Joulukuusen keilat askel askeleelta opas

Miten tehdä joulukuusi käpyjä?

Jotkut ihmiset haluavat luonnollisia kuusi tai mänty, ja joku keinotekoiset variantit, mutta mukavuutta ja rauhaa kotiisi antaa puu käpyjä, joka voidaan helposti tehdä käsin.

Onhan symboli hyvällä tuulella uudenvuoden vapaapäivät - puu talossa.

Joulukuusen keilat voidaan tehdä perusteella pullon, pahvi kartion tai kokonaan käpyjä. On tärkeää huomata, että joulukuusi voidaan tehdä sekä kuusen käpyjä, ja mänty. Ja voit jopa yhdistää ne.

Tämä alkuperäinen esine yllätys ja ilahduttaa kaikki sukulaiset ja ystävät. Tärkeintä on olla kärsivällisyyttä ja hyvää huumoria, ja sitten hyvä tulos ei pidä sinua odottaa.

Vaikka olet varma mielikuvitustasi, ei kiire ovat oli hyvä joulukuusi päässä käpyjä, master-luokan eivät häiritse.

On olemassa useita vaihtoehtoja, miten tehdä joulukoristeita käpyjä - askel askeleelta ohjeet ovat jokaisen tällaisen vaihtoehdon. Joten, askel askeleelta katsomaan päävaihtoehtoa.

Mestarikurssi №1

Herringbone käpyjä, johon meidän on työskenneltävä kovasti.

Luoda sen, tarvitset: paljon nupit, pala lastulevyn mittaus 30 x 30 cm, kuumaliimalla (voit käyttää "hetki" hyvä laatu), koristeet ja Garland.

Ensinnäkin - olkaa tärkein materiaali. Voit liittää tämän perheen ja ystävien kanssa. Yritä valita koko käpyjä ja suunnilleen saman kokoinen - ei liian suuri eikä pieni. Seuraavaksi leikkaa pohjan puun kuitulevyn.

1

Voit tehdä tämän, piirtää ympyrän pala tasainen, voit käyttää kompassia tai kansi kattilan. Mutta ympyrän välttämättä leikataan toinen reikä keskellä, jonka halkaisija tulisi olla sellainen, että se helposti passannunnut. Sitten sinun täytyy huolehtia jalat joulukuusi - ne voi ostaa huonekaluliikkeet. Niin sinun ei tarvitse ongelmia asennuksen koristeet.

Kun tästä työstä, alamme seistä kuoppia meidän pohja. Ensimmäinen kerros on kiinnitetty leikattu pyöreä pohja, jossa on kuuma neste liima. Sen on täytettävä erityinen ase. Vasta sen jälkeen, kun ensimmäinen kerros kuivuu, se alkaa luoda toisen kerroksen päälle.

Meidän puu alkaa kasvaa. Tässä tapauksessa tärkeintä - täyttämään paikka tilojen, tiheään pinoaminen kartioita toisiinsa. Liima levitetään täsmälleen kuoppia, jotka ovat menossa liimata - ne täyttävät koko rakenne ei ole välttämätön.

Vähitellen muodostaa sarja, mikä tärkeintä, hitaasti kaventaa käsityön se on muodoltaan kartio. Lopussa sinulla on täydellinen puu keilat käsillään. Hakkeroida on vieläkin tyylikäs, on tarpeen tehdä muutama ylimääräinen liikkeitä.

Tarvitset erityinen maali - vaaleanvihreä tai hopeaa - oman harkintansa mukaan. Levitä parhaiden kadulla, yrittää kattaa puun tasaisesti.

Voit luoda juhlava vaikutus, laittaa sisälle Garland. Erityisesti tätä tarkoitusta varten jätimme sinne pyöreä reikä. Uskokaa minua, vaikutus tällaisilla hakata upeita.

Mestarikurssi №2

Alakasvillisuus - vaahto.

Tarvitset:

samankokoinen valmis kuoppia lanka alasajosta. Making hännät noin 3-5 cm. Valmiiksi maalata ne kokonaan kultaa maalilla.

Leikattiin sitten vaahto pohjan joulukuusen muodossa kartion mielivaltainen koko. Perusteella musteet samaa väriä.

Ruiskutettiin sitten hännät vaahtoa, että olemme tehneet lanka ja niin kiinnitä ne kaikki, sillä jos tekee uudenvuoden puu. Päätyttyä tätä työtä juhlava vaikutus, voit koristella puu sade. Ja joulukuusi päässä käpyjä valmis. Se ei vaadi suurta aikaa vievää, mutta juhlava tunnelma annetaan sinulle.

Perusteella käsitöitä - pullossa.

Jos sinulla on lasipullo, jossa on pitkä kaula, voit käyttää sitä perustana luoda puun käpyjä käsillään. Voit tehdä tämän sinun täytyy: kuumaliimalla pullo, käpyjä kuusen ja männyn, sanomalehti, paperi, sisalia (tai ohut koriste köysi).

