seinät hänen asuntonsa tämän pinnoitteen. Erittäin suosittu neste taustakuvaksi niille, jotka ostavat asuntoja uusien rakennusten. Uudet talot ovat aina kutistuvat, koska mitä saattaa näkyä halkeamia seinissä. Classic materiaalit, yleensä ei kestä kuormitusta ja repiä tai muuttaa muotoaan. Siksi jonkin ajan kuluttua näissä huoneistoissa on jälleen suorittaa korjauksia. Nestemäisiä tapetti siten, ongelmia ei esiinny, koska itse materiaali inhiboi halkeilua.

  Video hakuohjeet seinälle:

  Joka tapauksessa, oikea lähestymistapa sen sisustuksen soveltamista nesteen taustakuva seinät keittiössä pystyy huomattavasti muuttaa sisätilaan. Hän ei vain houkutteleva, mutta myös hyvin yksilöllistä, jotka tekevät monet asunnon omistajat, jotka ovat kyllästyneet samannäköisiä malli ja sisustusratkaisuja. Neste taustakuvaksi käytävällä ja eteinen, kuva:

  asiantuntija löytää

  Tapettimyymälä laskin

  Loppuun käytävä neste tapetti

  Neste tapetti avaruudessa salin näyttävät mielenkiintoinen ja omaperäinen, sopii tällainen tila suhteen sen toiminnallisuutta. Ne ovat kestäviä, kestävät haalistumista, on mukava koostumus ja värisävyjä. Hyvien tiheyttä voidaan peittää väärinkäytöksiä seinien.

  • korkea akustinen ja lämmöneristys;
  • ympäristöystävällisyyttä;
  • antistaattisia ominaisuuksia;
  • seinät hyvin piilottaa puutteita;
  • eivät muodosta kosteutta ja kasvihuoneilmiötä;
  • Räjähdyspaineenkestävällä materiaali;
  • valonkestävyys;
  • elastisuus materiaalia.

  Sitä ei suositella leikata neste tapetti seinät, joissa korkea kosteuspitoisuus, sekä huoneistoja, joissa on lemmikkieläimiä. Jos vaurio sivusto on vaikea löytää samaa sävyä paikata, joten on parempi varastoida ylimääräisiä materiaaleja. Miltä ne näyttävät sisätilojen sali, katsomalla kuvan alla.

  Tyypit neste taustakuvan käytävällä

  1. Selluloosaa. Perusteella on paperia, joten ne nopeasti likaantuvat, herkkiä vaikutuksille höyryn, kosteutta. Liimaa ne käytävällä toivottavaa.
  2. Silkkiä. Koostuvat paperin ja pieniä silkillä lanka, kestävä, herkkä eri vaikutuksille.
  3. Kuvioituja kiveniskuja. Kestäviä ja kestävät materiaalit, jotka ovat kalliita. Tämä on hyvä vaihtoehto viimeistelyyn käytävällä.
  4. Yhdistetty. Se esittää yhtenäinen valkoinen massa, joka voidaan lisätä erilaisia ​​komponentteja.

  Nesteenä taustakuvaksi katsoa sisätilojen käytävällä, katsot valokuvia.

  1. Pääsääntöisesti halli - kapea ja pitkänomainen huone, joskus pieni ikkuna aukko, se ei ole suositeltavaa liittää yli hänen tummia sävyjä. Tämä pinta voi johtaa vähenemiseen visuaalinen koko huoneen.
  2. Se ei saisi kestää liian kirkkaita värejä, ne pystyvät imemään valoa, joka tuo matkustamoon menevät ja epämiellyttävää.
  3. Kääntääkseen huomion pois lattiasta, käytä yhdistelmä useista sävyjä. Klo korkeus 50 cm lattiasta kattaa käytetään tumma tapetti, ja edelleen ylös kattoon, pehmeä ja kirkas. Tämä tahmea visuaalisesti parantaa tilaa, poistaa kattoon, jotta valaistus voimakkaampi.
  4. Alkuperäisen ilmeen piirustuksia. On monia vaihtoehtoja: abstraktio, geometriset ja kukkakuvioin, eläin, lintu kuva.
  5. Jos sekoitat paksumpi johdonmukaisuutta, on mahdollista luoda elementtejä stukki sisätilassa se näyttää ylellinen.

  Toinen idea tikku nestemäisten tapetti käytävällä edustettuna kuvan.

