punainen rautaoksidi

Vähimmäis- ja sen lajien

Nykymaailmassa esittelee useita korkean tiheyden aineille, joilla on korkea tiheys. Mönjä ei ole poikkeus. Se on tehty lyijystä, rautaa. Laajuus sen käyttö on riittävän laaja.

Surik nykymaailmassa edustaa useita vaihtoehtoja. Mönjä (punainen johdin oksidi) on kiinteä aine, joka on riittävän suuri vastus kemiallisesta näkökulmasta. Sen väri on kirkas - punainen, häivähdys oranssia. Tässä asiassa on erittäin suuri.

Mönjä tuotettu kemiallisten laitosten.

Tätä varten käytämme kahta menetelmää:

 1. Metallinen lyijy kuumennetaan erittäin korkeissa lämpötiloissa. Tämän jälkeen se suihkutetaan ilmaan ja saatu materiaali jäähdytetään nopeasti. Tuloksena on tuote, joka muistuttaa jauhe kirkas - punainen väri aavistuksen oranssi.
 2. Lämmitys sulan lyijyn happi-ilmakehässä.

Tämä tapa saada punaisen johtoon kuuluu luokkaan ei ole kovin yleistä. Tämä tuottaa oksideja, jotka myöhemmin jauhetaan erityinen tehtaan tuottamaan hienoa pölyä, joka hankkii kirkkaan punainen sävy.

Valmistaa millä tahansa näistä menetelmistä mönjä pakataan myöhemmin erityisissä säiliöissä. Tätä tarkoitusta varten, erilaisia ​​tynnyreitä käytetään lähinnä. Ne voivat olla muovia ja puuta. Joissakin tuotantolaitosta pakkaaminen toteutetaan paperipusseihin tai pusseihin. Heidän määrä oli keskimäärin viisikymmentä kiloa.

Mönjä rauta on myös kiinteä, joka on riittävän stabiili kemiallisessa näkökulmasta. Ainoa ero lyijymönjän on, että se on tehty raudasta.

Punainen rautaoksidi tuotetaan samassa prosessissa kemianteollisuudessa, joka on kalsinointi limoniitti- rautaa läsnä ollessa ilmaa tai happea. Tulos lähdössä rautaoksidi, joka silloin, kun jauhetaan, tukea erikoistuneiden laitteiden hienojakoista jauhetta, kirkkaan punainen väri.

1

Jauhe on pakattu säiliöihin. Ne voidaan esittää puista tai muovista tynnyriä.

Taulukko 1. Iron mönjä sovelluksesta riippuen antanut tällaisen markkaa.

Taulukko 2. säännöt ja vaatimukset rautaoksidia.

Nykymaailmassa lyijymönjän käytetään laajalti. Sitä käytetään eri aloilla ihmisen toiminnasta. Useimmiten sitä käytetään väriaineena lähes kyllästetty punainen sävy. Hän on aktiivisesti käytetään alukkeena.

On välttämätöntä purettaessa monien kasvien.

Punainen johdin on riittävän tehokas aine hapetusprosessiin. Tätä laatua on aktiivisesti käytetään suojaamaan rautamateriaaleille muodostamisesta ruostetta niistä. Sen jälkeen, kun sovellus Mönjä se reagoi metallin ja muodostaen sen pinnalle tiivis kalvo, joka suojaa materiaalin ilmaa pääsemästä ja ympäristöhaittoja. Laivanrakennusteollisuuden lyijyn mönjä on välttämätöntä. Kun kaikki, myös veden kanssa kosketukseen ei anna yksityiskohtia aluksen tahansa ruostetta. Tämä alus Mönjä kestävät jopa merivettä, joka vaikuttaa erilaisten aggressiivinen metalleja.

Sotateollisuuden mönjä myös löytänyt sen aktiiviseen käyttöön. Sitä käytetään tuotannossa termiitti räjähteitä.

Nykyään se ei ole harvinaista, punaista rautaoksidia käytetään eri aloilla ihmisen toiminnasta. Se on hyväksyttävä tämän kemialliset ja fysikaaliset ominaisuudet.

