Kanadalainen kuusen kartiomainen kuvaus

Kanadan kuusen Konika: istutus ja hoito

Tavattoman kaunis koriste Konica - kääpiö muoto sinertävä Kanadan kuusen. Joka avasi houkutteleva ulkonäkö tuo vähän kauneutta ovia maailmaan puutarhatalouden, jossa se onneksi ja ehdoitta hyväksyä. Nykyään tämä mini joulukuusi on koristeltu kaikkein eri kulmalta.

Se kasvaa hyvin keskialueelle maamme. Erottuu talvenkestävyys, kanadalainen kuusen Konika voi kasvaa kaikkialla, missä on tavallista syöminen. Hieman lisää oli iso etu, annetaan laskeutua taimi jopa pienellä alueella.

Konica - koriste muodossa. Suotuisissa olosuhteissa, korkeus voi olla jopa 3 metriä, mutta usein kasvaa jopa 1 m.

Crohnin kapea kartiomainen, tiukka. Neulat ovat sini-vihreä, pehmeä, ohut ja lyhyt. Root Conies järjestelmä on pienikokoinen, heikko Taproot. Hallitseva osa juurista sijaitsee melko lähellä maan pinnalle, joten ole varovainen löystyminen.

Tämä puu kasvaa hyvin hitaasti - vain 3-4 cm vuodessa. Mutta joitakin kohteita voidaan edelleen lisätä kasvua jopa 10 cm vuodessa. Iässä viiden joulukuuset saavuttavat korkeus vain 20 cm, mutta tässä iässä, se on tyypillistä koriste kuusen taimia samanikäisiä. Iän 10 joulukuusi kasvaa jopa 80 cm. Hyvä kasvu säilyy jopa 10-15 vuotta, kun kasvi korkeus on noin 1 m. Jatkossa kasvun intensiteettiä pienennetään ja on vain 2-3 cm vuodessa. Tämä kasvu jatkuu vanhuuteen. Ikä 20 korkeus on 150 cm, kruunu halkaisija tyvestä - noin metrin.

Kanadalainen kuusi Konika Meygold (Maygold) - eräänlainen siniharmaa kuusi, joka on tunnettu siitä, että keltainen välein. Muissa samanlaiset ominaisuudet sellaista kartiomainen ja Daisy valkoinen.

Miten hoitaa Kanadan kuusen Konika

Tämä arvosana sopii kuusen jotka heistä huolta on minimaalinen. Konica ei tarvitse huolehtia kruunu - se ei tarvitse karsimisesta. On luonnollista, maaperän hedelmällisyys ja luonnollinen sademäärä. Mutta jos alue kasvaa Kanadan kuusen Konika, hoitaja, vaikka minimaalinen, mutta pitäisi olla. Tämä vain vahvistaa sen koristeelliset ominaisuudet.

Kun liiallinen kuivuus kasteluun hyödyllistä kruunu. 1-2 päivän kuluttua, tämä on toivottavaa proryhlit matala maaperään puun alla. Kynnyksellä kesän, sinun täytyy ruokkia kuusen. Tämä voi lisätä juuri alueella 5 kg hajotetaan orgaanisen aineksen ja sekoitetaan maaperän kanssa. Kynnyksellä lokakuu suositellaan zamulchirovat turve komposti kerroksen paksuus 5 cm.

Koska laitos on parempi perezimuet. multaa muokataan maahan aikaisin keväällä. Estämään jousen tummumisen (polttava aurinko) Joulukuusenjalat kääri säkkikangas tai jostakin muusta materiaalista, joka suojaa auringolta rikkomatta ilmanvaihtoa.

Kevät ruskettumista neuloja ei ole sairaus. Se on vain reaktio kasveja kevään auringon aktiivisuus taustalla jäädytettyjen maaperän. Toisin sanoen, puu alkaa kasvukausi, eikä sulanut maaperän ja juuret pystyvät tarjoamaan tarvittavat valtuudet, niin neulat alkaa Buret. Mutta alussa liikkeen mehua ja paljon ruokaa, neulan väri on kyky toipua.

1

Koko kasvukausi voi muuttaa Kanadan kuusta. Konica, mikä lasku ei ole liian vaikeaa, vaikka edellyttää vaatimusten noudattamista. Joten, aikaisin keväällä ja syksyllä on optimaalinen elinsiirtoa paljasjuuristen.