  1. Valita tumma eteisessä taustakuva yhdistelmä keltainen ja valkoinen, he tekevät tilaa kevyt ja kirkas.
  2. Yksivärinen kerma tapetti, kangas norsunluun parantaa kauneutta huonekalut ja sisustus.
  3. Muistiinpanoja tuoreuden sisätilassa tekee sininen ja sininen sävy.
  4. Yhdistelmä punaisia ​​ja harmaita visuaalisesti korjata asettelua huoneen.
  5. Väri tumma suklaa, violetin sävyt luovat alkuperäisen suunnittelun. Niitä voidaan käyttää sisätiloissa on suuret ikkunat.
  6. Ihannetapauksessa katso kytkimen sisäosiin metallinen väri on valkoinen ja musta.
  7. Ruskea soveltuu huoneissa vaaleat puukalusteet ja korkeat katot.

  Kuinka kirkas neste tapetti muuttanut sisätilojen käytävällä valokuvan.

  Neste tapetti sisätilojen käytävällä onnistuneesti yhdistää muihin lajeihin.

  1. Klassinen vinyyli, ei-kudotut, lasikangas maalauksia. Nämä maalit soveltuvat koristeluun inserttien sisätilojen käytävällä, keskittyen yksityiskohdista. Paperi taustakuva hauras ja helposti likaantuvat, joten niitä ei suositella.
  2. Luonnon materiaaleja korkki-, bambu, puu rainoja. Plus - ekologinen puhtaus, tukeva ja luotettava, miinus - pelkää kosteusgradientteja ja lämpötilan muutoksia.
  3. Koriste kipsi. Se on vahva ja kestävä materiaali samanlainen rakenne nestemäisellä taustakuva. Tärkeää tässä koristeluun - noudattavat yhdenmukaisesta noudattamisesta, kerrosten tulisi olla suunnilleen yhtä paksu. Oikeiden väriyhdistelmiä, voit luoda näyttäviä design.

  Tapetit neste-pohjainen rakenne, niin älä käytä paljon koriste-elementtejä käytävällä, se voi painaa sisä- tai visuaalisesti vähentää tilaa. Ole tietoinen toimivuuden tilaa. Se näyttää seos nestemäisiä tapetti asunnossa sisätilojen käytävällä, katsot valokuvia.

  Keskuudessa menetelmiä käytävän yhdistämällä neste- taustakuva suunnittelijat tarjota:

  • pystysuora vyöhykejaon. Sitä käytetään nostamaan katot, ei sovellu hyvin pienten ja ahtaisiin tiloihin. Näissä huoneissa vain liimaa leveä raidat yksi seinämäosat;
  • Jako vaakatasossa. Liuskoja käytetään visuaalisen laajentamista huonetta ja vähentää korkeutta katot. Se ei ole suositeltavaa käyttää tätä loppuun tiloissa, joissa matalat katot;
  • koristelu inserttejä. Tämän menetelmä vaatii yhdistelmä nestemäisten aineiden kanssa harso tai vinyyli tapetti. Tällaiset osat voidaan jakaa listojen tai kehyksiä.

  Aksentti seinät tilaan halli on lähes ei luo.

  Valmisteluvaiheessa liimaamalla

  Valmistamiseksi nestemäisen tapetti tulee 6-12 tuntia, jotta voidaan aloittaa cooking vaiheessa seinään pohjamaali. Niistä komponentit:

  • selluloosa tai silkki emäkset;
  • hieno täyteaineita;
  • MMR kuivaa liimaa.

  Näitä komponentteja voidaan myydä erillisinä paketteina ja sekoituksena. Sekoittaa ainekset tyhjentymisvaikeuksia pakettia muovikappale mittaus 1 1,5 metriä ja sekoitetaan. Valmistetut sulan tapetti pitäisi pöyhiä, niin että ei ollut takkuinen möhkäleitä. Koriste-elementtejä (kiilto, jauheet, rakeet) sekoitetaan kuivassa muodossa kuitujen ja liiman. Varmistaa tasainen jakautuminen seos, kaada vedestä ensin. Miten näyttää hyvältä loppuun käytävän nestettä taustakuva kuvia.

  Suosituksia Vaivausneste taustakuva myöhemmin viimeistely seinät.

  1. On otettava täsmälleen sama määrä vettä määritellyn ohjeita.
  2. Ensimmäinen alkua vettä ja lisäämällä sitten kuiva seos.
  3. Yksi paketti pitää sekoittaa yhteen astiaan, sinun täytyy kaataa koko sisällön kerralla, eikä osa pakettia.
  4. Ei suosittele käyttöä kylvökone sekoitus, se voi johtaa tuhoaminen pitkiä kuituja ja muutokset johdonmukaisuutta.
  5. Se on osa vaivaamista kädet, tämä on vaaraton, koska mitään myrkyllisiä aineita nestemäisessä taustakuva.

