Joulukuusia Topiary

Topiary-kalanruoto omissa käsissä

Uudenvuoden vapaapäivät suuri sisustus kotiin ja toimistoon on Topiary, joulukuuset.

Tämä on klassinen eräänlainen uudenvuoden sisustus, se on helppo tehdä omin käsin ilman mitään erityisiä taitoja muutamassa minuutissa.

Topiary - perinteinen eurooppalainen koriste muodossa puun, yleensä pyöreä tai kartiomainen muoto. Aluksi he kutsuivat erityisellä tavalla leikattu puutarhan puiden. Jo antiikin aikoina se on erittäin arvostettu taiteen antaa kruunu puun tahansa geometrisen muodon.

Kuva 1. Puu onnea.

Kuuluisin esimerkki - yksi ihmettelee maailmaa, Babylonin riippuvat puutarhat. Tiedämme tämän taidetta muinaisessa Egyptissä ja Roomassa, ja Euroopassa se tuli suosittu renessanssin aikana.

Idässä, se on muodostettu alalla bonsai, että on kirjaimellisesti "kasvanut lokeroon." Pienessä pienoiskoossa Kiinan ja Japanin puutarhurit kasvoi erilaisia ​​puita ja koristeltu palatseja niitä.

Puutarhurit varakkaat Euroopan perheet ovat luoneet uskomattomin muoto puiden latvukset. Se voisi olla eläimiä, veistoksia, arkkitehtonisia elementtejä, myyttiset hahmot, ja enemmän.

Nyt Topiary - eräänlainen koriste, jota kutsutaan myös "puu onnea" tai "Euroopan puu'. Topiary usein eivät kuvaa mitään tiettyä puuta. Niiden valmistuksessa voidaan käyttää kukkia, nauhoja, rusetteja, ja jopa kahvia.

1

Topiary materiaali riippuu vain kirjoittajan mielikuvitusta, värin ja koon - liikaa. Puut voi olla muutaman senttimetrin ja puoli metriä. Lanka, oksat, vaahto pallot ja vanha pallot voivat muodostaa koriste (Fig. 1).

Uskotaan, että Topiary - symboli onnea, perheen hyvinvointia ja aineellinen hyvinvointi. Siksi, kun ne luodaan usein kolikoita tai veistetty koristeluun laskuja. Joulun Topiary voi sisustaa sekä rahaa ja köynnöksiä, käpyjä ja hopealanka.

Useimmiten topiary - puun potin. potti luominen tekniikka on sama kaikenlaisia ​​koristeita, kuten joulukuusia varten. Sen tuotannon tarvitsemme seuraavat materiaalit:

 1. Muoviset cup (voit pois jogurtti).
 2. Kukka keidas tai stukko.
 3. Juuttikangas tai kirkas kangas noin 20h8 cm.
 4. Sakset.
 5. PVA liimaa.
 6. Kapasiteetti kipsiä.

Käytä sakset muotoilla lasia. Tämä on potin puun. Kanssa sen liimalla tai kirkas burlap kangas (punainen laukku voidaan valmistaa Santa Claus). Hieroa stukko tai leikata haluttuun muotoon kukka keidas ja ontelon täyttämiseksi kupin.

Potin valmis. Nyt meidän on vahvistettava sitä puun runko. Kun sylinteri voi käyttää paksu lanka, oksa puun tai jalostettujen sauva (esim., Kiinalaisen ruoka). Takakonttiin voi kietoa ruskea tai harmaa lanka, ja voi käyttää kirkkaita nauhoja.

Kuva 2. Herringbone-Topiary omissa käsissä.

Kalanruoto-Topiary voi olla monenlaisia. Classic koristeita tämän vaihtoehdon - palloa.

Tällöin sinun tulee näiden materiaalien:

 1. Oasis kukat, vaahtoa tai muuta huokoista materiaalia.
 2. Hammastikulla tai hakaneulat.
 3. Joulukoristeet (pallot, käpyjä, nauhoja, rusetteja, hopealanka ja t. D.).
 4. Sakset.