Pullo kääritty jopa puolet sakon koriste köysi useisiin kerroksiin, lasi ei kouluttaa. Tee paperi kartio ja laita se pulloon, ja sitten kääritty sisal. On käynyt kiinteä muoto joulukuusi.

Voit kokeilla ja maalata ne erivärisinä - saat hyvin kirkas ja epätavallinen, varsinkin jos käytät niitä eri puita. Suorita seuraavat käsitöitä voi koristele se seppele tai sateen. Tällaisen kaunis loma varmasti valoisampi sinulle.

Jos et halua käsitellä tällaisia ​​monimutkaisia, mutta vain ensi silmäyksellä, käsitöitä, tehdä joulukoristeita päässä käpyjä. Ne ovat erittäin helppo valmistaa, mutta tuo mukavuutta kotiisi.

Voit pitää ne yhdessä toistensa kanssa ja tehdä pitkän seppele talon, mutta voit tehdä koristeita tämän joulukuusi. Vain väri käpyjä eri kirkkaita värejä ja roikkuvat oksat - on hyvin epätavallista.

Yhdistä mielikuvitus ja voit sisustaa kotisi ja valmistaa sitä uudenvuoden vapaapäiviä. Joulukuusen keilat omin käsin, muuten jos se säilytetään oikein voi kestää teitä jopa 10 vuotta.

Tämä hakata on paljon parempi kuin keinotekoisia puita, koska hakata pitää kädet lämpiminä ja positiivista energiaa.

Arvioi tämä artikkeli: (2 ääntä, keskiarvo pisteet: 2.50 5)

Miten tehdä joulukuusi päässä käpyjä

Puhkeamista vuosittaisen hiihtolomien saa ajankohtaiseksi jokaisessa perheessä: miten ostaa joulukuusen tai keinotekoisen elämän? Kaikki tuntui selkeitä, pelastaa metsän haettuaan väärennös. Mutta käy ilmi, se ei ole niin yksinkertaista. Onhan joulukuusi, synteettisistä materiaaleista tehdyt, on useita puutteita.

Keinotekoinen puu kaupasta

Tärkein haittapuoli on se, että keinotekoisia puita on valmistettu muovista, joka lopulta tuottaa myrkyllisiä aineita, myrkytys kehomme. Lisäksi, kun taas söivät keinotekoisten materiaalien tule hyödytöntä ja heitetty pois, mikä johtaa ympäristön saastumiseen.

Kartiot - ainutlaatuinen ja monipuolinen materiaali valmistukseen esineitä. Arm itseäsi niistä on helppoa, varsinkin jos jossain on metsässä lähellä. Haltijat tällainen lahja luonnosta voidaan käyttää mihin tahansa tarkoitukseen kuoppia. Loppujen lopuksi käpyjä voi tehdä lahja, sisustamisessa lääkkeen valmistamiseen, ja takka sulaa kylmä.

Erityisen aktiivisesti käytettyjä kartioita joululoman aikana, koska he kantavat hiukkanen ja taikuutta.

Tässä artikkelissa tarjoamme askel askeleelta ohjeet valmistukseen ympäristöystävällinen ja turvallinen joulukuusi päässä käpyjä. Tämä puu on erinomainen vaihtoehto ongelman ratkaisemiseksi valita joulukuusi uudenvuoden vapaapäiviä.

Ja mikä tärkeintä - voit tehdä ihania joulukuusi yhdessä nuoret lapset.

Ennen kuin kuusen käpyjä on varauduttava toimintaa. Jos kuoppia viedään ulos metsään juuri ennen valmistusta käsitöitä, pitää mielessä, että lämmin kuoppia jonkin aikaa voi paljastaa.

Välttää tuotteen muodonmuutokset suositellaan jättää kuoppia puusepän liimaa kolmekymmentä sekuntia, ja sitten hyvin kuivaa. Jos aiot muuttaa, kappaleina, liota niitä vedessä jonkin aikaa, ja sitten muuttaa ääriviivat tiukasti vahvistamisesta kierteet.

Kalanruotokuvioinen № 1. Menetelmä kartioiden klassisen variantti

Valmistukseen kuusien ovat keskikokoisia käytön liima, tarvitset:

 • Käpyjä.
 • Perusteella. Materiaali pohja on parempi valita pahvi.
 • Nestemäinen liima ase;
 • sakset;
 • Kulta maali.

Valmisteltaessa tuotannossa joulukuuset kuoppia tarvitse lajitella koon, voit lähestyä käpyjä kuusen, männyn, lehtikuusi. Ennen töissä kartioita on leikattava terälehtiä. Perustana otamme hallituksen ja tuottaa kartio. Materiaali pohja on parempi valita pahvi.

Liimalla aseen ja kiinnitä käpyjä kartion. Kartioita olisi liimattu kartion, määräämällä rivi riviltä. Helpottaa Maalausta on parasta valita ne aerosolina. Lopussa liimaus kuoppia maali puu, ja meidän hakata on valmis.

Suorittamaan epätavallinen käsitöitä muodossa pörröinen joulukuusia, tarvitset seuraavat materiaalit:

 • pahvi;
 • Kävyt;
 • Liimapistooli;
 • PVA liima;
 • Joulukuusenkoristeet (helmiä, paljetteja);
 • Paint.

