Asunnon proteiineja

Kotitekoinen belchatniki: taloa proteiinia

Maa-sivusto, jos se sijaitsee lähellä suurta metsää, voi olla erinomainen turvapaikka eri eläimiä. Aktiivisin ihmisen kosketus proteiineja. Tämä on melko ketterä ja älykäs pörröinen kokkareita, jotka voivat luoda erityisiä edellytyksiä mielellään asettua lähelle ihmisasutuksen. Monet proteiinit jälkeen vain kolme kuukautta tässä naapurustossa ovat niin tottuneet asukkaat maalaistalon jotka istuvat hartioille ja antaa ruokkia itse oikeassa käsistä. Joskus proteiini erityisesti siirretty erikoistuneilla taimitarhoilla.

Mutta joka tapauksessa se on tarpeen luoda erityisiä oloja. Erityisesti elävien eläinten vaativat erityistä belchatniki: taloa proteiinia. Belchatnik tehdä omiin käsiinsä ei ole niin vaikeaa kuin miltä se näyttää ensi silmäyksellä. Tarvitsee vain tietää tiettyjä sääntöjä on taidot puusepän ja hoitoa ja kunnioitusta tulevien asukkaiden talon valkoinen. Olemme laatineet yksityiskohtaiset ohjeet siitä, miten tehdä belchatnik talon oravia omin käsin avulla materiaalit, jotka ovat saatavilla jokaiselle teistä.

Belchatnik rakentaa omin käsin

Jotta voidaan rakentaa omiin käsiinsä belchatnik ei tarvitse niin paljon. Aloittaa on päättää - josta teette talon oravia. Tarjoamme sinulle kaksi vaihtoehtoa:

 1. talon rakentaminen proteiinia reunus hallituksen ruuveilla ja eristys luonnon- sammal;
 2. belchatnika valmistaa oman käsissä yhdestä puusta rodun, mikä on tyypillistä oman alueesi.

Ensinnäkin pitää yksinkertaisin vaihtoehto - ja apajille levyt. Voit tehdä tämän, sinun täytyy nousta itsestään. Vain kolme metriä leikata levyt 30 cm leveä ja 18 mm paksu. Leikkaamiseen tarvitsevat luonnollisesti rautasahalla ja kulma leikkaamiseen tulevaisuuden talon oravia.

Aloitus. Alkaa selvittää, mitä talon proteiineilla pitäisi olla. Nähdään omien havaintojeni, että nämä turkiseläinten haluavat asettua perheille. Samalla mieluummin eri huoneisiin kunkin yksittäisen. Siksi eniten rakasti ne ovat monikerroksisia taloja valeseinät. Teemme kaksikerroksisessa talossa belchatnik proteiinia.

Tehdä tämän, mitata pois pitkin laudan kahdesti 30 cm. Tämä on yksi puoli belchatnika tulevaisuuden perusta.

1

Toimenpide toistetaan ja scrollsaw kaksi identtistä dosochki. Samoin tuottaa takaseinän.

Ylä- ja alaosan rakenne tässä tapauksessa meillä on leveys 30 cm ja sama pituus. Tällaiset osat on 3 kpl.

Kerää tuloksena rakenne ruuveilla ja kaikki halkeamat on tiivistetty koulutettu metsä sammal.

Nyt se on vain tehdä etuosa. Vaikein osa tätä operaatiota - sisääntulot. Joten scrollsaw hallituksen kanssa samat parametrit kuin takaseinää belchatnika.

Tarvittava etäisyys merkitsee paikan läpivientien. Ne voivat olla soikea tai neliön muotoisia. Eivät tee niitä liian iso. Halkaisija 7-8 cm olisi riittävä. Palapelin leikata reikiä ja huolellisesti kiillotettu hiekkapaperilla.

Sen jälkeen, kun etuseinän kiinnitetään rakenteeseen. Oman belchatnik talon oravia valmis. Laita se hieman sammalta. Proteiineja, jotka asuvat sen, riippumatta painetaan kaikki jäljellä kuilu luoda lämpöä ja mukavuutta jälkeläisilleen.

