Drovakolka kotitekoinen video

Miten saada lihakirves

Polttopuut vaatii huomattavia ponnistuksia: heidän täytyy näkivät, paloittelevat, lisätä tarvikkeet kuivausta. Useimmat virta sammuu pilkkoa polttopuut. Helpottaa ja nopeuttaa prosessia voi Cleaver. Ne ovat edustettuina riittävästi, mutta ovat kunnioitettavia rahaa. Samaan aikaan, jotta yksinkertaisin suojakiila omissa käsissä voi olla metallia - putket, kulmat jne Kaikki vaativat kirjaimellisesti tuhansia - ellei metallia, se on ostettava.

Jos äänenvoimakkuus polttopuun ovat pieniä, niitä on helppo käsitellä mekaanisesti lihakirves. Niille on ominaista yksinkertaisuus suunnittelu, vähimmäismäärä monimutkaisia ​​kokoonpanot, sekä se, että kustannukset ovat minimaaliset, vaikka talous ei ole sopiva pala rautaa.

Helpoin ja turvallisin vaihtoehto. Ainoa harmi huono suorituskyky. mutta turvallinen

Yksinkertainen Cleaver omissa käsissä: mekaanikko

Yksinkertaisin mekaaninen muistuttaa lihakirves öljypohja nosturilla. Suunnittelu yksi yhteen, mutta sen sijaan kauhat kiinteä leikkuri ja kahva. Yhteyden tuet (pilarit) ja palkki voidaan tehdä yksinkertaisin - sarana. Tarvitsee vain hyvää voitelua.

Toimintaperiaate on luultavasti lainkaan selvä. Estää puun laittaa jalustan jyrkästi vetää alas vipu, koska hitausvoimaa työkalu on saamassa merkittävää valtaa ja jakaa estää puun. Prosessi toistetaan niin kauan kuin se ei tuota haluttua paksuutta tukkien.

Helpoin Cleaver keräävät omiin käsiinsä voi olla useita putkia

Tällainen mekaaninen lihakirves kätensä vain kerätä, ja kirjaimellisesti siitä, että on olemassa - putket, kulmat minkä kokoisia tahansa, jopa kirves voidaan käyttää taskulamppu. Lisäksi tällainen muotoilu voidaan tehdä kokoontaitettava - pystyä sietämään sitä.

Monet miinuksia. POLTTOPUUN PILKONTAKONEET vaatii paljon työtä. Ja mitä enemmän vaivaa kohdistuu rikkoi suojakiila jälkeen loki hajosi. Toinen miinus - kuten suojakiila vie huomattavan alue, koska pitempi vipu, sitä vähemmän vaivaa on tarpeen soveltaa. Kuitenkin, vaikka tällaista alkeellinen mekaaninen laite on paljon vähentää prosessin monimutkaisuus.

1

Yksi vaihtoehto - Cleaving on hitsattu läpilyönti valettu

Tässä kokoonpanossa jakaja olisi raskas. Koska itse terän on hitsattu kaikki-metalli harkon. Edullisempi vaihtoehto - hitsataan putkeen (pyöreä tai neliömäinen), ja täytä se betonilla. Suostuu tekemään lihakirves hänen käsiinsä voimansa joku, joka osaa käsitellä hitsauskone.

Tarjolla on mukautettu suunnittelu manuaalinen mekaaninen leikkurit, ja joka on pienempi, hakkaa puita paremmin, on vaivattomampaa. Tässä mallissa, päätoimintayksiköstä - jousen, joka on kiinnitetty kehykseen, ja yläosa lepää kiinteän poikkipalkkiin, jonka päällä on kiinteä jakaja.

Suunnittelu kevään woodsplitter

Tässä rakenteessa tärkein vaivaa - pidä Cleaver jälkeen loki split - olettaa keväällä. Niinpä Tärkeintä - valita kevään ja keskittyä niin että mahdollisimman vähän voimaa sovellettiin, mutta ne olivat tarpeeksi purtavaksi jopa monimutkaisia, solmitut estää puun. Painopiste jousen alla voidaan liikkuvaksi. Sitten voit säätää asetuksia vastaamaan erityisolosuhteet. Todellisuudessa "nollaaminen" vaaditaan tietty henkilö. Jos työskentelet väline on yksi henkilö, voimme tehdä kaiken paikallaan, poiminta korkeus empiirisesti.