Kesällä suosittelemme ilmankäsittelylaitosta on multakokkare juuret. Parempi tehdä se pilvisenä päivänä. 2 viikon kuluttua istutuksen joulukuusi tarvitsee suojelua suoralta auringonvalolta ja ylläpitämisessä maaperän kosteutta mahdollisimman korkealla tasolla. Elinsiirrot on paremmin siedetty nuorena.

Kanadalainen kuusen Sonica on hyvin suosittu maiseman suunnittelu. Se on hyvä ja yhdellä suorituskykyä nurmikolla ja ryhmässä. Koska hidas kasvu sen lähes ole käytetty kukkapenkkien, mutta kun saavuttaa tietyn korkeuden, puu näyttää hyvältä mixborders.

Kanadalainen kuusen kääpiö Konica näyttäviä erilaisia ​​koostumuksia. Se on hyvin usein kontissa katolla ( "vihreiden" katot), terassi, lähellä taloja, suunnittelussa puutarhoissa. Koristeellinen muoto on hyvä suuri Rock Gardens. Se näyttää hyvältä taustalla kukka-asetelmat sekä sopusoinnussa muun hitaan kasvun havupuita. Erityisen silmiinpistävää näyttää sinisen Konica keritty nurmikko.

Kanadan kuusen Konika potissa valokuvaa

Kasvava kuusen potissa ei ole vaikeaa, söi tietää tekniikkaa. Jotta "koti" joulukuusi, voit ostaa valmiina kaupasta, voidaan kasvattaa siemenistä tai taimi kaivaa metsässä. Kumpi menetelmä ei ole valittu, taimi on huolellisesti istuttaa astiaan. On tärkeää varmistaa, että juuri kaulus kasvit säilyvät maanpinnan tasolla. Emme voi sallia peresushki juuristo. Muuten, kaupasta ostettu furtree on tarpeen muuttaa maahan.

Kaikentyyppisille kuusen maaperän pitäisi olla suositeltava koostumus: pohjalakana, turvetta maata, hiekkaa ja turpeen suhteessa 2: 2: 1: 1. Alareunassa säiliön tai astiaan on suotavaa antaa kuivatus (sora, karkea hiekka, paisutettu savi) kerros 10 cm. Kun istutus / elinsiirtoa on toivottavaa tehdä lannoite nopeudella 100 g / m 2. Yleinen kastike tehdään nopeudella 15-20 g per astia 2 kertaa kaudessa.

Vaikka syöminen ja varjoa sietävät, mutta se on silti suositeltavaa optimaaliset valaistusolosuhteet. Picea glauca Konica talvi edellyttää riittävää kosteus (80-90%) ja optimaalinen lämpötila + 5-15 ° C: ssa Puu ei siedä kuivaa maata, mutta vettyminen ei suositella. Pysyisi mahdollisimman kosteustasoa voidaan suorittaa turpeen multaa, kerros, joka on 5-6 cm. Ajoittain sekoitetaan maahan, ja ylhäältä uutta multaa. Kanadalainen kuusen Konika kääpiö kasvaa hitaasti, eikä sitä tarvitse karsimisesta, voit vain poistaa sairaat ja kuivien oksien.

Kesällä potin tai säiliö on parempi tehdä puiden alle tai pensaita. Kastelu on suositeltavaa tippua. Joka vuosi, joulukuusi tulisi repotted suuremmassa potin ja erityinen komposti.

Etuna kääpiö muotoja on, että suotuisissa olosuhteissa he voivat elää pitkään ruukkujen. Tavanomaiset kuusen astiaan voisi selvitä vain 3-4 vuotta.

Nykyään sitä pidetään erittäin muodikasta olla niin joulukuuset valamisen.

Tämän uudenvuoden puu valita paikka kaukana jäähdyttimen paneelien ja muiden lämmönlähteiden. On parasta sijoittaa potin kylmä ikkunan mutta "New Year" nimitys ei ole aina mahdollista. Lisäksi etelän ikkunan - ei ole vaihtoehto, koska nuoren kasvin pelkää suoraa auringonvaloa. Aina, kun oli potin, se on aika ajoin käännetään suhteessa valon.