Koska huokoinen materiaali on valittu muodostamaan ilmapallo. Se on joulukuusi kruunu. Laitoimme sen runko pataan ja me korjata sen. Valitsemme haluttu koristelu joulukuusi, koukussa ne hammastikkuja tai nastat ja laittaa tuloksena puuhun. Väliset raot koristeet voidaan täyttää pienemmillä palloilla, ja hopealanka nauhat. Juhla joulukuusi on valmis (Fig. 2).

Topiary yleensä pyöreä, mutta jos haluat samoin mahdollista antaa bombeerausmuodon kartion puu. Ylimpänä puun tässä tapauksessa voit parantaa tähti tai kaunein alkuperäisen lelu, joita haluaisin korostaa.

Kalanruotokuvioinen-topiary kartiomainen voidaan myös valmistaa raskaan paperia tai ohutta pahvia. Takakonttiin joulukuusi tässä tapauksessa on pidettävä pois taitettavat lanka.

Kuvio 3. Herringbone Topiary kartion muotoisia.

Tarvitset seuraavia aineita:

 1. Arkki paperia tai kartonkia A4.
 2. PVA liimaa.
 3. Lanka vihreä tai minkä tahansa muun väri (mahdollisesti voidaan korvata hopealanka).
 4. Joulukuusenkoristeet.

Paperi- tai kartonki- ja syrjäyttää pussiin, jonka liima. Tämä kruunu puun. Teemme pienen reikä terävä pää ja laita se piipun päähän.

Lopussa piipun (kärki puun), voit taivuttaa koukku, ja voit laittaa sen tähti tai muuta kirkasta lelu. Puu kruunu pitäisi kääriä merkkijono tai hopealanka, syömällä ja kaareva pää lanka topit ja jättää lumenin valkoisen paperin. Sitten sinun täytyy valita koristeet (tässä tapauksessa ne olisi paljon helpompaa) ja kiinnitä ne jouset mutkainen. Joulukuusi on valmis (Fig. 3).

Puu, Topiary - ei ole vain tyylikäs sisustus työpöydälle, ikkunalaudalla tai lastentarha. Puu voi olla suuri lahja joulun ja uudenvuoden, ja se voi olla läsnä suunnittelussa. Koska lelut joulukuusi voidaan käyttää mandariinit ja makeisia. Makea Tree (sviittiä suunnittelu) ilahduttaa sekä lapsille että aikuisille uudenvuoden vapaapäiviä.

Voit käyttää tekniikkaa luoda Topiary joulupallot ja seppeleitä. Ne voivat koostua myös käpyjä, pieniä palloja, hopealanka, makeisia ja mandariinit. Tällaiset koristeet voi näyttää alkuperäisen ja valoisa ja iso joulukuusi, ja kuin olohuone sisustus tai loma taulukossa.

Master-luokan tekemiseen joulukuuset - on kiehtova ja hauska toimintaa, joka voi ottaa uudenvuodenaattona perheen yön tai mladsheklassnikov oppitunnin koulussa.

Tee siitä omin käsin ei ole vaikeaa, puu kuvattu valmistustekniikkaan voidaan yksinkertaistaa monimutkaisia ​​sisältöä (esimerkiksi rappaus) löytää korvaavan. Sitten tehdä topiary omin käsin ohjauksessa aikuinen ja lapsi voi.

Arvioi tämä artikkeli: (2 ääntä, keskiarvo pisteet: 4.50 5)

Luo juhlava topiary uudenvuoden

Sisustus on yleistymässä topiary. Tämä pieni keinotekoinen puita valmistettu eri sisustusmateriaalien. Sisustus Topiary voidaan käyttää paperia, kangasta, karkkia, nauhat, tekokukat - kaikki, joka kertoo fantasia kirjailija.

Joulu Topiary - hyvä idea kaikille, jotka rakastaa käsitöitä ja uusia ideoita. Topiary voi olla lisänä perinteisen joulukuusen sisustus huoneeseen, ja muodikas vaihtoehto niille, jotka haluavat jotain uutta. Pieni kirkas puut elävöittävät sisätilat ja vahvistaa tunnetta juhla. Master-luokan perustamista mini-uudenvuoden puu omin käsin, ja on omistettu artikkeli.

