kotiin suihkulähde

kotiin suihkulähde

Valtava suihkulähteiden niin näyttää hyvältä sisätilojen hotellin aulassa, joka haluaa ottaa kotiin mukanaan pari pikkukuvia. Nyt, kun niiden kysyntä on kasvanut, on tullut mahdolliseksi. Valmistajat tarjoavat erilaisia ​​vaihtoehtoja, joista valita koristelähteissä asuntoja ja jopa pieni kodin suihkulähteitä, vesiputouksia.

Tyypit suihkulähteiden asuntoja

Tietenkin kotiin suihkulähteet - mini versio suihkulähteet, joka löytyy kadulla tai suuri sali. Ne ovat kuitenkin varsin vaikuttavia koon. Koon lisäksi, kodin koriste suihkulähteitä eri materiaalia ja sijainti.

Ne voivat olla seinään, ja voidaan suunnitella koristella pöydän tai yöpöytä. Suihkulähteet suuri koko sopii olohuone keskus, jos se tilanpuutteen ja sali.

Desktop suihkulähteiden Asuntojen yleensä lasista, muovista, teräksestä, kivi tai keraamisia. Lattia suoritusmuodot voivat olla minkä tahansa edellä mainitun, samoin kuin puuta, sementtiä tai kuparia. Wall usein ovat kupari ja pronssi.

Mitä ne ovat?

Pääkomponentit lähteelle, joka on tarkoitettu seistä tasainen - pumppu, säiliö ja luku, jonka läpi vesi virtaa. Jotkut pöydälle suihkulähteet toimivat paristoilla, joten ne eivät unohda minua. Myös muita työkaluja voi olla läsnä koristeellinen suihkulähde - mahdollisuus säestyksen tai valon, usein niiden nykyisessä toiminnon avulla sumu ja lisää kostutus.

Edut kotiin suihkulähde

Lisäksi luonnon ilman kostutukseen, suihkulähde toimii melun vähentäminen ja ilman puhdistus talossa. falling tippaa miellyttävä ääniä olla erinomainen rauhoittavien ja auttaa ihmisiä hetkiä unettomuus. Lisäksi negatiiviset ionit vedessä houkuttelee kaikki pöly, joka aiheuttaa ilman talossa on selvästi muistuttaa miellyttävän tunteen puhtauden, joka tapahtuu sen jälkeen raskaan sateen.

1

Miten valita oikea kotiin suihkulähde?

Päättää aloittaa koon. Niin paljon kuin et pidä ajatuksesta suihkulähde asunnossa, on välttämätöntä arvioida objektiivisesti, tarpeeksi on tilaa sitä. Koti suihkulähde ei tulisi keskeinen hahmo, jonka takana ei voi nähdä muita sisustus kohteita. Se houkuttelee tarpeeksi huomiota, joten varmista, että se ei ole enemmän kuin tarvitset.

Seuraavassa vaiheessa - määrittää materiaalin. Puu sopii lähes mihin tahansa sisustukseen, mutta puinen suihkulähteet ovat harvinaisia. Kivi suihkulähde näyttää kauniilta, ja ne ovat yleisiä, mutta se on melko vaikea valita oikea väri kivi. Jotta ei olla väärässä kanssa valinta, voit ottaa pala kudosta sohvalta tai tapetti tai valokuvaa, jota voidaan verrata. Voit kysyä näytteen kiven myyjältä suihkulähteet.

Ja lopuksi, vaikeinta - valita suihkulähde, sopiva tyyli. Helpoin tapa, jos koti suihkulähde on varsin minimalistinen. Sitä helpompi näyttää, sitä todennäköisemmin se näyttää hyvältä, vaikka päätät muuttaa sisätilojen ajan myötä. Lisäksi ei rasiteta paljon tarpeettomia yksityiskohtia Fountain visuaalisesti näyttää pienemmältä ja ei niin selkeästi varjoonsa kaikki muut kohteet.