  On välttämätöntä sekoittaa niin monta annosta kuin tarvitaan kattamaan koko alueen. Jos laitat yhdelle seinälle kokoonpanosta erilaisia ​​seoksia on hiukan erilainen sävy. Tarjoile tapetteja 1 kg viimeistelyyn 5-6 m². m neliö. Yli yksi seinä voidaan lisätä liuokseen toiseen. Valmistettuun seokseen voi jäädä suljettuna useita viikkoja. Mikä on viimeistely seinät käytävällä, katsot valokuvia.

  Annostella nestemäisiä tapetti käyttää näitä työkaluja:

  • rekrytoida ratkaisu käsiä tai lastalla;
  • määrätä viimeistely materiaali seinälle pieninä annoksina, hieroa seos paksuus 2-3 mm;
  • Emme repäistä työkalun pinnasta niin, ettei saumat;
  • säädettävällä voimalla paine raastin;
  • sovelletaan edelleen tapetti näin;
  • täyttö Q1. m, taso kastetaan veteen float osa leikataan välttää paakkuja ja vakoja;
  • sen jälkeen, kun liittäminen kävellä taas lastalla kastetaan veteen lopullista säätöä pinta.

  Kuivaukseen Tapettien tarvitset 2-3 päivää, tuuleta huone, jotta kosteus haihdutetaan. Suotuisa lämpötilaolosuhteet - ei alle +10 astetta. Nähdä miltä se näyttää kuvassa.

  1. Korkeassa tiheydessä liuos, lisätään vähän vettä (ei enemmän kuin litra annosta kohti).
  2. Pidä raastin nostamalla hieman etureunaa 5-15 astetta.
  3. Hieroa seos olisi vähäiset liikkeet eri suuntiin ja ympyrää. Tasaantunut taustakuva, ensin kulmasta, menossa oikeaan suuntaan.
  4. Älä hävitä jäänteitä tapetti, ne saattavat tarvita lisää säädöissä materiaalin kuivauksen.
  5. Pintojen puhdistamiseksi, pölynimurilla kemiallinen pesu. Jos ne on päällystetty lakattu keinoin, pyyhi ne kostealla liinalla.
  6. Kun saastuminen tapetti voidaan poistaa lastalla, pre-liota vedellä, sekoitetaan ne ja takki seinän uudelleen.
  7. Pidentää käyttöikää terien tulisi käyttää suojaavan päällysteen: akryyli maalit, pohjamaali.
  1. Piirrä lyijykynällä tai merkkiaine kuvan.
  2. Aiheuttaen seos liikkumaan pitkin linjaa keskeltä reunoille.
  3. Anna kuivua piirustus (1 päivä).
  4. Säädä kuva kumi lastalla, siirrytään keskelle ylimäärä tapetti.
  5. Poistaa ei-toivottuja kohteita veitsellä.
  6. Liimanauhaa sinetöidä kuvio.

  Käyttää sekoittamalla useita värejä käytetään nestemäisiä päällysteitä voidaan luoda helpotus koostumuksia, aalto vaikutus seinälle koristella käytävän vaakasuoraan tai pystysuoraan raitoja. Se näyttää hyvältä sisätilojen käytävällä keinomarmorit. Miten viimeistely käytävän nestemäinen tapetti, katso kuvia.

  Kunnioittaen teknologian soveltamista ja sääntöjen mukainen ja pinnoitteet voi tarjota pitkän käyttöiän. Nämä pinnat ovat aina katsoin uutta, omaperäistä ja rikas käytävällä tilaa. Ole luova ja kuvittelevat käyttämällä vinkkejä!

  Video toimintaa esitetään nesteen, tapetti käytävällä:

  Lähetä kommentti

  Kuinka tehdä sänkyyn kiviä + valokuvat Tätä ja minua enemmän kuin Rakari. tuskallisen kaunis

  Automaattisen pumpata varsin informatiivinen video, joka on välttämätöntä.

  Joka laatikko valita kylvyn Kaunis kylpylä kuvassa, mökit harvoin.

  Suunnittelupiirustukset visiiri + Erityiset kiitokset yksityiskohtaiset piirustukset

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  38 − 36 =