Että tarve luoda uudenvuoden Topiary?

Puu, tehty omin käsin samalla Tekniikka koostuu neljästä osasta: perusasiat, runko, kruunu ja pohja.

 • Topiary otettu pohjaksi pallo. Tämä voi olla, polyuretaanivaahto, pahvi kuva, tai lanka on tehty pahvimassasta. Voit vain rutistaa paperia tiukka pallo ja kääri teipillä.
 • Luoda runko tulee vahva lanka, joka kestää painon pohjaan. Vaijeri on koristeltu köysi, nauha, voidaan rapattu muovilla, kipsiä tai savea. Kun sylinteri voidaan käyttää ja kaunis puun oksalle peitetty lakalla. Jos Topiary on pieni, piipun voidaan kiinalaisen syömäpuikot tai puisia shpazhek.
 • Crohnin - on mielenkiintoisin osa koriste puita. Käytettäväksi koriste nauha, helmet, paperi kukkia, kahvipapuja ja kuoret. Mutta koska olemme luomassa uutta Topiary, materiaalit tarvitsevat asianmukaisen: joulun leluja, palloja, hopealanka, kävyt, männyn oksat, keinolumi, karkkia.

 • Seistä koostumus, sekin on erilainen. Se voi olla kukkaruukun, ämpäri, litteä kivi tai puiset palkit. Jos puu saa enemmän painoa, ja jalusta on massiivinen ja raskas.
 • Ensimmäisessä työpajassa omistetaan luomiseen kätensä kruunu joulun leluja. Tätä varten:

  • Joulupallot samankokoisia ja värejä,
  • hopealanka,
  • kuusen käpyjä, joka voidaan päällystää kullalla tai keinolumi,
  • pieniä oksia ja marjat (pystyt keinotekoinen)
  • Satin kultainen nauhat,
  • hammastikun kiinnittämiseen.

  Perustana otamme kruunun vaahto shar.Chtoby tehdä uudenvuoden puu, tarvitset joka joulukoristeet ja muita koriste-elementtejä hammastikulla ja Liimaa pohjaan menettämättä muodoltaan pallo. Väliset raot suurten pallot täytetään pieniä osia, ja koostumus on hajonnut, voidaan liimata osat yhteen. Niin silloin on vain hätävara kruunu koristella joulukuusi nauhoin ja hopealanka voidaan ruiskuttaa hieman keinolumen.

  Joulun topiary luonnonmateriaaleilla Se on luotu samalla tavalla, mutta sisustus on kuusen käpyjä. On toivottavaa, että myös ne olivat samankokoisia, ja niiden välinen tila voidaan täyttää pieni männyn oksat, osa-helmiä tai hopealanka. Näyttää hyvin yhdessä suurten silmut hyvin pieniä yksivärinen joulupallot. Kartioita suurempi esteettinen vaikutus voidaan peittää kullattu tai hopeoitu.

  Topiary puu Se voi myös olla hyvä sisustus uudenvuoden sisustus. Luoda sellainen puu käsillään tarvitsee kuusen oksia, käpyjä, helmiä ja keinolumi. Perustaa paremmalle ottako pallon ja kartion, johon liitetään ja oksat puuhun oli kuin oikeaa puuta.

  Kruunu muotoinen joulukuusia voidaan koristaa kangas sopii sisalia tai huopa. Kangas on kiinnitetty alustaan, ja sitten koristeltu leluja, jouset, hopealanka ja muut kauneutta. Joulukuusi kätensä valmis!

  Topiary Joulukuusen Se voi olla valmistettu synteettisestä männyn oksat, jotka on jaettu pieniä oksia. Juuri ottanut säätiö - kuula- tai kartio, joka on kiinnitetty pörröinen yksityiskohtia. Sitten se on vain koristella joulukuusi leluja, helmiä ja pieniä karkkeja.

  Epätavallisen näyttävät kirjailtu joulukuusi. Niiden valmistus voidaan ommella kaksi kangasta yhteen muodossa joulu-, puuvilla täyttö- täyteaineena ja kirjo kierteet. Voi kirjoa neuloja ja leluja liittää erikseen.