Kiinnitä huomiota mallin ja kuvio. Vaikka materiaali on täydellinen, kuvio, myös täytyy mahtua yleinen tyyli, muuten huomaat liian myöhään, että jotain on vialla kokonaisvaikutelma. Tarkista myyjän kanssa useita kertoja ja tarkista, että tyyli suihkulähteen vastaa sisustustyyli. Koska koriste suihkulähde - yleensä melko kallis hankinta, olisi tarpeetonta kaikille ennalta punnitaan huolellisesti.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

15 kaunein koti suihkulähteitä ja vesiputouksia

Lemmikit vesiputouksia - ei ole vain osa sisustusta ja ylellisyyttä. Vesiputous tai suihkulähde luovat miellyttävää tunnelmaa ja antaa raikkautta kotiisi. Tämä "juttu" päivittäin miellyttää silmää ja nosta mielialaa. Lisäksi tämä elementti on hyvin kompakti, eikä vie paljon tilaa.

Kotona palvelut vesiputous tai suihkulähde ei ole iso juttu, ja hänestä huolta jokainen voi. Juokseva vesi virtaus tarkoittaa vaurauden ja menestyksekkään uran. Kukin asukas suurkaupungin jatkuvan psykologista painetta. Home Falls lievittää stressiä, rauhoittaa kehon, koska voit tarkastella veden loputtomiin. Se voidaan asentaa sekä kotona että hänen työ- toimistossa.

Vesiputous lähestymistapa tahansa sisustukseen, kuten on laaja valikoima erilaisia ​​muunnelmia. Edut sisävesiputous / lähde otsonointi ovat ilmaa (suotuisa vaikutus organismin ja iho).

Tyypit kotiin vesiputouksia / suihkulähteitä joukko: seinä, pöytä, kulma, valovoima jne

 • Eksoottinen. Sisustus putous on läsnä useita elementtejä. Se voi olla peili, kääpiö puita, elää kasvillisuutta, erilaisia ​​hahmoja ja paljon muuta. Nämä elementit antavat vesiputous vaikutuksia, ja ainutlaatuisen kuvan.
 • Standardia. Tämä vaihtoehto on enemmän koriste, "immured" vailla luonnon villieläinten. Esimerkiksi, putouksen alle lasin. Esteettisesti miellyttävä, helppo, eikä mitään muuta. Putoaminen voi olla sade (neste virtaa tippaa) ja mustesuihku (neste tulee suuri virtaa).
 • Sekoitettu. Vesiputouksen yhdistää molempia.

Jälkeen yleisen analyysin tietoa kotiin vesiputouksia, esittelemme kiinnostavimmat vaihtoehdot.

Se on yleisin. Tärkeintä määrittää oikean sijainnin. Tämä putous on asetettu hyvin lähelle seinää. Seuraava - valita vaihtoehdon viimeistely. Vesiputouksia yli kahden metrin on asennettava erityinen lukot, jotka ohjaavat kaltevuus putous (älä anna kärjen muotoilu).

vesiputous lasia suositellaan kattamaan koriste elokuvan kuvan kasvillisuuden tai kiviä. Tällä pyritään varmistamaan, että seinät eivät lopeta loistivat putoaa. Voit myös käyttää jäälasi.

Akryyli ei pienennä lujuusominaisuudet lähes missä tahansa ympäristössä, varsinkin kotona. 30-40 vuodessa, akryyli materiaali ei muuta rakennetta.

Täydellisesti sopii mihin tahansa ideoita. Tämä putous on putous, kuten lasi, mutta tulee osa seinää ja sulautuu yhteisen sisätilan.

Vesiputous on tehty useassa vaiheessa. Vesi varovasti virtaa vaiheesta toiseen.

Upea muotoilu ratkaisu. Tämä muoto vesiputouksia - nykyinen suuntaus.

Se erottuu muusta. Kolmiulotteinen kuva antaa mysteeri, ja näyttää siltä, ​​että tämä lähde pitää joitakin mysteeri. Basreliefi vesiputousesteelle - tämä on taiteellinen kaiverrus lasi, joka valaistu diodi valaistus. Taustavalo voi olla eri värejä ja kytkin, voit täysin muuttaa kuvan vesiputous. Yleensä tämä etsaus suoritetaan henkilökohtainen tilauksia haluttuun teema, joka sopii suunnittelun tilaa.

Vesiputouksia ovat kiveä muodossa luonnonmaisemaa kaikki luonnon elementit, jotka luovat tunnelmaa täydellisen etäällä nykymaailmassa. Kuitenkin tämä "olohuone" vaativat paljon enemmän tilaa.