Aivan yhtä tärkeää on tehdä liikkuvan nivelen kehyksen ja vipu, joka on asennettu jakaja. Paras vaihtoehto - laakerit. Niiden tulee olla hyvälaatuista, on toivottavaa - itsetasoittuva.

Valmis kotitekoinen kevät Cleaver

Minimikorkeus kotitekoisia woodsplitter - noin 800 mm. Mutta sitten sinun täytyy työskennellä tai kumara, tai asentaa koneen pöydälle / perusrungon. Entistä miellyttävämpi vaihtoehto vaatii vähän vaivaa - teki sen kasvulle. Määrittää millä korkeudella olet mukava seisoa lokin, lisätä tähän luku korkeus puupölkyn, saavat kehyksen korkeuden. Tällöin myös joutuu kiertymään, vaan ainoastaan ​​asennettaessa vahvikehampaiden jalustalle, eikä aina kirves laskee.

Lisätä liikkuvuutta suunnittelu, kokki runko, toisaalta kiinteällä pyörällä, toinen hitsattu pysähtyy. Tee lihakirves käsillään hieman monimutkaisempi, mutta jos on kevät ja laakerit - ja se on niin vaikeaa.

Jakaja inertiaalinen pystysuora

Toinen yksinkertainen vaihtoehto itsenäiselle tuotantoon. Jotta tällainen lihakirves käsillään tarvitaan kaksi putkea suurempia ja pienempiä. Toinen täytyy kvarttolevytuo- - pohja, ja, itse asiassa, ompelemalla osa - leikkuri / jakaja.

Rakentaminen - yksi yksinkertainen, vaatii vähän vaivaa. Massiivinen alustan kiinnitetty paksuseinämäinen putki, mutta parempi - tappi. Korkeus - noin metrin. Se on johtava putki. Kun se liikkuu vapaasti jakajan, joka on hitsattu putkeen renkaat halkaisijaltaan hieman suurempi kuin lyijyputki. Hän hakkaa puuta seuraavasti: poimia kirves ja päästi hänet menemään. Voit antaa vähän alaspäin kiihtyvyys. Painovoiman log halkaisu.

Mutta tämä mekaaninen Cleaver jakaa kerran ei kaikkia estää puun. Sen tehokkuuden lisäämiseksi, on jakaja voidaan tehdä painoarvo. On mahdollista "lisää" tarvittaessa. Toinen vaihtoehto - osui pari kertaa pylvään vasaralla. Tämä on hyvä tapa, jos työkalu on juuttunut puuhun. Vaihtoehtona - nostaa ylös ja estää puun kanssa jyrkästi alhaisempi. Mutta vasara aalto helpompaa.

Handheld Cleaver tietenkin helpottaa saada polttopuut, mutta silti vaatii vankan fyysinen rasitus. Ei niin paljon kuin he viettävät heiluttaa tavallista Cleaver, mutta silti ... Ponnistella vieläkin alhaisempi auttaa moottoria. Sen pohjalta, hakkurit tehdä erilaisia ​​malleja. Mutta jotta tällainen lihakirves käsillään vaikeampaa. Ja sitten laite on monimutkaisempi ja vaatii vähintään minimaalinen tuntemus sähköisten -zhelatelno kytkeä moottorin läpi käynnistin, ja "Start" -painiketta ja "start".

Yksi suosituimmista malleista - kartiomainen ruuvi tai lihakirves. Ero niiden välillä on vain ilman / läsnä ollessa kierteen pistely elementti, joka tässä mallissa on kartion muodossa.

Kartiomainen Cleaver kiihdyttää polttopuut

Estää puun jakaa se, että pyörivän moottorin kartion leikkaukset puuhun, hitaasti erilleen repimättä. Suuri lohko hakkeen ensimmäisen reunan ja sitten repiä keskellä.

