Jasmine pensas istutus ja hoito Photo

Jasmine: istutus ja hoito avoimella kentällä. Menetelmät leviämistä ja salaisuuksia onnistuneen viljelyn jasmiini puutarha

Jasmine (pihajasmiini) - yksi suosituimmista kasveja viljellään meidän ilmastovyöhykkeeseen.

Se kasvaa nopeasti, melko pakkasenkestävä ei pelkää varjostusta ja elinsiirtoa uuteen paikkaan.

Hänen salaisuus suosio piilee upea tuoksu, joka pursuaa kauniita kukkia yli kaksi kuukautta, ja että Jasmine hoito on yksinkertainen ja vaatimaton.

Valinta istutus paikkoja istutus

Jasmine pystyy menestymään tahansa maaperässä, mutta paras koristekasvit näkyy hedelmällistä maaperää. Ihanteellinen maa koostumus pidetään seos humus, hiekka ja turpeesta jauhetaan suhteessa 2: 1: 3. Lisäksi kun lasku avoimella alueella Jasmine suositeltavaa ottaa käyttöön 30 g nitrofosfaattia.

Jasmine ei siedä vetinen, joten se pitäisi istuttaa kukkulalla, tai hyvän tyhjentymisen varmistamiseksi. Kuten kuivatuskerros voidaan käyttää tiilimurska, soraa tai kiviä karkeaa hiekkaa. Sen korkeus tulisi olla 15-20 cm.

Huolimatta siitä, että tämä pensas tavallisesti harjoittaa varjon, runsas ja pitkä kukinta se vain aurinko ei ole täysin alttiina paikoissa. Kun istutus muutama kasveja samalla täytyy kestää lähes niiden välinen etäisyys 1 metri. Paremman ja nopea juurtumista uuteen paikkaan ennen istutusta on suositeltavaa kostuttaa juuret Jasmine seoksessa mullein savella.

Istutettu nuori Jasmine auki maahan keväällä ja syksyllä. Mutta on syytä huomata, että kasvit istutetaan kevättalvella root paremmin ja nopeammin.

1. Dig reikä valittuun kohtaan ja syvyys 40-60 cm halkaisijaltaan ja 60 cm.

2. Aseta kuoppa valutuspohjakammiosta kerros, ja sitten pieni osa seoksesta maaperän ja nit-.

1

3. varovasti tasaisesti juuret jasmiinin reikään ja täyttää ne hedelmällistä maaperää. Yritä haudata pohjan Bush yli 2-3 cm, muuten se mätänee.

4. Hieman tamp maahan pohjan kasveja.

5. Liberaalisti kaada jasmiini 15-20 litraa vettä.

6. Lisää multaa ympärille alaslaskettavaa kehän pienempi tehdas haihduttamiseen.

Jasmine hoitaa hyvin vaatimaton, mutta lujempaa ja koriste voi saavuttaa, jos seuraavat tapahtumat:

• määräajoin irtoaminen maaperään noin takakonttiin Bush;

• Making fosfatosoderzhaschih, orgaaniset ja epäorgaaniset lannoitteet parantaa koskemattomuutta ja runsas kukkivat kasvit;

• Purista oksat pensas antaa kruunun kasvin oikeassa muodossa;

• poistaa rikkaruohot ja vanhoja kukinnot;

• ajankohtainen maaperän kosteutta.

Koska orgaaninen lannoite on suositeltavaa käyttää nestemäistä lantaa. Sen moitteettoman ruoanlaittoon laimennetaan lannan vedellä suhteessa 1:10 ja l yksi holkki. Tuottaa orgaaninen lannoite olisi 1 vuodessa kesällä.

Syöttämiseksi lannoitteiden on välttämätöntä valmistaa seuraavan koostumuksen: 10 litraa vettä lisätään 15 g ureaa, 15 g kalium, ja 30 g superfosfaatin. Kaada saatu seos alle pensas, enintään kaksi kasveja. Kaikki ruokinta on tehtävä vasta vuoden istutuksen jälkeen Jasmine auki maahan.

Nuorentaminen ja muodostumista kruunu Jasmine puutarha

Jasmine pensas antaa asianmukaisen symmetrinen muoto tulisi säännöllisesti hänen formatiivinen karsimisesta.