Rauta mönjä sovellus on seuraavanlainen:

 • Tyydyttynyt valmistus pigmentti muste tuotteiden tuotantoon. Mönjä maali voi vaihdella sovelluksesta toiseen.
 • Seokset, jotka pystyvät kestämään palovaaran.
 • Tuotanto termiitti.
 • Valmistus katalyyttejä.
 • lasi,
 • Kiillotus metallia ja lasia pinnoitteita.

On olemassa muutamia sovellusalueita aineen. Sitä voidaan perustellusti luokitella monitoiminen.

Yksi suosituimmista tavoista käyttää mönjä rauta on täyttymässä muovista.

Myös, aine on täytetty kumi.

Useimmissa tapauksissa molemmat mönjä käytetään valmistuksessa kyllästettyä musteella. On mahdollista päällystää erilaisilla pinnoilla. Se on täydellinen pinnoite metallituotteet.

Valmistamiseksi 100 ml molaarista ferrosulfaattia ja 100 ml molaarista ammoniumoksalaattia tai natrium.

Mönjä rauta valmistus, käyttöominaisuudet

Suojelemiseksi joitakin rakenteellisia piirteitä, erityisiä aineita käytetään korroosiolta. Kiitos niiden ominaisuuksien, parantaa koristeellinen ja hygieeninen laatu rakenteen. Jonkin näistä formulaatioista koskee punaista rautaoksidia. Käytä tätä ainetta ja monissa muissa tapauksissa.

Jauhe, joka on saatu jauhamalla paistettu tila laajuuden rautamalmin, on stabiili lämpötila, säänkestävyys ja valonkestävyys. Punaruskea massa pohjimmiltaan koostuu rautaoksidia.

Kalsinoidaan limoniitti- malmi massa happea ilman ympäristö, se säädetään haluttuun konsistenssiin. Murskataan kohdussa erikoiskone, nimeltään "grohotom9raquo, jauhe on pakattu säkki tai metalliastioissa lähetettävä teollisuusyrityksille. Osallistumalla tuotantoketjun pääasiallisena tai täydentäviä aineita, käytön punainen rautaoksidi on riittävän vaihtelivat.

Koska sen aika-testattu laatu tuotettu malmista pigmentti edullisesti käytetään eri teollisuuden:

 • valmistuksessa maali alukkeiden ja väriaineen seokset;
 • lasi;
 • auto-;
 • saada vastaavat muovit;
 • valmistuksessa palonestoaine formulaatioiden ja kyllästys;
 • kun kiillotus lasin ja metallin komponentteja hioma hiukkasmainen materiaali.

Lisäksi tämä koostumus kattavat joitakin uusia autoja, koska tämä toiminta täysin suojaa metallia ruosteesta.

Tämä tuttu rakenne maali

Vakain nesteen korroosionestoaineet pitää alumiinipitoisuus rautaa. Erittelyt voit käyttää tätä maali käsittelyä varten auton pohjat ja putkistojen. Metallikatot ja kaivonkansia, patterit ja rauta käsitellään tällä aineella autotallit. Lisäksi mönjä käytetyn raudan päällysteen puuosien rakennuksen, riippumatta siitä, missä sisä- tai ulkopuolella. Tämä muotoilu ei suositella maalausta lattialle.

Maali valmistetaan liuottamalla rautajauhetta penftalevyh (öljy) lakkoja. Säilyttää lietteen tila seokseen lisätään tiksotropiruyuschie lisäaineen ja kuivausainetta. Perusteellisen sekoituksen jälkeen ja pakollisen pakkaus- säänkestävä ruosteenestomaalina mönjä rauta (ruskea väri) on valmis käytettäväksi.