Belchatnik oikea: koko ja salaisuuksia

Ja nyt muutaman sanan siitä, miten tehdä oikea belchatnik: mitat tilat ja salaisuudet sen sijoittaminen päällä. Tyypilliset mitat pieni talo proteiini otetaan yleensä seuraavasti: 30 cm: n pituisia kaksikerroksinen talo lattia proteiinin ja 45 cm: n pituisia yksikerroksinen belchatnika. Leveys pidetään vakiona 30 cm. Tämä riittää mukavaa majoitusta proteiinia. Leveämpi ja korkeampi belchatniki ei houkuttele eläimiä huonon säilymisen lämmön talvella.

Belchatnik postitse sivuston pitäisi olla rauhallinen paikka, lähellä metsää. Siten läpiviennit on belchatniki toivottavaa, että itään. Proteiinien, kuten se on valon suuntaa. Riittävä korkeus sijoittaminen maan - vähintään viisi metriä. Alempi korkeus estää proteiinien saavat niiden jälkeläisiä.

Belchatniki roikkua vain luonnon puita. Et voi odottaa vierailla proteiinia, jos luurin taloa niitä suunniteltu erityisesti tähän tarkoitukseen sauvat tai tornit. Lisäksi proteiini pelottaa pois kaikki maalausta ja käsittely maalien taloja. Kaiken pitäisi tehdä vain luonnon materiaaleista.

Piece belchatnik: miten tehdä

Voit myös tehdä belchatnik yhdestä puusta. Voit tehdä tämän, ottaa pala puuta puusta lajin, mikä on tyypillistä oman alueesi. Oravia haluavat asettua havupuut, tammia. Niinpä he välttää taloja on valmistettu haavasta ja koivusta. Belchatniki poppelit ehdottomasti ei sovellu proteiinia asuinpaikka.

Otamme kanto mäntyä. Voit tehdä tämän meidän täytyy valita lokin mäntyä vähintään 40 cm halkaisijaltaan. Sahaa siitä ympyrän, jonka paksuus on 4 cm. Se on meidän belchatnika talon katolla proteiinin.

Sen jälkeen pala sahatavaran pituus 40 cm. Toisaalta pala koverrettu aukon kokoa, joka on tarpeeksi pysyä proteiineja. Vasen sivuseinämän paksuus 2,5 cm ja 3 cm alareunassa. Sivussa sisääntulon sahata. Naulattu jättää kansi. Täällä periaatteessa ja kaikki. Belchatnik valmis.

Ja kaksikerroksinen belchatnika yhdestä puun toimintojen sarja, on:

 1. sahataan kaksi levyä, jonka paksuus on 4 cm katon toisessa kerroksessa ja pohjan ensimmäisessä kerroksessa .;
 2. sahatavaran palan 75 cm pitkä;
 3. kaksi sivua koverrettu tukit reikien syvyys 35 cm sivuseinän paksuus 3 cm;
 4. Kiinnitä katto ja pohja;
 5. teki kaksi sisääntuloa haluttuun korkeuteen.

Majoja proteiinia koko puun luonnollisemmin mahtua kasvimaa suunnittelu. He rakastavat asettua proteiineihin. Se on käytännöllinen, kestävä ja lämmin hyttiä, joka tulee todellinen koti metsän asukkaat.

Miten rakentaa talon proteiinit omin käsin

Hyvää kesää elää maassa! Lämmin, kaunis, linnut laulavat, rakentaa pesänsä ... On hienoa lasten kanssa tehdä lintu taloa, ja sitten näyttää taloissanne elävät linnut!

Ja talon proteiineja kuulit? Jos vieressä tontti on pieni pieni metsä, niin on todennäköistä, että käynti voit katsoa nämä suloiset pörröisiä eläimiä.

Tee talon proteiineille käsillään, ja metsien kävijöiden ilo asettuu sinne. Kuvitella, kuinka paljon iloa tuo lapsille katsomassa niitä!

Huomaa: belchatnik, tietenkin, voit ostaa valmiina - esimerkiksi muovista. Mutta pieniä eläimiä on paljon mukavampaa talossa luonnonmateriaaleista valmistettuja.

Vaihto proteiineja - ideasta toteutukseen ↑

Ensinnäkin, on tärkeää päättää muutamia yleisiä sääntöjä.