Tänä keväänä kasvukaudella terveitä kasveja vahvat oksat, puolittuvat terävällä veitsellä tai puutarhasakset, ja heikko - maahan.

Tällaiset karsimisesta kiihdyttää kasvua heikko oksat ja hidastaa liian nopea kasvu voimakasta.

Ajan chubushnik tarpeessa uudistumista. Tämä johtuu siitä, että vanhat oksat ovat liian pitkiä ja alasti, riistää tehtaan entisen koristeluun.

Vaiheet virkistäviä karsiminen:

1. keväällä, leikkaa oksat 4-5 on 40-50 cm, ja poistaa kaikki muut varret maahan.

2. Kaikki tuoreet viipaleiksi promazhte puutarha piki paranemista ja suojaa Bush.

3. Kesällä katsella ajoissa kastelu ja lannoitus jasmiini.

4. Tee komposti lannoitetta muodossa multaa.

5. Versot kasvanut uinuvien silmujen, poistaa, jättäen jonkin verran voimakkaampaa oksat kummallakin vanhoja varret. Ne perusteella päivitetyn bush Jasmine puutarha.

6. Vuotta myöhemmin kasvi saa oikeassa muodossa, ja 3 vuotta voit nauttia sen runsas kukinta.

Jasmine Garden: Valmistautuminen talvi

Aikuinen kasvi ei vaadi erityisiä valmisteluja talven. Jasmine helposti sietää kylmää ja vahingoittuneet talven yli kevään versot talteen aikana varhaisina karsimisesta.

Mutta nuori Bush chubushnika kestä pakkasta, joten on suositeltavaa kokki talven aikana ensimmäiset 2-3 vuotta. Käyttää taustavaloa peitokangas materiaali ja korjata sen köydet. Varsi rengas on täynnä komposti, sahanpuru, neulasia tai multaa jäätymisen estämiseksi juuret.

Suosituin ja luotettavin tapa jalostukseen Jasmine puutarha on jako nuorten pistokkaita. Tätä tarkoitusta varten, kesä- ja heinäkuussa aamulla katkaista paeta vinosti alapuolelle alkuunsa. Sen pitäisi olla vahva, mutta ei paksu. Poistaa pohja lehdet, ja tehdä suora leikkaus ylhäältä siten, että leikkaus pituus oli 10 cm.

Yhden päivän dip korsi erityinen ratkaisu - kornevine ja laskeutuivat kasvihuoneessa tai alle muovipullo. Maaperän pitäisi koostua turvetta ja hiekkaa suhteessa 1: 1. Syventää nuorten versojen voi olla korkeintaan 5 cm.

Hyvän juurtumista leikkaus on tarpeen varmistaa tuuletus säännöllisin väliajoin ja ruiskutus. Nuoret versot 3-4 viikkoa silmut käynnistyy, ja sitten rakentaa juuristo.

Jalostukseen kerrospukeutuminen käyttäen vahvin nuoret versot. Alla ensimmäinen osa munuaisen on tarpeen vetää lanka ja paeta alas maan päälle vakoon ja ripottele hiekkaa ja turvetta.

Lisääntymiselle Woody varret tuotetun kevättalvella puhkeamista lämpöä. Voit tehdä tämän sinun täytyy valmistautua etukäteen syksyllä versot 13-18 cm pitkä alareunassa tehdä suora leikkaus, ja huipulla -. Viisto. Versot talvella voidaan säilyttää viileässä paikassa tai kadulla laatikkoon peitetty hiekalla.

Vaikein ja aikaa vievä tapa on siementen lisäämiseksi. Jako juuripaakun keskellä syksyn tuottaa lisääntyvät nopeasti jasmiini.

Johtuen tuoksuva haju pihajasmiini harvoin hyökkäsi tuholaisia. Mutta joskus väärän hoidon ja kuivaus maaperän, jasmiini voi olla sairas, ja hänen kruunu voi elää hämähäkkipunkit, kirvat, weevils, jauhoinen mato tai Jose mittakaavassa. Näiden tuholaisten kasvi pestiin saippualla, ja suorittaa sitten käsittelyn fungitsidalnymi valmisteet.