Keinotekoinen tai luonnollinen pigmentti: se on parempi

Kuiva maaleja tai pigmenttejä, joita kutsutaan liukenematon kemiallisia liuottimia, hienoja jauheita eri värejä. Epäorgaaninen jauhe, joka on osa rakennuksen maalien, pinnoitteiden aikaansaa tietyn värin. Lisäksi lisätään pigmentti jauheet, kuten mönjä rautaa, parantaa paitsi korroosiota, mutta myös mekaaniset ominaisuudet suojaavan koostumuksen.

Teollisuus käyttää kahdenlaisia ​​väriaineet: keinotekoinen ja luonnollinen. Synteettiset täyteaineet eri kirkkaus ja eri väriä paletteja. Luonnolliset väriaineet uutetaan maasta. Niille on ominaista alhainen kustannusten, turvallisuuden, ja parempi kestävyys ulkoisille vaikutuksille ilmakehän. Mönjä rauta sovelletaan toiseen ryhmään. Seuraavat materiaalit ovat myös luonnollisia mineraalipigmentteihin:

 • Valkoinen liitu ja okran keltainen;
 • umbra ruskea ja tumman keltainen Sienna;
 • sinooperi punainen, musta ja harmaa pyrolusiitti;
 • grafiitti ja bauksiitti.

Ennen maalausta huolellisesti valmistautua pintaan. Poistaa ruosteen ja rasvan, pölyn ja kuonan. Maali olisi hyvin sekoitettu. Jos on tarpeen, koostumus laimennetaan liuottimella, mineraalitärpättiä luoda haluttu tiheys.

Mönjä rauta levitetään valmisteltuun pintaan tavanomaisen harjalla. pinnoite kuivataan riippuu lämpötilasta, ja se voi kestää 20-24 tuntia. Paremman suojan ulkoisia vaikutuksia väritys formulaatiota levitetään useita kerroksia, kun odottaa täydellinen kuivaus edellinen. Jos kiire ja laiminlyödä oikeusvaltion teknologia, pinnoite ei täysin täytä tarvittavia vaatimuksia. Maalikalvon tulee ryppyinen ja vaurioituu helposti.

Itsenäisesti suorittaa maalaustyöt pitäisi noudattaa yksinkertaisia ​​turvallisuussääntöjä. Heille tässä tapauksessa sisältää seuraavat asiat:

 • Huone, jossa rauta mönjä, on välttämättä näytettiin värjäys kaudella ja sen jälkeen.
 • Siinä kielletään tupakointi ja käyttö avotulen lähteiden lähellä sivusto toimii.
 • Käsissä olla kumi- tai kertakäyttöisiä käsineitä. Voit käyttää erityisiä suojaavia biocream.
 • Points säästää silmäsi vahingossa tunkeutuminen musteen mikropisaroita sarveiskalvon.

Sen jälkeen, kun koostumuksen kanssa kontaktiin vaatteiden ei ole suojattu osia iholle poistaa sen kudoksen siirteen kastettu mineraalitärpätissä tai kasviöljyä. Pese lämpimällä vedellä ja taloudellisia rasvanpoistoaineella tai saippuaa.

Päätyttyä työn jäljellä vähimmäis rautaa tallennettu lämmöltä ja sytytyslähteistä. Pankki on tiiviisti suljettuna estämään paksuuntumista ja kuivaamalla koostumus. Ei ole tarpeen tallentaa maali auringossa, kylmä ja sade.

Laji ja nimittämisestä punainen rautaoksidi

Mönjä rauta on kiinteä ja kemiallisesti stabiili aine, tunnettu siitä, että korkea hiomisominaisuudet ja parannettu lämmönkestävyys. Mönjä käytetään suojaamaan perusmateriaalin (metalli, puu, kipsi) ulkoisesta ympäristöstä.

Edut ja sovellukset

Mönjä on tunnettu monia myönteisiä ominaisuuksia:

 • lämmönkestävyys (alueella 50 ° C, 60 ° C);
 • kova ja kestävä pinnoite;
 • suojattu pinta kosteudelta ja kemikaaleista johtuen, joka on muodostettu pohjamateriaalin kalvo;
 • suoja korroosiota prosesseja;
 • pitkäikäinen pinta;
 • taloudellinen kulutusta.