Työstetään ensin leikkaamalla osa muodossa tasaisen kartion. Jos käytät sileä kartio putouksille on melko nojaa puupölkyn sylinterin pureutuvuuden puuhun. Se on paljon helpompi käsitellä, jos kierteitetty sen pinnalla. Tässä tapauksessa, lohko puuta, koska se olisi ruuvattu ruuvi, ja sitten jakaa.

Mitoituspiirustukset kartio kierteitetty ruuvi woodsplitter

Tärkeintä - oikeus tehdä kartion kierteellä. Jos sinulla on sorvi ja kokemus voit yrittää tehdä itse. Jos ei - se on tilattava. Lanka tehdä eri, mutta optimaalinen tunnustettu seuraavat parametrit: Vaihe 7 mm, syvyys 3 mm (vähintään - 2 mm). Toinen tärkeä seikka - syvyys istuimen moottorin alennusvaihteen - vähintään 70 mm.

ruuvi woodsplitter

Jos kartio kierteillä, jotta Cleaver kädet kellarissa.

Tarvitaan riittävän tehokas sähkömoottori (2 kW tai suurempi, tai 5,9 l / s), mutta hieman nopeus: 250-600 kierrosta / min. 250 rpm ja alapuolella tunika hyvin hitaasti, ja jos nopeus on yli 500 - työ on vaarallista, että se saattaa vetäytyä puunkappaleella käsistä.

Jakajan ruuvi, kuluminen suoraan kampiakseliin

Jos se ei pysty löytämään moottoriin sellaisia ​​parametreja voidaan tehdä huippu (ruuvi) asettaa suoraan kampiakselin (kuvassa yllä). Jos nopeus on suurempi tarve asettaa alennusvaihde tai tehdä ketjun tai hihnakäytön vähentää nopeutta.

Suhde lasketaan funktiona moottorin nopeuden. Esimerkiksi, on moottori 900 kierrosta. Jossa on alennusvaihde 1: 2 saadaan 450 kierrosta / min. Vain paras vaihtoehto.

Alennusvaihteen ruuvin woodsplitter

Lähetykset voivat olla hihnan tai ketjun. Jatkoi ajoittain kovempaa vaativat jatkuvaa aivohalvauksia, ja veistää tähti seisoo tarvittavat parametrit ovat yleensä kalliimpia. Double Hihnakäyttötoimitetaan toivottavaa (kuten kuvassa yllä). Tässä tapauksessa pienempi on liukuman.

Jos suunnittelun avulla voidaan siirtää, moottori on parempi laittaa alareunassa, ja ruuvi kiinnitetään työtasolle. Valitse korkeus työtason alle sen kasvua, ei ollut tarpeen työskennellä rinteessä.

Turvallisempi malli. Tee lihakirves käsillään - merkittävästi yksinkertaistaa elämääsi

On vielä sellainen parametri kuin korkeus roottorin työpinnan yläpuolelle. Rako taulukosta sylinterin on oltava alueella 8-20 cm paikannus ei ole välttämätöntä -. Voidaan kääntää puukappale on pieni halkaisija. Optimaalinen etäisyys -. 8-12 cm Jopa pienikokoisia puukappale ei käänny.

Hydraulinen lihakirves - tehokkain mutta myös kaikkein monimutkainen ja kallis valmistaa. Lisäksi rungon, moottorin ja leikkuuterät tarvitaan hydraulinen sylinteri riittävästi kapasiteettia. Ovatko ne eivät ole halpoja. Lisäksi tarvitsemme enemmän öljyä ja pumppu.

Laite hydraulisen lihakirves

Hydraulinen polttopuut jakaja kehittää kiinteä aine toimia sen valmistuksen aikana, koska metallia käytetään huomattava paksuus - 6,10 mm, riippuen käyttövoima. Voima, joka riittää samanaikaisesti tuhota pönkittää 6-8 lokit. Koska terät tehdään muodossa "tähti".