Muodonmuutoksen aikana ja defoliation jasmiini tarpeen lisätä kosteutta ja lisätä kastelua. Jos nämä toimenpiteet eivät olleet tehokkaita, se suositteli pensaat istutetaan hieman varjoisassa paikassa, jossa ei ole suoraa auringonvaloa.

Jos ei silmut kukkivat pitkään, jasmiini transplantiota valoisa paikka. Äkillinen tummumista silmut signaalit liian kuivaa ja lämmintä ilmaa.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Secrets istutus jasmiini ja säännöt hoidon pensaat

Koristepensaat perinteisesti olleet suosikkeja puutarhurit ja maisema suunnittelijat. Niiden suosio on aivan ymmärrettävää, koska tällainen yksinkertainen ratkaisu kuin istuttaa jasmiini, jossa kevään tuloa muuttuu esikaupunkialueella maagiseen alueelle, jossa vieraat voivat työskennellä ja rentoutua, nauttia ihmeellinen kauneuden ja viehättävä tuoksu paljon kukkia täynnä leviämisen pensas. Sen tieteellinen nimi - chubushnik - ei kovin harmonisesti, ja sitä käytetään lähinnä virallisista lähteistä. Ihmisiin se tunnetaan jasmiini puutarhassa. Tämä nimi hän sai Saksan puutarhurit takia muoto ja haju sen kukkia.

Luonto suotu Bush kestää hyvin haitallisia ympäristövaikutuksille. Se varjo-voi kasvaa huonon ravinteita maaperään, sietää kuiva ilmasto. Kuitenkin korkea koristeen sitä ei voida odottaa tällaisissa olosuhteissa. Viljely jasmiinin raskaasti tummennetut alueet johtaa siihen, että Bush on vedetty ylös ja antaa hieman väriä. Niukkuus ja kuiva maaperä hidastuu sen kehitystä, ja lehdet ja silmut ovat pieniä.

Etusija annetaan chubushnika avoin aurinkoinen alueilla hyvin kostutettu maaperä, joka sisältää paljon humusta. Pensas on kaunis ja vehreä kukkivat maassa ja osittain varjossa, mutta vain, jos se on pieni ja putoaa sivuttain. Voit laittaa sen valossa ja keskisuurten multa.

Ihanteellinen puutarhan jasmiini pohjamaali valmistettiin seuraavista komponenteista:

 • 3 kpl lehtiä;
 • 2 osaa humus;
 • 1 osa joen hiekkaa.

Pysähtyminen vettä maaperään siedetään heikosti pensas, niin tarvitsee hyvä salaojitus. Se antaa paksu kerros (ainakin 15 cm) kiviä, soraa, kevytsoraa, soran tai rikki tiili, rullattu alareunassa lasku kuoppaan. chubushnika lämpöä rakastava lajikkeet ovat herkkiä luonnoksia, joten ne on sijoitettu oikein alueilla suojassa kylmiltä tuulilta.

Istutus pensaat Jasmine puutarhassa järjestetään keväällä tai syksyllä. Tyypillisesti, kasvi on levittävät pistokkaita, kaivojen kaivaminen niiden alle syvyys on noin 50 cm. On tärkeää, että maaperä on katettu vain juuri taimet, ja sen runko on täysin pinnalle jäi, tai se voi mädäntyä. Kokeneet puutarhurit suosittelevat istutus pensas maassa syksyllä. On parempi valita menetelmän lämmin selvä päivä välisenä aikana toista vuosikymmentä syyskuun 10. lokakuuta. Jos jasmiini sijoitetaan maaperään keväällä sitten, että se on hyvin rauhoittunut ja ei kuollut, sinun täytyy päästä laskeutumisen ennen julkaisua Bush lähtee.

Pre-kaivettiin maaperä ja rikastuttaa nitrofosfaattia lannoitetta. Sen pohjaan lisätyn kuoppien nopeudella 30 g lääkettä per varsi. Kun istutus on tarpeen varmistaa, että juuret chubushnika ei lepäsivät varikkomuurilla. Kunnes ne tulisi pysyä yli 10 cm. Syventäminen tuhkarokko kaula Bush riittävästi 3 cm maanpintaa. Maa reikään kanssa pistokkaat huolellisesti tiivistetään. Tämä auttaa tehtaan nopeasti tottua uuteen paikkaan. Juuressa taimen tekevät suppilomainen syvennys Onton lähestyy takakonttiin. Se ansa kosteutta alle kastelu ja sade.