Periaatteena vesiputous, joka laskee veden valua läpinäkyvän venytetty merkkijono. Nämä vesiputouksia eivät ole vain lineaarisia. Ne voivat myös olla muodoltaan erilaisia ​​geometrisia muotoja tai ne voivat olla täysin epämääräinen muoto. Merkkijono vesiputouksia säteilevät kahina, joka suosii ihmiskorva.

Rakenteen mukaan tämän putous on samanlainen kuin suihkun. Erona on, että veden sijasta käytetään tässä määritelty ratkaisu, jonka avulla vesi rullaa alas erillisinä tippaa.

Ulkonäkö peilattu vesiputous erottuu tyylikkyys. Vesiputous lasille, luo ainutlaatuisen maiseman, henkeäsalpaava sen kauneutta.

Nyt puhua hieman siitä kotiin suihkulähteitä.

Sen tärkein ominaisuus - tiiviyttä. Kuten lähde on pieni mitat. Tyypillisesti nämä suihkulähteet ovat edullisia. Se on osa sisustus on helppo asentaa suoraan pöydälle ja nauttia hänen läsnäolostaan.

Ulkona suihkulähde samanlainen työpöydälle ja eroaa vain kooltaan. Kuten lähde voi saavuttaa 80 cm.

Fountain seinälle pinnalla. On mielenkiintoisia vaihtoehtoja, kuten suihkulähteiden kuvan. Tämä lähde on suljettu raskas runko ja on varsin painava.

Lattialla on asennettu erityinen vastaanotto syvennys, ja lähde muodossa kattoon, joka ruiskuttaa vettä, joka on kiinnitetty kattoon.

Mielenkiintoisia yksityiskohtia tästä suihkulähde - vaimentavan sumua sen pinnalla.

Kuinka tehdä suihkulähde kotona? Koristeellinen huone suihkulähde omin käsin

Erikoisliikkeisiin, voit nyt ostaa omaperäinen Sisäsuihkulähteet. Valikoima tällaisia ​​tuotteita on riittävän suuri, kuten sanotaan, jokaiseen makuun ja väri. Monet ihmiset haluavat olla talossa kuullut solinaa pieni noro vettä. Nämä äänet mahdollistavat rentoutua rankan työpäivän. Kuitenkin useimmat kuluttajat eivät ymmärrä, että voit tehdä mini-suihkulähde omin käsin. Tällöin lisäkustannuksia ei vaadita, että asia, ja tietoa.

Joten, alla kuvaamme miten tehdä kotiin suihkulähde. Luoda alkuperäisen suunnittelun tarvitaan:

 1. Savea.
 2. Kapasiteetti, joka toimii perustana lähteelle.
 3. Akvaario pumppu.
 4. Est lähde piiri
 5. Suuri pesuallas.
 6. Pieni letkusta, jota käytetään tyypillisesti puhdistukseen säiliöitä.
 7. Polyeteenikalvo.
 8. Betonitiili, koriste monivärinen maahan ja kuoret eri muotoisia ja kokoisia.

Suuri pesuallas toimii keskeinen osa koostumuksesta. Pumppu ja letku tulee pumpata vettä, ja monivärisiä maaperä, kuoret ja betonitiili - koristeluun. Tämän lisäksi tarvitaan pieni pala polyeteenikalvosta. Siten kevytsoran voi ostaa mitään kukkakaupasta. Kuten maahan musta, punainen ja keltainen, on parasta käyttää erityistä seosta akvaarioon.

Koti suihkulähde on oltava riittävän vahva ja kaunis samaan aikaan. Siksi kyky alustaansa tulisi valita tarkemmin. Ensimmäinen vaihe rakentamisen tuotanto - valinnan aluksen. Suihkulähde tässä tapauksessa voimme Kukkaruukut. Jos sellaista ei ole kapasiteettia, voit käyttää kukkaruukun, kaunis kulho, savea maljakko ja niin edelleen.

Tärkeintä on, alus ei vuoda. Jos, esimerkiksi, kukkaruukun on reikiä, ne olisi tiivistetty epoksiliimalla.

Joten miten tehdä kodin suihkulähde jokainen voi, tulisi kiinnittää erityistä huomiota pumpun. Loppujen lopuksi kaikki eivät ymmärrä. On olemassa useita erilaisia ​​pumppuja: ruoanlaittoon spray kärki ja tavallista. Tässä tapauksessa ensimmäinen vaihtoehto sovi. Ensinnäkin, spray voi ulottua perusastia. Ja vielä yksi asia - me itse asiassa täysin eri ajatus.