Kun pitoisuus kartiomainen lämmitetyssä huoneessa on välttämätöntä suihkuttaa kruunu. Olisi parempi yrittää lisätä kosteutta puun ympärille. Tähän voidaan järjestää ympärille potin vesisäiliöitä. Toinen tapa lisätä kosteutta: toimitetaan astiaan vettä laittaa reunaan pyyhkeitä, ja toinen reuna - roikkua akun. Tällä menetelmällä sinun täytyy jatkuvasti lisätä vettä, koska vesi haihtuu nopeasti.

Loman jälkeen joulukuusen suositellaan siirtyä loggia tai huvimaja. On potin kartiomainen voidaan kattaa suojuksella, joka varmistaa optimaalisen kosteuspitoisuus. Voit käyttää 5 litran pullo ilman pohjaa. Kansi pysyy ja kuusen peitossa pullo. Laskeutua potti ei jäätynyt, se voi kääriä jotain lämmintä. On erittäin tärkeää, savenvalajan Kartioleikkaukset tarjoavat enemmän tai vähemmän kylmä talvi, koska se on loppujen lopuksi ole trooppinen kasvi.

Kun juuristo jatkuu loppuun asti kontti, sinun täytyy ylittää puun vahingoittamatta savi huone suurempiin säiliöihin.

Noudattaen kaikkia esitettyjen vaatimusten koriste kuusen pitkään nauttia sen kauneudesta ja maksamatta.

Kuusen "Konica": hoito ja viljely puutarha-alue. Historian jälkeläisten Kuusi

Monet lajit havupuiden. Ne ovat laajasti käytössä koristeluun puutarhoja ja puistoja. Kuitenkin jaloin paikkaan luettelossa havupuiden kaunottaret vie Kanadan kuusta, tai pikemminkin sen "epäonnistuminen" scion - kuusta "Konica". Tämä tarina kertoo upea puu, syntyi seurauksena luonnollisen mutaation.

Kanadalainen kauneus on koristeltu pienin siistein kuoppia

Tarina hämmästyttävä puita. Kanadassa, kuusen kasvaa normaalia tällaiseen koosta. Se on vaatimaton ja voi kasvaa jopa ikiroudan rinteillä. Crohnin hän uzkokonicheskaya, laajenee alaspäin, paksu.

Kanadalainen kauneus on koristeltu pienin siistein kuoppia. Vanhemman kasvaa 30 metriä korkea, koska sen pitäisi olla perheen havupuiden. Mutta kun se ei ollut vastannut geneettisen koodin kasvien ja Kanadan kuusta "synnytti" baby-tytär.

Pistokas kasvoi 4 metriä korkea hänen pitkän käyttöiän. Tämä luonnollinen mutaatio huomannut dendrologists. Niiden ansiosta koko maailma kuuli pienen kuusen, joka tuli tunnetuksi nimellä "Konica".

Nimi kasvin muodostumiseen tarvitaan sitä. Molemmat vanhemmat ja heidän epätavallinen pistokas on tiukat kartiomainen. Kruunu ei edes tarvitse leikata, hän on täysin muotoinen, tiheä ja paksu. Tällaiset luonnossa esiintyvät lajikkeet ns kanadalainen söi ole harvinainen ilmiö, mutta epätavallinen.

Yleisimpiä luonnossa esiintyviä mutaatioita eivät huomaa kasvit kuolevat. Mutta tällä kertaa, huomanneet häntä, viljellään ja toimitettu maailmanlaajuisesti.

Näin syntyi kuusta "Konica", jota ilman ei enää tehdä mitään suunnittelupäätös suunnittelussa maiseman.

Kääpiö kuusen edustaa pieni puu, joka kasvaa korkeus 4 m kannalta Kanadassa ja 3 m keskialueelle

Kääpiö kuusen edustaa pieni puu, joka kasvaa korkeus 4 m kannalta Kanadassa ja 3 m keskialueelle. Uzkokonicheskuyu on muokannut kruunu on hyvin tiheä, jolloin kanta laajenee. Neulat saavuttavat 2 cm pitkä, ohut. Neulat on rikas aromi, joka on levinnyt koko sivustolla. Noin 6 elinvuosien puussa näyttävät pieniltä, ​​siisti kuoppia.

On huomannut, että kuusen "conic" ei-natiivi kenttä kasvaa paljon hitaammin ja saavuttaa korkeus 2 m. Tällainen pieni lisäys arvostettu suunnittelijat ja soveltaa sitä kaikkialla pieni puutarha tontteja. Vuonna vauva tuo 3-5 cm. 6 tai 7 vuoden keskimääräinen elinikä voi kasvaa ja 10 cm - kasvun huippu. Aikuinen kasvi, jolla on 10 vuotta, kasvaa hyvin hitaasti ja lisää vain 2-3 cm vuodessa.