Perustana lähestyä ympyrän pahvi. Suhteen antaa siististi kartioita, liimaa ne substraattiin käyttämällä nestemäistä liimaa ase. Kun ensimmäinen rivi on valmis, me siirrymme seuraavaan.

Huomaa, miten kuoppia sijaitsevat. Kaikki riveissä parempi liimaus siirtynyt sisäänpäin ja kolmio. Liimaamalla loppuun colorize joulukuusi.

Menetelmä №3.Elochka muovailuvaha ja käpyjä

Työskennellä sen on varauduttava:

Valmista pohja joulukuuset tehty muovailuvahasta. Järkäle valita paljastaa terälehtiä ja työnnä se maahan. Muovailuvaha eri kukka rulla pieniä palloja ja liimaa ne terälehtiä. Pumpulia on hieno simuloida lunta. Punos sisustaa kävyt ja joulukuusi on valmis.

Tapa №4. Herringbone kolhuilta ja lehtitaikina

Tällaiset variantti kuusien sopivat hyvin mihin tahansa joulua, joka valmistetaan itse.

Jotta joulukuusi kannattaa valmistautua seuraavia aineita:

Valmistautua suolattu taikina valmistaa jauhoja, suolaa ja vettä suhteessa 3: 2: 1. Pyynnöstä veden, voit lisätä maali. Kaatamalla vettä astiaan, jossa jauho ja suola, hieroa tasaiseksi massaksi. Ota hyvä paljastaa kolahtaa ja maalata spray maalilla.

Vuodesta suolattu taikinasta muodostavat pieniä palloja, liimaa ne rakoihin kohoumia terälehtiä. Emäksenä myös Kalanruotoparketin tuloksena taikina.

Joulukuusi kävyt "Snow Beauty"

Ja sisustaa tämän puun, voit tehdä lelun pois käpyjä.

- männynkäpy pieni

- valkoinen akryyli maali,

- harja maali

- pieni kertakäyttökuppeja,

- Teip nauha ruskea (voidaan myös korvata satiininauhalla ruskea)

- marjoja valkoinen sokeri,

- pieniä keraamisia apina.

Kertakäyttöinen kuppi kaada kipsi (se tarvitsee hieman yli puoli lasia).

Kaada vesi ja vaivaa huolellisesti.

Vartaat valmiiksi kiinnitys tai elastisia lanka ja jättää eronneiden stucco.

Kun taas kipsi jäähtyy, se voidaan aloittaa tuotanto kartion. En ole kierretty yksi kartio, joten tässä on valmiiksi leikattu aihion:

Me kierrä kartion reunan ankkurointi liimalla.

Mukaan koko leikattu kartion pohjan.

Keskellä pohjan reikä on tehty.

Pohja on kierteitetty vartaissa.

Yläosa shpazhek takki liimalla ja kiinnitä.

Kartio täyttää sanomalehtiä.

Liimaa kartion pohjan liiman, on varma, voit korjata maalarinteipillä.

Täyttämättömät palan lasia katkaista terävällä veitsellä paperitavarat.

Nyt lasi on valmis koristeluun.

Kuori leikataan korkeus lasin ja liima liimaa.

Siten tahna koko lasin Männynkuoren.

Vartaat kääritty Teip-teipillä. Luotettavuus ankkurointiin päiden liimaa.

Nyt meidän täytyy "piilottaa" alabasteri. Voit tehdä tämän, meidän pitää siitä kiinni luonnollista sammalta.

Moss koristella koko pinnan kipsi.

Avulla oksasakset leikataan pois mittakaavoissa kuoppia. Tähän tehtävään ihanteellinen miehen kädet, voit pyytää miehensä, isänsä tai veljensä.

Hiutaleet alkavat kiinni pohjaan kartion ympyrän. Joten me teemme "tassu" joulukuusi päässä käpyjä.

Sen jälkeen, kun ensimmäinen rivi vaaka täysin liimattu, siirrymme toisessa rivissä.

Siten, liima riveittäin, kunnes yläosassa kartion.

Pohjasta kartion liiman männynkuorta.

Kaarnanpalat liimaa lähelle toisiaan.

Nyt sinun täytyy sisustaa joulukuusi käpyjä. Käytä pehmeää harjaa pehmeiden aivohalvauksia valkoista maalia hiutaleita. Parempi aloittaa huipulle joulukuuset.

Mustetyynyt täysin kaiken kokoisten.

Valkoinen akryyli maali, huolimaton aivohalvauksia, peitä kattilat meidän joulukuuset.

Skaalaa pieni kartiot värjättiin valkoinen akryyli maalilla. Tärkein etu valkoista maalia on, että se kuivuu erittäin nopeasti.

Ruukuissa kiinni pieni männynkäpy, jota maalattu, apina ja valkoinen koriste marjoja.

Kaikki joulukuusi käpyjä "lumi kauneus" käsillään valmis! Luo rakkaudella!

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 25 = 29