  Master-luokan luomiseen joulun Topiary makeisia on hyvin yksinkertainen. Perusta pallon muotoinen tai kartion on välttämätöntä kääriä vihreää hopealanka ja käyttää hammastikkuja liittää erilaisia ​​makeisia, jotka näyttävät värikkäitä leluja, koristelu vihreä joulukuusi.

  Voit käyttää yhdistelmää joulupallot ja karkkeja ja karkkia käpyjä, kuusen oksat ja makeisia. Mikä tahansa koostumus näyttää tyylikäs ja juhlava, ja mikä tärkeintä - ruokahalua.

  Tynnyri uudenvuoden Topiary

  Joulu työpaja jatkaa siitä, mitä voidaan tehdä omin käsin tynnyrin juhlallinen mini-puita.

  • Jos puu on pieni, voit ottaa muutamia puisia shpazhek tai kiinalaisia ​​tikkuja, pitää ne yhdessä ja koristella paksu köysi tai satiininauhaa samanvärisiä.
  • On mahdollista rakentaa johdinholkkiin, tarvittaessa, yhdistämällä useita osia, jos lanka on ohut. Arkku koristeltu samalla tavalla. Lanka on kätevä, koska sen avulla voidaan luoda paitsi suoraa myös kaareva arkut: nämä puut näyttävät enemmän tyylikäs.
  • Sopiva akseli ja tavanomaisen puiseen löytyy metsässä. Voit etukäteen puhdista se ja lakka, jolloin saatiin haluttua väri maali tai koristella nauhoilla. Varren pituus ja paksuus voidaan valita riippuen kokoa topiary.

  Seuraava työpaja selittää miten tehdä omin käsin pohjana uudenvuoden topiary.

  On monia vaihtoehtoja:

  • Vaahto minkä tahansa muotoinen. Tällainen kehys sopii pienille kevyt koostumusten.
  • Pahvi pidin on täytetty eri kiinnitys- ja koristelu materiaalit: neulat, hopealanka, kartiot, jne.
  • Kukkaruukku, jonka voit koristella eri tavoin. Soveltuu massiivinen topiary.
  • Dekantterilasiin, muki, maljakko, kannu, säiliössä tahansa sopiva koko koostumuksesta.
  • Pieni pajukori.
  • Kivi tai pala puuta. Mutta tämä perusta on vaikea kiinnittää piippuun.

  Lukita piipun potin tai dekantterilasiin voidaan käyttää alabasteri tai sementtilaasti. Se myös antaa koko koostumuksen stabiilisuuteen.

  Noin koristelu Topiary meidän mestarikurssi on keskusteltu paljon. Kuten näette, koristelu kättensä voi olla ihan yhtä upea kuin ammatti-suunnittelijat.

  Topiary joulun koristelu ideoita, on monia.

  • Joulukoristeita pallot.Voit valita koon palloja, ja voit käyttää sijaan vuorotellen suuria ja pieniä palloja. Elementit voivat olla yksivärinen, mutta sitä voidaan käyttää kahta tai useampaa väriä. Se näyttää hyvältä sekoitus kiiltävä ja matta palloja.
  • hopealanka. Se voi simuloida kuusen neulasia tai toimia koristeena yhdessä muiden leluja. Suuri etu hopealanka suunnittelussa on erilaisia ​​sen värejä ja muotoja.
  • luonnonmateriaalit: Kuusi oksia ja käpyjä, tammenterhoja, pienet marjat, lehdet. Sisustus kahvipapuja malli eivät ole vain kaunis vaan myös tuoksuva, ja yhdessä hopealanka ja neulasia ihana joulukuusi voidaan luoda. Mandariinit ja sitruunat käytetään pienissä topiary sisustus yhdistettynä neulat tarjoavat erinomaisen uudenvuoden teema.
  • syötävät kohteitaKaunis karamellipapereista, evästeet muodossa eri lukuja, ja niin edelleen. Tällaiset puut ovat paitsi kauniita, mutta myös ruokahalua.
  • kangas. Tämä voi tuntua, satiini, pitsi, organza pehmeä, virtaava silkki - kaikki riippuu siitä, mitä kuva luoma suunnittelija.
  • Nauhat ja siro jouset - win-win vaihtoehto koristelu topiary uudelle vuodelle.
  • neuleita. Ne voidaan tehdä tai tekokuitua. Tämä esimerkiksi lumihiutaleet, lumiukkoja hahmoja, joulukoristeet. Määritä nämä pienet luvut on vaikeaa, mutta se näyttää niin sisustus on erittäin mukava ja kodikas.