Kuusi "Konica" parempi kuin joulukuusi reagoi pilaantumista, sietää kuivuutta ja pakkasta. Kasvata ihme luonnon helpompaa, kasvi on vaatimaton ja voi kasvaa köyhä maaperä koostumuksessa.

Tuoksuva vauva kasvaa varsin yksinkertainen. On kuitenkin otettava huomioon kasvuolosuhteet, valmistella ravitsevaa alustan ja kärsivällisyyttä hänelle. Onhan se kasvaa hitaasti mutta tehokkaasti.

Kuusi viihtyy tahansa maaperässä.

Kuitenkin dendrologists suositeltava nopeampaan kasvuun kuusen kasvaa hedelmällisen maaperän. Kostea, hieman varjostettu paikka alustaan, lannoitettiin orgaaniset ja epäorgaaniset monimutkainen - täydellinen paikka "Conics". Värin tulisi vahva puussa pitäisi pudota kuin varjo, suojella sitä paahtavan auringon. Liian tumma ja kostea alueilla se ei sovi, se kasvaa hitaammin, ja kruunu on löysä ja kalpea.

Yleensä kasvit valitaan tällaisilla alueilla, jotka näytellä aidan. Esimerkiksi kalanruotokuvioon voidaan istuttaa talon vieressä raidassa tai reunassa parkkipaikalla. Se on usein istutettu reunoille kukkapenkkien kanssa perennoja, tai vieressä Garden Pond. On suositeltavaa, ettei altista taimi kuivuus - asettaa sen mihin on aina kostea, muttei märkä.

Substraatti valmistetaan syöminen etukäteen, syksyllä

Substraatti valmistetaan syöminen etukäteen, syksyllä. Maa on tehty hyvin lahonnut humusta ja monimutkaisia ​​mineraalilannoitteiden. Maaperä kaivettiin syvyys on noin 30-40 cm. Spring jälleen tehtävä humus suhde on 12 kg per 1 m. Lannoite sekoitetaan huolellisesti maahan. Taimet paremmin istutetaan touko-kesäkuussa.

kasvuolosuhteet ovat yksinkertaisia, vaatimukset ovat kauniita hyvin vähän verottamalla. Tärkein taitavasti järjestää varjo. Se on tärkeää erityisesti alkuvuosina elämän kasvi.

Istutus "Konica" kuusta, etenkin puutarhurit eivät tarvitse välitä siitä. Ensimmäistä kertaa istutuksen jälkeen sitä on kasteltava ja suojata paahtavan auringon. Kastelu vain kuivana pintamaan. Kalanruotokuvioinen kuivuus runsaasti kastellaan ja kastellaan lämpimällä vedellä, se on kovasti tämän menettelyn, mutta vain kuumin päivä. Tietenkin tämä olisi tehtävä illalla kun lämpö laantuu.

Erityistä varovaisuutta tulee puutarhuri puun suojata auringolta keväällä, kun lumi alkaa sulaa, mutta silti ei mennyt täysin. Tällä hetkellä kauneuden kruunu on erittäin haavoittuva, se kattaa kuitumateriaalia tai säkkikangas. Jos näin ei tehdä, neulat voi kasvaa ruskea. Kuitenkin, kun katoaminen lumi mahlan virtauksen palautettu ja saa takaisin kruunu mehukas, vihreä.

Talvella on toivottavaa kattaa nuorten taimien säkkikangas tai muuta hengittävä materiaali.

Maan noin multaa sahanpurua, tai leikata ruoho turve komposti kerros on 5 cm. Ennen kuin laittaa kerros multaa, huolellisesti kaada runsaasti taimi. On tärkeää säilyttää maaperän kosteutta koko talven.

Vuoden ensimmäisten elinvuosien nuorten kuusien maaperässä, on toivottavaa tehdä orgaanisten lannoitteiden keväällä ja syksyllä. Tämä sekoitettiin maaperän juuri alueella. Antaa enemmän koriste käyttöön lannoitetta joka kevät. Lannoitusta kasvit ovat 6-7 vuotta elämää kasvi.