Tekniset ominaisuudet sisältävä:

 • Kuivumisaika on enintään päivässä;
 • suhteellinen viskositeetti mitattiin viskosimetrillä VZ-4, ei ole enemmän kuin 80-160 (lämpötilassa yli 20 astetta);
 • opasiteetti indeksi - 35 grammaa per neliömetri;
 • massaosuus haihtuvan aineen - jopa 14,5%;
 • päällysteen kestävyys staattinen veden vaikutuksesta ainakin 3 tunnin ajan 20 Celsius-astetta;
 • päällysteen kovuus mitattuna heilurin laite ei ole pienempi kuin 0,12 mielivaltaista yksikköä;
 • jauhatusaste - 80 mikrometriä;
 • massa osa kalvon muodostavan aineen - 27%.

Käyttöalueet mönjä:

 • maalien, lakkojen ja alukkeet;
 • lasiteollisuudessa;
 • autojen;
 • valmistus muovia (korroosiota vastaan);
 • tuotanto palonkestäviä kyllästysaineen koostumuksia ja maalit;
 • kiillotus lasin ja terästuotteiden (kuten käytetty hieno hioma).

Sen lisäksi, että punainen rautaoksidi, on myös lyijyä. Molemmat ovat tarpeen esiintymisen hapettumisreaktiotuotteen, joka on muodostunut erityisesti veteen liukenematon kalvo, happea läpäisemätön. Valmis maalit syntyvät liuottamalla rautaa tai lyijy-pohjainen nestemäisessä väliaineessa.

Molemmat Surikov on omat piirteensä ja niitä käytetään laajasti teollisuudessa. Lopullinen materiaalin valinta riippuu tehtävästä.

Punainen johdin käytetään pintakäsittelyyn, jotka toimivat hyvin vaikeissa olosuhteissa. Tällöin varten yksittäisten asuntojen rakentamiseen lyijyä juuri koskaan käytetty, koska se on hyvin myrkyllistä.

Materiaali on oranssi-punainen jauhe. Tuotanto tekniikka on kuuma metalli ruiskuttamalla ilmaan.

Sellainen suoja-aineita, joissa on lyijyä - laiva mönjä. Tämä kansanomainen nimi materiaalin. Masto variantti eroaa Mönjä erityisen suuri terminen ja ruosteenesto-ominaisuudet. Käytetään suojaamaan putkia ja laivanrakennusteollisuuden. Työskenneltäessä materiaalin on noudatettava tiukennetuista turvatoimista: Hengityssuojainta ja suojavaatetusta, ja hyvin ilmastoituun tilaan.

Punainen rautaoksidi on optimaalinen joukko käyttöominaisuuksiltaan, että se on ekologisesti turvallisempaa lyijyä. Ytimessä pinnoitteen - aineen punaruskea väri.

Aktiivinen materiaali valmistetaan kalsinoimalla rautamalmia hapettomassa ympäristössä. Valmistusprosessissa saadaan oksidi kuuma limoniitti- malmia. Seuraavaksi raaka-aine jauhetaan jauheeksi erityinen laite nimeltä "rumble". Valmis jauhe pakataan pusseihin tai metalliastioissa kuljetusta asiakkaille.

 1. Film väri - keltainen-oranssi.
 2. Lopullisen pinnan kuivaaminen alkaa noin yhden päivän, edellyttäen, että lämpötila on 18-20 astetta nollan yläpuolella.
 3. viskositeetti-indeksi on enintään 80-160 mukaan todistuksen viskosimetrin.
 4. Kovuus määritetään käyttämällä heilurin väline ja sen pitäisi olla vähintään 0,12 ov.
 5. Päällysteen virtaamisen sisällä 55-240 grammaa neliömetriä kohti.

Pinnoite on laajalti käytetty suojaamaan pohjat autojen ja putkistojen. Ainetta käytetään suojaamaan peltikatto kulku- lämmityslaitteet (kuten patterit), teräs autotallit. Myös, punainen rautaoksidi käytetään puunsuoja, riippumatta siitä, onko se on etu- tai rakennuksen sisällä.