  Useita ideoita jouluksi Topiary

  Mestarikurssi luoda tuoksuvaa kahvia kalanruoto-

  Kahvipavut liimataan pohjakartio, joka on parempi maalata ruskea. Jyvät liimataan satunnaisesti sellainen osapuoli. Tärkeintä, että on tapetoida kanssa kaiken tilan. Seuraava kruunu on peitetty lakka, sitten kahvipavut loistaa. Koristeeksi voit ottaa pitsit ja tehdä siitä pieniä kukkia, jonka keskellä on koristeltu kirkkaan punainen helmiä.

  Useat näistä kukat liimataan kruunu topiary. Välinen kahvipavut voit pistää muutamia helmiä ja nauhat punainen ja valkoinen väri.

  Korjata koostumus on koristella pitsi kuppi ja täytä se alabasteri ratkaisu, vahvistamisesta tynnyri.

  Creative Workshop luoda topiary makeisia käsillään

  Perusteella kartion koristeltu vyö. Kärkeen kartion on varmistettu johto kello lanka on myös kääritty teipillä. Alareunaan kartion kiinni runko, kiinni karkkia. On toivottavaa, että karkkia köysi ja harmoniaa väri. Väli on täynnä karkkia ja pieniä hopeoitu hopealanka kävyt, voit käyttää pientä joulukuusen palloja.

  Tällainen koostumus on hyvin tehokkaasti näyttää kaareva runko. Perusteella on tehty vaahtomuovista, organza ja koristella karamellin.

  Lomatunnelmaan: Topiary kanssa mandariinit

  Mestarikurssi sen ulkoasu on hyvin yksinkertainen. Luoda kruunu tarvitsee base-pallo, mandariinit ja kuusen sivuliikkeen (voi olla keinotekoinen). Mandariinit täytyy kauniisti kääri lanka ja kiinnitä pohja. Kuusen oksia upotetaan ensimmäiseen nesteeseen liima, sitten kuppi hienoa valkoista helmiä: ne ovat ikään kuin sirotellaan lunta. Fir langat koristella pohjan koostumuksesta, ja mandariini kruunu voidaan täydentää tuoksuva laakerinlehden tai hopealanka. Takakonttiin volyymi kaunistaa rusetti.

  Perusta tälle on massiivinen topiary. Se sopii suuri savi potin täynnä alabasteri ratkaisu.

  Topiary, joka soveltuu korvata puu, auttaa luomaan lopullisen mestarikurssi. Emäksenä käytetään pieni kukkaruukun kanssa alabasteri. Sisustus hänelle on valkoinen frotee, jonka pitäisi kääri potin ja sitoa alareunassa tynnyrin kaunis nauha.

  Kuten vartalon sopivat koostumukset kiinteänä aineena kiinni. Kuusen oksat liittyä pieniin nippuihin ja kiinnitä runko. Koostumus muistuttaa näre kasvaa. Lopullinen yksityiskohta - lisäämällä kruunu silmuja. Koristele topiary voi olla vähän jouset ja palloja. Runko koristella, kääre nauhat.

  Luominen joulua Topiary omin käsin - kiva luova prosessi. On miljoonia vaihtoehtoja, se kaikki riippuu mielikuvitus päällikön. Tämä koristepuu täyttää talon mukavuutta ja tunteen lähestyvästä juhlaa!

  Joulun Topiary omissa käsissä: ideoita koristeluun talon loma

  Huolimatta siitä, että joulukuu on vasta alkanut, jo Haluan uudenvuoden loma. Ja joka luo joulun tunnelman paremmin kuin puu? Vaikka äskettäin hankittu suuren suosion ja joulun Topiary. Tämä pieni puu voidaan laittaa juhlapöydän tai sisustaa toimistoon. Lisäksi jouluna Topiary on täydellinen matkamuisto!