 • Tuota suunnittelu vain puusta.
 • Älä käytä maalien, lakkojen ja muiden kemiallisten aineiden käsittelyyn, koska niiden haju karkottaa eläimet.
 • Nopeasti tottua talon proteiinin, voidaan viereen yksinkertainen syöttölaite (muodossa taulukon tai vanerilevy).
 • Optimaalinen mitat rakenteet :. korkeus 50-55 cm, leveys 40 cm, syvyys - noin 45 cm aukko kiipeily on paremmin sijoitettu yläosaan talon ja tehdä sen ympärille (halkaisija noin 7 cm).
 • Korkeus belchatnika asennuksen on oltava vähintään viisi metriä.
 • Orava asuntojen pitäisi keskittyä tiukasti sijainnin onton itäpuolella (mutta jos tämä paikka on jatkuvasti tuulen, aseta sisäänkäynti etelään).
 • Se on helpompaa niille omistaa eläimet rakentaa kaksikerroksisessa talossa sijoittaa siellä useita oravia.

Tärkeää: talvella yhdessä belchatnike voi elää enemmän proteiinia, mutta kevään tuloa vaativat kukin erilliseen koteloon, kuten myöhemmin syntyneet vauvat, ja elintilaa tulisi lisätä.

 • Käytä kaikkia mahdollisia: kaikki vanhat levyt, lankkujen pakkauslaatikot, laatta - jos vain se oli aito puu.
 • Kaikki materiaali tekemiseen on välttämättä oltava kuiva.
 • Optimaalinen paksuus levyt 2-2,5 cm. Tässä tapauksessa talo kestää pitkään.
 • Sisäseiniin belchatnika Höylätyt laudat eivät tarvitse.
 • Leveys sivupalkin olisi 30 cm, ja edessä ja takana - 25 cm. Kaikki muut parametrit olemme edellä on esitetty. Tämä tapahtuu kätevästi oravia, koska he eivät elä suurissa kodeissa liikaa.
 • Pohja belchatnika parempi olla naulata ulkopuolella ja laittaa sisälle - niin se ei pudota ja palvelee pitkään.

Belchatnik voidaan tehdä kahdella tavalla:

 • koota levyjen, kuten pönttöä;
 • ontto kokonaisia ​​lokit.

Miten rakentaa talon proteiineja lankkujen ↑

Itse asiassa, tämä toiminta on helppoa ja hauskaa, varsinkin jos isäntä talossa lasten kanssa.

Se pitäisi hankkia kolme metriä reunustettu levyt (parametrit: leveys 30 cm, paksuus 18 mm).

On myös välttämätöntä työtä:

 • neliö viivojen;
 • kynä;
 • Näin sahaukseen levyt;
 • pora;
 • poran halkaisija on 30 mm;
 • ruuvimeisseli;
 • ruuvit (30-35 mm);
 • vedenpitävä liima hyvälaatuisia.

Ensimmäinen vaihe - valmistautuminen kaikkia yksityiskohtia:

 1. Mittaa pitkin laudat ja leikkaa 55 cm - saat takaseinä talon;
 2. tämä seinä mitataan ylhäältä ja alapuolella 5 cm ja piirtää viiva - saada irrallisia osia, johon osallistuivat belchatnik joka liitetään puuhun;
 3. kestää kauan emolevyn leikata kaksi samanlaista osaa 45h25 cm koko ja saada kaksi sivuseinää;
 4. Nyt leikattu sisäisen väliseinän koko 25h20 cm;
 5. loput kaksi pientä levyt ovat kuistia talossa.

Toinen vaihe - ammollaan ovet:

 • Edessä ja takana palapelin scrollsaw pyöreät reiät (muista, että sinun täytyy kantaa niitä yläosassa - niin Oravat ovat tuttuja ja mukava);
 • reiät välttämättä tulee olla asianmukaisesti hiottu, muuten eläimet voivat loukkaantua roughest seinään. Voidaan hioa hiomapaperilla.

Kolmas vaihe - keräävät koko rakenteen:

 • huolellisesti tarkistaa ja säätää kaikki yksityiskohdat talon - kaiken pitäisi olla hyvin toisiaan;
 • varovasti liimaa seinälle belchatnika - tässä tapauksessa ulkonäkö on parempi ja käyttöikä on paljon pidempi kuin talossa;
 • House lopulta kiinnitysruuvit. Kynnet on parempi olla käyttämättä, koska ne voivat vahingoittaa oravia.