Kun prosessi juuriston taimet täydellinen, sen päähaaraan leikataan hieman ja heikko - leikkaus. Sitten Bush on enemmän rönsyilevän, se tuottaa paljon nuppuja, ja sen kruunu näyttää hyvin hoidettu ja symmetrinen.

Välillä varret jättää 50-150 cm tilaa. Ja chubushnik myöhemmin muodostivat suojaus, valita hyvin valaistu alue se, mikä väli taimet 50-80 cm. Ja keväällä ja syksyllä runsaasti koko prosessin maaperän kosteutta. Kuopat prikopalis pistokkaat on kaada 1-2 kauhat vettä.

Hoito jasmiini bush puutarha ei vie paljon aikaa. Kun kukintaa sen yli, chubushnik tarkasta huolellisesti ja poista haalistuneet kukannuput, ja heikot oksat. Muista leikata ja kuiva, vahingoittunut, sisäänpäin suunnattuja versoja kruunu. Tämä antaa sysäyksen vahvojen uusia versoja. Syksyllä ne alkavat laajentaa toimintaansa, ja ensi keväänä niiden nuoret versot peitetty kukkia. Kun juurtumisen jälkeen chubushnika kedolla kestää 3 vuotta, bush poistaa vanhat oksat, jossa kadu rajaavan niitä pohjaan runko. Tämän ansiosta nuori ja täynnä energiaa versoja on enemmän tilaa kehittyä, ja ne kukkivat erinomaisesti.

Viljelyyn jasmiini on onnistunut, holkki on asianmukaisesti juotetaan ja ruokitaan. Sillä chubushnika tärkeitä korkea kosteus ja maaperä. Koko kasvukauden se tarvitsee usein ja runsaasti kastelua. Käytä pehmeää vettä puolustaa sitä. Jotta kosteus ei säily maaperässä, ja imeytyy nopeasti kasvin juuret, kastelu suoritetaan lämpimällä vedellä. Bush reagoi hyvin suihkuttaa, mutta kukinnan aikana, ne ovat vastoin sitä.

Ensimmäisenä vuonna puutarhan jasmiini riittää näiden lannoitteiden tuotu maahan istutuksen, ja sitten se täytyy syöttää säännöllisesti. Sopivia chubushnik monimutkainen mineraali tarkoitettujen valmisteiden kukkivat pensaat.

On mahdollista valmistaa ravitsemuksellinen koostumus yksin, liuotettiin 10 litraan vettä kolmesta ainesosasta:

Orgaanisten lannoitteiden on suositeltavaa käyttää nestemäistä lantaa, saarni, omena ja koivun. Alkusyksystä jasmiini syötetään humus tai komposti ämpäri nopeudella 2 kohti 1 aikuinen holkki sen sulkeutumisen maahan matala syvyys. Kasvava chubushnika ei ole ilman sen säännöllistä kitkeminen ja irtoaminen maa. Voit zamulchirovat maaperän ympäri takakonttiin turve, kuiva komposti, lehtien hometta. Tämä auttaa pitämään kosteutta siinä ja parantaa ilman kulkua kasvin juurille. Multaa kerroksen tulee olla 4-7 cm.

Pensas kasvatettiin eri tavoin:

Kun istutus siemeniä Jasmine puutarha kärsivällisyyttä. Kylvä ne alkutalvesta, ennakoiden voimakas kylmä. Voit tehdä sen myös lumen alla. Syventäminen siemenet maahan, peitä ne kuusen oksat. Kevättalvi versot näyttävät. Taimet saadaan karkaistu, mutta tilaan aikuisten kun laitos Bush kukkivat, tapahtuu 7-8 vuotta.

Käytetään yhä enemmän chubushnika kasvava pistokkaista. Bushin antoi heille, jossa kevään tuloa hänen poistaa kaikki versot tehdä tilaa nuorille ja täynnä umpeen voimia. Lisääntymiselle jasmiini puutarha valitsee voimakkaimman oksat. He kumartua maahan, laittamalla ennalta kaivettiin urat. Versot syventää maaperän prisypaya hiekkaa ja turvetta. 1,5 kuukauden he alkavat haara, ja syksyllä nuoren pensas voidaan erottaa äidin ja siirrettyjen.