Runsaan huuhtelun jälkeen tai sademäärä maaperän luonnollisen toivottavaa kuohkeutustoimenpide

Runsaan huuhtelun jälkeen tai sademäärä luonnonmaannokseen löysätä halutaan. Juuristo puiden on lähinnä ylempi maakerrosten. Irtoaminen antaa ilma pääsee juuret - joulukuusen kasvavat paremmin, ja kruunun Tämä onnistuu vain, rehevä ja mehukas. Trimmauskerroin kuusi ei tarvitse, hän täydellisesti muotoiltu oikeassa kartion muoto.

Nämä ovat yksinkertaisia ​​sääntöjä hoidon edellyttää havupuu vauva. Kun ne noudattavat puutarhurit ei ole mitään ongelmia "conic".

Mahdolliset ongelmat kasvukauden aikana

Yleinen ongelma viljelyn kuusen "Konica" pidetään polttava kruunu. Tämä tapahtuu puutteen vuoksi maaperän kosteus, tai suorassa auringonvalossa. Myös kruunu ruskistuminen tapahtuu keväällä. Ground ei sulanut, ja auringon aktiivisuus on vahvistunut. Juuristo ei ole tarpeeksi ravintoaineita alla lumikerros - seurauksena neulasten muuttuvat ruskeiksi. Välttää tällaiset ongelmia, kruunu kuusen peitetty säkkikangas. Elokuva ei voi käyttää! Vain hengittävä materiaali. Suojata auringolta poistetaan jälkeen lumi sulaa.

Pieni varjo syödä "Konica" tarvitsee aivan sama, jotta pelastaa hänet herkkiä kruunun palovammoja.

Siksi on erittäin tärkeää ensin valita oikea puita paikka hieman varjostusta ja kosteassa maaperässä.

Loput luokka kuusen ei vaarannu. Taudit ja tuholaiset kasvin havaittiin.

Pieni koko mahdollistaa sijoittaa kasvin Joulukuuset kaikkialla

Jossa parempi istuttaa kuusen - Maisemasuunnittelu

Pieni koko mahdollistaa sijoittaa kasvin joulukuuset missään. Tässä osassa voi olla kooltaan pieni. Juuristo puun kompakti, pääasiassa juuret ovat lähellä pintaa. Tämä ominaisuus osoittaa vain yhtä asiaa - joulukuusi voidaan käyttää tausta kukkapenkkiin, kukkaistutuksia ja hedge joka erottaa maan sektoreilla.

Tehokkaasti vauva näyttää suulla talon, huvimaja tai portilla. Hän istutti kuja pitkin kappaleita.

Koostumus useita puita alppipuutarhassa tai lampi kuin satu. Kuusen taimia voidaan istuttaa puoliympyrän, jonka sisälle voi olla rikki kukka perennoja. Kukkia ja näkemyksiään muutos, valitaan dramaattisin koostumus taustalla kuusia. Crohnin kasvi on hyvin tiheä. Siksi kaikki kukkapenkissä voittaa rehevä, vihreä tausta havupuut.

On hyödyllistä kasvien kuusen vieressä huvimaja tai ikkunoita talon. Ne henkivät ihana tuoksu. Lisäksi puu puhdistaa ilmaa. Puutarha on istutettu havupuita, hengittää helppo. Missä olisit laittaa vauva, se on miellyttävä ja hämmästyttävän vakava muoto satu kauneutta.

Videon toiston aikana opit syömistä "Konica".

Grow "Konica" kuusta yksinkertaisesti, jos luoda hyvä ympäristö, ja se on joskus jopa kiinnittää huomiota. Tällöin jälkeläisillä kuusen on kaikkein tyylikäs ja kaunis koristelu puutarhaan!

Havaitsi virheen? Valitse se ja valitse Ctrl + Enter, kertoa meille.

jättänyt kommenttia

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

Myrtus Communis: viljely, leviämistä, tuholaiset ja taudit

Oleoresin Cedar: perustietoa kasvi

Kanadalainen kuusta "Konica"

Kanadalainen kuusen Konika (Konica glaukooma) - se on sama siniharmaa kanadalainen kuusen vain muodossa kääpiö.

Kokonsa ja houkutteleva ulkonäkö, se on hyvin suosittu puutarhurit koristekasvina.