Kiinnittää huomiota! Punainen rautaoksidi ei käytetä suojaamaan puulattiat.

Kuten musteen esimerkin Surikov MA sisältöä voi johtaa 15. koostumus sisältää myös orgaanista liuotinta, öljy lakka ja joitakin lisäaineita saadaan erityisiä ominaisuuksia maalilla.

Kiinnittää huomiota! Sekoittamalla Mönjä silverfish muodostaa räjähtävän seoksen.

Keinotekoisia ja luonnon pigmentit

Kuiva Mönjä (pigmentti) - on liukenematon kemiallisesta ympäristöstä hienon jauheen eri värejä. Väri jauhe tulee, koska lisäämällä mineraali jauhe. Läsnäolo pigmentti jauheen maalaus materiaalia lisää merkittävästi vastustuskykyä ruostuvat metallia, ja parantaa myös sen mekaaninen kestävyys.

Käytännössä kahdenlaisia ​​pigmenttejä käytetään: luonnollinen ja keinotekoinen. Synteettisiä rikas paletti erivärisiä. Luonnolliset väriaineet perustuvat luonnollisia ainesosia, uutetaan maasta. Luonnollisia ainesosia ympäristöystävällisempiä ja kestävät paremmin haitalliset ympäristötekijät. Iron mönjä tarkoitetaan nimenomaan luonnon aineita.

Lisäksi punainen rautaoksidi, luonnon pigmentit sisällä seuraavia aineita:

Ennen kuin kuiva vähimmäis rauta tulee laimentaa orgaanisella liuottimella. Se on paras tähän tarkoitukseen sopivassa liuottimessa tai tärpättiä.

 1. Ennen kuin maali pinta on varauduttava. Alustan tulee olla puhtaita ja kuivia. Jos metalli on maalattu, poistaa jälkiä korroosiota ja rasvanpoisto pinta orgaanisella liuottimella. Kun se tulee puu, jauhaa ja tsiklyuem materiaalia.
 2. Soveltaa maalia pinnalle harjalla tai telalla. Voit myös käyttää spray pullo, etenkin niissä tapauksissa, kun on tarpeen käsitellä suuria alueita. Maali levitetään liian paksua kerrosta estää tippumista.
 3. Maalauksen jälkeen on valmis puhdas väline, jota käytetään liuottimella. Harjat pyyhkimällä kuivalla kankaalla, ja sitten kyllästää kasa kasviöljyä.

Valmistajan ohjeita hankkii tarvittavat turvatoimet, joita on noudatettava haettaessa maali Surikova. Nämä suositukset on otettava erittäin vakavasti.

Tarvitsetko hengityssuojainta, kumi- esiliina ja käsineitä ja suojalaseja. Päätyttyä työn tarpeen pitkäaikaisen (vähintään 2 päivää) tuuletus.

Jos Surikov maali jostain syystä ei ole paras ratkaisu, on mahdollista ajatella vaihtoehtona. Löytää korvaavaa mönjä ei ole niin helppoa, varsinkin siten, että se on kilpailukykyinen hinnaltaan. Voimme kuitenkin suositella seuraavat vaihtoehdot:

 1. Johtava maali «Zinga». Tämä maalaus materiaali käsittää sinkki. Maalit ovat laajalti käytetään suojaamaan raudan ja teräksen ruostumista. Ainetta voidaan levittää metallin hyvin laajalla lämpötila-alueella.
 2. Toinen vaihto vaihtoehto - Paloturvalliset maalata "Polysteel". Tämän maalin koostumus vastaa tuleen neljännen ryhmän. Coatings käsitelty "Polistilom" harjoittaa vähintään kymmenen vuotta.

Lopuksi on huomattava, ettei "Zinga" tai "Polysteel" ei korvaamisesta kokonaan mönjä. Siksi, jos ympäristönäkökohdat eivät ole ratkaisevia, on parempi suosia maali perusteella mönjä.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

62 − = 54