Entistä helpompi etenevät pistokkaita Jasmine puutarha. Ne ovat peräisin vahva versoja, leikkaamalla bush kesäkuussa. Optimaalinen pituus varsi on 5 cm. Juurtumista ne kevyt ja ravintoaine sekoitus turvetta ja hiekkaa, matala sijoittamalla se kulmassa 30-40 °. Sitten säiliö on peitetty, ja parempaa lasia ja laita hyvin valaistussa paikassa. Pistokkaat tarvitsee päivittäistä hoitoa muodossa sumutetta. Kun he juurtua, ne voidaan istuttaa avoimella alueella alkupäivinä piilossa muovimukit.

Hieno Jasmine, istutus ja hoito, jotka eivät ole monimutkaisia ​​tehokkaasti koristella tahansa maan päällä. Hän näyttää hyvältä yhden sadon, koska osa suojauksista, yhdessä muiden pensaita. Hänen herkkä kukkia täyttää illalla puutarhassa ihmeellisiä tuoksu. niitä voidaan käyttää kimppuja.

Jalostukseen vaatimaton jasmiini selviytymään jopa noviisi puutarhurit. Hän Frost harvoin vaikuttaa tuholaisten ja tautien, eikä vaadi suoraa kärsivällisesti kestää kuumuutta ja kuivuutta. Vain yksi on sijoittaa pensas aurinkoinen nurkassa säännöllisesti kastellaan ja joskus rajata ruokkia, ja voit nauttia siitä pitkään levittää tiheä kruunu ja rehevä kukkivia.

ja se julkaistaan ​​pian.

© 2016 - Vinkkejä huolehtiminen hiukset goodgrunt.ru

Varoitus! Kopiointi materiaalien on mahdollista vain luvalla hallinnon ja aktiivinen viittauksen lähde.

Annetut tiedot ovat varten uudelleen. Self-lääkitys voi johtaa ei-toivottuihin seurauksiin!

Ensimmäinen merkki taudin lääkäriin.

Kiinnostavaa Jasmine pensas, sen muodot ja lajikkeet

Jasmine pensas - monivuotinen viljelmä, perhe oliivi. Kukka arvostetaan sen hieno kauneus ja epätavallinen mansikka. Aiemmin kasvi kasvaa vain maissa, joissa suotuisa lämmin ilmasto. Mutta kiitos vaivalloisen työn kasvattajien, kulttuuri vuosittain suosio on kasvussa Venäjällä ja koristeluun maiseman. Laimentaa kukka hänen juoni, sinun täytyy tutustua kaikkine alalajeja, oppia istutus tekniikoita ja jatkohoidon.

Kuluneen kymmenen vuosisatojen monet lajikkeet jasmiini on peräisin, eri maissa ja alueilla. Venäjällä suosituimpia ovat melko kylmää kestäviä lajikkeita, hyvin sopusoinnussa keskenään suunnittelussa maiseman. Mieti yleisimpiä.

Monivuotiset viljelmät hortensiakasvit perhe puutarha jasmiini pihajasmiini on monia alalajeja. Se ei ole merkityksetön tämän jasmiini mutta tuoksuvia kukkia. Koriste pensaslajistoista, korkeus 65 cm 6 -. 6,5 metriä. Runko on suora, harmaa. Joissakin lajikkeiden puutarha jasmiini lehti on munanmuotoinen, toisissa laajasti. Monet kasvit kuuluvat tähän lajeilla on ikivihreä lehtineen. Kukat ovat keltaisia ​​tai valkoisia on seuraava muoto:

 • puoli koko kukki;
 • Terry;
 • Helppoa.

Kukinnan Jasmine puutarha kesä- ja heinäkuussa. Tärkeimmät edut puutarhakasvien pidetään ylivoimainen maku ja kiva mennä alas pohjaan klustereita valkoinen tai kermanvärinen.