Orava asuntoja kokonaisista lokit ↑

Hirsimökkejä ovat lähimpänä luontoa, ja tietenkin, pyrstö vieraat ilo elää siellä. Tällaisissa taloja paksut seinät, ja oravia tulee olemaan erittäin lämmin ja kodikas.

Lisäksi tällainen belchatniki hyvin harmonisesti mahtua tahansa puutarhassa ympäristössä. No, jos olet kirjautunut talo, niin laittamalla samanmallinen vieressäsi aina nauttia miellyttävä silmään harmoninen kuva, tehdä samalla tyylillä päätöstä.

Huom: proteiinit eivät asu kaikki puut!

Hits orava mieltymykset:

Lisäksi proteiinien syntynyt johtaja-kiipeilijät eivät suosi kolmanneksi ja neljänneksi siksi, että haapa tai koivu talon asettua hätätilanteessa. Mutta ontto poppeli näitä pieniä eläimiä ei elä ollenkaan!

 1. Ota pala lokin ja sahaa kärki se (4-5 cm paksu) - tämä on talon katolle myöhemmin;
 2. Nyt leikattu pois pala puuta noin 40 cm - tämä on todellinen talossa;
 3. Tämän jälkeen sinun täytyy tehdä onkalossa (ontto sisältä). Tärkeintä - älä unohda Seinien paksuus ja pohjat! Sen pitäisi olla 3-5 cm;
 4. Scrollsaw puolella reikä - pyöreä reikä halkaisijaltaan pieni, 7,6 cm;
 5. Nyt laitamme päälle meidän kansi ja kiinnitä se ruuveilla,
 6. Täydentää kuvaa, voit tehdä viimeistely - puristuksiin sisäänkäynnin reiän vahvaa paksua oksaa. Hanki ihana kuisti!

Kuten millä tahansa asumismuotojen, belchatnikom huolta. Onneksi tämä hoito voi olla helppoa!

Tarpeeksi lopussa kesän kumikäsineitä ja ravista talon kaikkien sen sisällön. Sen jälkeen, pyyhi kostealla liinalla sisältä ja laittaa tuoreita pentueesta (kuolleet lehdet, pehmeä paperi, kuivatut sammal).

Video: tarina tilava belchatnike isännöi suoraan valtava puu ↑

Kaikki! Viehättävä mökki orava on valmis! Olit ihana naapureita: he ovat hyötyneet teitä, ja ne tuovat sinulle suurta iloa. Hyvä ja pitkä naapurustossa!

Tee talon proteiineja - Kaikkea belchatnik

Monet asukkaat esikaupunkialueilla lähellä metsiä, yrittäen häätää heidän telakat ihana pörröinen asukasta - proteiinia. Jos et ymmärrä tätä halua ja te, päinvastoin, haluaisi kesyttää nämä metsän asukkaat, on mahdollista jossain määrin "kesyttää" niitä ja tehdä naapureitaan. Se riittää luomaan tarvittavat edellytykset proteiinit ja sitten he ovat onnellisia asettua omalla alueella. Kaikki tämä on tarpeen pörröisiä eläimiä - suuri puu, ruoka ja erikoinen talo-belchatnik.

Erikoisliikkeisiin, voit ostaa valmiina belchatnik, hyvä lajitelma näitä "asuntoja" valtava! Miksi on olemassa vain: pyöreä taloa, kurpitsaa, Kiinan kota ja läsnä kerrostaloista hotellit. Kuitenkin proteiinit värikäs tyyli ei ole väliä, ja metsien kauneutta voi hyvinkin jättää huomiotta, valitsevat jäämään ole valmis valoisat huoneistot ja hyvin tavallisen talon hirrestä tai levyt, jotka voit tehdä itse. Jotta talon oravia kädet ei ole vaikeaa. Joka tapauksessa, se ei ole liian erilainen kuin linnunpönttö, paitsi että sen koko ja joitakin sisäisiä ominaisuuksia. Kerromme, kuinka nopeasti tehdä belchatnik, joka huolimatta sen yksinkertaisuus, pian varmasti hankkia homo vuokralainen.