Siksi tehdä mini-suihkulähde omin käsin, se yleensä riittää pumppua. Kärki voidaan valmistaa. Tällöin pumppu on yksinkertaisesti nosta virta.

Joten, miten tehdä kotona ilman menojen suihkulähde? Ensimmäinen askel on leikata pieni pala letkun pituus on noin 10 senttimetriä jälkeen on välttämätöntä laittaa kärkeen pumpun ja onko avata kokonaan reiän. Se on tästä virta riippuu suihkun, joka syötetään kaivoon. Valmiin rakenteen tulisi asettaa alareunassa aikaisemmin valmistetun säiliön.

Koti lähde tässä tapauksessa olisi suuri pesuallas keskellä. Se johtuu hänen ja seuraa vettä. Siksi pesuallas on tarpeen tehdä reikä, joka sopii koko letkun. Tämä voidaan tehdä käyttäen normaalia pora. Tietenkin, pesuallas porataan tarkasti sen seinät olivat säröillä.

Järjestelmä lähde melko yksinkertainen. Sen jokainen voi kerätä tällaista sisustus teidän sisustus. Kun pumppu on asennettu alukseen voidaan täyttää betonitiilen, joka on varmasti sulkea alkuun polyeteeniä. Kalvo pyydetään tekemään reikä letkua. Polyeteeni on välttämätöntä kevytsoran kosteana tule näkyviin. Sen jälkeen, kun säiliö on täynnä vettä. Tämän jälkeen elokuva tulee kaataa värikäs akvaario maaperään.

Koostumus ei näytä, jos ensisijainen elementti vain asentaa kiviä. Siksi kannattaa tehdä siisti seistä. Joten, miten tehdä kodin suihkulähde, joka paitsi rauhoittaa miellyttävä ääni juoksevaa vettä, mutta myös on suuri lisäksi ja kohokohta sisustus? Kaunis jalusta voidaan luoda kiviä. Ne voidaan kiinnittää avulla epoksiliimalla. Valmistuksessa puuston älä unohda avaamista letkun.

Kun jalusta on valmis, letku tulee sen läpi. Jos se on liian pitkä, se on lyhennettävä. Muuten se nähdään virtaavan veden. Voit nyt asettaa peruselementti - suuri pesuallas. Valmiista aukko venyy letku vain yksi senttimetri.

Tämä kaikki on jätetty koristella lähteelle. Tätä varten ympäri pesuallas on Kaada hieman kuoren ja laittaa kaunein kiviä. Kaikki tämä voi ostaa kaupasta - faneille akvaariokaloille tai deluxe.

Jos on suuri pesuallas, se voidaan myös korvata millä tahansa sopivalla aihe. Tärkeintä, että se oli mahdollista tehdä reikä letkua. Suunnittelu koristeellinen suihkulähde huone on täysin riippuvainen sen tekijän mielikuvitus.

Sen jälkeen, kun koostumus on täysin taitettu ja kaikki sen osat on kiinnitetty säiliöön on tarpeen kaataa vettä. Uppoutua maaperä ei ole mitään järkeä. Koska suihkulähde menettää pääajatus ja sen viehätys. Tärkeintä on, että pumppu on kokonaan piilossa veden alla.

Nyt voit ottaa suihkulähde. Voit tehdä tämän, kytke kaapeli pumpun ulostuloon.

Siinä kaikki kotitekoisia suihkulähde huoneen valmiina. On kuitenkin syytä muistaa, että vesi pois vähitellen haihtua, varsinkin lämpimänä vuodenaikana. Siksi on tarpeen lisätä nestettä koristeellinen suihkulähde vähintään kerran viikossa. se on mahdollista, ja tarvittaessa useammin.

Voit peittää kaapelin pumpusta menossa pistorasiaan. Lisäksi sisäilman suihkulähde voidaan koristeltu kukkien. Tämä antaa tehokkaammin koostumuksen muoto.

Nyt tiedät miten tehdä kotiin suihkulähde. Luoda sen ei tarvitse kalliita ja erityisiä kykyjä. Tarpeeksi sisällyttää fantasia. Valmistuksessa tällaisten koostumusten se jättää ole paljon aikaa, mutta he ilahduttaa sinua vuosia.

1

You may also like

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

20 − = 17