Chubushnik tavalliset löytyy paitsi yksityisissä puutarhoissa, mutta myös puistoja. Runsasta tuoksuva kasvi, joka kestää noin kuukauden. Kukat tiukasti kiinni koko pituudelta oksat. Saat rehevä kukkivia pensaita ei vaadi erityistä hoitoa. Hän kasvaa hyvin ka varjossa ja alle paahtavan auringon. Kestää vakavia pakkaset ja kesän kuivuudesta.

Virzhinal, hän on yltiöpäinen jasmiini. Kulttuuri viittaa muotoon puutarhan jasmiini. Volumetrinen Bush kasvin korkeus ja halkaisija voi olla jopa 2-3 metriä. Versot pystyssä. Koriste lehdet, iso, pituus noin 7 cm. Kesällä lehdet rikas vihreä väri, mutta syksyllä ne korvaavat niiden väri kirkkaan keltainen joka yllättäen muuttaa puutarhan pilvisellä säällä. Kukkia suuri, valkoinen. Kukinto kerätään 10 paria. Kukkivat vähitellen kesäkuun lopulla ja jatkuu kukkivat vasta kolmannella vuosikymmenellä heinäkuussa.

Huolimatta siitä, että Virzhinal kylmän kestävä kulttuuri, versot ilman asianmukaista hoitoa voidaan jäässä aikana keväthallojen.

Sambac, jasmiini ja kiipeily puutarha. Tehdas kuuluu perheeseen Oleaceae. Kukka ulottuu 0,5-3 metrin korkeuteen. Lehdet soikeat, sitkeä, jonka pituus on 4-11 cm ja leveys 2 - .. 7 cm valkoiset kukat ovat erittäin tuoksuva, on osittain kaksinkertainen tai Terry muodossa. Kukinto kerätään 3-12 ryhmiä päissä oksat. Piirre tämä kasvi on, että kukat aukeavat vain yöllä ja aamulla kiinni.

Jasmine pensaat - pystyssä pensas, jopa 1,5 metriä. Joustava versot, vihreä. Phyllotaxy kierre. Pinnate lehdet, trifoliate. Lähtee kapea-elliptinen, tylppä, rip- reunoilla. Levyt molemmin puolin kiiltävät, tumman vihreä, alapuoli vaaleammat. Kukinta Jasmine pensas alkaa toukokuun lopussa ja heinäkuun alussa. Kukat ovat voimakkaan keltaisia, kerätyt jopa 5 kappaletta yhden sateenvarjon. Hedelmäsatoon kukka on elokuun lopussa.

Jasmine Air Lasku on monivuotinen viljelmä. Pensas kasvaa jopa 2 metriä. Haaralinjojen. Lehdet ovat tumman vihreä, koristeellinen ulkonäkö. Kasvi alkaa kukkivat heinäkuun alussa, jossa pitkään jopa 30 päivää. Kukkia kerma tai valkoinen, on mukava, mansikka. Kukinto tämän lajikkeen muotoinen kelloja, jotka sijaitsevat koko pinnan oksat. Oksat painonsa alaisuudessa nojaa pohjalle, joka antaa laitoksen koristeellinen ulkonäkö.

Jasmine kärppä vaipan - luokan Jasmine puutarha. Kasvi on kompakti, putoava pensas, enintään 1 metri. Lähtee pitkänomainen, munanmuotoinen, hyvin näytti suonet. Puutarhanhoito kulttuuri alkaa kukkia toukokuun lopulla, jonka kesto oli 1,5 kuukautta kukinnan. Terry kukinto valkoinen väri, on miellyttävä, makea maku, joka on levinnyt laajalle etäisyys.

Jasmine Blanc - Ranskan lajike valinta. Tehdas kuuluu kääpiö kulttuureissa. Korkeus pensas saavuttaa enintään 1 metri. Esitti ruskea hieman lasketaan pohjaan. Lehdet ovat kooltaan pieniä, 3-4 cm, tasaiset reunat .. Valkoisia kukkia semidouble muodostavat tiheitä ryhmiä 5 kpl on sijoitettu lyhyen kukinto. Kasvi alkaa kukkivat kesäkuun puolivälissä, joiden kesto on 1 kuukausi. Kukinnan pensas näyttää täysin lumivalkoinen.

Alle paljon silmut, oksat ei harvoin taipuvainen pohjaan maan. Jotta tämä Bush näytti enemmän elegantisti, sen nojalla perustaa tukea.