Orgaaninen kotiin proteiineja

Mitat korjata belchatnika

Se on jo pitkään havaittu, että proteiinit mieluummin asettua ole yksin, ja perheet. Vaikka tässä on vivahde: ​​jokainen perheenjäsen tarvitsee omaa tilaa, joka on varmistettu väli- tai rakentaminen kerrostaloissa.

Jos päätät tehdä yhden tarinan talo, optimaalinen korkeus hänen olevan 40-45 cm multi-kerroksinen rakennus korkeus jokaisessa kerroksessa on tyypillisesti 30 cm mukavaa elämää proteiineja tarpeeksi talon leveys 25 cm rakentaa suurempia belchatniki ei ole järkeä -... He ei houkuttele eläimiä, koska ne ovat liian kylmä talvella.

Siitä, mitä voimme rakentaa talon oravia kädet?

Aluksi kannattaa valita materiaali teidän belchatnik tehdään. Se riippuu siitä, mitä on taloudessa, sekä halutun ulkomuodon. Katsotaan kaksi vaihtoehtoa:

1. talon rakentamiseen reunus levyt ruuveilla ja myöhemmät lämpenemistä sammalta. Tällöin ulkonäkö belchatnik tulee hyvin samanlainen kuin linnunpönttö.

Vaihto orava - iso "linnunpönttö"

2. Valmistus talon yhdestä puusta. Seurauksena rakentamisen talon osoittautuu, samanlainen luonnollinen "flat" proteiineja - ontto.

Vaihto proteiineja - jäljitelmä onton

Jotta voidaan rakentaa niin belchatnik, sinun täytyy ostaa apajille levyt. Riittää kolme metriä levyä 18 mm ja 30 cm leveä. Leikkaamiseen puun ja tarvitaan kulma vannesahan.

Edullisin katsotaan monikerroksisissa belchatniki sisäisten ohjauslevyjen. Tarjoamme sinulle rakentaa kaksikerroksisessa talossa.

Aluksi, mitattuna koko levyn pitkin 55 cm - leikataan ensimmäinen pala. Tämä on takapuolelle belchatnika. Ylä- ja alaosat Mittaa 5 cm - Näin saamme irtonaisia ​​osia, jolla talo liitetään puuhun. Etupuolelle rakentamisen on pienempi korkeus - 45 cm.

Leikkaa pois hallituksen kaksi kappaletta - 45h25 cm - tämä belchatnika sivuseinän. Älä unohda sisäväliseinä koko 25h20 cm.

Leikkaa osat talon

Kaksi pieniä levyjä jäljellä leikkaamisen jälkeen, voidaan käyttää syötteenä eteinen.

Seinät talon proteiineille

Selässä ja etuseinä tapauksen aloittamisesta - sisäänkäynnin pörröinen vuokralaisille. Voit tehdä niistä neliö, mutta se on parempi valita pyöreään reikään. Liian suuri "etuovi" mihinkään - se riittää 7-8 cm koko mahdollistaa Oravat viihtyvät ja edistävät säilymistä sisäinen lämpö .. Palapelin leikata reikiä ja huolellisesti kiillotettu hiekkapaperilla, jotta eläimet eivät voineet kiinni pelimerkit eikä vahingoittaa.

Jos et halua orava jäätyivät, reikä seinässä talon tehdä muuta kuin 7-8 cm

Kaikki liimakiinnikesysteemeille osat yhdeksi rakenteeksi. Varmista, että kaikki elementit sovi kunnolla, korjaa ne pysyvästi ruuveilla (naulat käyttö ei ole toivottavaa, sillä oravia voi sattua terävät reunat).

Liimalla kerätä kohteet yhdessä belchatnika

Kun talo kootaan, laittaa hieman sammalta tai oakum. Tämä mahdollistaa vuokralaisten omistaa metsää korjataan kaikki halkeamia ja virhe oman rakennuksen tarjota mahdollisimman mukavuutta ja lämpöä hänen tulevia jälkeläisiä.

Talo proteiineja valmis!