  Olemme jo puhuneet, mitä topiary ja mitkä ovat perusperiaatteita sen valmistus. Tänään puhutaanpa mikä on joulun Topiary.

  Ennen kuin siirrymme valmistukseen Topiary omin käsin, päättää muotonsa. Muoto voi olla joko pyöreä (perinteinen) ja kihara (esim., Muodossa kalanruotokuvioinen).

  Seuraava - siirry käytetyistä materiaaleista. Mieti useimmin käytetty (vaikka tietysti se kaikki riippuu mielikuvitus, lisäksi materiaalit ovat eri tapoja yhdistellä toisiinsa).

  Luoda sellainen topiary tarvitset:

  • pieni joulupallot yhdistettynä väriä;
  • Ilmapallo emästä (esim., Vaahto)
  • sauva korjata topiary ruukussa
  • oma potti
  • kukka keidas
  • Sisustus materiaalit (käpyjä ja muita joulukoristeita, koriste-marjat ja omenat)
  • liima ase tai liimaa "Moment Gel"

  Jos potti ei ole kovin sopiva jouluaiheisia, helpoin tapa ulos - sisustaa se kankaalla tai paperilla (fix potin kaksipuolisella teipillä).

  Sitten laittaa pottiin tai kukka vaahto keidas:

  Ja on kiinnitetty keskellä piipun potin Topiary tulevaisuudessa. Kuten sopivia tavanomaisia ​​runko tai oksa paksua kartonkisubstraatille joihin elintarvike kalvoa. Puu näyttää tyylikäs, voit ympäröidä takakonttiin laaja satiininauhaa ja ylemmän osan potista koristella hopealanka.

  Seuraava kiinnitä runko topiary vaahto pallo tai sama kukka keidas, joka on ensin annettava enemmän pyöristetty muoto.

  Joulupallot juuttunut hammastikku ja työnnä pallo pohjan.

  Väliset raot suuri pallot, jotka ovat perustuen koostumuksen, täyttää pienemmillä palloilla ja koristella hopealanka, helmet ja erilaiset muut Christmas leluja.

  Lelu kulutus ei ole liian suuri, ota se pohjana vaahdon pallo tai keidas pieni halkaisija. Ja paremmin lelun pitää, lopussa liimaa ne yhteen.

  Topiary luonnonmateriaalien

  Periaate luomaan tällaisen Topiary on samanlainen kuin edellinen, vain sijasta joulun leluja voit käyttää käpyjä.

  Ensimmäinen, alustaan ​​muodossa pallo liimaa kokkareita ja sitten täyttää välit kartioiden eri koriste-elementtejä (helmet, nauhat, pieniä palloja Christmas). Tärkeintä - älä liioittele kanssa koristelu.

  Topiary kirjoittaja - Natalia (Nataly.by)

  Topiary Kirjoittaja - Olga phytodesigners Snegova

  Jos perusteella ottaa kartion ja kuusen tai männyn oksia, se myös varsin mukava:

  Päävideo luokan luomisesta uudenvuoden topiary kartioita joulupallot:

  Topiary syötävien materiaalien (pähkinät, karamelli, mandariinit)

  Ei ole mikään salaisuus, että mandariinit - suosikki jouluherkku. Siksi pidämme luomassa "mandariini" Topiary tarkemmin.

  Valmista seuraavat materiaalit:

  • mandariinit
  • Hank Pellava köydet (voi ostaa milloin tahansa kasvimaa, kukkakauppa)
  • kukkaruukun, josta oikeastaan ​​kasvaa meidän puu
  • kaunis sivuliikkeen tai kelo, tarpeeksi vahva kantamaan painoa mandariineja
  • sakset ja veitsi paperille
  • pala vaahtoa tai kukka keidas
  • oksaa kuusen ja misteli lähtee koristeluun
  • kappaletta johto vahvistaa Mandarin puussa (sopiva joukko pieniä nastat hiukset)
  • keinolumi (se voidaan repiä vaahto ja yleensä mitään, tärkeintä, että näytti kuin lumi)

  Otamme mandariini ja kääritty köysi ristiin. Vahvistaminen johdin näkyy kuva:

  Twig kevyesti (neulat ole tarttuneet) me takki valkoinen liima ja kastetaan lumessa.