Sepelvaltimoiden Jasmine - putoava pensas. Tehtaalla on harmaa, suora runko. Valo - vihreät lehdet soikea muoto, enintään 7 cm: n pituinen .. Yksinkertainen tai frotee kukinnot 3-9 kappaletta, kootaan kompakti harjalla. Korkeudella viljelmä saavuttaa korkeintaan 4 metriä. Blossoms koronan Jasmine kesäkuun puolivälissä, 2-3 viikkoa. Terälehtiä valkoinen - kermanvärinen, jossa lausutaan hunajaa aromi.

Harkittuaan Jasmine lajikkeita, joita suositellaan kasvussa Venäjällä, sinun täytyy tutustua sääntöjen laskusuunnassa.

Jasmine - koriste pensas, joka voi kasvaa tahansa maaperässä. Mutta parempaa eloonjääntiprosentin taimet, sinun täytyy harkita seuraavia suosituksia:

 1. Kasvi ei pidä pysähtyneisyyttä vettä. Siksi laskuasennossa valitaan syvälle pohjaveden.
 2. Jotta hyvä juurruttamista, taimi istutetaan loppukeväästä tai alkusyksystä.
 3. Sijainti reiät ajoitetaan perustuu aikuisten kasvi.
 4. Kaivaa reikä enintään 50 cm.
 5. Hedelmöittää maaperän 30 g. nitrofoksi.
 6. Taimet istutetaan vain kosteassa maaperässä.

Kun istutus on mahdotonta syventää juuret suurempi kuin 3 cm.

Työskenneltyään noin Jasmine hyvin tiivistetään maaperä ja runsaasti kasteltava. Siellä on myös syytä huomata, että istuvat ei riitä hyvän kasvien kehitystä. Hoito ja maatalouden tekniikoita on tärkeä rooli kasvun ja kukinnan koristekasvit.

Jasmine pensaat istutettu päällä, älä unohda lähtöään, koska se vaikuttaa niiden nopea kasvu ja edelleen runsas kukinta. Tärkeimpiä ominaisuuksia Bush viljelyn kuuluvat seuraavat työt:

 1. Ruokinta edistää asianmukaisen kehittämisen ja hyvän kasvun. Lannoittaa kasvin alkaa vuoden kuluttua istutuksesta. Mineraalilannoitteiden muodossa liuos, jossa oli 15 c. ureaa, 30 g. superfosfaatin, 15 g. rikkiä kalium ja 10 litraa. Veden maaperään alkusyksystä. Kevät orgaaninen lannoite kasvien syötetään vettä nopeudella 1: 10.
 2. Muodostumista kruunu parantaa kaunis näkymä kasvi- ja edistää runsas kukinta. oksat karsinta suoritetaan kevättalvella. Voimakkaassa oksat leikataan vain latvat, slabyepobegi obrezayutna puoli. Lisäksi on tarpeen tehdä vuosittain terveys karsiminen, harvennus bush tarpeeton versoja ja nahistuneita kukkia. Töiden jälkeen, saastumisen estämiseksi kasvi- sienitaudit, kaikki osastot suositeltavaa käsitellä puutarhaan kentällä.
 3. Valmistautuminen talvikauden - estää jäätymisen Jasmine Bushin vahva pakkaset. Suojata juuristo loppusyksystä kasvin ympärille maaperän bioleikkuu kompostia tai humusta. Jotta vältettäisiin kuolemaan nuoren kulttuurin, kukka on täysin peitetty peittäminen valkoinen materiaali, ja se on kiinnitetty niin, että kun tuulet se ei tullut paljain runko taimi.

Jotta hyvä kehitys Jasmine pensas, istutus ja hoito on suoritettava edellä luetelluista teknologioita. Vain tässä tapauksessa laitoksen on vankka lehdet ja kukinnan vuosittaiset.

Tutkittuaan kaikki lajikkeet ominaisuudet, piha Bush Jasmine voidaan mainita tunnusmerkki sisäkenttä. Helppous istutuksesta ja hoidosta, säästää vapaa-aikaa jokaisen puutarhuri. Viettelevä aromi valkoinen koriste värit kiinnittävät vaativankin maistaja hajuvesien.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 41 = 50