Halonhalkaisukonetta hydraulisesti varustettu hienostunut teräyksikkö puuta, joka hajoaa useiksi tukkeja kerralla

Valmistuksessa veitset erillään toisistaan ​​muutamia senttimetrejä. Jotta työ oli vain yksi. Esimerkiksi, ensimmäinen - vaakasuora, sitten - pystysuora, sitten - aivan lopussa - vasemmalla. Siten kukin terien amplifioi, privarivaya takana vahvistuslevy. Teräs on edullista käyttää jäykkää, pre-rajoittavan sitä samalla tavalla kuin jakajan.

Bensiini Cleaver toimii melko nopeasti, vaikka hamppu koivua. Minun oli pilkkoa käyttäen paksusuolen Elm - tämä on todellinen sekavuus, ax kiinni puun. Päätellen video, bensiini suojakiila on selviytyä Elm.

Video Splitter Laji

Meidän inhimillinen suunnitelmien ja ohjelmien ei ole kunnossa, joten emme siitä, mikä on tarpeellista, ja se, että siellä on autotallissa. Joten tärkeintä useimpien käsityöläisten - ole tarkkoja laskelmia, ja koko ajatusta. Tämä viesti sisältää videoita eri puun: manuaalinen ja sähköinen, kaupalliset ja kotiin.

Kartiomainen suojakiila (hakkuuveitsi ruuvi)

Mielestäni se on helpoin valmistaa. Emäs (kartio) on kiinnitetty moottorin akseliin ja katkoja on käyttövalmis. Internetissä löydät paljon tarjouksia myyntiin valmiin kartio, keskihintaan $ 30 60 $. Ilman ohennetta moottoria käytetään vähintään 3 kW.

Erittäin mielenkiintoista ratkaisua oksien leikkaamiseen, mielestäni on yksi merkittävä haitta - on turvallisuus. Mutta idea on arvokas.

Venäjän suunnittelu manuaalinen lihakirves "Romu-jakaja Arrow" - symbioosi kirveellä ja romua. Edut Tämän ratkaisun: voidaan käyttää paikoissa, joissa ei ole sähköä, ja minusta tuntuu, sopii ihmisille, joilla on huono takaisin. Myydään hintaan $ 80 ° C.

Bensiini Cleaver mekaanisesti vetävä. Ajatus on otettu amerikkalaisen koneen Super Split, erittäin hyvä suorituskyky. Turvallisuussyistä, Cleaver on puoliautomaattinen - tämä tarkoittaa, että kukin sykli on aktivoitava manuaalisesti.

Toimintaperiaate kuin edellisessä mallissa, jossa on yksi merkittävä ero - in helikopterit käytetään hydrauliikka.

Paikallaan mekaaninen lihakirves "Lesobur" - erinomainen suorituskyky ja valmistuksen helppouteen. Myydä sitä ihmettä 620 amerikkalaisen ruplaa.

Tämä on tuotannon laitteet, jota käytetään hankintaan suuria määriä puuta, se tuottaa sahaamalla tukkien Kolka ja kuljetus.

YouTube-video

Cleaver kotitekoinen video omin käsin

Pyyntö suutin kartio woodsplitter 8922035 28 87

tai http://ODROVA.RU site

Miten saada jakaja porkkana autotalli

Ryhmä VKontakte - https://vk.com/watchthis_youtube Mainonta ja yhteistyö - https://vk.com/topic-109794912_33591785 # # Splitter Splitter käsillään #log jakaja # # Miten tehdä lihakirves lihakirves käsillään video # Cleaver käsillään piirustusten # kartio Cleaver käsillään # Cleaver kartio käsillään piirustus # ruuvi Cleaver kätensä # miten tehdä lihakirves käsillään video # kotitekoinen puun # Cleaver video # kartio Cleaver # Cleaver ruuvi # Cleaver piirustukset # kartio woodsplitter # mekaaninen Cleaver # POLTTOPUUN PILKONTAKONEET # ruuvi Cleaver # kone pilkkomiseen # Miten tehdä klapikone #log jakaja käsillään video #log jakaja käsillään piirustusten #cone halonhalkaisukonetta käsillään #log jakaja kartio kädet piirustukset #spiral halonhalkaisukonetta käsillään #how tehdä klapikone minun kädet video #homemade jakaja #log jakaja video #cone halonhalkaisukoneen #log jakaja ruuvi #log jakaja piirustuksiin #cone jakaja varten #mechanical halonhalkaisukoneen #chopping puu #screw puunpilkontakone #splitting kone