 • Korkeus 1-1,5 m, poikkeustapauksissa jopa 4 m;
 • Crohnin kartiomainen, kapea, paksu;
 • Neulat ovat ohuita ja pehmeitä;
 • neulat sinivihreä väri;
 • Juuri ydin, mutta mitäänsanomaton, juuristo sijaitsee lähellä maanpintaa;
 • Kasvu 3-4 cm vuodessa tallennettu 10-15 vuoden, hidastui tulevaisuudessa.
 • Kaksikymmentä vuotta Conies korkeus yleensä yhtä suuri kuin 1,5 m, ja halkaisija kruunu emästä - 1 m.
 1. Conica glauca - kääpiö kuusi, jopa 3-4 m korkea ja suurin kruunu halkaisija jopa 2 m.
 2. Alberta Globe - korkeus 1 m, on enemmän koristeellinen pehmeä neuloja.

Kanadalainen kuusen Konika verottaa ylläpitää ja voi kasvaa samassa paikassa, jossa muun tyyppisiä kasvit kasvavat. Kuusen pakkasenkestäviä ja mieluummin talvella lämpötilassa miinus 15 plus 5 astetta, maaperän kosteus 80-90%.

Hän haluaa kuusen poluzatenennye osia ja savimailla maaperän kosteus, joka voi parantaa lanta (10-15 kg 1 sq. M.) ja mineraali lannoitteita.

Jos maaperä on hiekkainen, on tarpeen lisätä hänen turpeesta ja savea.

Konica vaatii minimaalisesti huoltoa, joka koostuu:

 • Trimmaus kruunu;
 • Kastelu aikana kuivuus muodossa kastelu, jonka jälkeen, kun 1-2 päivää, olet proryhlit matala maaperään, jotta ei vahingoita juuria;
 • Zamulchirovanie maa puhkeamista syksyllä (lokakuussa) turve komposti on noin 5 cm paksuus, jotta haluttu kosteustaso;
 • Alkukeväästä haara, on toivottavaa kattaa materiaalia, joka suojaa auringolta, jotta vältetään kellastumista neuloja, johon liittyy lisääntynyt aktiivisuus puun tänä aikana, ja huono huolto tarvittavia aineita tunkeutumasta maaperään vielä jäässä. Kun maa sulaa, ja tarjonta kunnostettu värillisenä neulat on sama.

Tällainen syöminen on yksi harvoista, joka lisäksi avoin maa, juurtua helposti ruukkujen, sisältö sisätiloissa vaatii seuraavat ehdot:

 • Alaosassa säiliön valitaan jokin dreneerauskerroksen 10 cm ja sovelletaan lannoitteiden, noin 15-20 g 2 kertaa kausi;
 • Siemeniä tai taimia sijoitetaan säiliöön tai astiaan, jossa on maaperään, jossa yhdistyvät pohjalakana, turvetta, hiekkaa ja turpeen suhteessa 2: 2: 1: 1;
 • Juuren kaulus tulee olla maanpinnan tasolla;
 • Se on tarpeen säilyttää optimaalinen maaperän kosteutta;
 • Jos puu on ostettu potin, sinun täytyy muuttaa maan tai uudelleenistuttaa sitä.

Kuusen voidaan istuttaa koko kasvukauden ajan, mutta paras kasveja juurtuvat nuorena.

Vuodenajasta riippuen istutusten menetelmät eroavat: aikaisin keväällä ja syksyllä istutus on parempi toteuttaa avoin takaisin; Kesällä - jossa kokkareita maa juuret.

Istutuksen jälkeen tulee suojata kuusen suoralta auringonvalolta ja pitää silmällä maaperän kosteutta, kastelu on parempi toteuttaa avulla kastelu.

Konica on hyvin suosittu maiseman suunnittelu.

Se näyttää hyvältä, niin yhden version sekä ryhmänä muiden kasvien ja sitä käytetään:

 • Hengessä "zelenoy9raquo; katto katolle, jossa se on istutettu erityisissä säiliöissä;
 • Kunniamerkki terassit talon ympärillä;
 • sisäilman;
 • Puutarha koristeet;
 • Rock garden;
 • Rekisteröimiseksi rajoja eri kukka yhdistelmiä;
 • Koostumuksissa muiden puita ja pensaita;
 • On leikattu nurmikoilla.

Koriste tyyppi saavutettu suhteellisen lyhyessä ajassa, 3-4 vuotta, jonka jälkeen tulevina vuosina kuusen Konika ilahduttaa sen kauneutta.