Talot muodoltaan ontto metsässä paljon paremmin sopivaksi suunnitteluun tahansa sivuston, koska ne voivat "kadota" puiden ja tullut lähes yksi puutarhan. Lisäksi nämä rakenteet ovat erittäin lämmin (kiitos paksut seinät), kestävä ja käytännöllinen - niissä mielihyvin laskeuttavat proteiineja. Belchatnik tehdä tällaista helppoa. Sinun täytyy ostaa lokin puusta, tyypillistä omalla alueella. Oravia rakastavat asettua tammi ja mänty kuopat. Haapa ja koivu eivät ole liian rakasti heitä, mutta jos teet talon pois poppeli, varauduttava siihen, että orava perhe yleensä ohittaa rakentamisen puolella.

Otamme malka mäntyä, joiden halkaisija on vähintään 40 cm sahaa osa tukkien paksuuden 4 cm. - on tulevaisuudessa katto belchatnika.

Edelleen sahaa pala log 40 cm. Ylhäältä on koverrettu ontelon hamppua tarpeen mukavan elämän proteiineja. Tärkeintä tässä ei ole liioiteltua ja vasen sivuseinämä ja pohjan paksuus on noin 3 cm. Toisaalta belchatnika scrollsaw sisääntulo. Ylempi avoin osa talon katto on kiinni, joka oli valmistettu aiemmin. Koska kuisti voit käyttää mitä tahansa paksua oksaa tai pulma.

Asunnoksi proteiinien kuistilla kulmia

Näin se on tehnyt kerroksinen talo proteiineille. Rakentaminen kerrostalojen huoneistoissa tehdään hieman eri tavalla. Hänelle heti scrollsaw kaksi kappaletta puun 4 cm: n paksuinen - se kaulaan ensin lattia ja katto jälkimmäisen. Sahaa osa puun korkeus on 75 cm, että "asuntojen" laitteen. Ylä- ja alapää kaksi onteloa koverrettu tukkien syvyys on noin 35 cm, joka tarjoaa läsnäolo sivuseinän paksuus 3 cm. Vaadittu korkeus tehdä kaksi sisääntuloa, että ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa. Kiinnitä katto ja pohja.

Ripusta talon valkoiset vain puissa. Eläimet eivät halua asettua belchatniki saatettu keinotekoisia tolppia tai tornit. Valitse hiljainen, rauhallinen paikka eteläpuolella puun - se suojaa eläimiä kylmä tuuli. On toivottavaa, että läpiviennit on suunnattu itään, koska oravia mieluummin useimmat on valon suuntaa. Minimikorkeus talosta maahan on 5 metriä. Vain sellaisella korkeudella on riittävän turvallinen proteiinin ja antaa heille mahdollisuuden pelottomasti nostamaan jälkeläisiä.

Roikkua talon orava puussa

Loppukesästä, sinun täytyy puhdistaa talossa. Liasta siitä, sillä eristeet korvata uusilla. Tämä estää bakteerien kasvua, jotka voivat aiheuttaa hajut belchatnika sekä tautien kotieläinten teitä.

Vaihto proteiineja - edellytysten luomista varten elämän pörröinen eläin

Katso artikkeleita samanlaisia ​​aiheita:

Minun Lomakoti sijaitsee reunalla suuren metsän. Kun näin oravia päällä, tajusin, että minun täytyy tehdä belchatnik joka syöttää näitä ihania eläimiä.

On käynyt ilmi, ettei belchatnik kovempaa kuin normaali lintu syöttölaite.

Nyt mennään lasten kanssa katsomaan proteiiniperheen joka asettui meidän belchatnike.

Delirium, ja kun koko katto? Miksi 2 tuloa? 8cm. ei liikaa? jne. jne.

bestolkovka; sivustoille suhteessa mallina. Miksi 2 reikää (tulipalo hätäuloskäynti)? Miksei Piirroksissa esitetään aseman toisen reiän estää luonnos, puhumattakaan lämmin koti talvella? onko

tehdä seinät 2 lautojen leveys 15 cm., eristää nivelet? Mikä on 2-kerroksinen, esi-

Mick, jos osio käytetään mukavuussyistä vypolzanija 45cm suljettu tilavuus.

(Proteiinit kuten kompakti asuinpaikka ja jokainen jälkeläisiä yksittäisen joihin kuuluvat?)

Silmukka sivuseinässä on helppo puhdistaa slot myös ozadachat proteiini dop.schelyu?

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

− 3 = 2