  Leikkaa vaahto tai Oasis kartio, joka on muotoiltu sopimaan helposti meidän pot.

  Getting vaikein ja vastuullinen osa. Vahvistaminen sivuliikkeen keidas niin, että se ei ole löysä. Mandarin alkavat sitoutua toisiinsa, alaosasta alkaen. Alareunassa on vähemmän mandariini, keskellä hieman yläosassa saman - kuinka monta alla. Sitten koristella kaikki viehätys lehtiä ja oksia.

  Joulun topiary kätensä valmis! Voit turvallisesti sisustaa loma taulukossa.

  Muista, mandariinit pilaantuvan tuotteen, niin tehdä parempaa puu aattona uudenvuoden. On toteuttamiskelpoinen vaihtoehto on käyttää hieno mandariinit - muovista tai polymeerin savi.

  Ja miten pidät ajatusta uudenvuoden Topiary tikkareita?

  Useimmat tavalliset materiaalit: pallo vaahtoa, että runko kiinni, potti, satiininauhaa koristeluun, kuutio vaahtoa, teippiä ja 200-300 grammaa sokeria karkkeja.

  Huomaa, miten voit korjata varren vaahtoon kuution ja koristele se:

  Ja miten voit liittää yli vaahto pallo värillinen teipillä, jottei tarvitse edelleen koristella väleihin karkkia:

  Periaatteena on samanlainen luoda topiary kuvatulla tavalla, mutta nämä 2 Neuvosto voi olla erittäin hyödyllistä sinulle.

  Topiary kahvia voi koristella tahansa loma. Tähän puu on saanut uuden ilmeen, käytä sopivaa koristeet, kuten Joulupukin cap:

  Tai tehdä kahvia topiary muotoinen joulukuuset:

  Topiary sisal kangas tai huopa

  Materiaaleja luoda joulukuusi, on monia. Esimerkkejä ja malleja voi viitata artikkeliin "joulukuusi käsillään: 25 työpajaa luomiseen uudenvuoden kaunis!". Tee joulukuusi jonkin tavoista ja kiinnitä ne kattilaan. Topiary valmis.

  On mielenkiintoista tarkastella kalanruoto säkkikangas ja juutti

  No, ehkä viimeinen sellainen topiary - joulun Topiary brodeerauksella.

  Sopii parhaiten kirjailtu herringbone. Hakea kirjonta muodossa kahden- tai tehdä pinkipa lelu (täytetyt sen keinokuitutäyte tai muuta täyteainetta). Älä unohda asentaa kalanruoto- puikko - asennettava potin. Kaunis koristelu valmis.

  Ja viimeinen asia sinun täytyy harkita - on käytettyjen materiaalien koristeluun. Ottaen huomioon kuvia, sinulla on varmasti pannut merkille erilaisia ​​vaihtoehtoja: helmiä ja hopealanka, erilaiset joulun ja uudenvuoden hahmoja pyyhkeet (decoupage). Erittäin mukava katsoa keulaan satiininauhoilla. Valita mitä haluat ja sinulla on täysin ainutlaatuinen joulukuusi Happiness.

  Lopuksi muutamia esimerkkejä joulun Topiary.

  Topiary muodossa joulun seppele

  Ne, jotka eivät Topiary käsillään ensimmäistä kertaa, työpajoja auttaa vaimentamaan avainkohtia. Lisäksi saatat löytää hyödyllisiä vinkkejä ja kukkakauppa, "Miten valita oikeat mittasuhteet luoda Topiary":

  "Cross" takaa luova lentoonlähdön koko vuoden! 🙂

  Lisää kommentti peruuttaa vastaus

  luokka

  Ristipistotyöt ja muu käsityötarvike

  Sijoittamalla sivuston materiaalien muihin sivustoihin on kielletty!

  Lähettämällä kaikenlaista sivustolla, sitoudut

  1

  You may also like

  Vastaa

  Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

  4 + 1 =