5 kommenttia «« Kuusen kanadalainen »Konica» »»

Pidimme kuinka elokuvat on koristeltu kuusilla NY: ssä ja jouluna talon edessä, joten he halusivat saman. He ajattelivat ja ajattelivat ja pysähtyivät Konicaan. Ensinnäkin sen mitat ovat ihanteellisia pienille alueille, ja toiseksi se näyttää hyvältä ympäri vuoden, varsinkin kun se voidaan istuttaa potissa ja pitää talossa vaikeissa pakkasissa (vaikka talvella lämpötila ei saisi olla korkeampi 5, sijoitamme sen kesäkeittiöön).

Kuusi oli istutettu tieteeseen, joten ne vahasi, otettiin potin ja valmisteltiin seos istutettavaksi. Jätevedenpoistoon otettiin sardeldi, kerros noin 8-10 cm. Maaperän seos koostui kahdesta osasta lehtiä ja soseita ja 1 osa hiekkaa ja turvea. No, lasku oli sama kuin tällä sivulla.

Annoi tällaisen kartiomaisen potin uuteen vuoteen. Ja sitten helmikuussa hän alkoi näyttää pahemalta. Ryntäsi foorumeille ja välittömästi järkyttynyt! Kävi ilmi, että kotona nämä kaunottaret eivät asu, he tarvitsevat kylmän talven ja kadun olosuhteita.

Minun täytyi viedä hänet loggiaan, hän on avoin ja melkein aina tuulettamaton. Siellä hirsipuu tuli paljon paremmaksi. Jäätymistä ei tuhoutu juuristojärjestelmää, potin kääritty lämpöeristeellä, joka jäi seinistä. Kevätlangaan asti olen erittäin maltillisesti kastellut sitä. Erityisen kylmänä päivänä hän vei heidät taloon ja asetti heidät lähelle parveke-lohkoa, jossa valon enimmäismäärä ja pois lämmöstä. Keväällä tuon kuusen talliin ja laitoin sen siellä. Toivon, että hän kuljettaisi seuraavan NG: n kentällä hyvin.

Puutarhassa kasvaa Kanadan kuusen glauca-kartio. Talvella en piilonut sitä, tk. En usko, että kuusi voi saada auringonpolttamaa, mutta maaliskuun lopussa kuun yläosa alkoi polttaa. Kun aloin selvittää miksi, kävi ilmi, että jokainen oli syyllinen aurinkoon, joka heijastui lumesta ja aiheutti neuloja.

Yrittäen elvyttää oksat, poistin vahingoittuneet neulat varovasti letkulla vedellä. Sitten hän kostutti usein "kalut" oksat kastelukannasta. Viime aikoina on ollut vinkkejä uusista neuloista paikoissa, joissa elävät munuaiset ovat jääneet, ja palovammat alkoivat vetää ulos.

Ensi talvena peitan turkis-puun purkamisen jälkeen noin myytävästä erikoismateriaalista, kuuli paljon negatiivisia arvosteluja.

Olen jo pitkään tottunut näihin joulupuihin, joten jakan aikaa minun elinsiirroissani. Tee se paremmin nuorena. Jos minun pitää siirtää puu kevääseen tai syksyyn, niin se voidaan tehdä avoimella juurella. Jos kuusi tarvitsee elinsiirtoa kesällä, niin vain maapähkinä. Paras harjoittaa elinsiirtoa pilvipäivinä.

Ensimmäisen kerran istuttamisen jälkeen on tärkeää ylläpitää maaperän optimaalista kosteutta ja suojata suoraan auringon säteiltä.

Omasta kokemuksestani tiedän, että monet alussa puutarhurit ovat kiinnostuneita siitä, miten huolehditaan ostetun kuusen hoidosta. Ensimmäinen asia, johon on muistettava, on maaperän kunto. Jos puu on kosteassa, sen juuret alkavat hajota ja kuolla. Joulukuuset ovat sairastuneet pitkään ja sitten hukkuvat. Kuusi ei voi sietää pitkittynyttä kuivuutta.

Kuusen tontti tulisi valita alhaisen pohjaveden pöydällä ja alhaisella sademäärällä. Tällöin on hyvä, jos kuusen vieressä on lampi tai lampi; kostea ilma vaikuttaa positiivisesti neulojen väriin ja vähentää sen polttamisen todennäköisyyttä.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

9 + 1 =