Laite halkaisu puu, kartio woodsplitter jyrsimiin 6,5 hv

Laite hakkaa puita, kartio woodsplitter siitä Tillers 6,5 hv PUSH täällä ostaa http://oDrova.ru https://www.youtube.com/watch?v=A-xnbvEKeiU muokattu versio sivuillamme, tule - http: //odrova.ru/ Miten valita kartio polttopuiden - http://drovo.ru/ tilata luokkatoverit - https://ok.ru/odrova Tilaa ryhmään VK - https://vk.com/odrova8 tilata Facebook - https://www.facebook.com/groups/13254. # Cleaver Cleaver # # # avotulella BBQ # # grillaus Soita 8922035 28 87 Meidän mail [email protected]

Miten korjata puuta Euroopassa. Osa 3. Elämä ilman akselia.

Katso minun online-lähetys Twitch: https://www.twitch.tv/vpostr Osa 1: https://goo.gl/UPlpf2 Osa 2: https://youtu.be/fuAB5BPbNmI Osa 3: https: // youtu .be / qi593UKneoI Se vain ei ole keksinyt, jos ihmiset eivät ole koskaan kohdanneet yksinkertainen ax))). Videoita luokasta miten pilkkoa puu ilman kirvestä eivätkä vitun tekemässä. Mobiililaitteita korjuu puuta (mukaan lukien koti). Mekaaniset akselit. Extreme Engineering. Äärimmäinen koneiden ja kasveja.

Soita: 89220352887. PUSH http://ODROVA.RU Työ woodsplitter ruuvaa E / moottori 3 kW 900 kierr / min, joka estää puun repeytyy helposti.

Kotitekoinen ei ubiavemy sähköinen kattilan tuuliturbiinin, pienin kustannuksin. electrocopper

Yksinkertaisin sähköinen kattila, on mahdollista käyttää vaihtoehtoisia energialähteitä tyypin tuuliturbiinin tai auringon stantsiya.So keskimääräinen kulutus 350W. Veden lähelle virrankulutus distsilirovannoy kaksi kertaa vähemmän kuin vesijohtovedessä. Uusi aihe harkinta. Mielenkiintoisia stateykahttp: //www.samostroj.ru/content/106/articles/kotel-galan-otdykhaet tästä http://mirtepla.in.ua/index.php?nma=catalogfla=statcat_id=1nums=44 Oma nettisivu http : //veter-yak.narod.ru/ toinen kanava https://www.youtube.com/channel/UCKILe3iP10KEJ-0XtF8C0gw on hyvä tapa saada 7% tuotto raha AliExpress. Olen pitkään ollut mahdollisuus. Todella toimii. Yksityiskohdat täältä: https://cashback.epn.bz/?i=63c0f

Saksalaiset sahasi puuta talven, ja se ei edes hikoilu

Mielenkiintoisia Super koneet polttopuut

Sähköiset Cleaver käsillään

Minun sitehttp: //samodelpshelovod.ru/vintovoy-drovokol/ Miten elektrodrovokol kartio eikä vain paljon muita hyödyllisiä työkaluja paitsi mehiläishoitajien ja käsityöläiset mutta ihmiset tulevat tänne löytävät paljon hyödyllisiä http://samodelpshelovod.ru/vintovoy-drovokol/ täällä auttaa http://inokep.by/elektromrontazhnyie-rabotyi sähköasentaja määräsi kartio http://odrova.ru/ täällä ei tarvitse roskapostilinkit Kuka tarvitsee mainonta kirjoittaa Cleaver [email protected] # # # make # kartio Sähköiset hänen # # käsissä

Klapikone toimii hyvin, kun kaikki luodut omin käsin.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

+ 19 = 28